Επιστροφή στο Forum : Αλμπουμς αυτοκολλητων ποδοσφαιρου κ.α. ελληνικης εκδοσης
Καλησπέρα και από εμένα σε όλη την παρέα,
Βασίλη Κοιμτζή και ΓΚΙ θα έπρεπε σήμερα να λάβετε τις κάρτες είναι τρεις ημέρες που τις έστειλα.
Afonia συμφωνώ μαζί σου ανταλλαγές , ανταλλαγές , ανταλλαγές όχι άλλες αγορές!!!!!
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του Φόρουμ και καλή ξεκούραση σε όλους για το Σ.Κ
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα justin4all,
στον ergosta , madame και στον tasosnom για τους φακέλους που παρέλαβα σήμερα.
τωρα κυκλοφορει το σουπερλιγκα 12 13 και ψαχνωντας τον νεμο, ισως το καλοκαιρι μετα καποιο αθλητικο.
Superleague της panini Pavlex?? Ενδιαφερον μου ακουγεται..ποσο κανει το φακελακι και ποσα χαρτακια εχει μεσα;το album ποσα εχει συνολο μεσα;
- - - Updated - - -
Καλησπέρα και από εμένα σε όλη την παρέα,
Βασίλη Κοιμτζή και ΓΚΙ θα έπρεπε σήμερα να λάβετε τις κάρτες είναι τρεις ημέρες που τις έστειλα.
Afonia συμφωνώ μαζί σου ανταλλαγές , ανταλλαγές , ανταλλαγές όχι άλλες αγορές!!!!!
Φιλε panthro δε πρεπει να μου εφτασε ακομα.. :-/ υπομονη..
της πανινι,380 αυτοκολλητα,1 φακελλακι με 5 χαρτακια,μισο ευρω,μπορειτε να αγορασετε και απο εδω με αντικαταβολη κουριερ
http://www.sportarena.gr/el-gr/eur/books_panini/books_panini
Καλημέρα σε όλους
Βλέπω ότι σήμερα ακόμα κανένας δεν ασχολήθηκε. Δεν πειράζει. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους.
giorgos1979
16-02-13, 15:09
ελλειψεις
132,210,355,459,473.
:shock: Πω πω ρε φιλε μας εβγαλες τα ματια. Αν δεν θες να κουραζεις γραφε σε παρακαλω Ελληνικα. Η εστω Αγγλικα.
Σορι Μητσο,εγω ημουν πριν που εγραφα greeklish, κι αυτο γιατι ημουν μεσα απο το ps vita και δεν εχει ελληνικα.. Πιο πριν εχω παραθεσει τις ελειψεις μου,μπορεις να με βοηθησεις;; Ευχαριστω..
- - - Updated - - -
:shock: Πω πω ρε φιλε μας εβγαλες τα ματια. Αν δεν θες να κουραζεις γραφε σε παρακαλω Ελληνικα. Η εστω Αγγλικα.
ελλειψεις
132,210,355,459,473.
Γιωργο σου εχω το 355+459. Δες κ τις δικες μου ελειψεις πιο πανω κ στειλε μου πμ ποια εχεις,οκ;
Πόσα λέτε να'ναι τα σπάνια συνολικά στην Ελλάδα;Κανά 5 λέω εγώ :hmm:
Καλησπερα σε ολους τους φιλους του φορουμ.εχω καιρο να γραψω κατι αλλα σας παρακολουθω συνεχεια,εγω εφτασα να μου λειπει μονο το 210[τι πρωτοτυπο].Προσπαθω μονο να βοηθησω οσα παιδια και γνωστους εχω και ολους τους φιλους του φορουμ να γεμισουν οσο το δυνατον περισσοτερο το αλμπουμ.Γραψτε οσοι εχετε ελειψεις να δουμε τι μπορουμε να κανουμε.
Φιλε ZIDANE αυτο που ειναι το δυσκολο ειναι το 210 και λιγοτερο το 132 τα υπολοιπα υπαρχουν.
