PDA

Επιστροφή στο Forum : Η Νέα Εθνική Ελλάδος του Σάντος /EURO 2012

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

senkradvii
08-10-11, 12:46
Τόσο καλά...

Και φυσικά σήμερα γαργάρα.. :down:

Νικαετός
08-10-11, 13:08
Και αν χάσουμε στη Γεωργία? (Το πιθανότερο κατά τη γνώμη μου αν πάει στα ίσια το παιχνίδι)

treli@ris
08-10-11, 13:11
Θα πρεπει να νικησει και η Κροατια ομως. Για ισοπαλια θα το πανε λογικα και θα περασουμε απο την ισοβαθμια 1οι.

senkradvii
08-10-11, 13:11
Και αν χάσουμε στη Γεωργία? (Το πιθανότερο κατά τη γνώμη μου αν πάει στα ίσια το παιχνίδι)

Tότε θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Απλά, όταν την Ελλάδα την ζώνουν τα φίδια τότε κάνει κάτι ενώ θεωρώ σαν μεγάλο πλεονέκτημα που παίζουμε εκτός. Πιστεύω πως εντός θα ήταν και πιο ξένοιαστοι αλλά και πιο αγχωμένοι.

Seitman
08-10-11, 13:14
Τι να λέμε τώρα ρε παιδιά.
Πήγε και μου πήρε όλο το ΚΑΠΗ. Να δείτε που ψήνεται μεταγραφή του Γκέκα και ο καρπουζάς από το Εστορίλ (© by Μύρτσος :lol:) τον "πήρε" για να κάνει το χατήρι του μάνατζερ :whistle:

Νικαετός
08-10-11, 13:20
Η Κροατία δεν υπάρχει περίπτωση να μη πάρει το τρίποντο από τη Λεττονία. Αυτό που με φοβίζει είναι το ότι θέλουμε το Χ. Αν πηγαίναμε μόνο για νίκη κάτι υπήρχε περίπτωση να κάνουμε. Τώρα, βλέπω ταμπούρωμα πίσω για 90 λεπτά.

subzer0
08-10-11, 18:25

Θα παίξουμε μπαράζ με κάποιον απο τους υπόλοιπους 7 δεύτερους των ομίλων. Πιθανότατα με τιμωρια της έδρας αλλά οπως και στο παρελθόν που μας είχε τιμωρήσει η UEFA το Καραϊσκάκης μας έστειλε και παίξαμε στο Ηράκλειο. Τόσο βαριά τιμωρια. :p

Τι να λέμε τώρα ρε παιδιά.
Πήγε και μου πήρε όλο το ΚΑΠΗ. Να δείτε που ψήνεται μεταγραφή του Γκέκα και ο καρπουζάς από το Εστορίλ (© by Μύρτσος :lol:) τον "πήρε" για να κάνει το χατήρι του μάνατζερ :whistle:

Εγω νομίζω πως αυτός είναι και ο λόγος που γύρισε ο Γκέκας στην Εθνικη.
Απο οτι έμαθα , λίγο πριν ζητήσει συγγνώμη είχε χάσει και την θέση του στην βασική ενδεκάδα της Άιντραχτ.
Οπότε με την ομάδα του στην Β´ Γερμανίας , αυτόν στον πάγκο και εκτος εθνικής , είχε βγει εκτος αγοράς και θα έχανε την οποία αξία του.
Μια συγγνώμη ομως τα αλλαξε όλα. Παίζει βασικός στην Άιντραχτ , βασικός στην Εθνική , σκοράρει και με τους 2 και η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αρχίζει να ανεβαίνει ξανά.

ardi21
08-10-11, 18:47

Ε οχι και το πιθανοτερο. Ειμαστε καλυτεροι απο την Γεωργια ακομα και με τις απουσιες. Μην τρελαθουμε και τελειως.

Τωρα το αν θα αυτοκτονησουμε η οχι ειναι αλλο θεμα.

Gordito
08-10-11, 22:25
Η Κροατία δεν υπάρχει περίπτωση να μη πάρει το τρίποντο από τη Λεττονία. Αυτό που με φοβίζει είναι το ότι θέλουμε το Χ. Αν πηγαίναμε μόνο για νίκη κάτι υπήρχε περίπτωση να κάνουμε. Τώρα, βλέπω ταμπούρωμα πίσω για 90 λεπτά.

