Επιστροφή στο Forum : Android: Eφαρμογές
Υπαρχει κατι καλο για να κανει αυτοματη εισοδο λεξεων καθως πληκτρολογεις autocomplete δηλαδη να πας να γραψεις μια λεξη να την μαντευει και να στην βγαζει σαν προτεινομενη για να την πατησεις και να ξεμπερδεψεις. Ευχαριστω
Υπαρχει κατι καλο για να κανει αυτοματη εισοδο λεξεων καθως πληκτρολογεις autocomplete δηλαδη να πας να γραψεις μια λεξη να την μαντευει και να στην βγαζει σαν προτεινομενη για να την πατησεις και να ξεμπερδεψεις. Ευχαριστω
Swiftkey ?
Θα το ελεγξω ευχαριστω ειμαι λιγο νεος στο χωρο
- - - Updated - - -
Τα σπάει που να τη συνηθίσω κιόλας ευχαριστώ ότι έψαχνα
Ενεργοποιεις το autocomplete και την ορθογραφια
Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή όπου θα μπορώ να βάζω κάποιες επαφές ή τηλεφωνικούς αριθμούς και όταν καλούν αυτές/οί να φαίνεται ότι το τηλέφωνο είναι κλειστό; Υπάρχει κάτι τέτοιο; Ή θα πρέπει να χτυπήσει τουλάχιστον μία φορά ώστε να δουλέψει και η αναγνώριση;
Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή όπου θα μπορώ να βάζω κάποιες επαφές ή τηλεφωνικούς αριθμούς και όταν καλούν αυτές/οί να φαίνεται ότι το τηλέφωνο είναι κλειστό; Υπάρχει κάτι τέτοιο; Ή θα πρέπει να χτυπήσει τουλάχιστον μία φορά ώστε να δουλέψει και η αναγνώριση;Δεν μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο. Για να αναγνωριστεί ο αριθμός πρέπει να πέράσει η κλήση ως τη συσκευή σου, οπότε οι πιθανότητες είναι πως ο καλών θα ακούσει τουλάχιστον ένα χτύπο.
Δεν μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο. Για να αναγνωριστεί ο αριθμός πρέπει να πέράσει η κλήση ως τη συσκευή σου, οπότε οι πιθανότητες είναι πως ο καλών θα ακούσει τουλάχιστον ένα χτύπο.
Λογικό. Οπότε στην ουσία μια τέτοια εφαρμογή θα λειτουργεί σα να κλείνεις εσύ την κλήση μόλις δεις τον αριθμό, έτσι δεν είναι;
Ευχαριστώ :)
Κουδουνάει ακριβώς μία φορά (όχι στο κινητό που δέχεται, στο ακουστικό του καλούντα) και μετά βγαίνει μήνυμα ότι είναι κατειλημμένο. Το κινητό που δέχεται παίρνει και μήνυμα από τον πάροχο ότι έγινε κλήση ενώ ήταν κατειλημμένο. Υπάρχει και ρύθμιση (στο CallFilter που χρησιμοποιώ εγώ) να το απαντά και αμέσως να το γειώνει. Αν θες στείλε τηλ. με pm να σε μπλοκάρω και να σου πω πού να πάρεις να δεις τη συμπεριφορά και με τις 2 περιπτώσεις.
Κουδουνάει ακριβώς μία φορά (όχι στο κινητό που δέχεται, στο ακουστικό του καλούντα) και μετά βγαίνει μήνυμα ότι είναι κατειλημμένο. Το κινητό που δέχεται παίρνει και μήνυμα από τον πάροχο ότι έγινε κλήση ενώ ήταν κατειλημμένο. Υπάρχει και ρύθμιση (στο CallFilter που χρησιμοποιώ εγώ) να το απαντά και αμέσως να το γειώνει. Αν θες στείλε τηλ. με pm να σε μπλοκάρω και να σου πω πού να πάρεις να δεις τη συμπεριφορά και με τις 2 περιπτώσεις.
Ευχαριστώ πολύ!
Εχω 2 αριθμους, οποτε θα το δοκιμάσω και θα δω. Θα προτιμούσα να φαίνεται οτι ειναι κλειστό και όχι κατειλημμένο. Απ' οτι βλέπω υπαρχουν πολλές σχετικές εφαρμογές για μπλοκαρισμα κλήσεων. Θα κάνω μερικές δοκιμές.
