PDA

Επιστροφή στο Forum : Champions League, Europa League και λοιποί διεθνείς αγώνες 2010-2011

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

senkradvii
03-05-11, 17:43
:blink: :what:

button
03-05-11, 17:48
Αυτά που λέει η ΕΠΟ για πάταξη βίας... Εγώ εχω έναν φανατικό αδερφό και με το που ακούει αυτά γινεται :angryr: αν και 15 των εχω ικανό για επεισόδια ..

senkradvii
03-05-11, 17:50
Κουμπή μήπως είσαι σε λάθος νήμα? :hmm:

button
03-05-11, 18:09
μαλών :confused:

nnn
03-05-11, 21:26
Θελω χουντου, βλέπω MEGA και το pixel πάει σύννεφο :rolleyes:

Seitman
03-05-11, 21:43
Αν θέλεις χου-ντου, αύριο :p

Καλομάθαμε :sneer:

senkradvii
03-05-11, 21:46
Άντε πάλι για ΗD.. :cry:

Άντε μωρή Barca!

subzer0
03-05-11, 22:24
Τζάμπα τους έχουν τους τερματοφύλακες. :p

........Auto merged post: subzer0 πρόσθεσε 18 λεπτά και 49 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Γράψε λάθος. :p

senkradvii
03-05-11, 22:35
Φοβερό 10λεπτο της Μπάρτσα.

Απίστευτος Casillas.

Τελείως εκνευριστικό το σφύριγμα στην φάση με τον Ντι Μαρία και τον Πουγιόλ.. :down:

button
03-05-11, 22:41
Θελω χουντου, βλέπω MEGA και το pixel πάει σύννεφο :rolleyes:

Τι φρίκη αυτό το mega σε 4:3 και ηχώ στα 56kb και δεν φτάνει το χάλι σφυρίζει το μικρόφωνο και ακούς άραβα ..

Και αυτο το ERT HD τι έγινε :rant::chair::wall:

senkradvii
03-05-11, 22:56
Aύριο βρε συ.. Εσύ τουλάχιστον θα το απολαύσεις ενώ μερικοί.. :cry:

Πολύ κλάμα ρε παιδάκι μου έχω ρίξει! Το κόβω γιατί κούρασα ακόμα και μένα! :p

........Auto merged post: senkradvii πρόσθεσε 11 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Aπαράδεκτος ο διαιτητής για 2η φορά! Παράγκα και στο Ch.L! Ξενερώνω.. :down:

button
03-05-11, 22:56
Τι θέατρο αυτή barca και o dayblaker τόσο χαζος ειναι

senkradvii
03-05-11, 23:04
A Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ! Xάλασε όλο το ματς! Ξενερώνω όσο δεν πάει!!!

button
03-05-11, 23:06
Δεν φτάνει που έχει τρομερή ομάδα η barca κάνει θέατρο και έχει των dayblaker

senkradvii
03-05-11, 23:13
3ο εκνευριστικά ηλίθιο σφύριγμα του.... Τα βλέπουμε εδώ στην Ελλάδα, πρέπει να τα βλέπουμε και στο Ch.L?? ΕΛΕΟΣ!

button
03-05-11, 23:21
Αηδια αυτος τελικος

Rebel Scum
03-05-11, 23:50
Το χάλασε ο μλκας ο διαιτητής....και δεν μιλάω για το επιθετικό φάουλ που ας δεχτώ ότι ο Μασκεράνο (γνωστή περίπτωση καραγκουνίτιδας) τον ξεγέλασε αλλά γενικά έπαιζε έδρα. Μετά εκνευρίστηκαν και οι Μαδριλένοι και άρχισαν το ξύλο και έγινε το ματς χάλι.

Πάντως με τον Μουρίνιο η Ρεάλ έχει άλλο μέταλλο σε σχέση με άλλες χρονιές που η Μπάρτσα έμπαινε με μόνη σκέψη "πόσα". Ελπίζω του χρόνου να είναι ακόμη καλύτερη.

button
03-05-11, 23:58
Στημένο το ματς Καθαρά αηδία ελπίζω η manchester να τους Γ@μ#@%$#%

senkradvii
03-05-11, 23:59
Το χάλασε ο μλκας ο διαιτητής....και δεν μιλάω για το επιθετικό φάουλ που ας δεχτώ ότι ο Μασκεράνο (γνωστή περίπτωση καραγκουνίτιδας) τον ξεγέλασε αλλά γενικά έπαιζε έδρα. Μετά εκνευρίστηκαν και οι Μαδριλένοι και άρχισαν το ξύλο και έγινε το ματς χάλι.

