Επιστροφή στο Forum : Η Νέα Εθνική Ελλάδος του Σάντος /EURO 2012
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
16
17
Τα μπερδεύεις μαλλον. Η ΕΠΟ και ο Σαντος γουσταραν να παιξει ο Βιερινια για την Ελλάδα.
Αυτός δεν είχε πρόβλημα. Απλά περιμενε.
Αλήθεια το παιδι του Βιερίνια , που γεννήθηκε στην Ελλάδα απο Ελληνίδα μάνα , θα μπορει να παιξει Εθνική Ελλάδας?
Ας βγεί να πεί, νιώθω Έλληνας, γουστάρω Εθνική Ελλάδας και δε παίζω Πορτογαλία, απλά είναι τα πράγματα. Δε τον τραβάνε με το ζόρι στην Πορτογαλία, άλλωστε το όνειρο του ήταν να παίξει στην Εθνική Πορτογαλίας και μετά τη γέννηση της κόρης του μπήκε σε δίλλημα. Ούτε η ΕΠΟ φταίει σε αυτό το θέμα, ούτε ο Σάντος άλλωστε ολοι γνωρίζουμε οτι αν παίξει Πορτογαλία, το κασέ του ανεβαίνει πιο πολύ, ο ΠΑΟΚ βγαίνει κερδισμένος και ο Ζαγοράκης θα ζητάει τρελλά λεφτά μετά. Ο παίκτης απλά δε θέλει Εθνική Ελλάδος, δικαίωμα του και δε ξέρω γιατι ψάχνουμε ευθύνες.
Ας βγεί να πεί, νιώθω Έλληνας, γουστάρω Εθνική Ελλάδας και δε παίζω Πορτογαλία, απλά είναι τα πράγματα. Δε τον τραβάνε με το ζόρι στην Πορτογαλία, άλλωστε το όνειρο του ήταν να παίξει στην Εθνική Πορτογαλίας και μετά τη γέννηση της κόρης του μπήκε σε δίλλημα. Ούτε η ΕΠΟ φταίει σε αυτό το θέμα, ούτε ο Σάντος άλλωστε ολοι γνωρίζουμε οτι αν παίξει Πορτογαλία, το κασέ του ανεβαίνει πιο πολύ, ο ΠΑΟΚ βγαίνει κερδισμένος και ο Ζαγοράκης θα ζητάει τρελλά λεφτά μετά. Ο παίκτης απλά δε θέλει Εθνική Ελλάδος, δικαίωμα του και δε ξέρω γιατι ψάχνουμε ευθύνες.
Αυτα είναι οι λεπτομέρειες της υπόθεσης. Μπορεί να παιζαν κι άλλα σχετικά με την μελλοντική κλήση του στην εθνική Ελλάδας. Μανατζερίστικα πράγματα ας πούμε και τέτοια.
Η περίπτωση Βιερίνια άλλωστε είναι μια περίπτωση που πιο πολυ τον θέλουν στην εθνικη ομάδα , η ομοσπονδία , ο προπονητής και ο κόσμος , παρα ο ίδιος ο παίχτης. Το ίδιο θα γινει αν αυριο , μεθαύριο θελήσουν τον Λετο και τον Ιμπαγάσα ( λέω εγώ τώρα) στη εθνικη.
Εγω απλά δεν κοιταω την ταυτότητα κάποιου για να δω αν πρεπει να παίξει στην εθνικη ομάδα. Αν δηλαδή μου πούνε αυριο πως ο Τοροσιδης και ο Καραγκούνης και δεν ξέρω ποιος άλλος , είναι φοροφυγάδες και χρωστάνε εκατομυρρια στο κράτος , δεν θα τους θέλω ούτε αυτους. Είναι Έλληνες άμα έχουν κανει κάτι τέτοιο?
Εγω απλά δεν κοιταω την ταυτότητα κάποιου για να δω αν πρεπει να παίξει στην εθνικη ομάδα. Αν δηλαδή μου πούνε αυριο πως ο Τοροσιδης και ο Καραγκούνης και δεν ξέρω ποιος άλλος , είναι φοροφυγάδες και χρωστάνε εκατομυρρια στο κράτος , δεν θα τους θέλω ούτε αυτους. Είναι Έλληνες άμα έχουν κανει κάτι τέτοιο?
