Επιστροφή στο Forum : Champions League, Europa League και λοιποί διεθνείς αγώνες 2010-2011
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
senkradvii
28-04-11, 16:27
:nono:
It's revenge time dude! :jedi:
:whistle:
http://www.en.kolobok.us/smiles/artists/just_cuz/JC-goalie.gif
senkradvii
28-04-11, 16:35
Στον τελικό θα ανατείλει λάμψει το άστρο του chicharito..
Πολυ καλη ομαδα η Μπαρτσελονα. Καμια σχεση με την Ρεαλ.
Αλλα αυτην την ευνοια των διαιτητων δεν μπορω να την καταλαβω. Εκανε μπαμ σε ολον τον αγωνα οτι οι παιχτες της επεφταν κατω μολις τους ακουμπουσαν οι της Ρεαλ για να εκμαιευσουν κιτρινες.
Ενα αλλο που με τρομαζει με αυτην την υπερομαδα, δεν κουραζεται ποτε; Σε κανεναν αγωνα ποτε και πουθενα δεν εχει πεσει η αποδοση της ή να σερνονται οι παιχτες στα τελευταια λεπτα.
Μου φαινεται πολυ αφυσικο, θεωρω οτι απλα παιρνουν την καλυτερη μη-ανιχνευσιμη ντοπα.
ΥΓ Το τροπαιο εχει ηδη παει στη Βαρκελωνη. Η Μαντσεστερ με κατι Βαλεντσια, με κατι παιχτακια τυπου Τσιτσαριτο κλπ δεν παει πουθενα.
Αλλα αυτην την ευνοια των διαιτητων δεν μπορω να την καταλαβω. Εκανε μπαμ σε ολον τον αγωνα οτι οι παιχτες της επεφταν κατω μολις τους ακουμπουσαν οι της Ρεαλ για να εκμαιευσουν κιτρινες.
Εγώ αυτό το θεωρώ χειρότερο από το να παίζεις σκληρά. Και είμαι σίγουρος ότι αν στη θέση της Ρεάλ ήταν άλλη ομάδα, θα ήταν αλλιώς οι τούμπες.
Μου φαινεται πολυ αφυσικο, θεωρω οτι απλα παιρνουν την καλυτερη μη-ανιχνευσιμη ντοπα.
Μου θυμίζει την Σεβίλλη. Δεν κουράζονταν με τίποτε, 90 λεπτά τούρμπο στον ίδιο ρυθμό. Μέχρι που την πλήρωσε κάποιος τότε και ξαφνικά, από υπερομάδα έγινε καρπαζοεισπράκτορας. Όλα αυτά στην ίδια σεζόν, μέσα σε 30 ημέρες.
Ακριβώς αυτό έγραψα και εγώ σε προηγούμενο post. Δεν είναι φυσιολογική αυτή η απόδοση.
Για τη διαιτησία δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ευνοείται και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.
Παρτε το και απο δημοσιογραφο.
Συμφωνω απολυτα.
http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/320418.html
Rebel Scum
28-04-11, 23:44
Στο θέμα της ντόπας θα διαφωνήσω, όχι ότι δεν παίρνουν και αυτοί αλλά δεν είναι περίπτωση ανάλογη της Σεβίλλης που ήταν πυραυλοκίνητοι. Ο λόγος που διαφωνώ είναι απλός, πολύ απλός . Όταν παίζεις με πάσες δεν τρέχεις(τόσο)...παίζεις τον αντίπαλο κορόιδο. Οπότε ας μην υποτιμούν οι καλοθελητές αυτό το μοναδικό που παρουσιάζει η Μπαρτσελόνα με υπόνοιες για ντόπα.
Στα της διαιτησίας δεν διαφωνώ, συχνά τους έχει βοηθήσει. Δεν συμπεριλαμβάνω το χτεσινό που οι Μαδριλένοι έπαιζαν με τη φωτιά. Αυτό βέβαια ισχύει για όλες τις δυναστείες του παρελθόντος όπως Μίλαν, Μάντσεστερ, Ρεάλ και Άγιαξ.
Στο θέμα της ντόπας θα διαφωνήσω, όχι ότι δεν παίρνουν και αυτοί αλλά δεν είναι περίπτωση ανάλογη της Σεβίλλης που ήταν πυραυλοκίνητοι. Ο λόγος που διαφωνώ είναι απλός, πολύ απλός . Όταν παίζεις με πάσες δεν τρέχεις(τόσο)...παίζεις τον αντίπαλο κορόιδο. Οπότε ας μην υποτιμούν οι καλοθελητές αυτό το μοναδικό που παρουσιάζει η Μπαρτσελόνα με υπόνοιες για ντόπα.
Τι αλλο θελεις ως ενδειξη δλδ; Να βγαζουν φωτιες απο τα οπισθια;
Στα της διαιτησίας δεν διαφωνώ, συχνά τους έχει βοηθήσει. Δεν συμπεριλαμβάνω το χτεσινό που οι Μαδριλένοι έπαιζαν με τη φωτιά. Αυτό βέβαια ισχύει για όλες τις δυναστείες του παρελθόντος όπως Μίλαν, Μάντσεστερ, Ρεάλ και Άγιαξ.
Δεν αποτελει δικαιολογια, ουτε ελαφρυντικο. Επειδη ο ΟΣΦΠ εχει παρει τοσα σαπια, θα πεις ενταξει αν τα παρει και ο βαζελος;
Ειναι απλα σιχαμερο γεγονος, τελευταια ομαδα που θυμαμαι με τετοια αηδιαστικη ευνοια ειναι η Liverpool.
Σιχαμερό γεγονός, να μιλάμε ακόμα για μια καθαρότατη κόκκινη.
Άκου εκεί να μην επηρεάσει την ροή του αγώνα και κουραφέξαλα. Όσοι θέλουν καρατιές και μαγκιές θα υποστούν και τις συνέπειες.