Πάντως με τον Μουρίνιο η Ρεάλ έχει άλλο μέταλλο σε σχέση με άλλες χρονιές που η Μπάρτσα έμπαινε με μόνη σκέψη "πόσα". Ελπίζω του χρόνου να είναι ακόμη καλύτερη.

Well said! :oneup:

manicx
04-05-11, 00:51
Ξέρει κανείς από πότε έχει συνάψει συμφωνία το Mega με το Barca TV; Μετάδοση της πλάκας, για γέλια.

Για άλλη μια φορά αηδία. Μαιμούδες που έπεφταν με το παραμικρό κι ένας διαιτητής που έπαιζε 70-30 έδρα. Την προηγούμενη εβδομάδα μας έκαναν διάλεξη για την 'πρόθεση' και απόψε/χθες την ξεχάσαμε. Ελπίζω ο διαιτητής στο Λονδίνο να θυμάται ότι είναι ένα ματς μεταξύ 2 ανδρικών ομάδων.

Mozart
04-05-11, 00:59
παρωδία,ομάδα ΚλαιειStation και τρίχες

Rebel Scum
04-05-11, 01:17
Δεν έδειξε πουθενά η Ρεάλ ότι μπορεί να πάρει τον αγώνα...και το γκολ να έμπαινε από τη φάση του επιθετικού φάουλ πάλι από τύχη θα ήταν. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία ας το άφηνε ο κόρακας να δούμε ματς με σασπενς.

Πάντως κάθε φορά που έχουν οίστρο και παίζουν τον αντίπαλο κορόιδο τους χαίρομαι....

........Auto merged post: Rebel Scum πρόσθεσε 1 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα αργότερα ........

παρωδία,ομάδα ΚλαιειStation και τρίχες

Ναι ρε της πλάκας ομαδούλα.

pyautg
04-05-11, 02:24
Η Ρεάλ δεν έδειξε σε καμία περίπτωση ότι αξίζει τον τελικό. Από κει και πέρα, μόλις βγήκαν μπροστά, βούτυρο στο ψωμί της Μπάρτσα.
Και μετά αρχίσαμε πάλι με το κλασσικό ξυλίκι της Ρεάλ.

Στη φάση του ακυρωθέντος, έπρεπε πρώτα απ όλα να δωθεί φάουλ στον Κριστιάνο, αλλά ας δεχτούμε ότι αφήνει πλεονέκτημα- πράγμα το οποίο δεν προλαβαίνεις να διακρίνεις καθώς το επόμενο συμβάν δεν απέχει ούτε δευτερόλεπτο. Τώρα ότι ρίχνει τον αμυντικό και τον βγάζει εκτός διεκδίκησης της μπάλας το θεωρώ δεδομένο, αλλά το τι δίνεται σε αυτή την περίπτωση δε το γνωρίζω οπότε μην πυροβολείτε τον πιανίστα :p

ardi21
04-05-11, 02:45
H Ρεαλ αδικηθηκε σημερα αλλα συνολικα δεν αξιζε να παει τελικο.

Αληθεια προσεξε κανεις το 10λεπτο μεταξυ 30-40? Η Μπαρτσελονα ανεβασε στροφες και εκανε 5 ευκαιριες για πλακα. Μεγαλη η διαφορα των ομαδων.

Του χρονου αν ο Μουρινιο δεν προσπαθησει να φτιαξει μια ομαδα που θα παιζει μπαλα και οχι καρατε παλι φαπες θα φαει απο τους Καταλανους. Αντε να παρει κανενα ματς μικροτερης σημασιας. Δεν ειπαμε φουλ επιθεση οπως στο 5-0 αλλα να παιζει μπαλιτσα.

Της Αγιας Ιντερ (που ευνοηθηκε στα ημιτελικα περυσι γιατι δεν γουσταρανε στην fifa να το ξαναπαρει η Μπαρτσα, αλλα δεν το λεμε...) δεν ειναι συνεχεια.

ΥΓ. Ερωτηση κουιζ: Ο Αντεμπαγιορ ποσες κοκκινες επρεπε να φαει?

nnn
04-05-11, 08:55
Κλαψε κλαψε αφιερωμένο στον Ροναλντο βεβαίως :p

Zus
04-05-11, 10:27
Κάποιος να κόψει το ποδόσφαιρο στον Adebayor άμεσα, πριν έχουμε κάποιο θύμα εντός του αγωνιστικού χώρου.

