PDA

Επιστροφή στο Forum : Η Νέα Εθνική Ελλάδος του Σάντος /EURO 2012

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17

andm
12-10-11, 14:50
Μπράβο στην εθνική!

Rebel Scum
12-10-11, 14:59
Βρε σταματήστε τη γκρίνια!! :p

Στο Euro πήγαμε 3η συνεχόμενη φορά. Ναι δεν βλεπόμαστε αλλά τι να κάνουμε;

Έχω πάντως να πω ότι μετά το "κολλήματα" του Όττο το να βλέπουμε και το Σάντος να κάνει παρόμοια μάλλον κάτι θα σημαίνει για το πόσο εμπιστεύονται τα πιτσιρίκια.

TermInuS
12-10-11, 15:28
Ειναι λαβωμενα δυστυχως τα 2 "καλα" πιτσιρικια.

Rebel Scum
12-10-11, 15:31
Ειναι λαβωμενα δυστυχως τα 2 "καλα" πιτσιρικια.

+ αυτό.

Εγώ δεν λέω θέλω να βλέπω μικρούς στην ομάδα αλλά πχ ο Αθανασιάδης με 5 καλά παιχνίδια δεν μπορείς να πεις ότι θα γίνει βασικός και αναντικατάστατος.

Μην γινόμαστε προπονητές της κερκίδας.

Seitman
12-10-11, 15:36
Εγώ βλέπω ότι είτε βασικός, είτε από αλλαγή το παστελώνει το τεμάχιο ;)

Rebel Scum
12-10-11, 15:41
Εγώ βλέπω ότι είτε βασικός, είτε από αλλαγή το παστελώνει το τεμάχιο ;)

Βρε και εγώ προτιμώ αυτόν αντί το Χαριστέα...αλλά τι να κάνω ο Σάντος είναι προπονητής.

Και ώρες ώρες νευριάζω επειδή τότε με τον Όττο που τον έβαζε διάφοροι άφηναν υπόνοιες ότι παίρνει ποσοστά από τις μεταγραφές του στην Γερμανία και άλλα όμορφα. Και ο Σάντος τώρα κονομάει που τον κάλεσε από τον Παναιτωλικό;

Gordito
12-10-11, 19:02
Α καλά.
Ευθύνη των αμυντικών είναι να μην τους πάρουν κεφαλιά οι αντίπαλοι.
Ευθύνη του τερματοφύλακα είναι να μην το φάει από σέντρα από τα 30 μέτρα.

Αν ο Γεωργιανός είχε πιάσει κεφαλιά και την είχε στείλει προς τη γωνία δεξιά του Τζόρβα, προφανώς ο τερματοφύλακας δε θα είχε καμία ευθύνη.

Τελικα ειχα δικιο.

Βρε φιλε, ο Τζορβας φταιει η ο ερασιτεχνης αμυντικος που δεν την εδιωξε;

Η δουλεια του τερματοφυλακα ειναι δηλαδη να καθεται διπλα στο δοκαρι επειδη εκει ειναι η τροχια της μπαλας;

Ρε θα μας τρελανετε τελειως;

Έτσι ακριβώς. Ο τερματοφύλακας χρεώνεται το απευθείας, οι αμυντικοί χρεώνονται τους επιθετικούς. Αν την βρει επιθετικός από τα 3 μέτρα ο τερματοφύλακας δεν θα προλάβει να κάνει ούτε αχ. Αν η μπαλιά είναι ψηλή ο τερματοφύλακας πρέπει να βγει, αν είναι ξυραφιά κάθεται στην πορεία της μπάλας, ο Τζόρβας δεν έκανε τίποτα από τα δυο.

Οτιναναι.