Rebel Scum
29-04-11, 02:09
Τι αλλο θελεις ως ενδειξη δλδ; Να βγαζουν φωτιες απο τα οπισθια;
Στην εξήγηση που σου έδωσα έχεις κάτι να πεις; Εκτός αν δεν βλέπεις διαφορά στο παιχνίδι που έκανε η Σεβίλλη με τρέξιμο επί 90 λεπτά και στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα που εναλλάσσει αργούς και γρήγορους ρυθμούς και (ξαναλέω) κινείται μέσα στο γήπεδο με πάσες και μικρά σπρίντ.
Δεν αποτελει δικαιολογια, ουτε ελαφρυντικο. Επειδη ο ΟΣΦΠ εχει παρει τοσα σαπια, θα πεις ενταξει αν τα παρει και ο βαζελος;
Ειναι απλα σιχαμερο γεγονος, τελευταια ομαδα που θυμαμαι με τετοια αηδιαστικη ευνοια ειναι η Liverpool.
Δεν είπα ότι είναι δικαιολογία. Απλά με το θέαμα που σου παρουσιάζει για εμένα τουλάχιστο δεν αξίζει να ασχολείσαι με τη διαιτησία.
Στην εξήγηση που σου έδωσα έχεις κάτι να πεις; Εκτός αν δεν βλέπεις διαφορά στο παιχνίδι που έκανε η Σεβίλλη με τρέξιμο επί 90 λεπτά και στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα που εναλλάσσει αργούς και γρήγορους ρυθμούς και (ξαναλέω) κινείται μέσα στο γήπεδο με πάσες και μικρά σπρίντ.
Πολλά μικρά σπριντ είναι πιο κουραστικά από λίγα και μεγάλα. Στο πρώτο, για να έχεις διάρκεια θέλεις το φάρμακο σου. Και η Σεβίλλη, σχεδόν το ίδιο έπαιζε. Συνεχή μικρά σπριντ με αδυναμία να ακολουθήσεις. Το ότι της Μπαρτσελόνα αλλάζουν πάσες, δεν είναι θέμα ακρίβειας και μόνο. Αυτό το έχουν όλοι εκτός από τους δικούς μας εδώ στην Ελλαδάρα. Το θέμα είναι ότι αλλάζουν συνεχώς πάσες κινούμενοι σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Δεν είναι στατικές πάσες από 11 ποδοσφαιριστές που κινούνται σε μερικά τετραγωνικά. Είναι πάσες παικτών που κινούνται σε όλο τον αγωνιστικό χώρο.
Αλήθεια, έχει αναρωτηθεί κανείς τι έγινε με τον Αμπιντάλ; Τα αναβολικά αυτού του είδους, το πρώτο που χτυπούν είναι το συκώτι. Τυχαίο αυτό με τον Αμπιντάλ; Δεν νομίζω.
Rebel Scum
29-04-11, 02:31
Πολλά μικρά σπριντ είναι πιο κουραστικά από λίγα και μεγάλα. Στο πρώτο, για να έχεις διάρκεια θέλεις το φάρμακο σου.
Και η Σεβίλλη, σχεδόν το ίδιο έπαιζε. Συνεχή μικρά σπριντ με αδυναμία να ακολουθήσεις. Το ότι της Μπαρτσελόνα αλλάζουν πάσες, δεν είναι θέμα ακρίβειας και μόνο. Αυτό το έχουν όλοι εκτός από τους δικούς μας εδώ στην Ελλαδάρα. Το θέμα είναι ότι αλλάζουν συνεχώς πάσες κινούμενοι σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Δεν είναι στατικές πάσες από 11 ποδοσφαιριστές που κινούνται σε μερικά τετραγωνικά. Είναι πάσες παικτών που κινούνται σε όλο τον αγωνιστικό χώρο.
Αλήθεια, έχει αναρωτηθεί κανείς τι έγινε με τον Αμπιντάλ; Τα αναβολικά αυτού του είδους, το πρώτο που χτυπούν είναι το συκώτι. Τυχαίο αυτό με τον Αμπιντάλ; Δεν νομίζω.
Μάλλον διαφορετική Μπάρτσα βλέπουμε....γιατί αν έχει ένα κακό είναι ότι σε κοιμίζει με τις συνεχόμενες πάσες που ναι μεν εμπεριέχουν κίνηση αλλά όχι συνεχόμενη και όχι από όλους. Ανεβαίνει όλη η ομάδα σε χαλαρό/μέτριο τέμπο και μόλις πλησιάσουν περιοχή ανεβάζουν στιγμιαία ταχύτητα.
Τα σπρίντ που κάνουν είναι πολύ σύντομα και όχι αυτά δεν θέλουν κάποιο ειδικό υπερφάρμακο.
Στο θέμα της ακρίβειας πάλι ντόπα; Κάνει και ευθυγράμμιση στο πόδι; Ή μήπως πέρα από την αξία αυτών των παικτών (που λίγοι την έχουν σε άλλες ομάδες) έχει να κάνει και με το ότι παίζουν μαζί από τις ακαδημίες και τους έχει γίνει βίωμα αυτός ο τρόπος παιχνιδιού;
Στο θέμα του Αμπιντάλ δεν θα μου έκανε εντύπωση να έχει σχέση με φάρμακο. Αλλά ξαναλέω το να αποδίδουμε αυτό που παρουσιάζει η Μπαρτσελόνα στο φάρμακο είναι εμπάθεια. Και δεν έχω καμία αγάπη σε αυτή την ομάδα, πάντα τη θεωρούσα loser και λίγη μπροστά στη Ρεάλ...αλλά η παρουσία της τα τελευταία 3 κυρίως χρόνια την έχει ανεβάσει πολύ, πάρα πολύ.
ΥΓ. Όταν δηλαδή η Ρεάλ παίζει με άλλες ομάδες πλην της Μπαρτσελόνα και τις σφυροκοπά επί 90 λεπτά με τον Ρονάλντο και τον Ντι Μαρία να τρέχουν σα φούστηδες είναι και αυτό ντόπα; Απλά διαφορά κλάσης είναι. Το κακό είναι ότι πολλοί δεν μπορούν να παραδεχτούν ότι οι Καταλανοί είναι τουλάχιστο ένα σκαλί (επιεικώς) πάνω από οποιαδήποτε ομάδα παίζει ποδόσφαιρο τώρα. Και ότι ο μόνος τρόπος να τη σταματήσεις είναι να παίξεις φουλ άμυνα.
senkradvii
29-04-11, 02:33
Παρτε το και απο δημοσιογραφο.
