Επιστροφή στο Forum : Champions League, Europa League και λοιποί διεθνείς αγώνες 2010-2011
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
senkradvii
24-02-11, 15:42
RESPECT στην Βαυαρική Μηχανή!!
http://www.youtube.com/watch?v=L1OxAKh-rVM
Έλα ρε συ συμφώνησε και για την Μπάγερν :p
http://i360.photobucket.com/albums/oo47/Manas-Medium/177px-Borussia_Dortmund_Logo_svg03.png
Μα η Bayern θέλω να περάσει...
RESPECT στην Βαυαρική Μηχανή!!
http://www.youtube.com/watch?v=L1OxAKh-rVM
http://contra.gr/tables/gr/now/bundesliga.html
senkradvii
24-02-11, 19:29
http://contra.gr/tables/gr/now/bundesliga.html
Έλα τώρα μη με προκαλείς.. Πόσα πρωταθλήματα έχεις πάρει τα τελευταία χρόνια?? πέρυσι που ήσουν?? Κανά CHL μήπως?? :p
Ένα διαλειμματάκι κάνουν οι Βαβαυροί για να ξαποστάσουν! :whistle:
Ντάξει το ξέρω αλλά κάτι έπρεπε να πω :p
senkradvii
24-02-11, 19:42
Ντάξει το ξέρω αλλά κάτι έπρεπε να πω :p
Σωστός! Πάντως πέρα από την πλάκα η borussia είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Ειλικρινά δεν την περίμενα.. Επίσης μην ξεχάσω να παραδεχτώ και τον απίστευτο κόσμο της που κάθε Κυριακή γεμίζει γήπεδο 80.000 ατόμων! :respekt:
Σωστός! Πάντως πέρα από την πλάκα η borussia είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Ειλικρινά δεν την περίμενα.. Επίσης μην ξεχάσω να παραδεχτώ και τον απίστευτο κόσμο της που κάθε Κυριακή γεμίζει γήπεδο 80.000 ατόμων! :respekt:
Ναι,το καλό είναι ότι αποτελείται απο πιτσιρίκια,το κακό ότι μάλλον θα την αδειάσουν οι μεγάλοι στο τέλος της χρονιάς και στο CL θα πατώσει.
Dortmund υποστήριζ στην αρχή επειδή μ' άρεσε η φανέλα :D
Είχα του Σαπουιζά εποχές 96-97
senkradvii
24-02-11, 19:52
Haha! Eκείνη που έβγαζε μάτι!
http://www.oldfootballshirts.com/img/shirts/555/borussia-dortmund-%CE%91%CF%81%CF%87%CE%AE-%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BF%CF%85-1996-1997-s_2546_1.jpg
Rebel Scum
27-02-11, 01:41
Το τελευταία 5λεπτο του Ρεαλ - Κορουνια είναι ωραίο, 2 δοκάρια και 3 ευκαιρίες για γκολ της Ρεάλ.
Ότι έχει φοβερούς παίχτες η Ρεάλ δεν το αμφισβητεί κανείς αλλά το παιχνίδι της σήμερα ήταν γιουρούσια και γιόμες (Ντι Μαρία να παίρνει παραμάζωμα 6 παίχτες, Ρονάλντο να φτιάχνει μόνος του για τον εαυτό του φάση από το πουθενά, Αντεμπαγιορ να τελειώνει on goal με τη μία όποια φάση του κάθεται). Δεν ξέρω αν του χρόνου θα παρουσιάσει ομάδα ο αντιπαθέστατος, φέτος πάντως δεν φαίνεται η δουλειά του, τουλάχιστον δεν έχει προοδεύσει όσο προόδευε στις άλλες ομάδες του την πρώτη χρονιά.