Κακός ο διαιτητής χαρίστηκε στο σκληρό παιχνίδι της Ρεάλ από το πρώτο λεπτό. Άργησε να βγάλει κάρτες να τους κόψει τις... προθέσεις.

senkradvii
04-05-11, 12:20
O διαιτητής είναι από τους χειρότερους που έχω δει σε CH.L! Αν υποστήριζα Ρεάλ πραγματικά δεν ξέρω τι νεύρα θα είχα. Εδώ με σύγχυσε ενώ υποστήριζα Barca!

Δεν αντέχω να βλέπω ομάδες οι οποίες ΕΊΝΑΙ καλύτερες να παίρνουν σφυρίγματα! ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ!!!

Crosswind
04-05-11, 12:28
Όσο κι αν αντιπαθώ τη Ρεάλ, τον Μουρίνιο και τη ζελεδιάρα, μου έσπασαν τα νεύρα οι της Μπαρτσελόνα. Έκλανε ο Καρβάλιο, τρεις κωλοτούμπες ο Πέδρος. Καραγκούνης, Τοροσίδης, Τζόρτζεβιτς και Γιαννακόπουλος θα έκαναν καριέρα σ'αυτήν τη Μπαρτσελόνα.

Mozart
04-05-11, 16:32
Ναι ρε της πλάκας ομαδούλα.
Της πλάκας ή ομαδούλα σίγουρα όχι αλλά την αβάντα σε 2 ματς την χρειάστηκε,δεν ήξερα ότι στο PlayStation παίζει τόσο μεγάλο ρόλο ο διαιτητής

Rebel Scum
04-05-11, 16:36
Της πλάκας ή ομαδούλα σίγουρα όχι αλλά την αβάντα σε 2 ματς την χρειάστηκε,δεν ήξερα ότι στο PlayStation παίζει τόσο μεγάλο ρόλο ο διαιτητής

Για το πρώτο θα διαφωνήσω...εκεί πιστεύω οι παίκτες της Ρεάλ ήταν πολύ βίαιοι...στο δεύτερο δεν διαφωνώ το είπα και εγώ.

Αλλά όταν η Ρεάλ δεν σου δείχνει τίποτα και στα 2 ματς πέρα από ανάσχεση τι να πεις; Χάνουν τη συμπάθεια σου.

Mozart
04-05-11, 16:42
Για το πρώτο θα διαφωνήσω...εκεί πιστεύω οι παίκτες της Ρεάλ ήταν πολύ βίαιοι...στο δεύτερο δεν διαφωνώ το είπα και εγώ.

Αλλά όταν η Ρεάλ δεν σου δείχνει τίποτα και στα 2 ματς πέρα από ανάσχεση τι να πεις; Χάνουν τη συμπάθεια σου.

Η Barcelona είναι καλύτερη ομάδα απο την Real,κανείς δεν περίμενε να μπει στο παιχνίδι η Real και να την πατήσει ΑΛΛΑ μπορούσε πολύ άνετα να της κλέψει που λέμε αποτέλεσμα.
Για το 1ο θεωρώ ότι δεν ήταν κόκκινη του Πέπε γιατί βρίσκει μπάλα,επίσης θεωρώ όσες κίτρινες άφησε για σκληρό παιχνίδι της Real άλλες τόσες άφησε για θέατρο των παιχτών της Barcelona και για τις διαμαρτυρίες τους.

Η διαιτησία έπαιξε τεράστιο ρόλο και στα 2 ματς,επίσης για μένα έπαιξε και στο ματς με την Arsenal,ούτε στους 4 δε θα πρεπε να είναι πόσο μάλλον τελικό.
Κραυγαλέα σφυρίγματα υπέρ της έχει σπάνια (αλλά έχει) ενώ απολαμβάνει και τρελής προστασίας (βγάζει μάτι και είναι προκλητική ώρες ώρες) είτε με προστασία των παιχτών της όπου σε κάθε επαφή δίνεται φάουλ λες και παίζουν μπάσκετ είτε με εξάντληση της αυστηρότητας προς τους αντιπάλος όπως οι κόκκινες σε Van Persie και Pepe.

manicx
04-05-11, 16:42

Και στο Playstation υπάρχουν cheats...