Έλληνες 200%
Αν δηλαδή μου πούνε αυριο πως ο Τοροσιδης και ο Καραγκούνης και δεν ξέρω ποιος άλλος , είναι φοροφυγάδες και χρωστάνε εκατομυρρια στο κράτος , δεν θα τους θέλω ούτε αυτους. Είναι Έλληνες άμα έχουν κανει κάτι τέτοιο?
Στανταράκι Έλληνες :p
senkradvii
09-11-11, 13:20
Αν δηλαδή μου πούνε αυριο πως ο Τοροσιδης και ο Καραγκούνης και δεν ξέρω ποιος άλλος , είναι φοροφυγάδες και χρωστάνε εκατομυρρια στο κράτος , δεν θα τους θέλω ούτε αυτους. Είναι Έλληνες άμα έχουν κανει κάτι τέτοιο?
Μα τότε είναι που σίγουρα είναι Έλληνες. Ούτε τεστ DNA δεν θα χρειαστεί για επιβεβαίωση! :p
Έχετε κάποιο δίκιο. :lol:
senkradvii
09-11-11, 13:48
Και για όσους θεωρούσαν ότι ο Βιερίνια ένιωσε Έλληνας (http://www.sport-fm.gr/article/513625). Κόλπο ήταν φυσικά για να πιέσει την Πορτογαλική του Ομοσπονδία.
Κι εγω αυτο πιστεύω. Κόλπα και μανατζεριλίκια.
Αν και νομίζω πως αν διαλεγε Ελλάδα πάλι τις ίδιες δηλώσεις θα έκανε αντικαθιστώντας το Πορτογαλία με το Ελλάδα. :p
DaveMurray
09-11-11, 16:43
Πως μπορείς εσύ να ξέρεις πως νιώθει ο Χολέμπας? Πατέρα Έλληνα έχει. Ήμαρτον..
Και επειδή έχει έλληνα πατέρα....; Γεννήθηκε εδώ...; Όχι.... Εγώ αγαπώ τα χώματα και τους ανθρώπους της χώρας που με γέννησε, όχι άλλης επειδή έχω συγγενή από εκεί...
Ιερά χώματα, ιερά δέντρα, μαμάδες πατρίδες δεν έχουν χώρο σε αθλητικά θέματα.
Οι όποιες αντιρήσεις καλό θα ήταν να περιοριστούν στο αγωνιστικό κομμάτι.
senkradvii
09-11-11, 18:14
Και επειδή έχει έλληνα πατέρα....; Γεννήθηκε εδώ...; Όχι.... Εγώ αγαπώ τα χώματα και τους ανθρώπους της χώρας που με γέννησε, όχι άλλης επειδή έχω συγγενή από εκεί...
Που σε γέννησε? Οκ.. Η μάνα σου σε γέννησε και όχι καμιά χώρα.
Δεν γίνεται να ξέρει κανένας μας πόσο Έλληνας ή Γερμανός ή Γουδελουπιανός μπορεί να νιώθει ο οποιοσδήποτε! Έλεος. Τελειώνετε με τις χαζομάρες.
Προφανώς ο κάθε παίκτης κοιτάει το συμφέρον του (για το ποια Εθνική θα παίξει κλπ.).
Που ζούμε; Αφήστε στην άκρη τα "ποιος είναι πιο Έλληνας", δεν έχουν νόημα και δε μπορούμε να τους συγκρίνουμε όλους με όλους.
Όλοι λέτε να είναι Έλληνες κλπ. στην Εθνική αλλά όλοι (φαντάζομαι) μιλάτε για τη μεγάλη ομάδα της Γερμανίας που σε κάθε διοργάνωση βρίσκεται στο τοπ3. Η μικτή κόσμου... (σε θέμα Εθνικοτήτων).
