PDA

Επιστροφή στο Forum : Η Νέα Εθνική Ελλάδος του Σάντος /EURO 2012

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

johnson
16-09-11, 07:46
Στο κάτω κάτω πίστεψε με αν ήταν τόσο καλός θα είχε πάει έξω.

Δε σημαίνει πάντα κάτι αυτό. Ωστόσο, αν μείνει ελεύθερος και δε καταλήξει σε παο/αεκ/παοκ άααντε και Άρη (πάντα για πρώτη επιλογή όμως), εύκολα βρίσκει έστω και μικρή για αρχή ομάδα στη Γερμανία για να ξεκινήσει εκεί καριέρα. Έχουν πάει τόσοι και τόσοι που δεν είχαν κάτι το ιδιαίτερο... ακόμα και ο Πλιάτσικας πήγε! Απλά δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον ΟΣΦΠ ο οποίος δε θέλει να τον διώξει για ψίχουλα ενώ καμία σοβαρή ομάδα δε θα κάνει επένδυση με παίκτη που εκτός μιας καλής γεμάτης χρονιάς, τα τελευταία 2 χρόνια παίζει σε Πανιώνιο και Ατρόμητο στο ποταπό πρωτάθλημα. Άλλωστε είναι τόσο χαζός ο οσφπ που τον δίνει δανεικό;.. θα σκέφτονται.. ΝΑΙ! Είναι -προφανώς- ! Βαλβέρδε...:rolleyes:

Zus
16-09-11, 09:57
Για το αν θα πάνε μέτριοι παίχτες από το πουθενά στην Γερμανία, δεν καθορίζεται από τις ατομικές ικανότητες που δεν έχουν, αλλά από τον μάνατζερ.

johnson
16-09-11, 10:16
Για το αν θα πάνε μέτριοι παίχτες από το πουθενά στην Γερμανία, δεν καθορίζεται από τις ατομικές ικανότητες που δεν έχουν, αλλά από τον μάνατζερ.

Και μετά από αυτό, τώρα όλα βγάζουν νόημα...

Zus
16-09-11, 10:19
Και μετά από αυτό, τώρα όλα βγάζουν νόημα...

Σε συνδυασμό με αυτό (http://en.wikipedia.org/wiki/Big_Bang) πάντα.

johnson
17-09-11, 20:55
Και ξαναλέω λοιπόν, ας τα βάζει τα γκολάκια στο γήπεδο και ας κλοτσάει και τα σημαιάκια. Εγώ αυτό που θέλω να κάνει ένας επιθετικός, το κάνει και με το παραπάνω ο Μήτρογλου.

Zus
18-09-11, 13:49
Και άλλοι βάλαν γκολ, αλλά δεν κάναν έτσι. Κόμπλεξ :rolleyes:

Ευτυχώς πάντως έκανε κάτι τραγικά στην αρχή, που πέταγε την μπάλα προς το πλάγιο, ή βγήκε οφσάιντ προσπαθώντας να... παίξει ομαδικά, μην αφήνοντας τον συμπαίκτη να το καρφώσει. Θα ταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα μου.

johnson
18-09-11, 14:51
Και άλλοι βάλαν γκολ, αλλά δεν κάναν έτσι. Κόμπλεξ :rolleyes:

Ευτυχώς πάντως έκανε κάτι τραγικά στην αρχή, που πέταγε την μπάλα προς το πλάγιο, ή βγήκε οφσάιντ προσπαθώντας να... παίξει ομαδικά, μην αφήνοντας τον συμπαίκτη να το καρφώσει. Θα ταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα μου.

Πάλι καλά να λες... :rolleyes:

JeZus, όπως πάντα απολαυστικός και χωρίς κανένα ίχνος προκατάληψης.

