Επιστροφή στο Forum : Η Νέα Εθνική Ελλάδος του Σάντος /EURO 2012
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
Rebel Scum
20-06-12, 21:48
Η αλήθεια είναι ότι η Γερμανία έχει πολλούς παίκτες με ξένη καταγωγή, όπως και η Γαλλία. Λογικό σε μια χώρα με πολλούς μετανάστες.
Στο θέμα το αγώνα προφανώς και οι κορώνες εκατέρωθεν περιττεύουν.
Αλλά δεν είναι ένας απλός αγώνας όσο και να το θέλουμε.
Δε συγκρίνονται οι 2 Εθνικές. Η Γερμανία παραδοσιακά "κλέβει" σε αυτό το τομέα. Παίκτες τύπου Djordjevic, Castillo (στα καλά του) και Vieirinha θα τους είχε μπάσει στην Εθνική για πλάκα.
Τι παέι να πει κλέβει. Εσύ μας λες οτι ο Γκόμεζ δεν είναι Γερμανός
Τι παέι να πει κλέβει. Εσύ μας λες οτι ο Γκόμεζ δεν είναι Γερμανός
Ώχου και εσύ τώρα... Τι είπα εγώ; Επειδή βρήκα μια εικόνα από το facebook και πόσταρα εδώ; Δεν είμαι εγώ ο δημιουργός της, απλά μου άρεσε και τη πόσταρα.
Όχι δεν την έχω επιβεβαιώσει, όποιος γνωρίζει σχολιάζει (όπως εσύ τώρα). Περισσότερο για πλάκα τη πόσταρα και όχι για αφορμή "διαμάχης".
Ωστόσο και οι πέτρες γνωρίζουν ότι ή Εθνική Γερμανίας δεν είναι και τόσο Γερμανική...
Φανερός Πράκτωρ
21-06-12, 00:23
πάντως έχουμε πλάκα. ήμουν σε ελληνικό μπαράκι στη Γερμανία που μένω και βλέπαμε το ματσ με τη Ρωσία όπου καρδιοχτυπούσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ε αφού έληξε έπεσε το γνωστό σύνθημα με την βαριά .... του τσολιά! :lol:
δεν πα που καρδιοχτυπούσαμε μέχρι τελευταίο λεπτό, που μας έχουν σκίσει και διασύρει παγκόσμια τα τελευταία 2 χρόνια εμείς επιμένουμε ότι είναι βαριά του τσολιά! :lol:
Και είμαι σίγουρος ότι αυτό δεν έγινε μόνο εκεί που το είδα εγώ :p
Ώχου και εσύ τώρα... Τι είπα εγώ; Επειδή βρήκα μια εικόνα από το facebook και πόσταρα εδώ; Δεν είμαι εγώ ο δημιουργός της, απλά μου άρεσε και τη πόσταρα.
Όχι δεν την έχω επιβεβαιώσει, όποιος γνωρίζει σχολιάζει (όπως εσύ τώρα). Περισσότερο για πλάκα τη πόσταρα και όχι για αφορμή "διαμάχης".
Ωστόσο και οι πέτρες γνωρίζουν ότι ή Εθνική Γερμανίας δεν είναι και τόσο Γερμανική...
Άμα είναι "Ωχου" τότε εντάξει.
Οτι να 'ναι. :down:
Και έλεγα πότε θα την βάλει κάποιος.
Έχω φτιάξει κι εγώ μια παρόμοια , με παίχτες που έχουν παίξει στην εθνική Ελλάδας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.
Έχει μέσα Νίνη , Αβραάμ Παπαδόπουλο , έχει Γκέκα , Αμανατίδη , Κυριάκο , έχει Χολέμπας , έχει Βύντρα , έχει Δημήτρη Παπαδόπουλο , έχει Κουφό , έχει Καλάθη , έχει Σχορτσιανίτη , έχει Τάτο , έχει Δημούτσο , έχει πράμα γενικώς.