Άρα είτε αποφασίζετε να δείτε τα πράματα όπως έχουν και να θέλουμε άμεσα παίκτες τύπου Βιειρίνια στην Ελλάδα είτε αποφασίζετε ότι Εθνικές τύπου Γερμανίας έχουν ξεφτιλίσει το θεσμό Εθνική ομάδας... και αν σας δίνανε την ευκαιρία να είχατε τέτοια Εθνική και να βλέπατε τέτοια μπάλα, ας λέγατε όχι. Προσωπικά, έτσι πως είναι τα πράματα (και δε βλέπω να αλλάζουν σύντομα), νιώθω ότι είναι αδικία η Γερμανία να έχει παίκτες τύπου Κλόζε τόσα χρόνια και εγώ να μην έχω έναν Τζόλε. Τότε ήταν Τζόλε, τώρα είναι Βιειρίνια...
Όσο λοιπόν υπάρχουν τέτοια παραθυράκια και όσο οι άλλοι τα εκμεταλλεύονται τόσο πολύ (εις βάρος μας), ποιο το νόημα συμμετοχής σε τουρνουά Εθνικών ομάδων αν πιστεύετε 100% αυτά που λέτε εσείς που είστε κατά της συμμετοχής παικτών όπως ο Βιειρίνια (ο Χολέμπας είναι άλλη περίπτωση);
Και κάτι για τον Βιειρίνια.
Μετά από τις κάκιστες φετινές εμφανίσεις τον καλούν στην Εθνική Πορτογαλίας...
πολύ καβάτζα βρομάει η κατάσταση. Θα τον βάλουν να παίξει κανά 5λεπτο στο τέλος αφού έχει κριθεί το αποτέλεσμα και "γεια σας" μετά. Ξεχνάμε Βιειρίνια, ξεχνάει αυτός την Εθνική. Εκτός και αν ξαναπάρει μπρος και τον ξανακαλέσουν. Αλλά αφού δε το κάνανε τόσα χρόνια (πλέον δεν είναι ταλέντο), ποιος μας λέει ότι θα το κάνουν τώρα; Μάλλον έκανε πατάτα (εφόσον τελικά ήθελε να παίξει και στη δική μας Εθνική).
Ιερά χώματα, ιερά δέντρα, μαμάδες πατρίδες δεν έχουν χώρο σε αθλητικά θέματα.
Οι όποιες αντιρήσεις καλό θα ήταν να περιοριστούν στο αγωνιστικό κομμάτι.
Δεν μιλάμε για σύλλογο, για να είναι μόνο αγωνιστικά τα κριτήρια. Εκτός αν θέλουμε μία εθνική με Χολεμπας, Βιερίνια, Κλέιτον, Λεονάρντο...
........Auto merged post: jiakomo πρόσθεσε 3 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Η μάνα του είναι από την Ουρουγουάη :p και αν δεν ήταν ο Λίνεν, δεν θα είχε έρθει ποτέ στην Ελλάδα.
Ο Βάσια δεν μπορούσε να παίξει στην Εθνική μας, γιατί είχε συμμετοχές με την Εθνική ομάδα νέων της ΕΣΣΔ.
Μια χαρά μπορούσε να παίξει ο Βάσια στην εθνική. Υπήρχαν τρόποι να παρακαμφθεί το ότι έπαιξε σε μικρή εθνική της ΕΣΣΔ. Απλά έπαιζε σε λάθος ομάδα...
Δεν μιλάμε για σύλλογο, για να είναι μόνο αγωνιστικά τα κριτήρια. Εκτός αν θέλουμε μία εθνική με Χολεμπας, Βιερίνια, Κλέιτον, Λεονάρντο...
Για ποδόσφαιρο μιλάμε, ελπίζω να το θυμάσαι.
DaveMurray
10-11-11, 13:26
Δεν γίνεται να ξέρει κανένας μας πόσο Έλληνας ή Γερμανός ή Γουδελουπιανός μπορεί να νιώθει ο οποιοσδήποτε! Έλεος. Τελειώνετε με τις χαζομάρες.
Μεταφορά, η μάνα σου σε γέννησε, στην τάδε χώρα, άρα η χώρα με κάποιον "τρόπο" σε γέννησε, τονίζοντας την χώρα... Τρόπος έκφρασης για να τονίσεις την "χώρα"... Anyway, βάλτε και αλβανούς, βάλτε τούρκους, γερμανούς, βάλτε της παναγιάς τα μάτια στην.... "εθνική", αρκεί μόνο να δηλώνουν τάχα "έλληνες" η να νιώθουν τάχα "έλληνες"....(και αυτόματα ως δια μαγείας, είναι... "ΕΛΛΗΝΕΣ" κατα τα λεγόμενα η την ιδιότυπη.... "φιλοσοφία" σας. Τι και αν προσβάλει το συγκεκριμένο, δεν σας νοιάζει..)