Συμφωνω απολυτα.
http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/320418.html
Kαλά τα είπε ο Σπυρόπουλος. Όπως τα έλεγα και εγώ δεν θα λεγόταν εγκληματίας αν έδινε κίτρινη αντί για κόκκινη. Όσο για την ντόπα όσο καλοθελητής και να είμαι δεν μπορεί να μην πάει εκεί το μυαλό μου..
Τι τρένο αυτή η Πόρτο ρε παιδιά...
5 τεμάχια στο χαλαρό σε ένα ημίχρονο. :blink:
Μόνο που τα μάτια μου πόνεσαν από το εκπληκτικό Hali Definition του ΑΝΤ1 :rant:
Μάλλον διαφορετική Μπάρτσα βλέπουμε....γιατί αν έχει ένα κακό είναι ότι σε κοιμίζει με τις συνεχόμενες πάσες που ναι μεν εμπεριέχουν κίνηση αλλά όχι συνεχόμενη και όχι από όλους. Ανεβαίνει όλη η ομάδα σε χαλαρό/μέτριο τέμπο και μόλις πλησιάσουν περιοχή ανεβάζουν στιγμιαία ταχύτητα.
Τα σπρίντ που κάνουν είναι πολύ σύντομα και όχι αυτά δεν θέλουν κάποιο ειδικό υπερφάρμακο.
Διόρθωση, βλέπεις. Επαναλαμβάνω, πολλά και σύντομα είναι πιο κουραστικά από λίγα και μεγάλα. Ρώτα έναν αθλητή στίβου να σου πει.
Στο θέμα της ακρίβειας πάλι ντόπα; Κάνει και ευθυγράμμιση στο πόδι; Ή μήπως πέρα από την αξία αυτών των παικτών (που λίγοι την έχουν σε άλλες ομάδες) έχει να κάνει και με το ότι παίζουν μαζί από τις ακαδημίες και τους έχει γίνει βίωμα αυτός ο τρόπος παιχνιδιού;
Προφανώς δεν διάβασες τι έγραψα. Όλες οι ομάδες στο εξωτερικό αλλάζουν πάσες με ακρίβεια, ακόμα και στις μικρές κατηγορίες. Δεν είναι θέμα ικανότητας αλλά προπόνησης.
Στο θέμα του Αμπιντάλ δεν θα μου έκανε εντύπωση να έχει σχέση με φάρμακο. Αλλά ξαναλέω το να αποδίδουμε αυτό που παρουσιάζει η Μπαρτσελόνα στο φάρμακο είναι εμπάθεια. Και δεν έχω καμία αγάπη σε αυτή την ομάδα, πάντα τη θεωρούσα loser και λίγη μπροστά στη Ρεάλ...αλλά η παρουσία της τα τελευταία 3 κυρίως χρόνια την έχει ανεβάσει πολύ, πάρα πολύ.
Δεν είναι θέμα εμπάθειας. Μιλάμε για τα αυτονόητα. Μιλούσα πρόσφατα με φίλο μου γιατρό για το pro-wrestling και MMA και την ντόπα και πόσο αυτή σακατεύει το συκώτι. Και δεν μιλάμε για αυξητική ορμόνη αλλά για πολύ πιο ακραία σκευάσματα.
ΥΓ. Όταν δηλαδή η Ρεάλ παίζει με άλλες ομάδες πλην της Μπαρτσελόνα και τις σφυροκοπά επί 90 λεπτά με τον Ρονάλντο και τον Ντι Μαρία να τρέχουν σα φούστηδες είναι και αυτό ντόπα; Απλά διαφορά κλάσης είναι. Το κακό είναι ότι πολλοί δεν μπορούν να παραδεχτούν ότι οι Καταλανοί είναι τουλάχιστο ένα σκαλί (επιεικώς) πάνω από οποιαδήποτε ομάδα παίζει ποδόσφαιρο τώρα. Και ότι ο μόνος τρόπος να τη σταματήσεις είναι να παίξεις φουλ άμυνα.
Στο κύπελο Ισπανίας η Ρεάλ είχε τον έλεγχο στο Α' Ημίχρονο και σε όλη την παράταση. Η Μπαρτσελόνα στο Β ημίχρονο. Άρα τα περι σκαλιών κλπ τα ακούω βερεσέ. Όπως και πέρυσι που έχασε από την Ίντερ. Η Μπαρτσελόνα έχει κάτι που δεν το έχουν άλλες ομάδες. Διάρκεια. Ποτέ η Ρεάλ δεν έπαιξε το ίδιο επί ένα 90λεπτο. Η Μπαρτσελόνα, ειδικά στα τελευταία 20λεπτα των αγώνων που ο αντίπαλος πέφτει, έχει βάλει φέτος τα μισά και παραπάνω γκολ. Αυτά δεν είναι τυχαία. Ούτε υπάρχει μαγική γυμναστική που ξέρει μόνο η Μπαρτσελόνα.
Το τάκλιν
(http://www.youtube.com/watch?v=USGHfAw8VZk&feature=player_embedded)
H τιμωρία του (http://sports-voice.blogspot.com/2011/04/10-5000.html)
senkradvii
29-04-11, 13:25
Ευτυχώς είδα τον τίτλο fractura και πρόλαβα να μην δω το βίντεο... :scared:
Rebel Scum
29-04-11, 13:25
Διόρθωση, βλέπεις. Επαναλαμβάνω, πολλά και σύντομα είναι πιο κουραστικά από λίγα και μεγάλα. Ρώτα έναν αθλητή στίβου να σου πει.
