PDA

Επιστροφή στο Forum : Αλμπουμς αυτοκολλητων ποδοσφαιρου κ.α. ελληνικης εκδοσης

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

panoskas
31-01-13, 23:04
Καλησπέρα σε όλους. Ευχαριστώ lamprosmak σήμερα ήρθε ο φάκελός σου.:worthy:
Λοιπόν έχετε δίκιο για τους απατεώνες, αλλά δεν σας έφτιαχνε τη διάθεση όταν ανοίγατε τα φακελάκια και βρίσκατε μέσα χαρτάκια που σας έλλειπαν, θυμάστε το χαμόγελο του γιού σας όταν έβρισκε ένα νέο χαρτάκι; Σίγουρα η κοροϊδία είναι μεγάλη, αλλά το ταξίδι ήταν ωραίο και ας μην τελείωσε όπως το θέλαμε. Ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθούμε να τα πούμε και από κοντά. Είστε όλοι άψογοι!!!:oneup:

barcelonika
Τι πάθατε , σας πονάει η αλήθεια ? Καταρχήν δεν είμαι ο εκδότης , ούτε δουλεύω στον εκδότη , ούτε ποσοστά από τον εκδότη παίρνω. Είπα την άποψη μου , αλλά εσείς δεν είστε αντικειμενικοί , γιατί θέλετε να πάρουν όσοι μαζεύουν δώρο. Ε δεν γίνετε δυστυχώς . Αυτό το καταλάβατε από την αρχή , είναι θέμα τύχης , όπως πήραν κάποιοι , από τύχη συμπληρώνοντας το άλμπουμ , έτσι θα πάρουν και κάποιοι άλλοι στο μέλλον .
Δεν υπάρχει απατεωνιά , όποιος θέλει την διεύθυνση του εκδοτικού οίκου την βρίσκει . Καλή τύχη σε όλους μας λοιπόν

Tasos14
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑς
THE GOLDEN SHOP
2105785810-800
ΦΙΛΙΚΩΝ 56Α,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,ΑΘΗΝΑ ΤΚ:12131

panoskas
31-01-13, 23:08
Πολλά διπλά, όποιος θέλει ας στείλει π.μ. club 132 210

- - - Updated - - -

Τι πάθατε , σας πονάει η αλήθεια ? Καταρχήν δεν είμαι ο εκδότης , ούτε δουλεύω στον εκδότη , ούτε ποσοστά από τον εκδότη παίρνω. Είπα την άποψη μου , αλλά εσείς δεν είστε αντικειμενικοί , γιατί θέλετε να πάρουν όσοι μαζεύουν δώρο. Ε δεν γίνετε δυστυχώς . Αυτό το καταλάβατε από την αρχή , είναι θέμα τύχης , όπως πήραν κάποιοι , από τύχη συμπληρώνοντας το άλμπουμ , έτσι θα πάρουν και κάποιοι άλλοι στο μέλλον .
Δεν υπάρχει απατεωνιά , όποιος θέλει την διεύθυνση του εκδοτικού οίκου την βρίσκει . Καλή τύχη σε όλους μας λοιπόν
Ρε φίλε δεν είπαμε ότι τα παίρνεις κιόλας, αλλά το να γράφει ότι δεν υπάρχουν σπάνια νούμερα, αυτό δεν είναι παραπλάνηση του καταναλωτή; Εσύ τι λες;

madame
31-01-13, 23:10
Εγω πήρα χθες στην εταιρία και με ειπαν τα νουμερα κυκλοφορούν κανονικά
ΚΑΙ αν θέλω μπορούν να με τα στείλουν απο απρίλιο και μετα
για να δουμε???
Πλάκα μας κανεις!! 210 ακούμε και 210 δεν βλέπουμε! Εδω πάντως στην ΞΑΝΘΗ δεν το εχει ούτε ενας,ενώ τα υπόλοιπα πως τα χουμε δεκάδες φορές το κάθε χαρτακι κι απο κείνα ούτε ενα..ειναι ενα μυστήριο πράγμα! Δεν μπορω...Αποψε έχω όρεξη,συγχωρεστε μου την πολυλογια μου αλλα οταν ακούω πράγματα όπως "ΚΑΝΟΝΙΚΑ", "ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ" και "ΝΟΜΙΜΑ"...δεν ξέρω..κάτι παθαινω..

finally
31-01-13, 23:13
καλησπερα σε ολοι την παρεα
μια που μιλαμε για παιχτες 2 διαφορετικοι στο ιδιο νουμερο παραθετω αυτους που ξερω
22 song
22 arteta
204 cassano
204 pazzini
259 witsel
259 cesar αυτο δεν το εχω το θελω
419 kaka
419 diarra αυτο δεν το εχω το θελω
440 atsu
440 hulk αυτο δεν το εχω το θελω
518 essien
518 cahili αυτο δεν το εχω το θελω
518 bridge αυτο δεν το εχω το θελω
527 romeu
527 (δεν ξερω ποιος ειναι) αυτο δεν το εχω το θελω
για ψαχτε τα διπλα σας οποιος εχει απο τα παρακατω ας στειλει pm
σας ευχαριστω

Tasos14
31-01-13, 23:29
θα προτεινα να πέρναμε ομαδικά στην εταιρία

- - - Updated - - -

Αύριο ολοι τηλέφωνα να τους ζαλήσουμε :rofl:
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑς
THE GOLDEN SHOP
2105785810-800

hello
31-01-13, 23:33
Και τι να. Πουμε ηρθαμε που ειναι το 210 θα μας πουνε αγοραστε φακελακια μεσα ειναι καθε φορα που ειναι να αγορασετε ενα φακελακι αντι για φακελακι βαλτε τα χρηματα στο κουμπαρα του μικρου στο τελος του διαγωνισμου θα μαζεψετε τα χρηματα για ενα δωρο και στο 210 βαλτε τον κασανο και κρατηστε το αλμπουμ και γραψτε πανω το δωρο δωθηκε