Λες να ειναι τοσο χαζοι και να την παθουν οπως..... οι Κροατες; :p

senkradvii
11-10-11, 19:57
Άντε με το καλό! :)

andm
11-10-11, 20:27
ΤΙ ΕΧΑΣΕ Ο ΓΚΕΚΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thomas8
11-10-11, 20:51
Α ρε Τζόρβα...

johnson
11-10-11, 21:02
Τον φάγαμε στη μάπα σε ΟΛΟ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ.
Ο ΠΑΟ τον ξεφορτώθηκε και όλοι χαρήκανε.
Ο Σηφάκης είναι τραυματίας, οκ. Ο Χιώτης που είναι τίμιος και στην Ευρώπη κάνει μια χαρά εμφανίσεις, απαγορεύεται να παίξει ε;
Δεν έχει βύσμα αυτός.

Άντε μετά από το μουντιάλ να χάσουμε και το Euro (και) εξαιτίας του.

Πάμε να δούμε το Β΄ αλλά δεν είναι δυνατόν να χάσουμε έτσι τη πρόκριση ρε πστ.

Zus
11-10-11, 21:09
Στήριξη χρειάζεται από όλους μας :lol:

giorgosk
11-10-11, 21:22
1-0 oι Κροάτες

johnson
11-10-11, 21:29
Δε γίνεται κάθε φορά κάτι να γίνεται και να παιρνάμε πάντα.

Δε ξέρω αν ξαναγίνει κάτι τέτοιο και σήμερα...

ΑΛΛΑ ρε Σάντος, Τζόρβα; Τον είδες να παίζει καλά στην Ιταλία; Ο Χιώτης δεν έχει το όνομα έ;

Σπυρόπουλος; Ούτε ΚΑΝ θυμάμαι από πότε έχει να παίξει καλή μπάλα αυτό το παιδί. Πρέπει ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ να τον τρώμε και αυτόν στη μάπα;

Τζίολης; Που παίζει σε ένα πρωτάθλημα που μέχρι πέρσι ο καλύτερος επιθετικός ήταν ο Τοτσέ; Πλάκα κάνουμε; Βασικός στην Εθνική αυτός;

Χαριστέας; Έπρεπε να πάρεις κάποιον φορμαρισμένο και επέλεξες Χαριστέα; Σε ποια υπερομάδα παίζει αυτός φέτος και πόσα υπεργκολ έχει βάλει;

Όλα τα βύσματα με το ζόρι; Επειδή πήραν το 2004 το Euro; ΣΗΜΕΡΑ αξίζουν; Για πόσο ακόμα θα παίζουν...

Με τις τούρτες θα μείνουν στο τέλος και θα τους αξίζει. Ναι, γιατί με τη Κροατία περάσαμε από δική τους βλακεία (φάνηκε ξεκάθαρα ότι πηγαίναν για Χ και το 0-0) και γενικότερη ανυπαρξία (και των 2 ομάδων). Η Γεωργία του Κετσπάγια όμως δεν έχει τέτοια σήμερα. Γκολάκι, ταμπουράκι α λα Κετσπάγια και άντε γεια.

TermInuS
11-10-11, 21:33
Δε γίνεται κάθε φορά κάτι να γίνεται και να παιρνάμε πάντα.

Δε ξέρω αν ξαναγίνει κάτι τέτοιο και σήμερα...

ΑΛΛΑ ρε Σάντος, Τζόρβα; Τον είδες να παίζει καλά στην Ιταλία; Ο Χιώτης δεν έχει το όνομα έ;

Σπυρόπουλος; Ούτε ΚΑΝ θυμάμαι από πότε έχει να παίξει καλή μπάλα αυτό το παιδί. Πρέπει ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ να τον τρώμε και αυτόν στη μάπα;

Τζίολης; Που παίζει σε ένα πρωτάθλημα που μέχρι πέρσι ο καλύτερος επιθετικός ήταν ο Τοτσέ; Πλάκα κάνουμε; Βασικός στην Εθνική αυτός;

Χαριστέας; Έπρεπε να πάρεις κάποιον φορμαρισμένο και επέλεξες Χαριστέα; Σε ποια υπερομάδα παίζει αυτός φέτος και πόσα υπεργκολ έχει βάλει;

Ρε δε πάμε καλά λέω εγώ. Με τις τούρτες θα μείνουν στο τέλος και θα τους αξίζει. Ναι, γιατί με τη Κροατία περάσαμε από δική τους βλακεία (φάνηκε ξεκάθαρα ότι πηγαίναν για Χ και το 0-0). Η Γεωργία του Κετσπάγια όμως δεν έχει τέτοια.