Μα οι άλλες ομάδες δεν κάνουν λίγα και μεγάλα αυτό προσπαθώ να πω. Σε κάθε τους επίθεση αναγκάζονται να κάνουν μεγάλα σπριντ. Και για να μην το ξεχειλώνουμε δεν λέω ότι μπορεί κάποιος αγύμναστος αλλά τεχνίτης να παίξει στη Μπάρτσα αλλά όχι ότι πρέπει να είναι βιονικός.
Προφανώς δεν διάβασες τι έγραψα. Όλες οι ομάδες στο εξωτερικό αλλάζουν πάσες με ακρίβεια, ακόμα και στις μικρές κατηγορίες. Δεν είναι θέμα ικανότητας αλλά προπόνησης.
Καμία ομάδα δεν το κάνει σαν τη Μπάρτσα και λίγοι παίκτες έχουν τέτοια πάσα. Φυσικά δεν συγκρίνω με τα δικά μας τα τσουρούκια. Αλλά και οι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες δεν μπορούν να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο passing game. Και δεν έχει σχέση αυτό με ντόπα.
Δεν είναι θέμα εμπάθειας. Μιλάμε για τα αυτονόητα. Μιλούσα πρόσφατα με φίλο μου γιατρό για το pro-wrestling και MMA και την ντόπα και πόσο αυτή σακατεύει το συκώτι. Και δεν μιλάμε για αυξητική ορμόνη αλλά για πολύ πιο ακραία σκευάσματα.
Ξαναλέω ότι το θεωρώ απίθανο να μην παίρνουν κάτι της Μπαρτσελόνα. Σε αυτό το επίπεδο όλες οι ομάδες κάτι κάνουν "κρυφό".
Στο κύπελο Ισπανίας η Ρεάλ είχε τον έλεγχο στο Α' Ημίχρονο και σε όλη την παράταση. Η Μπαρτσελόνα στο Β ημίχρονο. Άρα τα περι σκαλιών κλπ τα ακούω βερεσέ. Όπως και πέρυσι που έχασε από την Ίντερ. Η Μπαρτσελόνα έχει κάτι που δεν το έχουν άλλες ομάδες. Διάρκεια. Ποτέ η Ρεάλ δεν έπαιξε το ίδιο επί ένα 90λεπτο. Η Μπαρτσελόνα, ειδικά στα τελευταία 20λεπτα των αγώνων που ο αντίπαλος πέφτει, έχει βάλει φέτος τα μισά και παραπάνω γκολ. Αυτά δεν είναι τυχαία. Ούτε υπάρχει μαγική γυμναστική που ξέρει μόνο η Μπαρτσελόνα.
Ξαναλέω είναι θέμα κλάσης....όταν είσαι τόσο καλύτερος φαίνεσαι και υπεραθλητής.
Το να συζητάμε για ντοπες και τέτοια είναι κουβέντες δημοτικού.
Εγω ξέρω ότι η Μπαρτσα εδω και 3 χρόνια , στα 3/4 των παιχνιδιών της , τα καθαρίζει απο το 30´ και μετα κανει συντήρηση.
Η πιο ξεκούραστη ομάδα του πλανήτη.
Μπορει δηλαδή ο μπασκετικός ΠΑΟ και ο Ολυμπιακός να μας πουν μια μέρα , "δεν παίξαμε καλά γιατί ήμασταν κουρασμένοι"?
Μα οι άλλες ομάδες δεν κάνουν λίγα και μεγάλα αυτό προσπαθώ να πω. Σε κάθε τους επίθεση αναγκάζονται να κάνουν μεγάλα σπριντ. Και για να μην το ξεχειλώνουμε δεν λέω ότι μπορεί κάποιος αγύμναστος αλλά τεχνίτης να παίξει στη Μπάρτσα αλλά όχι ότι πρέπει να είναι βιονικός.
Καμία ομάδα δεν το κάνει σαν τη Μπάρτσα και λίγοι παίκτες έχουν τέτοια πάσα. Φυσικά δεν συγκρίνω με τα δικά μας τα τσουρούκια. Αλλά και οι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες δεν μπορούν να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο passing game. Και δεν έχει σχέση αυτό με ντόπα.
Να το επαναλάβω λοιπόν, οι της Μπαρτσελόνα αλλάζουν πολλές κοντινές πάσες. Αυτό είναι καθαρά θέμα προπόνησης. Το θέμα είναι ότι κινούνται συνεχώς και το κάνουν. Για την κίνηση είναι αυτό που αναφέρομαι.
Ξαναλέω είναι θέμα κλάσης....όταν είσαι τόσο καλύτερος φαίνεσαι και υπεραθλητής.
Το ίδιο είχα πει για τον Χατζή, τον Πεπέ, τον Φαμέλη και τον Γεωργιάδη το 89. Υπεραθλητές.
Το να συζητάμε για ντοπες και τέτοια είναι κουβέντες δημοτικού.
Το να μην τα συζητάμε είναι. Εκτός και αν θεωρείς τυχαίο που σωριάζονται ολοένα και περισσότεροι στο χόρτο. Πλέον, τα αναβολικά δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας σε όλα τα αθλήματα.
Το να μην τα συζητάμε είναι. Εκτός και αν θεωρείς τυχαίο που σωριάζονται ολοένα και περισσότεροι στο χόρτο. Πλέον, τα αναβολικά δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας σε όλα τα αθλήματα.
Το να συζητάμε γενικά , ναι να το κάνουμε.
Το να συζητάμε ότι η Μπαρτσελόνα παιρνει πιο που ντόπα απο του άλλους ή ότι ο Μπολτ κουμπονεται πιο πολυ απο τον Πάουελ , είναι κουβέντα δημοτικού.
Εγω το ξαναλέω.
Για μένα εχει παρα πολυ μεγάλη σημασια ότι η Μπαρτσα καθαρίζει παρα παρα πολλα παιχνίδια απο νωρίς και για αυτο είναι ξεκούραστη σαν ομάδα.
Ετσι και στα παιχνίδια που δεν τα καθαρίζει έχει την δυνατότητα να τρέχει μέχρι το τέλος.
