PDA

Επιστροφή στο Forum : Αγορά Laptop 1400-1800 ευρώ



Σελίδες : [1] 2

tsekouras
06-05-06, 13:55
Βρήκα στη σελίδα της Dell δύο φορητούς με τα εξής χαρακτηριστικά:

1) Intel Core Duo Τ2400 (1,83 GHz)
2) 2*512 Ram DDR2 533MHz
3) 60 GB SATA 7200 RPM
4) 15.4" WXGA (1280 x 800) Wide Aspect Ratio TFT display
5) Intel 3945 a/b/g
6) DVD + RW
7) 3 χρόνια πλήρης εγγύηση
8) α) NVIDIA Quadro FX 350M graphics card with 512MB TurboCache graphics memory
β) NVIDIA Quadro NVS 110M 256MB

Όπως βλέπετε η διαφορά τους είναι στην κάρτα γραφικών.

Η τιμή τους είναι σχεδόν ίδια. Ο α) έχει 1760� ενώ ο β) 1810�

Θα ήθελα να μου προτείνετε έναν από τους δύο. Η χρήση του θα είναι για να τρέχει κυρίως προγράμματα εξομοίωσης π.χ Matlab, καμιά ταινία και κανα χαλαρό παιχνίδι (δεν με ενδιαφέρει να παίζει τα τελευταία παιχνίδια).

Μπήκα στη σελίδα τις Nvidia αλλά δεν πολύ κατάλαβα τις διαφορές μεταξύ των δύο καρτών :hmm:. Όποιος μπορεί ας μου διαφωτίσει.

Ευχαριστώ

gallahant
10-05-06, 17:11
Η Quadro Προοριζονται για επαγγελματιες.Δινουν περισσοτερη εμφαση στην απεικονιση και οχι στην ταχυτητα(πχ για να παιζεις παιχνιδια δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη:p ) Προοριζονται δηλαδη περισσοτερο για 2D εφαρμογες παρα για 3d.Δινουν δε εμφαση σε high end open gl εφαρμογες. Οχι πως η quadro θα υστερει τοσο πολυ σε παιχνιδια. H πρωτη καρτουλα στηριζεται στον πυρηνα της σειρας fx της nvidia. H δευτερη καρτουλα ειναι πιο προσφατη υλοποιηση της nvidia. Και οι δυο καρτουλες ειναι για φορητους υπολογιστες εκσου και το Μ στην καταληξη της ονομασιας τους που υποδηλωνει το Mobile. Ενα αρθρο για την nvs μπορεις να διαβασεις εδω http://www.vr-zone.com/?i=3204
Δεν ξερω αν βοηθησα δεν ειμαι και κανενας ειδικος. Τωρα για να σου προτεινω θα προτεινα την δευτερη καρτουλα, μου φαινεται καλυτερη

KLG
10-05-06, 17:29
Συμφωνω με οσα λες gallahant, η σειρα quadro προοριζεται για εφαρμογες γραφειου, οπου μεγαλυτερη σημασια απο τις 3D επιδοσεις, εχουν ο ογκος, η καταναλωση, ο θορυβος και φυσικα η επιδοση σε 2D εφαρμογες. Δεν ειμαι ειδικος σε τετοια θεματα για να πω αν η υποστηριξη 2D εφαρμογων, ερχεται σε αντιθεση με την υποστηριξη για 3D, απλως η κοινη λογικη λεει αν δεν υπαρχει λογος δεν αξιζει να σπαταλισεις πηγες.

Περισσοτερες πληροφοριες με datasheets και specifications θα βρεις εδω:
http://news.thomasnet.com/companystory/475698
http://www.nvidia.com/page/quadronvs_notebook.html

πες μας και μας να μαθαινουμε.

Το μηχανηματακι λεει πολλα ομως, και γω λεω για την 2η , αν και μοιραζεται λιγοτερη μνημη, δεν ειναι κακο αυτο γιατι ενα μηχανημα του οποιου η καρτα γραφικων παιρνει το 1/2 της συνολικης μνημης δεν θα εχει και τις καλυτερες επιδοσεις. Ενα καινουριο παιχνιδι να παιξεις, θα μαρτυρησεις. Ασε που καινουρια υλοποιηση σημαινει οτι θα ειναι και πιο οικονομικο στο ρευμα. Κατα τα αλλα γρηγορο μηχανημα, καλη καρτουλα, 7200 σκληρος, DELL, εισαι σιγουρος ομως οτι το εψαξες καλα, πρεπει να υπαρχουν και φτηνοτεροι παρομοιοι φορητοι, μηπως αυτη η σειρα ειναι τσιμπημενη επειδη προοριζεται και επαγγελματιες?

gallahant
10-05-06, 18:58
ΚLG, εγω να σου πω να μαθεις?:p
Καπου πηρε το ματι μου ενα Ντελλ με αυτον τον επεξεργαστη, αλλα με την 7900 go καρτουλα και καμποσα αλλα καλουδια εβγαινε 2500 δολλαρια.Αληθεια η Matlab χρειαζεται quadro?

KLG
10-05-06, 22:02
ΚLG, εγω να σου πω να μαθεις?:p
Καπου πηρε το ματι μου ενα Ντελλ με αυτον τον επεξεργαστη, αλλα με την 7900 go καρτουλα και καμποσα αλλα καλουδια εβγαινε 2500 δολλαρια.Αληθεια η Matlab χρειαζεται quadro?

λολ, ο τσεκουρας να μας πει αφου διαβασει τα links που του δωσαμε. Η Matlab χρειαζεται ωμη υπολογιστικη ισχυ, δηλαδη ενα 2Χ2.0 GHz και τα μυαλα στα καγκελα, και με λιγοτερα εισαι οκ φυσικα ;).

Αλλα αν πας για matlab εργαλειο, καλυτερα να παρεις εναν σουπερ επεξεργαστη και μια σεβαστη καρτα, παρα το αντιθετο.

tsekouras
11-05-06, 10:31
Τελικά παρήγγειλα το μηχάνημα την Τρίτη με την fx350Μ.
Δεν ξέρω αν είναι καλύτερη η δεύτερη.
Πάντως πήρα στη dell για να τουσ ρωτήσω και μου είπαν ότι η NVS είναι προορισμένη για CAD (2D) εφαρμογές.

Όταν το πάρω στα χέρια μου το μηχάνημα θα τρέξω και το benchnark που προτείνετε και θα το ανεβάσω στο αντίστοιχο section.

