PDA

Επιστροφή στο Forum : Αίτηση μέσω 3ου

PReD
07-02-04, 22:03
καλησπέρα παιδιά...

Είμαι σε ένα δίλημμα:

Το κατάστημα πληροφορικής απο το οποίο προμηθεύομαι τα πάντα για τον υπολογιστή μου αφού τους γνωστοποίησα οτι θέλω να βάλω ADSL μου πρότειναν να το κάνω μέσω αυτών...
Δηλαδή να κάνω την άιτηση μέσω αυτών και αυτοί να πάρουν μια κάποια προμήθεια....
Και σκέφτομαι τώρα να την κάνω την αίτηση μέσω αυτών η να πάω κατευθείαν στον ΟΤΕ...
Αν την κάνω μέσω αυτών μηπως υπάρξει κανένα πρόβλημα κλπ κλπ...

Εσείς τι γνώμη έχετε????

kmike
07-02-04, 22:35
Περίεργο...Όταν λες θα πάρουν προμήθεια, εννοείς από τον ΟΤΕ;
Εσύ γιατί να το κάνεις; Θα έχεις κάποιο κέρδος;
Ποιός ο λόγος να μπλέξεις λοιπόν; Αυτή είναι η μεγάλη μου απορία!

PReD
08-02-04, 00:18
Ναι απο τον ΟΤΕ... (πως ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ π.χ. δίνει συμβόλαια κινητών απο COSMOTE)
Ε είναι γνωστοί (φιλοι) κλπ κλπ κλπ αυτοί που έχουν το κατάστημα...
Και εγώ αυτό σκεφτηκα μην μπλέξω αλλα αν δεν υπάρξει πρόβλημα δεν έχω λόγο να μην το κάνω...
Thnx για το post anyway...

guru
08-02-04, 00:58
Εγώ θα σου σύστηνα να ασχοληθείς ο ίδιος. Αν γίνει κάτι λάθος από τον «τρίτο», άντε τρέξε να το διορθώσεις...

Αν πάλι τελικά το αποφασίσεις, πρέπει να τους δώσεις σαφείς οδηγίες (μόντεμ από τον ΟΤΕ - αν ναι ποιο και εγκατάσταση ή όχι, αν όχι ποιος θα πάρει το μόντεμ, ποιο και από πού), οπότε αναγκαστικά θα ασχοληθείς με το προκείμενο. Η αίτηση - πίστεψέ με - είναι το λιγότερο χρονοβόρο και δε βλέπω το λόγο να την κάνει κάποιος άλλος. Αν δε γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις (εννοώ τα παραπάνω ερωτήματα ή ό,τι άλλο), όλο και κάποιος εδώ μέσα θα σε βοηθήσει!

enwsitis21
08-02-04, 01:17
καλησπέρα παιδιά...

Είμαι σε ένα δίλημμα:

Το κατάστημα πληροφορικής απο το οποίο προμηθεύομαι τα πάντα για τον υπολογιστή μου αφού τους γνωστοποίησα οτι θέλω να βάλω ADSL μου πρότειναν να το κάνω μέσω αυτών...
Δηλαδή να κάνω την άιτηση μέσω αυτών και αυτοί να πάρουν μια κάποια προμήθεια....
Και σκέφτομαι τώρα να την κάνω την αίτηση μέσω αυτών η να πάω κατευθείαν στον ΟΤΕ...
Αν την κάνω μέσω αυτών μηπως υπάρξει κανένα πρόβλημα κλπ κλπ...

Εσείς τι γνώμη έχετε????

PReD,
1+1=11, ασχολείσου μόνος σου, διότι όσοι περισσότεροι εμπλέκονται , τόσο περισσότερο χαλάει το πράμα.

PReD
08-02-04, 23:28
Παιδιά thnx για τα post καταρχάς...
Δεν τίθεται θέμα οτι δεν μπορώ να κάνω μόνος την αίτηση ούτε το κάνω για κάποιο παρόμοιο λόγο...
Όντως και εγώ σκέφτηκα απο στην αρχή οτι θα παραμπλεχτούν τα πράγματα συμφωνώ μαζί σας και αφήνω την ιδέα.
Αφήστε που είναι επικίνδυνο τώρα με τις αναβαθμίσεις που περιμένουμε, μην αργήσουν αυτοί που θα προωθήσουν την αίτηση και χάσουμε την ευκαιρία...

Greg
09-02-04, 00:13
Κοίτα, άμα είναι γνωστοί γιατί όχι να μην πάρουν κάτι? Από την άλλη το άμεσο είναι καλυτερο... σκέψου και αποφάσισε...

Εγώ ξεκίνησα να το κάνω με αυτούς που εγκατέστησαν το τηλεφωνικό κέντρο, αλλά λόγω προβλημάτων τους με το internet (δεν μπορούσαν να μπουν) το έκανα μόνος μου... κανένε πρόβλημα πάντως... υποθέτων ότι το μόνο που θα κάναν θα ήταν η αίτηση ... τίποτα άλλο. Σημείωση ότι το ISDN που είχα κάνει το έκανα με αυτούς και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.

@ ADSLgr.com All rights reserved.