Χωριά που υπάρχει τεράστια διάφορα μεταξύ του τρέχω και κυνηγάω κάποιον ( όπως κάνουν οι αντίπαλοι της Μπαρτσελόνα ) και του ξέρω πως , που και ποτε να τρεξω ( όπως κανει η Μπαρτσελόνα ).
Rebel Scum
29-04-11, 15:35
Να το επαναλάβω λοιπόν, οι της Μπαρτσελόνα αλλάζουν πολλές κοντινές πάσες. Αυτό είναι καθαρά θέμα προπόνησης. Το θέμα είναι ότι κινούνται συνεχώς και το κάνουν. Για την κίνηση είναι αυτό που αναφέρομαι.
Φυσικά είναι θέμα προπόνησης (σε συνδυασμό με μια πολύ καλή φουρνιά παικτών), δεν έχουν κάποιο ειδικό DNA πάσας στην Καταλονία. Όσο για την κίνηση εκεί είναι η διαφωνία μας, δεν την θεωρώ κάτι το εξωπραγματικό. Είναι απαραίτητη και προφανώς οι της Μπάρτσα είναι καλογυμνασμένοι (είναι και όλοι ελαφρά κορμιά) και με καλούς φαρμακοτρίφτες αλλά και πάλι δεν είναι αυτός ο λόγος της κυριαρχίας τους. Όπως λες είναι η προπόνηση, και άλλοι πήραν φάρμακα κατά καιρούς αλλά τέτοια μπάλα δεν έπαιξαν.
ΥΓ. Επίσης λίγοι αναφέρουν ότι φέτος η Μπαρτσελόνα είναι εμφανώς κουρασμένη και δεν έχει τα τρεξίματα τα περσινά.
Α και είναι ο μόνος σύλλογος που μπορεί να λέει ότι σήκωσε μουντιάλ :p
senkradvii
29-04-11, 15:41
Σαν να έχει παρεκκλίνει λιγάκι το νήμα? :hmm: :warning:
Σαν να έχει παρεκκλίνει λιγάκι το νήμα? :hmm: :warning:
Μην κατηγορείς εμάς.
Κατηγόρησε την UNICEF , όπως έκανε και ο Μουρίνιο. :p :p
http://www.youtube.com/watch?v=5emAtbucPt4
Απο τον περυσινό τελικό Ίντερ-Μπάγιερν.
Έτσι για να έχουμε να θυμόμαστε και την ευνοια και το σπρώξιμο που έχει η Μπάρτσα (και δεν έχει ο Μουρινιο). :whistle:
Και μιλάμε για τελικό ε!!!!!!!
Πρέπει κάπου να στραφεί η προσοχή του κόσμου.
Αλλιώς θα φάνε γιούχα, που κατάντησαν την Ρεάλ Πανσερραικό.
Rebel Scum
30-04-11, 18:28
Πρέπει κάπου να στραφεί η προσοχή του κόσμου.
Αλλιώς θα φάνε γιούχα, που κατάντησαν την Ρεάλ Πανσερραικό.
Κοίτα και εγώ δεν θέλω να βλέπω τη Ρεάλ έτσι αλλά για μπες στη θέση του Μουρίνιο....τι να κάνει; Να ανοιχτεί όπως στον πρώτο γύρο και να μαζέψει 5; Επαγγελματίας είναι και το πρώτο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι η νίκη.
Και μην ξεχνάμε ότι με τις άλλες ομάδες η Ρεάλ του Μουρίνιο παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Απλά με την Μπαρτσελόνα δεν γίνεται.
Στη γκρίνια για τη διαιτησία δεν διαφωνώ. Ειδικά όταν ο Μουρίνιο πέρυσι και με Μπάρτσα και με Μπάγερν είχε εύνοια.
Δεν νομίζω να το βλέπουν έτσι οι οπαδοί της Ρεάλ.
Αν δεν είχε κλέψει το αποτέλεσμα στον τελικό, θα ταν πολύ δύσκολη η θέση του.
Rebel Scum
30-04-11, 19:33
Δεν νομίζω να το βλέπουν έτσι οι οπαδοί της Ρεάλ.
Αν δεν είχε κλέψει το αποτέλεσμα στον τελικό, θα ταν πολύ δύσκολη η θέση του.
Κακό του κεφαλιού τους τότε....μόνο ο αντιπαθής μπορεί να σπάσει την παντοκρατορία της Μπάρτσα σε κάποιο σύντομο χρονικό διάστημα...αλλιώς θα πρέπει να περιμένουν να πέσει από μόνη της.
Το βίντεο που ετοίμασε η Μπαρτσελόνα για το clasico της Τρίτης (http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/Barcelona/320823.html)
η γνώμη μου για το "ματς" μιας και όλοι άρχισαν πάλι να μας πρήζουν για την υπερμπάλα που θα ξανα-δούμε
έχει μπάλλλα ρε την Τρίτη,Τσου-Λου,Ευρώπη και τέτοια,παίζουν 11 εναντίον 11 οι φλώροι και μας χαλάει αλλά τι να κάνεις με τους ευρωπαίους,δεν είναι σαν το Γκρις να παίζουν 1000 με 11 όπως η ΑΕΚ στο κύπελλο.'Αχρηστοι ευρωπαίοι
ΜΑΘΕΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕ ΦΛΩΡΟΙ,ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ 1000 ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ....
http://www.sport.gr/files/news/2011-02-07/1297098731_epeisodia_aek.jpg
Σύστημα:4-4-1000 Attacking
Μετά τον Αλέφαντο ο Χιμένεθ είναι ο δεύτερος προπονητής που κατεβάζει ενδεκάδα με παραπάνω απο 11 παίχτες.
