PDA

Επιστροφή στο Forum : Champions League, Europa League και λοιποί διεθνείς αγώνες 2010-2011

Σελίδες : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

subzer0
14-09-10, 19:36
Για πάμε.
Μυστήρια χρονιά η φετινή όπως πάντα μετά από Μουντιάλ.

Καλή συνέχεια μέχρι τον Μάιο. :clap: :clap:

Gordito
14-09-10, 20:01
Για να δουμε την βαζελα σημερα.
Ελπιζω σε καλη εμφανιση, αν οχι του ΠΑΟ, της Μπαρτσα :p

Rebel Scum
14-09-10, 21:12
Πιστεύω πως θα δούμε πολλά περίεργα και εκπλήξεις. Η πρώτη ελπίζω απόψε.

Executor
15-09-10, 17:16
Περίεργο και έπληξη φαντάζομαι εννοείτε το γκολ του ΠΑΟ όχι τα 5 υπόλοιπα έτσι? :p

Seitman
15-09-10, 19:02
Περίεργο δεν ήταν. Μια χαρά κόντρα επίθεση ήταν.
Να μου πεις απρόσμενο, άντε να το δεχτούμε.

Πλάκα πλάκα όμως δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τις δύο ομάδες. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ο Λέτ(σ)ο ήταν τραγικός... Χίλια χρόνια να άρχιζε με Νίνη.

Άντε μετράμε 24+1 ώρες... Να δούμε τι θα κάνουμε το Europa League

TTB
15-09-10, 22:05
Χωράφι το Μπερναμπέου, στείλτε τους την εταιρεία που ανέλαβε τον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ. Αν δεν πάνε καλά τα πράγματα μπορούν να παίξουν τα εντός έδρας στο Καραΐσκάκη :p

subzer0
15-09-10, 22:13
Άρχισαν οι αστείες περιγραφές ξανά και μου είχαν λείψει.
Γεια σου ρε Θεοφιλόπουλε. :whistle:

Seitman
15-09-10, 22:34
Οι Άγγλοι πάντως τριάρες ρίχνουν στο ημίχρονο

NiKapa
15-09-10, 23:01
Πολλοι χασογκοληδες μαζευτηκαν στην Ρεαλ η μου φαινεται :p? καμια σχεση με τους αλλους ,ουτε στο τερεν ..

nnn
15-09-10, 23:11
Cristiano Ronaldo οε οε οε :p

subzer0
15-09-10, 23:39
Είδαμε ποιος είναι ο Άγιαξ χωρίς τον Σουάρεζ. Μαμώ την γκαντεμιά μου και την ρουφιάνα την φύση. :angryr: :angryr:

Κατά τα άλλα , η φετινή νικήτρια την διοργάνωσης Bayern , δυσκολεύτηκε αρκετά με την Ρόμα Ρώμης. :cool:

jog
15-09-10, 23:43
Είδαμε ποιος είναι ο Άγιαξ χωρίς τον Σουάρεζ. Μαμώ την γκαντεμιά μου και την ρουφιάνα την φύση. :angryr: :angryr:

Κατά τα άλλα , η φετινή νικήτρια την διοργάνωσης Bayern , δυσκολεύτηκε αρκετά με την Ρόμα Ρώμης. :cool:

Σωστός. :worthy:

FC BAYERN MUNCHEN UBER ALLES.

NiKapa
16-09-10, 00:22

Αν βεβαια σκεφτεις ψυχραιμα ποσα θα τρωγατε αποψε αν παιζατε εκει ,ισως αναθεωρησεις ...;)

subzer0
16-09-10, 00:23
Ξέρεις κάτι παραπάνω? :hmm:

NiKapa
16-09-10, 00:25
Ναι αμε ,η χτεσινη 5αρα ειναι φρεσκια :p:cool::scared::rolleyes:

subzer0
16-09-10, 00:28
Απλά να σου θυμίσω ένα 2-2 της ομάδας σου εκεί μέσα , που ακολούθησε ένα 3-3 εντός έδρας.
Γιατί δεν αντέχω άλλους προφήτες....