KLG γενικώς πως σου φαίνεται σαν μηχάνημα;

Είχα κοιτάξει και άλλα μοντέλα (Asus A6J (αν θυμάμαι καλά), Sony Fe11s και κάποια μοντέλα τιw ACER) αλλά δεν έμεινa αόλυτα ευχαριστημένος, χώρια που η τιμή τους ήταν σε αυτά τα πλαίσια.

Πάντως την Dell την προτίμησα και λόγω του πολύ καλού after-sales Service που έχει.

KLG
11-05-06, 11:58
Εσυ θα μας πεις, δεν ξερω αν η NVS ειναι περιορισμενη για 2D εφαρμογες, μιας και οι δυο ειναι quadro. Αυτο που πηρες εχει περισσοτερη μνημη οποτε λογικα θα ανταποκρινεται καλυτερα στις 3D. Δεν καταλαβαινω ομως τοτε γιατι ειναι φτηνοτερο... Μηπως θελαν να ξεστοκαρουν οι ανθρωποι? Τεσπα επι της ουσιας δεν νομιζω να ειναι σημαντικες οι διαφορες, οριακα δικαιολογουν τις 5 μερες που το σκεφτηκες... ;)

Ανεβασε το bench να δουμε (αν και θα ειναι σιγουρα πολυ καλο, dual core γαρ, κλαψ :cry: )

tsekouras
11-05-06, 12:09
Κι εγώ δεν πολύ κατάλαβα την διαφορά μεταξύ των 2 καρτών γι'αυτό και άνοιξα αυτό το θέμα. Οι πωλητές της Dell μου ψιλοεξήγησαν την διαφορά των 2 καρτών. Και όπως λες κι εσύ και αυτοί της Dell, αυτή που πήρα έχει περισσότερη μνήμη και ανταποκρίνεται καλύτερη σε 3D εφαρμογές.

Τώρα αν θέλουν να ξεστοκάρουν ή όχι δεν το γνωρίζω.

Αυτό που θέλω είναι ο φορητός να μου κρατήσει 3-4 χρονάκια χωρίς να έχω προβλήματα.

Εξού και η 3ετής εγγύηση που πήρα.

Υ.Γ. Εν αναμονή του benchmark!!

Tem
11-05-06, 13:50
Κι εγώ δεν πολύ κατάλαβα την διαφορά μεταξύ των 2 καρτών γι'αυτό και άνοιξα αυτό το θέμα. Οι πωλητές της Dell μου ψιλοεξήγησαν την διαφορά των 2 καρτών. Και όπως λες κι εσύ και αυτοί της Dell, αυτή που πήρα έχει περισσότερη μνήμη και ανταποκρίνεται καλύτερη σε 3D εφαρμογές.

Τώρα αν θέλουν να ξεστοκάρουν ή όχι δεν το γνωρίζω.

Αυτό που θέλω είναι ο φορητός να μου κρατήσει 3-4 χρονάκια χωρίς να έχω προβλήματα.

Εξού και η 3ετής εγγύηση που πήρα.

Υ.Γ. Εν αναμονή του benchmark!!
dual core & DELL. Πολύ καλή επιλογή:oneup:

gallahant
11-05-06, 15:47
AΝτε με γεια και καλοριζικο!!:D Μια χαρα θα ειναι η καρτουλα που πηρες μην ανυσηχεις

tsekouras
11-05-06, 16:01
Ευχαριστώ πολύ αν και ακόμα δεν το έχω στα χέρια μου.

Πιστεύω ότι αγόρασα ένα αρκετά δυνατό φορητό σε καλή τιμή.

Μην ξεχνάμε και την εγγύηση της Dell σαν εταιρία.

alex_gr
05-07-06, 01:45
Καλησπερα σε ολους.Ειναι το πρωτο μου post στο forum και πρεπει να πω οτι χρειαζομαι αμεσα την βοηθεια σας. Θα χρειαστω εναν laptop απο Σεπτεμβριο τον οποιο ομως θα παρω απο τωρα. Το μηχανημα θελω να τα κανει ολα.Εχω ψαξει πολυ και ειμαι αναμεσα σε αυτους : (Επισης να πω οτι εχω δει ολους αυτους τους laptop live σε λειτουργια και ολοι με ενθουσιασαν.Επιπροσθετως εκτος ανταγωνισμου εχω βαλει την HP,Acer για προβληματα αξιοπιστιας που εχω ακουσει και Apple γιατι καλο σαν μηχανημα αλλα δεν θελω).Λοιπον εχουμε και λεμε:

LG s1 express dual :

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.908304

Fuj-Siem Amilo Xi 1546R :

http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=9959

Toshiba A100-192:

http://www.megamarket.gr/toshibasatellitea100192-p-26639.html


Sony Vaio FE21M:

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.905525

Παρατηρησεις:

LG ειναι απο τα πιο δυνατα μηχανηματα που υπαρχουν στην αγορα.Μολις ηρθε στην ελληνικη αγορα δεν υπαρχει εμπειρια για την ποιοτητα τους.Αν υπηρχε τον ειχα ηδη παρει.:hmm:

Fuj-siem Το μηχανημα φυσαει απο αποψη hardware (Ατι Χ1800:oneup: κλπ κλπ )και καταπληκτικη οθονηΤο μονο απο αυτους με 17''.Υπαρχουν αποψεις και εμπειρια απο την ποιοτητα των μηχανηματων της αλλα οταν διαβασα σε πολλα forum για καποια προβληματα στην σειρα x83x με lagging issues ,κολληματα κλπ που ποτε δεν λυθηκαν πληρως καπου κολλαω.

Toshiba Αλλο ενα πολυ δυνατο μηχανημα το μονο που με χαλαει η 512mb Ram αλλα βαζω αλλα 512mb.Απο ποιοτητα εχω ακουσει οτι ειναι αριστα. Τωρα για καποιο λογο που δεν μπορω να καταλαβω δεν βρηκα ποικιλια στα laptop της Toshiba στα καταστηματα. Καποιος πωλητης μου ειπε οτι ο Ελληνας αντιπροσωπος αδιαφορει κλπ κλπ και οτι επειδη η Toshiba μετεφερε το εργοστασιο απο Ιαπωνια στην Κινα εχουν προβληματα.Εχει ακουσει κανεις κατι?

Sony Ο πιο αδυναμος απο ολους σε επεξεργαστη αλλα και ταχυτητα στον δισκο αλλα με οθοναρα και ποιοτητα sony. Ξερω ξερω απο service μονο Βελγιο και αυτο με χαλαει.

