PDA

Επιστροφή στο Forum : ΟΤΕ Άρτα



karnage
13-08-10, 13:32
Καλησπέρα, θα ήθελα να ακούσω εντυπώσεις από συνδρομητές ΟΤΕ στην Άρτα σχετικά με αποσυνδέσεις.
Έχω 3 συνδρομές ΟΤΕnet. Η μία εντελώς κέντρο (Γ. Μάτσου), μία στο σκοπευτήριο και μια στο παλιό νοσοκομείο.
Παρατηρώ σε όλες αρκετές αποσυνδέσεις κάθε μέρα (τουλάχιστον 5). Τι θέμα μπορεί να υπάρχει; Έχει κανείς άλλος αντίστοιχο πρόβλημα; Έχω επίσης και μια σύνδεση HOL και δεν έχω καμία απόσύνδεση.

Παραθέτω μερικά στατιστικά και από τις 3:



---------------------------------------------------------
Line Rate 23876 Kbps 993 Kbps
Noise Margin 8.9 dB 10.4 dB
Line Attenuation 7.5 dB 2.7 dB
---------------------------------------------------------
Downstream Upstream
SNR Margin: 7.9 28.6 db
Line Attenuation: 51.8 32.2 db
Data Rate: 2048 253 kbps
---------------------------------------------------------
Εδώ το modem δεν βρίσκω που λέει το SNR
Status: Up
Downstream Rate: 16417 kbps
Upstream Rate: 1021 kbps
---------------------------------------------------------

binary_dreamer
13-08-10, 13:37
Καλησπέρα.
Οι γραμμές σου είναι αστέρια η πρώτη και η τρίτη. Η 2η είναι που σου έχει ψιλοχάλια στοιχεία. Μήπως σου φταίει το modem?
Αν όχι κοίτα να το δώσεις βλάβη στον ΟΤΕ.

karnage
13-08-10, 13:49
Η δεύτερη είναι πολύ μακρυά από το κέντρο, για αυτό είναι έτσι η κακομοίρα.
Τώρα από modem έχω στην πρώτη ένα siemens SL2-141, στην δεύτερη Baudtec και στην τρίτη linksys WAG54G2.

johnson
14-08-10, 00:05
Η δεύτερη είναι πολύ μακρυά από το κέντρο, για αυτό είναι έτσι η κακομοίρα.
Τώρα από modem έχω στην πρώτη ένα siemens SL2-141, στην δεύτερη Baudtec και στην τρίτη linksys WAG54G2.

Στην 2η τη δυσκολότερη, έχεις το χειρότερο. Δοκίμασε να της βάλεις το Siemens.

vagelisb52
14-08-10, 09:48
εχω και εγω προβλημα εδω και 3-4 μερες μπλοκαρει το modem (speedtouch 585) Αλλαξα modem εβαλα το 536 και τωρα μου κανει το εξης μπλοκαρει και δεν ανοιγει σελιδες ενω εχω skype και αν εχω ραδιοφωνο να παιζει δεν κοβει .Τι ειναι παλι αυτό.Το δηλωσα βλαβη αλλα ακομη καμια ενοχληση απο τον ΟΤΕ

emeliss
14-08-10, 09:55
Τι εννοείς μπλοκάρει; Πολύ πιθανό να είναι πρόβλημα με το pc σου.

vagelisb52
14-08-10, 17:08
αργησα φιλε να απαντησω .Δεν μπορω να ανοιξω σελιδες και πρεπει να το κάνω restart.Δεν φταιει το pc γιατι και στα 2 που εχω δεν ανοιγει σελιδα ενω μπορω να στελνω μηνυματα με το skype.Κατι πρεπει να γινεται με τις πορτες στο modem .Δεν εχω κανει καποιες ρυθμισεις οπως ειναι απο την μανα του το 536 και το 585

emeliss
14-08-10, 19:01
Δοκίμασε να βάλεις χειροκίνητα DNS, είτε του ΟΤΕ (195.170.0.1, 195.170.2.2), είτε τρίτου πχ http://code.google.com/speed/public-dns/docs/using.html#setup

Torrent φαντάζομαι πως δεν τρέχουν όταν έχεις πρόβλημα.

vagelisb52
14-08-10, 23:50
οταν εχω προβλημα και βαλω dns google δουλευει κανονικά επομένως προβλημα με την οτενετ πρεπει να υπαρχει

silegav
17-08-10, 21:48
Πήρες κάποιο τηλέφωνο στην Τεχνική Υποστήριξη να δεις αν παίζει κάτι από εκεί;

vagelisb52
18-08-10, 10:12
Μετά την δηλωση βλάβης την παρασκευή στο 1242 η βλαβη αποκαταστάθηκε την Δευτέρα το πρωί.Τωρα τι ακριβώς εφταιγε η κοπελιά στο 1242 δεν μπορουσε να με βοηθήσει απλα μου ειπε οτι μου αλλάξαν προφίλ.

Serafeim Karakostas
18-08-10, 14:49
Χαιρετώ τους Αρτινούς της παρέας!:respekt:

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.