Rebel Scum
04-05-11, 16:44
Ααα ξέχασα για το PS....ρε ξέρετε πόσες φορές μου έχουν κάνει πέναλτι και δεν το έχει δώσει; Και μιλάω να το κάνω replay και να το βλέπω frame/frame :p

manicx
04-05-11, 17:26
Ααα ξέχασα για το PS....ρε ξέρετε πόσες φορές μου έχουν κάνει πέναλτι και δεν το έχει δώσει; Και μιλάω να το κάνω replay και να το βλέπω frame/frame :p

Στο Κλαίειstation τα δίνει όλα!:twisted:

Gordito
04-05-11, 17:38
@Mozart
Δηλαδή στο βίντεο που έβαλες βλέπεις θεατρο (με εξαίρεση του Ματσεράνο)?

Δεν τον ειδα χτες τον αγωνα αλλα περιμενω παλι τον quoted fanboy να μας πει οτι δεν εβλεπε κανενα θεατρο, διαιτησια 50-50 κλπ

Zus
04-05-11, 17:40
Καλά είναι γνωστό το μίσος σου για τις μεγάλες ομάδες.

Όπως αυτό για την μεγαλύτερη (http://www.liverpoolfc.tv/welcome-to-liverpool-fc) :p

Rebel Scum
04-05-11, 18:00
Η Barcelona είναι καλύτερη ομάδα απο την Real,κανείς δεν περίμενε να μπει στο παιχνίδι η Real και να την πατήσει ΑΛΛΑ μπορούσε πολύ άνετα να της κλέψει που λέμε αποτέλεσμα.
Για το 1ο θεωρώ ότι δεν ήταν κόκκινη του Πέπε γιατί βρίσκει μπάλα,επίσης θεωρώ όσες κίτρινες άφησε για σκληρό παιχνίδι της Real άλλες τόσες άφησε για θέατρο των παιχτών της Barcelona και για τις διαμαρτυρίες τους.

Η διαιτησία έπαιξε τεράστιο ρόλο και στα 2 ματς,επίσης για μένα έπαιξε και στο ματς με την Arsenal,ούτε στους 4 δε θα πρεπε να είναι πόσο μάλλον τελικό.
Κραυγαλέα σφυρίγματα υπέρ της έχει σπάνια (αλλά έχει) ενώ απολαμβάνει και τρελής προστασίας (βγάζει μάτι και είναι προκλητική ώρες ώρες) είτε με προστασία των παιχτών της όπου σε κάθε επαφή δίνεται φάουλ λες και παίζουν μπάσκετ είτε με εξάντληση της αυστηρότητας προς τους αντιπάλος όπως οι κόκκινες σε Van Persie και Pepe.

Φυσικά και έχει προστασία από τους διαιτητές....ή μάλλον για να το πω αλλιώς, η UEFA κοιτάει το προϊόν της. Πέρυσι θεώρησαν ότι δεν έπρεπε να το πάρει και πράγματι αδικήθηκε με την Ίντερ , πρόπερσι με την Τσέλσι το αντίθετο (τότε για να πω το κρίμα μου πρώτη φορά "χάρηκα" διαιτητική αδικία). Φέτος είχε πάλι πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων αλλά όχι τόσο ώστε να πω ότι έκλεψε πρόκριση.

Αλλά επειδή μιλάμε για ομάδες εξωτερικού δεν έχει νόημα να στεκόμαστε τόσο στον κόρακα. ΟΚ το αναφέρουμε για να μην είμαστε τυφλοί αλλά μετά πάμε στην μπάλα.

Εγώ ανακεφαλαιώνοντας τα 4 κλάσσικο βλέπω πως η Μπάρτσα είναι σε κακή περίοδο, δεν είναι η περσινή ομάδα (μάλλον λόγω κούρασης) και ότι αν ο Μουρίνιο κάνει καλές μεταγραφές (όχι απαραίτητα πανάκριβες αλλά σωστές) έχει τα φόντα να την παίξει και στα ίσια του χρόνου.

