PDA

Επιστροφή στο Forum : Αλμπουμς αυτοκολλητων ποδοσφαιρου κ.α. ελληνικης εκδοσης

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40

ankat64
08-02-13, 23:16
ΥΠΑΡΧΕΙ !!!!!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ .ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟ 132 ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ .ΑΝΕΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ .Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ (ΚΡΙΚΙΤΣ) 210.ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
119622

panthro36
08-02-13, 23:16
Καλησπερίζω την παρέα με τη σειρά μου και παίρνω τη σκυτάλη - χωρίς να σημαίνει ότι τρέχω - και σας λέω ότι στην περιοχή μου όταν κάποιος
θέλει να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες του χωρίς να καταβάλλει καμία προσπάθεια λέμε " πέσε πίτα να σε φάω " στην περίπτωσή μας αν υπάρχει μια πιθανότητα να "φάτε την πίτα" είναι να δουλέψετε ομαδικά αφού υπάρχουν αρκετά μέλη στην παρέα του justin4all, εκτός αν δεν σας ενδιαφέρει το θέμα, μη διστάζετε δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα είστε νόμιμοι και απαιτείτε ένα δίκαιο αίτημα. Εξάλλου δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι μόνο τα στοιχεία σας θα δώσετε και θα εκπροσωπηθείτε από κάποια άτομα που θα κάνουν τη δουλειά για σας. Απλά με εσάς η φωνή τους έχει μεγαλύτερη δύναμη . Άποψή μου, για ότι πράξει αυτή η ομάδα πρέπει να είναι ενήμερα όλα τα μέλη ούτως ώστε αν κάποιος διαφωνεί με τυχόν ενέργειες της να μπορεί να τεθεί εκτός. Όποιος πάει με :bless: λυπάμαι αλλά χάνει το χρόνο και το χρήμα του!!

madame
08-02-13, 23:21
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ
ΔΕΝ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ
madame ΜΗΝ , ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙ . ΤΟ 210 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΙ ΠΟΤΕ . ΤΟ 132 ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΤΟ 210 ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ PAVLEX KAI ΜΗΤΣΟΣ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ , ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ 54 ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ , ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ
Ναι αλλα ο barcelonika τα βρήκε μέσα σε δέκα μέρες και τα δυο,πως λες εσυ δεν έχουν βγει ακόμη!! ;; ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ :) :)

panthro36
08-02-13, 23:56
Εγω ενα εχω να πω,οτι εχετε ξεφυγει εντελως ,καλυτερα δεν δινατε τα τοσα λεφτα να αγοραζατε το υποτιθεμενο δωρο απο ενα καταστημα ? το λοττο πιασατε? δεν παμε καλα ως κοινωνια,δεν σας επιασε η οικονομικη κριση ακομα απο οτι φαινετε,αν διαβαζατε αυτο το νημα μηνυματων απο την αρχη δεν θα δινατε 50 100 200 ευρω για να συμπληρωσετε το αλμπουμ,τα εχω πεξει με εσας,η να τα δινατε σε μια φιλανθρωπια η να πληρωνατε την δεη ενος συνταξιουχου η ενος απορου κ.α. αλλοι απο τα σκουπιδια τρωνε ,μετα φταιει η εταιρεια που δεν βγαζει ολα τα νουμερα , αφου υπαρχουν τα κοροιδα που τα αγοραζουν και τα κονομανε,γιατι να τα βγαλουν! οτι και να κανετε νομικα ακρη δεν θα βγαλετε,γιατι δεν ειναι μαλακες απο την εταιρεια,θα σας κυνηγησει και αυτη νομικα.
Εχω 30 αλμπουμ ελληνικης εκδοσης διαφορα και ενα συμπληρωμενο δεν εχω,πριν 2 χρονια σταματησα να ασχολουμε,ειναι καλες συλλογες,αλλα ετσι οπως κανουν ας τους μεινουν απουλητα,τα χριστουγεννα ηρθε ο ανιψιος μου με το αλμπουμ στα χερια και τα 20 διπλα για να τον βοηθησω,το συζητησαμε και με τον πατερα του ,του εξηγησαμε για την απατεωνια που γινετε ,εκανε ψιλομουτρα,και ασχολουμαστε μονο με τα αλμπουμς της πανινι,αν θελει με το χαρσιλικι του ας αγορασει,αλλα φταινε και οι γονεις,γιατι αντι να τους γινει μαθημα που και αυτοι ως παιδια μαζευαν και περιμενανε τα πλουσια δωρα επεσαν ως ενηλικοι στην παγιδα παλι,εγω ακομα περιμενω απο το 1982 να με φερει ο εμπορος στο ψιλικατζη την μπαλα ποδοφαιρου,του ειχε στειλει η εταιρεια και τις εδωσε ολες σε αλλο ψιλικατζη διπλανου χωριου,οπως λεει και το ρητο "αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα",και τα παιδια σας το ιδιο λαθος θα κανουν.
Τι να πω , να μας λυπηθει ο θεος γιατι δεν παμε καλα ως κοινωνια.

