Επιστροφή στο Forum : Η Νέα Εθνική Ελλάδος του Σάντος /EURO 2012
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Rebel Scum
01-10-10, 16:49
Κατσουράνης, Καραγκούνης πάλι...μάλιστα...... "αναστεναγμός".
Ελπίζω να του βάλουνε καμία πάνα, μην γίνουμε ρόμπες πάλι :rofl:
Rebel Scum
01-10-10, 16:54
Δηλαδή πόσο χάλια πρέπει να παίξουν για να μην κληθούν;
Και μετά λέγαμε για τον Όττο.
Χαριστεας :«Δεν είπα ποτέ ότι θα φύγω!»:shifty::shifty:
Επιστροφή Λυμπερόπουλου στην Εθνική
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1875069
35+....
Δυστυχώς δεν έχουμε άλλους -έτοιμους- παίκτες για τέτοια κρίσιμα μάτς βρε παιδιά !
Ποιόν να καλέσει, τον... Φετφατζίδη ?
Δυστυχώς δεν έχουμε άλλους -έτοιμους- παίκτες για τέτοια κρίσιμα μάτς βρε παιδιά !
Ποιόν να καλέσει, τον... Φετφατζίδη ?
Οχι, τον Δομαζο.
ΕΛΛΑΔΑ (Φερνάντο Σάντος): Σηφάκης, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος, Α. Παπαδόπουλος, Τζιόλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Νίνης, Μήτρογλου
Στον πάγκο: Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαλπιγγίδης, Καφές, Κονέ, Φετφατζίδης
Αιντα να δουμε..
Αίσχος, προσπαθούν να μας πείσουν οτι η βουτιά ήταν πέναλτι και κακώς πήρε καρτα ο Τοροσίδης. Νομίζουν οτι παίζει Ολυμπιακός/Παναθηναικός να δώσει δέκα πέναλτι, δε κοιτάνε τα χάλια που δεν έχουμε κάνει σοβαρή ευκαιρία:down:
Αίσχος, προσπαθούν να μας πείσουν οτι η βουτιά ήταν πέναλτι και κακώς πήρε καρτα ο Τοροσίδης. Νομίζουν οτι παίζει Ολυμπιακός/Παναθηναικός να δώσει δέκα πέναλτι, δε κοιτάνε τα χάλια που δεν έχουμε κάνει σοβαρή ευκαιρία:down:
Πολύ σωστός. :respekt:
kakos poly
08-10-10, 22:44
Πολύ σωστός. :respekt:
ε ειστε ασχετοι :evil:
Εγώ πάντως που το βλέπω με αγγλική περιγραφή ο τύπος απορεί πως δεν έχει δώσει 2!! :lol: πέναλτι(Τορο,Μητρο) και θα ξαναδεί στο ημίχρονο και των Λετονών:cry:.
Στα του παιχνιδιού.... Όταν περιμένουμε από τα μπακ να κάνουν όλο το παιχνίδι μας μην περιμένουμε και πολλά...Το κέντρο μας απλά ΔΕΝ...
ε ειστε ασχετοι :evil:
Ενώ είναι σχετικός ο Σωτηρακόπουλος που μας λέει οτι καλά κάνει και κερδίζει η Γεωργία για να έχουν ενδιαφέρον, οτι αντίπαλος είναι η Κροατία, δε μας νοιάζει και οτι ο Σαμαράς έχει πάει σε ολλανδικές ακαδημίες....μόλις φάμε το πρώτο παστέλι να δείς πως θα τρέχουμε.
Ενώ είναι σχετικός ο Σωτηρακόπουλος που μας λέει οτι καλά κάνει και κερδίζει η Γεωργία για να έχουν ενδιαφέρον, οτι αντίπαλος είναι η Κροατία, δε μας νοιάζει και οτι ο Σαμαράς έχει πάει σε ολλανδικές ακαδημίες....μόλις φάμε το πρώτο παστέλι να δείς πως θα τρέχουμε.
Μα γιατί τα λες αυτά?
Δεν ακούς τι ωραία που τα βλέπουν ΟΛΑ παρέα με τον Γιαννακόπουλο?