Πάει μαζί σας κόντρα κανένας όμως....; Γιατί να διαφωνήσω;
Ότι πείτε :)
senkradvii
10-11-11, 13:49
Μεταφορά, η μάνα σου σε γέννησε, στην τάδε χώρα, άρα η χώρα με κάποιον "τρόπο" σε γέννησε, τονίζοντας την χώρα... Τρόπος έκφρασης για να τονίσεις την "χώρα"... Anyway, βάλτε και αλβανούς, βάλτε τούρκους, γερμανούς, βάλτε της παναγιάς τα μάτια στην.... "εθνική", αρκεί μόνο να δηλώνουν τάχα "έλληνες" η να νιώθουν τάχα "έλληνες"....(και αυτόματα ως δια μαγείας, είναι... "ΕΛΛΗΝΕΣ" κατα τα λεγόμενα η την ιδιότυπη.... "φιλοσοφία" σας. Τι και αν προσβάλει το συγκεκριμένο, δεν σας νοιάζει..)
Η κύρια διαφωνία μου εμένα είναι, το ότι δεν γίνεται κανένας να ξέρει και να προκαταβάλει πως νιώθει ο οποιοσδήποτε και εκεί στέκομαι, όπως έχω τονίσει πλέον πολλάκις. Όλα τα άλλα μου ακούγονται βερεσέ. Εφόσον γουστάρει να παίξει, μπορεί και θέλει να προσφέρει ας παίξει. Για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην μπάλα μιλάμε, όχι για πόλεμο. Νομίζω πως δίνεις μεγαλύτερη αξία στο άθλημα απ'ότι του αξίζει.
Αντί να φωνάζουμε όλοι για υποχρεωτική χρησιμοποίηση γηγενών παικτών από κάθε ομάδα, ώστε να αρχίσει επιτέλους η παραγωγή και σωστή εκμετάλλευση Ελλήνων παικτών, ώστε να έχουμε επιλογές για την κάλυψη όλων των θέσεων τις εθνικής καθόμαστε και συζητάμε πόσο τσολιάς είναι ο Χολέμπας. Εκεί υπάρχει η λύση στο ουσιαστικό πρόβλημα.
Τώρα τις τελευταίες σου 2 ερωτήσεις δεν τις καταλαβαίνω. Γιατί είπα εγώ ότι όλοι πρέπει να συμφωνούν μαζί μου; Ο καθένας έχεις τις δικές του απόψεις και τις συζητάμε. Αν δεν αντέχεις να τις συζητάς και να διαφωνείς τότε τι καθόμαστε και λέμε. ;)
Μια χαρά μπορούσε να παίξει ο Βάσια στην εθνική. Υπήρχαν τρόποι να παρακαμφθεί το ότι έπαιξε σε μικρή εθνική της ΕΣΣΔ. Απλά έπαιζε σε λάθος ομάδα...
+1
Ήταν θέμα σωστών χειρισμών της ομοσπονδίας. Αλλά όταν η διοίκηση του Ηρακλή δεν τον παραχωρούσε, τι περιμένεις να σου κάνει η ΕΠΟ; Πολύ πιθανόν να μην ήθελαν και οι ίδιοι μην τυχών τραυματιστεί και χάσουν εισιτήρια.
"OK" :whistle:
Να καταντήσουν δηλαδή όλες οι εθνικές "μικτές κόσμου" δηλαδή ε;Μμμ...καλή ιδέα!
Να καταντήσουν δηλαδή όλες οι εθνικές "μικτές κόσμου" δηλαδή ε;Μμμ...καλή ιδέα!
Έχεις τα ταλέντα όπως η Βραζιλία; ΟΧΙ.
Έχεις πρώην Αποικίες όπως η Γαλλία ή η Ολλανδία; ΟΧΙ.