Καλά έλεος, αν μη τι άλλο τα ονόματα τους με εξαίρεση τους Χολέμπα, Βύντρα είναι ελληνικότατα, δεν είναι πολωνικά, γκανέζικα, ισπανικά, τούρκικα και γιουγκοσλάβικα. Τι πάει να πεί "ο Αβραάμ γεννήθηκε στην Αυστραλία = Αυστραλός", Παπαδόπουλο τον λένε και οχι Χασάν.
Άμα είναι "Ωχου" τότε εντάξει.
Οτι να 'ναι. :down:
Είχες και έτοιμη την απάντηση..! Για χαβαλέ την έβαλα την εικόνα, την οποία ξαναλέω ΔΕΝ επαλήθευσα και την πήρα randomly από το fb.
Σιγά την "αηδιαστική" συζήτηση κιόλας!
Καλά έλεος, αν μη τι άλλο τα ονόματα τους με εξαίρεση τους Χολέμπα, Βύντρα είναι ελληνικότατα, δεν είναι πολωνικά, γκανέζικα, ισπανικά, τούρκικα και γιουγκοσλάβικα. Τι πάει να πεί "ο Αβραάμ γεννήθηκε στην Αυστραλία = Αυστραλός", Παπαδόπουλο τον λένε και οχι Χασάν.
Πείτε μου ντε οτι κοιτάμε τα ονόματα. Τότε ο Γκόμεζ είναι Έλληνας , Μάριος.
Και αφού κοιτάμε ονοματεπώνυμα , για μένα ο μεγαλύτερος Έλληνας είναι ο Σωτήρης ο Κυριάκος. Τόσο πατριωτισμό ρε παιδάκι μου.
Είχες και έτοιμη την απάντηση..! Για χαβαλέ την έβαλα την εικόνα, την οποία ξαναλέω ΔΕΝ επαλήθευσα και την πήρα randomly από το fb.
Σιγά την "αηδιαστική" συζήτηση κιόλας!
Χαβαλες είναι αλλα ακόμα δεν μου έχει εξηγήσει κάποιος την διάφορα του Σχορτσιανιτη απο τον Μποατενγκ.
Α , sorry. Το ονοματεπώνυμο.
senkradvii
21-06-12, 12:08
Ρε οι της Βild τα έχουν παίξει τελείως.. (http://www.sport-fm.gr/article/561047) :shock:
Ρε οι της Βild τα έχουν παίξει τελείως.. (http://www.sport-fm.gr/article/561047) :shock:
ελάτε παραδεχτειτε το εκει στην Bild...θα θελατε κατα βαθος να ειστε Ελληνες,απλα με λεφτα και σωστο κρατος.
παντως,δεν εξηγειται αλλιως,στην Bild ειναι φαν του Star και του Σκαι. πρεπει να εχουν τον Μαλλελη και τον Αλαφουζο σαν ινδαλματα.
ειναι νορμαλ ομως να μη με ξενιζει καθολου ουτε καν να με πειραζει αυτο που αναφερει,αν βεβαια ειναι ολα αληθεια ? this is greece "makaka" .
αυτοι ειναι που σας "μπιπ" ολη την Ευρωπη το 2004,και στειλανε και την "Mother Russia" σπιτι της προ ημερων.σειρα σας τωρα.
ειμαστε φωνακλαδες,καπνιζουμε σαν τον Τιτανα,πινουμε 2-3 φραπεδουμπες την ημερα,και του δινουμε και καταλαβαινει στο τζατζικι και τις τουριστριες. και παλι ζουμε μεχρι τα 80 κατα μεσο ορο ! να σκασετε απο το κακο σας ! :p
εσεις οι ξενερωτοι εχετε τα λεφτα και τα λομπυ,ε εμεις εχουμε τις ομορφιες και εχουμε γεμισει ελληνικο DNA ολη την Ευρωπη ! αντε γεια ! :twisted:
υ.γ. : προφανως στην Bild πινουν μονο decaf. αμα χρειαστει κτ παραπανω σκεφτονται την Μερκελ με μαγιω,και ποσο τραγικα μοιαζει με την γυναικα τους. αφοτου φανε αυτη την κολουμπρα πεφτουν με τα μουτρα στη δουλεια,μπας και καταφερουν στα 50-60 να την πουλεψουν απο την γυναικα και να παρουν κανα σπιτακι με θεα στο Αιγαιο η το Ιονιο...
