PDA

Επιστροφή στο Forum : Η Νέα Εθνική Ελλάδος του Σάντος /EURO 2012

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Rebel Scum
03-09-11, 02:53
Ποια χώρα είναι αυτή η Πιλάβιος ρε παιδιά;

subzer0
03-09-11, 10:05
Πολυ περίεργα είχαν κανονίσει το προγραμμα εξ αρχής στην εθνική.
4 δύσκολα παιχνίδια για το τέλος. Γιατι τα βάλανε έτσι?

Παντως κάτι τέτοιους , της πρώην ΕΣΣΔ , πριν λίγα χρόνια τους έχουμε εύκολα. :p

Το να διαβάζω Παναθηναϊκούς να κράζουν τον Πιλάβιο , είναι το μεγαλύτερο ανέκδοτο της χιλιετίας. Όταν πήρε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ ήταν καλός?

Zus
03-09-11, 10:41
Ποια χώρα είναι αυτή η Πιλάβιος ρε παιδιά;

Η ΕΠΟ.

........Auto merged post: Zus added 0 minutes and 30 seconds later ........

Το να διαβάζω Παναθηναϊκούς να κράζουν τον Πιλάβιο , είναι το μεγαλύτερο ανέκδοτο της χιλιετίας. Όταν πήρε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ ήταν καλός?

Χαίρομαι που σε διασκεδάζω.

Spanos
03-09-11, 15:28
Tελικά ευτυχώς όχι. http://www.sport-fm.gr/article/498360

Τελικά ρίξη χιαστών...

senkradvii
03-09-11, 23:19
Τελικά ρίξη χιαστών...

Άιντε.. Ωραίο ρεπορτάζ κάνουν εκεί στο sportfm! :p

Κρίμα! Μεγάλη ατυχία και σε απίστευτα κακά χρονική στιγμή. :(

ardi21
04-09-11, 01:19
Άιντε.. Ωραίο ρεπορτάζ κάνουν εκεί στο sportfm! :p

Ενταξει δεν φταιει ο sportfm. Γραφει οτι λενε οι γιατροι.

senkradvii
04-09-11, 14:08
Ενταξει δεν φταιει ο sportfm. Γραφει οτι λενε οι γιατροι.

Ωραίες διαγνώσεις κάνουν τότε οι γιατροί. :p

Seitman
06-09-11, 21:52
Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε στη Λετονία σήμερα.

........Auto merged post: Seitman πρόσθεσε 62 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Το αρπάξαμε το πρώτο

GZahos
06-09-11, 23:27
1-1, αλλα απογοητευση. Χαλια παιξαμε στο μεγαλυτερο μερος...

vlad
06-09-11, 23:28
Ευτυχως:(

DOU
06-09-11, 23:46
Πολυ χαλι η εθνικη,καλη και η ισοπαλια αν και δεν αλλαζει τα δεδομενα,παλι νικη θελουμε με κροατια.Ο σαμαρας μονος του επεφτε/γλυστρουσε,ως συνηθως δηλαδη,ανοιγε τη μπαλα καμια 20 μετρα.

senkradvii
07-09-11, 00:18
Πω χάλι μαύρο.. Τι θέλω και την βλέπω την Εθνική που στο τέλος πάντα το μετανιώνω, ιδέα δεν έχω.
Μαζοχισμός μάλλον! :p

johnson
07-09-11, 00:19
Χάλια, χάλια, χάλια... πως είναι δυνατόν να αλλάζει τόσο πολύ η απόδοση μέσα σε λίγες μέρες ρε γμτ. Από τη μία να παίρνεις διπλό με Ισραήλ και από την άλλη να νιώθεις ανακουφισμένος με ένα χ στη Λετονία.
Για το ματς απέναντι στην Κροατία δεν νιώθω καθόλου σίγουρος. Εμείς είμαστε μια του ύψους μια του βάθους και οι Κροάτες έχουν αρκετά καλή ομάδα.

tiffany
07-09-11, 00:53
Πρέπει να κάνουμε άγαλμα την ομάδα του 2004. Μας ανέβασε κάμποσες θέσεις στην κατάταξη της UEFA και τώρα παίζουμε με τις Β' εθνικές. Δεν μπορώ να φανταστώ την τωρινή ομάδα σε ένα όμιλο της δεκαετίας του '90 με Αγγλία, Γερμανία ή Ολλανδία.