NiKapa
16-09-10, 00:33
Σ'ευχαριστω που το αναφερεις :respekt: ,αναποδα εγιναν τα ματς ,πρωτα εντος στην Ν.Φ RIP
Η Αεκ λοιπον επαιξε με την καλυτερη Ρεαλ ολων των εποχων και δεν εχασε σε 2 ματς ,εβαλε οσα εφαγε >5,
Τι σε κανει να πιστευεις οτι μπορει να το επαναλαβει Ελληνικη ομαδα στα επομενα χρονια :whistle:?

subzer0
16-09-10, 00:35
Εσύ που έχεις τις μαντικές ικανότητες πρέπει να μας πεις τι σε κάνει να πιστεύεις οτι δεν θα το ξανακάνει.

NiKapa
16-09-10, 00:37
Εσύ που έχεις τις μαντικές ικανότητες πρέπει να μας πεις τι σε κάνει να πιστεύεις οτι δεν θα το ξανακάνει.

Δεν χρειαζονται μαντες φιλαρακι , τα ροστερ δες κτλ κτλ κτλ:worthy::rtfm:

subzer0
16-09-10, 00:38
Άρα να μην μπαίνουν στο γήπεδο οι ομάδες.
Να βλέπουν από πριν τα ρόστερ και τα μπάτζετ και αναλόγως να βγάζουν τα αποτελέσματα.

Zus
17-09-10, 04:26
Καλά τα πήγαν οι ομάδες μας, αρκετοί βαθμοί για την χώρα μας

Η συνέχεια προβλέπεται καλύτερη :cool:

Seitman
17-09-10, 07:55
Μια χαρά... Περίμενα 3 Χηνάρια

Rebel Scum
17-09-10, 17:29
Βλέποντας τις φάσεις μου άρεσε πολύ το γκολ του Μελερ .... καιρός ήταν να βγάλει κάνα επιθετικό προκοπής η Γερμανία.

subzer0
18-09-10, 00:44
Βλέποντας τις φάσεις μου άρεσε πολύ το γκολ του Μελερ .... καιρός ήταν να βγάλει κάνα επιθετικό προκοπής η Γερμανία.

Νομίζω πως η Γερμανία πρέπει να σκέφτεται πως θα χωρέσει την καινούρια φουρνιά με τα εξαιρετικά δεκάρια που έχει. Οζίλ , Κρος , Μαρίν ήδη κάνουν παπάδες.
Επιθετικό πρόβλημα ποτέ δεν είχε , μάλλον γιατί οι επιθετικοί της πρόσεχαν και δεν έβαζαν κιλά. :cool: :p

Rebel Scum
18-09-10, 00:52
Νομίζω πως η Γερμανία πρέπει να σκέφτεται πως θα χωρέσει την καινούρια φουρνιά με τα εξαιρετικά δεκάρια που έχει. Οζίλ , Κρος , Μαρίν ήδη κάνουν παπάδες.
Επιθετικό πρόβλημα ποτέ δεν είχε , μάλλον γιατί οι επιθετικοί της πρόσεχαν και δεν έβαζαν κιλά. :cool: :p

Τέτοιοι πονοκέφαλοι είναι ωραίοι....

Στο θέμα φορ δεν διαφωνώ ότι οι Γερμανοί πάντα είχαν επαγγελματισμό αλλά τα τελευταία χρόνια είναι απλά επιθετικοί της σειράς (για Γερμανία πάντα)....φιλότιμοι γυμνασμένοι μπετατζήδες όπως ο Κλόζε δεν κάνουν για τέτοιου επιπέδου ομάδες.