Μα κανένα όμως :lol::lol:

DOU
23-09-11, 12:53
Επιστροφή Γκέκα - «Συγγνώμη, έκανα λάθος»

Ο Φάνης Γκέκας, στην επιστροφή του στην Εθνική, έκανε την εξής δήλωση:

«Πριν από έναν χρόνο περίπου ανακοίνωσα ότι αποχωρώ από την Εθνική Ομάδα. Πιστεύω ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα και είναι γενναίο να τα αναγνωρίζεις. Ήρθε ο καιρός να αναγνωρίσω το δικό μου και να ζητήσω συγνώμη πριν απ΄ όλους από τον προπονητή μου και την Ομοσπονδία, μα πάνω απ΄ όλους από τους συμπαίκτες μου.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10490&subid=2&pubid=128787690

Tωρα δεν σε θελουμε εμεις..:shifty::shifty:

Seitman
23-09-11, 13:10
Να φύγει. Να πάει αλλού. :rant:

Seitman
04-10-11, 09:02
Πήρε τον Χαριστέα για τον αγώνα της Παρασκευής... :rofl:

Ε ρε γλέντια.

Όλη η "αποστολή": Τζόρβας, Χιώτης, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Ζαραδούκας, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος , Κατσουράνης, Καραγκούνης, Τζιόλης, Φωτάκης, Αθανασιάδης, Χαριστέας, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Κονέ, Μάκος, Πέτσος, Βύντρα.

Άφησε έξω Φετφατζίδη, Γεωργιάδη, Μήτρογλα και μου παίρνει Καραγκούνη, Γκέκα και άλλα παλτά. Αλλά θα μου πεις κάνει κρύο στη Γεωργία αυτή την εποχή :whistle:

senkradvii
04-10-11, 11:16
Πέτσος?? Τι εστί Πέτσος??? :blink:

Btw o Φετφατζίδης είναι σε στάδιο ανάρρωσης.

aroutis
04-10-11, 11:31
Kαι ο Μήτρογλου ο οποίος ειναι μια χαρά φορμαρισμένος γιατί μένει έξω?

senkradvii
04-10-11, 11:34

Δεν έχω ιδέα και προφανώς δεν συμφωνώ.. Μήπως ο Σάντος είναι trendy? :hmm:

Seitman
04-10-11, 12:08

Θα έλεγα τώρα τι εστί Πέτσος, αλλά το "παράσημο" θα σβουρίξει :lol:

TTB
04-10-11, 12:20

http://www.transfermarkt.co.uk/en/thanos-petsos/profil/spieler_82110.html

agrelaphon
05-10-11, 22:12
Πήρε τον Χαριστέα για τον αγώνα της Παρασκευής... :rofl:

Ε ρε γλέντια.

...

Και ο Χαριστέας μια χαρά σε φόρμα είναι... Δεν μπορώ να καταλάβω τις ειρωνίες και τα απαξιωτικά σχόλια για έναν παίχτη που μας έχει ξελασπώσει πάμπολλες φορές.
+1 για Μήτρογλου

johnson
06-10-11, 02:43
Υποθέτω ότι ο Σάντος βασίζεται στην εμπειρία για τόσο κρίσιμα ματς.

Θέλω όμως να ελπίζω ότι "αύριο" η Εθνική θα παίζει κυρίως με παίκτες της γενιάς του Νίνη, του Μήτρογλου, του Αθανασιάδη...

Seitman
06-10-11, 07:52
Και ο Χαριστέας μια χαρά σε φόρμα είναι... Δεν μπορώ να καταλάβω τις ειρωνίες και τα απαξιωτικά σχόλια για έναν παίχτη που μας έχει ξελασπώσει πάμπολλες φορές.
+1 για Μήτρογλου

Ο Χαριστέας σε φόρμα... Μη λέμε ότι θέλουμε. Ναι μας ξελάσπωσε στο παρελθόν, πάνε 10+ χρόνια από τότε. Ε δεν είναι καιρός για τόπο στα νιάτα; Έλεος πια :bless:

johnson
07-10-11, 21:48
Καλή επιτυχία στην ΟΜΑΔΑ μας ! Πάμε Ελλαδάρα !:)

........Auto merged post: johnson πρόσθεσε 3 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα αργότερα ........

