Επιστροφή στο Forum : Android: Eφαρμογές
Αναβάθμιση στο play με βιβλία. Τρέχω την 4.2.2 στο nexus 4. Η έκδοση του play είναι η 4.1.6
stelios4711
18-07-13, 02:33
Έχει διαφορές σε σχέση με το teamviewer; Δεν έχω δοκιμάσει καμία από τις δύο.
Αποστολή από το GSII με τη χρήση Forum Runner
Δεν έχω δοκιμάσει το teamviewer για να γνωρίζω διαφορές, αλλά έχει κάτι σημαντικό: δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις κανένα είδος server στον υπολογιστή. Δουλεύει με RD των windows Έτσι άμα το έχεις στο tablet διαχειρίζεσαι οποιονδήποτε υπολογιστή έχεις στο δίκτυο σου χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάποιο είδους προετοιμασία στον υπολογιστή
Δεν έχω δοκιμάσει το teamviewer για να γνωρίζω διαφορές, αλλά έχει κάτι σημαντικό: δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις κανένα είδος server στον υπολογιστή. Δουλεύει με RD των windows Έτσι άμα το έχεις στο tablet διαχειρίζεσαι οποιονδήποτε υπολογιστή έχεις στο δίκτυο σου χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάποιο είδους προετοιμασία στον υπολογιστή
Πώς ακριβώς δουλεύει?
Όταν επιχειρώ RD connection τι server βάζω? Την IP μου?
stelios4711
18-07-13, 15:44
Πώς ακριβώς δουλεύει?
Όταν επιχειρώ RD connection τι server βάζω? Την IP μου?
Την IP σου το όνομα χρήστη και τον κωδικό
Επίσης πρέπει να επιτρέπεις την απομακρυσμένη διαχείριση στον υπολογιστή σου
126492
Δες μερικά screenshot με RD σε 7 & 8
126494126496126497126498
RASTAVIPER
19-07-13, 21:53
Βλέπω ότι το Google Books παίζει μια χαρά για μας.
Κατέβασα ένα δωρεάν βιβλίο και το διαβάζει μια χαρά.
Νέα έκδοση Google maps 7.0.2
Ναι, αυτή μου έκανε update σήμερα..
Έκανα μία κλεψιά προχτές με το Datasync+ και μπήκα να ευχαριστήσω το φίλο που το πρότεινε.
Προσπαθούσα να κατεβάσω το Wrestle Jump από το market, αλλά δεν ήταν συμβατό με τις συσκευές που ήθελα να το βάλω (κινητό και ταμπλέτα). Παραδόξως ήταν συμβατό με το mini PC μου, ίσως επειδή η rom του είναι registered σαν Samsung I 9000.
Τέλος πάντων, το κατέβασα στο mini PC και το έστειλα μαζί με το APK στις άλλες δύο συσκευές. Όσον αφορά το κινητό, φαίνεται ότι όντως υπήρχε θέμα ασυμβατότητας μιας και κρασάρει, αλλά στο tablet έπαιξε μια χαρά!:oneup:
Προσωπικά έχω απενεργοποιήσει το αυτόματο sync, γιατί έχει μία τάση να τα κάνει μαντάρα. Μπορεί να πάρει τα παλιά στοιχεία και να κάνει sync τα καινούρια. Με manual ρύθμιση όμως, όλα καλά.
Να ρωτήσω κάτι..
1η φορά μου συμβαίνει σε κινητό. Εδώ και κανά 10άρι ημέρες.
Χωρίς να είναι στο ίντερνετ, 100%, μία στο τόσο, μου έρχεται ενημέρωση στο facebook messenger για μία συγκεκριμένη συζήτηση που έχω εκεί. Τίποτα άλλο σε σχέση με το ίντερνετ.
Δε με πειράζει γιατί δεν χρεώνομαι, εννοώ έχω data plan στο κινητό μου. Αλλά μου είναι μεγάλη.. Η απορία..