Οποιαδήποτε αλλη πρόταση ευπροσδεκτη!
Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή όπου θα μπορώ να βάζω κάποιες επαφές ή τηλεφωνικούς αριθμούς και όταν καλούν αυτές/οί να φαίνεται ότι το τηλέφωνο είναι κλειστό; Υπάρχει κάτι τέτοιο; Ή θα πρέπει να χτυπήσει τουλάχιστον μία φορά ώστε να δουλέψει και η αναγνώριση;
Ευχαριστώ πολύ!
Εχω 2 αριθμους, οποτε θα το δοκιμάσω και θα δω. Θα προτιμούσα να φαίνεται οτι ειναι κλειστό και όχι κατειλημμένο. Απ' οτι βλέπω υπαρχουν πολλές σχετικές εφαρμογές για μπλοκαρισμα κλήσεων. Θα κάνω μερικές δοκιμές.
Πρόσφατα έβαλα εάν τη θυμάμαι την εφαρμογή CallBlock , υπάρχει στο play store.
Επειδή το δοκίμασα χτυπάει μια φορά και κλείνει αυτόματα την εισερχόμενη κληση.
RASTAVIPER
03-06-16, 21:24
Παιδιά τι γίνεται με το Facebook;
Πάει να μας ξεσκίσει την κακομοίρα την μπαταρία;
Έχουμε ήδη 2 εφαρμογές (μαζί με του messenger) και τώρα για τις φωτογραφίες, θα μας περάσουν και 3η εφαρμογή το Moments.
Τι τσαμπουκάς είναι αυτός... :down:
Ευχαριστώ πολύ!
εγώ χρησιμοποιώ την https://www.truecaller.com/
Παιδιά τι γίνεται με το Facebook;
Πάει να μας ξεσκίσει την κακομοίρα την μπαταρία;
Έχουμε ήδη 2 εφαρμογές (μαζί με του messenger) και τώρα για τις φωτογραφίες, θα μας περάσουν και 3η εφαρμογή το Moments.
Τι τσαμπουκάς είναι αυτός... :down:
έχει βγει και έρευνα (https://www.theguardian.com/technology/2016/feb/01/uninstalling-facebook-app-saves-up-to-20-of-android-battery-life)
εγώ το έχω βγάλει και μπαίνω απο browser (adblock) και με βολεύει
έχει βγει και έρευνα (https://www.theguardian.com/technology/2016/feb/01/uninstalling-facebook-app-saves-up-to-20-of-android-battery-life)
εγώ το έχω βγάλει και μπαίνω απο browser (adblock) και με βολεύει
Ανδρέα ειδικά σε εμένα στο S3 neo μου καταναλώνει πολυ τη μπαταρία οι 2 συγκεκριμένες εφαρμογές.
Για το κινητο που λέγαμε εάν δεν το έχει Root μπορείς να δείς για αποκλεισμό διαφημίσεων το adguard
Είχα καιρό να βάλω το Facebook, το έβαλα πριν λίγο για πλάκα.
Καταλαβαίνεις το μέγεθος του bloat όταν θέλει τρία λεπτά να κάνει install.
Το κινητό πρέπει να οηγε 20% κάτω με τη μία σε απόδοση και έφαγε σουτι όπως μπήκε.
Swipe for Facebook παιδες :) εξαιρετικος wrapper, σαν "κανονικο" app.
εγώ χρησιμοποιώ την https://www.truecaller.com/
Θάνο, σου πάει καλά; Εγώ το έβγαλα και έβαλα το CallFilter (μετά από δοκιμές πολλών) γιατί δεν ήταν αξιόπιστο και ήταν δράμα να βρεις τις ρυθμίσεις του. Ίσως το ξαναδοκιμάσω όταν έρθει το νέο τηλέφωνο τώρα που ενοποιήθηκε με το truedialer (το οποίο είναι μανούλα στο είδος του).