- - - Updated - - -

αλλα και καλα κανετε και τα αγοραζετε βρε! να κοινηθει η αγορα,τι το μπαουλιασατε το χρημα,αντι να το φαει η μουχλα.:)

pavlex συμφωνώ με τα λεγόμενά σου μέχρι ενός σημείου, όμως από το 1982 έως σήμερα έχουν αλλάξει πολλά δεδομένα, νομίζω αυτός που έκδωσε το άλμπουμ έμεινε σε αυτή την εποχή
του 1982, που πέρα από το χωριό μου δεν ήξερα τι συμβαίνει αλλού, πως θα μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και εσένα? Τώρα όμως γνωρίζουμε τι συμβαίνει και είμαστε ομοιοπαθείς.
Ατομικό - κοινωνικό συμφέρον ή κοινωνική δικαιοσύνη δες το ή βρες το δικό σου κίνητρο.

madame
08-02-13, 23:58
ΥΠΑΡΧΕΙ !!!!!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ .ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟ 132 ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ .ΑΝΕΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ .Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ (ΚΡΙΚΙΤΣ) 210.ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
119622
Ρε παιδια...Τωρα που τον κοιτάζω καλα τον τύπο μπορω να σας ορκιστώ (σχεδόν) ότι αυτο το αυτοκόλλητο το είχαμε στα χερια μας αρχές αρχές οταν ξεκίνησε η συλλογή πριν αρχίσουμε να κολλαμε τα άλμπουμ και ο κουβαρντας ο γιος μου το δώσε κάπου σε κάνα παιδι! Τη θυμάμαι καλα αυτήν την έκφραση προσώπου! Που να ξέραμε ότι θα ειναι ενα απο τα σπάνια ! Εγω παιδια με νομικά και τέτοια δεν μπλεκομαι και ας μην πάρω δώρο ποτε! Έτσι κι αλλιώς σταματάω κάπου εδω παιρνωντας το μάθημα μου (και καλα που έπαθα για να μάθω ) του χρόνου άμα μας ξαναδωσουν έξω απο το σχολειο άλμπουμ θα τους το κοπανησω πανω στα κεφαλιά τους κι ας έχουν βάλει για δώρο και Porsche ! Για εσάς που θα ασχοληθητε για τα δικαιώματα σας σας εύχομαι πραγματικά να βγείτε νικητές!

ΛΕΝΑ
09-02-13, 00:08
Καλησπερα σε ολους.Συμφωνω με τον φιλο μας pavlex,εχουμε πιο σημαντικα πραγματα να ασχοληθουμε,τα λαχεια ειναι το πιο σημαντικο απο τα δευτερευοντα πραγματα στη ζωη μας.Γιναμε ολοι ξανα παιδια αλλα και αυτο το καταντησαμε μια στενοχωρια,ενα αγχος πως θα βρουμε το 210,δεν σκεφτομαστε πως θα βρουμε λεφτα να πληρωσουμε τα χαρατσια και τα δανεια!!!!!!!!Αν ηταν να κανουμε μια κινηση να παρουμε με τις κλωτσιες τους πολιτικους μας που ριμαξαν την ΕΛΛΑΔΑ τοτε θα ημουν και εγω μαζι σας.

gazakias
09-02-13, 00:13
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ , ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ , ΟΤΙ ΣΠΑΝΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ , ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΜΑ
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΡΘΑ ΟΙ ΛΑΤΙΝΟΙ :SCRIPTA MANENT

- - - Updated - - -

ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΕΥΛΟΓΗ ΔΙΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ :
GOLDEN SHOP ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ E.Π.Ε
ΤΗΛ. 210 578.58.10
ΜΙΑΟΥΛΗ 1
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ( 28/02/2013) ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΤΗΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

- - - Updated - - -

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ Ή ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑΟΥΛΗ 1 ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!!

ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ....

apithanos2013
09-02-13, 00:16
Καλησπέρα και από μενα
Ο μεγάλος μου γιος όπως και όλοι εσεις , κάνει συλλογή για τα δώρα αλλα και αυτον του λείπουν κάποια νούμερα
Αυτο που μου έκανε εντύπωση πριν 2 μερες πήγα να του αγοράσω μια κούτα φακελλάκια και ο προμηθευτής χονδρικής στην περιοχή μου( είναι φίλος και τα παίρνω χονδρική)
μου είπε ότι πλέον εχουν σταματήσει να πωλούνται , γιατί είναι παράνομα. ¨εμεινα έκπληκτος και ρωτώ :
όντως σταματησε η διάθεση των καρτών?
έχει κάποιος επικοινωνήσει με την προμηθεύτρια εταιρεία?