Rebel Scum
27-02-11, 02:09
Ότι έχει φοβερούς παίχτες η Ρεάλ δεν το αμφισβητεί κανείς αλλά το παιχνίδι της σήμερα ήταν γιουρούσια και γιόμες (Ντι Μαρία να παίρνει παραμάζωμα 6 παίχτες, Ρονάλντο να φτιάχνει μόνος του για τον εαυτό του φάση από το πουθενά, Αντεμπαγιορ να τελειώνει on goal με τη μία όποια φάση του κάθεται). Δεν ξέρω αν του χρόνου θα παρουσιάσει ομάδα ο αντιπαθέστατος, φέτος πάντως δεν φαίνεται η δουλειά του, τουλάχιστον δεν έχει προοδεύσει όσο προόδευε στις άλλες ομάδες του την πρώτη χρονιά.
Άλλη υπόθεση η Ρεάλ....ο Μουρίνιο έχει βάλει νερό στο κρασί του γιατί απλά ο κόσμος της και γενικά η νοοτροπία της απαιτεί επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό θέλει χρόνο. Φυσικά είναι η πρώτη χρονιά και απέναντι της έχει μια από τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών.
Εγώ γιατί πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να τραβήξει το αυτί της Κριστιάνας,παίζει για την πάρτη του,για το μαλλί του,για το ζελέ,τη λάκ και γενικά οτιδήποτε εκτός απο την ομάδα του.
senkradvii
27-02-11, 16:11
Γι'αυτό δεν θα γίνει ποτέ Messi. Αλλά δεν παύει να είναι κορυφαίος ποδοσφαιριστής!
Γι'αυτό δεν θα γίνει ποτέ Messi. Αλλά δεν παύει να είναι κορυφαίος ποδοσφαιριστής!
Πολύ καλός,απο τους καλύτερους της εποχής του ναι,αλλά για αυτόν τον λόγο δεν θα μπει ποτέ στους κορυφαίους.Και γι αυτό όταν σε λίγα χρόνια θα λενε Ρονάλντο θα εννοούν τον γνωστό Βραζιλιάνο
Σε ξέχασα ρε :p .Πόσο ήρθε Μπάγερν-Ντόρτμουντ; :tooth
senkradvii
01-03-11, 21:24
Σε ξέχασα ρε :p .Πόσο ήρθε Μπάγερν-Ντόρτμουντ; :tooth
:redface:
Δεν είναι μαλλί αυτό που έχει ο Μπουζάκα... :p
φτου δεν γλυτώσαμε από τον Σωτηρακόπουλο :down:
φτου δεν γλυτώσαμε από τον Σωτηρακόπουλο :down:
Άκουσαν καλά τα αυτιά μου?
Είπε "Η Μπαρτσελόνα παίζει ένα σύστημα σαν 6-2-3-1"?
Ούτε ο Αλέφαντος αυτά. :p
2-6-3-1 για την ακρίβεια. Πιο επιθετικογενές. :rofl:
Rebel Scum
09-03-11, 00:06
Το κάρφωσε ο Μπουσκέτς :lol: Κι ύστερα σου λέει ότι δεν είναι εκδιδόμενη γυναίκα η μπάλα.
Ο Μπουζάκα πράγματι έχει τρελό μαλλί...θα τον ζήλευαν και οι Europe :p
Εν τω μεταξύ καλό είναι να το γυρίσουν πάλι σε Ελλάδα το σχολιασμό...ο ήχος προηγείται της εικόνας και ο Σωτηρακόπουλος θα μπορούσε να λέει "Εδώ Πολυτεχνείο" με τέτοια ποιότητα ήχου.
ΥΓ Αυστηρή κάρτα αλλά με βάση τον κανονισμό σωστή.
Έχει καμιά τελική η Άρσεναλ σε όλο το παιχνίδι?
Rebel Scum
09-03-11, 00:12
Έχει καμιά τελική η Άρσεναλ σε όλο το παιχνίδι?
Δεν έχω δει εγώ καμία....ανύπαρκτοι.
Αλλά και η Μπάρτσα δεν είναι στα πολύ καλά της.
Δεν έχω δει εγώ καμία....ανύπαρκτοι.
Έχει μια.
Αυτή που έφαγε την κόκκινη ο Φαν Πέρσι. :p
Πας να δεις λιγο Ευρωπη να ξεχαστεις απο Ελλαδα.
