PDA

Επιστροφή στο Forum : Τέλος για HOT FM

Σελίδες : [1] 2

vlad
16-09-10, 22:36
Έκλεισε με απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ο HOT FM, ο δεύτερος σταθμός σε ακροαματικότητα. Ο σταθμός “έχασε” στο δικαστήριο την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της απόφασης της ΕΕΤΤ και η επιτροπή προχώρησε στη διακοπή της λειτουργίας του από τα FM. Το πρόγραμμα του σταθμού , συμφερόντων Π. Κωστάκη, μεταδίδεται τώρα μόνο μέσω internet.:down::down:

emeliss
16-09-10, 22:58
Προς τι οι αποδοκιμασίες;

vlad
16-09-10, 23:19
Δηλαδη σου φαινεται τυχαιο οτι ενας σταθμος νεος οπου ανεβηκε αποτομα κλεινει ετσι τυχαια.

........Auto merged post: vlad πρόσθεσε 2 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα αργότερα ........

http://www.e-tetradio.gr/ar3770el_ekleiseohotfm1046.html

emeliss
16-09-10, 23:21
Τυχαίο δεν ξέρω αν είναι. Γιατί πιστεύεις πως ΕΣΡ και ΕΕΤΤ κυνήγησαν να κλείσει; Επειδή ανέβηκε και έπαιρνε από την πίτα των άλλων; Επειδή είναι των συμφερόντων που ανέφερες; Επειδή έρχονται εκλογές; Επειδή επιτέλους αποφάσισαν να κάνουν την δουλειά τους οι ανεξάρτητες αρχές;

vlad
16-09-10, 23:30
επειδη το θεμα με τις αδειες δεν το πολυ κατεχω αλλα αν θυμαμαι καλα ολοι οι σταθμοι οι νομιμοι υποτιθεται εχουν προσωρινες αδειες νομιζωωωω.

emeliss
16-09-10, 23:41
Όχι όλοι. Αυτοί που ήταν στον αέρα πριν από κάποια ημερομηνία (πριν κάποια χρόνια) δικαιούνταν την προσωρινή άδεια αν θυμάμαι καλά.

Lord Basil
16-09-10, 23:44
αληθεια ολοι οι υπολιποι εχουν νομιμες αδειες ?

απο οσο θυμαμαι για τις αδειες ( τιβι και ραδιο ) δεν εχω ακουσει οτι πληρωσαν οι ιδιωτες για τις αδειες τους στο κρατος ή εστω οτι πληρωνουν ενοικιο για την χρηση των συχνοτητων καθε μηνα .

μηπως ειναι ενα ακομα θεμα φλου ? μηπως κατι πρεπει να γινει ?

nnn
16-09-10, 23:51
Κρίμα ήταν ο μόνος σταθμός που άντεχα να ακούω, non-stop μουσική.

emeliss
16-09-10, 23:53
http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1466

nnn
16-09-10, 23:54
http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1466
Το ξέρω έχω Internet Radio συσκευή, απλά δεν θα ακούω στο αυτοκίνητο.

emeliss
16-09-10, 23:58
Τι, ακόμα δεν έχεις net στο αμάξι;

Revolution
16-09-10, 23:59
Κριμα ηταν ο μονος σταθμος που μ'αρεσε να ακουω καθως εβαζε μονο 2 διαφημησεις.
Αντε τωρα στους αλλους που εχουνε 10 λεπτα διαφημισεις 2 τραγουδια 10 λεπτα διαφημισεις 2 τραγουδια κ.ο.κ

Τυχαίο δεν ξέρω αν είναι. Γιατί πιστεύεις πως ΕΣΡ και ΕΕΤΤ κυνήγησαν να κλείσει; Επειδή ανέβηκε και έπαιρνε από την πίτα των άλλων; Επειδή είναι των συμφερόντων που ανέφερες; Επειδή έρχονται εκλογές; Επειδή επιτέλους αποφάσισαν να κάνουν την δουλειά τους οι ανεξάρτητες αρχές;

Ναι οντως το ΕΣΡ/ΕΕΤΤ εχουν αποδειξει κατα κορον αμεροληψια και λογικη σε πολλες περιπτωσεις εχεις δικιο....

nnn
17-09-10, 00:19
Τι, ακόμα δεν έχεις net στο αμάξι;
έχω στο κινητό, μετράει ?
:lol:

emeliss
17-09-10, 00:24
Έχεις ψάξει για internet radio από το android;

mrsaccess
17-09-10, 00:31
A Online Radio λέγεται η εφαρμογή αλλά τρώει πολλά data το ραδιόφωνο (60MB/ώρα στα 128kbps).

Πάντως δεν τον έχω ακούσει ποτέ αυτό το σταθμό οπότε μου φαίνεται λίγο περίεργο να ήταν ο 2ος σε ακροαματικότητα.