Μονο για τον Σπυροπουλο ειναι σωστο.
Για τα υπολοιπα επρεπε να ενημερωθεις πρωτα η ισως να δεις κανα παιχνιδι του Παναιτωλικου τη Παλερμο η της Σαταντερ στη Primera Division.

giorgosk
11-10-11, 21:36
1-1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

johnson
11-10-11, 21:39
ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ Γ@ΜΗΜ... ΤΖΙΟΛΗΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΦΩΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΩΤΑΚΗ.

Αντε με τα κολοβύσματα.

ΝΑΙ ΣΟΡΡΥ, ΑΠΟ Β' ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΦΕΤΟΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ.

ΓΚΟΛ Ο ΑΧΡΗΣΤΕΑΣ!

Spanos
11-10-11, 21:42

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ:p

TermInuS
11-10-11, 21:42
Μεγαλο πλασε.
Ο πιο αδικημενος παιχτης κατ'εμε σε αυτη την εθνικη.
Αυτο μονο.

johnson
11-10-11, 21:43
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ:p

Δυστυχώς να λες γιατί θα τον φάμε στη μάπα και στο Euro.

subzer0
11-10-11, 21:52
Εγω είμαι με τον Τιμούρ. :p

Spanos
11-10-11, 21:53
Δυστυχώς να λες γιατί θα τον φάμε στη μάπα και στο Euro.

Δε νομίζω γιατι έπαιξε απο ανάγκη, Σαμαράς - Γκέκας - Σάλπι είναι οι βασικοί μπροστά.

Καλά και ο Κετσπάγια δε μας χάλασε, 3η αλλαγή στο 65 ο στημένος.

johnson
11-10-11, 21:54
Μεγαλο πλασε.
Ο πιο αδικημενος παιχτης κατ'εμε σε αυτη την εθνικη.
Αυτο μονο.

Ουυ τεράστιο πλασέ τι να σου πω.

α) Στρωμένη
β) Με το καλό πόδι
γ) Στο χαλαρό (1-1 πλέον)
δ) Σε ανοικτή άμυνα
ε) Τον τερματοφύλακα να αργεί να αντιδράσει στο εύστοχο αλλά όχι δυνατό σουτ
ζ) ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

Για μένα ήταν το "βασικό πλασέ". Τα Μεγάλα απέχουν πολύ από αυτό. Μη τρελαθούμε κιόλας επειδή έκανε τη τελείως βασική δουλειά του έγινε και "μεγάλο πλασέ".

Αυτά λέτε και θα τον φάμε όλο το καλοκαίρι αυτόν, το Τζόρβα ξανά και τον Τζιόλη, έτσι για να ξέρουμε ποια θα είναι η πρώτη αλλαγή στο παιχνίδι...

respect στο Φωτάκη για σήμερα, τίποτα άλλο. Το δοκίμασε μια-δυό με καλά σουτ και μπήκε το γκολάκι. Όχι θα περιμέναμε από το passing game και την ανάπτυξη του Τζιόλη... :lol: Παίκτης επιπέδου premier league primera division :worthy: Ο παίκτης που απορρίφθηκε ως 3η-4η επιλογή στον ΟΣΦΠ να παίζει βασικός στην Εθνική. Βρε όχι σου λέω κανένα βύσμα μη το ξαναπείς :whistle: Απλά είμαστε όλοι τυφλοί και δε ξέρουμε τι παικταρά χάσαμε :whistle:

TermInuS
11-10-11, 22:01
Καλα και το 2004 τρωγαμε στη μαπα τον Ζαγορακη τον Τσιαρτα και τους αλλους.
Βρες τους αγωνες του Euro 2008 και δες απο τους 24 ποιος επαιζε και τα ξαναλεμε.
Αν δεν σε πεισει αυτο γυρνα στους αγωνες του 2004.