Απο Dell θα επαιρνα μονο τον XPS M1710 αλλα στη Ελλαδα δεν το εχουν διαθεσιμο.

Εσεις τι θα επιλεγατε,με βαση την αξιοπιστια και την ποιοτητα των laptop και το service. Απο hardware ολα ειναι στα ιδια επιπεδα εκτος απο το Sony που ειναι λιγο πιο κατω.
Παρακαλω δεκτες ολες οι παρατηρησεις και προτασεις,μονο που παρακαλω μην μου προτεινεται σε HP,Acer γαιτι δεν τα θελω.
Σας ευχαριστω θερμα.:)

KLG
05-07-06, 02:12
Kαλως ήρθες alex. Δύσκολη επιλογή μιας και έχεις διαλέξει μηχανήματα σχεδών ισάξια. Αυτό το LG φαίνεται πολύ καλό και η οθόνη πρέπει να είναι εκπληκτική. Εγω εχω το FJS M3438 και δεν έχω παρατηρήσει το lagging που λές. Και αν έχει τραβήξει τα πάνδεινα...

Το μοναδικό πρόβλημα που έχω ακούσει για αυτά τα laptop είναι τραβήγματα με IRQ conflicts τα οποία έχουν να κάνουν με την κάρτα ήχου. Αρκετά σοβαρό πρόβλημα, αν και δεν με έχει απασχολήσει ποτέ. Περισσότερα εδώ:
http://www.notebookforums.com/thread121602.html
Παρολα αυτα δεν βλέπω τον λόγο να έχει τα ίδια προβλήματα, αφού είναι διαφορετική πλατφόρμα.

Το θέμα είναι, γιατι θες να αγοράσεις το laptop? Τι σκοπούς θα εξυπηρετεί? Αν θες να το πηγαίνεις βόλτα, ξέχασε το 17αρι, θα σου βγάλει την πίστη. Αν το θές για το σπίτι τότε το κουβεντιάζουμε. Πάντως για τα specs του, το μηχάνημα είναι τζάμπα.

alex_gr
05-07-06, 02:37
Το θέμα είναι, γιατι θες να αγοράσεις το laptop? Τι σκοπούς θα εξυπηρετεί? Αν θες να το πηγαίνεις βόλτα, ξέχασε το 17αρι, θα σου βγάλει την πίστη. Αν το θές για το σπίτι τότε το κουβεντιάζουμε. Πάντως για τα specs του, το μηχάνημα είναι τζάμπα.

Καλησπερα και ευχαριστω για το καλοσωρισμα. Το laptop το θελω για την δουλεια μου που θα συνδυαστει με σπουδες στην Αγγλια για τουλαχιστον ενα χρονο. Απλα θελω ενα συστημα πολυ δυνατο.
Εχεις δικιο για την 17'' το σκεφτηκα και εγω οτι θα μου βγαλει την πιστη για αυτο και ολοι οι αλλοι εχουν 15,4''.
Το Lg μου αρεσει αλλα κολλαω στο γεγονος οτι δεν υπαρχει εμπειρια για την ποιοτητα.Απο την αλλη ο Toshiba ειναι και αυτος καλος.Ενα μηνα προσπαθω να αποφασισω...:sorry:

KLG
05-07-06, 02:52
Και γω για σπουδές στην Αγγλία ήθελα ένα πολύ δυνατό μηχάνημα με μεγάλη οθόνη για να μππρώ να δουλεύω άνετα, αλλά και να παίζω παιχνίδια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος όταν κάθομαι μπροστά του, αν και όταν το κουβαλάω βλαστημώ την ώρα και τη στιγμή. Για την ποιότητα κατασκευής δεν μπορώ να σου πώ πως είναι και ιδανική. Ότι αγοράζεις παίρνεις, και αυτό που έχω παρατηρήσει είναι οτι μετά απο ένα χρόνο τρίζουν κάπως τα πλαστικά. Οι συστολές/διαστολές έχουν κάνει τη φθορά τους. Αν και είναι φυσιολογική συμπεριφόρα και οι φθορές είναι στο πρόγραμμα, υπάρχουν μερικά που το παθαίνουν αυτό πολύ σπάνια (dell)

Μιας και πας Αγγλια δες το dell.co.uk Μπορεί να σε συμφέρει περισσότερο. Οι προσφορές είναι απίστευτες.

alex_gr
05-07-06, 02:59
Και γω για σπουδές στην Αγγλία ήθελα ένα πολύ δυνατό μηχάνημα με μεγάλη οθόνη για να μππρώ να δουλεύω άνετα, αλλά και να παίζω παιχνίδια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος όταν κάθομαι μπροστά του, αν και όταν το κουβαλάω βλαστημώ την ώρα και τη στιγμή. Για την ποιότητα κατασκευής δεν μπορώ να σου πώ πως είναι και ιδανική. Ότι αγοράζεις παίρνεις, και αυτό που έχω παρατηρήσει είναι οτι μετά απο ένα χρόνο τρίζουν κάπως τα πλαστικά. Οι συστολές/διαστολές έχουν κάνει τη φθορά τους. Αν και είναι φυσιολογική συμπεριφόρα και οι φθορές είναι στο πρόγραμμα, υπάρχουν μερικά που το παθαίνουν αυτό πολύ σπάνια (dell)

Μιας και πας Αγγλια δες το dell.co.uk Μπορεί να σε συμφέρει περισσότερο. Οι προσφορές είναι απίστευτες.

Δυστυχως οταν θα φτασω στην Αγγλια θα πρεπει να εχω το laptop και να μην περιμενω να παρω απο εκει. Επισης απο τα Dell θα επαιρνα το XPS Μ1710 αλλα μετα απο τηλεφωνικη συνομιλια με την Dell Ελλας μου ειπαν οτι επειδη το μοντελο δεν το εχουμε εδω δεν θα υπαρχουν ανταλλακτικα κλπ κλπ κλπ.
Απο τα LG - TOSHIBA -SONY ποιο θα ξεχωριζες?
Thanks!