Οι δυο καλύτερες ομάδες του πλανήτη όπως λένε οι δημοσιογράφοι κι ας παίζουν μόνο μια φορά με μια απο την Ν. Αμερική (σαν τους Αμερικανούς όπου το εθνικό πρωτάθλημα το λένε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα) για το διηπειρωτικό συναντιόνται για το ποια θα πάει τελικό Τσου Λου.Σε ένα άθλημα που έχει ξεφτιλιστεί,που οι παίχτες απο τα πολλά αυγά μελάτα και τον φυσικό χυμό πορτοκάλι βγάζουν καρκίνους και σωριάζονται στο χόρτο στα 25 τους υπάρχει μια αχτίδα φωτός,
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
http://www.soccerplus.gr/sites/default/files/imagecache/article/2011/1/mhtroglou.jpg
ωπ μαλακία,κάτσε ξανά το 'χω,σε ένα άθλημα που έχει ξεφτιλιστεί,που οι παίχτες απο την πολλή γυμναστική,τα πολλά αυγά και τους κουβάδες φυσικό χυμό πορτοκάλι βγάζουν καρκίνους και σωριάζονται στο χόρτο στα 25 τους υπάρχει μια αχτίδα φωτός,,το ματς Barcelona-Real Madrid.
Ο πρώτος ημιτελικός ήταν τόσο γαμάτος που θα ξαναπαίξουν και θα ξαναβασανίσουν το ποδόσφαιρο.
Kάθε ομάδα έχει τους star της. Η Real Madrid έχει ίσως τον πιο κορυφαιότερο προπονητή,τον άνθρωπο που παίζει συνέχεια επιθετικά,που καθηλώνει τον κόσμο με το σούπερ ποδόσφαιρο που παίζουν οι ομάδες του,τον Μουρίνιο.
Ο Μουρίνιο τώρα λέει θα παίξει ακόμα πιο επιθετικά (μα καλά γίνεται αυτό;) και θα βάλει 3 στο κέντρο (αντί για 2 του πρώτου αγώνα) και 7 αμυντικούς αντί για 8 που είχε στο πρώτο,8-3-0 ο Πορτογάλος Αλέφας στο Καμπ Νου,εκεί που το γήπεδο γέρνει για τον φιλοξενούμενο,εκεί που ο Αργεντίνος Κοτσιανικούλης κάνει τα μαγικά του μπροστά και οι δύο Βαλάντηδες με μακρινή καταγωγή απο τη Θήβα στο κέντρο στρώνουν παιχνίδι,εκεί θα παλέψει ο Μουρίνιο,με απουσίες,λείπει το βασικό αμυντικο-επιθετικό χαφ-μπακ-φορ-πλένω και τα αυτοκίνητα αν χρειαστεί Πέπε που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Άλβες ζει μετά το καλαμίδι που του φόρτωσε,όνειδος.
O CR7 είναι στον πάγο γιατί τσακώθηκε λέει με τον ΘΕΟ Ζοζέ και έκανε παράπονα για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του, οι τίτλοι κερδίζονται με άμυνα είπε ο Μουρίνιο,και αν παίξεις λίγο παραπάνω άμυνα κερδίζεις όλα τα παιχνίδια,αρκεί να παίξεις άμυνα γιατί η άμυνα κερδίζει τα πάντα και οι οπαδοί χαίρονται να βλέπουν άμυνα,οι κουβέντες που ανταλλάχθηκαν βαριές με αποκορύφωμα το σχόλιο για το μαλλί του Κλάψα,το παιδί που σίγουρα κουβαλάει καθρεφτάκι μαζί του στο γήπεδο,που σίγουρα κάνει πρόβες στον καθρέφτη πως θα στήνεται για να εκτελέσει φάουλ δεν σηκώνει τέτοια,του χρόνου ή Ζοζέ ή Κλαψιάρη,και τα δύο δεν έχει.
Δηλαδή θες να μου πεις ότι δεν έχει φάει ώρες στον καθέφτη γι' αυτό;
http://3.bp.blogspot.com/-puKraMMyUHE/Tb5ssRMOnRI/AAAAAAAAACM/qMCcRTWoPeE/s320/2438974435_be4e74c8c3.jpg
Που ακριβώς βολεύει να κάθεσαι σαν τον Κολοσσό της Ρόδου για να εκτελέσεις ένα φάουλ;Εκτός κι αν έχεις συγκαεί.Άσε που μετράει τα βήματα και καλά αλλά όταν παίρνει φόρα κάνει 15 μικρά.Το καλύτερο sex που έχει κάνει είναι η μαλακία κοιτώντας τον εαυτό του στον καθρέφτη.Ακόμα και στον πανηγυρισμό γυρνάει αριστερό προφίλ στην κάμερα γιατί κάποιος του έιπε ότι είναι το καλό του.Ααα λείπει κι ο Ράμος ..
Στην άλλη μεριά είναι η ομάδα PlayStation,η "αλλάζω 106 πάσες πίσω απο το κέντρο,προωθούμαι 10 μέτρα αλλάζω 114 πάσες και την ξαναστέλνω πίσω,δεν σουτάρω ποτέ και περηφανεύομαι για total football λόγω 70% κατοχής αλλά με 3 σουτ στο τέρμα".Η ομάδα Holywood που έχει κάνει το θέατρο επιστήμη με ερμηνείες τουλάχιστον επιπέδου χρυσής σφαίρας,η μόνιμη αδικημένη,η φτωχή πλην τίμια ξαδέρφη του Βασιλάκη του Καΐλα,η Barcelona.
Όλος τυχαίως έχει αρχίσει να κάνει κοιλιά μετά την διάγνωση για την αρρώστια του Αμπιντάλ που όλως τυχαίως όλοι την βρήκαν ΟΚ συμβαίνουν αυτά αλλά ας στείλουμε καμια 15αρια ελεγκτές αντι-ντόπνγκ στην προπόνηση της ομάδας,τυχαία πάντα.
Το κακό με αυτό είναι ότι όταν αναφέρεις ότι δεν γίνεται με γυμναστική να τρέχεις 15 χλμ το 90λεπτο οι οπαδοί με εγκέφαλο μεγέθους συνήθως φυστικιού αντιδρούν,δεν έχεις αποδείξεις.Πιο εύκολο είναι να τους πείσεις ότι υπάρχει Αη Βασίλης παρά ότι παίρνουν ντόπα,φάση άρνησης γιατί θα πρέπει να ξεκρεμάσουν την γιγαντοαφίσα του αγαπημένου τους παίχτη που έχουν στο παιδικό τους δωμάτιο κι ας είναι κοντά στα 30.