Απλά απαράδεκτοι. Βαριούνται να κουνηθούνε. Δεν τους λείπει ταλέντο. Απλά είναι ζαμάν φου.

GZahos
07-09-11, 01:13
Βασικα ο Σαμαρας πολυ χαος. Εχει ΦΟΒΕΡΑ ΔΥΝΑΤΟ σουτ, αλλα τι να το κανεις οταν το κοντρολ του ειναι ανυπαρκτο;

Zus
07-09-11, 01:20
Καραγκούνης, Λυμπερόπουλος, Τζιόλης? Πόσα χρόνια έχουν περάσει? Που πάμε? :rolleyes:

ardi21
07-09-11, 03:51
Ενταξει δεν ηρθε η καταστροφη. Πριν απο αυτα τα 2 ματς λεγαμε οι 4 βαθμοι ειναι καλοι. Ειχαμε και 4 βασικες απουσιες.

Ο σαμαρας ειναι καλος παικτης αλλα καποιος πρεπει να του ειχε μαθει να δινει πασα. Διοτι τωρα ειναι αργα.

Ολα τα λεφτα με Κροατια.

YiannisM
07-09-11, 03:56
1. Κακώς έβγαλε το Φετφατζίδη.
2. Άργησε πολύ να βάλει το Γεωργιάδη.

johnson
07-09-11, 05:07
Για μένα ακόμα και στη (κακή; ) κατάσταση που είναι, χωράει ο Μήτρογλου σε αυτή την Εθνική.
Δεν είναι δυνατόν να παίζεις με Λύμπε 90 λεπτά! Και επίσης ο Σαμαράς για support striker καλός αλλά για καθαρός striker δεν.
Και ο Σάλπι φαίνεται πολύ πεσμένος. Μπάλα είναι γνωστό ότι δε ξέρει αλλά περίμενα μια καλή φάση κάτι.

vlad
07-09-11, 07:19
καλημερα δεν ηταν το στησιμο της ομαδας αυτο που εφταιγε,οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω παιζαμε χαλαρα λες και πηγαιναμε για το Χ.Αυτο το οτι περνω μπαλα και θελω να περασω ολη την αντιπαλη ομαδα για να βαλω μονος μου γκολ δεν το καταλαβαινω.Ρε παιδια ο καραγκουνης επεσε καθολου?:rofl:

DOU
07-09-11, 11:05
Ρε παιδια ο καραγκουνης επεσε καθολου?:rofl:

http://img1.liveinternet.ru/images/attach/b/3/7/338/7338734_gif_283329.gif :p:p

andm
07-09-11, 16:12
Τον Γιαννακόπουλο τον έβαλε;

Έλεος ρε παιδιά,πού πάμε με Λύμπε επίθεση;

senkradvii
07-09-11, 17:48
Τον Γιαννακόπουλο τον έβαλε;

Έλεος ρε παιδιά,πού πάμε με Λύμπε επίθεση;

Έχεις να προτείνεις κάποιον άλλον διαθέσιμο? Όχι πως διαφωνώ μαζί σου, αλλά δεν υπάρχει και κάποιος άλλος ρε παιδί μου. Μόνο τον τρελό-μήτρογλου σούζα στο παπί σκέφτομαι! :p

Seitman
07-09-11, 17:51
Μήτρογλα & Αθανασιάδη μπροστά.

senkradvii
07-09-11, 17:58

Ναι ίσως. Ιδίως τον Αθανασιάδη τον πάω αρκετά.

andm
08-09-11, 00:35
Έχεις να προτείνεις κάποιον άλλον διαθέσιμο? Όχι πως διαφωνώ μαζί σου, αλλά δεν υπάρχει και κάποιος άλλος ρε παιδί μου. Μόνο τον τρελό-μήτρογλου σούζα στο παπί σκέφτομαι! :p

:rofl::rofl::rofl::rofl:

Μπορεί να παίξει και ο Σαμαράς εκεί..Ή ο Σάλπι....κάποιος θα βρεθεί...