Eχεις δηλαδη 3G και wifi off και σου ερχεται ειδοποιηση οταν σου στελνει ο συνομιλητης μηνυμα; ο_Ο
Eχεις δηλαδη 3G και wifi off και σου ερχεται ειδοποιηση οταν σου στελνει ο συνομιλητης μηνυμα; ο_Ο
Τα έχω κλειστά ναι, αλλά ΔΕΝ έρχεται εκείνη τη στιγμή. Συγκεκριμένα, έχουμε μια private συζήτηση η παρέα μου. Ενώ δεν έχω μπει online ΚΑΘΟΛΟΥ, γράφουν κάτι, και μετά 5-6 ώρες, μου έρχεται ειδοποίηση. Δε μπορώ να καταλάβω τι παίζει..
Το είχα πάθει παλιά. Συμπεριφερόταν σαν να ήταν unread το τελευταίο μήνυμα.
Δεν θυμάμαι όμως τι έκανα. Ή έσβησα κάτι ή το έκανα συνεχώς read τόσο από το κινητό όσο και από το web και κάποια στιγμή του πέρασε.
Δοκίμασε και ένα cleanup στην cache ή και στα data του app.
εμενα κατι αλλο που μου κανει το φβ,μου εμφανιζει καποια updated status..τι παιζει?
Bρηκα τροπο για badges στα icons, οπως και στο ios.
Θελει Nova Launcher Prime + Missed It! απο το Store.
Kαι εχεις badges για τα notifications σε οποια εφαρμογη θελεις!!!
Άλλος ένας launcher :
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ss.launcher&hl=en
Mε τον buzz, νομιζω οτι ειχα χειροτερη καταναλβωση στην μπαταρια. Θα το τσεκαρω.
πολυ ωραια ολα αυτα,αλλα νομιζω σαν την εργονομια των nova-apex δεν εχει..αντε να τους βγαλουν σε προσφορα παλι να τους παρουμε :p
O Apex εχει το καλο οτι υποστηριζει θεματα, ενω ο Nova εχει badges.
Kαι ο buzz καλος ειναι παντως, φτιαχνεις πραγματικα καλη home screen στα μετρα σου.
Μπορει να μην εχει εφφε, αλλα εχει ομορφη κυλιση και δεν κολαει.
και ο nova υποστηριζει νομιζω.οσα θεματα βλεπω στο play λενε και τους 2 σιγουρα
Ο nova υποστηριζει μονο icon themes, δεχεται και θεματα, αλλα παιρνει μονο τα εικονιδια.
Ο Apex τα ενσωματωνει πληρως.
Μερικα το γραφουν κιολας (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fsproductions.theme.miui.v5&hl=en), οτι για Nova θα εχεις μονο icons.
To apply the theme go to your launcher settings and:
Nova Launcher: (only icons are supported)
Nova Settings > Look and feel > Icon Theme > MIUI v5 Theme
Apex Launcher:
Apex settings > Theme settings > MIUI v5 > Apply
Go Launcher EX:
Themes > Installed > MIUI v5 > Apply
ADW Launcher:
ADW Settings > Themes > MIUI v5 Theme > Apply
Holo Launcher:
Appearance Settings >Icon pack > MIUI v5 Theme
Atom Launcher:
Launcher settings > Theme > MIUI v5 Theme > Use Theme
ενδιαφερον,καποτε τον ειχα δοκιμασει τον nova αλλα..κατι με χαλασε,λιγο πιο βαρυς,δισκινητος..και κρατησα τον απεξ που ειναι πιο καθαρος
ειχα δοκιμασει κ miui icons,καλη φαση
Πως θα αποδωσει ο launcher παιζει απο κινητο σε κινητο και απο rom σε rom.
O Νοva με καποιες ρομ δεν επαιζε καλα στο Neo V.
Επιπροσθετως, στο g3s, δεν ειναι οσο smooth ειναι ο Apex και ο Buzz (που θελει 100ΜΒ μνημης)
Ειναι μισο κλικ πιο κατω.