ΔΕ ξέρω ποιοι αλλά τα κάνανε πουτ@να ήδη... :evil:

subzer0
07-10-11, 21:54
Ωραία πράγματα. Πολυ μ´ αρέσουν αυτα.

nnn
07-10-11, 21:56
Από νωρίς το απόγευμα είχαν μαζευτεί καμιά 40αριά Κροάτες με μάσκες και κάναν μαγκές στο Δημοτικό Θέατρο στον Πειραιά μέχρι να τους πάει καροτσάκι η αστυνομία, τι περίμεναν να τους αφήσουν έτσι τα δικά μας τα καλόπαιδα ?

Μας χαλάνε το γήπεδο οι παλιο@@#@#@# :evil:

johnson
07-10-11, 22:38
Δε παίζουμε μία... άντε με τα γ@μωεπεισόδια τους :down:

........Auto merged post: johnson πρόσθεσε 14 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Ας μου ξαναθυμίσει κάποιος γιατί ο Τζιόλης παίζει στην Εθνική; :evil:

........Auto merged post: johnson πρόσθεσε 7 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Πω δε βλεπόμαστε καθόλου. Μιλάμε για τραγική εμφάνιση.

ermis333
07-10-11, 22:39
Χάλι μαύρο δυστηχώς.

treli@ris
07-10-11, 22:41
Τραγικοι στο γηπεδο, τραγικοι στις εξεδρες, τραγικοι και στο τηλεοπτικο σημα!

subzer0
07-10-11, 22:49
Και οι speaker τραγικοί είναι.

Ενα απο τα χειρότερα ημιχρονα που έχω παρακολουθήσει στην ζωή μου.

johnson
07-10-11, 23:17
Κάνουν 2 βήματα και χαρίζουν τη μπάλα στον αντίπαλο.

........Auto merged post: johnson πρόσθεσε 3 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Ευτυχώς που παίζει ο Τζόρβας σήμερα. Βύντρα, Ζαραδούκας, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Τζιόλης δε κάνουν απλά. Και για τον Ζαραδούκα που λέγανε ότι είναι καλός, οκ αμυντικά μπορεί να είναι αλλά τι να το κάνουμε σήμερα. Δε κάνουν για βασικοί σε Εθνική. Για να μη πω και για τον Γκέκα που αν ήταν ο Μήτρογλου ίσως το κάρφωνε. Τέλος πάντων. Τι μέσο όρο ηλικίας έχουμε;

........Auto merged post: johnson πρόσθεσε 5 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Αρε Νίνη, ρε Φέτφα, ρε Μήτρογλου, ρε Αθανασιάδη, ρε Τόρο, ρε Χολέμπας (αν παίξει ποτέ), ρε Βιειρίνια (το ίδιο) μπείτε μέσα πονέσανε τα μάτια μας. Μπες και εσύ ρε Κονέ μπας και γίνει καμιά σωστή πάσα.

Rebel Scum
07-10-11, 23:19
ΓΚΟΛ ΡΕ ΓΚΟΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!

johnson
07-10-11, 23:28
ΓΚΟΛ ΜΩΡΗ ΞΕΚΩΛΙΑ 1 ΦΑΣΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!

........Auto merged post: johnson πρόσθεσε 8 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα αργότερα ........

ΠΗΡΑΜΕ ΦΩΤΙΑ !! ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ Α ΛΑ ΧΑΡΙΣΤΕΑ 2004 ΜΕ ΓΑΛΛΙΑ !

Α ρε πουτανα ομαδα θες πανηγυρι για να παρεις μπρος !

opener
07-10-11, 23:41
Μια ομαδα που 9 φορες στις 10, κατεβαινει οχι για να παιξει (που το γνωριζει οτι δεν μπορει αλλωστε), αλλα για να κλεψει το αποτελεσμα.