Seitman
08-09-11, 10:20
Ο Σάλπι δεν έχει πλέον τη σπιρτάδα που τον διέκρινε μέσα στην περιοχή. Τώρα το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να κάνει μπάχαλο το κέντρο της άμυνας και να βγάλει πάσα στον φορ. Σε αυτό είναι πολύ καλός ακόμα.

Για τον Σαμαρά το ίδιο. Το μόνο κακό είναι ότι δεν δίνει πάσα από το δεξί στο αριστερό. Κατά τα άλλα είναι σφεντόνα και έχει σχετικά καλό πόδι. Αλλά φορ περιοχής δεν είναι.

Επιμένω στο δίδυμο Μήτρογλου - Αθανασιάδη.

andm
08-09-11, 10:36
Ο Σάλπι δεν έχει πλέον τη σπιρτάδα που τον διέκρινε μέσα στην περιοχή. Τώρα το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να κάνει μπάχαλο το κέντρο της άμυνας και να βγάλει πάσα στον φορ. Σε αυτό είναι πολύ καλός ακόμα.

Για τον Σαμαρά το ίδιο. Το μόνο κακό είναι ότι δεν δίνει πάσα από το δεξί στο αριστερό. Κατά τα άλλα είναι σφεντόνα και έχει σχετικά καλό πόδι. Αλλά φορ περιοχής δεν είναι.

Επιμένω στο δίδυμο Μήτρογλου - Αθανασιάδη.

Ναι,αλλά σε σχέση με τον Λύμπε και οι δύο μπορούν...+ 1 σε Μήτρογλου - Αθανασιάδη:oneup:

senkradvii
08-09-11, 17:31
Σφεντόνα ο Σαμαράς??? :stunned:

Kurozuka
08-09-11, 17:51
σε κατι αλλο ειναι καλος να την κανει σφεντονα και δεν μιλαω για την μπαλα

Seitman
08-09-11, 19:23
Δεν είναι ο Bolt, αλλά τρέχει.

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρει γιατί τρέχει. :rolleyes:

senkradvii
08-09-11, 20:57
Tρέχει ο Σαμαράς??? :stunned:

:p

johnson
11-09-11, 07:26

Και εγώ συμφωνώ. Είναι και διαφορετικού στυλ και νομίζω θα ταιριάζουν.

thomNikolaou
13-09-11, 15:19
Μεταξύ Σαμαρά και Μήτρογλα χίλιες φορές Σαμαράς και σαν παίκτης και σαν προσωπικότητα.

johnson
13-09-11, 21:35
Μεταξύ Σαμαρά και Μήτρογλα χίλιες φορές Σαμαράς και σαν παίκτης και σαν προσωπικότητα.

Ο Σαμαράς ΔΕΝ είναι ο καθαρός Striker. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν τόσο καλύτερα.

Rebel Scum
14-09-11, 00:35
Ο Σαμαράς είναι ο ορισμός του παίχτη καραγκιόζη....και το ότι σκεφτόμαστε καν τον Μήτρογλου για αντικαταστάτη του είναι να σε πιάνει κατάθλιψη με το επίπεδο των επιθετικών μας.