KLG
05-07-06, 03:56
LG-Toshiba-FJS (όχι τόσο για τα προβλήματα, αλλά για τον όγκο και την δυσκολία στις μεταφορές)

Το Sony κατα την άποψη μου είναι υπερτιμημένο.

alex_gr
07-07-06, 23:00
Παιδια καμμια παραπανω γνωμη?
Παντως στο παιχνιδι μπαινει και ο Sony Vaio FE11S που ακουστηκε οτι θα αποσυρθει αλλα μαλλον ηταν λαθος :

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.905524

idleboneZ
07-07-06, 23:28
Ωραιο θεμα ρε φιλε Alex γιατι συμπτωματικα ψαχνω και γω για ενα Laptop σε αυτο to price range για την γυναικα μου που ειναι αρχιτεκτονας. Ημουνα ετοιμος να παραγγειλω το SONY VAIO VGN-FE21M απο εδω http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.905525 αλλα το εψαχνα και λιγακι γιατι ηθελα να μπορω να παιξω κι εγω κανα παιχνιδακι αμα τις το βουταω και το συγκεκριμενο δεν εχει και σπουδαια καρτα γραφικων..Τωρα που ειδα το LG λιγο το λιγουρευτικα αλλα δεν το ηξερα οτι η εν λογω εταιρια εβγαζε και laptop και ειμαι λιγο επιφυλακτικος.

sgsat
08-07-06, 13:42
Για δείτε και αυτό________
_________________________ http://www.edirect.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=52503

nelsus77
09-07-06, 15:02
Έχω μπεί σοβαρά στο τριπάκι να αγοράσω laptop... Στη δουλειά μου χρησιμοποιώ σχεδιαστικό πρόγραμμα 3D και Photoshop ενώ θέλω να έχω τη δυνατότητα να παίζω και πολλά παιχνίδια... Ωστόσο, μέχρι στιγμής ούτε τρελαίνομαι στην ιδέα να κουβαλάω φορητό με 17"αρα οθόνη αλλά και τα χαρακτηριστικά που έχω δει ότι έχουν αυτά που μου είναι προσιτά από θέμα τιμής δεν με ενθουσιάζουν...

Μέχρι στιγμής από 15,4" έχω δει:

ACER ASPIRE 9113 WLMi http://www.skroutz.gr/redirect.php?id=1291933

ACER ASPIRE 5673 WLMi http://www.skroutz.gr/redirect.php?id=1289474

και από 17" HP COMPAQ NX9420 http://www.skroutz.gr/redirect.php?id=1298848

ASUS A7Jc http://www.skroutz.gr/redirect.php?id=928375

ενώ διάβασα και καταπληκτικα σχόλια για το ACER ASPIRE 8204 WLMi http://www.skroutz.gr/redirect.php?id=1178886 αλλά τα αξίζει τα λεφτά του (γιατί θα βγούμε στο κλαρί για να το πάρουμε να μην αξίζει τουλάχιστον τον κόπο;;;) ;

και σας ρωτώ τα εξής:

1) Ο λόγος που κόλλησα με τα ACER είναι ότι στα χαρακτηριστικά τους είναι ανώτερα από τα υπόλοιπα της κατηγορίας τους (π.χ μνήμη 2GB εκεί που άλλα έχουν 512kb) αλλά από ότι είδα τα συγκεκριμένα μοντέλα δεν προβάλλονται πολύ... Υπάρχει κάποιο θέμα με την ACER; Από τη μια διαβάζω ότι δεν έχουν καλή ποιότητα κατασκευής από την άλλη πολλοί είναι ικανοποιημένοι... Διάβασα άπειρα μηνύματα για το προβληματικό σέρβις και κάποια άλλα που έλεγαν οτι είναι ταχύτατο...

2) ATI X1600 ή NVDIA 7600 είναι καλύτερη επιλογή;

3) Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο με αυτά τα χαρακτηριστικά;

4) Τι γνώμη έχετε για τα LG; Γιατί είδα ένα και γυάλισε το μάτι μου αλλά δεν ξέρω τίποτα σε σχέση με την ποιότητα κατασκευής...

5) Έχω ρίξει και μια ματιά στα Dell αλλά είδα ότι είναι πανάκριβα. Αξίζει να μπεί κανείς στον κόπο;;;

Βοηθείστε με σας παρακαλω... έχω μπερδευτεί τόσο πολύ και τα νεύρα μου κοντεύουν να σπάσουν... Όλοι ψάχνουμε την ιδανική λύση αλλά έτσι όπως το πάω δε νομίζω ότι θα καταφέρω ποτέ να αποφασίσω χωρίς βοήθεια :sorry:

emav
09-07-06, 15:20
1. Όταν ξεφορτώθηκα τον δικό μου Acer, μόνο σαμπάνια που δεν άνοιξα.

2. Λένε ότι η Nvidia έχει καλύτερη υποστήριξη για linux αλλά προσωπικά οι Nvidia μου βγάζαν πάντοτε προβλήματα στα win. Με την ΑΤΙ, από την άλλη, όλα μου δούλευαν ρολόι παντού και πάντα. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα αγοράσω κάρτα γραφικών θα προτιμήσω ΑΤΙ.

3. Κοίταξες Toshiba; Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα κατασκευής αν και οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες.

4. Δεν τα έχω υπόψη μου αλλά το σπίτι μου είναι γεμάτο από συσκευές LG. Ποτέ δεν χρειάστηκαν service και είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Ελπίζω να κάνουν το ίδιο καλή δουλειά και με τα laptop όπως και με τις TFT τηλεοράσεις (καθώς σκέφτομαι να στραφώ πάλι σε LG τώρα που σκοπεύω να αγοράσω μία 37άρα)

5. Δεν νομίζω.

profitis
09-07-06, 15:48
Kαταρχας φίλε nelsus77 χαλάρωσε...Και εγώ που μέχρι πρότεινος έψαχνα φορητο για την αδελφή μου είχα μπουχτίσει αλλα τελικά βρήκα ένα laptop που κάλυπτε πλήρως αυτο που έψαχνα και ακριβώς στην τιμή που θέλαμε( στα 1000€ απο το πλαίσιο αυτο:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/ho/WF06b/532971-531879-1731729-1731729-1731729-12359298-74483913.html?jumpid=oc_R1002_GRELC-001_HP%20Pavilion%20dv5156ea%20Notebook%20PC&lang=el&cc=gr)

Απο τα μοντέλα που μας λες οτι έχεις τσεκάρει βλέπω οτι πας πέριξ των 1500€(μαζι και με το ΦΠΑ).Η τιμή είναι ένας απο τους βασικότερους παράγοντες αγοράς για το οτιδήποτε. Πόσο μάλλον για ένα laptop.

