PDA

Επιστροφή στο Forum : Win7x64 κολλάνε στο welcome screen

NetJim
06-09-10, 13:00
Παιδιά την καλημέρα μου σε όλους !!!
Ακούστε να δείτε τη συμβαίνει , σημερα το πρωί πάω να ανοίξω το pc και μόλις βάζω τον κωδικό , μου κολλάει στο welcome screen .

Δεξιά απο το welcome δείχνει συνεχώς το στρογγυλό εκείνο να γυρνάει .
Πέρασα εχθές το mafia 2 που ήθελε physx πρόγραμμα αλλά εγώ έχω ατι , δε νομίζω βέβαια να φταίει αυτό γιατί και απο εχθές έκανα restart αλλά δε κόλλησε.

Σε safe mode μπαίνει κανονικά.
Το λειτουργικό μου είναι win7 x64 γνήσια.
Το pc asus p6tse , corei7 , ati5870

29gk
06-09-10, 13:08
Aπο safe mode, απεγκατεστησε και αλλαξε οτι αλλαγες εκανες πριν δημιουγηθει το προβλημα.

NetJim
06-09-10, 13:11
Φίλε μου το κακό είναι οτι σε safe mode δε με αφήνει να κάνω unistall .
Λέει πώς "windows installer is not correctly installed.

29gk
06-09-10, 13:17
Επιστροφη μεσω "σημειου επαναφορας", ισως ? Δοκιμη απεγκαταστασης με το δισκακι της εφαρμογης ?

MichaelSE
06-09-10, 13:21
Δοκίμασε από safe mode να γυρίσεις σε ένα προηγούμενο restore point. Προσοχή όμως. Αυτό μπορεί να κάνει πολλά προγράμματα να μην τρέχουν και να χάσεις κάποιες ρυθμίσεις που έχεις κάνει από το restore point και μετά. Αν το τελευταίο restore point είναι πρόσφατο (χθεσινό ή προχθεσινό) μάλλον θα είσαι ΟΚ. Σε κάθε περίπτωση, εφάρμοσέ το με προσοχή.

........Auto merged post: MichaelSE πρόσθεσε 1 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Sorry, 29gk, με πρόλαβες για το restore point...

NetJim
06-09-10, 13:31
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας . :respekt: Τελικά το πρόβλημα ήταν το πρόγραμμα για τα psysx έκανα restart point και μάλιστα μου τόνισε πως θα κάνει στο σημείο πριν την εγκατάσταση nvidia psysx .
Ίσως δημιούργησε πρόβλημα επειδή έχω ati κάρτα.
Τώρα δεν παίζει το mafia όμως , μήπως γνωρίζετε κάποιον τρόπο να το τρέξω ??
Ζητάει να του περάσω psysx drivers για να δουλέψει.

@ ADSLgr.com All rights reserved.