Seitman
14-09-11, 07:35
Γιατί ρε συ? Αφού το έχει το γκολ ο Μήτρογλου.
Μια χαρά είναι οι επιθετικοί μας. Εγώ θα συνεχίζω να το λέω, Μήτρογλου και Αθανασιάδης βασικοί στην Εθνική. Και μια αλλαγή επιτέλους στην κεντρική γραμμή από νέα παιδιά που τρέχουν και έχουν όρεξη. Όχι τα μέλη του Συλλόγου Περιπατητών που έχουμε τώρα.

senkradvii
14-09-11, 13:42
Εν ολίγης "θάνατο" στον Καραγκούνη! :twisted:

Rebel Scum
14-09-11, 13:46
Γιατί ρε συ? Αφού το έχει το γκολ ο Μήτρογλου.
Μια χαρά είναι οι επιθετικοί μας. Εγώ θα συνεχίζω να το λέω, Μήτρογλου και Αθανασιάδης βασικοί στην Εθνική. Και μια αλλαγή επιτέλους στην κεντρική γραμμή από νέα παιδιά που τρέχουν και έχουν όρεξη. Όχι τα μέλη του Συλλόγου Περιπατητών που έχουμε τώρα.

Ρε Seitman έχει γκολ και προσόντα ο Μήτρογλου αλλά τι να τον κάνω που είναι τεμπέλης αντιεπαγγελματίας.

Γενικά δεν διαφωνώ ας δώσουν ευκαιρίες στους νέους γιατί έτσι κι αλλιώς αυτούς έχουμε....απλά με λυπεί το επίπεδο των επιθετικών μας...πριν λίγα χρόνια είχαμε ένα Ντέμη και ένα Βρύζα.

Seitman
14-09-11, 13:53
Έκατσε κανείς να ασχοληθεί με το παιδί? Να μιλήσει μαζί του, αλλά ουσιαστικά, να τον διαπαιδαγωγήσει βρε αδερφέ. Τι σκ@τ@. Ο πάγκος για τιμωρία δεν είναι λύση.

Rebel Scum
14-09-11, 13:54
Έκατσε κανείς να ασχοληθεί με το παιδί? Να μιλήσει μαζί του, αλλά ουσιαστικά, να τον διαπαιδαγωγήσει βρε αδερφέ. Τι σκ@τ@. Ο πάγκος για τιμωρία δεν είναι λύση.

Α εκεί διαφωνώ....δεν αντιμετωπίζω τους μαντράχαλους που παίρνουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ το χρόνο σαν μικρά παιδιά που θέλουν κηδεμόνα. Να βάλει μυαλό μόνος του.

Seitman
14-09-11, 13:57
Όταν ήταν στην "ακαδημία" τι έκαναν??? Εκεί οι προπονητές πρέπει να ασχολούνται και με τον χαρακτήρα του παιδιού. Όχι να τον "προωθούν" μόνο για να πάρουν τη μίζα τους.

Από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα. Του φούσκωσαν τα μυαλά τότε και άντε τώρα να τον μαζέψεις. Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Rebel Scum
14-09-11, 14:03
Όταν ήταν στην "ακαδημία" τι έκαναν??? Εκεί οι προπονητές πρέπει να ασχολούνται και με τον χαρακτήρα του παιδιού. Όχι να τον "προωθούν" μόνο για να πάρουν τη μίζα τους.

Από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα. Του φούσκωσαν τα μυαλά τότε και άντε τώρα να τον μαζέψεις. Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Σίγουρα το πρόβλημα ξεκινά από τις μικρές ηλικίες...αλλά γιατί πχ ο Σάλπι που το παιδί λίγο ταλέντο έχει δουλεύει τόσα χρόνια σαν σκύλος και βγάζει στο χόρτο ό,τι μπορεί; Δεν έχει δικαιολογίες ο Μήτρογλου, δεν είναι πλέον 18.

senkradvii
14-09-11, 14:19
Και εγώ πιστεύω πως είναι θέμα χαρακτήρα πρώτα και μετά προπονητή..

johnson
16-09-11, 00:37
Α εκεί διαφωνώ....δεν αντιμετωπίζω τους μαντράχαλους που παίρνουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ το χρόνο σαν μικρά παιδιά που θέλουν κηδεμόνα. Να βάλει μυαλό μόνος του.