Δυστηχώς τα laptops δεν τα πάνε και πάρα πολύ καλα με τα παιχνίδια που είναι αδυφαγα(με υ δεν γράφεται;) σε υπολογιστική ισχύ.Παίρνεις ενα ισχυρό Laptop που τρέχει τα τελευταία παιχνίδι:Σχετικά υψηλο βάρος,μεγαλύτερη θερμοκρασία και λιγότερη αυτονομία.Το θέμα είναι να βρεις την χρυσή τομή οπότε ψάξε το αρκετά και μην βιαστείς να αγοράσεις κάποιο μηχάνημα αν δεν το έχεις ψάξει εξ ολοκλήρου(απο τα Specs του ως και την ποιότητα του Service εδώ στην Ελλάδα).

1)Αν και σκεφτόμουνα για Acer λόγω του οτι σε κάθε5 μηνύματα στις υποκατηγορίες στα forums για τα laptops έβρισκα και ένα που παραπονιότανε για το service της Acer στράφηκα σ εάλλες εταιρίες.ΟΧι βέβαια οτι είναι αχρηστα μηχανηματάκια και οτι χαλάνε όλα και συνέχεια....Απλα υπάρχουν και άλλες ενναλακτικές στα ίδια λεφτά και με τις ίδιες επιδόσεις που είναι και πιο επώνυμα μοντέλα.

4)Μια οθόνη LG έχω μόνο και είμαι ικανοποιημένος.Μου την αλλάξε και τρεις φορές παρακαλώ διότι υπήρχανε καμμένα pixels.

5)Για το Service της DELL έχω διαβάσει σε forums εξαιρετικά σχόλια.Αλλα τι να το κάνεις που πληρώνεις το βάρος του φορητού σε χρυσάφι...Δεν λέει.

Reef
09-07-06, 16:25
εγω θα σου ελεγα να μεινει μακρια απο acer , η τιμη τους δεν ειναι τυχαια τοσο χαμηλη, πολλοι γνωστοι μου εχουν πολυ ασχημες εμπειριες

nelsus77
09-07-06, 17:38
1. Όταν ξεφορτώθηκα τον δικό μου Acer, μόνο σαμπάνια που δεν άνοιξα.

2. Λένε ότι η Nvidia έχει καλύτερη υποστήριξη για linux αλλά προσωπικά οι Nvidia μου βγάζαν πάντοτε προβλήματα στα win. Με την ΑΤΙ, από την άλλη, όλα μου δούλευαν ρολόι παντού και πάντα. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα αγοράσω κάρτα γραφικών θα προτιμήσω ΑΤΙ.

3. Κοίταξες Toshiba; Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα κατασκευής αν και οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες.

4. Δεν τα έχω υπόψη μου αλλά το σπίτι μου είναι γεμάτο από συσκευές LG. Ποτέ δεν χρειάστηκαν service και είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Ελπίζω να κάνουν το ίδιο καλή δουλειά και με τα laptop όπως και με τις TFT τηλεοράσεις (καθώς σκέφτομαι να στραφώ πάλι σε LG τώρα που σκοπεύω να αγοράσω μία 37άρα)

5. Δεν νομίζω.

1. Τόσο καλά εεεε;;; Γιατί τι είχε ο ασθενής και απεβίωσε; :hmm:

2. Κι εγώ έχω αρχίσει να κλίνω περισσότερο προς ΑΤΙ αλλά ακόμα ταλαντεύομαι γιατί τόσα χρόνια NVIDIA δεν ξεχνιούνται εύκολα...

3. Όχι γιατί ειδικά η Toshiba σε σύγκριση με αυτά τα μοντέλα υστερεί πάρα πολύ και σε μνήμες και σε σκληρούς... :down:

4. Μόνο καλά λόγια έχω ακούσει σε σχέση με τις υπόλοιπες συσκευές αλλά για laptops δεν ξέρει κανείς από τους γνωστούς μου γι' αυτό ρωτάω... :(

5. Έχω ακούσει τα καλύτερα και για τους Dell και για το σέρβις τους αλλά όταν δοκίμασα να φτιάξω ένα σύστημα στο site τους και είδα την τιμή που έβγαινε πάλι καλά που είχα τα ταβόρ δίπλα μου και γλίτωσα το έμφραγμα τελευταία στιγμή... :down:

Reef
09-07-06, 17:41
με την dell πληρωνεις κατι παραπανω αλλα αξιζει

nelsus77
09-07-06, 18:07
Ο λόγος που έχω κολλήσει με τα Acer είναι ότι από ότι έχω δεί μέχρι στιγμής σε χαρακτηριστικά υπερτερούν και σχετικά έχουν πολύ καλές τιμές γι' αυτά που προσφέρουν, ενώ ταυτόχρονα έχω διαβάσει άπειρα posts και από αυτούς που βλέπουν Acer και φτύνουν τον κόρφο τους αλλά και από άλλους που είναι ικανοποιημένοι...

Στην αρχή όταν ξεκίνησα να το ψάχνω είπα ότι το ταμείον αντέχει μέχρι τα 1500 - 1800 ευρόπουλα και ειδικά για τον 9113WLMi θα τα δινα γιατί σε αυτήν την κατηγορία τιμής τα χει όλα... Μετά είδα και τον 5673WLMi που είναι πάνω κάτω τα ίδια σε καλύτερη τιμή και φυσικά έπεσε το ματάκι μου και στον 8204WLMI (γιατί έχω μια μοναδική τάση να κολλάω με τα ακριβότερα πράγματα προτού βεβαίως να μάθω την τιμή) ο οποίος είδα σε διάφορα συγκριτικά τεστ ότι μόνο καφέ δεν ψήνει... Αλλά με όσα μου λέτε να σκάσω και τόοοοοσα λεφτά, να βγώ στο κλαρί για να τα σκάσω και μετά να χω το λαπτόπι για σουβέρ δεν είναι αμαρτία;;;;

Κακό πράγμα η πλεονεξία αλλά μιας και όλοι μας είμαστε πλεονέκτες με τα μηχανηματάκια μας (καταλαβαίνετε....) ρίξτε μια πιο συγκεκριμένη πρόταση πλλλιιιιιιζζζ!!! :wall: :help:

emav
09-07-06, 18:13
1. Τόσο καλά εεεε;;; Γιατί τι είχε ο ασθενής και απεβίωσε; :hmm:

Κατ' αρχήν ήταν ογκώδες και με δυσκόλευε στις μετακινήσεις. Μετά άρχισαν τα παρατράγουδα. Μέσα σε τρεις μήνες παρέδωσε το πνεύμα ο σκληρός δίσκος. Το πήγα για επισκευή στο κατάστημα που το αγόρασα (οι Θεσσαλονικείς το ξέρουν ως το κατάστημα που έχει για τίτλο δύο δυαδικά ψηφία -- μακριά!) και θέλανε να το στείλουν καναδυό βδομάδες για service για να δουν αν πράγματι έχει πρόβλημα ο σκληρός! Τότε ήταν ο μοναδικός υπολογιστής μου και η δουλειά δεν μπορούσε να περιμένει. Πήγα σε ένα άλλο κατάστημα, αγόρασα έναν σκληρό και έκανα την εγκατάσταση μόνος μου σε 5 λεπτά (χάνοντας, βέβαια, την εγγύηση). Τρεις μήνες μετά, εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κόσμο και το DVD drive. Το άλλαξα κι αυτό και το σκότωσα στο 1/3 της τιμής που το είχα αγοράσει πριν παραδώσει το πνεύμα και το υπόλοιπο μηχάνημα.


3. Όχι γιατί ειδικά η Toshiba σε σύγκριση με αυτά τα μοντέλα υστερεί πάρα πολύ και σε μνήμες και σε σκληρούς... :down:

Κόβουν από εκεί για να συμπληρώσουν σε ποιότητα σε ποιο μόνιμα χαρακτηριστικά. Νομίζω πως ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Εγώ "ερωτεύτηκα" τον Toshiba που έχω όταν συγκρίνοντας τους υπολογιστές στα διάφορα καταστήματα που επισκέφτηκα διαπίστωσα την μεγάλη διαφορά στην ποιότητα της οθόνης.


4. Μόνο καλά λόγια έχω ακούσει σε σχέση με τις υπόλοιπες συσκευές αλλά για laptops δεν ξέρει κανείς από τους γνωστούς μου γι' αυτό ρωτάω... :(

Αν πάρεις LG τελικά, στείλε κανένα μήνυμα μετά από μερικούς μήνες με τις εντυπώσεις σου για να ξέρουμε κι εμείς! ;)


5. Έχω ακούσει τα καλύτερα και για τους Dell και για το σέρβις τους αλλά όταν δοκίμασα να φτιάξω ένα σύστημα στο site τους και είδα την τιμή που έβγαινε πάλι καλά που είχα τα ταβόρ δίπλα μου και γλίτωσα το έμφραγμα τελευταία στιγμή... :down:

Το να πληρώσω κάτι παραπάνω δεν με πειράζει αρκεί να έχουν αντίκρυσμα τα λεφτά μου. Το να πληρώσω πολύ παραπάνω απλά και μόνο για το όνομα (Dell, Sony κλπ.) δεν το κάνω.

Reef
09-07-06, 18:18
ναι αλλα απο ποιοτητα κατασκευης και αντοχη τα dell ειναι ασυγκριτα! αθανατα μηχανηματα!

GoofyX
09-07-06, 18:18
...
Εγώ "ερωτεύτηκα" τον Toshiba που έχω όταν συγκρίνοντας τους υπολογιστές στα διάφορα καταστήματα που επισκέφτηκα διαπίστωσα την μεγάλη διαφορά στην ποιότητα της οθόνης.
...Ποιο μοντέλο έχεις;

emav
09-07-06, 18:32
Ποιο μοντέλο έχεις;
Satellite M30X-118.

nelsus77
09-07-06, 18:32
ναι αλλα απο ποιοτητα κατασκευης και αντοχη τα dell ειναι ασυγκριτα! αθανατα μηχανηματα!

Εσύ τι έχεις;;; Dell;;; και το πιο βασικό πόσο τον πλήρωσες....;;;; ;)

Reef
09-07-06, 18:35
Εσύ τι έχεις;;; Dell;;; και το πιο βασικό πόσο τον πλήρωσες....;;;; ;)

δεν εχω dell αλλα κολητος μου εχει dell μοντελο πριν το 2000 (pentium 2 , 450 mhz) και δουλευει καμπανα!!

εγω εχω εναν hp pavilion nx 6125

θα επαιρνα toshiba αλλα δεν μ αρεσαν σχεδιαστικα (πολυ ασχημοι φορητοι), αν και βεβαια η σχεδιαση δνε θα πρεπε να παιζει ρολο σε μια τετοια αποφαση αλλα...

KLG
09-07-06, 19:10
Το μύνημα συγχωνεύτηκε με ένα προηγούμενο για αγορά λάπτοπ στα 1400-1800 ευρώ. Ίσως λίγο καταχρηστικά μιας και 2 απο τα 4 λαπτοπ που προτείνεις κυμαίνονται στα 1900. Παρόλα αυτά πιάστηκα απο αυτό που είπες και οτι θες να ξοδέψεις γύρω στα 1500 με 1800.

Δές τα εργαλεία που περιγράφονται παραπάνω, μπορεί να βρείς κάτι που σε ενδιαφέρει. Για την λογική μου πίσω απο την συνένωση νημάτων αγοράς λαπτοπ δες αυτό (http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=679518&postcount=49)

;)

Α! παρεπιπτόντως σορρυ απο τον κόσμο που λαμβάνει 10αδες pm ... "Το μύνημα σας μεταφέρθηκε"

nelsus77
09-07-06, 19:24
Το μύνημα συγχωνεύτηκε με ένα προηγούμενο για αγορά λάπτοπ στα 1400-1800 ευρώ. Ίσως λίγο καταχρηστικά μιας και 2 απο τα 4 λαπτοπ που προτείνεις κυμαίνονται στα 1900. Παρόλα αυτά πιάστηκα απο αυτό που είπες και οτι θες να ξοδέψεις γύρω στα 1500 με 1800.

Δές τα εργαλεία που περιγράφονται παραπάνω, μπορεί να βρείς κάτι που σε ενδιαφέρει. Για την λογική μου πίσω απο την συνένωση νημάτων αγοράς λαπτοπ δες αυτό (http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=679518&postcount=49)

;)

Α! παρεπιπτόντως σορρυ απο τον κόσμο που λαμβάνει 10αδες pm ... "Το μύνημα σας μεταφέρθηκε"

Μα λέω κι εγώ που πήγε αυτό που έγραφα, τι έγινε, κάναν πουλάκια τα μάτια μου και δεν το βλέπω...