Τόσο ρόδινα τα πράγματα έχω καιρό να δω. :rolleyes:
Στα του παιχνιδιού.... Όταν περιμένουμε από τα μπακ να κάνουν όλο το παιχνίδι μας μην περιμένουμε και πολλά...Το κέντρο μας απλά ΔΕΝ...
Βασικά περιμένουμε να σκοράρουν κιόλας γιατί αλλιώς ΔΕΝ....
Ωραίο γκολ πάντως.
Γκολάρα, μια φορά δε κοιτάξαμε να πάρουμε το φαουλ ή το πέναλτι και σκοράραμε.
kakos poly
08-10-10, 23:53
είστε φοβερά προκατειλημμένοι με τα παιδιά που προσπαθούν να παίξουν όσο ξέρουν.
Σημασία έχει η νίκη , μετράνε οι βαθμοί , δεν μετράει η εμφάνιση μπλα , μπλα , μπλα , μπλα.
Μια αδιάφορη , άοσμη , κουραστική εθνική βλέπω προσωπικά και τίποτα άλλο.
Rebel Scum
09-10-10, 00:17
Καλώς την έφαγε την κάρτα ο Τοροσίδης...αν δεν άρχιζε το θέατρο μπορεί να έπαιρνε και πέναλτυ (από ότι φαίνεται επαφή υπήρχε).
Κατά τα άλλα μέτρια εθνική χωρίς χαρακτήρα...δίνω όμως πίστωση χρόνου στον Σάντος και βέβαια πάντα έχω γνώση του τι παίκτες έχουμε.
Το θεωρώ βαριά σχιζοφρένεια να τους ανεβοκατεβάζεις άμπαλους και μετά να γκρινιάζεις για το θέαμα και την απόδοση της εθνικής.
Καλώς την έφαγε την κάρτα ο Τοροσίδης...αν δεν άρχιζε το θέατρο μπορεί να έπαιρνε και πέναλτυ (από ότι φαίνεται επαφή υπήρχε).
Κατά τα άλλα μέτρια εθνική χωρίς χαρακτήρα...δίνω όμως πίστωση χρόνου στον Σάντος και βέβαια πάντα έχω γνώση του τι παίκτες έχουμε.
Το θεωρώ βαριά σχιζοφρένεια να τους ανεβοκατεβάζεις άμπαλους και μετά να γκρινιάζεις για το θέαμα και την απόδοση της εθνικής.
:):oneup:
Μπορεί να μην παιζουμε ακόμη σαν την Μπαρσελόνα (και ούτε πρόκειται), αλλά αυτή η εθνική του Σάντος παίζει σίγουρα ομορφότερο ποδόσφαιρο από του Ρεχάγκελ. Επιτέλους όχι μόνο βαστάμε άμυνα, πασούλες τα σεντερ μπακ μεταξύ τους και γιόμες. Είδαμε και λίγο ορθολογικό ποδόσφαιρο με τη μπάλα κάτω.
Επίσης στα συν είναι οτι δε χρειάζεται πλέον να έχεις παίξει στη Budesliga για να σε καλέσουν στην εθνική και το οτι εμπιστεύεται περισσότερο τους νέους.
Κι εμένα μου άρεσε περισσότερο ο τρόπος ανάπτυξης της ομάδας (αν και ο αντίπαλος ήταν εύκολος) και το ότι έπαιξαν τα νέα παιδιά, και νομίζω ότι με τον καιρό υπάρχει και προοπτική βελτίωσης όταν (κι εφόσον) δέσει το καινούριο σχήμα καλύτερα, αλλά συνεχίζει να με απασχολεί η δυσκολία στο σκοράρισμα...
Τι να κάνουμε βρε παιδιά, το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν βγάζει φορ της κλάσσης του Σισέ (:whistle:), αλλά εμένα με γεμίζει αισιοδοξία ότι επιτέλους αποκτάμε ποιοτικούς χαφ (Νίνης, Φετφατζίδης).
Αν αυτοί οι δύο εξελιχθούν όπως μπορούν, θα δούμε μεγάλα πράγματα...