Άρα γιατί να μην το εκμεταλλευτούμε; Ή μήπως προτιμάμε να γίνουμε οι αγνοί φίλαθλοι που παίζουν για τη χαρά του αθλήματος και δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα; ;)
Έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκιο...αλλά αν συνεχιστεί αυτό σε μερικές δεκαετίες όλες οι εθνικές θα είναι μικτές,αυτή είναι η ένστασή μου!
Ο Μπαλοτελι γεννήθηκε απο Γκνεζους γονείς στην Ιταλία. Οι γονεις του , δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν και τον δώσανε για υιοθεσία όταν ήταν 3 χρονών σε ζευγάρι Ιταλών οι οποίοι και τον μεγάλωσαν. Οι φυσικοί του γονείς , τον ξαναθυμηθηκαν όταν εγινε γνωστός και ο Μπαλοτελι δεν ήθελε ούτε να τους δει.
Ο Μπαλοτελι τι είναι τώρα , Γκανέζος ή Ιταλός?
Προσωπικά έχω κανει αυτήν την συζήτηση ,για το ποιος είναι Έλληνας ποιος δεν είναι , ποιος είναι Γερμανός και ποιος όχι , κτλ άπειρες φορες.
Όσες φορες και αν την έχω κανει άκρη δεν βγαίνει. :p
agrelaphon
11-11-11, 01:45
Ο Μπαλοτελι γεννήθηκε απο Γκνεζους γονείς στην Ιταλία. Οι γονεις του , δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν και τον δώσανε για υιοθεσία όταν ήταν 3 χρονών σε ζευγάρι Ιταλών οι οποίοι και τον μεγάλωσαν. Οι φυσικοί του γονείς , τον ξαναθυμηθηκαν όταν εγινε γνωστός και ο Μπαλοτελι δεν ήθελε ούτε να τους δει.
Ο Μπαλοτελι τι είναι τώρα , Γκανέζος ή Ιταλός?
Προσωπικά έχω κανει αυτήν την συζήτηση ,για το ποιος είναι Έλληνας ποιος δεν είναι , ποιος είναι Γερμανός και ποιος όχι , κτλ άπειρες φορες.
Όσες φορες και αν την έχω κανει άκρη δεν βγαίνει. :p
Και γιατί δεν χρησιμοποιείς τον αρχαίο Ελληνικό ορισμό του "Έλληνας". Έλληνας είναι όποιος ΝΙΩΘΕΙ Έλληνας.
Τώρα , αν ένοιωθαν έστω και λίγο Έλληνες οι κύριοι Χολέμπας ή Βιερίνια, θα κοίταζαν να μάθουν και καμιά λέξη Ελληνικά (λέω εγώ) :rolleyes:
Μπααα
Επίσης. Ποιό το νόημα των εθνικών ομάδων, όταν παίζουν μέσα ξένοι ?!?
Και γιατί δεν χρησιμοποιείς τον αρχαίο Ελληνικό ορισμό του "Έλληνας". Έλληνας είναι όποιος ΝΙΩΘΕΙ Έλληνας.
Τώρα , αν ένοιωθαν έστω και λίγο Έλληνες οι κύριοι Χολέμπας ή Βιερίνια, θα κοίταζαν να μάθουν και καμιά λέξη Ελληνικά (λέω εγώ) :rolleyes:
Μπααα
Επίσης. Ποιό το νόημα των εθνικών ομάδων, όταν παίζουν μέσα ξένοι ?!?
ΟΚ. Ποιος είναι Έλληνας? Ο Κυριάκος ή ο Χολεμπας?
agrelaphon
11-11-11, 01:59
Άλλο ποιός είναι Έλληνας και άλλο ποιός θέλει να παίξει εθνική. Μην τα περδεύουμε αυτά :cool:
Όποιος δεν θέλει μη σώσει. Δεν θα παρακαλάμε κι όλα
Ο ένας λοιπόν είναι Έλληνας αλλά δεν θέλει να παίξει στην εθνική και δεν τον παρακαλαμε αλλά άμα πει πως επιστρέφει δεν έχουμε πρόβλημα , γιατι πάντα ήταν Έλληνας.