Τωρα εχω Apex και παει πολυ καλα, με το miui theme.
Μου λειπει πολυ ο Buzz παντως. Σιγουρα στις επομενες εκδοσεις θα τον ξαναδοκιμασω.
RASTAVIPER
24-07-13, 08:23
Σε 4πύρηνα κινητά, η καλύτερη λύση για μένα είναι ο TSF SHELL 3D.
126818
Τρομερά εφέ, ωραία θέματα, full customization.
Είχα πριν τον APEX και δεν ξανασχολήθηκα.
εχω ακουσει οτι παροτι εφετζιδικος ειναι πολυ ελαφρυς
οι δοκιμες που κανω ειναι παντα στο ιδιο κινητο
RASTAVIPER
24-07-13, 13:42
εχω ακουσει οτι παροτι εφετζιδικος ειναι πολυ ελαφρυς
οι δοκιμες που κανω ειναι παντα στο ιδιο κινητο
Στο nexus όλα ελαφριά μου φαίνονται.
:-P :-P
πραγματικα..μια sd να ειχε.. :p
USB OTG έχει, κολλήστε ένα μικρό φλασάκι από πίσω και είστε τζιτζι :mrgreen:
Και πως θα φλασάρεις roms από το φλασάκι ωρέ; Ή δεν χρειάζεται επειδή είναι nexus; :p
RASTAVIPER
24-07-13, 15:11
Για OTG θες custom Rom και powered hub, οπότε δεν είναι στάνταρ όπως το λες.
Ποτε δεν συμπαθησα τον TSF, υπερβολικα εφφε
Για OTG θες custom Rom και powered hub, οπότε δεν είναι στάνταρ όπως το λες.
δε χρειάζεσαι
σε στοκ NExus 10 δουλεύει κατευθείαν
άντε για τίποτα περίεργο να θές ρουτ
Powered hub σίγουρα δεν χρειάζεται για φλασάκι.
Σε tablet έχει σηκώσει μέχρι και 1.8'' δίσκο μέσω OTG, σε κινητό δεν έχω τολμήσει να δοκιμάσω κάτι τέτοιο. :p
RASTAVIPER
24-07-13, 20:49
Για Nexus 4 μιλάω όχι για Nexus 10 ή άλλα τάμπλετ.
ετσι,εγω λεω ενα ssd να κολλησω πισω απο το τηλεφωνο και ποιος με πιανει μετα
Θέλω την πιο άψογη εφαρμογή για navigation.
Έχω το Sygic και στον περιφερειακό της Θεσ\νίκης πήγε να με βγάλει προς Αθήνα, ενώ πήγαινα στο Κόσμος!
Κάνει και άλλα πολλά λάθη και με έχει εκνευρίσει.
Είχα το ΝDrive 11 που ήταν μια χαρά, αλλά δεν μου άρεσε το interface.
stefan_city
25-07-13, 10:56
Έχω το don't panic, και δε με έχει απογοητεύσει ως τώρα ούτε μια φορά, αλλά το έχω χρησιμοποιήσει μόνο στην Αθήνα. Αρκετά λιτό σαν περιβάλλον, χωρίς πολλές ρυθμίσεις, αλλά άψογο για μένα από πλευράς χαρτών, τις φορές που το έχω χρειαστεί.
Υπάρχει trial στο store, αν θες να το δοκιμάσεις, αλλά αν αποφασίσεις να το αγοράσεις, καν'το από το site της Geointelligence, που δίνει αναβαθμίσεις για πάντα.
Έχω το don't panic, και δε με έχει απογοητεύσει ως τώρα ούτε μια φορά, αλλά το έχω χρησιμοποιήσει μόνο στην Αθήνα. Αρκετά λιτό σαν περιβάλλον, χωρίς πολλές ρυθμίσεις, αλλά άψογο για μένα από πλευράς χαρτών, τις φορές που το έχω χρειαστεί.