Έχεις δίκιο ξεκίνησα νέο θέμα για να βρώ γρηγορότερα μια άκρη και η συνένωση δεν με πειράζει, ίσως είναι και λογική γιατί αν ξεκινάει ο καθένας που ψάχνει νέο θέμα αντιλαμβάνομαι ότι θα γίνεται ένα σχετικό μπάχαλο αλλά έχω διαβάσει μέχρι στιγμής τόοοοοσα posts που έχω χάσει το μπούσουλα σχετικά...

Καμιά πιο συγκεκριμένη πρόταση βάσει των χαρακτηριστικών και των δεδομένων που έχω αναφέρει μέχρι στιγμής;;;;;;;;;;;;

riotshield
14-07-06, 10:58
προκειται να παρω ενα φορητό και θα ήθελα καποιες γνώμες για τα παρακατω μοντελα ή και καποια που δεν εχω βαλει. απαραιτητη η 17αρα οθόνη και το κοστος να μην ειναι πανω απο 1800€. το βασικοτερο που με νοιαζει, καθως πανω κατω τα χαρακτηριστικα ειναι ιδια, ειναι η καλη οθόνη και η αυτονομία και ο θόρυβος.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905018
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905529
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906238
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900195
http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Nav_Section_Id=6&Catalog_Id=1&Product_Id=340342&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Xouzouris
14-07-06, 12:01
Θα ελεγα μεταξυ των Fujitsu+Sony. Το Toshiba ειναι παρωχημενο (το μονο με single core), ενω πλεον δεν νομιζω να αγοραζα ΗΡ παλι. Πιθανοτατα Fujitsu, καθως αυτη την επιλογη εκανα σε παρομοιο διλημμα πριν μερικους μηνες και δεν το μετανιωσα. Εχει και 2 χρονια εγγυηση αντι 1 του Σονυ, μεγαλυτερο δισκο, καλυτερη καρτα γραφικων.

KLG
14-07-06, 12:08
17άρα Ε? :hmm: παιχνιδιάρης έτσι? Άρα θες dedicated RAM λύσεις.

Κοίταξα το HEWLETT PACKARD Pavilion DV8321EA (τελευταίο λινκ) . Aυτή η GeForce 7600 Go πρέπει να είναι dedicated, βέβαια τα ελληνικά eshops δεν μας λένε, αλλά το τεκαρα στο site της μαμας. Δεν υπάρχει το συγκεκριμένο λαπτοπ, αλλά υπάρχουν τα ξαδερφάκια του και ένα ορφανό (ATI) Στο site (http://h10010.www1.hp.com/wwpc/uk/en/ho/WF25a/21675-38187-38191-38191-38191-12435882.html) λοιπόν λεεί οτι είναι dedicated. Φτήνο λαπτοπ, αν και λίγο αργό σε σχέση με τα καινούρια Intel Duo, είναι μια οικονομικά λύση (θα χρειαστείς RAM - όπωσδήποτε )

Το 4. εχει shared μνήμη, άντε γειά
Το 3. είναι φουτσισάρα, έχει πολύ καλή κάρτα γραφικών (256 dedicated + 256 καβαντζα) είναι πιο γρήγορο, αλλά οι 2 δίσκοι του δεν είναι και οτι καλύτερο απο πλευράς αυτονομίας. Αν και γενικά η 17αρά οθονη και η αυτονομία είναι αντίθετες έννοιες.
Το 2. έχει shared bye bye!
και το 1. έχει μονό επεξεργαστή και παλια κάρτα γραφικών... lol αυτός είναι χειρότερος και απο τον δικό μου που τον πήρα πέρσι τον Ιούνιο. Άρε toshibara... ξεπέρασες και την ΗΡ στην αισχροκέρδεια. (ο 5. είναι πολύ καλύτερος και φτηνότερος απο αυτό το κάρβουνο)

Πες μας θέλεις παιχνίδια? Αν οχι εξετάζουμε και τις shared λυσεις. Αλλά μεταξύ αν όχι τι να το κάνεις το θηρίο?

Κοίτα πόσο τρώει η οθόνη και θα καταλάβεις γιατί είναι δύσκολο να πετύχεις μεγάλη αυτονομία:
http://www.gentoo.org/images/energy-budget.png

link (http://www.gentoo.org/doc/en/power-management-guide.xml)

streethoop
14-07-06, 13:35
Η σειρα Satelite Μ60 της toshiba στις 17" έχει πλέον αντικατασταθεί από την σειρά P100. Γιατι να παρεις το παλιο μοντέλο και όχι ενα καινούργιο που ειναι και dual core με geforce 7600, στα 1800 euro? Δες εδω:

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Nav_Section_Id=6&Catalog_Id=1&Product_Id=339161&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Δεν νομίζω οτι φταίει η "Toshibara" που εχουν μεινει καποια stock σε καταστήματα και τα τελευταία προσπαθούν να τα "σπρώξουν" οπως μπορούν...

KLG
14-07-06, 13:43
Πως ακριβώς? Πουλώντας το στη ίδια τιμή που ήταν πέρισυ? Γιατί το δικό μου λάπτοπ απο 1800 ευρώ να πρέπει να το πουλήσω 1000 και την ίδια στιγμή να το πουλάνε τα καταστήματα 1500. ? Οι αντιπροσωπίες που σέβονται τους πελάτες πρέπει να σκουπίζουν την αγορά απο τα obsolete μοντέλα τους και να τα ξεπουλάνε μετά.

;) btw welcome to action ... :p

streethoop
14-07-06, 14:00
Πως ακριβώς? Πουλώντας το στη ίδια τιμή που ήταν πέρισυ? Γιατί το δικό μου λάπτοπ απο 1800 ευρώ να πρέπει να το πουλήσω 1000 και την ίδια στιγμή να το πουλάνε τα καταστήματα 1500. ? Οι αντιπροσωπίες που σέβονται τους πελάτες πρέπει να σκουπίζουν την αγορά απο τα obsolete μοντέλα τους και να τα ξεπουλάνε μετά.