ΥΓ Λίγα τα λόγια για το Φαινόμενο! Όλους μαζί της Γερμανίας τους είχε για το αριστερό διαλυμένο του γόνατο :p

NiKapa
18-09-10, 01:14
ΥΓ Λίγα τα λόγια για το Φαινόμενο! Όλους μαζί της Γερμανίας τους είχε για το αριστερό διαλυμένο του γόνατο :p
Αυτο πως σου ηρθε τωρα ?:whistle:

Rebel Scum
18-09-10, 01:15
Αυτο πως σου ηρθε τωρα ?:whistle:

Διάβασε την τελευταία γραμμή του μηνύματος του sub

NiKapa
18-09-10, 01:25
Αν κρατησεις το επωνυμο εχουμε τον διαδοχο ,μονο καμια σχεση :) σε κεινη και στην τωρινη ,σιγουρα σε 1-2 χρονια θα ειναι καλυτερη σε ολα
Συμφωνω μαζι σου !

subzer0
18-09-10, 01:28
Τέτοιοι πονοκέφαλοι είναι ωραίοι....

Στο θέμα φορ δεν διαφωνώ ότι οι Γερμανοί πάντα είχαν επαγγελματισμό αλλά τα τελευταία χρόνια είναι απλά επιθετικοί της σειράς (για Γερμανία πάντα)....φιλότιμοι γυμνασμένοι μπετατζήδες όπως ο Κλόζε δεν κάνουν για τέτοιου επιπέδου ομάδες.

Η αλήθεια είναι πως πριν κάποια χρόνια , είχε επιθετικό πρόβλημα πρόβλημα από την άποψη πως δεν είχε αρκετούς επιθετικούς. Σε κάθε διοργάνωση έβλεπα τον πολυαγαπημένο και πάντα αξιόπιστο Νόιβιλ , όσο και αν μεγάλωνε. Ο Ρίντλε και ο Κίρστεν πιο παλιά ήταν καλές περιπτώσεις.
Αυτά σε εθνικό επίπεδο γιατί σε συλλογικό βολεύονταν όλοι με ξένους.

Τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα (υπάρχει και ο Χέλμες).

Άντε έχει και η άμυνα σειρά τώρα να φτιαχτεί. :p

Raven84
19-09-10, 23:13
http://www.youtube.com/watch?v=ccc3wjZfwgo
:angryr::angryr::angryr::angryr:

Rebel Scum
19-09-10, 23:55
Δολοφονος και αλήτης ... η μοίρα παιχτών σαν το μεσσι.

TTB
20-09-10, 00:30
O Ουιφαλούσι δεν έχει δώσει δείγματα αλητείας, πεντακάθαρος παίχτης είναι, σκληρός αλλά καθαρός. Μάλλον απρόσεκτο είναι το τάκλιν, συμβαίνουν αυτά. Δεν κάθεται και σε μια μεριά το κωλόπαιδο ο Μέσι, που να πετύχεις μπάλα; :p

Seitman
20-09-10, 09:40
Είναι και αυτό. Που να τον προλάβεις... :rofl:

Rebel Scum
20-09-10, 17:43
O Ουιφαλούσι δεν έχει δώσει δείγματα αλητείας, πεντακάθαρος παίχτης είναι, σκληρός αλλά καθαρός. Μάλλον απρόσεκτο είναι το τάκλιν, συμβαίνουν αυτά. Δεν κάθεται και σε μια μεριά το κωλόπαιδο ο Μέσι, που να πετύχεις μπάλα; :p

Το συγκεκριμένο μαρκάρισμα ήταν δολοφονικό.

Δεν ξέρω για τον παρελθόν του Ουιφαλούζι αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δύσκολα θα πεισθώ ότι δεν είχε πρόθεση.

Seitman
20-09-10, 17:49
Αν και υποστηρίζω Liverpool, ρε παιδιά δεν είδα όμως κανέναν να σχολιάζει το 2ο γκόλ του Berbatov...

Αλλά τι να σχολιάσουμε να μου πεις... Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τέτοια στη ΣουπαLeague :rofl:

supermario
20-09-10, 18:36
Αν και υποστηρίζω Liverpool, ρε παιδιά δεν είδα όμως κανέναν να σχολιάζει το 2ο γκόλ του Berbatov...

Αλλά τι να σχολιάσουμε να μου πεις... Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τέτοια στη ΣουπαLeague :rofl:

Λιβερπουλαρα και τα μυαλα στα καγκελα!!!