Eνω οι Ελληνες ε;
Αληθεια, ολοι αυτοι οι Ελληνες που το εχουν κανει ζητημα τιμης, οταν θα φαμε τα 3 τεμαχια, τι θα κανουν; διαδηλωση στο κεντρο της Αθηνας;
Its just a fucking game.
Eνω οι Ελληνες ε;
Αληθεια, ολοι αυτοι οι Ελληνες που το εχουν κανει ζητημα τιμης, οταν θα φαμε τα 3 τεμαχια, τι θα κανουν; διαδηλωση στο κεντρο της Αθηνας;
Its just a fucking game.
να,αυτα ειναι που δεν μπορω. "θα φαμε τοσα,και θα μας σκισουν ετσι" . αμαν βρε πια τετοια μοιρολατρεια. και ο Ρωσσος 3 τεμαχια θα μας εριχνε,αλλα το τοπι στο δικο του πλεκτο εκατσε.
οσο για τα αλλα περι διαδηλωσης διαμαρτυριας,ασχολιαστα. μονο μια διαδηλωση θα γινει,αμα κερδισουμε,και θα βουλιαξουν οι δρομοι.
και δεν ειναι "απλα ενα παιχνιδι". απο τις πειρστασεις και μονο. ειτε μας αρεσει ειτε οχι. εγω καραγκιοζιλικια μονο του στυλ γιουχα κατα τον εθνικο υμνο της Γερμανιας,ΔΕΝ θελω να δω. τα καραγκιοζιλικια των προυχοντων,των καναλαρχων,του ΕΣΡ,και των αφεντικων ηδη τα ειδα,φιμωμα στον ηχο και ντιρεκτιβες αμα γινει τπτ. τρομερα αντανακλαστικα. μονο για εννοιες οπως Δημοκρατια και Δικαιοσυνη δεν περισσευουν.
Φανερός Πράκτωρ
21-06-12, 15:16
:lol: ναι ναι θέλω και εγώ να δω τι θα γίνει όταν ελαφρύνει απότομα η π$%α του τσολιά! :lol:
- - - Updated - - -
να,αυτα ειναι που δεν μπορω. "θα φαμε τοσα,και θα μας σκισουν ετσι" . αμαν βρε πια τετοια μοιρολατρεια. και ο Ρωσσος 3 τεμαχια θα μας εριχνε,αλλα το τοπι στο δικο του πλεκτο εκατσε.
δεν είναι μοιρολατρία. Καλό είναι να είμαστε αισιόδοξοι αλλά και ρεαλιστές. Εμείς όμως συμπεριφερόμαστε λες και μας σέρνονται στο έδαφος καθώς περπατάμε από το βάρος (νομίζω ότι καταλαβαίνουμε όλοι ποια μας σέρνονται :p)
:lol: ναι ναι θέλω και εγώ να δω τι θα γίνει όταν ελαφρύνει απότομα η π$%α του τσολιά! :lol:
- - - Updated - - -
δεν είναι μοιρολατρία. Καλό είναι να είμαστε αισιόδοξοι αλλά και ρεαλιστές. Εμείς όμως συμπεριφερόμαστε λες και μας σέρνονται στο έδαφος καθώς περπατάμε από το βάρος (νομίζω ότι καταλαβαίνουμε όλοι ποια μας σέρνονται :p)
προτιμω την αισιοδοξια anyday-anytime απο τον ρεαλισμο που εχει αναγκαιο γειτονα τον συμβιβασμο και την μοιρολατρεια.
ειδικα στα ποδοσφαιρικα μου γονιδια !
Βλέπεις την Bild και ακριβώς από πάνω την φάτσα του Χελακη.
Ένα και το αυτο που λένε.
Βλέπεις την Bild και ακριβώς από πάνω την φάτσα του Χελακη.
Ένα και το αυτο που λένε.