Εγώ πάντως κρατάω μικρό καλάθι όσο παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Ρητορική ερώτηση:
Θα βλέπαμε ποτέ τον Φετφατζίδη να παίζει σε κρίσιμο επίσημο ματς επί Ρεχάγκελ ?
Δεν μηδενίζω την προσφορά του Γερμανού (αν είναι δυνατόν), αλλά αυτή η γεροντολαγνία του έχει μείνει θρυλική και δεν ξεχνιέται...:p
Μπορεί να μην παιζουμε ακόμη σαν την Μπαρσελόνα
είστε φοβερά προκατειλημμένοι με τα παιδιά που προσπαθούν να παίξουν όσο ξέρουν.
Kαλά όλα αυτά που λέτε αλλα με τη Λετονία παίζαμε, εμείς πήγαμε Μουντιάλ, αυτοί δεν υπάρχουν στο χάρτη.
kakos poly
09-10-10, 18:16
Kαλά όλα αυτά που λέτε αλλα με τη Λετονία παίζαμε, εμείς πήγαμε Μουντιάλ, αυτοί δεν υπάρχουν στο χάρτη.
μα τοσο ξερουμε να παιζουμε, με οποιον και να παιζουμε.
Παρά το ότι παίζαμε με την Λετονία, το ευχαριστήθηκα το ματσάκι. Δεν θυμάμαι τελευταία άλλο τέτοιο ματς της εθνικής, ούτε με ομάδες τύπου Λετονίας ή Μάλτας.
Γιατί Κροάτες και Ισραηλινοί παίζουν σήμερα?
Και γιατί βάλανε τον Θαναηλάκη να μεταδίδει? Δεν μας λυπούνται?
Χθες είχαμε με το ζόρι 15 χιλιάδες κόσμο ενώ η Γάλοι παρ όλο που διαλύθηκαν μετά το WK το γήπεδο είναι γεμάτο.
Ρητορική ερώτηση:
Θα βλέπαμε ποτέ τον Φετφατζίδη να παίζει σε κρίσιμο επίσημο ματς επί Ρεχάγκελ ?
Δεν μηδενίζω την προσφορά του Γερμανού (αν είναι δυνατόν), αλλά αυτή η γεροντολαγνία του έχει μείνει θρυλική και δεν ξεχνιέται...:p
Τζαβέλλας, Νίνης, Φετφατζίδης, Μήτρογλου.
:worthy:
Κι εγώ υποστήριζα το Ρεχάγκελ όσο ήταν στο πόστο του, αλλά η γεροντολαγνεία του είχε όντως κουράσει.
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί παίζει η εθνική στην Αθήνα. Αφού όλοι χεσμένη την έχουν την εθνική εκεί. Ας πάνε επαρχία να παίξουν όπου και στάδια πλέον υπάρχουν και θα το χαρεί και ο κόσμος.
Rebel Scum
11-10-10, 11:57
Μπορεί να μην παιζουμε ακόμη σαν την Μπαρσελόνα (και ούτε πρόκειται), αλλά αυτή η εθνική του Σάντος παίζει σίγουρα ομορφότερο ποδόσφαιρο από του Ρεχάγκελ. Επιτέλους όχι μόνο βαστάμε άμυνα, πασούλες τα σεντερ μπακ μεταξύ τους και γιόμες. Είδαμε και λίγο ορθολογικό ποδόσφαιρο με τη μπάλα κάτω.
Επίσης στα συν είναι οτι δε χρειάζεται πλέον να έχεις παίξει στη Budesliga για να σε καλέσουν στην εθνική και το οτι εμπιστεύεται περισσότερο τους νέους.
Σίγουρα αυτή η εθνική είχε περισσότερες επιθετικές βλέψεις το οποίο είναι καλό.
Αλλά πρέπει να υπολογίσουμε και τη δυναμικότητα του αντιπάλου....
Όπως και να έχει αρχίζει μια νέα προσπάθεια που πρέπει να τύχει στήριξης. Όλοι κάποια στιγμή θα δούμε πράγματα που διαφωνούμε αλλά αυτό δεν μας δικαιολογεί να μηδενίζουμε τα πάντα.