Excessium
17-09-10, 00:59

Πλακα κανεις..playlist να εβαζα σε non-shuffle πιο μεγαλη ποικιλια θα ειχε

chat1978
17-09-10, 09:37
Και εγώ ήταν ο μόνος σταθμός για μουσική που άκουγα εκτός συγκεκριμένων μέταλ προγραμμάτων.
Δεν ήξερα πάντως ότι είχε τέτοια αποδοχή!

nnn
17-09-10, 09:46
Έχεις ψάξει για internet radio από το android;
Από εκεί ακούω...
A Online radio

karavagos
17-09-10, 10:25
Έκλεισαν και άλλοι σταθμοί.

Papados
17-09-10, 10:55
Ποιοι? έχεις κάποιο λινκ για το τι γίνεται στις ραδιοσυχνότητες? (κάτι επίσημο πχ εσρ)

Ακυρο το βρήκα....

D_J_V
17-09-10, 11:45
Hot FM is back...
Προφανώς οι φύλακες έκλεισαν τους διακόπτες την ώρα που έψαχνε η ΕΕΤΤ ...
Σε μερικές περιοχές δε πιάνει καλά... μάλλον παίζουν χαμηλά ακόμα...

vlad
17-09-10, 12:00
Hot FM is back...
Προφανώς οι φύλακες έκλεισαν τους διακόπτες την ώρα που έψαχνε η ΕΕΤΤ ...
Σε μερικές περιοχές δε πιάνει καλά... μάλλον παίζουν χαμηλά ακόμα...

Φιλε μου εχεις δικιο τον ακουω αλλα με αρκετα παρασιτα.Ε!!!καλα τωρα,σε καμμια δεκαρια μερς θα ξεχαστει το θεμα και θα επανελθει κανονικα,εδω ο digital 106,7 επαιζε ποσο καιρο στην συχνοτητα τησ βουλης:lol::lol::lol:

D_J_V
17-09-10, 12:31
Να σημειώσω πως ΚΑΝΕΙΣ δεν πειράζει τον BLACKMAN 103,1 ...
ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
Εκπέμπει εδώ και ΧΡΟΝΙΑ παράνομα ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ...
Ολοι ξέρουν ΠΟΙΟΣ είναι και ΠΟΥ είναι τα studios...
Μέχρι και ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ στα JUMBO (??) έκανε...
ΤΥΧΑΙΟΟΟΟΟΟ???

Excessium
17-09-10, 14:01
εδω ο digital 106,7 επαιζε ποσο καιρο στην συχνοτητα τησ βουλης:lol::lol::lol:

Χαχαχ nice

RASTAVIPER
17-09-10, 14:06
Όντως με τρελό παράσιτο από το πρωί, αλλά η όλη κατάσταση μάλλον δείχνει ότι ο σταθμός οδεύει προς το τέλος του.
Κρίμα γιατί πραγματικά ξέρω πολύ κόσμο που τον άκουγε και εγώ μέσα σε αυτούς.
Δεν είναι τυχαίο ότι σε πόσα μαγαζιά πήγαινα ή και στο γυμναστήριό μου ακούγεται μονίμως αυτός ο σταθμός.

jimmakosx
17-09-10, 14:34
Κρίμα έπαιζε ωραία μουσικούλα:sorry:

D_J_V
17-09-10, 14:37
Δεν ξέρω ποιανού ομίλου / παραγωγού ήταν αυτό το πείραμα αλλά φάνηκε πετυχημένο...
Νο.1 και Νο.2 σε ακροαματικότητα?????????????
Μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...

voithostyrempora2
17-09-10, 16:33
Ούτε ακουστα δεν τον είχα (και ακούω ραδιοφωνο 14-16 ωρες την ημερα).Υπάρχουν κάπου αυτες οι ακροαματικότητες?

(όχι ότι δε σας πιστευω,αλλά από περιέργεια :p )

JediMasterMANIAC
17-09-10, 17:26
Ο Ατλαντίς ρε παιδιά τι έγινε . Δεν εκπέμπει αυτές τις μέρες επίσης :(:(

Sorry για το άσχετο με το Hot FM :P

Γενικά τι έχει γίνει περί σταθμών ;

giwrgosth
17-09-10, 17:35
εδω ο digital 106,7 επαιζε ποσο καιρο στην συχνοτητα τησ βουλης:lol::lol::lol:
Ο Digital έχει λόγο που τον αφήνουν κάποιοι να παίζει :whistle:
Ο Hot FM του Κωστάκη είναι? Πρώτη φορά τον ακούω! O Kiss είναι και άλλαξε όνομα? :hmm:

fanboysgotohell
17-09-10, 19:02
Ο Digital έχει λόγο που τον αφήνουν κάποιοι να παίζει :whistle:
Ο Hot FM του Κωστάκη είναι? Πρώτη φορά τον ακούω! O Kiss είναι και άλλαξε όνομα? :hmm:

Ακριβώς.. Του Κωστάκη είναι αλλά με διαφορετικό ύφος σε σχέση με τον Kiss. Ο Hot παίζει dance hits μόνο, ξένα και λίγα ελληνικά. Και είναι σχεδόν απίστευτο ένας σταθμός μόνο με playlist και με τόσο συγκεκριμένο styl μουσικής να έχει τόσο μεγάλη ακροαματικότητα, από το πουθενά στην Αττική..

