PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα ASDL συνδέσεων στα Βόρεια Προάστια της Αττικής

DeMaitre
10-07-06, 17:16
Εδώ και μερικές ώρες τα Βόρεια Προάστια της Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις συνδέσεις ADSL.

Ο ΟΤΕ παραδέχεται ότι το πρόβλημα οφείλεται σε βλάβη του δικτύου του και όχι στους ISPs, ενώ οι τεχνικές υπηρεσίες του Οργανισμού έχουν δώσει εντολή στο 121 να μην καταγράφει αναγγελίες βλαβών που αφορούν στις γραμμές ADSL συνδρομητών από τις περιοχές που εντοπίζεται το πρόβλημα, τουλάχιστον μέχρι το βράδυ.

Ακόμα δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση του ΟΤΕ για το θέμα, ενώ -όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι υπάλληλοι στις βλάβες του ΟΤΕ- το πρόβλημα αναμένεται να αποκατασταθεί από ώρα σε ώρα και το αργότερο μέχρι το βράδυ.

Αμέσως μόλις υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τον ΟΤΕ θα φροντίσω να την ανεβάσω στις Ειδήσεις του forum.

apok
10-07-06, 17:17
Και στο κέντρο της Αθήνας

johnvam
10-07-06, 18:19
Εγώ ήμουνα εκτός απο τις 13:00-17:00....

DeMaitre
10-07-06, 18:28
Εδώ και λίγη ώρα (περί τις 18:00 υπολογίζω) αποκαταστάθηκε η σύνδεση μου στο internet μέσω ADSL (περιοχή Νέα Ιωνία). Φαίνεται πως το πρόβλημα που εμφανίστηκε πριν από μερικές ώρες αποκαθίσταται σταδιακά. Ο ΟΤΕ δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε καμία επίσημη ανακοίνωση για το θέμα. Ελπίζω μόνο να μην πρόκειται για δάκτυλο κάποιου... εργολάβου, όπως αυτού που άφησε την περασμένη εβδομάδα τη μισή Ελλάδα χωρίς internet... :!: :whistle:

desertman
10-07-06, 19:01
Εγώ ήμουνα εκτός απο τις 13:00-17:00....

και εγώ... :(

DeMaitre
11-07-06, 16:30
Εχθές το μεσημέρι η μισή Αττική έμεινε για 4 ώρες χωρίς internet, αλλά κανένας αρμόδιος από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας δεν ευαρεστήθηκε να βγάλει μια ανακοίνωση, έστω τρεις αράδες, να ενημερώσει για το θέμα. Θα πει κανείς: "Ε, δεν έμεινε και η μισή Ελλάδα χωρίς internet όπως την προηγούμενη εβδομάδα, ούτε ασχολήθηκαν με το θέμα τα κανάλια".

Αν αναλογιστούμε όμως ότι στην Αττική κατοικεί ο μισός πληθυσμός της χώρας και πως το Γραφείο Τύπου του ΟΤΕ συνηθίζει να εκδίδει Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις "για ψύλλου πήδημα", θα περίμενα μια πιο υπεύθυνη συμπεριφορά προς την τεράστια πελάτειακή βάση που διαθέτει. Ειδικά όταν σε αυτή συμπεριλαμβάνονται μεγάλες εταιρίες και κάθε είδους επαγγελματίες που γι' αυτούς το internet αποτελεί ένα από τα βασικά εργαλεία της δουλειάς τους.

Αυτά τα ολίγα, προς γνώσιν και συμμόρφωσιν...

chatasos
11-07-06, 21:00
έστω τρεις αράδες, να ενημερώσει για το θέμα.
Πρόβλημα σε φορέα...8 κέντρα κάτω.

No-Name
11-07-06, 21:01
Πρόβλημα σε φορέα...8 κέντρα κάτω.

Ποια???:down:

chatasos
11-07-06, 21:10
Έχει σημασία?
Τώρα πια δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα.

@ ADSLgr.com All rights reserved.