Ευχαριστώ εκτ ων προτέρων
Κώστας

ankat64
09-02-13, 00:18
madame έχεις απόλυτο δίκιο.Αυτές οι εταιρείες έχουν πάντα καλυμμένη την πλευρά τους νομικά .Όποιος νομίζει ότι αν μπορεί να βρει το δίκιο του μέσω της οδού (δικαιοσύνη) απατάται οικτρά. Έχει ακούσει κανείς να έχει καταδικαστεί ποτέ τέτοια εταιρεία(φάντασμα,:whistle: ) στην Ελλάδα(σιγά μην είμαστε Ευρώπη). Το κοπέλι (132) στη φώτο που ανέβασα, απορεί και αυτό για το που το έχουν κρύψει τόσο καιρό δεν βλέπεις την έκφραση του στο πρόσωπό του.

panthro36
09-02-13, 00:26
Παιδιά τελικά και εσείς έχετε δίκιο και η εταιρεία είναι ακριβοδίκαιη γιατί Κι αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας
και όμως παιδιά το 210 είναι παπάς και έμεινε τελευταίος. Ακόμα ένα δείγμα αξιοπιστίας της εταιρείας να μην ακούσω ξανά δυσμενή σχόλια.....

justice4all
09-02-13, 00:36
ΤΟ 132 ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΗΘΗΚΕ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΑΡΤΑΚΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ.
ΤΟ 210 ΠΟΤΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ.
ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ?
5? 10?50?100?
ΠΟΣΟΙ?
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ? ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΜΗΝ ΖΗΛΕΨΟΥΜΕ?
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ?
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΥΩ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ 120.000 ΑΛΜΠΟΥΜ
ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ.
120.000 ΑΛΜΠΟΥΜ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ?
ΞΕΡΕΤΕ
ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ.
ΝΟΜΙΜΑ , ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΠΛΑΣΤΑ ,ΜΑΙΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΔΕΝ ΜΑΣΣΣΣ ΝΟΙΑΖΕΙΙΙΙΙ
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΠΑΝΙΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ?
ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ 1.ΟΟΟ ΦΟΡΕΣ. ΟΧΙ ΤΟ 487 ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 10.000 ΚΑΙ ΤΟ 132 5
ΟΧΙ ΤΟ 143 20.000 ΚΑΙ ΤΟ 210 .... ΠΟΣΕΣ?
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΕΚΔΟΤΙΚΗ
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ?
ΠΟΣΑ ΔΩΡΑ ΕΔΩΣΕ?
ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ 147 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 90% ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ 132 ΚΑΙ ΤΟ 210 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 100% ΜΟΝΟ ΤΟ 210

madame
09-02-13, 00:37
Καλησπέρα και από μενα
Ο μεγάλος μου γιος όπως και όλοι εσεις , κάνει συλλογή για τα δώρα αλλα και αυτον του λείπουν κάποια νούμερα
Αυτο που μου έκανε εντύπωση πριν 2 μερες πήγα να του αγοράσω μια κούτα φακελλάκια και ο προμηθευτής χονδρικής στην περιοχή μου( είναι φίλος και τα παίρνω χονδρική)
μου είπε ότι πλέον εχουν σταματήσει να πωλούνται , γιατί είναι παράνομα. ¨εμεινα έκπληκτος και ρωτώ :
όντως σταματησε η διάθεση των καρτών?
έχει κάποιος επικοινωνήσει με την προμηθεύτρια εταιρεία?

Ευχαριστώ εκτ ων προτέρων
Κώστας
Κι αυτο καθόλου παράξενο να συμβει,είδε τα σκούρα τα κονομησε καλα και σου λέει μέχρι εδω καλα τα πήγαμε και τώρα μην είδατε τον Παναη!

hello
09-02-13, 00:39
Τον περιπτερα απεναντι δεν το φερνουν αλλο χαρτακια γιατι δεν εχουν επομενος αυτη η ιστορια φτανει στο τελος της χωρις το 210 πουθενα. Μητσο ε τοτε να μην μπερδευομαστε εσυ εισαι ακομα στο σταδιο του μπριγκιπα ......χα χα χα εμας μας λειπει η κορονα χα χα χα

justice4all
09-02-13, 00:41
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΛΑΧΕΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ. ΟΚ
ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΔΩΡΑ.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΒΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ.
ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ , ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 4 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΔΟΥΝΕ 60% ΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΤΖΙΡΟ ΤΟΥΣ. ΕΣΤΙ ΣΥΛΛΟΓΗ PANINI ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ.
ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑΖΕΙΣ ΑΚΡΙΒΑ ΔΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙΣ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ.
ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΕΛΟΣ.

pavlex
09-02-13, 00:45
Απο οτι εχω καταλαβει τοσο καιρο ,μαλλον διαβαζουν εδω το φορουμ,και ειδαν οτι το ψαχνετε και σταματησαν την κυκλοφορια,κριμα παντως και τα λεφτα που δωσατε και μαζεψατε 2 3 κουτες διπλα,δεν τα δινατε σε μενα να πληρωνα το ι.χ. που χρωσταω ,και να μαζευα λεφτα για να παω του χρονου στο μουντιαλ στην βραζιλια,να πηγαινα και 1 μηνα πιο νωρις να δω το καρναβαλι,το δικο μας το βαρεθηκα,και λογω κρισης παει για λουκετο.

justice4all
09-02-13, 00:58
ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΠΟΥΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΛΜΠΟΥΜ , ΣΤΑ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΤΗΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΤΕΡΑΣΤΙΟ.
ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΟΥΔΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΤΙΚΗ , ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ , ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΗΣ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΛΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ Κ.Τ.Λ.Π , Κ.Τ.Λ.Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΑ 132 ΚΑΙ 210 .