Προφανώς παραπονέθηκαν οι ανταγωνιστές με παρόμοιο target group.

Αναλυτικές ακροαματικότητες εδώ: http://www.focus.gr/includes/download2.asp?file=rad_qpr_att_20100524-20100905.pdf&size=268795

blkik
17-09-10, 20:46
Κλείσανε αρκετοί σταθμοί. Επιτέλους κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν την δουλεία τους
http://www.theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7051:padlock-seven-illegal-stations&catid=88:2010-03-14-17-50-34&Itemid=141

sa1901
17-09-10, 21:35
Πάντως δεν τον έχω ακούσει ποτέ αυτό το σταθμό οπότε μου φαίνεται λίγο περίεργο να ήταν ο 2ος σε ακροαματικότητα.
Μια από τα ίδια. Μάλλον για μαγείρεμα στατιστικών μου μοιάζει. Άκου 2ος σε ακροαματικότητα ένας άγνωστος σταθμός...

voithostyrempora2
17-09-10, 22:41
Αναλυτικές ακροαματικότητες εδώ: http://www.focus.gr/includes/download2.asp?file=rad_qpr_att_20100524-20100905.pdf&size=268795

Ωραιοοοοοοοοοος ,ευχαριστώ.Να'ξερες πόσα χρόνια και χρόνια ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ το έψαχνα αυτό.Κοιτάμε την τρίτη στήλη,έτσι δεν είναι?:hmm::hmm::hmm:

graal
17-09-10, 23:41
Aπο περιεργεια, τι μουσικη επαιζε αυτος ο σταθμος??

vlad
17-09-10, 23:54

επαιζε πολλα ξενα τα περισσοτερα καινουργια αλλα και αρκετα παλια γνωστα,επισης που και που πεταγε και κανα ελληνικο.βεβαια το καλο ηταν οτι ειχε σπανια διαφημησεις

http://live24.gr/stationinfo.jsp?sid=1466

kourampies
18-09-10, 00:23
Τίποτα δεν έκλεισε μόνιμα, απλά όποτε πάνε οι αρμόδιοι στο βουνό μυστηριωδώς κλείνουν οι πομποί :rolleyes:

giwrgosth
18-09-10, 09:55
Τίποτα δεν έκλεισε μόνιμα, απλά όποτε πάνε οι αρμόδιοι στο βουνό μυστηριωδώς κλείνουν οι πομποί :rolleyes:
To πιο εύκολο είναι αυτό!
Κατ΄ αρχήν υπάρχουν φύλακες που θα τους ειδοποιήσουν και θα τα κλείσουν.
Μετά υπάρχουν και τηλεμετρίες, με μια κλήση σε ένα κινητό κλείνεις ότι θες.
Μετά οι τσοντάκηδες κλπ έχουν μόνιμα στην είσοδο του Υμηττού άνθρωπο που επιβλέπει την κίνηση.
Τέλος υπάρχουν και οι ρουφιάνοι, κάποιοι δηλαδή σταθμοί που παίζουν παράνομα και τους ειδοποιούν από την αμαρτωλότατη ΕΕΤΤ πότε θα πάνε για μετρήσεις και κλείνουν, με αντάλλαγμα να καρφώνουν όσους ανοίγουν παράνομα.
Δεν είναι τυχαίο πως κατάσχεσαν μόνο τα μηχανήματα του Δήμου Αθηναίων που δεν έχει σχέση με τους πειρατές κλπ, άρα δεν θα καθήσει κάποιος να ανοιγοκλείνει πομπούς και του Άστυ που τους άφησε για να κάνει ντόρο.

fanboysgotohell
18-09-10, 16:16
Ωραιοοοοοοοοοος ,ευχαριστώ.Να'ξερες πόσα χρόνια και χρόνια ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ το έψαχνα αυτό.Κοιτάμε την τρίτη στήλη,έτσι δεν είναι?:hmm::hmm::hmm:

Βασικά ανακοινώνονται τα νούμερα της πρώτης στήλης, που είναι το ποσοστό αυτών που έχουν ακούσει ραδιόφωνο για το διάστημα της μέτρησης. :) Σύνολο 81% όπως λέει..

