Επιστροφή στο Forum : Τέλος εποχής.
giannistrsl
17-07-06, 02:31
τέλος εποχής.
από το dial-up στο dsl.
από τα 3.5 και τα 5.5-6.5 kbps στα 10 - 20 - 30 - 40 ( έλα ρε μεγάλε ) 50 ( πεν-ήηηντα???) (!!!οuao) που είμαι στο δημόκριτο ;(!!)
από την ομορφιά της σύνδεσης με τους ήχους και όλα τα συναφή στην Ψυχρή :) μόνιμη σύνδεση
που δεν την χρειάζεσαι και αυτή δεν ξεκολλάει από το modem -ouf- πως
ναι λεω πως να τιθασεύσεις τώρα αυτό το θηρίο που σε καλεί να κάνεις download ότι υπάρχει στο διαδίκτυο
να εισβάλεις σε κάθε επιχείρηση σε κάθε στρατιωτικό και μυστικό απόρρητο να γίνεις εξ περ στους υπολογιστές;
δύσκολοι καιροί για αυτούς που δεν έχουν τι άλλο να κάνουν download
ΠΠΠως θα έχω τώρΑΑα την σύνδεση πρωί μεσημέρι και βράδυ και θα την αφήνω κλειστή ; ναι λέω ΠΠΩΩΣ;
πως θα φεύγω από το σπίτι ξέροντας ότι η σύνδεση είναι ξάγρυπνη και με περιμένει για download;;;;
Εν ολίγης το συμπέρασμα είναι:
'Πριν' το internet ήτανε έρωτας 'τώρα είναι γάμος'.
Y.Γ.1. Ξέρω ότι είμαι ετεροχρονισμένος σε σχέση με πολλούς για 2-3 χρόνια.Αλλά εγώ τώρα έβαλα dsl.
Y.Γ.2. Σκεψου να είχα δίκτυο από την εποχή πριν τα 3.5k τότε που περίμενες για μια -.jpg- κάνα 5 λεπτο -10 λεπτο ( δεν ξέρω).
καταρχην καλως ηρθες στο club
δεν θελω να σε ξενερωσω αλλα θα σε καλουσα να προσγειωθεις :)
δεν θα αργησουν οι μερες που θα δυσανασχετεις γιατι κατεβαζεις μονο με 85 αντι για 115 απο την 1024 σου ! :)
:welcome:
Y.Γ.1. Ξέρω ότι είμαι ετεροχρονισμένος σε σχέση με πολλούς για 2-3 χρόνια.Αλλά εγώ τώρα έβαλα dsl.
Με γεια, και γουέλκαμ. :)
Ήρθε το τέλος....Ήρθε το τέλος..! Καλό downloading.
giannistrsl
17-07-06, 12:03
Πριν λίγο έκανα δοκιμή από ftp.ntua και συγγνώμη αλλά ψιλοζαλίστικα.Οπτασία.Χάρμα οφθαλμών.
Οκ.Μην υπερβάλλω κιόλας.Αλλά είναι και γαμώ.(σσσ).
manoulamou
17-07-06, 12:09
Καταλαβαινει κανεις απο τις αντιδρασεις ενος εντελως πρωταρη στο ADSL
γιατι καποιοι εθιζονται τοσο γρηγορα σε αυτο
και γιατι φρικαρουν μονο στην ιδεα οτι μπορει μεινουν χωρις συνδεση
για εστω μικρο χρονικο διαστημα.
Οσο κι αν μας φαινονται χαμηλες οι ταχυτητες, ιδιως για τα χρηματα που πληρωνουμε:evil:
giannistrsl
17-07-06, 12:52
Re mal..(sss) Βλέπω ένα αρχείο 40 mb ( το nero ) να θελει 30 min ( με 17Κ το φέρνει )
και με πιάνουνε να γέλλλλιιααααα.:) :)
να θελει 30 min ( με 17Κ το φέρνει )
και με πιάνουνε να γέλλλλιιααααα.:) :)
και μενα με πιανουν τα γελια? 17 kbps? καρβουνο καιει το router? :rofl::p
Y.Γ.1. Ξέρω ότι είμαι ετεροχρονισμένος σε σχέση με πολλούς για 2-3 χρόνια.Αλλά εγώ τώρα έβαλα dsl
ποτέ δεν είναι αργά :)
και που να δεις το συναίσθημα να γυρνάς από Αγγλία το 2003 με 1Mbit στην Ελλάδα του χωρίς adsl! Γραφικότατο!
Μιλάμε για ΤΗΝ εναλλαγή συναισθημάτων...
9-5 στη δουλειά στο πανεπιστήμιο... GRnet (ειδικά τώρα τον Αύγουστο που είναι όλα άδεια) rulez!!! Απλό παράδειγμα: Από private tracker έχω πιάσει 7 ΜΒ/sec download !!!
Σπίτι: Ξέχασες να στείλεις ένα mail για τη δουλειά με attach 1MB. Dial-up Forthnet με NetKey... Συνολικός χρόνος αποστολής του mail (μαζί με το χρόνο σύνδεσης) 10-15 min ... :rolleyes:
και που να δεις το συναίσθημα να γυρνάς από Αγγλία το 2003 με 1Mbit στην Ελλάδα του χωρίς adsl! Γραφικότατο!
χεχε:) Ακριβως!
Να εχεις καψει σε ενα χρονο 300-400 cd και ξαφνικα να καις ενα το 6μηνο!