Μην φανατίζεστε ρε παιδιά...κρίμα είναι. Άντε με τις δικές μας ομάδες το παθαίνουμε γιατί μας καταράστηκαν σε τρυφερή ηλικία να αποκτήσουμε συναισθηματικούς δεσμούς με αυτές, ποια η δικαιολογία για τις ξένες;

Gordito
04-05-11, 18:19
Μην φανατίζεστε ρε παιδιά...κρίμα είναι. Άντε με τις δικές μας ομάδες το παθαίνουμε γιατί μας καταράστηκαν σε τρυφερή ηλικία να αποκτήσουμε συναισθηματικούς δεσμούς με αυτές, ποια η δικαιολογία για τις ξένες;

Εσυ δηλαδη νομιζεις οτι ολοι οσοι κλαιγονται για τη διατησια, κλαιγονται για να δικαιολογησουν την ηττα τους;
Προσωπικα, απλα με ξενερωνει παρα πολυ οταν το κορακι καθοριζει/επηρεαζει αποτελεσμα ανεξαρτητα απο το τι αγωνα βλεπω.

Βεβαια, αυτο που γινεται τωρα δεν εχει καμια σχεση με αυτο που γινοταν παλαιοτερα και τη Liverpool, που την πηγαιναν καροτσακι μεχρι τον τελικο τα κορακια.
Αλλα μια ευνοια την εχει η Μπαρτσα. Βαλε και το θεατρο που κανουν οι παιχτες της (και στο μπασκετ το ιδιο :p) και με ξενερωνει απιστευτα.

........Auto merged post: Gordito πρόσθεσε 0 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Καλά είναι γνωστό το μίσος σου για τις μεγάλες ομάδες.

Όπως αυτό για την μεγαλύτερη (http://www.liverpoolfc.tv/welcome-to-liverpool-fc) :p

Σου απαντω ευθεως και ευθαρσως λιγο παραπανω για την 'μεγαλη' ομαδα σου :p

Rebel Scum
04-05-11, 18:21
Επειδή και μόνος σου το λες ότι πάντα αυτό γίνεται, ευνοείται κάποιος ανά περίοδο, 2 λύσεις υπάρχουν.

Ή δεν ασχολείσαι ή το ξεπερνάς και κοιτάς τι μπάλα παίζουν.

Gordito
04-05-11, 18:22
Επειδή και μόνος σου το λες ότι πάντα αυτό γίνεται, ευνοείται κάποιος ανά περίοδο, 2 λύσεις υπάρχουν.

Ή δεν ασχολείσαι ή το ξεπερνάς και κοιτάς τι μπάλα παίζουν.

Και η ζωη μου δε μου αρεσει γιατι παντα ολα πανε σκατα, αλλα δεν αυτοκτονω :p

Και για το Ελληνικο Πρωταθλημα, εχω αρχισει να μην δινω σημασια. Ελπιζω να το κοψω εντελως.

tommygun
04-05-11, 20:53
χαχαχα,
δηλ παλι καλα που εγω ειμαι Liverpool απο εποχης Ιαν Ρας (καλα εκει εφταιγε η ΕΡΤ και οι εφημεριδες)
και Barca οχι απλως απο εποχης προ Ντουκανταμ, αλλα ακομα παλιοτερα (το κομικ με τον Ερικ Καστελ το θυμαται κανεις? :lol:) εκει βεβαια εφταιγε η Ρεαλ του Φρανκο...

οποτε τι να μας πουνε και οι Ρεαληστες? ας πανε στον ταφο του Φρανκο να μυξο-κλαφτουνε :p

Η Ουεφα εχει κανονισμους που προστατευουν αυτον που παιζει ποδοσφαιρο, οχι αυτον που παιζει ξυλο.
χτυπας? βαρας? παρε καρτες και αντιο.
οχι με 10 σε καθε ματς, με 9 κα με 8 επρεπε να το τελειωνει η Ρεαλ.
Το βρηκανε τωρα ολοι απο την Ολλανδια που πηγε τελικο με το ξυλο και αμα δεν τους παιρνει να παιξουν, βαρανε.

Clopyright απο το συστημα Μαλικοβιτς στο μπασκετ.
Καντε φαουλ συνεχεια, δεν μπορει να τα σφυριξει ολα ο διαιτητης.

Και οι τις Μπαρτσα ανθρωποι ειναι.
Εχουν παιξει 50 ματς μεσα στη σεζον και ακομα συνεχιζουν να μπορουν να κανουν αυτα τα μαγικα playstation, εστω και οχι με την ιδια φρεσκαδα οπως νωριτερα.
Ε αμα ερχεται ο αλλος να σε παιξει 4 σερι ματς αγριο ξυλο, και να σε κλεψει με κατς επειδη δεν αντεχει ποδοσφαιρικα, λογικο δεν ειναι να κοιτανε καθε χτυπημα να το δειξουν?
ηθελα να ξερα εσεις που φωναζετε, αν παιζατε και σας χτυπαγανε συνεχεια, τι θα κανατε?