Απορω που την χειροκροτατε κι απο πανω.
Μπαλα βλεπετε η σας πιανει το πατριωτικο σας; :p

johnson
07-10-11, 23:57
Μια ομαδα που 9 φορες στις 10, κατεβαινει οχι για να παιξει (που το γνωριζει οτι δεν μπορει αλλωστε), αλλα για να κλεψει το αποτελεσμα.

Εννοείται πατριωτικό. :p OMG καλύτερη μπάλα παίζουν στα σχολεία από αυτό που είδαμε σήμερα αλλά ευτυχώς πετύχαμε το στόχο μας (προς το παρόν).

Πόσο βλάκες οι Κροάτες που δε πήγανε για τη νίκη στο Α' ημίχρονο που χάναμε μόνοι μας τη μπάλα. 2μιση φάσεις 2 γκολ και τέλος!

........Auto merged post: johnson πρόσθεσε 8 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Πλιζ ας κάνει κάποιος τη δήλωση:

"Κάναμε το χειρότερο παιχνίδι αλλά βάλαμε 2 γκολ (οι Κροάτες λέγαν ότι πάνω από 1 δε βάζουμε), αν παίζαμε καλά πόσα θα βάζαμε;"

Άντε γιατί μας τα είχαν κάνει μπαλόνια οι Κροάτες με τις δηλώσεις. ΔΕ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ!

opener
07-10-11, 23:57
Εννοείται πατριωτικό. :p OMG καλύτερη μπάλα παίζουν στα σχολεία από αυτό που είδαμε σήμερα αλλά ευτυχώς πετύχαμε το στόχο μας (προς το παρόν).

Πόσο βλάκες οι Κροάτες που δε πήγανε για τη νίκη στο Α' ημίχρονο που χάναμε μόνοι μας τη μπάλα. 2μιση φάσεις 2 γκολ και τέλος!
Διαβασα και τα προηγουμενα που εγραψες.
Και τα μηνυματα σου στο 0-0 και τα μηνυματα στο 1-0.

Μπραβο σας λοιπον που πετυχατε τον στοχο σας. :oneup:

Εγω δεν ειχα κανενα στοχο, παρα μονο να περασω την ωρα μου.
Ειπα κι εδω την γνωμη μου γι' αυτο που ειδα και τερμα.
Καλη σας νυχτα. :)

johnson
08-10-11, 00:00
Διαβασα και τα προηγουμενα που εγραψες.
Και τα μηνυματα του 0-0 και τα μηνυματα του 1-0.

Μπραβο σας λοιπον που πετυχατε τον στοχο σας. :oneup:

Εγω δεν ειχα κανενα στοχο, παρα μονο να περασω την ωρα μου.
Ειπα κι εδω την γνωμη μου γι' αυτο που ειδα και τερμα.
Καλη σας νυχτα. :)

Υπονοείς κάτι; Όχι γιατί αν το κάνεις μπορείς να το πεις στα ίσια. Ωστόσο ξέρω πολύ καλά τι είδα, τι είπα αλλά και τι λέγανε οι Κροάτες όλη τη βδομάδα. Καληνύχτα :oneup:

Ώρε σκαλώματα

Rebel Scum
08-10-11, 00:18
Εγώ λέω να πάρουμε ποδοσφαιριστές ποδοσφαίρου σάλας και να φτιάξουμε μια εθνική τύπου χάρλεμς για να ικανοποιεί από θέαμα. Το αποτέλεσμα προφανώς και δεν μετράει....που ακούστηκε άλλωστε να μετράει.

Μπράβο στα παιδιά για τη νίκη. Από μπάλα ΟΚ τα γνωστά λίγο πολύ.

ardi21
08-10-11, 00:44

Σορρυ που χαιρομαστε οταν νικαμε και δεν περιμενουμε να παιξουμε αλα Ισπανια για να χειροκροτησουμε.

Αφου δεν σ'αρεσει απορω γιατι μας βλεπεις.