Ο άλλος δεν είναι Έλληνας ( με Έλληνα πατέρα ) και παρακαλαει να παιξει στην εθνικη Ελλάδας αλλα εμείς δεν τον θελουμε , γιατι δεν ξέρει ελληνικά.
Ελληνικά βέβαια δεν ήξερε ούτε ο Μήτρογλου όταν γύρισε στην Ελλάδα από την Γερμανία , ομως στην πορεία έμαθε. Αλλά αυτόν τον θελουμε.
Περίεργα πράγματα.
Να επιστρεψουμε και τα μεταλλια του Πυρρου με τη λογικη μερικων.
senkradvii
11-11-11, 04:36
Να επιστρεψουμε και τα μεταλλια του Πυρρου με τη λογικη μερικων.
Kαι φυσικά όχι μόνο. Αν θυμάμαι καλά μόνο ο Λεωνίδας Σαμπάνης νομίζω ήταν Έλληνας από την dream team του Ιακώβου. Άσχετα βέβαια πως αποδείχτηκε ότι όλοι είναι φουλ ντόπα.
Το μόνο που μένει να διαβάσουμε σε αυτό το (αθλητικό) τόπικ, είναι ότι ήρθαν οι ξένοι να μας #$@#$@ τις μανάδες και τις αδερφές μας. :down::down:
agrelaphon
11-11-11, 09:39
Καμιά μεταγραφή θα κάνουμε? :lol:
ΩΠ τι σας έχω εδώ;
Για να δούμε...
Στο 28' ο Μλάπα κέρδισε τη μονομαχία με τον Κατσικά, μπήκε στην περιοχή και "εκτέλεσε" τον Λάμπρου.
Ο σκόρερ των Γερμανών είναι γεννημένος στο Τόγκο και έχει ύψος 1μ95! Ανήκει στη Χοφενχάιμ.
Στις καθυστερήσεις ο Χόλτμπι πέρασε την κάθετη μπαλιά στον Μλάπα, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Λάμπρου και έκανε το 2-1 για τα "πάντσερ".
Απίστευτη εξέλιξη στο ματς. Από τον Μλάπα στο 95'! Ο φορ της Γερμανίας σκόραρε με εκπληκτικό σουτ.
Peniel Kokou Mlapa (born 20 February 1991 in Lomé) is a German Togolese born footballer who currently plays for TSG 1899 Hoffenheim.
The Togolese born Mlapa acquired German citizenship in his childhood,[2] thus becoming eligible for his adopted home country's national side.
Φάγαμε 3 Γκολ από Τογκολέζο φορ στην Εθνική Γερμανίας και μάλλον αποκλειστήκαμε από τη διοργάνωση (χάσαμε 4-5).
http://www.eyep.tv/uploads/media/2009_10_20_1860_mlapa_peniel_interview_495.jpg
3 καλά είναι; Να τα αφήσω;
Και σας πείραξε ο Χολέμπας :lol::rofl:
Πάντως προτιμάω τύπους "Ελληνοποιημένους" οι οποίοι θα παίξουν για να αποδείξουν στην προηγούμενη πατρίδα τους ότι είναι παιχτούρες παρά δήθεν Ελληνάρες με κλίκες και βυσματικές θέσεις στα αποδυτήρια.
Γίνεται να ακυρώσω τα σουβλάκια; :p
Καλά αυτός ο θεούλης που για ένα τέταρτο τώρα φωνάζει κάτι του στυλ:
"ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααα οοοοοοοοοοοοοοοοεεεεεεααααααααααααααααααααααααα"
wtf :lol::lol:
Έλα ντε, θυμίζει manilla road:cool:
Δεν ήταν ο Μαντζουράνης ο "εθνικάρας"?? :hmm::hmm:
Τυχεροι οι εχοντες OTE TV. Το φιλικο της Τριτης και τα Προκριματικά-μπαράζ για το 2012 τα πηρε ο ΟΤΕ.
γνωρίζει κανείς αν το ματσάκι της εθνικής θα το δείξει κάποιο ξένο δορυφορικό ?
agrelaphon
18-11-11, 00:41
Ρε Σάντους, ο Βελλίδης δεν σε κάνει δηλαδή?