Βρε φιλε, ποια πορεια της μπαλας;
Και αν την εβρισκε με το κεφαλι ο επιθετικος; Θα ηταν ο τερματοφυλακας στην πορεια της μπαλας; Δηλαδη στο αριστερο δοκαρι;

johnson
12-10-11, 19:47
Ας λήξει το παραμύθι με τον Τζόρβα. Τι αν φταίει 100% τι αν φταίει 30%. Όλοι μας ξέρουμε ότι αν έπρεπε να ποντάρουμε στο ποιος θα κάνει τις μεγαλύτερες γκάφες θα βάζαμε τον Τζόρβα. Βάλθηκε το παιδί να μας το αποδείξει στο Β' ημίχρονο. Μιλάμε για αστείες καταστάσεις και από το πουθενά να μας σώζουν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή. Αν εξαιρέσεις ένα παιχνίδι κάπου κάπως κάποτε στο Χαριλάου, ο Τζόρβας δεν έχει να δείξει απολύτως ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Ήταν, είναι και θα είναι ένας κακός τερματοφύλακας και Έλληνες έχουμε τουλάχιστον 2 πολύ καλύτερους (όχι κάτι τρελό πάντως). Σιφάκης και Χιώτης.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παίζει ο Τζόρβας πλέον. Το ίδιο και για τον Τζιώλη. Τελευταία και για τον Σπυρόπουλο. Προφανώς για τον Χαριστέα. Ο Σάλπι μ'αρέσει γιατί μαρκάρει (κιόλας). Ο Κατσουρ είναι σαν να βαριέται μερικές φορές αλλά δεν έχουμε καλύτερο.

Πάντως το ξανασκέφτηκα, αν θέλουμε να παίζουμε αυτό το σύστημα τότε Αθανασιάδης και Μήτρογλου δε χωράνε στην ίδια 11άδα (όχι ότι θα τους έβαζε ποτέ αλλά λέμε τώρα).

paradox21
12-10-11, 20:06
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παίζει ο Τζόρβας πλέον. Το ίδιο και για τον Τζιώλη. Τελευταία και για τον Σπυρόπουλο. Προφανώς για τον Χαριστέα. Ο Σάλπι μ'αρέσει γιατί μαρκάρει (κιόλας)......

γιαυτό τον έβαλε και ο Σαντος τον Χαριστεα γιατί......... γιατί μαρκάρει (κιόλας)......;)

johnson
12-10-11, 20:22
.................................................Μήτρογλου (Αθανασιάδης).......................................

Σαμαράς (Λάζαρος)............................................................Σαλπιγγίδης (Φετφατζίδης)

.......................................Νίνης (Καραγκούνης/Φετφατζίδης)......................................

.......................................................Κατσουράνης (Φωτάκης)....................................

...............................................Παπαδόπουλος Κ. (Κατσουράνης)................................

Τοροσίδης (Τζαβέλλας)..........................................................Μανιάτης (Τοροσίδης)...

....................................Παπαδόπουλος Α. Παπασταθόπουλος....................................(backup Παπαδόπουλος Κ.)

................................................Σιφάκης (Χιώτης)...................................................

Κάτι τέτοιο θα ήθελα να δω κάποτε (αν είναι να μείνει ίδιο το σύστημα).

Thomas8
12-10-11, 20:22
Τελικα ειχα δικιο.

Βρε φιλε, ο Τζορβας φταιει η ο ερασιτεχνης αμυντικος που δεν την εδιωξε;

Η δουλεια του τερματοφυλακα ειναι δηλαδη να καθεται διπλα στο δοκαρι επειδη εκει ειναι η τροχια της μπαλας;

Ρε θα μας τρελανετε τελειως;

Όχι, η δουλειά του τερματοφύλακα είναι να κάθεται πάντα στη μέση του τέρματος και να κάνει τον τροχονόμο...
Δηλαδή αν του κάνουν σουτ στη γωνία έξω από την περιοχή να μην πέσει? Να μείνει στη θέση του από φόβο μήπως κοντράρει η μπάλα σε κανέναν και μπει γκολ?
Το λογικό θα ήταν να προσπαθήσει να βγει πριν σκάσει στο έδαφος. Αν δεν μπορούσε να κάνει αυτό, τότε ναι, έπρεπε να πάει μέχρι και στο δοκάρι.

Και αν την εβρισκε με το κεφαλι ο επιθετικος; Θα ηταν ο τερματοφυλακας στην πορεια της μπαλας; Δηλαδη στο αριστερο δοκαρι;
Αν έβρισκε τη μπάλα ο επιθετικός εξ επαφής, ο Τζόρβας θα την είχε αποκρούσει?