Tasos14
31-01-13, 23:34
ναι αλλα καθε χρονο η εταιρια εχει ζητηση αντι να παιρνουνε συλλογες της πανινι

MATA77
31-01-13, 23:41
Και τι να. Πουμε ηρθαμε που ειναι το 210 θα μας πουνε αγοραστε φακελακια μεσα ειναι καθε φορα που ειναι να αγορασετε ενα φακελακι αντι για φακελακι βαλτε τα χρηματα στο κουμπαρα του μικρου στο τελος του διαγωνισμου θα μαζεψετε τα χρηματα για ενα δωρο και στο 210 βαλτε τον κασανο και κρατηστε το αλμπουμ και γραψτε πανω το δωρο δωθηκε

:oneup:ΣΩΣΤΟΣ Ο hello.ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 2 ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ!

finally
31-01-13, 23:45
παιδια το 210 ειναι ο bojan krkic καποιος μου το εστειλε σε φωτο να το δω

Tasos14
31-01-13, 23:47
αύτος ο μπογιαν κρικιτς μας εφαγε ολα τα λεφτα :rtfm:

panoskas
31-01-13, 23:49
Χρυσό τον πληρώσαμε.

Tasos14
31-01-13, 23:51
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑς
THE GOLDEN SHOP
2105785810-800

hello
31-01-13, 23:52
Την μεταγραφη του στη ΡΟΜΑ εμεις την καναμε χα χα χα

panoskas
31-01-13, 23:54
Την μεταγραφη του στη ΡΟΜΑ εμεις την καναμε χα χα χα

Σωστός!!! Και τα πρίμ από δικά μας λεφτά:rofl:

madame
31-01-13, 23:55
παιδια το 210 ειναι ο bojan krkic καποιος μου το εστειλε σε φωτο να το δω
Για ανέβασετον αν μπορείς να τον δούμε κι εμείς τον mister mystery!

Tasos14
31-01-13, 23:55
μονο την μεταγραφη του πληρώσαμε :(
ολοι του την ζωη και ολα τα σπιτια και περουσιακα στοιχεια του και παραπανω ;)

barcelonika
31-01-13, 23:59
ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΗΡΕΜΗΣΤΕ .
ΠΟΣΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΠΗΡΑΤΕ? ΑΝ ΣΑΝ ΛΕΙΠΟΥΝ 2, 3 ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ 542 ΜΟΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΙΠΛΑ ΕΧΕΤΕ 1.000 , 2.000 ΑΡΑ ΣΥΝΟΛΟ 2.500 ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΔΙΑ 4 = 625 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ χ 0,30 ΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ 200 € . ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΔΥΟ ΔΩΡΑ ΑΜΑ ΜΑΖΕΥΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ? ΑΠΟ ΠΟΥ? ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ . ΜIA ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 32" 3D EXEI ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 350€ ΕΝΑ i-phone 400 ME 500€ . ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

finally
01-02-13, 00:00
αν μπορεις madame στειλε μου το e-mail σου σε pm γιατι δεν ξερω πως βαζω φωτο εδω ειμαι ασχετος

Tasos14
01-02-13, 00:01
ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ 200€ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΤΣΙ
01-02-13, 00:03
Γεια σε ολη την παρεα.Συμφωνα με δικες μου πληροφοριες δινουνε 1 δωρο ανα νομο για καθε 1000 κουτες που πουλανε,οποτε ψιλοι στ'αχυρα.

stratosski
01-02-13, 00:04
ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 210 , ΠΑΤΕ ΣΕΛΙΔΑ 65 , ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΝΟΥΜΕΡΟ 962 ΑΠΟ tomdrazen75 ΑΠΟ 18-01-2013 .
ΖΩΝΤΑΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΑΚΟΜΑ.

hello
01-02-13, 00:05
Εταιρια μοιραστε τις κουτες με το 210 να τελειωνουμε σε ολη την Ελλαδα καμια 30 χαρτακια και καμια στα Γιαννιτσα απεναντι στο περιπτερο που παιρνω χαρτακια χα χα χα και πες το και στον περιπτερανα μου το πει πολλα θελω

- - - Updated - - -

Εταιρια μοιραστε τις κουτες με το 210 να τελειωνουμε σε ολη την Ελλαδα καμια 30 χαρτακια και καμια στα Γιαννιτσα απεναντι στο περιπτερο που παιρνω χαρτακια χα χα χα και πες το και στον περιπτερανα μου το πει πολλα θελω

barcelonika
01-02-13, 00:07
ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΜΕ 50 € ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΩΡΑ 500 € . ΧΑΛΑΡΩΣΕ .
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ , ΕΠΑΙΞΕΣ , ΡΙΣΚΑΡΕΣ , ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ?

madame
01-02-13, 00:10
ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΗΡΕΜΗΣΤΕ .
ΠΟΣΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΠΗΡΑΤΕ? ΑΝ ΣΑΝ ΛΕΙΠΟΥΝ 2, 3 ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ 542 ΜΟΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΙΠΛΑ ΕΧΕΤΕ 1.000 , 2.000 ΑΡΑ ΣΥΝΟΛΟ 2.500 ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΔΙΑ 4 = 625 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ χ 0,30 ΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ 200 € . ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΔΥΟ ΔΩΡΑ ΑΜΑ ΜΑΖΕΥΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ? ΑΠΟ ΠΟΥ? ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ . ΜΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 32" 3D EXEI ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 350€ ΕΝΑ i-phone 400 ME 500€ . ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
σε πληροφορώ ότι πέρασαν απο τα χέρια μου πανω απο 5.000 χαρτακια και όλα αγορασμενα!! Μέχρι και 45 φορές έχω κάποια σε διπλα όπως πχ το 95 και το 165 αλλα και πολλα αλλα! Συν 3 άλμπουμ συμπληρωμενα.(σχεδόν )γιαυτο σε παρακαλω....

panoskas
01-02-13, 00:13
ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΜΕ 50 € ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΩΡΑ 500 € . ΧΑΛΑΡΩΣΕ .
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ , ΕΠΑΙΞΕΣ , ΡΙΣΚΑΡΕΣ , ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ?