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί παίζει η εθνική στην Αθήνα. Αφού όλοι χεσμένη την έχουν την εθνική εκεί. Ας πάνε επαρχία να παίξουν όπου και στάδια πλέον υπάρχουν και θα το χαρεί και ο κόσμος.
Έχεις απόλυτο δίκιο! Ειδικά στο παγκρήτιο που πήγαινε παλιότερα, όχι μόνο γέμιζε με κόσμο αλλά είχε και πολύ καλύτερη ατμόσφαιρα από το Καραϊσκάκη!
Rebel Scum
11-10-10, 12:06
Ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ σχετικά με την παραμονή τους στην Αθήνα είναι η διευκόλυνση αφού εδώ κάνουν τις προπονήσεις τους.
Προσωπικά θεωρώ πως καλό θα ήταν να πάει η Εθνική σε μια άλλη πόλη αλλά να παραμείνει εκεί...δεν γίνεται να αλλάζει έδρες.
Εγώ πάλι δε μπορώ να σκεφτώ κανέναν λόγο να γίνονται αγώνες σε Αθήνα-Θεσ/νίκη. Στη μεν Αθήνα δεν πατάει ψυχή και όσοι πάνε το κάνουν ΟΣΦΠ-ΠΑΟ, ενώ στη Θεσ/νίκη ναι μεν πάει κόσμος, αλλά βρίζουν τους παίχτες των κάτω. Παγκρήτιο, Παμπελοποννησιακό και Λάρισα/Βόλος πρέπει να είναι η έδρα. Ας έχουν μία από τις παραπάνω έδρες για κάθε διοργάνωση. Π.χ. Προκριματικά EURO στην Πάτρα, προκριματικα μουντιάλ στην Κρήτη κοκ.
Οι λεγεωνάριοι δε θέλουν επαρχία γιατί γλυτώνουν διπλές μετακινήσεις και έχουν περισσότερες μέρες κοντά στους δικούς τους.
Σας άρεσε η Εθνική με την Λεττονία !!!
Τι να πω !!! Ήμαρτον θεέ μου !!!
2 πέναλτυ μας χάρισε, τι έγινε ?
Το τελευταιο ειδα ,δυστυχως ηταν
Toν βρισκει αλλα επεσε πολυ θεατρινιστικα ο ισραηλινος και σε δευτερο χρονο γιαυτο ισως δεν το εδωσε.
Rebel Scum
12-10-10, 22:42
Για το χέρι δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά κατά πάσα πιθανότητα ήταν...το δεύτερο είναι 100%.
Και πάλι από την εθνική μου μένει το πάθος και η προσπάθεια να παίξει κάτι σαν ποδόσφαιρο.
Από ποιότητα τίποτα αλλά είπαμε.
Τον Σαλπιγγίδη όσο άμπαλος και να είναι μέσα στην καρδιά μου τον έχω..
Τυχεροί με τα πέναλτι, άτυχοι με τους τραυματισμούς. Το πρώτο του Π'σταθόπουλου είναι, στο δεύτερο ο Κατσουράνης παίζει αμυντικός λόγω αιμοραγίας του Αβραάμ και ακουμπάει τον Σεχραζάτ όσο πατάει η γάτα (δυναμόμετρο).
Νομιζω το χερι δεν ηταν ,το αλλο με το γραμμα του νομου ηταν..
ταεσπα αντε να δουμε ,σαφως ειμαστε καλυτεροι
Υπαρχουν νεωτερα για τον Νινη ?
Rebel Scum
12-10-10, 23:09
Νομιζω το χερι δεν ηταν ,το αλλο με το γραμμα του νομου ηταν..
ταεσπα αντε να δουμε ,σαφως ειμαστε καλυτεροι
Υπαρχουν νεωτερα για τον Νινη ?
Μάλλον διάστρεμμα...
Εγώ πάντως θέλω και Νίνη και Φετφατζίδη μαζί κάποια στιγμή....μπας και δούμε λίγη μπάλα.
Πόσο δηλαδή πρέπει να περπατήσει ο Κατσουράνης; Μπάλα ξέρει, γνωστό, αλλά απλά δεν είναι αθλητής πλέον.