Και όχι, δεν τον θεωρώ συνολικά κακό τερματοφύλακα, αλλά σε τέτοιες φάσεις έχει αδυναμία η οποία έχει κοστίσει στην εθνική και την οποία πρέπει να βελτιώσει.
Κατά τη γνώμη μου δεν είχε άλλη επιλογή ο Σάντος. Σε τέτοια παιχνίδια βάζεις τον τερματοφύλακα που έχει συνεργαστεί κατά το δυνατόν με περισσότερους παίκτες και μπορεί να συνεννοηθεί καλύτερα με την ομάδα. Τώρα για το euro μπορεί να ξεκινήσει να βάζει στα φιλικά κάποιον άλλο, ώστε να υπάρχει μια στοιχειώδης εξοικείωση μέχρι τα τελικά.

senkradvii
12-10-11, 20:33
M'αρέσει μόνο που θέλω Φωτάκη βασικό.

johnson
12-10-11, 21:18
M'αρέσει μόνο που θέλω Φωτάκη βασικό.

Ναι αλλά ποιον θα βγάλεις. Δεν έχει το ταλέντο του Νίνη (όταν παίζει καλά, αλλιώς Φέτφα για ποιότητα ή Καραγκούνη για εμπειρία).
Ο Κατσουράνης ακόμα και όταν βαριέται είναι χρήσιμος και ο Κ. Παπαδόπουλος είναι σκυλί (άλλωστε ο Φωτάκης δεν είναι αμ. χαφ).

senkradvii
12-10-11, 21:23
To Καραγκούνη εννοείται!

........Auto merged post: senkradvii πρόσθεσε 2 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Επίσης δεν θέλω και Σαμαρά. Μπορεί να εναλλάσσονται αριστερά Φέτφα με Νίνη.

johnson
12-10-11, 22:52
To Καραγκούνη εννοείται!

........Auto merged post: senkradvii πρόσθεσε 2 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Επίσης δεν θέλω και Σαμαρά. Μπορεί να εναλλάσσονται αριστερά Φέτφα με Νίνη.

Ο Καραγκούνης ούτως ή άλλως δεν είναι στην 11άδα :p

Όσο για τον Σαμαρά. Έχω την άποψη ότι δεν είναι κακός όταν παίζει εκεί. Σίγουρα εμπνεύσεις μπορείς να περιμένεις περισσότερες από τον Φέτφα (όχι ότι ο Σαμαράς δεν έχει καλή πάσα) αλλά είναι και μισή μερίδα παίκτης... Για μένα ο Νίνης πλέον δε κάνει για τα άκρα, έχει βαρύνει. Αλλά για 10άρι μια χαρά.

andm
13-10-11, 00:14
Πςςςς...έχουμε προπονητες στο site;

Zus
13-10-11, 00:14
Μόνο ο Χολέμπας λείπει από την 11άδα :rofl:

johnson
13-10-11, 06:17
Πςςςς...έχουμε προπονητες στο site;

Χωρίς πλάκα, έχουμε (όχι εγώ ε :p).

........Auto merged post: johnson πρόσθεσε 1 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Μόνο ο Χολέμπας λείπει από την 11άδα :rofl:

Μη σου πω και Βιειρίνια. Πάμε που πάμε Euro, να δούμε και λίγη μπάλα εφόσον μπορούμε.
Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Χολέμπας για να μη πονάνε τα μάτια μας.
Ζαραδούκα για τσούκου τσούκου μπολ και Σπυρόπουλο για προσευχές.

@senkradvii
1% να έρθει ο Βιερίνια στην Εθνική, νομίζω πλέον δε θα έχουμε θέμα για το ποιος θα παίζει στα αριστερά :p

senkradvii
13-10-11, 12:12
@senkradvii
1% να έρθει ο Βιερίνια στην Εθνική, νομίζω πλέον δε θα έχουμε θέμα για το ποιος θα παίζει στα αριστερά :p

Mακάρι αλλά προσωπικά δεν το κόβω.. Πιο πολύ σαν δήλωση για να πιέσει την Πορτογαλική ομοσπονδία ήταν παρά οτιδήποτε άλλο.