Και τσουπ, ο διαιτητης ειναι.... Ελληνας! :lol:
Η κιτρινη ηταν αρκετα τραβηγμενη για δευτερη σε τετοιο κρισιμο ματς αλλα μεσα στον κανονισμο. Το πεναλτυ του μεσι στο Α καθαροτατο.
Αν δεν υπηρχε αποβολη θα βλεπαμε μια απο τα ιδια με το Α που ηταν με 11. Ολη η Αρσεναλ πισω και βοηθα παναγια. Εχω την εντυπωση οτι ενα γκολ ακομα θα το εβαζε η Μπαρτσα και θα πηγαινε παραταση.
Αλλα αναμεσα στις 2 ομαδες δεν υπαρχει καμια συγκριση. Αν περνουσε η Αρσεναλ θα ηταν αδικο. Και το γκολ της ισοφαρισης της Μπαρτσα ηταν:lol:
YΓ. Καλα τι γκολ ηταν το πρωτο. Στην αρχη νομιζα οτι πλασαρε, την απεκρουσε ο τερματοφυλακας, γυρισε πισω, την προλαβε και σουταρε. Στο replay ειδα τι...εκανε:respekt:
Rebel Scum
09-03-11, 02:24
http://www.contra.gr/images/paparazzi_contra_prwth_selida_barca.jpg
:lol:
Παντως για Άρσεναλ , το 0 σουτ είναι βαρύ.
senkradvii
09-03-11, 13:50
Καλά να πάθει αφού πήγε να ταμπουρωθεί. Βέβαια εγώ δεν την αδικώ γιατί η αποβολή το V.Persie ήταν πέρα ως πέρα σκληρή και υπερβολική! :down:
Δηλώνω μαγεμένος από το ποδόσφαιρο της Άρσεναλ. :lol:
Άντε να δούμε ποδόσφαιρο σήμερα και την Ιντερ να μένει στην απ' έξω...
senkradvii
16-03-11, 00:40
Tι έγινε τώρα ρε σεις.. Έλεος.
ΦΑΝ ΧΑΑΛ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΑΝΤΕ ΦΥΓΕ ΣΙΧΑΜΑ.
ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ.
πω τι βλήμα είμαι πρόβλεψα την νίκη της ΙΝΤΕΡ αλλά δεν κοίταξα οτι έδινε 3.60€ :wall:
senkradvii
16-03-11, 01:00
πω τι βλήμα είμαι πρόβλεψα την νίκη της ΙΝΤΕΡ αλλά δεν κοίταξα οτι έδινε 3.60€ :wall:
http://www.youtube.com/watch?v=bmnUYNoHVwI
:whistle:
Την τρελά μέσα μου ... εχω αρκετές φορές εύστοχες προβλέψεις αλλά στο χαρτί δύσκολα φτάνω
Πέρυσι έλεγα πως αν πάρει η Μπάγιερν τερματοφύλακα και έναν αμυντικό θα το σηκώσει. (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=3502808#post3502808)
Όχι μόνο δεν πήρε αλλά παίζει με τον Μπρένο.
Καλά να πάθει. Έχει μείνει εκτός όλων των στόχων της από τον Μάρτιο.
senkradvii
16-03-11, 01:40
Εσύ τα έλεγες.. O Uli σε άκουσε? :p
Το θεωρούσα δεδομένο πως θα πάρουν , ειδικά αμυντικό.
Μπορεί η Μπάγιερν να μην παίζει γενικώς άμυνα , αλλά έναν αμυντικό κλάσης πρέπει να το έχεις.
Αλλά με τον Μπρένο?
Τα ίδια ισχύουν και για την Άρσεναλ που παίζει με τον Τζουρού.
senkradvii
16-03-11, 01:50
Συμφωνώ απόλυτα! Εμένα ούτε ο Van Buyten ούτε ο Badstuber μ'αρέσουν.. Βασικά από τότε που έφυγε ο Lucio η άμυνα δεν υπάρχει! Όσο για τον τερματοφύλακα δεν χρειάζεται να πω τίποτα.. Αυτά θα βλέπει ο Kahn και θα θέλει να γυρίσει στην ενεργό δράση.. Τέλος αυτός ο Robben. Ο πλέον γυάλινος παίκτης των τελευταίων χρόνων! Τζάμπα τον έχουν. Κρίμα και για τον ίδιο γιατί ειδάλλως θα έκανε τεράστια καριέρα!