........Auto merged post: TermInuS πρόσθεσε 1 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Ασε που ο Σαντος δεν φαινεται να εχει τα κολληματα του Οτο περι παιχτων.
Εχει καλεσει τους διπλασιους παιχτες στο 1/4 του χρονου/

........Auto merged post: TermInuS πρόσθεσε 1 λεπτά και 1 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Να καλεσει τον Ορμπαιθ και τον Ρακουν αμα λαχει και ειναι καλυτεροι του Τζιολη.

senkradvii
11-10-11, 22:02
A ρε Φωτάκη ελπίζω να πετάξεις έξω τον Άχρηστο τον Τζίολη από αυτή την εθνική πια! Άντε Euro! :yahoo:

DaveMurray
11-10-11, 22:15
Εγω είμαι με τον Τιμούρ. :p

πέρασε καλά στην Κύπρο :p :p

----

Δεν το είδα όλο, εσείς που το είδατε, πως έπαιξε η εθνικάρα μας ; ( :p )

agrelaphon
11-10-11, 22:16
Ο Χαριστέας σε φόρμα... Μη λέμε ότι θέλουμε. Ναι μας ξελάσπωσε στο παρελθόν, πάνε 10+ χρόνια από τότε. Ε δεν είναι καιρός για τόπο στα νιάτα; Έλεος πια :bless:

Έχεις δίκιο... τελικά ήταν σε παντελονάκι ο Άγγελος :respekt: :worthy:
Όσο γι'αυτούς που συνεχίζουν να κράζουν για τις επιλογές παιχτών: Παιδιά, να ξέρουμε που να σταματάμε. Από ένα σημείο και μετά οι δικαιολογίες δυσχεραίνουν τη θέση σας :cool::cool::cool:

andm
11-10-11, 22:21
Ο Τζόρβας στο γκολ δεν έφταιγε....μην τα ισοπεδώνουμε όλα!

agrelaphon
11-10-11, 22:25
http://3.bp.blogspot.com/_e2lFg3_UjFg/TAE9MDd_QkI/AAAAAAAAGBo/FLdK9JPM-6g/s1600/10888877jpg.jpg

George978
11-10-11, 22:26
Το μονο που στεναχωριεμαι ειναι που δεν θα εχω φραγκα να παω ουκρανια, πιστευω οτι θα αξιζει το κοπο :twisted:

μπραβο στην ομαδα μας

Thomas8
11-10-11, 22:26
Ο Τζόρβας στο γκολ δεν έφταιγε....μην τα ισοπεδώνουμε όλα!
Και ποιος έφταιγε? Δε βρήκε πουθενά η μπάλα, το έφαγε απευθείας...
Όπως έφταιγε στα 2 από τα γκολ που φάγαμε στο μουντιάλ.

andm
11-10-11, 22:38
Ήταν δύσκολη φάση...σίγουρα φταίει αλλά περισσότερη ευθύνη έχουν οι αμυντκοί για μένα..

senkradvii
11-10-11, 23:01
http://3.bp.blogspot.com/_e2lFg3_UjFg/TAE9MDd_QkI/AAAAAAAAGBo/FLdK9JPM-6g/s1600/10888877jpg.jpg

Μπράβο αγάπη για τον Χάρι.. :blink:

pakitis
11-10-11, 23:10
Παρόμοια φάση είχαμε κι εμείς κι ο τερματοτύφλακας τους βγήκε κι έδιωξε..

TermInuS
11-10-11, 23:11
Εγω επιμενω απο το 08 :P
Εντομεταξυ και εγω πιστευω οτι ο Αλεξ δεν φταιει στη φαση του γκολ οπως και δεν εφταιγε στο αντιστοιχο του μουντιαλ.
Και στα 2 ειναι λαθος των αμυντικων που δεν καθαριζουν τις μπαλιες.
Αυτο δεν σημαινει πως προτιμω τον Αλεξ απο τους αλους 2.Θα ηθελα να δω και τον Χιωτη σε ενα παιχνιδι.

Νικαετός
11-10-11, 23:29
Ευτυχώς δεν επαληθεύτηκα. Καλά μας έκατσε το ματσάκι. Μπήκαμε και στη δεκάδα της FIFA... Tι άλλο θα δούμε.