- - - Updated - - -

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ.
ΤΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ , Η ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ.

- - - Updated - - -

ΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ . ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ Α ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ?
ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ FORUM ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ?
ΣΤΟ ¨ΑΛΜΠΟΥΜΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Κ.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ"
ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΜΕ , ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ . ΕΙΜΑΣΤΕ . ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΑ SITE , FORUM ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ , ΕΔΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ.
ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΑΥΤΟ.
ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠO ΤΗΝ ΕΚΔΟΤΙΚΗ , ΟΠΩΣ Ο BARCELONIKA ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΤΙΚΗ.

- - - Updated - - -

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ , ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ . ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ. ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

pavlex
09-02-13, 01:02
Μπορει η εταιρεια να υπαρχει ως οικημα-κτιριο-μηχανημματα,αλλα δεν υπαρχει νομικα κατωχυρωμενη για να αποδιδει φορολογια-μισθους κ.α., δεν ειναι σιγουρο οτι ειναι η γκολτσεν σοπ,μακαρι να την βρειτε και να παει στην δικαιοσυνη η υποθεση ,και εγω μαζι σας, αλλα απο πισω θα πεσει η μιζα ως συνηθως στο ελλαδισταν,μπορει να σας μηνυσουν για οτιδηποτε και αντε να βρεις ακρη.

justice4all
09-02-13, 01:07
ΦΙΛΕ PAVLEX ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΙΟΥΜΕ , ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.
ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ , ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΗ ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΜΗΛΕΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ , ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΜΕ ΕΜΑΣ

- - - Updated - - -

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΣ , ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΔΩΡΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ , ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ , ΕΦΟΡΙΕΣ , ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ.
ΑΠΛΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΣΠΑΝΙΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ.
ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.

panthro36
09-02-13, 01:10
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ , ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ , ΟΤΙ ΣΠΑΝΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ , ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΜΑ
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΡΘΑ ΟΙ ΛΑΤΙΝΟΙ :SCRIPTA MANENT

- - - Updated - - -

ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΕΥΛΟΓΗ ΔΙΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ :
GOLDEN SHOP ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ E.Π.Ε
ΤΗΛ. 210 578.58.10
ΜΙΑΟΥΛΗ 1
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ( 28/02/2013) ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΤΗΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

- - - Updated - - -

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ Ή ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ

Καλό θα ήταν να δημοσιεύσεις την έγγραφη υπόσχεση που έδωσε η εταιρεία στο forum για την κυκλοφορία των σπάνιων καρτών ώστε να γίνεις πιο αξιόπιστος
σε όλους.

tthemis
09-02-13, 03:35
Λοιπόν για μην τα πολυλογούμε.
Υπάρχει μία κίνηση σε εξέλιξη μεμονομένη και υπάρχει και μία κίνηση ομαδικη που οργανώνεται απ όσο έχετε καταλάβει όλοι μέχρι σήμερα από αυτά που έχετε διαβάσει στο φόρουμ. δεν υπάρχει κάτι κρυφό.
όλα λέγονται στο φόρουμ. καλό θα ήταν όσοι περισσότεροι μαζευτούν. καθόμαστε και συζητάμε αυτά που ηδή ξέρουμε. ότι δεν θα κυκλοφορήσει το 210... κτλ κτλ
και όπως καταλάβατε καποιοι ξέρουν κάτι περισσότερο.

justice4all
09-02-13, 13:16
H ΕΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙΑ ΤΟΥ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΟ ΕΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ " Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΠΑΝΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ".
ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ FORUM ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΞΕΡΕΤΕ , ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ . ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ 71 ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΕΚΤΟΣ FORUM . ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ , ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ , ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

- - - Updated - - -

ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΟΜΩΣ , ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ . ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑ 71 ΑΤΟΜΑ , ΤΟΤΕ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.....
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΗΣ , ΣΤΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ,ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 2251/94 , ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ , ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 9 , ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ , ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΜΙΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ .ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ , ΦΟΒΕΡΟ Ε? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ , ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ , ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΚΛΙΜΑ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΞΑΡΤΑΤΕ
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ

panthro36
09-02-13, 13:17
Κάποιες φορές και η αδράνεια είναι ενέργεια justice4all πρέπει να τη σεβόμαστε.
δόξα το θεό υπάρχουν πολλές παροιμίες που μπορεί να σκεφτεί κανείς όπως το όπου ακούς πολλά κεράσια να κρατάς μικρό καλάθι.
Ο κόσμος στο site έχει πάρει την απόφασή του, μην τον κουράζουμε άλλο με αυτά και βοηθήστε όσους μπορείτε με καμιά αλλαγή
να έχουν όσον το δυνατό λιγότερες ελλείψεις.

justice4all
09-02-13, 13:20
ΣΩΣΤΟ ΦΙΛΕ panthro36 , ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ , ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΜΗ , ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΔΙΠΛΑ , ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΝΙΑ 132 ΚΑΙ 210 ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ.

tthemis
09-02-13, 13:34
για να το ρίξουμε λίγο "έξω"...
εργοστάσιο παραγωγής συμπλήρωσης albums. ψάχνουν καινοτόμες ιδέες σαν χρυσοθήρες ... ορίστε μία!