Βρε ας είχα τον Αμπαλοτέλι και ας ερχόταν με το iphone αν είναι να μου παίρνει τα παιχνίδια κάνοντας 1 φορά το σωστό.

Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι -προφανώς- καλή η ηρεμία η αφοσίωση και η ολόσωστη εκτέλεση εντολών αλλά αν ο παίκτης έχει θέμα και είναι ΤΟΣΟ παικταράς (που για μένα ΕΙΝΑΙ ο Μήτρογλου) τότε απλά παίρνεις ότι μπορείς από αυτόν με την ελάχιστη δυνατή ζημιά.

Με τη λογική αυτή της πλήρης υπακοής και του να είσαι υπόδειγμα, ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ και ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ δε θα παίζανε μπάλα σήμερα.

Ξαναλέω εάν είναι για το καλό της ομάδας ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ μέσα στο προπονητικό.

Θα παίξει καλύτερα η ομάδα; Τέλος.

Όλα τα άλλα είναι για τους γονείς του, τη γκόμενα και τους φίλους του. ΔΕ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ. Και δε θα έπρεπε κιόλας.

Rebel Scum
16-09-11, 00:43
Βρε ας είχα τον Αμπαλοτέλι και ας ερχόταν με το iphone αν είναι να μου παίρνει τα παιχνίδια κάνοντας 1 φορά το σωστό.

Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι -προφανώς- καλή η ηρεμία η αφοσίωση και η ολόσωστη εκτέλεση εντολών αλλά αν ο παίκτης έχει θέμα και είναι ΤΟΣΟ παικταράς (που για μένα ΕΙΝΑΙ ο Μήτρογλου) τότε απλά παίρνεις ότι μπορείς από αυτόν με την ελάχιστη δυνατή ζημιά.

Με τη λογική αυτή της πλήρης υπακοής και του να είσαι υπόδειγμα, ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ και ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ δε θα παίζανε μπάλα σήμερα.

Ξαναλέω εάν είναι για το καλό της ομάδας ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ μέσα στο προπονητικό.

Θα παίξει καλύτερα η ομάδα; Τέλος.

Όλα τα άλλα είναι για τους γονείς του, τη γκόμενα και τους φίλους του. ΔΕ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ. Και δε θα έπρεπε κιόλας.

Μα το θέμα με τον Μήτρογλου δεν είναι το παπί (βασικά μια ΜπεμΜπε σειρά 3 είχε όταν το είχα δει) και τα πιστόλια ή ο κακός χαρακτήρας. Είναι ότι δεν προπονείται σωστά.

Άλλο ο περίεργος χαρακτήρας και άλλο η τεμπελιά. Το τι κάνουν έξω από το γήπεδο εφόσον δεν επηρεάζει την απόδοση τους ποσώς με ενδιαφέρει...ο Κριστιάνο πχ είναι αρχιμ@λακας για εμένα...αλλά παιχταράς και αυτό έχει σημασία. Αυτά δεν ισχύουν για τον Μήτρογλου.

johnson
16-09-11, 01:09
Μα το θέμα με τον Μήτρογλου δεν είναι το παπί (βασικά μια ΜπεμΜπε σειρά 3 είχε όταν το είχα δει) και τα πιστόλια ή ο κακός χαρακτήρας. Είναι ότι δεν προπονείται σωστά.

Άλλο ο περίεργος χαρακτήρας και άλλο η τεμπελιά. Το τι κάνουν έξω από το γήπεδο εφόσον δεν επηρεάζει την απόδοση τους ποσώς με ενδιαφέρει...ο Κριστιάνο πχ είναι αρχιμ@λακας για εμένα...αλλά παιχταράς και αυτό έχει σημασία. Αυτά δεν ισχύουν για τον Μήτρογλου.