χαχαχαχααχα so true ! :p
το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και το έχουμε πολιτικοποιήσει πολύ και φοβάμαι μην πέσουμε με τα μούτρα στο έδαφος. Από τη μία σε κέτι τέτοια "νυν υπερ πάντων αγων" είμαστε μανούλες αλλά κι οι Γερμανοί δεν είναι κλαψο... σαν τους Πορτογάλους το 04. Εν πάση περιπτώση ας ελπίσουμε να πάμε Σύνταγμα για καλό μετά από τόσο καιρό!!! Όπως τότε!
ΥΓ. Τιμή και δόξα στον μεγάλο Αλκέτα
Με μαύρα περιβραχιόνια οι Έλληνες
http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=242321&Sport=1&Competition=401&Season=79089&Country=7&Team=17457&Round=216881
0-2 θα νικήσουμε σήμερα..
Και άλλο ένα από εμένα. Να γίνει συμβολικός ο αριθμός :rolleyes:
Γερμανία - Ελλάδα
Πόσα γκολ θα σημειωθούν; Ακριβώς 1 γκολ - 4.75
Hμίχρονο/Τελικό; X / Ελλάδα - 19.50
Ακριβές σκορ (κανονική διάρκεια); 0:1 - 18.50
Παρολί, απόδοση ~1713
Πάντως εγώ θα το απολαύσω με μια εντελώς μικτή παρέα από Γερμανούς, Έλληνες, Ιταλούς, και Σουηδούς
Η πλάκα είναι πως εκτός από Γερμανούς όλος ο υπόλοιπος πλανήτης είναι με την Ελλάδα.
Rebel Scum
22-06-12, 18:32
Η πλάκα είναι πως εκτός από Γερμανούς όλος ο υπόλοιπος πλανήτης είναι με την Ελλάδα.
Δεν είναι περίεργο....μπορεί εμείς να ακούμε Γερμανό και να βγάζουμε σπυριά (δικαίως ή αδίκως δεν το λαμβάνω υπόψιν) αλλά και στο υπόλοιπο πλανήτη η αντιπάθεια εντείνεται ....άσε που και πριν την κρίση δεν τους έλεγες και δημοφιλείς :p
Δεν είναι περίεργο....μπορεί εμείς να ακούμε Γερμανό και να βγάζουμε σπυριά (δικαίως ή αδίκως δεν το λαμβάνω υπόψιν) αλλά και στο υπόλοιπο πλανήτη η αντιπάθεια εντείνεται ....άσε που και πριν την κρίση δεν τους έλεγες και δημοφιλείς :p
Χθες το βράδυ ήμουν σε μια συγκέντρωση εδώ που είχε τους περισσότερους δημοσιογράφους-ανταποκριτές στις Βρυξέλλες.
Είχε πλάκα πως μέχρι και μερικοί Γερμανοί ήταν με τους Έλληνες :lol:
Στο μεταξύ γελάω και με το BBC που χαρακτηρίζει το αποψινό παιχνίδι The Bailout Game :lol:
Και άλλο ένα από εμένα. Να γίνει συμβολικός ο αριθμός :rolleyes:
Σε παρακαλώ,είδα όνειρο :p
Φανερός Πράκτωρ
22-06-12, 18:46
Πάντως εγώ θα το απολαύσω με μια εντελώς μικτή παρέα από Γερμανούς, Έλληνες, Ιταλούς, και Σουηδούς
εγώ δεν ξέρω αν θα πάω σε ελληνικό καφέ η θα σκάσω με φίλους μέσα στην γερμανική λαοθάλασσα μπροστά από την γιγαντοοθόνη. Στη δεύτερη περίπτωση θα νιώθω λες και είμαι στο γαλατικό χωριό μέσα στη ρωμαϊκή αυτοκρατορία :p
Καλή μας επιτυχία για σήμερα το βράδυ!
stefan_city
22-06-12, 19:27
αμβιβολος ο Τζαβελλας.:facepalm:
Γερμανία - Ελλάδα
Πόσα γκολ θα σημειωθούν; Ακριβώς 1 γκολ - 4.75
Hμίχρονο/Τελικό; X / Ελλάδα - 19.50
Ακριβές σκορ (κανονική διάρκεια); 0:1 - 18.50
Παρολί, απόδοση ~1713
Να λοιπον πως βγαινουμε απο τη κριση.