........Auto merged post: Rebel Scum πρόσθεσε 4 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Σπυρόπουλος οεο :p
........Auto merged post: Rebel Scum πρόσθεσε 4 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Α και σχετικά με τη διαιτησία ...αυτά να τα βλέπουν όσοι θεωρούν πως το Euro που πήραμε και η άνοδος στη κατάταξη δεν παίζουν ρόλο...αλλά είπαμε οι ξένοι δεν μας έχουν σε καμία υπόληψη γιατί παίζαμε αντιποδόσφαιρο...(τι μάρκα βούρδουλα χρησιμοποιούν μερικοί για το αυτομαστίγωμα θα ήθελα να ξέρω)
To σημερινό παιχνίδι μου θυμίζει κάτι παιχνίδια του γαύρου με λεβαδειακούς, 2-1 αντί 2-3 και στο τέλος "ελα μωρέ είμασταν καλύτερoi" :p
Βερμούτ, αυτός πρέπει να έρθει στον Παναθηναικό.... ρε με ποιούς παίζουμε :angryr:
STANDINGS
Group F
Pld Pts
1 Greece 4 8
2 Croatia 3 7
3 Georgia 4 6
4 Israel 4 4
5 Latvia 4 4
6 Malta 3 0
http://www.uefa.com/uefaeuro2012/teams/team=49/index.html
Rebel Scum
13-10-10, 00:30
Ωραίος ο Φετφατζίδης...έχω την εντύπωση ότι έχει τον τσαμπουκά που λείπει από τον Νίνη.
........Auto merged post: Rebel Scum πρόσθεσε 23 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα αργότερα ........
ΥΓ Αυτοί οι καραγκιόζηδες και βλάκες του Mega δεν έχουν καθόλου έλεος; "άρεσε η εθνική"...
Επιτέλους μετά από χρόνια έχουμε ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΜΕΣΟΥΣ.
Άντε να δούμε μαζί Φετφατζίδη-Νίνη...
Ελπίζω σε λίγα χρόνια να "ζωγραφίζουν".;)
Μόλις γύρισα . Εντυπώσεις:
1.Το χορτάρι ενώ φαίνεται οκ,στην πραγματικότητα είναι σε κακό χάλι.
2.Φετφατζίδης-Νίνης-Τζαβέλας να μπουν γρήγορα στην ομάδα. Σπυρόπουλος,Κατσουρ και Καρα να βγουν....
3.Σαλπι :respekt: για την ενεργεια που βγάζεις,:down: που δεν ξέρεις να πλασάρεις.
4. Κύριε διαιτητά ευχαριστούμε.(Σημειωση:Το πέναλτι του Κατσουρ δεν δίνετε όπως έπεσε ο τραγέλαφος των Ισραηλινών)
5. Σαμαράς: Λίγο τσαγανό ....
Γενικά η ομάδα έχει δυνατότητες να γίνει ομάδα που θα ευχαριστιέσαι να την βλέπεις,(ελπίζω με το το ευρωπαϊκό και το αντιποδοσφαιρο επί Γερμανού να μας εφύγε το κομπλεξ της νίκης-διάκρισης με κάθε τρόπο...) αρκεί να φτιάξει το κέντρο της.
Rebel Scum
13-10-10, 01:15
αρκεί να φτιάξει το κέντρο της.
Εκεί είναι όλα τα λεφτά...το θέμα είναι ότι δεν βλέπω κανέναν να έρχεται για τις θέσεις του Κατσουράνη (ή αλλιώς τροχονόμος) και του Καραγκούνη (που σήμερα ήταν καλός).
Εκεί είναι όλα τα λεφτά...το θέμα είναι ότι δεν βλέπω κανέναν να έρχεται για τις θέσεις του Κατσουράνη (ή αλλιώς τροχονόμος) και του Καραγκούνη (που σήμερα ήταν καλός).
Ο Καρα ναι ένα 30 λεπτο το έχει ακόμα σε κάποια ματς .Ο Κατσουρ ούτε 10 λεπτά στην προπόνηση...
Και όντως είναι μανίκι να φτιάξει το κέντρο...
Δεν κάνουμε τον Βιτολο Ελληνα ;;:p
@ ADSLgr.com All rights reserved.