Καλησπερα σε ολους τους φιλους του φορουμ.εχω καιρο να γραψω κατι αλλα σας παρακολουθω συνεχεια,εγω εφτασα να μου λειπει μονο το 210[τι πρωτοτυπο].Προσπαθω μονο να βοηθησω οσα παιδια και γνωστους εχω και ολους τους φιλους του φορουμ να γεμισουν οσο το δυνατον περισσοτερο το αλμπουμ.Γραψτε οσοι εχετε ελειψεις να δουμε τι μπορουμε να κανουμε.
Φιλε ZIDANE αυτο που ειναι το
δυσκολο ειναι το 210 και λιγοτερο το 132 τα υπολοιπα υπαρχουν.
Φιλε ΤΣΙ δες λιγο πιο πανω τις ελειψεις μου κ στειλε μου πμ αν θες..
Ελλείψεις :
210 x 2
132 x 1
Ελλείψεις :
210 x 2
132 x 1
Θεμη μια απ' τα ιδια
132(Χ1)
210(Χ2)
Ελπιζουμε..το νιωθω,ερχεται!!!! B-)
ναι... αργησε γιατί έπαθε φουιτ το τραίνο
Χαχα!! Κι εγω φουιτ λεω (θεσσαλονικιος) και με κοροιδευουν μερικοι..
Γεια χαρά σε όλους. Ελλείψεις το 169 και φυσικά 132 και 210. Διπλά αμέτρητα όποιος χρειάζεται βοήθεια ας μου πει.
Γιατί πως το λένε; Επαθε λάστιχο; Μικροί 5 6 χρονων με τα ποδήλατα στο χωριο έτσι λέγαμε...
Γιατί πως το λένε; Επαθε λάστιχο; Μικροί 5 6 χρονων με τα ποδήλατα στο χωριο έτσι λέγαμε...
Νομιζω οτι οι πιο πολλοι το λενε επαθα λαστιχο,ναι.. Ασ'τους να λενε,εμεις θα το λεμε ΦΟΥΙΤ!!! Χαχα!!
- - - Updated - - -
Πανο,βοηθεια, επειγοντως!!!
Ψαχνω απεγνωσμενα τα: 244,257,480 και
Γεια χαρά σε όλους. Ελλείψεις το 169 και φυσικά 132 και 210. Διπλά αμέτρητα όποιος χρειάζεται βοήθεια ας μου πει.
Πανο,βοηθεια!!!
Ψαχνω απεγνωσμενα τα: 244,257,480 και 517. Μπορουμε να κανουμε τιποτα;
Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλή εβδομάδα
Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον ankat64 για τον φάκελο του που έφτασε σήμερα το πρωί.
Τελευταίες ελλείψεις αν μπορείτε να βοηθήσετε
133,352,457,476 και βέβαια 132,210
Ως γηραιοτερος οφειλω να τοποθετηθω. Η λεξη λαστιχο περιγραφει αντικειμενο-μερος του αυτοκινητου ενω η λεξη φουιτ περιγραφει κατασταση. Φουιτ δαγκωτο. Παντως αν ειναι να φερει 132 και 210 ας ερθει και με τις ζαντες.
Ως γηραιοτερος οφειλω να τοποθετηθω. Η λεξη λαστιχο περιγραφει αντικειμενο-μερος του αυτοκινητου ενω η λεξη φουιτ περιγραφει κατασταση. Φουιτ δαγκωτο. Παντως αν ειναι να φερει 132 και 210 ας ερθει και με τις ζαντες.
120020
Καλημέρα στην παλιοπαρέα, καλή εβδομάδα
Διαβαζα πιο πάνω για ελλείψεις και συγκλονίστηκα.
Κατι για 210(χ2) ή (χ3)
Ας το βρούμε μια φορά και βλέπουμε για δεύτερη, τρίτη κλπ.
stratosski
18-02-13, 15:07
καλημέρα και καλή εβδομάδα στην παρέα
Σημερα εφυγαν οι ΦΑΚΕΛΟΙ για afonia,
GPL,
giorgos1979,
andygrc27,
και συνονόματο billhannibal..
- - - Updated - - -
120020
Καλημέρα στην παλιοπαρέα, καλή εβδομάδα
Διαβαζα πιο πάνω για ελλείψεις και συγκλονίστηκα.