.<- output erros (doubles... etc)
.| |
. +----------------------+
input A (album) -> .| .|
. | .| --> output
input X (χαρτάκια) -> | .|
.+-----------------------+
.|
.--- <- button start

panthro36
09-02-13, 13:57
ΣΩΣΤΟ ΦΙΛΕ panthro36 , ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ , ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΜΗ , ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΔΙΠΛΑ , ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΝΙΑ 132 ΚΑΙ 210 ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ.

Βρε εσείς από αυτά που έχετε αγοράσει ανοίγετε εταιρεία !!!!!!

apithanos2013
09-02-13, 16:55
Καλησπέρα
Όπως σας είπα , ο γιος μου κάνει και αυτός συλλόγή και του λείπουν τα παρακάτω εκτός απο τα δυο σπάνια φυσικα τα παρακάτω νούμερα. Αν μπορείτε να του τα στείλετε σας γράφω ποια δεν έχει:
3, 15, 19, 25,33,35,39,40,44,46,47,48,56,59,65,89,91,103,123,151,167,170,171,187,207,212,215,220,221,230,254,255,256,257,263,294,29 7,303,331,332,335,337,349,353,387,389,391,394,395,396,401,405,408,411,414,422,426,433,436,447,454,471,473,478,483,489,49 1,527,530,531 αυτα

στην παρακάτω διεύθυνση :
Κουτσουράς Κωνσταντίνος
Αθανασίου Διάκου 51
Αριδαία Ν.Πέλλας
ΤΚ 58400

στείλτε τα με courier ACS με χρέωση δική μου

Υπάρχουν και αρκετα διπλά αν σας ενδιαφέρει να σας τα γράψω πέστε μου

Περιμένω νέα σας.
Με εκτίμηση

Κώστας

justice4all
09-02-13, 20:46
H OMAΔA ΤΟΥ JUSTICE4ALL ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΙΝΑΝΕ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ .
ΒΓΑΛΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Η ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ , ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ .
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ
ΟΠΩΣ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΔΩΡΟΥ , ΜΠΑΛΕΣ , ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ Κ.Τ.Λ
Η ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ , ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ .

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ,
ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ FORUM ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ , ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ .

banker24
10-02-13, 11:59
Χαιρετώ τα παιδιά του forum.

Εμένα και του γιού μου μας λείπουν και άλλα νούμερα εκτός από τα περίφημα 132 και 210 και θα μας έλειπαν πολύ περισσότερα αν δεν είχα την βοήθεια κάποιων από τα παιδιά του forum.
Γι'αυτό τον λόγο επανέρχομαι και πάλι δημοσιεύοντας τις ελλείψεις μου.
47,58,72,76,80,82,83,90,
132,171,172,179,180,183,
210,222,230,254,260,265,266,270,272,273,274,277,281,284,289,294,
314,322,
401,405,406,413,432,443,446,450,452,453,454,455,463,466,469, 470,471,499,
510, 511.

Εννοείται ότι έχω αρκετά διπλά που θα χαρώ και εγώ να στείλω από πλευράς μου.

- - - Updated - - -

Καλημέρα σε όλους,

αυτά είναι τα διπλά μου
1,2,4,7,8,10,11,12,13,14,17,18,20,22,24,26,28,30,32,35,36,41,48,49,50,54,56,59,60,63,64,
66,67,73,75,77,81,84,86,87,92,95,96,97,
105,107,110,111,114,115,117,119,121,123,125,139,144,145,146,149,151,153,165,167,181,
188,195,196,197,198,199,
200,202,204,206,207,209,211,213,214,215,216,217,219,220,225,228,233,234,235,236,239,
243,245,246,249,250,253,256,261,263,271,278,283,285,292,293,298,
301,303,305,307,308,312,318,328,330,338,350,353,355,362,370,371,372,374,375,376,377,
378,379,380,383,386,389,390,391,393,397,398,
410,416,417,448,458,465,468,472,478,479,480,484,494,496,
502,509,514,515,519,531, 532

justice4all
10-02-13, 12:57
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ , ΠΟΥ ΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ .
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ( ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ 132 & 210 ) ,ΚΟΥΠΟΝΑΚΙΑ ΜΕ ΔΩΡΑΚΙΑ , ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ , ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ , ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ , ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 90,
ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ SITE MAΣ.