(Ας είναι καλά ο Τιμούρ, που τελείωσε τις αλλαγές του στο 65' :p)

manicx
11-10-11, 23:35
Ρεσιτάλ προπονητικής από τον Τιμούρ που φόρεσε το κοστούμι Χιμένεθ κι έκανε τα ίδια. Πάλι καλά γιατί ακόμα θα βγάζαμε γιόμες μπας και πάρει καμιά κεφαλιά το μπουζουκάκι...

andm
12-10-11, 00:05
Εγω επιμενω απο το 08 :P
Εντομεταξυ και εγω πιστευω οτι ο Αλεξ δεν φταιει στη φαση του γκολ οπως και δεν εφταιγε στο αντιστοιχο του μουντιαλ.
Και στα 2 ειναι λαθος των αμυντικων που δεν καθαριζουν τις μπαλιες.
Αυτο δεν σημαινει πως προτιμω τον Αλεξ απο τους αλους 2.Θα ηθελα να δω και τον Χιωτη σε ενα παιχνιδι.
Ακριβώς!:oneup:

Gordito
12-10-11, 00:15
Α ρε Τζόρβα...

Τον φάγαμε στη μάπα σε ΟΛΟ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ.
Ο ΠΑΟ τον ξεφορτώθηκε και όλοι χαρήκανε.
Ο Σηφάκης είναι τραυματίας, οκ. Ο Χιώτης που είναι τίμιος και στην Ευρώπη κάνει μια χαρά εμφανίσεις, απαγορεύεται να παίξει ε;
Δεν έχει βύσμα αυτός.

Άντε μετά από το μουντιάλ να χάσουμε και το Euro (και) εξαιτίας του.

Πάμε να δούμε το Β΄ αλλά δεν είναι δυνατόν να χάσουμε έτσι τη πρόκριση ρε πστ.

Και ποιος έφταιγε? Δε βρήκε πουθενά η μπάλα, το έφαγε απευθείας...
Όπως έφταιγε στα 2 από τα γκολ που φάγαμε στο μουντιάλ.

Δεν εχετε ιδεα απο μπαλα, ετσι;

Η ευθυνη ηταν 95% του αμυντικου που δεν καθαρισε τη φαση, δεν φταιει ο Τζορβας που δεν μαζεψε την μπαλα.

manicx
12-10-11, 00:20
Η ευθυνη ηταν 95% του αμυντικου που δεν καθαρισε τη φαση, δεν φταιει ο Τζορβας που δεν μαζεψε την μπαλα.

Ειδικά σε εκείνη την έξοδο που βγήκε να διώξει τα κουνούπια που τον ενοχλούσαν δεν έφταιγε καθόλου ο Τζόρβας....

andm
12-10-11, 00:23

Τι ρωτάς;Δεν βλέπεις;

Άμα έπιανε την κεφαλιά ο επιθετικός και την έριχνε στα γάμα πάλι ο Τζόρβας θα έφταιγε!Είναι εύκολο να ρίχνεις ευθύνες στο τέρμα,ειδικά αν δεν έχεις αγωνισθεί σαν τερματοφύλακας..την βρήκαν όλοι οι άμπαλοι που έφυγε ο Τζόρβας από τον Παναθηναικό...τόσο μυαλό κουβαλάνε..:worthy::worthy:

Gordito
12-10-11, 00:27
Ειδικά σε εκείνη την έξοδο που βγήκε να διώξει τα κουνούπια που τον ενοχλούσαν δεν έφταιγε καθόλου ο Τζόρβας....

Δεν μιλησα για την αποδοση του γενικα. Για τη συγκεκριμενη φαση του γκολ μιλησα.

ΥΓ Το Β' ημιχρονο δεν το ειδα.

manicx
12-10-11, 00:39
Δεν μιλησα για την αποδοση του γενικα. Για τη συγκεκριμενη φαση του γκολ μιλησα.

ΥΓ Το Β' ημιχρονο δεν το ειδα.

Ευτυχώς. Ότι σέντρα έβγαινε, νοσταλγούσα Ελευθερόπουλο.

Thomas8
12-10-11, 00:40

Α καλά.
Ευθύνη των αμυντικών είναι να μην τους πάρουν κεφαλιά οι αντίπαλοι.
Ευθύνη του τερματοφύλακα είναι να μην το φάει από σέντρα από τα 30 μέτρα.

Αν ο Γεωργιανός είχε πιάσει κεφαλιά και την είχε στείλει προς τη γωνία δεξιά του Τζόρβα, προφανώς ο τερματοφύλακας δε θα είχε καμία ευθύνη.

TTB
12-10-11, 00:59
Α καλά.
Ευθύνη των αμυντικών είναι να μην τους πάρουν κεφαλιά οι αντίπαλοι.
Ευθύνη του τερματοφύλακα είναι να μην το φάει από σέντρα από τα 30 μέτρα.