Πλεον ανασταινουμε και τους πεθαμενους!!!! 3 γκολ ποιος;;;; Ο Μπερμπατοφ!!!!

ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!! :rofl::rofl:

Zus
23-09-10, 16:12
http://www.youtube.com/watch?v=pS0ohoWrjKQ&feature=player_embedded

Zus
27-09-10, 14:18
http://www.youtube.com/watch?v=NHpAYlas7lA

Δεν υπάρχουν τα παλικάρια... :worthy:

NiKapa
28-09-10, 23:12
Kριμα που δεν παιζει ο Σωκρατης αποψε ..:cool:
Ψυχωμενο ματς ,πανω κατω εχει την ομορφια του και τ'αλλα στα ρηχα ως τωρα

tommygun
29-09-10, 00:58
να ρωτησω κατι τηλεοπτικο.

Αυριο λεει η ΝΕΤ για 1η φορα θα μεταδωσει ματς CHL με φορματ 16:9.
Σαν τις Μωρες Παρθενες, μονο το αφγανισταν θα χει μεινει ακομα σε 4:3, δεν πειραζει μπραβο τους εστω και τωρα.

Ομως διαπιστωσα σημερα που ειδα το Αγιαξ-Μιλαν στο Mega, οτι και εκει η αναλογια ηταν 16:9 και απλα το Mega την ειχε "στριμωξει" στο 4:3 καδρο του.
Δηλαδη αν αφηνες το καδρο σε 4:3 τοτε η μπαλα δεν ηταν στρογγυλη αλλα σαν ορθιο αυγο (ελλειψη) και οι παιχτες ψιλολιγνοι.
Αν "απλωνες" την εικονα σε τηλεοραση 16:9, τοτε ερχονταν κανονικα οι αναλογιες και η μπαλα ηταν στρογγυλη.

(Αυτα σε αντιθεση με παλιοτερα που οταν ειχαν 16:9 καδρο απο το εξωτερικο, εκοβαν τα πλαινα για να το κανουν 4:3, οποτε και οπτικο πεδιο εχανες, και αν απλωνες την εικονα σε 16:9 τηλεοραση οι παιχτες φαινονταν κοντοχοντροι και η μπαλα αυγο πεσμενο)

Εχει καιρο που το κανει αυτο το Mega ή τωρα το ξεκινησε λογω του αντιπαλου δεους?

Το εχει προσεξει κανεις παλιοτερα ?

Seitman
29-09-10, 08:01
Ε δεν έκανε και τίποτα το σπουδαίο φίλε μου το Miga...

Η είδηση θα ήταν να μεταδώσει σε πραγματικό 16:9. Είδες μήπως τη Δευτέρα το Champion's NET? Εγώ που το είδα διαπίστωσα τεράστια διαφορά...

supermario
29-09-10, 10:15
να ρωτησω κατι τηλεοπτικο.

Αυριο λεει η ΝΕΤ για 1η φορα θα μεταδωσει ματς CHL με φορματ 16:9.
Σαν τις Μωρες Παρθενες, μονο το αφγανισταν θα χει μεινει ακομα σε 4:3, δεν πειραζει μπραβο τους εστω και τωρα.

Ομως διαπιστωσα σημερα που ειδα το Αγιαξ-Μιλαν στο Mega, οτι και εκει η αναλογια ηταν 16:9 και απλα το Mega την ειχε "στριμωξει" στο 4:3 καδρο του.
Δηλαδη αν αφηνες το καδρο σε 4:3 τοτε η μπαλα δεν ηταν στρογγυλη αλλα σαν ορθιο αυγο (ελλειψη) και οι παιχτες ψιλολιγνοι.
Αν "απλωνες" την εικονα σε τηλεοραση 16:9, τοτε ερχονταν κανονικα οι αναλογιες και η μπαλα ηταν στρογγυλη.