Ποιος Φαν Μπούιτεν μωρέ 300 κιλά άνθρωπος.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ vs ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ
δεν κατάλαβα καλά γιατί δίνει την ντιναμο 6.50€ αφού πριν έκανε την ΣΙΤΙ να μιαζει με ερασιτεχνική ομαδα και έληξε 2-0 αν θυμάμαι καλα :confused:
Η μπέρδεψα κάτι
Όγκο στο συκώτι ο Αμπιντάλ, νομίζω ότι καταρρίπτεται ο μύθος της πυραυλοκίνητης Μπαρτσελόνα. Η φυσούνα πάει σύννεφο.
senkradvii
16-03-11, 12:33
Όγκο στο συκώτι ο Αμπιντάλ, νομίζω ότι καταρρίπτεται ο μύθος της πυραυλοκίνητης Μπαρτσελόνα. Η φυσούνα πάει σύννεφο.
:shock: holy shit :shock:
Rebel Scum
16-03-11, 16:28
Και μετά ανακαλύψαμε την Αμερική....το θεωρώ απίθανο (μάλλον αδύνατο) ομάδες σε αυτό το επίπεδο να μην έχουν και τα φάρμακα. Όλες όμως όχι μόνο οι Καταλανοί.
Πάντως η σύριγγα δεν σε μαθαίνει τα 1-2,1-3,1-4 που κάνει η Μπάρτσα...σίγουρα σε διευκολύνει αλλά δεν είναι η αιτία που παίζουν έτσι. Απλά οι άνθρωποι ξέρουν πολλούς τόνους μπάλας και παίζουν μαζί σε αυτό το σύστημα χρόνια.
Όσο για τα τρεξίματα τους στα 90 λεπτά υπάρχει ακόμα ένας λόγος. Παίζουν με πάσες σε μικρούς χώρους και κινούνται όλοι μαζί προς την επίθεση, σπάνια βλέπεις μεγάλα σπριντ όταν επιτίθενται. Αυτό σημαίνει απλά ξεκούραση και ρύθμιση δυνάμεων σε διάρκεια.
Όσο για τα τρεξίματα τους στα 90 λεπτά υπάρχει ακόμα ένας λόγος. Παίζουν με πάσες σε μικρούς χώρους και κινούνται όλοι μαζί προς την επίθεση, σπάνια βλέπεις μεγάλα σπριντ όταν επιτίθενται. Αυτό σημαίνει απλά ξεκούραση και ρύθμιση δυνάμεων σε διάρκεια.
:oneup:
Για αυτό και στα παιχνίδια της Μπάρτσα συνήθως οι αντίπαλοι της τρέχουν παραπάνω από αυτήν.
senkradvii
16-03-11, 19:45
Αυτό ισχύει πάντως.. Μπορεί να τρέχουν σχεδόν πάντα παραπάνω αλλά μεγάλο ποσοστό οφείλεται σε αυτή την τακτική.
Σημερα στον αγωνα Ρεαλ-Λιον παρατηρησα οτι εχει 5 διαιτητες.
Απ' οσο ηξερα, 5 διαιτητες ειχε στο Europa League.
Ειναι προφανες οτι εχω χασει επεισοδια, ξερει κανεις απο ποτε αρχισαν να 'ναι 5 και στο CL?
edit:
OK, το βρηκα μετα
27 Μαϊ. 2010 :vava:
http://www.sport24.gr/football/article370786.ece
Ναι αλλά για 90 λεπτά πιέζουν ασταμάτητα με αποτέλεσμα να έχουν τρελή κατοχή σε όλους τους αγώνες. Χωρίς τα σπανακόρυζά τους δεν θα μπορούσαν να έχουν τόση ώρα τη μπάλα στα πόδια τους. Όταν πέφτει η μπάλα σε πόδια αντιπάλου, τρέχουν 3-4 από δαύτους σαν άλογα για να πιέσουν.
@ ADSLgr.com All rights reserved.