Φίλε μου καλά τα λες αλλά μάθε πως όταν γράφεις με κεφαλαία, τότε εσύ ΦΩΝΑΖΕΙΣ:clap:

hello
01-02-13, 00:14
Βλεπω μερικα τσακαλακια τα ξερετε καλα τα γραμματα
......................

- - - Updated - - -

Βλεπω μερικα τσακαλακια τα ξερετε καλα τα γραμματα
......................

stratosski
01-02-13, 00:16
O Κrkic ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ MILAN A.C ΣΤΗΝ A.C ROMA ΔΑΝΕΙΚΟΣ , ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΡΗΤΡΑ ΑΓΟΡΑΣ , ΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ.
ΟΧΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ , ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΘΕΛΟΥΜΕ
119249
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ
ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ mail ΣΤΟ FACE TOY NA MΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?
ΧΕΧΕΧΕ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 65 , ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ tomdrazen75
119251

madame
01-02-13, 00:22
O Κrkic ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ MILAN A.C ΣΤΗΝ A.C ROMA ΔΑΝΕΙΚΟΣ , ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΡΗΤΡΑ ΑΓΟΡΑΣ , ΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ.
ΟΧΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ , ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΘΕΛΟΥΜΕ
119249
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ
ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ mail ΣΤΟ FACE TOY NA MΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?
ΧΕΧΕΧΕ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 65 , ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ tomdrazen75
119251
Χμμμ...ειναι και σεξυ ο τύπος!! :) :) ;)

stratosski
01-02-13, 00:34
AXAXAXA SEXY KAI ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ.
ΛΟΓΟ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ , ΤΙ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

madame
01-02-13, 00:41
ΑΝΤΡΕΣ!! ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ!!! Τς Τς Τς Τς..

stratosski
01-02-13, 01:04
XEXEXEXE

hello
01-02-13, 01:05
βλεπω καλα περναμε

panthro36
01-02-13, 01:13
Παρακολούθησα τι ελέχθη, και συμφωνώ με αρκετούς από τους προλαλήσαντες.
Υπάρχουν πολλά πράγματα που αγνοείτε όμως δεν μπορώ να τα κοινοποιήσω μέσα από τη στήλη ακόμα. Εδώ και τρία χρόνια διαδραματίζονται γεγονότα και καταστάσεις στη χώρα μας, και τα παρακολουθούμε από απόσταση
χωρίς να μπορούμε να διαμορφώσουμε εμείς τις εξελίξεις. Έχουμε κοιμηθεί σαν λαός κανονικότατα, όλοι ξέρουν τι πρέπει να γίνει και κανείς δεν το κάνει.
Εδώ δίνεται στον καθένα η ευκαιρία να βοηθήσει τον εαυτό του και τους άλλους.
Μην συγχέετε τις φιλίες που δημιουργούνται και το ωραίο κλίμα της παρέας για να πείτε ότι αυτό είναι αρκετό....έτσι γίνεται πάντα.....τώρα θα αλλάξουν τα πράγματα.....στην Ελλάδα είμαστε .....κ.τ.λ. η δική σας ευθύνη που είναι

Για μένα προσωπικά τέθηκαν τρία ερωτήματα.
1) Ικανοποίηση των παιδιών μου με την συμπλήρωση του άλμπουμ και επιλογή δώρου?
2) Τιμωρία για αθέμιτες εμπορικές τακτικές?
3) ή και τα δύο μαζί.
Για όσους δεν γνωρίζουν σας παραθέτω αποσπάσματα του Νόμου 2251/1994 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
Άρθρο 2 - Γενικοί όροι των συναλλαγών - Καταχρηστικοί γενικοί όροι
1. Όροι που έχουν διατυπωθεί εκ των προτέρων για μελλοντικές συμβάσεις (γενικοί όροι των συναλλαγών), δεν δεσμεύουν τον καταναλωτή,
εάν κατά την κατάρτιση της σύμβασης τους αγνοούσε ανυπαιτίως, όπως, ιδίως, όταν ο προμηθευτής δεν του υπέδειξε την ύπαρξή τους ή του στέρησε
τη δυνατότητα να λάβει πραγματική γνώση του περιεχομένου τους.
4. Κατά την ερμηνεία των γενικών όρων συναλλαγών λαμβάνεται υπόψιν η ανάγκη προστασίας των καταναλωτών. Γενικοί όροι συναλλαγών που
διατυπώθηκαν μονομερώς από τον προμηθευτή ή από τρίτον για λογαριασμό του, σε περίπτωση αμφιβολίας ερμηνεύονται υπέρ του καταναλωτή.