Το μεγάλο αστέρι της και ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της είναι ο Messi,ένας Αργεντίνος σωσίας του Κοτσιανικούλη,το άλλο μεγάλο αστέρι κι ο καλύτερος ηθοποιός της είναι ο Pedro με μικρή συμμετοχή στο Black Swan.
http://www.youtube.com/watch?v=ymlLUTKQrJ8&feature=player_embedded
Αυτή ομάδα τα 'χει όλα και πραγματικά χαίρεσαι να την βλέπεις,τι να πρωτοπείς,για τις πάσες στη σέντρα,για τις πάσες πίσω απο την σέντρα,για τις πάσες λίγο μπροστά απο τη σέντρα,για τα τριγωνάκια Βαλντέζ-Πουγιολ-Πικέ,τι;Δεν είνα μαγικό να βλέπεις 15 λεπτά πάσες και να μην γίνεται σουτ στο τέρμα;Αμ το άλλο;Πόσο πορώνεσαι όταν βλέπεις να χτυπά ο άνεμος τους παίχτες και να σπαράζουν στο χορτάρι κρατώντας τα μούτρα τους σαν να έφαγαν άπερκατ απο τον Mike Tyson ;Η εκδίκηση της φύσης,τα ξωτικά υπάρχουν και δεν συμπαθούν την Barcelona,χτυπάνε τους παίχτες της σε κάθε φάση.
Επίσης έχει έναν φανταστικό προπονητή με μεγάλη καριέρα σε πολλές ομάδες.
Αν κρίνω απο το πρώτο παιχνίδι θα γίνει ένας φανταστικός ημιλτελικός,με πολύ ξύλο,ξύλο και ξύλο απο την Ρεάλ και πάσες,θέατρο και θέατρο απο τη μεριά της Μπαρτσελόνα.Οι πρόβες και για τις δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει,οι παίχτες της Ρεάλ την τελευταία εβδομάδα έχουν ξεσκιστεί σε ασκήσεις kick boxing ενώ αυτοί της Μπαρτσελόνα παρακολουθούν ταινίες και σεμινάρια του Σον Πεν.
Οι ποδοσφαιρόφιλοι απο όλον τον πλανήτη περιμένουν με αγωνία αυτό το σουπερ-wow παιχνίδι,το El Classico,ως και οι αγώνες Κ1 αναβλήθηκαν με τον Ζαμπίδη να δηλώνει την συμπαράσταση του στον συνάδελφο Πέπε που θα λείψει απο το game,oι συνάδελφοι απο το L.A απο την άλλη δηλώνουν σίγουροι για τη νίκη της Barcelona που μετά την λήξη της απεργίας των σεναριογράφων παρουσιάζει όλο και καλύτερες ερμηνείες στο χορτάρι,σκάουτερ της Warner Bros θα είναι στο γήπεδο.
Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ΤΟ ματς,θα καθηλώσει εκατομμύρια στην TV και θα βγάλει τους μισούς απο αυτούς στο internet μετά την λήξη αγανακτισμένους για αυτό που είδαν (πάλι) ...
TV (http://images01.olx.gr/ui/3/21/50/51432150_1.jpg)
@Mozart
Δηλαδή στο βίντεο που έβαλες βλέπεις θεατρο (με εξαίρεση του Ματσεράνο)?
@Mozart
Δηλαδή στο βίντεο που έβαλες βλέπεις θεατρο (με εξαίρεση του Ματσεράνο)?
Εσύ δηλαδή τι βλέπεις;
Όσο και να υποστηρίζω την Μπαρτσελόνα δεν μπορώ να μην δεν αναγνωρίσω ότι ώρες ώρες το ξεφτυλίζουν με το θέατρο. Απόφοιτοι της σχολής Καραγκούνη έχουν καταλήξει. :p
Εσύ δηλαδή τι βλέπεις;
Βλέπω τον Αρμπελόα να σπρώχνει τον Πέντρο και τον Μαρσέλο να βρίσκει τον Μπουσκετς με τα δάχτυλα ( χειρότερο και απο σφαλίαρα ) άθελα του βέβαια.
Αλλά ξέχασα , εσύ μάλλον δεν έχεις δει και την αποβολή του Πέπε.
........Auto merged post: subzer0 πρόσθεσε 6 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα αργότερα ........
http://www.youtube.com/watch?v=l00O6OKfi7w
Κι αυτο θεατρο είναι?
Βλέπω τον Αρμπελόα να σπρώχνει τον Πέντρο και τον Μαρσέλο να βρίσκει τον Μπουσκετς με τα δάχτυλα ( χειρότερο και απο σφαλίαρα ) άθελα του βέβαια.
Αλλά ξέχασα , εσύ μάλλον δεν έχεις δει και την αποβολή του Πέπε.
1) Ο Πέντρο πέφτει πάνω του αν κατάλαβες καλά.
2) Τον βρίσκει με τα δάχτυλα, αλλά που; Εγώ πάντως δε βλέπω να ακουμπάει το πρόσωπο του. Αν κοιτάξεις καλύτερα θα δεις τη φανέλα του να τραβιέται στο ύψος του λαιμού.
3) Δε θα σχολιάσω καν.
1) Ο Πέντρο πέφτει πάνω του αν κατάλαβες καλά.
2) Τον βρίσκει με τα δάχτυλα, αλλά που; Εγώ πάντως δε βλέπω να ακουμπάει το πρόσωπο του. Αν κοιτάξεις καλύτερα θα δεις τη φανέλα του να τραβιέται στο ύψος του λαιμού.
3) Δε θα σχολιάσω καν.
1) Φυσικά. Αφού δείχνει το ριπλει απο το πλάι 5 φορες έτσι φαίνεται. Όταν ομως το δείχνει και από πίσω φαίνεται το απλωμενο χέρι του Αρμπελόα ( ο οποίος ήταν με πλάτη την ωρα που ο Πέντρο επιταχυνε και δεν υπήρχε περίπτωση να τον πιάσει "νόμιμα" ).