Haros
18-09-10, 16:45
Επίγειο ψηφιακό ραδιόφωνο να τελειώνει το θέμα. Αρκετή μπάντα για όλους.Πρέπει σιγά σιγά να γίνει μετάβαση.
Έχουμε τους νταβάδες στα fm να παίρνουν άδειες, άλλους να εκπέμπουν παράνομα και διάφορα άλλα τραγελαφικά.

Arkady
18-09-10, 17:44

Δεν τον είχα ακούσει ποτέ, αλλά όταν είδα το νήμα άκουσα λίγο μέσω Internet.Κυρίως χορευτική μουσική και χιτάκια του κιλού τύπου Καλομοίρας,Lady Gaga κλπ κλπ.
Όχι και μεγάλο πλήγμα δηλαδή, αφού την μουσική αυτή την ακούς απο ένα κάρο άλλους σταθμούς.

vlad
18-09-10, 18:20
λιγες διαφημισεις παιδια :punch:

Gordito
18-09-10, 18:33
Δεν τον είχα ακούσει ποτέ, αλλά όταν είδα το νήμα άκουσα λίγο μέσω Internet.Κυρίως χορευτική μουσική και χιτάκια του κιλού τύπου Καλομοίρας,Lady Gaga κλπ κλπ.
Όχι και μεγάλο πλήγμα δηλαδή, αφού την μουσική αυτή την ακούς απο ένα κάρο άλλους σταθμούς.

Nσι, συγνωμη δεν ξεραμε να ακουμε Beethoven και Pavarotti στο αμαξι ......

Το πολυ καλο του σταθμου ηταν οτι δεν ειχε διαφημισεις.

Arkady
18-09-10, 18:36

Το πολυ καλο του σταθμου ηταν οτι δεν ειχε διαφημισεις.

Δηλαδή οι εναλλακτικές είναι ή Pavarotti ή Καλομοίρα? Για να καταλάβω δηλαδή...

graal
18-09-10, 19:03

Μια απ'τα ιδια δηλαδη. Ενταξει τοτε. Λιγο αριστερα, λιγο δεξια στη συχνοτητα, τα ιδια θα πετυχεις!!! Δεν θ'ακουσω Καλομοιρα, την γκαγκα, και τις λοιπες μπουρδες. Σιγα δεν ηρθε και το τελος του κοσμου!!! :rofl::rofl::rofl:

xriantw
18-09-10, 22:33
Κριμα, δεν ξερω τι λενε οι στατιστικες αλλα οποιος(κατω των 35) εβαζε ραδιο για να ακουσει ξενη μουσικη, απο 104,6 σιγουρα θα περνουσε

petros17
19-09-10, 03:09
Επίγειο ψηφιακό ραδιόφωνο για να ανέβουν και πάλι οι πειρατές !!!στα FM

DJman
19-09-10, 16:37
Παντως χθες ολη μερα επαιζα κανονικα και χωρις παρασιτα

voithostyrempora2
19-09-10, 21:10
Βασικά ανακοινώνονται τα νούμερα της πρώτης στήλης, που είναι το ποσοστό αυτών που έχουν ακούσει ραδιόφωνο για το διάστημα της μέτρησης. :) Σύνολο 81% όπως λέει..

Ναι,αυτό το 81,9% με παρεξενεψε.Αρα αυτο σημαίνει πως το υπόλοιπο 18,1% δεν ακούει ραδιόφωνο?

Αφού λοιπόν ο Σπορ ΦΜ έχει 7,8% και η ΕΡΑ Σπορ έχει 6% ,γιατί οι Δημόσιοι λένε ότι είναι το πρώτο σε ακροαματικότητα αθλητικό ραδιόφωνο???

:hmm::hmm::hmm:

Ο,τιναναι :p .Αυτό από πού προκύπτει?:whistle::whistle::whistle:

Κριμα, δεν ξερω τι λενε οι στατιστικες αλλα οποιος(κατω των 35) εβαζε ραδιο για να ακουσει ξενη μουσικη, απο 104,6 σιγουρα θα περνουσε

Α?για κανενα λόγο και ποτέ στην Ιστορία.Μου θυμίζει αυτούς που λεγανε ότι όλοι διαβαζαν troktiko ενώ καλά-καλά δεν το ειχα δει το σάιτ αυτό.Αυτες οι γενικεύσεις σας με συγκλονίζουν...

giatros.net
19-09-10, 21:19
A Online Radio λέγεται η εφαρμογή αλλά τρώει πολλά data το ραδιόφωνο (60MB/ώρα στα 128kbps).

Στη πτέρυγά μας, όντος ήταν ο 2ος σε ακροαματικότητα, ο 1ος σε ακροαματικότητα είναι ο γιός της φουρνάρισας, απέναντι μας... ο οποίος μας έχει πήξει στις αρμονικές!:rofl::rofl::rofl:

@ ADSLgr.com All rights reserved.