Άρθρο 4 - Εμπορία από απόσταση αγαθών και υπηρεσιών, πλην των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών
1. Σύμβαση από απόσταση είναι κάθε σύμβαση που αφορά αγαθό ή υπηρεσία, η οποία συνάπτεται μεταξύ ενός προμηθευτή και ενός καταναλωτή,
χωρίς την ταυτόχρονη φυσική παρουσία τους, στο πλαίσιο ενός συστήματος προμήθειας αγαθών ή παροχής υπηρεσιών από απόσταση, που οργανώνεται
από τον προμηθευτή, ο οποίος χρησιμοποιεί, αποκλειστικά, ένα ή περισσότερα μέσα τεχνικής επικοινωνίας από απόσταση μέχρι και τη σύναψη της σύμβασης.
Μέσα τεχνικής επικοινωνίας από απόσταση, με την έννοια του άρθρου αυτού, είναι ιδίως τα έντυπα χωρίς παραλήπτη, τα έντυπα με παραλήπτη,
οι τυποποιημένες επιστολές, τα διαφημιστικά έντυπα με στέλεχος παραγγελίας, οι κατάλογοι, το τηλέφωνο με ή χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, το ραδιόφωνο,
το εικονοτηλέφωνο, το βιντεοτέξτ (μικροϋπολογιστής και τηλεοπτική οθόνη) με πληκτρολόγιο ή οθόνη αμφίδρομης επικοινωνίας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο,
η τηλεομοιοτυπία και η τηλεόραση.
2. Η σύμβαση από απόσταση είναι άκυρη, υπέρ του καταναλωτή, εάν πριν από τη σύναψή της, ο καταναλωτής δεν ενημερώθηκε με τα μέσα της χρησιμοποιούμενης τεχνικής επικοινωνίας κατά τρόπο ευκρινή, σαφή και κατανοητό, τηρουμένων των αρχών της καλής πίστης κατά τις εμπορικές συναλλαγές και των διατάξεων που διέπουν το κύρος των δικαιοπραξιών, για τα ακόλουθα ιδίως στοιχεία, καθώς και για κάθε μεταβολή αυτών:
α) τη ταυτότητα και τη διεύθυνση του προμηθευτή,
β) τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του αγαθού ή της υπηρεσίας,
γ) την τιμή, την ποσότητα και τις δαπάνες μεταφοράς, καθώς και το φόρο προστιθέμενης αξίας, εφόσον δεν περιλαμβάνεται στην τιμή,

Άρθρο 8 - Ευθύνη του παρέχοντος υπηρεσίες

1. Ο παρέχων υπηρεσίες ευθύνεται για κάθε περιουσιακή ζημία ή ηθική βλάβη που προκάλεσε παράνομα και υπαίτια, με πράξη ή παράλειψή του,
κατά την παροχή αυτών στον καταναλωτή. Ως παρέχων υπηρεσίες νοείται όποιος, στο πλαίσιο της άσκησης επαγγελματικής
δραστηριότητας παρέχει υπηρεσία, κατά τρόπο ανεξάρτητο .

Άρθρο 9γ - Απαγόρευση αθέμιτων εμπορικών πρακτικών

1. Απαγορεύονται οι αθέμιτες εμπορικές πρακτικές που υιοθετούνται πριν, κατά τη διάρκεια και ύστερα από εμπορική συναλλαγή που σχετίζεται με συγκεκριμένο προϊόν.

2. Μια εμπορική πρακτική είναι αθέμιτη, όταν είναι αντίθετη προς τις απαιτήσεις επαγγελματικής ευσυνειδησίας, και στρεβλώνει ουσιωδώς ή ενδέχεται να στρεβλώσει
ουσιωδώς την οικονομική συμπεριφορά του μέσου καταναλωτή, στον οποίο φθάνει ή στον οποίο απευθύνεται το προϊόν ή του μέσου μέλους της ομάδας, όταν μια
εμπορική πρακτική απευθύνεται σε μια συγκεκριμένη ομάδα καταναλωτών.

3. Εμπορικές πρακτικές οι οποίες ενδέχεται να στρεβλώνουν ουσιωδώς την οικονομική συμπεριφορά μόνο μιας σαφώς προσδιοριζόμενης
ομάδας καταναλωτών που είναι ιδιαιτέρως ευάλωτοι ως προς την πρακτική αυτή ή ως προς το συγκεκριμένο προϊόν λόγω πνευματικής
ή σωματικής αναπηρίας, ηλικίας ή απειρίας, με τέτοιο τρόπο ώστε ο προμηθευτής να μπορεί ευλόγως να το προβλέψει, εκτιμώνται υπό το
πρίσμα του μέσου μέλους της συγκεκριμένης ομάδας. Το προηγούμενο εδάφιο εφαρμόζεται με την επιφύλαξη της κοινής και θεμιτής διαφημιστικής
πρακτικής της διατύπωσης δηλώσεων που ενέχουν υπερβολές ή δηλώσεων οι οποίες δεν αναμένεται να εκληφθούν, ως έχουν, στην κυριολεξία τους.

4. Εμπορικές πρακτικές είναι αθέμιτες, ιδίως όταν είναι παραπλανητικές ή επιθετικές, όπως αυτές καθορίζονται στα άρθρα 9δ, 9ε, 9στ και στα άρθρα 9ζ και 9η , αντίστοιχα.

Άρθρο 9δ - Παραπλανητικές πράξεις

1. Μια εμπορική πρακτική θεωρείται παραπλανητική όταν περιλαμβάνει εσφαλμένες πληροφορίες και είναι, συνεπώς, αναληθής ή, όταν,
με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της συνολικής παρουσίασής της, παραπλανά ή ενδέχεται να παραπλανήσει το μέσο καταναλωτή,
ακόμα και εάν οι πληροφορίες είναι, αντικειμενικά, ορθές όσον αφορά ένα ή περισσότερα από τα στοιχεία τα οποία παρατίθενται κατωτέρω και,
ούτως ή άλλως, τον οδηγεί ή ενδέχεται να τον οδηγήσει να λάβει απόφαση συναλλαγής την οποία, διαφορετικά, δεν θα ελάμβανε. Τα στοιχεία αυτά είναι:
α) η ύπαρξη ή η φύση του προϊόντος,
β) τα κύρια χαρακτηριστικά του προϊόντος, όπως είναι η διαθεσιμότητα, τα οφέλη, οι κίνδυνοι, η εκτέλεση, η σύνθεση,
τα συνοδευτικά εξαρτήματα, η μετά την πώληση υποστήριξη προς τον καταναλωτή και η αντιμετώπιση των παραπόνων,
η μέθοδος και η ημερομηνία κατασκευής ή παροχής, η παράδοση, η καταλληλότητα, η χρήση, η ποσότητα, οι προδιαγραφές,
η γεωγραφική ή εμπορική προέλευση ή τα αναμενόμενα από τη χρήση του προϊόντος αποτελέσματα, ή τα αποτελέσματα και τα
ουσιώδη χαρακτηριστικά των δοκιμών ή ελέγχων του προϊόντος,
γ) η έκταση των δεσμεύσεων του προμηθευτή, τα κίνητρα για την εμπορική πρακτική και η φύση της διαδικασίας πωλήσεων,
κάθε δήλωση ή σύμβολο που αφορά άμεση ή έμμεση χορηγία ή έγκριση του προμηθευτή ή του προϊόντος,
δ) η τιμή ή ο τρόπος υπολογισμού της ή η ύπαρξη ειδικής συμφέρουσας τιμής,
ε) η ανάγκη υπηρεσίας, ανταλλακτικού, αντικατάστασης ή επισκευής,
στ) η φύση, τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τα δικαιώματα του προμηθευτή ή του αντιπροσώπου του, όπως είναι η ταυτότητα και τα περιουσιακά στοιχεία του,
τα προσόντα του, η ιδιότητα, η έγκριση, η εταιρική σχέση, η σύνδεση και η κυριότητα δικαιωμάτων βιομηχανικής, εμπορικής ή πνευματικής ιδιοκτησίας ή τα βραβεία
και οι διακρίσεις του,
ζ) τα δικαιώματα του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος αντικατάστασης ή επιστροφής σύμφωνα με το άρθρο 5.