Giorgio sak
10-02-13, 16:14
Είμαι πολύ περίεργος να δω αν θα τα καταφέρετε.
Η ΡΑΝΙΝΙ και οι κατά καιρούς αντιπρόσωποί της στην Ελλάδα, οι οποίοι δεν χάνουν 100 ή 200 ευρώ αλλά ΠΟΛΛΑ λεφτά, δεν τα έχουν καταφέρει.
Η εταιρεία αυτή κλέβει κόσμο πάνω από 30 χρόνια. Εγώ τη θυμάμαι ως CAROUSEL. Με έκλεβε και μένα όταν ήμουν παιδί.Ξέρει να κρύβεται και προφανώς θα έχει τον τρόπο και τα μέσα γι αυτό.
Ψάχνετε για αυτοκόλλητα από τη νόμιμη εταιρεία και τα ξεχωρίζετε από την παράνομη, λες και η... νόμιμη είναι νόμιμη. Έχει πληρώσει δικαιώματα για τη συλλογή; Πουλάει στους ψιλικατζήδες με τιμολόγιο; Τηρούσε ποτέ τις δεσμεύσεις της απέναντι στους καταναλωτές;
Κάποιος ξύπνιος την πληρώνει με το ίδιο νόμισμα. Τυπώνει παράνομα αυτοκόλλητα και τα πουλάει παράνομα. Αν βέβαια, υπάρχει αυτός ο ξύπνιος και δεν είναι απλά μια προσπάθεια παραπλάνησης από την εταιρεία.

Πρόπερσι, η ίδια εταιρεία έβγαλε μια παράνομη συλλογή με την Πάττυ, όταν γινόταν ο μεγάλος πανικός με τη συγκεκριμένη. Μιλάμε για κέρδη ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ευρώ, όλα μαύρα. Έφαγαν και οι ψιλικατζήδες καλά. Και κάθε χρόνο με το τσάμπιονς Λιγκ τα ίδια.

Συμφωνώ σε πολλά με τον Pavlex. Και λυπάμαι γιατί ξέρω ότι και του χρόνου θα γίνεται η ίδια κουβέντα,όπως γινόταν και πέρσι για την περσινή συλλογή.

justice4all
10-02-13, 17:06
ΦΙΛΕ Giorgio sak , ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ .
ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΛΑΣΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΔΩΡΩΝ ( ΜΟΝΟ ΤΑ NINJA ME EXTRA ΧΗΜΑΤΑ ). ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ.
ΤΡΙΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙ ΑΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ , Α.Φ.Μ , ΕΠΩΝΥΜΙΑ , ΤΗΛΕΦΩΝΑ , FAX , Κ.Τ.Λ. ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ , ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΟΣΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ , ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟ " ΣΠΑΝΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ " .
ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ , ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ , ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ , ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ , ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΛΑΔΩΣΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ.

tasosnom
10-02-13, 18:05
Μήπως κάποιος έχει το 313 να μου το στείλει;
Ας επικοινωνήσει μαζί μου και για τυχόν ελλείψεις που πιθανόν έχει.
Πάντως αμφιβάλλω πια αν οι περισσότεροι φίλοι στο φόρουμ συνεχίζουν
να αγοράζουν αυτοκόλλητα. Κι εγώ έχω σταματήσει γιατί είναι κουτό να
αγοράζεις τη στιγμή που κανείς μας δεν κερδίζει. Τώρα θα μου πείτε ότι
είναι άδικο να φτάσεις στην πηγή και να μη πιείς νερό. Δεν ξέρω ούτε μπορώ
να προτείνω κάτι. Παρακολουθώ τον κύριο δικαιοσύνη και ελπίζω κάτι να
προτείνει εκείνος. Αυτό που ήθελα να επισημάνω όμως είναι ότι πολλές
φορές το να μπλέκεις με δικηγόρους σε τέτοιες υποθέσεις είναι χειρότερο
από το να μπλέκεις με απατεώνες. Παιδιά μην ξεχάσετε με την πολυλογία
μου το 313.

pavlex
10-02-13, 20:04
"Έφαγαν και οι ψιλικατζήδες καλά" ,
και αυτοι τα εδωσαν στα χαρατσια :rtfm: τι στεναχωριεσε,το χρημα χερια αλλαζει.

stratosski
10-02-13, 20:06
Καλησπέρα στην παρέα , ελπίζω να περάσατε ένα όμορφο Σ.Κ , βοήθησε και ο καιρός . Αυτό που κάποιες φορές γίνετε χαμός από συζητήσεις μεταξύ μας και κάποιες άλλες , άκρα σιωπή ..... , γιατι?

thanos24
10-02-13, 20:08
παιδια δεν αντεχω αλλο σκεφτομαι να τα παρατησω μς το παλιο 132 και το 210 του. ενας φιλος με λεει οτι εχει διπλο 210.. θα δουμε .. αμα το εχει και το παρω θα το βγαλω φωτο.. μετα αν καποιος τυχει διπλο 132 διπλο μπορει να μου ζητησει οποιο διπλο θελει να του το στειλω να το παρω

pavlex
10-02-13, 20:23
θα με χαρισετε απο χιλιαδες αυτοκολλητα που εχετε απο ενα στο καθε αριθμο να φτιαξω ενα αλμπουμ για τον ανιψιο μου! δεν μας ενδιαφερουν τα δωρα,ισως να τα πεταξετε κιολας.

justice4all
10-02-13, 20:23
ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΦΙΛΕ thanos24 , ΤO 210 ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Η ΕΚΔΟΤΙΚΗ , ΕΝΩ ΤΟ 132 ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΝΕΤΕ , ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ , ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ.
ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ , ΕΜΕΙΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ justice4all ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ.

nnn
10-02-13, 22:35
Το θέμα κλειδώνει προσωρινά μέχρι να διαβάσω όλα τα μηνύματα και να δω τι ακριβώς συμβαίνει.