Zus
13-10-11, 15:34
Από πότε αρχίσαμε να παίρνουμε στα σοβαρά τον ποδοσφαιριστή χολέμπα είπαμε? :tooth:tooth

Nozomi
13-10-11, 20:28
Και μόνο το ότι πάμε σε 3ο συνεχόμενο Euro είναι επιτυχία, όταν π.χ η Σερβία δεν πάει ούτε κάν στα μπαράζ.
Δείτε σε ποιές ομάδες παίζουν οι Σέρβοι και σε ποιές οι Έλληνες.

Κατά τα άλλα, ελπίζω να έχουμε σε καλή κατάσταση Νίνη-Φετφατζίδη ώστε να βάλουμε το τόπι (όσο μπορούμε) κάτω, και να μην παίζουμε μονότονα με μακρινές μπαλιές τον Γκέκα.

Πάντως και μόνο το ότι θα βρισκόμαστε εκεί είναι μεγάλη επιτυχία, ό,τι περισσότερο κάνουμε καλό είναι. :oneup:

johnson
14-10-11, 01:31
Από πότε αρχίσαμε να παίρνουμε στα σοβαρά τον ποδοσφαιριστή χολέμπα είπαμε? :tooth:tooth

Τον παιρνουμε στα σοβαρά γιατί ίσως είναι ο μόνος που έχει τη ταχύτητα και τις αντοχές να κυνηγάει τις "τεχνικές" σέντρες του Σπυρόπουλου...

Zus
14-10-11, 08:37
Μακριά από μας.

johnson
20-10-11, 12:49

Έλα πες μας πάλι για τον κακό Χολέμπας... :rolleyes: και ότι δεν έχει θέση στην Εθνική τέτοιος παίκτης, έστω να υπάρχει στο παγκό (αν όχι βασικός). :whistle: Έλα παραδέξου το δεν βλέπεις αγώνες του οσφπ :p

senkradvii
20-10-11, 12:59
Μια χαρά είναι οι Χολέμπας/Ζαραδούκας για εθνική. Υπάρχει καλύτερο αριστερό μπακ και μου διαφεύγει? Εδώ και χρόνια έχουμε πρόβλημα εκεί και παίζουμε με δεξιοπόδαρους μπακ όπως ο Τοροσίδης και ο Βύντρα.

Εκτός και αν θέλουμε Σπυρόπουλο.. :whistle:

Zus
20-10-11, 13:48
Δεν έχει καμία θέση στην εθνική ο Χολεμπίδης.

Το να ερχόμαστε μετά από κάθε καλό ή άσχημο ματς, και να πετάμε εξυπνάδες δεν έχει κανένα νόημα.

senkradvii
20-10-11, 13:50
Δεν έχει καμία θέση στην εθνική ο Χολεμπίδης.

Γιατί...

........Auto merged post: senkradvii πρόσθεσε 1 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Το να ερχόμαστε μετά από κάθε καλό ή άσχημο ματς, και να πετάμε εξυπνάδες δεν έχει κανένα νόημα.

Σε αυτό συμφωνώ. Ελπίζω να το θυμάσαι και εσύ όμως στο μέλλον. ;)

johnson
20-10-11, 14:00
Θέλω να μην ισοπεδώνουμε τα πράματα. Θέλω να πω ότι ούτε ο Σπυρόπουλος είναι παλτό όπως τον παρουσίαζουμε (και εγώ σε αυτούς) αλλά ούτε ο "Χολέβας" υπερπαίκτης.

Απλά, βρίσκεται σε καλή φόρμα (ασχέτως του ότι για μένα είναι καλός παίκτης) και θεωρώ ότι μια κλήση στην Εθνική είναι δίκαιη, βάση απόδοσης. Το ίδιο πιστεύω και για τον Μήτρογλου. Δε ξέρω ποιοι άλλοι δικαιούνται βάση αυτού του σκεπτικού. Μιλάω για τον ΟΣΦΠ που βλέπω.