Αντε γερα για τον/τους βαθμο/βαθμους στην γεωργια και φυγαμε για euro

Rebel Scum
08-10-11, 00:51
Σορρυ που χαιρομαστε οταν νικαμε ε και δεν περιμενουμε να παιξουμε αλα Ισπανια για να χειροκροτησουμε

Εγώ να πω κάτι τηρουμένων πάντα των αναλογιών; Η Ισπανία που πήρε το παγκόσμιο σας ικανοποιούσε σαν θέαμα; Πέρα από το απίστευτο passing game που όμως καταντούσε κουραστικό σε κάποια σημεία ήταν μια ομάδα που έκανε φάσεις και έβαζε πολλά γκολ;

Το καλό ποδόσφαιρο από τις εθνικές έχει πεθάνει, ακόμα και η Ισπανία με την τεχνική της κοντά στο τέλειο έπαιζε το passing game για να μην της επιτίθενται οι αντίπαλοι. Τα δικά μας τα τσουρούκια θέλουμε να παίξουν μπάλα;

Απλά και κοφτά :respekt: στην εθνική της τελευταίας δεκαετίας που από παγκοσμίως ανυπόληπτη κατάφερε να σηκώσει ένα Euro και να δίνει το παρόν σε σχεδόν όλες τις διοργανώσεις έτσι ώστε να έχουν να γκρινιάζουν και τον Ιούνη κάποιοι.

ΥΓ. Η Ολλανδία ρε σεις...μια από τις πιο επιθετικές, όμορφες ομάδες όλων των εποχών μας έκανε να ξεράσουμε στο παγκόσμιο. Και θέλουμε από τον Βύντρα να παίξει μπάλα να απολαύσουμε;

ardi21
08-10-11, 00:55
Βασικα εμενα μου αρεσει παρα πολυ το passing game οποτε δεν ειμαι καταλληλος να απαντησω.

Αλλα γουστα ειναι και αυτα

Rebel Scum
08-10-11, 00:56
Βασικα εμενα μου αρεσει παρα πολυ το passing game οποτε δεν ειμαι καταλληλος να απαντησω.

Βρε και εμένα μου αρέσει, στο κάτω κάτω η Μπαρτσελόνα σήκωσε το παγκόσμιο αλλά η Ισπανία δεν είχε τελική προσπάθεια και λίγες φάσεις έκανε. Δεν το έλεγες θεαματικό ποδόσφαιρο όπως της Μπαρτσελόνα (ελέω Μέσι).

Το πάω στο ότι η ομάδα που σήκωσε το παγκόσμιο και ομολογουμένως ήταν μακράν η καλύτερη δεν έπαιξε κάποιο διαστημικό ποδόσφαιρο. Τι ζητάμε από τη δική μας εθνική;

subzer0
08-10-11, 00:59
Έτσι κι αλλιως δεν νομίζω να περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό απο αυτο που είδαμε σημερα.
Και από πλευράς θεάματος και απο πλευράς πως θα πήγαινε το παιχνίδι.
Παλι καλα που βάλαμε και δεύτερο και ξεφυγαμε από το 1-0 :p

Απλά μας καθυστερούν εκει στο MEGA και περιμένουμε να δούμε μπάλα από την μοναδική , ίσως , εθνική ομάδα , που παίζει πραγματικό ποδόσφαιρο στη εποχή μας , την Γερμανία. :cool:

Rebel Scum
08-10-11, 01:02
Απλά μας καθυστερούν εκει στο MEGA και περιμένουμε να δούμε μπάλα από την μοναδική , ίσως , ομάδα , που παίζει πραγματικό ποδόσφαιρο στη εποχή μας , την Γερμανία. :cool:

Πράγματι είναι η φωτεινή εξαίρεση (από τις μεγάλες τουλάχιστον).

Και θεωρώ ότι το στυλ της είναι άμεση συνέχεια του πρωταθλήματος που είναι το πιο "ακομπλεξάριστο" και ελεύθερο, παρότι καμιά τρομερή μπάλα δεν ξέρουν (και απόδειξη ότι εκεί κάνουν καριέρα οι Έλληνες παίκτες :p)

senkradvii
08-10-11, 02:39
Ρε σεις οι κάφροι που μπήκαν και με κουκούλες και κράνοι και πετάξανε μολότοφ στον κόσμο Έλληνες ήταν τελικά? Ήμαρτον..