Το παιδί έχει αδικηθεί ΟΣΟ λίγοι και ως ένα βαθμό κατανοώ ΑΠΟΛΥΤΑ αυτά που κάνει με τόση αδικία στη πλάτη. Έχει αποδείξει πολλάκις σε Ελλάδα και Ευρώπη ότι είναι παικταράς για μεγάλα πράματα και στον νεκρό Ολυμπιακό ξεχώριζε για πλάκα από τους υπολοίπους και τον πήγε μόνος του παρέα με την άμυνα χεράκι στους 16. Στον Πανιώνιο προφανώς ξεχώρισε και τον έσωσε στον Ατρόμητο πάλι φαίνεται να ξεχωρίζει και ένας θεός ξέρει ΠΑΛΙ τι κηδείες θα κάνει... έχει αλώσει το Βικελίδης 2 φορές ήδη σαν σε προπόνηση.

Για μένα, καταρχάς, δε θα έπρεπε να παίζει καν στην Ελλάδα. Εξαιτίας ενός -δεδομένα- άχρηστου ανίκανου Ισπανού παίζει εκεί που παίζει τώρα. Εάν είχε προπονητή τον Μπόλονι (που προπονούσε τους ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ jovanovic και mbokani με τεράστια επιτυχία) θα είχε κάνει θαύματα ο Καραμήτρος. Ας λέτε ότι θέλετε, εγώ μιλάω ΜΟΝΟ από αυτά που βλέπω στο γήπεδο και στη τελική αυτά είναι που μετράνε.

Αν δε το παρατήσει το άθλημα και συνεχίσει, όχι κάτι τρελό, στο χαλαρό ρυθμό λέω εγώ να δεις που θα είναι όχι απλά καλύτερος (αυτό είναι ήδη) αλλά πολλές κλάσεις πάνω από οποιονδήποτε Πάντελιτς και Τοτσέ ή και Λύμπε πλέον...

μη ντρεπόμαστε να το πούμε. Άλλοι θα έπρεπε να ντρέπονται που το παίζουν και προπονητές.

Rebel Scum
16-09-11, 01:16
Εγώ πάλι διαφωνώ για αυτά που έχει δείξει στο γήπεδο....έχει δείξει ικανότητες αλλά σε μικρές δόσεις....εμφανίσεις με Πανιώνιους και λοιπούς δεν τις λαμβάνω καν υπόψιν. Εδώ μιλάμε αν κάνει για βασικός στην Εθνική ή στο γαύρο.

johnson
16-09-11, 01:23
Εγώ πάλι διαφωνώ για αυτά που έχει δείξει στο γήπεδο....έχει δείξει ικανότητες αλλά σε μικρές δόσεις....εμφανίσεις με Πανιώνιους και λοιπούς δεν τις λαμβάνω καν υπόψιν. Εδώ μιλάμε αν κάνει για βασικός στην Εθνική ή στο γαύρο.

2 πράματα.

Στο γαύρο όπως λες έδειξε και μάλιστα με το καλύτερο τρόπο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με το δεξί (λάθος πόδι) γυριστό ψαλίδι και ξέρουμε τη κατάληξη. Στην Ευρώπη στο πιο δύσκολο ματς με Μπορντό εκτός έδρας είχε τα @@ που δεν είχανε οι άλλοι να δοκιμάσουν ένα σουτ και ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΚΟΛΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΔΙ τίναξε τα δίχτυα...

...όταν βάζει πλάτη μπάλα δε του παίρνεις για κανένα λόγο ενώ στις κεφαλιές είναι σούπερ.

Τοποθέτηση άψογη, ταχύτητα όχι πολύ καλή (όχι και επιπέδου Τοτσέ ή Πάντελιτς που περπατάνε όμως), ντρίπλα αρκετά καλή (ο Νέτο ακόμα τον ψάχνει) και τεχνική κατάρτηση εκπληκτική για το στυλ του.

Δεν έχει απλά το πακέτο, είναι φανταστικός παίκτης και είμαι σίγουρος ότι σωματικά και τεχνικά έχει φοβερά στοιχεία.