Απο ολα αυτα, μονο η ακυρωση του γκολ με χαλασε. Αλλα πιστευω οτι θα ανοιγοταν η Ρεαλ να βαλει και το 2ο και θα ετρωγε πιο ευκολα γκολ.

senkradvii
04-05-11, 21:00
Θα γινόταν ΜΑΤΣΑΡΑ αν το μετρούσε ο καθυστερημένος και δεν θα είχαν τίποτα να λένε οι της Ρεάλ!

nnn
04-05-11, 22:33
άστους να κλαίνε, αντιπαθητική ομάδα, αντιπαθητικός προπονητής, αντιπαθητικός Ρονάλντο :twisted:

........Auto merged post: nnn πρόσθεσε 67 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα αργότερα ........

καλό ματς σήμερα ως τώρα

Zus
04-05-11, 22:43
Μάθημα διαχείρισης κίτρινων καρτών, ώστε να δούμε ποδόσφαιρο και όχι ξυλοκόπους.

senkradvii
04-05-11, 22:48
Kαλύτερο ματσάκι ως τώρα απ'ότι χθες. Απλά η Μάντσεστερ το 2-0. Άμυνα παιδική χαρά προφανώς με Evans & Smalling και άρα 2-1..

Go go Man Utd! :clap:

subzer0
04-05-11, 23:00
Δεν τον ειδα χτες τον αγωνα αλλα περιμενω παλι τον quoted fanboy να μας πει οτι δεν εβλεπε κανενα θεατρο, διαιτησια 50-50 κλπ

Την απάντηση για μένα την έδωσε ο Tommygun πιο πάνω.

Γενικά η ένσταση μου είναι στο ότι μόνο η Μπαρτσα σπρωχνεται , οι άλλοι ποτέ ειδικά ο Μουρινιο ( ακόμα δεν μου έχει πει κανείς κάτι για το πέναλτι που δεν έδωσε πέρυσι στον τελικό στην Μπαγιερν) , μόνο η Μπαρτσα κάνει θέατρο ( ο Ντι Μαρια πχ στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν Παναγία , μην πω για τον Ροναλντο γενικώς ) , η Μπαρτσα δεν δικαιούται να κάνει θέατρο αλλά η Ρεάλ δικαιούται να την χτυπάει και να την κλωτσάει αλύπητα επί 390 λεπτά.

Τέλος πάντων.
Τον τελικό μάλλον δεν θα έχω την τύχη να τον δω φέτος.
Καλο καλοκαίρι σε όλους.

senkradvii
04-05-11, 23:42
Aπλά πράγματα. 4-1 χωρίς σφυρίγματα, κλωτσιές, κωλοτούμπες και λοιπά. 4-1 τα δεύτερα απλά και όμορφα.
Hail Sir Alex Ferguson! :worthy:

tommygun
05-05-11, 00:23
παντως εγω μπορει να αντιπαθω την Ρεαλ και τον Κ. Ροναλντο, αλλα τον Μουρινιο τον παω.

Δεν εχει υφακι.
Υφακι πηγαιο και αυθορμητο, ενδεικτικο του χαρακτηρα του, εχει ο Κριστιανο.

Ο Μουρινιο παιζει εναν ρολο. Ειναι γατα ο φουστης. :cool:

Seitman
05-05-11, 08:21
Επιτέλους... Μετά την περσινή σούπα-τελικό, θα δούμε ποδόσφαιρο και όχι ματς "σκοπιμότητας"

Mozart
05-05-11, 12:59
Επιτέλους... Μετά την περσινή σούπα-τελικό, θα δούμε ποδόσφαιρο και όχι ματς "σκοπιμότητας"

Αν ο διαιτητής στην πρώτη κ@λοτούμπα ή την πρώτη φορά που θα έχουμε "ετοιμοθάνατο" στο χόρτο επειδή κάποιος τον ακούμπησε με το μικρό του δάχτυλο σε μια διεκδίκηση σηκώσει επιτέλους αυτήν την ρημαδοκάρτα την κίτρινη θα δούμε έναν ωραίο τελικό,
αν απο την άλλη το αφήσει και σφυρίζει φάουλ κάθε επαφή δεν θα δούμε τίποτα

@ ADSLgr.com All rights reserved.