Κατι για 210(χ2) ή (χ3)
Ας το βρούμε μια φορά και βλέπουμε για δεύτερη, τρίτη κλπ.
Σωστα Χρηστο cdadamis.. Ευελπιστουμε ομως,δε το βαζουμε κατω ;-)
Δυστυχώς οι φάκελοι από tasosnom και Bασίλης Κοιμτζής δεν έφτασαν ποτέ... (τα ελτα μου μέσα :evil::evil::evil:)
Οπότε αν κάποιος μπορεί να μου στείλει κάποια από τα 29, 77, 83, 87, 89, 91, 94, 105, 116, 244, 254, 258, 262, 266, 274, 283, 285, 287, 290, 303, 304, 308, 338, 392, 393, 411, 439, 452, 462, 472, 473, 482, 509, 510 ευπρόσδεκτα... Απλά για να συμπληρώσω το άλμπουμ (χωρίς φυσικά τα 132, 210)
Μετα την σημερινη ανταλλαγη με τον συμπολιτη cdadamis, ο οποιος μου εδωσε πολλα χαρτακια απ'τις ελειψεις που ειχα και τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ, οι ελειψεις μου ειναι αυτες:
ΕΛΕΙΨΕΙΣ:
8,14,39,45,47,48,110,116,133,140,151,167,169,171,209,244(Χ2),257)Χ2),260,319,352,399,400,404,405,464,480,513,517(Χ2), 518..
ΕΛΑ ΛΙΓΟ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!! ;-)
- - - Updated - - -
Δυστυχώς οι φάκελοι από tasosnom και Bασίλης Κοιμτζής δεν έφτασαν ποτέ... (τα ελτα μου μέσα :evil::evil::evil:)
Οπότε αν κάποιος μπορεί να μου στείλει κάποια από τα 29, 77, 83, 87, 89, 91, 94, 105, 116, 244, 254, 258, 262, 266, 274, 283, 285, 287, 290, 303, 304, 308, 338, 392, 393, 411, 439, 452, 462, 472, 473, 482, 509, 510 ευπρόσδεκτα... Απλά για να συμπληρώσω το άλμπουμ (χωρίς φυσικά τα 132, 210)
Σοβαρα μιλας τωρα ρε Βαγγελη; :-o
Τα @#**ΕΛΤΑ μου μεσα!!! :@:@
Λοιπον,εψαξα παλι και βρηκα για σενα παρα πολλα αυτοκοκολλητα.θα στα στειλω αυριο (θα παω σε αλλο ταχυδρομιο), οκ φιλε;
Στειλε μου πμ τα στοιχεια σου παλι αν μπορεις..
Φιλικα, Βασιλης
Το Άλμπουμ μέχρι πότε ισχύει;Εννοώ μέχρι πότε εαν βρούμε τα νούμερα(132,210 ο θεός να βάλει το χέρι του) μπορούμε να πάρουμε τα δώρα;
Επίσης σήμερα που πήγα στον περιπτερά μου είπε ότι νέα άλμπουμ δεν βγάζουν άρα ετοιμάζοντε να τα αποσύρουν λογικά..
Ισχυουν μεχρι τελειωσουν τα απουλητα .
kostas mitilini
18-02-13, 19:42
ΠΑΙΔΙΑ ΧΤΕΣ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΥΤΥΧΩΣ!!! Κ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΑΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ
Κ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ...ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΙΣ 3-132-210!
Καλησπέρα παιδιά.
Εδώ είμαι κι εγώώώώώ...
Καλησπέρα στη παρέα. Είμαι και ΄γω εδώ, "και είμαι καλά":lol:
- - - Updated - - -
Όποιος έχει διπλό το 169 θα το ήθελα.
Διπλά ΑΦΘΟΝΑ!!!
- - - Updated - - -
Ελάτε ρε παιδιά που είστε όλοι;
Όποιος έχει διπλό το 169 θα το ήθελα.
Διπλά ΑΦΘΟΝΑ!!![/QUOTE]
Καλησπερα κι απο μενα στην παρεα!!