2. Μια εμπορική πρακτική θεωρείται επίσης παραπλανητική όταν, στο πραγματικό της πλαίσιο, λαμβανομένων υπόψιν όλων των χαρακτηριστικών της
και των περιστάσεων, οδηγεί ή ενδέχεται να οδηγήσει τον μέσο καταναλωτή να λάβει απόφαση συναλλαγής την οποία διαφορετικά δεν θα ελάμβανε,
και η πρακτική περιλαμβάνει:
α) κάθε προσπάθεια προώθησης προϊόντος (μάρκετινγκ), συμπεριλαμβανομένης της συγκριτικής διαφήμισης, που δημιουργεί σύγχυση με προϊόντα,
εμπορικά σήματα, εμπορικές επωνυμίες και άλλα διακριτικά γνωρίσματα ενός ανταγωνιστή,
β) μη συμμόρφωση του προμηθευτή προς τις δεσμεύσεις που περιέχουν κώδικες συμπεριφοράς με τους οποίους ανέλαβε να δεσμευτεί, όταν η
δέσμευση είναι ρητή και όχι προγραμματική, και μπορεί να εξακριβωθεί και ο προμηθευτής αναφέρει σε μια εμπορική πρακτική ότι δεσμεύεται από τον κώδικα.

Άρθρο 9δ - Παραπλανητικές πράξεις

1. Μια εμπορική πρακτική θεωρείται παραπλανητική όταν περιλαμβάνει εσφαλμένες πληροφορίες και είναι, συνεπώς, αναληθής ή, όταν,
με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της συνολικής παρουσίασής της, παραπλανά ή ενδέχεται να παραπλανήσει το μέσο καταναλωτή,
ακόμα και εάν οι πληροφορίες είναι, αντικειμενικά, ορθές όσον αφορά ένα ή περισσότερα από τα στοιχεία τα οποία παρατίθενται κατωτέρω και,
ούτως ή άλλως, τον οδηγεί ή ενδέχεται να τον οδηγήσει να λάβει απόφαση συναλλαγής την οποία, διαφορετικά, δεν θα ελάμβανε. Τα στοιχεία αυτά είναι:
α) η ύπαρξη ή η φύση του προϊόντος,
β) τα κύρια χαρακτηριστικά του προϊόντος, όπως είναι η διαθεσιμότητα, τα οφέλη, οι κίνδυνοι, η εκτέλεση, η σύνθεση,
τα συνοδευτικά εξαρτήματα, η μετά την πώληση υποστήριξη προς τον καταναλωτή και η αντιμετώπιση των παραπόνων,
η μέθοδος και η ημερομηνία κατασκευής ή παροχής, η παράδοση, η καταλληλότητα, η χρήση, η ποσότητα, οι προδιαγραφές,
η γεωγραφική ή εμπορική προέλευση ή τα αναμενόμενα από τη χρήση του προϊόντος αποτελέσματα, ή τα αποτελέσματα και τα
ουσιώδη χαρακτηριστικά των δοκιμών ή ελέγχων του προϊόντος,
γ) η έκταση των δεσμεύσεων του προμηθευτή, τα κίνητρα για την εμπορική πρακτική και η φύση της διαδικασίας πωλήσεων, κάθε δήλωση
ή σύμβολο που αφορά άμεση ή έμμεση χορηγία ή έγκριση του προμηθευτή ή του προϊόντος,
δ) η τιμή ή ο τρόπος υπολογισμού της ή η ύπαρξη ειδικής συμφέρουσας τιμής,
ε) η ανάγκη υπηρεσίας, ανταλλακτικού, αντικατάστασης ή επισκευής,
στ) η φύση, τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τα δικαιώματα του προμηθευτή ή του αντιπροσώπου του, όπως είναι η ταυτότητα και τα περιουσιακά στοιχεία του, τα προσόντα του, η ιδιότητα, η έγκριση, η εταιρική σχέση, η σύνδεση και η κυριότητα δικαιωμάτων βιομηχανικής, εμπορικής ή πνευματικής ιδιοκτησίας ή τα βραβεία και οι διακρίσεις του,
ζ) τα δικαιώματα του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος αντικατάστασης ή επιστροφής σύμφωνα με το άρθρο 5.