2) Αρα παραδεχεσαι οτι τον βρίσκει. Πες μας τώρα και πόσο. Έχεις πρόχειρο ενα δυναμομετρο?
3) Αυτο έλειπε να ξανασχολίαζες. Ακόμα να πάρετε χαμπάρι οτι ήταν κόκκινη?
Αν θέλεις παντως σχολίασε ενα άλλο βίντεο που έβαλα με θεατρο απο το ίδιο παιχνίδι. :whistle:
1) Φυσικά. Αφού δείχνει το ριπλει απο το πλάι 5 φορες έτσι φαίνεται. Όταν ομως το δείχνει και από πίσω φαίνεται το απλωμενο χέρι του Αρμπελόα ( ο οποίος ήταν με πλάτη την ωρα που ο Πέντρο επιταχυνε και δεν υπήρχε περίπτωση να τον πιάσει "νόμιμα" ).
2) Αρα παραδεχεσαι οτι τον βρίσκει. Πες μας τώρα και πόσο. Έχεις πρόχειρο ενα δυναμομετρο?
3) Αυτο έλειπε να ξανασχολίαζες. Ακόμα να πάρετε χαμπάρι οτι ήταν κόκκινη?
Αν θέλεις παντως σχολίασε ενα άλλο βίντεο που έβαλα με θεατρο απο το ίδιο παιχνίδι. :whistle:
1) Ο Πέντρο πέφτει πάνω του. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε. Μάλλον θα ήθελες να τον αφήσει να πέσει πάνω του και μετά να σκούζει, όπως κάνουν οι υπερντοπαρισμένοι.
2) Ό,τι θέλεις διαβάζεις νομίζω. Με τα δάχτυλα τραβάει τη φανέλα. Τόσο δύσκολο είναι να το δεις; Δεν είπα πουθενά ότι τον χτυπάει στο πρόσωπο.
3) Είναι στην κρίση του διαιτητή η φάση αυτή.
4) Ολοφάνερο από το βίντεο πως προσπάθησε να αποφύγει το πάτημα, αλλά φυσικά ότι θέλουμε και μας βολεύει αυτό βλέπουμε.
...
αλλά φυσικά ότι θέλουμε και μας βολεύει αυτό βλέπουμε.
Φως φανάρι οτι βλέπουμε αυτο που μας βολεύει.
Δεν χρεαιζετα να συζητάμε άλλο. Είναι ολοφάνερο άλλωστε. :)
Όσο για την ντόπα , στον τελικο του κυπέλλου τι εγινε και δεν έπιασε η ντόπα?
Ήταν μπαγιατικη? Ή μήπως έχει διάρκεια μόνο για 90 λεπτά και στην παράταση κλάταραν?
το επιχείρημα "αφού χάνουν κι ολας" άρα δεν παίρνουν τίποτα πραγματικά το θεωρείς επιχείρημα ή απλά για να διφωνείς;
vamos Σεβίλη
Το επιχείρημα το δικό μου το έχω πει.
Όλοι ντοπάρονται. Παντού.
Δεν υπάρχει συζήτηση όμως όταν λέγεται οτι η Μπαρτσελόνα ντοπάρεται πιο πολύ από τους άλλους. Αυτά όπως ξαναείπα είναι του δημοτικού.
Έτσι όταν λέγεται αυτό τότε κι εγώ απορώ και ρωτάω. Πως γίνεται να ντοπάρεται η Μπαρτσελόνα με την Αλμερία και να μην ντοπάρεται στο τελικό κυπέλλου με την Ρεάλ?
χωρίς καμιά αιχμή.Νομίζεις ότι όταν λέμε ντοπάρεται παίρνει ένα χάπι πριν τον αγώνα;Γιατί αυτό φαίνεται να πιστεύεις απο αυτό
"Πως γίνεται να ντοπάρεται η Μπαρτσελόνα με την Αλμερία και να μην ντοπάρεται στο τελικό κυπέλλου με την Ρεάλ?"
υπάρχουν και οι αποκλειστικότητες στα χάπια );
χωρίς καμιά αιχμή.Νομίζεις ότι όταν λέμε ντοπάρεται παίρνει ένα χάπι πριν τον αγώνα;Γιατί αυτό φαίνεται να πιστεύεις απο αυτό
"Πως γίνεται να ντοπάρεται η Μπαρτσελόνα με την Αλμερία και να μην ντοπάρεται στο τελικό κυπέλλου με την Ρεάλ?"
υπάρχουν και οι αποκλειστικότητες );
Δεν ξέρω πως ντοπάρονται. Να πείτε εσείς που ξέρετε.
Και πιο πολύ δεν ξέρω πως ντοπάρεται πιο πολύ από τους άλλους , τους τίμιους και ηθικούς. Εσύ αυτό πιστεύεις? Οτι ντοπάρεται πιο πολύ και πιο καλά από τους άλλους?
senkradvii
02-05-11, 21:12
Ρε παίδες έλεος με τις ντόπες! Το έχετε ξετινάξει το νήμα.. Απορώ πως δεν έχει πέσει σκούπα εδώ μέσα 3 σελίδες τώρα..
Rebel Scum
03-05-11, 02:26
Ρε παίδες έλεος με τις ντόπες! Το έχετε ξετινάξει το νήμα.. Απορώ πως δεν έχει πέσει σκούπα εδώ μέσα 3 σελίδες τώρα..
+1 και φταίω που ασχολήθηκα με το θέμα. Είναι πολύ βρώμικο το μυαλό μας τελικά....αλλά το χειρότερο είναι βρώμικο επιλεκτικά.
Κι εγώ το λήγω εδώ.
Έχω τελειώσει και το δημοτικό εδώ και 20 χρόνια. :p
όταν κάποιος δεν γνωρίζει καλύτερα να μην ειρωνεύεται κιολλας,όποιος έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό πέρα απο το να παρακολουθεί στην TV απλά γελάει
Θα,Θα,Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα, Θα,Θα,
@ ADSLgr.com All rights reserved.