Οι ανανεωμενες ελειψεις μου ειναι:
ΕΛΕΙΨΕΙΣ
8,14,39,45,47,48,110,116,133,140,151,167,169,171,209, 244(ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ), 257,260,319,352,399,400,404,405,464 και 480.
Διπλα αφθονα κι εγω.
Οποιος εχει καποιο απο αυτα τα διπλα,ας με βοηθησει παρακαλω..
- - - Updated - - -
Panoskas, εψαξα για το 169 αλλά δυστυχως δε το εχω..
- - - Updated - - -
Δεν εχω το 3 που θες (για τα 132 και 210 ουτε λογος)..
- - - Updated - - -
Πανο, βλεπουν ολοι eurovision ρε συ..χαχα!! :-P
- - - Updated - - -
Αυριο φευγουν τα χαρτακια σου VaGeLiS3, μην ανησυχεις,θα σου ερθουν.. ;-)
ΠΑΙΔΙΑ ΧΤΕΣ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΥΤΥΧΩΣ!!! Κ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΑΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ
Κ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ...ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΙΣ 3-132-210!
Σιδερενιος! αλλα απο χαρτακια γιοκ..αυτα ηταν ...οτι συμπληρωσες συμπληρωσες... τελος το παραμυθι για ολους..
Καλημέρα σε όλους.
Βασίλη έφυγε ο φάκελός σου.
Καλημέρα σε όλους.
Σήμερα έφυγαν οι φάκελοι για Βασίλης Κοιμτζής, afonia, apithanos2013. Εδώ θα πρέπει να τονίσω ότι δυστυχώς δεν έχω να σας στείλω τα 132 και 210 γιατί δεν τα έχω, όπως και η υπόλοιπη Ελλάδα. Αλλά που θα πάει κουράγιο παιδιά θα τα βρούμε. Λέμε τώρα...
- - - Updated - - -
Τελευταίες ελλείψεις αν μπορείτε να βοηθήσετε
133,352,457,476 και βέβαια 132,210
champions league 11/12 the gold collection
Ελλείψεις
210,263,420,439,442,463,473
Σιδερενιος! αλλα απο χαρτακια γιοκ..αυτα ηταν ...οτι συμπληρωσες συμπληρωσες... τελος το παραμυθι για ολους..
Συμφωνώ μαζί σου gportho66, αλλά μάλλον κάποιοι δεν το κατάλαβαν.
VaGeLiS3 εδωσα τον φακελο σου στα ΕΛΤΑ.. Τωρα λογικα ειναι Λαρισα. Αυριο ξερω οτι εχουν απεργια,να ξες.. Παντως πιστευω θα σου ερθει μεχρι την Παρασκευη,μην αγχωνεσαι ;-)
- - - Updated - - -
Σημερα ηρθαν οι φακελοι απο καποιους φιλους. Επειδη δε ξερω τα παρατσουκλια σας παιδια,δεν αναφερω τα ονοματα σας,γιατι μπορει να μη θελετε,οκ; Παντως,ευχαριστω πολυ.. :-)
Οι νεες ελειψεις τωρα εχουν ως εξης:
39,47,133,151,169,171,209,221, 244(Χ2), 257,319,352,404,405,464,517,518
Ελα να τελειωνουμεε..!! ;-)
Σε ποια περιοχή μένεις;Επίσης με τόσα που είδανε τα μάτια μας αμα δεν μας το φωτογραφίσεις λίγο δύσκολο να σε πιστέψουμε :P
Τι δώρο πήρες;
μη ψαρώνεται ρε παιδιά με τον κάθε τυχαίο που γύρισε από διακοπές και το βρήκε κιόλας και συμπλήρωσε και πήρε και το δώρο.
εντάξει φίλε σε πιστέψαμε. μεγιά το δώρο και καλορίζικο. δεν χρειάζεται να ξεσηκώνεις τους άλλους για να πουλήσει η εταιρία του φίλου σου ή του πατέρα σου ή η δική σου άλλες 5000 κούτες.
τόσα φάγανε δε τους φτάσανε???
μάθε πρώτα να γράφεις Ελληνικά, τα greeklish μας μαράνανε.