2. Μια εμπορική πρακτική θεωρείται επίσης παραπλανητική όταν, στο πραγματικό της πλαίσιο, λαμβανομένων υπόψιν όλων των χαρακτηριστικών
της και των περιστάσεων, οδηγεί ή ενδέχεται να οδηγήσει τον μέσο καταναλωτή να λάβει απόφαση συναλλαγής την οποία διαφορετικά δεν θα ελάμβανε,
και η πρακτική περιλαμβάνει:
α) κάθε προσπάθεια προώθησης προϊόντος (μάρκετινγκ), συμπεριλαμβανομένης της συγκριτικής διαφήμισης, που δημιουργεί σύγχυση με προϊόντα,
εμπορικά σήματα, εμπορικές επωνυμίες και άλλα διακριτικά γνωρίσματα ενός ανταγωνιστή,
β) μη συμμόρφωση του προμηθευτή προς τις δεσμεύσεις που περιέχουν κώδικες συμπεριφοράς με τους οποίους ανέλαβε να δεσμευτεί, όταν η δέσμευση είναι
ρητή και όχι προγραμματική, και μπορεί να εξακριβωθεί και ο προμηθευτής αναφέρει σε μια εμπορική πρακτική ότι δεσμεύεται από τον κώδικα.

Υπάρχουν και άλλα σημεία στη νομοθεσία για τις υποχρεώσεις του προμηθευτή, η νομοθεσία είναι με το μέρος μας. Μην παρακαλάτε για δώρα και
κάρτες και όταν σας κλείνουν την πόρτα νιώθετε σαν ζητιάνοι.
Υπάρχουν Υπηρεσίες που μπορείτε να απευθυνθείτε όπως ΓΓΚ, ΣΔΟΕ , Φορολογούμενοι Πολίτες για την τιμωρία και Συνήγορος του Καταναλωτή για την
συμμόρφωση της επιχείρησης και το δίκαιο αίτημα για την απόκτηση καρτών και δώρου. Και εν κατακλείδι αν βρεθούμε 1000 άτομα εγώ παράδειγμα ξέρω
πάνω από 50 που ζητούν αυτά τα νούμερα και πάνω από 150 που συμπληρώνουν το άλμπουμ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και αυτούς που θέλουν
περισσότερα από δύο ή πέντε νούμερα γιατί ούτε αυτοί έχουν τα σπάνια. Ένα τέτοιο δικαστήριο είναι θέμα χρόνου να κερδηθεί.
ακόμα και να αποτύχετε αρκεί που προσπαθήσατε είναι καλύτερο από το να κλαίτε τη μοίρα σας.
Αν η εταιρεία παρακολουθεί ή αν υπάρχουν φερέφωνα της, ( δεν το ξέρω απλά το γράφω ) να της το μεταφέρουν, πιστεύω θα έρθει σε δεινή θέση και αυτό
δεν είναι ούτε απειλή ούτε προειδοποίηση, είναι συμβουλή, για ένα δίκαιο αίτημα των συλλεκτών να ολοκληρώσουν τα άλμπουμ.

BARCELONIKA θα ήθελα να ακούσω την άποψή σου καθώς και όσον μπόρεσαν να διαβάσουν το θέμα:

tomdrazen75
01-02-13, 01:17
βρε βρε το παρεακι μεγαλωσε,και καλα δεν σας καταλαβε κανενας με τα συνθηματικα που λετε.
τελος παντων.
ειμαι μεσα ρε λεβεντες ,μονο να μπορω.

Μητσος
01-02-13, 01:29
:whistle::whistle:

panthro36
01-02-13, 01:34
βρε βρε το παρεακι μεγαλωσε,και καλα δεν σας καταλαβε κανενας με τα συνθηματικα που λετε.
τελος παντων.
ειμαι μεσα ρε λεβεντες ,μονο να μπορω.

Υπάρχουν άλλα πιο σημαντικά αυτά που έγραψα τα ξέρει όλος ο κόσμος, απλά έδωσα μια άλλη διάσταση!!!

tthemis
01-02-13, 01:54
barcelonica

λες τα ίδια και τα ίδια. και λες για λές. να στα σουμάρω να καταλάβεις.

από την αρχή λέω τα εξής:

κανεις δεν περίμενε με 50Ε να πάρει iphone.
κανείς δεν λέει η εταιρία να κάνει μην βγάλει λεφτα. καλά κάνει και βγάζει γουστάρουμε όλοι να βγάλει.
υπάρχουν όμως 2 εμφανεις χοντραδες:
1ον είναι αυτά που λέει έξω από το album. Ιδίως εκείνο που λέει δεν υπάρχουν σπάνια νουμερα.
διάβασε και τον νόμο που εφερε ο pathro.
2ον αν σκεφτεις λίγο τα οικονομικά μεγέθη θα δεις πόσο δυσανάλογα είναι κάποια πράγματα.
κατ αρχήν υπάρχουν 15.000 άτομα που νοικιάζουν περίπτερα
υπάρχουν 35.000 αιθουσες δημοτικού χ 15 μαθητές να σου βάλω στην κάθε τάξη
χοντρικά το βάλε ένα 10% να συμμετέχει υπολόγισε τα νούμερα.
πόσα 210 θα βγάλει 50; 50 δώρα δλδ; από 500Ε το καθένα; για υπολόγισε εσυ τώρα τα 25.000 με το όλο τζίρο.
πως σου φαίνεται;

tomdrazen75
01-02-13, 02:06
Υπάρχουν άλλα πιο σημαντικά αυτά που έγραψα τα ξέρει όλος ο κόσμος, απλά έδωσα μια άλλη διάσταση!!!

για αλλου χτυπουσε η καμπανα ,ξερει αυτος
και ας κανει τον αδιαφορο
και το ειμαι μεσα εαν μπορω για τον ιδιο ητανε.