- - - Updated - - -

Λοιπόν, αν και δεν έχω καμιά υποχρέωση να αιτιολογήσω οτιδήποτε κάνω, τι μέγιστος admin είμαι άλλωστε :rolleyes:, έχω υποχρέωση να προστατεύσω το adslgr και τα μέλη του.

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρήθηκαν πολλαπλοί λογαριασμοί και μηνύματα από αυτούς που δημιούργησαν μια πολύ περίεργη εικόνα σε αυτό το θέμα, η μια persona να γράφει πως έχει το χαρτάκι, η άλλη πως το είδε, η τρίτη πως θα κινηθεί νομικά και πάει λέγοντας.

Επίσης είδα πολλαπλά μηνύματα να γράφουν για "απατεώνες", "κλέφτες" κλπ.
ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ, ΤΟ ADSLGR ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ, ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΘΕΛΕΤΕ, ΩΣ ΤΟΤΕ Η "ΤΙΜΩΡΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.

Θα ξανανοίξω το θέμα, αλλά αν δω να συνεχίζεται ότι γινόταν ως τώρα, θα κλείσω όλο το section και ας ήμουν εγώ ο μέγιστος admin :rolleyes: αυτός που πρότεινε να ανοιχτεί ξεχωριστό τμήμα για εσάς που μαζεύετε και ανταλλάσετε χαρτάκια.

zidane977
10-02-13, 22:54
Ρε παιδιά,τελικά το είδε κανείς το 132 και το 210,εστώ και κανα 2 φορές..αν ναι να μας πει κάποιος σε ποια πόλη..

hello
10-02-13, 23:02
Γειας σας παιδια αυριο στελνω τους τελευταιους φακελους στην madame το 394 316 359 539 και στον tasosnom 313 και αποχωρω χαρηκα για την αλληλογραφια που ειχα και την καλη παρεα σας θα σας παρακολουθω χαλαρα και αν κανεις απο εσας βρει το 210 διπλο πολυ ευχαριστως το δεχομαι συμπληρωσα 2 αλμπουμ με ελλειψεις το 210 132 210 και πιστευω βοηθησα πολλα παιδακια στα Γιαννιτσα χαρη σε εσας ευχαριστω........

ankat64
10-02-13, 23:13
Καλησπέρα στην παρέα του Φόρουμ. zidane977 ναι το 132 το έχω δει εγώ εδώ στην Πτολεμαΐδα σε άλμπουμ φυσικά κολλημένο όχι μία αλλά
(3 )τρεις φορές.Ναι υπάρχει αυτό .Το 210 δυστυχώς δεν το έχω δει καθόλου.Και εξάλλου το 132 το ανέβασα σε φώτο .Και το ξαναανεβάζω για να μην υπάρχουν αμφιβολίες,εγώ ο ίδιος το φωτογράφισα .119691

youtube downloader (http://soundfrost.org/ )

thanos24
10-02-13, 23:22
φιλε μηπως το εχεις διπλο γιατι μπορει να παρω το 210 και αμα μου το δωσεις μπορει να συμπληρωσω αλμπουμ στειλε μηνυμα το χρεαζομαι

φιλικα θανος

youtube downloader (http://soundfrost.org/ )[/QUOTE]

Μητσος
10-02-13, 23:42
Για οσους λενε οτι δεν εχει τυπωθει, δεν εχει δοθεί στην κυκλοφορια καθως και γιαυτους που απλα δεν το εχουν δει, μπορουν να δουν το 210 στο μηνυμα 962 κολημενο σε αλμπουμ. Αιντε και στα δικα μας.

tasosnom
10-02-13, 23:51
Ευχαριστώ πολύ justice4all για την βοήθειά σου.
Πιστεύω ότι η κίνηση να μην αγοράζουμε πλέον φακελλάκια είναι στη σωστή κατεύθυνση.
Αν χρειάζεσαι κάποια νούμερα για να τα στείλεις σε κάποιους ... αναξιοπαθούντες ... συλλέκτες
και μπορώ να εξυπηρετήσω θα το κάνω με πολλή μεγάλη ευχαρίστηση.
Προσπάθησα να στείλω προσωπικό μήνυμα και η ενέργεια δεν γινόταν αποδεκτή. Επίσης βλέπω
κάποια ονόματα στο φόρουμ να είναι σαν διεγραμμένα. Τι σημαίνουν όλα αυτά;

zidane977
11-02-13, 00:36
Απ'ότι κατάλαβα ο justice4all αποβλήθηκε επ αορίστου απο το forum γιατί λογικά παρέβη κάποιον κανόνα.
Κρίμα..γιατί ήταν η τελευταία μας ελπίδα να πάρουμε κάτι απο αυτήν την εταιρεία(ο θεός να την κάνει) ή τουλάχιστον έτσι νομίζω.

imperium
11-02-13, 01:38
Το θέμα κλειδώνει προσωρινά μέχρι να διαβάσω όλα τα μηνύματα και να δω τι ακριβώς συμβαίνει.