Αν ο Γεωργιανός είχε πιάσει κεφαλιά και την είχε στείλει προς τη γωνία δεξιά του Τζόρβα, προφανώς ο τερματοφύλακας δε θα είχε καμία ευθύνη.
Έτσι ακριβώς. Ο τερματοφύλακας χρεώνεται το απευθείας, οι αμυντικοί χρεώνονται τους επιθετικούς. Αν την βρει επιθετικός από τα 3 μέτρα ο τερματοφύλακας δεν θα προλάβει να κάνει ούτε αχ. Αν η μπαλιά είναι ψηλή ο τερματοφύλακας πρέπει να βγει, αν είναι ξυραφιά κάθεται στην πορεία της μπάλας, ο Τζόρβας δεν έκανε τίποτα από τα δυο.

Κατά τ' άλλα άλλη μια πρόκριση, μπράβο στα παιδιά. Παρά την γκρίνια είμαστε σε τρίτο συνεχόμενο Euro, για εμάς που μεγαλώσαμε με τις φάπες των 80's και 90's κάτι λέει, άλλοι περιμένουν να δουν την Barca με γαλανόλευκα.

senkradvii
12-10-11, 03:05
Ευτυχώς. Ότι σέντρα έβγαινε, νοσταλγούσα Ελευθερόπουλο.

Αυτό είναι αλήθεια, αλλά δεν θεωρώ πως η ευθύνη του 1ου γκολ είναι κατά αποκλειστικότητα δικιά του. Αν και πάει να βγει και μετά το μετανιώνει ο Τζόρβας, το θεωρώ και αρκετά τυχερό γκολ. Πάντως θεωρώ πως ο αμυντικός φέρει την λιγότερη ευθύνη απ'όλους. Μάλλον έπρεπε να βγει ο Τζόρβας και να την αποκρούσει με γροθιές.

Βέβαια φίλοι μου όλα αυτά έχουν πλέον μικρή σημασία μιας και ούτε την απευθείας πρόκριση μας στο Euro δεν μπορείτε να χαρείτε, όπως και αν αυτή ήρθε, χωρίς να αρχίσετε τα κραξίματα. Άντε λοιπόν αφήστε τον Τζόρβα στην ησυχία του και απολαύστε. :p

Seitman
12-10-11, 07:55
Καλα και το 2004 τρωγαμε στη μαπα τον Ζαγορακη τον Τσιαρτα και τους αλλους.

Συγκρίνεις Ζαγοράκη & Τσιάρτα με την κεντρική γραμμή που έχουμε αυτή τη στιγμή; Καμία σχέση. Ακόμα και τώρα να τους βάλεις να παίξουν, καλύτερα θα τα πάνε από τον Καραβούτα. :innocent:

Ασε που ο Σαντος δεν φαινεται να εχει τα κολληματα του Οτο περι παιχτων.
Εχει καλεσει τους διπλασιους παιχτες στο 1/4 του χρονου

Άλλο τι έχει καλέσει και άλλο ποιοι παίζουν. ;)

A ρε Φωτάκη ελπίζω να πετάξεις έξω τον Άχρηστο τον Τζίολη από αυτή την εθνική πια! Άντε Euro! :yahoo:

Από το στόμα σου και στου καρπουζά του αυτί. Και ο Αθανασιάδης και ο Μήτρογλου και ο Χιώτης και και και...

Θα έλεγα για το γκολ, αλλά με κάλυψαν. Το μόνο ελαφρυντικό που μπορώ να δώσω στον Τζόρβα, είναι το ότι "έσκασε" μπροστά του. Αλλά και πάλι βρε παιδί μου την βλέπεις τη ρημάδα που έρχεται και την τροχιά της. Κάνε ένα βήμα μπροστά.

senkradvii
12-10-11, 13:46
Θα έλεγα για το γκολ, αλλά με κάλυψαν. Το μόνο ελαφρυντικό που μπορώ να δώσω στον Τζόρβα, είναι το ότι "έσκασε" μπροστά του. Αλλά και πάλι βρε παιδί μου την βλέπεις τη ρημάδα που έρχεται και την τροχιά της. Κάνε ένα βήμα μπροστά.

Mα έκανε!

Το θέμα είναι βέβαια ότι έκανε και 2 μετά πίσω.. :p

@ ADSLgr.com All rights reserved.