(Αυτα σε αντιθεση με παλιοτερα που οταν ειχαν 16:9 καδρο απο το εξωτερικο, εκοβαν τα πλαινα για να το κανουν 4:3, οποτε και οπτικο πεδιο εχανες, και αν απλωνες την εικονα σε 16:9 τηλεοραση οι παιχτες φαινονταν κοντοχοντροι και η μπαλα αυγο πεσμενο)

Εχει καιρο που το κανει αυτο το Mega ή τωρα το ξεκινησε λογω του αντιπαλου δεους?

Το εχει προσεξει κανεις παλιοτερα ?

Καλα, ας κανει πρωτα μεταδοση με το σκορ και την ωρα πανω αριστερα (ή δεξια) η νετ και μετα βλεπουμε.

Εχουμε φτασει στο 2010 και ανοιγεις την τηλεοραση και δεν ξερεις ουτε το σκορ, ουτε σε ποιο λεπτο βρισκεται το παιχνιδι.

Καραγκιοζηδες της ελληνικης τηλεορασης.

tommygun
29-09-10, 11:54
Ε δεν έκανε και τίποτα το σπουδαίο φίλε μου το Miga...

Η είδηση θα ήταν να μεταδώσει σε πραγματικό 16:9. Είδες μήπως τη Δευτέρα το Champion's NET? Εγώ που το είδα διαπίστωσα τεράστια διαφορά...

oχι, δεν ειδα την εκπομπη της ΝΕΤ.

ομως και αυτο που εκανε το mega πρακτικα δεν εχει διαφορα, μια χαρα κανονικη 16:9 εικονα ηταν, ασχετα που πρεπει εσυ να εχεις δωσει εντολη στην tv να την "απλωνει".

Δηλ με αυτο τον τροπο το mega εξυπηρετησε οσους εχουν wide tv για να δουν ολο το οπτικο πεδιο που προσεφερε η ξενη μεταδοση, χωρις να κοβουν τα πλαινα.(αντιθετα με οτι γινοταν παλιοτερα)
Πλεον οσοι το ειχαν βαλει να "γεμιζει" μια tv 16:9 εβλεπαν την εικονα σε κανονικη αναλογια, ενω οσοι το εβλεπαν σε 4:3 καδρο, εβλεπαν την εικονα με παραμορφωμενες αναλογιες. (αντιθετα με οτι γινοταν παλιοτερα)

αν το συγκρινεις αυτο με το πως ειδαμε πχ τον τελικο του CHL και το Mundial, υπαρχει σημαντικοτατη διαφορα.
(απο εκει και μετα, το επομενο βημα ειναι το HD, που προς το παρον μονο η Nova το ξεκινησε πιλοτικα.)

Σκεψου το και αντιστροφα,
και το ΣΚΑΙ που εκπεμπει συνεχως σε format 16:9, αν το βαλεις σε παλια τηλεοραση που το παιζει υποχρεωτικα σε 4:3 καδρο, θα φαινεται ετσι οπως το εδωσε το ματς το Mega, δηλ ψιλολιγνοι ανθρωποι κλπ.

Seitman
29-09-10, 12:19
Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι το πραγματικό 16:9 δεν έχει καμία διαφορά με αυτό το έκτρωμα που μας παρέχει το Miga και μάλιστα ψηφιακά????

mach
29-09-10, 12:50
Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι το πραγματικό 16:9 δεν έχει καμία διαφορά με αυτό το έκτρωμα που μας παρέχει το Miga και μάλιστα ψηφιακά????

Σίγουρα έχει. Κατ'αρχήν το γεγονός ότι το τέντωμα (stretching) που κάνει η 16:9 τηλεόραση στο "μπασταρδοσήμα" (16:9 σε 4:3) που παρέχει το μέγκα, οδηγεί εξ'ορισμού σε απώλεια ποιότητας (το μεγκα παίρνει ας πούμε τετράγωνα pixels, τα συμπιέζει στον οριζόντιο άξονα και τελικά η tv μας τα ξανακάνει τετράγωνα με stretching).