Κατά τα άλλα Ελλάδα αρρώστια. Από τα χειρότερα ημίχρονα της ζωή μου, δεν θέλω να ξαναδώ Σαμαρά, Καραγκούνη και Τζιόλη εκεί μέσα αλλά στο τέλος καιρό είχα να χαρώ τόσο. Πιστεύω πως πολύ το είχαμε πραγματικά ανάγκη, ιδίως μετά το ξεκίνημα και τις καφρίλες, που έχουμε πλέον συνηθίσει να βλέπουμε καθημερινά παντού, να τις βλέπουμε και σε παιχνίδι της Εθνικής.

Zus
08-10-11, 02:48
Μολότοφ ήταν αυτή που έπεσε μέσα στο γήπεδο? Αν ναι ακόμα συζητάτε για Euro? Άμεση τιμωρία χρειάζεται χωρίς πολλά πολλά :down::down:

senkradvii
08-10-11, 02:51
E αφού έπιασε φωτιά! Δεν ξέρω καμιά φωτοβολίδα να προκαλεί φωτιά..

Zus
08-10-11, 02:56
Και δεν είναι η πρώτη φορά που είχαμε τέτοιο σκηνικό στο συγκεκριμένο γήπεδο. Ένας αθεόφοβος γαύρος από την μανία του, πήγε να κάψει ζωντανά όλα τα ζώα που είχανε μπει μέσα να χτυπήσουν τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναικού στα πρόσφατα γεγονότα. :wall::wall:

Rebel Scum
08-10-11, 03:02
We f*ck you στους Κροάτες είπε ο Πιλάβιος; :p

Την τιμωρία έδρας δεν τη γλυτώνουμε.....τα ζώα θα παραμείνουν ζώα. Πάλι καλά που έχουμε κληρωθεί με καφενεία για το μουντιάλ....

senkradvii
08-10-11, 03:53
http://www.sport-fm.gr/article/506618

http://www.sport-fm.gr/article/506609

http://www.sport-fm.gr/article/506575

Δεν ήταν και τόσο ήσυχα και καλά παιδιά και οι Κροάτες τελικά.. Και μάλιστα με τις ευλογίες της ίδιας της πρεσβείας τους!

Seitman
08-10-11, 07:23
Δεν είδα τίποτα. Στο δεκάλεπτο το άλλαξα γιατί πόνεσαν τα μάτια μου. Τι έγινε;

opener
08-10-11, 08:12
Σορρυ που χαιρομαστε οταν νικαμε και δεν περιμενουμε να παιξουμε αλα Ισπανια για να χειροκροτησουμε.

Αφου δεν σ'αρεσει απορω γιατι μας βλεπεις.

Αντε γερα για τον/τους βαθμο/βαθμους στην γεωργια και φυγαμε για euro

Αν διαβαζες, δεν θα ειχες απορια. :)

να περασω την ωρα μου

IoStefo1
08-10-11, 09:38
Εμένα με αποζημίωσε ο αγώνας Τουρκίας - Γερμανίας 1-3 το ευχαριστήθηκα.

Zus
08-10-11, 10:59
Δεν είδα τίποτα. Στο δεκάλεπτο το άλλαξα γιατί πόνεσαν τα μάτια μου. Τι έγινε;

Σύμφωνα με τους σχολιαστές, έκαναν ντου στους Κροάτες καμια 100στη άτομα με κουκούλες, και ανάμεσα σε όλα τα άλλα, έδειξε ένα replay που σκάει μία μολότωφ προς τη μεριά τους :down::down::down:

Αλλά εντάξει δεν είναι τίποτα σημαντικό. Γαλανόλευκη, Σπαρτιάτες, περηφάνια πάμε Euro.:yahoo:

Seitman
08-10-11, 11:06
Τόσο καλά...

@ ADSLgr.com All rights reserved.