Φρικη!
AddictedToChaos
02-08-06, 12:21
Σε καλη μερια, φιλε, καλα κατεβασματα και να θυμασαι. Ποτε δεν αφηνουμε idle την γραμμη, κριμα ειναι :lol:
Εγω απο σημερα, υποβιβαστηκα στα 256k (netkey) απο τα 384 που ημουν :evil:
Welcome to the burning :p
Welcome to the fun palace :whistle:
aggelos_85
02-08-06, 12:25
Just welcome στο Elllada φιλε μου.:rofl::rofl:
manoulamou
02-08-06, 15:22
Ενταξει μην μιζεριαζουμε, τουλαχιστον εμεις που εχουμε Adsl...:)
Με τοση κατασυκοφαντηση του Ιντερνετ απο τους φωστηρες των ΜΜΕ.
Tωρα που προχωραει και το πιλοτικο του διπλασιασμου
ας ελπισουμε οι φιλοδοξοι επενδυτες (λεγε με ISP) να φιλοτιμηθουν
να δωσουν κι αυτοι αναλογη δωρεαν αυξηση στις ταχυτητες !!!:hmm:
Ενταξει μην μιζεριαζουμε, τουλαχιστον εμεις που εχουμε Adsl...:)
Με τοση κατασυκοφαντηση του Ιντερνετ απο τους φωστηρες των ΜΜΕ.
Tωρα που προχωραει και το πιλοτικο του διπλασιασμου
ας ελπισουμε οι φιλοδοξοι επενδυτες (λεγε με ISP) να φιλοτιμηθουν
να δωσουν κι αυτοι αναλογη δωρεαν αυξηση στις ταχυτητες !!!:hmm:
Αμάν και πότε?
πΟτέ !!!!
:nono: :twisted: :nono:
τέλος εποχής.
από το dial-up στο dsl.
από τα 3.5 και τα 5.5-6.5 kbps στα 10 - 20 - 30 - 40 ( έλα ρε μεγάλε ) 50 ( πεν-ήηηντα???) (!!!οuao) που είμαι στο δημόκριτο ;(!!)
από την ομορφιά της σύνδεσης με τους ήχους και όλα τα συναφή στην Ψυχρή :) μόνιμη σύνδεση
που δεν την χρειάζεσαι και αυτή δεν ξεκολλάει από το modem -ouf- πως
ναι λεω πως να τιθασεύσεις τώρα αυτό το θηρίο που σε καλεί να κάνεις download ότι υπάρχει στο διαδίκτυο
να εισβάλεις σε κάθε επιχείρηση σε κάθε στρατιωτικό και μυστικό απόρρητο να γίνεις εξ περ στους υπολογιστές;
δύσκολοι καιροί για αυτούς που δεν έχουν τι άλλο να κάνουν download
ΠΠΠως θα έχω τώρΑΑα την σύνδεση πρωί μεσημέρι και βράδυ και θα την αφήνω κλειστή ; ναι λέω ΠΠΩΩΣ;
πως θα φεύγω από το σπίτι ξέροντας ότι η σύνδεση είναι ξάγρυπνη και με περιμένει για download;;;;
Y.Γ.2. Σκεψου να είχα δίκτυο από την εποχή πριν τα 3.5k τότε που περίμενες για μια -.jpg- κάνα 5 λεπτο -10 λεπτο ( δεν ξέρω).
Οτι εισαι ετεροχρονισμενος εισαι και σε καλω προς προσγειωση! Τα 50αρια δεν ειναι τιποτα. Εμενα προσωπικα (πιανω 55αρια εδω και πολλους-πολλους μηνες) δε μου φτανουν. Σε 2 μηνες ολα αυτα θα ειναι παρελθον. Θα εχουμε χαμηλοτερο 85αρια. Τι να πεις δηλαδη αν εχεις και 100αρια ή 200αρια.
χεχε:) Ακριβως!
Να εχεις καψει σε ενα χρονο 300-400 cd και ξαφνικα να καις ενα το 6μηνο!
Φρικη!
Άντε να βγουν και σε ευρία χρήση τα blue ray ή τα HD DVD για να καίμε και σε λιγότερα δισκάκια ...
Εγω ενα σκεφτομαι. Οταν εχουμε ενα δισκακι που θα χωραει λογου χαρη 1500 μουσικα κομματια, κατα ποσο ευκολο θα ειναι να βρεις το κομματι που θελεις, οταν παιζεις με απλο player κι οχι με pc? Εδω ειναι δυσκολο τωρα με τα απλα mp3.
prodromosfan
04-08-06, 11:52
Η πιο εμπεριστατωμενη αποψη που διαβασα ποτε.
και εγω πριν απο κανα 20ημερο εβαλα adsl και ξαφνικά μια μέρα επιασα τον εαυτο μου να σκεφτεται τι άλλο να κατεβάσει (<-- χρησιμο μην γεμιζουμε σαβουρα το δισκο):hmm:
Τωρα εγω που σκεφτομαι οτι θα φυγω διακοπες και θα παει χαμενο τοσο bandwidth ολες αυτες τις μερες...ειναι σοβαρο γιατρε μου?:)
Φαντασου ποσα αναξιοποιητα kb/sec!
Φρικη!:mad:
AddictedToChaos
04-08-06, 13:20
Βαλε το winamp να παιζει web radios. :lol:
@ ADSLgr.com All rights reserved.