Το θέμα είναι να παίζει αυτός που σήμερα είναι καλύτερος. Και για να γίνει αυτό ανα πάσα στιγμή, πρέπει κάποια στιγμή όλοι οι ικανοί (από κάποιο level και πάνω), να πάρουν μέρος στην Εθνική για να εγκλιματιστούν ώστε να είναι ετοιμοπόλεμοι και ψυχολογικά έτοιμοι να παίξουν ανά πάσα στιγμή.

andm
20-10-11, 14:39
Αριστερό μπακ που δεν μπορεί να βγάλει μια σέντρα,στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι παλτό!
Και όχι μόνο αυτό,τον περνάνε σα σταματημένο! :angryr: πονάνε τα μάτια μου κάθε φορά που τον βλέπω στον Παναθηναικό..έλεος δηλαδή!!!!!!!

senkradvii
07-11-11, 16:53
Όχι που θα έπαιζε με την Εθνική Ελλάδος (http://www.sport-fm.gr/article/513208). :p

subzer0
07-11-11, 17:49
Πάντως νομίζω πως πρέπει να γράψει έστω και ένα λεπτό συμμετοχής για να χαθεί τελείως. Αν κληθεί και δεν παιξει δηλαδή , νομίζω πως μπορει κάποια στιγμή στο μέλλον να παιξει για την Ελλάδα.

Δεν είμαι σίγουρος βέβαια. Μπορει να έχω κολλήσει ακόμα στην περίπτωση Χατζηπαναγή. :p

Seitman
07-11-11, 17:53
Η συμμετοχή μετράει και όχι η κλήση από μόνη της. Ελπίζω :innocent:

subzer0
07-11-11, 17:55
Α το γράφει κιόλας στο link. Είδα sport-fm και το εκλεισα κατευθείαν. Δεν θέλω ούτε ένα κλικ να παίρνουν απο εμένα αυτοί εκει.

Τελικά πήραν 2 κλικ. :p

Rebel Scum
07-11-11, 17:55
Τέλειωσε ρε παιδιά...από τη στιγμή που τον καλούν του δίνουν μήνυμα ότι τον υπολογίζουν.

Εδώ δεν βάλαμε τον Βάσια να παίξει ο Βιερίνια θα έπαιζε; Μην πω και για τον Πέτζα.

Seitman
07-11-11, 17:58
Ο Βάσια δεν μπορούσε να παίξει στην Εθνική μας, γιατί είχε συμμετοχές με την Εθνική ομάδα νέων της ΕΣΣΔ.

Τον Πέτζα τον "έφαγαν" τα "συνδικαλιστικά".

subzer0
07-11-11, 18:02
Μην μου θυμιζετε την περίπτωση Πετζα. Ο άνθρωπος μέχρι και φαντάρος έχει παει στην Ελλάδα. Φαντάροι δεν έχουν παει άλλοι και άλλοι.

Spanos
08-11-11, 00:22
Μην μου θυμιζετε την περίπτωση Πετζα. Ο άνθρωπος μέχρι και φαντάρος έχει παει στην Ελλάδα. Φαντάροι δεν έχουν παει άλλοι και άλλοι.

Ναι σιγά μην έκανε και σκοπιά, δηλαδή να κάνουμε αυτά που βλέπουμε στον άλλους και γελάμε με παίκτες τύπου Μακ Κάλεμπ κλπ

subzer0
08-11-11, 00:54
Δεν ξέρω αν έκανε σκοπιά. Ξέρω ότι παρουσιάστηκε φαντάρος , όταν άλλοι πιο Έλληνες απο αυτόν δεν έχουν πατήσει καν.
Έτσι κι αλλιώς όμως οι περιπτώσεις Πετζα και Μακ Καλεμπ , δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Για να στο πω κι αλλιώς , για μένα αυτήν την στιγμη ο Χολεμπας που έχει πατέρα Έλληνα και γουστάρει να παιξει Εθνική Ελλάδας , είναι πιο πολυ Έλληνας από τον Κυριάκο και τον Γκέκα.

senkradvii
08-11-11, 01:21
Xoλέμπας, Εθνική και Σπανός..

