PDA

Επιστροφή στο Forum : Vodafone: Συνδυαστική προσφορά κινητού και σύνδεσης hellas online



nnn
21-09-10, 17:31
Τώρα όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου Vodafone απολαμβάνουν απεριόριστο σταθερό & adsl internet από την hellas online στις πιο οικονομικές τιμές, για πάντα!

Η Vodafone και η hellas online στο πλαίσιο της στρατηγικής τους συνεργασίας, κάνουν ακόμη πιο προσιτή την ολοκληρωμένη επικοινωνία για το σπίτι, με απλές συνδυαστικές λύσεις απεριόριστης επικοινωνίας σε πιο οικονομικές τιμές.

Με επίκεντρο τη βέλτιστη εμπειρία του πελάτη και μέσω των αξιόπιστων δικτύων τους προσφέρουν σε όλους τους ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone, παλιούς και νέους, μοναδικές λύσεις επικοινωνίας σε ξεκάθαρες, προνομιακές τιμές και με αξεπέραστη ποιότητα επικοινωνίας.

Ειδικότερα, οι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone, που επιλέγουν hol double play-GR για να έχουν απεριόριστες αστικές/υπεραστικές κλήσεις και απεριόριστο adsl Internet, θα απολαμβάνουν προνομιακό πάγιο μόνο 25€/μήνα (από 34€/μήνα), για πάντα.

Για τους συνδρομητές Vodafone που ενδιαφέρονται μόνο για σταθερή τηλεφωνία, το hol telephony GR αποτελεί την ιδανική λύση παρέχοντας απεριόριστες αστικές/υπεραστικές κλήσεις, μόνο με 15€/μήνα (από 23,60€/μήνα), για πάντα.

Στον παρακάτω πίνακα ακολουθούν αναλυτικά οι προνομιακές χρεώσεις και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων:

Υπηρεσία hellas online| Μηνιαίο πάγιο| Χαρακτηριστικά Υπηρεσίας
hol double-play GR| 25 € / μήνα, για πάντα| Απεριόριστο adsl internet έως 24Mbps Απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις
hol telephony GR| 15 € / μήνα, για πάντα |Απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις
Οι παραπάνω τιμές ισχύουν σε συνδυασμό με πρόγραμμα συμβολαίου κινητής Vodafone με μηνιαίο πάγιο από 30€ κι άνω.

Επιπλέον, οι συνδρομητές Vodafone θα επωφελούνται προνομιακής έκπτωσης στους λογαριασμούς του κινητού τους έως και 15€ κάθε μήνα, για πάντα!

Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη για νέες αιτήσεις στις παραπάνω υπηρεσίες hol έως τις 30/10/2010 από τα καταστήματα Vodafone ή καλώντας την hellas online στο 13844.


Σχετικά με τη Vodafone
Η Vodafone Ελλάδας είναι μέλος του Ομίλου Vodafone, παγκόσμιου ηγέτη στο χώρο της κινητής επικοινωνίας. Διαθέτει ένα πρωτοπόρο τεχνολογικά τηλεπικοινωνιακό δίκτυο, καθώς και ισχυρό εμπορικό δίκτυο λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα, το οποίο απαρτίζεται από 418 σηματοδοτημένα καταστήματα Vodafone, ενώ το σύνολό τους εμπλουτίζεται από εμπορικές συνεργασίες με άλλες εταιρείες διανομής και λιανικής πώλησης. Το αξιόπιστο δίκτυο της Vodafone παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα κινητής επικοινωνίας υψηλών προδιαγραφών στο ελληνικό κοινό, με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του για ολοκληρωμένη επικοινωνία και πραγματική οικονομία, εφαρμόζοντας παράλληλα τις αρχές της Εταιρικής Υπευθυνότητας στο σύνολο της λειτουργίας της.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.vodafone.gr


Σχετικά με την hellas online
Η hellas online είναι ένας από τους ισχυρότερους παρόχους ολοκληρωμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα προηγμένων υπηρεσιών για οικιακούς και εταιρικούς πελάτες, όπως επαγγελματίες, επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους καθώς και μεγάλους οργανισμούς. Μέσα από τη στρατηγική της συνεργασία με τη Vodafone προσφέρει υπηρεσίες οι οποίες καλύπτουν όλες τις ανάγκες επικοινωνίας. Διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα (4.000+ χλμ.)μετά τον incumbent, το οποίο φτάνει σε 50 νομούς και 141 πόλεις. Η hellas online είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.hol.gr


Πηγή: Vodafone και hellas online

mondeo
21-09-10, 23:14
Καλά μαντάτα:up:

rstone
22-09-10, 00:11
Οι παραπάνω τιμές ισχύουν σε συνδυασμό με πρόγραμμα συμβολαίου κινητής Vodafone με μηνιαίο πάγιο από 30€ κι άνω.



Προσέξτε τις αλχημείες της Vodafone!!!
Η απαράδεκτη αυτή εταιρεία δεν αναγνωρίζει ως πάγιο των 30€ κι άνω π.χ. το ''Unlimited
με Internet 30 '' (με πάγιο 31,01 € !!!) γιατί λέει ότι είναι πάγιο 20 € φωνής και 10 € data! Θαρρείς και το αναφέρει αυτό πουθενά στο site τους!

Μιλάω από προσωπική εμπειρία. Από τότε είμαι στην Wind και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Billmg81
22-09-10, 13:02
Προσέξτε τις αλχημείες της Vodafone!!!
Η απαράδεκτη αυτή εταιρεία δεν αναγνωρίζει ως πάγιο των 30€ κι άνω π.χ. το ''Unlimited
με Internet 30 '' (με πάγιο 31,01 € !!!) γιατί λέει ότι είναι πάγιο 20 € φωνής και 10 € data! Θαρρείς και το αναφέρει αυτό πουθενά στο site τους!

Μιλάω από προσωπική εμπειρία. Από τότε είμαι στην Wind και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

+1
Δυστυχώς έτσι είναι...Υπάρχουν πολλά που τα μαθαίνουμε κατόπιν εορτής!!!

axidous
22-09-10, 14:55
Και οχι μονο !!! Εγω που ειμαι συνδρομητης του vodafone at home και εχω σταθερο voda και internet μεσω HOL δεν υσχυει για μενα η προσφορα και θα πληρωνω σαν κοροιδο τα 40αρια

Τελικα χριεαζεται ολους να τους γειωσεις κανονικα !! Τι να πεις !! Τους παλιους πελατες δεν τους ενδιαφερουν καθολου

Nestor37uk
22-09-10, 15:28
Παιδιά, ισχύει και για τους παλιούς vodafone. Όσοι όμως έχουν πάγιο κάτω από €30 απλά θα χάσουν την έκπτωση της συνδυαστικής. Δηλαδή, το double play στα €30 και το telephony στα €20. Από ολότελα.... μια χαρά!

zaxosm
22-09-10, 15:52
Εγω που εχω τρια συμβολαια vodafone 35 και θα βαλω σε 3 σπιτια Hol, τα 2 Lite και το ενα DP GR, Θα εχω καθε μηνα 60 ευρω κερδος στη vodafone σε συνδυασμο με εκπτωση αντι επιδοτησης! Θα' χω και κερδος μιας και θα φυγω απο ΟΤΕ. Οπως τα εχω υπολογισει, το χρονο θα εχω κερδος ΣΥΝΟΛΙΚΑ, απο ολα, 996 ευρω! Δε με χαλασε καθολου!

Πολυ καλο μου φαινεται!

@ ADSLgr.com All rights reserved.