Πρακτικά είναι κάποιος συμβιβασμός, σίγουρα καλύτερος από το χάλι του Μπάρτσα-ΠΑΟ. Αλλά το ερώτημα είναι προφανές: Γιατί δε δίνουν το σήμα όπως το λαμβάνουν, να τελειώνουμε μια και καλή;

H γνώμη μου είναι ότι απλά δεν εχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Seitman
29-09-10, 13:31
Εξοπλισμό έχουν...
Αλλά σιγά που θα καθήσουν να ασχοληθούν με την ποιότητα της εικόνας...
Έχουν να ασχοληθούν με την ποιότητα των εκπομπών που μας προσφέρουν και δεν έχουν χρόνο για τέτοιες λεπτομέριες!!! :rofl::rofl::rofl:

giwrgosth
29-09-10, 13:36
Καλα, ας κανει πρωτα μεταδοση με το σκορ και την ωρα πανω αριστερα (ή δεξια) η νετ και μετα βλεπουμε.

Εχουμε φτασει στο 2010 και ανοιγεις την τηλεοραση και δεν ξερεις ουτε το σκορ, ουτε σε ποιο λεπτο βρισκεται το παιχνιδι.

Καραγκιοζηδες της ελληνικης τηλεορασης.
Δεν είμαι σίγουρος, αλλά αυτό δεν είναι θέμα ΝΕΤ, αλλά ΤΕΑΜ που έχει τη διαχείρηση.
Για τη ΝΕΤ δεν είναι δύσκολο να το κάνει στα εντός έδρας που έχει την κάλυψη, αλλά το ίδιο γίνετε και στα εκτός έδρας που απλά παίρνει την εικόνα όπως είναι από το κανάλι που έχει την κάλυψη στη χώρα που γίνετε ο αγώνας.

tommygun
29-09-10, 13:38
Πρακτικά είναι κάποιος συμβιβασμός, σίγουρα καλύτερος από το χάλι του Μπάρτσα-ΠΑΟ.

Aρα δεν ηταν η εντυπωση μου μονο. οντως ετσι εγινε ε?

το Μπαρτσα-ΠΑΟ το δειξανε "κομμενο" και με αναλογια 4:3 ενω χτες το δειξανε ολοκληρο με αναλογια 16:9 "συμπιεσμενο" σε 4:3

κατι ειναι κι αυτο.

supermario
29-09-10, 13:47
Δεν είμαι σίγουρος, αλλά αυτό δεν είναι θέμα ΝΕΤ, αλλά ΤΕΑΜ που έχει τη διαχείρηση.
Για τη ΝΕΤ δεν είναι δύσκολο να το κάνει στα εντός έδρας που έχει την κάλυψη, αλλά το ίδιο γίνετε και στα εκτός έδρας που απλά παίρνει την εικόνα όπως είναι από το κανάλι που έχει την κάλυψη στη χώρα που γίνετε ο αγώνας.

Αν ειναι θεμα της ΤΕΑΜ, τοτε πως γινεται τα παιχνιδια που μεταδιδει η νετ να μην εχουν σκορ και λεπτο που βρισκεται το παιχνιδι ενω τα παιχνιδια που μεταδιδει την ιδια ωρα η nova να εχουν;;;

giwrgosth
29-09-10, 14:00
Αν ειναι θεμα της ΤΕΑΜ, τοτε πως γινεται τα παιχνιδια που μεταδιδει η νετ να μην εχουν σκορ και λεπτο που βρισκεται το παιχνιδι ενω τα παιχνιδια που μεταδιδει την ιδια ωρα η nova να εχουν;;;
Δεν έχω δει ποτέ σε Nova κάποιο παιχνίδι, αλλά στα εκτός έδρας παιχνίδια όπως είπα η ΝΕΤ δεν αλλάζει κάτι στην εικόνα, όπως είναι τη βάζει, άρα η αρχική εικόνα δεν έχει σκορ.
Εκτός αν η ΤΕΑΜ έχει ζητήσει να μην βάζουν σκορ στην πηγή και αν θέλει να το βάζει το κάθε κανάλι από μόνο του.

@ ADSLgr.com All rights reserved.