Κακός συνδυασμός! :p

Rebel Scum
08-11-11, 01:24
Ναι σιγά μην έκανε και σκοπιά, δηλαδή να κάνουμε αυτά που βλέπουμε στον άλλους και γελάμε με παίκτες τύπου Μακ Κάλεμπ κλπ

Δεν είναι ίδια περίπτωση...δες σε τι ηλικία ήρθε στην Ελλάδα ο Πέτζα.

Το φανταριλίκι άσε το sub δεν μετράει...ξέρουμε όλοι τι είδους στρατιωτικό κάνουν αυτοί οι αθλητές (εδώ δεν πατάνε από χαμηλές κατηγορίες).

Zus
08-11-11, 21:50
Την έκαναν την πατάτα τελικά :worthy:

agrelaphon
08-11-11, 22:24
Πειράζει που θέλω στην Εθνική Ελλάδος να παίζουν Έλληνες ?

senkradvii
08-11-11, 22:28
Πειράζει που ο Χολέμπας έχει πατέρα Έλληνα?

andm
08-11-11, 22:35
πειράζει; (http://www.youtube.com/watch?v=pjhCgmYRlq4) :p
Εγώ τον Σπυρόπουλο δεν θέλω να ξαναδω κι ας είναι από όπου θέλει!:twisted:

subzer0
08-11-11, 22:37
Πειράζει που θέλω στην Εθνική Ελλάδος να παίζουν Έλληνες ?

Σαν τον Κυριάκο και τον Γκέκα δηλαδή? Να χαρώ εγω Έλληνες.

Ronin
08-11-11, 23:53
Δεν ξέρω αν έκανε σκοπιά. Ξέρω ότι παρουσιάστηκε φαντάρος , όταν άλλοι πιο Έλληνες απο αυτόν δεν έχουν πατήσει καν.
Έτσι κι αλλιώς όμως οι περιπτώσεις Πετζα και Μακ Καλεμπ , δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Για να στο πω κι αλλιώς , για μένα αυτήν την στιγμη ο Χολεμπας που έχει πατέρα Έλληνα και γουστάρει να παιξει Εθνική Ελλάδας , είναι πιο πολυ Έλληνας από τον Κυριάκο και τον Γκέκα.

Όπως γούσταρε να παίξει ο Βιερίνια; :whistle:

senkradvii
08-11-11, 23:54

Έχει Ελληνικές ρίζες το Βιερίνια και δεν το ξέραμε? :whistle:

Ronin
08-11-11, 23:59
πειράζει; (http://www.youtube.com/watch?v=pjhCgmYRlq4) :p
Εγώ τον Σπυρόπουλο δεν θέλω να ξαναδω κι ας είναι από όπου θέλει!:twisted:

Δεν είναι θέμα αν είναι καλοί ή κακοί παίκτες (είναι καλοί και οι δύο). Είναι θέμα οτι όταν παίζεις για την εθνική, παίζεις για το εθνόσημο, πρέπει να το νιώθεις. Πόσο Έλληνας νιώθει ο Χολέμπας που έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει Γερμανία, δεν μιλάει καν Ελληνικά και ζει στην Ελλάδα μόλις 2 χρόνια; Αν είχε την ευκαιρία να διαλέξει ανάμεσα σε εθνική Γερμανίας και Ελλάδας άραγε τί θα διάλεγε;

senkradvii
09-11-11, 00:02
Πως μπορείς εσύ να ξέρεις πως νιώθει ο Χολέμπας? Πατέρα Έλληνα έχει. Ήμαρτον..

subzer0
09-11-11, 00:56

Τα μπερδεύεις μαλλον. Η ΕΠΟ και ο Σαντος γουσταραν να παιξει ο Βιερινια για την Ελλάδα.

Αυτός δεν είχε πρόβλημα. Απλά περιμενε.

Αλήθεια το παιδι του Βιερίνια , που γεννήθηκε στην Ελλάδα απο Ελληνίδα μάνα , θα μπορει να παιξει Εθνική Ελλάδας?

@ ADSLgr.com All rights reserved.