;) btw welcome to action ... :p

Thanks για το "καλως ηρθες"
Πρωτα απο ολα το "δικο σου laptop" ειναι used
Τα καταστηματα το πουλανε 1500 γιατι το εχουν αγορασει x και δεν θελουν να το πουλησουν με χασουρα
Οταν λες "Οι αντιπροσωπίες που σέβονται τους πελάτες πρέπει να σκουπίζουν την αγορά απο τα obsolete μοντέλα τους και να τα ξεπουλάνε μετά" εννοεις να επαναγοραζουν απο τα καταστηματα?!? Αυτο θα ηταν παγκοσμια εμπορική πρωτοτυπια!!! Η μήπως εννοείς να πουλανε πρωτα τα παλια μοντέλα και μετα να φερνουνε τα καινουργια? Τοτε θα γκρινιάζαμε γιατι δε φερνουν τα καινουργια οταν ολος ο υπολοιπος πλανητης τα χαιρεται... Και μη μου πεις να μην μενει stock γιατι αν δε stockareis στην αρχη τότε δεν υπάρχει απόθεμα, αρχίζουν οι ελλείψεις και παλι ως καταναλωτες γκρινιάζουμε για τις αργες παραδοσεις...

Τέλος πάντων, καθότι ειμαι toshibaκιας, πάτησες στο ευαίσθητο σημείο μου και μακριγορώ χωρίς λόγο... :)

Καλώς σας βρήκα λοιπόν και θα τα λέμε πιο συχνά πλέον καθώς μόλις έκανα αίτηση για adsl (έχει ήδη προωθηθεί προς ΟΤΕ και ενημερώθηκα οτι σε 12 το πολυ εργασιμες ημέρες θα ειμαι on line) και παρέλαβα και το νέο μου laptop, (toshiba φυσικα!!!). :p

KLG
14-07-06, 16:16
streethoop > Είχα στα μυαλό μου τα DELL που κάθε μήνα κατρακυλουν οι τιμές σε καινούρια λαπτοπ που έχουν μέινει στο στοκ. ;)

Το λαπτοπ που παρουσιάζεις είναι πολυ καλό, αλλά μου φαίνεται εντελώς απαράδεκτο να έχει ίδια τιμή με ένα περσινό. Στο κάτω κάτω κάποια στιγμή πρέπει να πέσει η τιμή του, εκτός αν δεν τους ενδιαφέρει και τα πετάν τα αδιάθετα... (που δεν το νομίζω ;) )

streethoop
14-07-06, 18:25
@ KLG: νομιζω οτι στα παλια μοντέλα η τιμή πέφτει αργά αλλά σταθερά
τα διαφορα καταστηματα ελπιζουν να ξεφορτωθούν το stock σε πελάτες (ιδιώτες & μικρές εταιρίες), που δεν έχουν τη δυνατότητα να συγκρίνουν τιμές και χαρακτηριστικά...

Ωραία τα dell :oneup: , αλλά ακριβά, γμτ :down:

iJohnnyCash
22-07-06, 04:09
Θέλω να ρώτησω κάποια πράγματα για το Aspire 567X


Η όθονη του αξίζει τον κόπο;
Η κάρτα γραφικών έχει σαν μνήμη την RAM;
Θα μπορεί να τρέξει vista;
Τι διαφορες εχει το 5672 απο το 5673;
Ο επεξεργαστής είναι 64bitος; Αν οχι ποσο μειωνέκτημα είναι αυτό;
Αξίζει η αγορά του; θα χρησιμοποιηθεί κυριώς για προγράμματα indesign, illustrator , photoshop, corel

KLG
23-07-06, 20:19
Δώσε μας links φίλε μου ;)

iJohnnyCash
23-07-06, 22:01
Αυτους που εχω βαλει στο ματι
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907681
και αυτον
http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_58_59&products_id=3735
που ειναι ιδιος με αυτον
http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Nav_Section_Id=6&Catalog_Id=1&Product_Id=322910&Merchant_Id=1&sts_cid=3

KLG
24-07-06, 11:23
Πιστεύω οτι ο πρώτος αξίζει τα 140 ευρω παραπάνω μέχρι τελευταίας δεκάρας. Εκτός απο το οτι οι CPU's έχουν μεγαλύτερη συχνότητα, θεωρω σημαντικότερο το έχει μεγαλύτερη συχνότητα FSB. Θα μπορούσα να σου πω τι κάνει ακριβώς το FSB, αλλά και γω τα διάβασα απο δω (http://en.wikipedia.org/wiki/Front_side_bus) ;)

Εκτός απο αυτό, μια και τα λαπτοπς δεν έχουν περιθώρια αναβάθμισης, καλό είναι αν το επιτρέπει η τσέπη να χτυπάμε το πιο δυνατό μιας και θα ξεμείνουμε μαζί του μέχρι το τέλος.

alex_gr
25-07-06, 23:43
Καλησπερα.Μετα απο πολυ σκεψη και γενικοτερα 'καψιμο' του εγκεφαλου... αποφασισα και πηρα χθες τον LG S1 Express Dual. Μπορω να πω οτι μεχρι τωρα ειμαι υπερ του δεοντος ευχαριστημενος και ικανοποιημενος απο το laptop. Αυριο θα σας πω και γνωμη για το gaming κομματι του μιας και θα μου φερουν το FEAR (που αν και εγω δεν το ξερω,γιατι δεν πολυασχολουμαι με games) μου εχουν πει οτι ειναι απο τα πιο απαιτητικα παιχνιδια.Αν καποιος θελει κατι να με ρωτησει ευχαριστως να απαντησω.

KLG
26-07-06, 00:52
Το LG με την μαγική οθόνη?

Καλοτάξιδο φίλε. :)

alex_gr
27-07-06, 00:54
Καλησπερα και παλι.Λοιπον μετα απο ενα crash test του lg με το Fear,εχουμε και λεμε.Το παιχνιδι τρεχει με ολα τα settings στο full αλλα κανει αρκετα κολληματα.Ετσι λοιπον με καποιες μικροαλλαγες ολα ετρεχαν ρολοι και το παιχνιδι πηγαινε σφαιρα χωρις το παραμικρο κιχ. Ο κολλητος μου με vaio FE21M που βαλαμε ακριβως ιδιες ρυθμισεις ηταν ενα σκαλοπατι πιο κατω η αποδοση στο παιχνιδι.
Σε γενικες γραμμες το laptop πεταει και αν και το εχω τρεις μολις μερες εχω να πω οτι αξιζει τα λεφτα του.
@KLG: Ευχαριστω και ελπιζω να το ταξιδεψω και να με ταξιδεψει χωρις παρατραγουδα.Οσο για την οθονη ,ναι ειναι πολυ καλη μονο που τελικα η αναλυση που εχει ειναι 1280x800,αλλα και παλι ειναι κορυφη.

@ ADSLgr.com All rights reserved.