καμια σχεση με αυτα που εγραψες,και τα ανελυσες μια χαρα αποτι διαβασα.
μακαρι να γινει κατι.

cdadamis
01-02-13, 10:07
Καλησπέρα σας , αν και μαζεύω πολύ καιρό τα αυτοκόλλητα ,είμαι καινούργιος στην παρέα σας και αυτό γιατί δεν το ήξερα ότι είχαμε δημιουργήσει club , μέχρι που με πληροφόρησαν εχθές για αυτό . Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις συζητήσεις σας και πιστεύω ότι σε κάποια είσαστε κάπως υπερβολικοί .
Μιλάτε για απατεώνες , ενώ από την πρώτη στιγμή όταν πήραμε το άλμπουμ στα χέρια μας , και είδαμε τα δώρα , καταλάβαμε πως αν η εταιρεία έδινε σε όλους μας από ένα δώρο , τότε θα ήτανε φιλανθρωπικό ίδρυμα και όχι εμπορική επιχείρηση . Από τον τρόπο που γράφετε , γίνετε κατανοητό ότι είσαστε όλο σας ευφυείς άνθρωποι , θα μπορούσαμε ποτέ με αγορά 100 και 150 € αυτοκόλλητων να πάρουμε όλοι δώρα αξίας 300 και 500 € ?
Η εταιρεία δραστηριοποιείτε χρόνια στον κλάδο , και όποιος θέλει να μάθει τα στοιχεία της μπορεί να τα βρει , δεν είναι εταιρεία φάντασμα. Τυπογραφικά λάθη γίνονται πάντα και παντού , αυτό δεν σημαίνει κάτι .Και εγώ ξέρω άτομα που συμπλήρωσαν το άλμπουμ και πήρανε δώρο , και εμένα μου λείπουν τα νούμερα που αναφέρετε και πιστεύω πως θα τα βρω.
Αντί να κράζετε τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ που βγάζει τα πλαστά χαρτάκια , που είναι από την Βόρειο Ελλάδα μάλιστα , όπως και εγώ , που αυτός και αν κερδίζει και μάλιστα χωρίς λειτουργικό κόστος , που δεν δίνει ούτε θα δώσει ποτέ ΚΑΝΕΝΑ δώρο , που ζητάει 2 και 5 € για τα ΝΙΤJAKIA , που λειτουργεί σε βάρος της εκδοτικής εταιρείας , που πουλάει χωρίς παραστατικά , που δεν πληρώνει ούτε ένα € φόρο , που μας έχει φλομώσει στα κάκιστης ποιότητας αυτοκόλλητα , κράζετε την εκδοτική εταιρεία που και νόμιμη είναι και δώρα δίνει , και φόρους πληρώνει και προσωπικό απασχολεί ?
Αντί να κράζετε τον περιπτερά ή τον ψιλικατζή σας , που αγοράζει από τον αντιγραφέα , που κερδοσκοπεί σε βάρος μας , που μας εκμεταλλεύεται και μας κοροϊδεύει πουλώντας μας εν γνώσει του φωτοτυπημένα χαρτάκια , που μας παίρνει παράνομα χρήματα για το και καλά κουπόνι δώρου με τα nitjakia , φωνάζετε για μια νόμιμη εταιρεία , που εκτός των μεγάλων δώρων που δίνει ΧΩΡΙΣ έξτρα χρήματα δίνει και τα μικρά , όπως τις σβούρες και τα αβγουλάκια ? Αυτά τζάμπα τα βρήκε η εκδοτική? Τον ψιλικατζή ή τον περιπτερά που αγοράζει μαύρα τον καταγγείλατε?
Μην χτυπάμε λοιπόν αυτούς που λειτουργούν σωστά και νόμιμα , αλλά τους απατεώνες . Αυτοί είναι που απομυζούν το χαρτζιλίκι των παιδιών μας και μας κοροϊδεύουν . Αυτά για την ώρα , εύχομαι σε όλους μας να βρούμε τα χαρτάκια που μας λείπουν και να πάρουμε το δώρο μας.

Ενα μεγάλο συγνώμη λοιπόν που τοσο καιρό θιγουμε την πιο "νομιμη" εταιρία που λειτουργεί αυτή τη στιγμή στη χωρα μας.
Ενα μεγαλο συγνώμη που εμεις οι ασχετοι δεν διαβασαμε απο την αρχή τους όρους του παιχνιδιου στις σελιδες του αλμπουμ, που παλι εμεις δεν ειδαμε τις ημερομηνιες για τη διαρκεια του διαγωνισμού, ούτε και τα στοιχεία της εταιρίας που τοσα χρονια δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, αλλά ο δαίμων του τυπογραφείου ξεχασε να βάλει στο εξωφυλο.

Συγνώμη που δεν καταφεραμε να συλλάβουμε τον "απατεώνα" με τα πλαστά, που έκλεβε από την τσέπη μας και από τα "νομιμα" κέρδη της εκδοτικής εταιρίας.

Συγνώμη που εμεις οι "ευφυείς άνθρωποι" σκεπτόμασταν τοσο καιρό πονηρά.

madame
01-02-13, 10:18
Καλημέρα! Λοιπόν φτάσαμε ως εδω και οι ελλείψεις μου επιτέλους ειναι στο 132,210.
Ψάχνω για τον ανηψιο μου μερικα αυτοκολλητα και μετα τελος! Θα περιμένω κι εγω κάνα θαύμα να γινει (αντε το πολυ μια φορά το μήνα μια κουτα θα παίρνω μπας και πετύχουμε κάνα σπάνιο) για να συμπληρωθεί μόνο το ενα άλμπουμ!εκτος άμα τα βγαλουνε μπόλικα!χαχα. εχουμε και λέμε: ελλείψεις :132,210.
Ψάχνω:2,5,9,10,11,29,30,39,45,53,94,96,103,118,132,133,135,151,180,184,210,211,226,228,229,230,231,238,244,283,297, 306,313,316,322,351,352,353,365,367,370,375,383,388,394,396,404,413,425,431,436,462,489,490,493,498,505,513,518,529,536.