Αλλά νταξ, τι να λέει τώρα, παίζει στον Άρη, έχει και Ελληνικό όνομα... :hello
Ρε Σάντους, ο Βελλίδης δεν σε κάνει δηλαδή?
Αλλά νταξ, τι να λέει τώρα, παίζει στον Άρη, έχει και Ελληνικό όνομα... :hello
Καλά με αυτόν τον Βελλίδη νομίζω είστε υπερβολικοί. Λίγο που τον είδα, δε μου έδειξε και κάτι, άσε που με το στυλ του -νομίζω- ότι θέλει να μιάσει στον Χαιλάντερ που ως σωτήρας κάνει τις υπεραποκρούσεις και ΩΩωωω τι έκανα πάλι. Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά μήπως είναι παίζει λίγο καγκουρότερμα;
Καμιά μεταγραφή θα κάνουμε? :lol:
Έρχεται ο Λεονάρντος :twisted:
Κι ο Λέτος!!!!!!!!!!:twisted::clap:
:sneer::sneer:
Μάθανε ότι μ@μιόμαστε, πλακώσανε και οι γύφτοι :p
Απ' όλα τα φρούτα θα έχει ο μπαχτσές.:lol:
Rebel Scum
18-11-11, 16:58
Κι ο Λέτος!!!!!!!!!!:twisted::clap:
:sneer::sneer:
Τι Λέτος και Λεονάρντος....βάλτε λίγο φαντασία....Λετόπουλος, Βιερινίδης, Λεοναρντάκης. :p
Τι Λέτος και Λεονάρντος....βάλτε λίγο φαντασία....Λετόπουλος, Βιερινίδης, Λεοναρντάκης. :p
:lol::lol::lol::lol::lol:
http://www.contra.gr/Soccer/Spain/Primera/santander/metwpikh-tziolh-kouper-sth-santanter.1511835.html
Ο Τζιόλης δεν παίζει πλέον στην Σαταντέρ και ήρθε σε κόντρα με τον προπονητή του , τον γνωστο μας Κούπερ. Του είπε πως όσο συνεχίζεται αυτη η κατάσταση καλύτερα για τον ίδιο να ψάξει για ομάδα στις μεταγραφές που έρχονται.
Θέλει να αγωνιστεί στο Euro 2012 με την Εθνική Ελλάδας και αν δεν αγωνίζεται στην ομάδα του , θα χάσει και την θέση του στην Εθνική.
Άσχετα με τον παίχτη και την οποία αξία του , είναι μια κουβέντα που ποτε στο παρελθόν δεν είχα ακούσει απο Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστη , επι εποχής Ρεχάγκελ. Τότε που παίζανε οι ίδιοι και οι ίδιοι ασχέτως αν αγωνίζονται στις ομάδες τους πολυ απλά γιατί ξέρανε πως η θέση τους στην Εθνική ήταν εξασφαλισμένη.
Και αυτο είναι το μεγαλο πλεονέκτημα του Σαντος , που καλώντας τους παίχτες που είναι σε φόρμα , που έχουν χρόνο συμμετοχής και γενικά καλώντας πολλούς παίχτες και κάνοντας συνεχώς δοκιμές , δίνει το δικαίωμα σε όλους τους ποδοσφαιριστές να έχουν ελπίδες για συμμετοχή στην Εθνική , χωρίς να είναι αυτη ένα κλειστό club , αυξάνοντας έτσι και τον συναγωνισμό.
Επαναλαμβάνω πως δεν σχολιάζω τον ποδοσφαιριστή Τζιόλη αλλά την δήλωση του που παρόμοια δεν θυμάμαι στο παρελθόν στην Εθνική.
@subzer0
Μακάρι να είναι όντως έτσι και να φοβάται τη θέση του. Ωστόσο για το καλό της Εθνικής, μακάρι να αποκλειστεί ή τουλάχιστον να είναι 3-4η επιλογή για το Euro.
http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/11/12/02/202454.jpg?w=400&f=bicubic
Ούτε κατά παραγγελία! (http://www.sport-fm.gr/article/518837)
Από πότε έχει να μας τύχει κακή κλήρωση; :p
Καλή μας επιτυχία! :oneup:
@ ADSLgr.com All rights reserved.