μη ψαρώνεται ρε παιδιά με τον κάθε τυχαίο που γύρισε από διακοπές και το βρήκε κιόλας και συμπλήρωσε και πήρε και το δώρο.
εντάξει φίλε σε πιστέψαμε. μεγιά το δώρο και καλορίζικο. δεν χρειάζεται να ξεσηκώνεις τους άλλους για να πουλήσει η εταιρία του φίλου σου ή του πατέρα σου ή η δική σου άλλες 5000 κούτες.
τόσα φάγανε δε τους φτάσανε???
μάθε πρώτα να γράφεις Ελληνικά, τα greeklish μας μαράνανε.
Πω πω πω καταπέλτης :lol::lol:
Όποιος το βρει (το 210 και το 132) ας τα βγάλει μια "καλή φωτογραφία" να τα βλέπουμε και ΄μεις, αφού δεν πρόκειται να τα δούμε στην πραγματικότητα.
Παιδιά,όσο αναφορά τον nikosger όντως το συμπλήρωσε το album και επειδή και γώ είμουνα δυσπιστος στην αρχή του ζήτησα φωτογραφία και την πήρα.Όποιος θέλει την φώτο για να πειστεί ας μου στείλει PM.
- - - Updated - - -
Παιδιά άμα θέλετε να βρείτε σπάνια,έγω σας συμβουλεύω να παίρνεται κανα 10 φακελάκια απο κάθε περίπτερο γιατι απο κούτες δεν νομίζω να έχετε πολλές πιθανότητες.Ο κάθενας κάνει τα κουμάντα του πάντως..
Καλη μας τύχη
Γιατί τέτοια μυστικοπάθεια;; Τι πμ λετε;; Κάντε την upload να την βλέπουν όλοι. Τι είναι;; Μυστικό του κράτους;;
Γιατί τέτοια μυστικοπάθεια;; Τι πμ λετε;; Κάντε την upload να την βλέπουν όλοι. Τι είναι;; Μυστικό του κράτους;;
Εγω ΑΜΑ το τυχω παντως, υποσχομαι να το βγαλω οσες φωτο θελετε!! ;-)
Βασίλη και με καλή ανάλυση!!
Καλημέρα παιδιά
Το 210 και 132 ψάχνω εδώ και 3 μήνες σε όλη την Ελλάδα και δεν το βρίσκω. Μήπως κατά Αγ. Νικόλοα ή Καστελόριζο ή Σύμη μεριά υπάρχει σε αφθονία. Δεν θα με πείραζε να είναι και σε χαμηλή ανάλυση!!!
Ευτυχώς πάντως που έχουμε από την εταιρία ενημέρωση ότι δεν υπάρχουν σπάνια νούμερα...
Μη μιλάς έτσι για την καλή εταιριούλα μας, όποιος μιλάει με "κακά λόγια" τιμωρείται. Θα καταλάβεις πως γίνεται αυτό αν διαβάσεις τις προηγούμενες αναρτήσεις.:nono:
Δίκιο έχει φίλε panoskas.
Να ζητήσω συγνώμη. Φτου κακά. Δεν θα το ξαναπώ.
Ζητώ ταπεινά συγνώμη.
Τελευταίες ελλείψεις 132 και 210
Μη μιλάς έτσι για την καλή εταιριούλα μας, όποιος μιλάει με "κακά λόγια" τιμωρείται. Θα καταλάβεις πως γίνεται αυτό αν διαβάσεις τις προηγούμενες αναρτήσεις.:nono:
Σ' ευχαριστω ω εταιρια εν αφθονια μου παρεχεις στεγη τροφη και προστασια, σ' ευχαριστω ω εταιρια. Κουιζ: ποιος το τραγουδουσε πριν καμια τριανταρια χρονια;
Ω τα παιδιά αυτού του κόσμου χλωμά τρελά και κουρασμένα παίρνουν το δρόμο για τη μητέρα κι εγώ ξαναγυρνώ σ εσένα
Διονύσης Σαββόπουλος
ας ποσταρω κι εγω την μοναδικη μου ελλειψη μετα απο καιρο
210 :lol:
@ ADSLgr.com All rights reserved.