ΔΙΠΛΑ:1,3,4,6,7,12,14,15,16,17,18,19,21,22,23,24,25,26,27,33,34,35,36,37,38,40,41,46,48,49,50,54,56,57,58,59,60,61, 62,63,64,65,66,67,68,69,70,71,73,74,75,76,77,78,79,80,82,83,84,85,86,87,88,89,91,92,93,95,97,98,99,100,102,104,107,108,1 09,110,111,112,113,115,116,117,119,121,122,123,124,125,126,127,128,129,130,134,137,138,139,140,141,142,145,147,148,149,1 50,152,153,154,155,156,157,158,159,160,161,162,163,164,165,166,167,168,169,172,174,175,176,177,178,181,182,185,186,188,1 89,190,191,193,194,195,197,199,201,202,203,204,205,208,209,212,214,215,216,217,218,219,220,222,223,224,232,233,235,236,2 39,240,241,242,243,245,246,248,249,250,251,252,253,254,255,256,258,259,261,262,263,264,266,267,268,269,270,271,272,275,2 77,278,279,280,282,284,285,286,288,289,292,293,294,296,298,299,300,301,302,303,304,305,307,308,309,310,311,312,315,317,3 18,319,320,321,323,324,325,326,327,328,329,330,331,332,333,334,335,336,337,339,340,341,342,344,345,346,347,348,349,350,3 54,355,356,357,358,360,361,362,363,364,366,368,369,371,372,373,374,376,377,378,379,380,382,384,385,386,389,390,391,395,3 97,398,399,400,403,405,406,408,410,411,414,415,417,418,420,421,422,423,424,427,430,432,433,434,435,437,439,440,441,442,4 43,444,445,446,447,448,449,450,451,453,454,455,459,460,461,464,465,466,467,469,471,472,473,474,475,477,479,480,481,482,4 83,484,486,487,488,491,492,494,495,496,497,500,501,502,506,507,508,512,512,514,516,517,519,520,521,522,523,524,525,526,5 27,528,530,532,532,533,534,536,537,538,541,542,543,545.

- - - Updated - - -

Θελω να ευχαριστήσω τον finally και τον ΓΙΑΝΝΗ απο την ΚΟΡΙΝΘΟ (δεν θυμάμαι το ψευδώνυμο ) για τους φακέλους που πήρα! Ευχαριστω λοιπόν Ευχαριστω Ευχαριστω !

panthro36
01-02-13, 10:38
madame καλημέρα θα κοιτάξω και θα δω τι μπορώ να σου στείλω.

panoskas
01-02-13, 10:42
Καλημέρα σε όλους. Βλέπω ότι υπάρχει αρκετή δραστηριότητα στην παρέα μας σε σχέση μ΄αυτούς τους απατεώνες και συμφωνώ απόλυτα με τους panthro36 & cdadamis. Εάν αποφασίσετε να κάνουμε κάποια συλλογική κίνηση, είμαι και ΄γω μέσα.

panthro36
01-02-13, 10:56
vagelis3 ποιες είναι οι ελλείψεις σου?

stratosski
01-02-13, 11:02
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑΑΑΑΑ

madame
01-02-13, 11:49
Έφυγε σήμερα ο φάκελος για τον hello.

podosferistis 987
01-02-13, 12:47
madame θα σου στειλω τα 2-5-9-10-29-30-45-53-94-118-133-135-151-180-184-226-228 απο εσενα θελω το 446 στειλε π.μ. για διευθυνση

banker24
01-02-13, 13:00
Καλημέρα σας,
είμαι καινούριος στο forum και ανήκω και εγώ στην κατηγορία των πατεράδων που προσπαθούν να βοηθήσουν τους γιους τους να συμπληρώσουν το αλμπουμ the gold collection. Αργότερα θα αναρτήσω τις ελλείψεις που έχω καθώς και τα διπλά με σκοπό την ανταλλαγή.

Καλησπέρα.

Έχουμε και λέμε:

ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ: 29,35,36,41,42,47,48,52,57,58,59,60,61,64,65,67,68,72,75,76,77,79,80,81,82,83,88,89,90,92,101,104,108,109,120,122,125,13 0,132,143,,171,172,174,179,180,183,208,210,222,230,231,236,240,243,251,252,253,254,258,260,265,266,267,268,270,271,272,2 73,274,277,281,284,289,290,291,292,294,309,314321,322,361,363,367,374,401,405,406,408,409,413,418,425,428,429,432,435,43 7,442,443,446,447,450,452,453,454,455,463,465,466,467,469,470,471,493,499,509,510,511,512,517,527.

ΔΙΠΛΑ:2,4,12,13,17,18,20,23,24,26,32,33,50,51,54,73,7584,86,95,96,97,98,105,107,111,114,115,119,121,123,136,139,146 ,149,151,153,165172,188,192,195,197,200,204,209,211,212,213,215,216,217,218,221,223,228,229,234,238,239,245,249,250,253, 262,263,283,285,299,301,303,305,307,308,318,328,330,332,338,350,354,355,362,370,371,372,375,376,377,378,380,383,385,386, 389,393,397,398,400,403,407,410,416,417,431,434,436,440,445,458,468,473,478,479,480484,489,494,496,497,499,500,502,509,5 14,515,519,531,536

cdadamis
01-02-13, 13:31
Καλημέρα σας,
είμαι καινούριος στο forum και ανήκω και εγώ στην κατηγορία των πατεράδων που προσπαθούν να βοηθήσουν τους γιους τους να συμπληρώσουν το αλμπουμ the gold collection. Αργότερα θα αναρτήσω τις ελλείψεις που έχω καθώς και τα διπλά με σκοπό την ανταλλαγή.

Καλώς ορισες και εσυ στο κλαμπ

Κανε λιστες γιατι τοσα διπλα που κυκλοφορουν εδω μεσα οχι ενα αλλά πεντε αλμπουμ συμπληρωνεις. Φωτεινή εξαιρεση τα 132, 210

@ ADSLgr.com All rights reserved.