Ποιος ποδοσφαιριστής θα σκοράρει 3 ή περισσότερα γκολ; Τζαβέλλας 5001.00
3 Αυτογκολ ο Τζαβελλας απο 100 ευρω ο καθε Ελληνας και τελος το χρεος.
Μπεος τοκινγκ.
senkradvii
22-06-12, 20:35
Χθες το βράδυ ήμουν σε μια συγκέντρωση εδώ που είχε τους περισσότερους δημοσιογράφους-ανταποκριτές στις Βρυξέλλες.
Είχε πλάκα πως μέχρι και μερικοί Γερμανοί ήταν με τους Έλληνες :lol:
Στο μεταξύ γελάω και με το BBC που χαρακτηρίζει το αποψινό παιχνίδι The Bailout Game :lol:
Άκρως πετυχημένο! :lol:
Όπως λες και οι ίδιοι οι Γερμανοί αρχίζουν να τα παίρνουν.. (http://www.protothema.gr/world/article/?aid=206115)
Ένα θαύμα μόνο σήμερα και τίποτα άλλο...:worthy:
Προβλέπω είτε να τρώμε πολλά (πολλά όμως, χωρίς οίκτο) είτε να το κρατάμε και στο τέλος να κλέβουμε τη νίκη. :oneup:
senkradvii
22-06-12, 20:41
Και κάτι εντελώς άσχετο με την συζήτηση αλλά καμένο.. (http://www.sport-fm.gr/article/561443)
- - - Updated - - -
Ένα θαύμα μόνο σήμερα και τίποτα άλλο...:worthy:
Προβλέπω είτε να τρώμε πολλά (πολλά όμως, χωρίς οίκτο) είτε να το κρατάμε και στο τέλος να κλέβουμε τη νίκη. :oneup:
Ακριβώς τα ίδια έλεγα και εγώ σήμερα με έναν φίλο..
εμεις σωσαμε το βρωμονομισμα σας,ε δωστε μας κανα πεναλτακι... :p
Τρυπιο ηταν το γαντι;;
ο Σηφακης δειχνει σημαδια πανικου. εχει αποσυντονιστει.
η ομαδα αμυνεται μαζικα,αλλα οπως να ναι. φαινεται ξεκαθαρα οτι δεν εχει στησει σωστα την ομαδα ο Σαντος για την αντεπιθεση. πρεπει να αλλαξει πολλα στο ημιχρονο,δλδ πρεπει να κανει αυτο που δεν ξερει να κανει. να κοουτσαρει.
Οικονομικό το 1-0... :p
Προτείνω να μην αλλάξουμε πολύ τη τακτική μας γιατί μας βλέπω με γεμάτο το τσουβάλι..! Περισσότερες πιθανότητες θα έχουμε αν ψάχνουμε αντεπιθέσεις παρά αν βγούμε μπροστά. Θα φάμε 2ο γκολ πολύ γρήγορα και δε θα προλαβαίνουμε να τη μαζεύουμε.
Πως παίζουν έτσι ρε γμτ... για τους Γερμανούς μιλάω... δε περιμένω μεγάλη βελτίωση από τη πλευρά μας. Έχουμε ομαδάρα απέναντι μας η οποία φαίνεται αποφασισμένη και παίζει με τακτική την οποία ακολουθεί. Δεν είναι Πορτογαλία η Γερμανία!
prodromosfan
22-06-12, 22:39
ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΝΙΝΗ ΧΘΕΣ.
1,2,3,4 ε ποσες φορες και αυτος ο ερμος "ο Θεος της Ελλαδας" θα βοηθαει...
λοιπον,πρεπει να στησει την ομαδα να αμυνεται αποτελεσματικα και να βγαινει η μπαλα στην αντεπιθεση με σχεδιο,οχι γιουρια. υπαρχουν περιθωρια για αντιδραση.
ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΝΙΝΗ ΧΘΕΣ.
Ποιον να βάλει; Σαλπιγγίδη και Γκέκα μπροστά; Με τον Σάλπι μπροστά βέβαια πήγαν να βγουν 1-2 φάσεις.
Ο Νίνης είναι πολύ αδύναμος για να παίξει με Γερμανία.
Ας βάλει Γκέκα κορυφή και Σάλπι δεξιά. Ο Νίνης δεν γίνεται να ξεκινήσει 2ο ημίχρονο! Από αυτόν ξεκίνησε "το κακό"...
ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
Αυτά είναι. Α ρε Ελλαδίτσα,
πφφφφ 2-1 shit
3-1 ....
τα λαθη σημερα πληρωνονται τοις μετρητοις...
Ουσιαστικα δεν υπαρχει λογος για καμια κριτικη. 5 κλασεις επανω η Γερμανια. Και τωρα κανουν παρτυ..
Δεν πειραζει, το χρεος μας το καναμε και με το παραπανω.
χωρος για κριτικη καλοπιστη υπαρχει.
η αμυνα σημερα επιασε βαση.
τουλαχιστον για μια στιγμη φανηκε οτι κτ πηγε να γινει,δεν φυγαμε ασφαιροι...
Μπράβο ρε βλάκα Σάντος κάνε ΑΚΟΜΑ πιο επιθετικό το σχήμα μπας και φάμε 5-6 να μας κάνουν όλε όλε...
Μπράβο για τη προσπάθεια αλλά από τη στιγμή που φάγαμε και 3ο γκολ, το σκεπτικό του να πάει να το χτυπήσει το παιχνίδι ήταν μέγα σφάλμα. Τώρα παρακαλάμε μη γίνουμε ρεζίλι σε ένα παιχνίδι που μέχρι το 60΄ είμασταν 1-1.
Και κάπως έτσι χαλάμε όλη την εικόνα μας και στο τέλος μένει το σκορ και τα όλε. Ας μη μπει 5ο γκολ... κρίμα είναι ρε Σάντος...
Μπράβο ρε βλάκα Σάντος κάνε ΑΚΟΜΑ πιο επιθετικό το σχήμα μπας και φάμε 5-6 να μας κάνουν όλε όλε...
Μπράβο για τη προσπάθεια αλλά από τη στιγμή που φάγαμε και 3ο γκολ, το σκεπτικό του να πάει να το χτυπήσει το παιχνίδι ήταν μέγα σφάλμα. Τώρα παρακαλάμε μη γίνουμε ρεζίλι σε ένα παιχνίδι που μέχρι το 60΄ είμασταν 1-1.
δεν συμφωνω. απο τη στιγμη που δεν εχεις να χασεις τπτ τα παιζεις ολα για ολα. εγω αυτο θελω να βλεπω απο τον κοουτς. οχι να εισαι πισω και να εχεις παρατεταγμενο το λεωφορειο. βεβαια...απο τον κοουτς θελω και να κοουτσαρει πριν φτασουμε εδω,πραγμα που ο Σαντος δεν το εχει. δεν ξερει να διαβαζει το ματς
Όταν μαρκάρεις με τα μάτια και δεν τρέχεις σαν φουριόζος να πιέσεις αυτά παθαίνεις.
Ακόμα κι όταν παίρνανε μπάλα οι επιθετικοί οι άλλοι καθόντουσαν πίσω αντί να τρέχουν μπροστά για να δώσουν βοήθειες.
Λογικό το αποτέλεσμα. Βέβαια, είναι "καινούρια" ομάδα και οφείλουμε να της δώσουμε χρόνο να δέσει καλύτερα.
Μια χαρά διάβασε το ματς ο Σάντος. Δεν του βγήκε το πρώτο, έκανε δύο αλλαγές στο δεύτερο. Απλά το κέντρο δεν μπόρεσε να κρατήσει μπάλα μετά το 1-1.
wi fi thief
22-06-12, 23:32
:p:p:p
@ ADSLgr.com All rights reserved.