Υπάρχει trial στο store, αν θες να το δοκιμάσεις, αλλά αν αποφασίσεις να το αγοράσεις, καν'το από το site της Geointelligence, που δίνει αναβαθμίσεις για πάντα.
Θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ.
RASTAVIPER
25-07-13, 11:04
Έχω το Sygic και στον περιφερειακό της Θεσ\νίκης πήγε να με βγάλει προς Αθήνα, ενώ πήγαινα στο Κόσμος!
Igo Primo
Η καλύτερη πρόταση για σωστές δρομολογησεις.
Και full παραμετροποιησιμο.
Igo Primo
Η καλύτερη πρόταση για σωστές δρομολογησεις.
Και full παραμετροποιησιμο.
Δύο και συνεχίζουμε!
Θα δοκιμάσω ό,τι πείτε για να συγκρίνω.
@RASTAVIPER
Δεν το βρίσκω στο Play Store.
MLS Talk&Drive
πάω να πάρω την αμοιβή μου τώρα :p
MLS Talk&Drive και Igo Primo δεν τα βρίσκω στο Play Store.
Δεν έχουν trial?
RASTAVIPER
25-07-13, 11:14
Το Igo δεν υπάρχει στα μαγαζιά επίσημα.
Οπότε κοιτάς στα "ανεπίσημα".
Φανταζομαι το εχεις κλεμέ?
Πριν κανα διμινο εβγαλε αναβαθμίσεις.
MLS Talk&Drive και Igo Primo δεν τα βρίσκω στο Play Store.
Δεν έχουν trial?
Το MLS όχι, μόνο από την MLS απευθείας.
Φανταζομαι το εχεις κλεμέ?
Πριν κανα διμινο εβγαλε αναβαθμίσεις.
Δηλαδή έχει φτιάξει τώρα; Αλλού γι'αλλου με έβγαζε!
- - - Updated - - -
Το MLS όχι, μόνο από την MLS απευθείας.
Θα το τσεκάρω.
RASTAVIPER
25-07-13, 13:38
Μια που λέτε για Sygic,
να ενημερώσω ότι υπάρχει τώρα προσφορά για όλο το Eastern Europe (με Ελλάδα μέσα) στα 29€, από 39€.
Γενικά είναι πολύ τίμιο πρόγραμμα, με πολύ ωραία γραφικά.
Αλλά όταν βγαίνω επαρχία, συνήθως βάζω το Igo για μεγαλύτερη ακρίβεια.
Εγκατέστησα το widget beeping weather αλλά δεν το βρίσκω.
Εχεις βαλει δλδ και το UCCW?
Δηλαδή έχει φτιάξει τώρα; Αλλού γι'αλλου με έβγαζε!
Αναβαθμίσεις βγαζει 3-4 φορες το χρόνο. Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος, με εχει βγαλει ακομα και μεσα απο ημιτελη δρομο (εθνικη οδο) στην Αρχαια Ολυμπια.
Έχει άλλαξει και το interface του προγραμματος. Μεγαλη βοηθεια και η προειδοποιηση για τις κάμερες.
δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος χρησιμοποιω την stock e-mail εφαρμογη του S4 ειναι δυνατον τα e-mail που ανοιγω στο κινητο να ερχονται να μη αναγνωσμενα στο pc και το αντιστροφο? επισης θελω να ερχονται τα e-mail και στο pc και στο σταθερο
δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος χρησιμοποιω την stock e-mail εφαρμογη του S4 ειναι δυνατον τα e-mail που ανοιγω στο κινητο να ερχονται να μη αναγνωσμενα στο pc και το αντιστροφο? επισης θελω να ερχονται τα e-mail και στο pc και στο σταθερο
για το δεύτερο σκέλος, η λύση είναι η χρήση imap, εφόσον το παρέχει ο πάροχος του mail account σου ;)
@ ADSLgr.com All rights reserved.