- - - Updated - - -

Λοιπόν, αν και δεν έχω καμιά υποχρέωση να αιτιολογήσω οτιδήποτε κάνω, τι μέγιστος admin είμαι άλλωστε :rolleyes:, έχω υποχρέωση να προστατεύσω το adslgr και τα μέλη του.

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρήθηκαν πολλαπλοί λογαριασμοί και μηνύματα από αυτούς που δημιούργησαν μια πολύ περίεργη εικόνα σε αυτό το θέμα, η μια persona να γράφει πως έχει το χαρτάκι, η άλλη πως το είδε, η τρίτη πως θα κινηθεί νομικά και πάει λέγοντας.

Επίσης είδα πολλαπλά μηνύματα να γράφουν για "απατεώνες", "κλέφτες" κλπ.
ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ, ΤΟ ADSLGR ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ, ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΘΕΛΕΤΕ, ΩΣ ΤΟΤΕ Η "ΤΙΜΩΡΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.

Θα ξανανοίξω το θέμα, αλλά αν δω να συνεχίζεται ότι γινόταν ως τώρα, θα κλείσω όλο το section και ας ήμουν εγώ ο μέγιστος admin :rolleyes: αυτός που πρότεινε να ανοιχτεί ξεχωριστό τμήμα για εσάς που μαζεύετε και ανταλλάσετε χαρτάκια.

Γνωμη μου να διαγραψεις και τα μνματα που προσβαλλουν και εχουν ξεφυγει απο την ουσια του θεματος.
Μηνες κραταει ολο αυτο που δεν θα βγαλουμε και ακρη οσο και να προσπαθουν.Αυτα.

tthemis
11-02-13, 04:04
Γνωμη μου να διαγραψεις και τα μνματα που προσβαλλουν και εχουν ξεφυγει απο την ουσια του θεματος.

Ποια είναι ρε παιδια η ουσία του θέματος; Οι ανταλλαγές; Ποιες ανταλλαγές; Αλληλοκοτιόματσε!

Για να ξεκαθαραρίσουμε ορισμένα πράγματα. Κανένα μήνυμα δεν προσβάλει κανέναν από εδώ μεσα.
Ουτε αλληλοβριζόμαστε Ουτε αλληλοσκοτωνόμαστε. Ισα ισα το κλίμα μεταξύ όλων το θεωρω άριστο.
Απόψεις εκθέτουμε.

Καμία ευθύνη δεν φέρει κανένας από τους ανθρώπους που έστησαν το site για την πορεία του θέματος.
Είναι ένα φόρουμ που που καθένας εκθέτει τις απόψεις του.
Αλήθεια τι φοβήθηκε ξαφνικά ο ιδιοκτήτης; Την αλήθεια; Την βιτρίνα του μαγαζιού;
Στο κάτω κάτω κανεις ουτε μαζί του τα έβαλε ουτε υπάρχει κάποιος λόγος να τον κατηγορήσουν.
Γιατί ουτε υποχρεωμένος είναι ελέγχει τα θέματα ουτε να λέει στο καθένα τι θα λέει.
Πέρα από θέματα ρατσισμού, ναρκωτικών κτλ δεν νομίζω υπάρχει άλλο πρόβλημα. (Αυτό να το βάλει στα forum ruleZ)

Ιmperium όσον αφορά τις "προσβολές" για την εταιρία αν θέλεις ψάξε λίγο παραπάνω νομικά το θέμα και θα καταλάβεις περι τίνος πρόκειται.
Υπενθυμίζω πως έχουν πέσει στο φόρουμ και κάποια νομικά κειμενα.
Εκτός αν θεωρείτε ότι πρέπει να λέμε ... ο καλός και τίμιος αυτός ανθρωπος έκανε ένα ατόπημα με βάση αυτό το άρθρο.

Μητσος
11-02-13, 10:17
Καλοπροαιρετα. Θα ηθελες να πεις ποιο ειναι το πιο προσβλητικο μηνυμα κατα την γνωμη σου;

ergosta
11-02-13, 10:40
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την τρελοπαρέα
Θέλω να ευχαριστήσω τον tasosnom για τον φάκελο του που παρέλαβα σήμερα το πρωί αλλά και όλα τα άλλα παιδιά που με βοηθήσανε να συμπληρώσω το άλμπουμ ΧΩΡΙΣ το 132 και 210 φυσικά, για την διάθεσή τους πρώτα απ' όλα αλλά και την αλληλεγγύη τους. Δεν το βάζουμε κάτω πιστεύω ότι στο τέλος θα βρεθούν τα 2 αυτά σπάνια νούμερα και όλα θα γίνουν όπως πρώτα. Λέμε τώρα...

nnn
11-02-13, 11:30
:whistle:
αν νομίζουν κάποιοι πως θα γράφονται κάθε μέρα με διαφορετικό username και θα δημιουργούν καταστάσεις είναι γελασμένοι

@ ADSLgr.com All rights reserved.