Όσο για την Ελλάδα απλά να σου θυμίσω ότι πήγε τελικό με τους μικρούς... με καλύτερους παίκτες τότε τον Κ. Παπαδόπουλο, τον Νίνη, τον Γιαννάκη που τον κάψαμε -εννοείται- εμείς, και τον Μήτρογλου. Όλοι οι άλλοι δεν ήταν κάτι ιδιαίτερα καλό.

Άνετα για μένα βασικός φορ στην Εθνική και δίπλα του -γύρω γύρω- παίκτης στο στυλ του Αθανασιάδη ο οποίος έχει σχεδόν ότι λείπει από τον Μήτρογλου.

Πραγματικά μου φαίνεται αξιοπερίεργο να διαφωνούμε για τον Μήτρογλου. Είναι σαν να μου λες πχ. οτί ο Βαλβέρδε ή ο Χιμένεθ είναι καλός προπονητής :lol:

Rebel Scum
16-09-11, 01:33
2 πράματα.

Στο γαύρο όπως λες έδειξε και μάλιστα με το καλύτερο τρόπο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με το δεξί (λάθος πόδι) γυριστό ψαλίδι και ξέρουμε τη κατάληξη. Στην Ευρώπη στο πιο δύσκολο ματς με Μπορντό εκτός έδρας είχε τα @@ που δεν είχανε οι άλλοι να δοκιμάσουν ένα σουτ και ΠΑΛΙ ΜΕ ΓΚΟΛΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΔΙ τίναξε τα δίχτυα...

...όταν βάζει πλάτη μπάλα δε του παίρνεις για κανένα λόγο ενώ στις κεφαλιές είναι σούπερ.

Τοποθέτηση άψογη, ταχύτητα όχι πολύ καλή (όχι και επιπέδου Τοτσέ ή Πάντελιτς που περπατάνε όμως), ντρίπλα αρκετά καλή (ο Νέτο ακόμα τον ψάχνει) και τεχνική κατάρτηση εκπληκτική για το στυλ του.

Δεν έχει απλά το πακέτο, είναι φανταστικός παίκτης και είμαι σίγουρος ότι σωματικά και τεχνικά έχει φοβερά στοιχεία.

Όσο για την Ελλάδα απλά να σου θυμίσω ότι πήγε τελικό με τους μικρούς... με καλύτερους παίκτες τότε τον Κ. Παπαδόπουλο, τον Νίνη, τον Γιαννάκη που τον κάψαμε -εννοείται- εμείς, και τον Μήτρογλου. Όλοι οι άλλοι δεν ήταν κάτι ιδιαίτερα καλό.

Άνετα για μένα βασικός φορ στην Εθνική και δίπλα του -γύρω γύρω- παίκτης στο στυλ του Αθανασιάδη ο οποίος έχει σχεδόν ότι λείπει από τον Μήτρογλου.

Πραγματικά μου φαίνεται αξιοπερίεργο να διαφωνούμε για τον Μήτρογλου. Είναι σαν να μου λες πχ. οτί ο Βαλβέρδε ή ο Χιμένεθ είναι καλός προπονητής :lol:

Μα δεν διαφωνώ ότι έχει πολλά προσόντα ή ότι δεν έχουμε κάτι καλύτερο. Απλά ότι φταιεί αυτός για το ότι δεν παίζει.

Όσο για αυτά που αναφέρεις, πράγματι είναι δείγματα της (εν δυνάμει) κλάσης του, αλλά για κάθε ένα από αυτά μπορώ να σκεφτώ αγώνες που ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Και ναι τον αντιπαθώ γιατί όταν βλέπω άνθρωπο με ταλέντο που το σπαταλάει δεν τον λυπάμαι καθόλου. Ας σοβαρευτεί (αγωνιστικά) και τα λέμε. Στο κάτω κάτω πίστεψε με αν ήταν τόσο καλός θα είχε πάει έξω.

@ ADSLgr.com All rights reserved.