Επειδή έχω απενεργοποιήσει τον τηλεφωνητή, το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα παίρνω όταν μέσα από τις επαφές, ρυθμίσω μια επαφή να πηγαίνει στο voicemail! Χτυπάει μία φορά σε αυτόν που καλεί και μετά σήμα κατειλημμένου! Σε μένα δεν καλεί καν :)
Προφανώς και μια εφαρμογή μπορεί να δίνει περισσότερες δυνατότητες. Αλλά σε μένα αρκεί αυτό και δε χρειάζεται να εγκαταστήσω τίποτα επιπλέον ;-)
Θάνο, σου πάει καλά; Εγώ το έβγαλα και έβαλα το CallFilter (μετά από δοκιμές πολλών) γιατί δεν ήταν αξιόπιστο και ήταν δράμα να βρεις τις ρυθμίσεις του. Ίσως το ξαναδοκιμάσω όταν έρθει το νέο τηλέφωνο τώρα που ενοποιήθηκε με το truedialer (το οποίο είναι μανούλα στο είδος του).
σε εμένα δουλεύει καλά, το έβαλα γιατί με πρηζανε απο τηλεπωλήσεις :p
Ωραίο ακούγεται/μοιάζει το truecaller, αλλά δε μου αρέσει το γεγονός ότι by default ανεβάζει όλη τη λίστα των επαφών σου και τις κάνει αναζητήσιμες μέσα από το web search του. Είχα βρει πριν λίγο καιρό το δικό μου αριθμό και ζήτησα να αφαιρεθεί.
Εμένα δεν τις έχει βάλει, αλλά το κατήργησα όπως είπα και έχω μείνει με το truedialer μόνο, μπορεί τώρα να ισχύει αυτό το by default που λες. Γενικά αν είσαι δημοφιλής θα βρεις το τηλέφωνό σου, όλο και κάποιος χρήστης θα το βάλει. Έχει και κάτι ωραίες καταχωρήσεις, όπως Τάδε νοικάρισσα, Δείνα βλάκας...
Είναι όμως χρήσιμο (περισσότερο από το τσεκάρισμα σε διαθέσιμους καταλόγους που κάνουν ανταγωνιστικά προγράμματα - αφού έχει περισσότερες καταχωρήσεις) γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις ξέρεις ποιος σε έχει καλέσει όταν δεν μπορείς να απαντήσεις, ακόμα κι αν δεν τον έχεις στις επαφές. Με ενδιαφέρει γιατί με παίρνουν από εταιρείες-πελάτες και εγώ έχω 1-2 νούμερά τους κι αυτοί χρησιμοποιούν 10. Το μπλοκάρισμα είναι άλλη υπόθεση.
RASTAVIPER
04-06-16, 13:44
Είχα καιρό να βάλω το Facebook, το έβαλα πριν λίγο για πλάκα.
Καταλαβαίνεις το μέγεθος του bloat όταν θέλει τρία λεπτά να κάνει install.
Το κινητό πρέπει να οηγε 20% κάτω με τη μία σε απόδοση και έφαγε σουτι όπως μπήκε.
Έχω δοκιμάσει και το Folio και το Metal που είναι οι πιο καλοί Facebook clients.
Το θέμα είναι ότι δεν μου δουλεύουν Καλά οι ειδοποιήσεις και άσε που σύντομα θα χρειάζεσαι αναγκαστικά το messenger για τα μυνήματα.
Εμένα δεν τις έχει βάλει, αλλά το κατήργησα όπως είπα και έχω μείνει με το truedialer μόνο, μπορεί τώρα να ισχύει αυτό το by default που λες. Γενικά αν είσαι δημοφιλής θα βρεις το τηλέφωνό σου, όλο και κάποιος χρήστης θα το βάλει. Έχει και κάτι ωραίες καταχωρήσεις, όπως Τάδε νοικάρισσα, Δείνα βλάκας...
Είναι όμως χρήσιμο (περισσότερο από το τσεκάρισμα σε διαθέσιμους καταλόγους που κάνουν ανταγωνιστικά προγράμματα - αφού έχει περισσότερες καταχωρήσεις) γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις ξέρεις ποιος σε έχει καλέσει όταν δεν μπορείς να απαντήσεις, ακόμα κι αν δεν τον έχεις στις επαφές. Με ενδιαφέρει γιατί με παίρνουν από εταιρείες-πελάτες και εγώ έχω 1-2 νούμερά τους κι αυτοί χρησιμοποιούν 10. Το μπλοκάρισμα είναι άλλη υπόθεση.
Η πλάκα είναι όταν με είχαν καλέσει απο το σταθερό του σπιτιού μου και το τρουκαλερ το εμφάνισε ως "αδελφουλης" :lol: :lol: η αδερφή μου είχε κανει το θαύμα της.
Swipe for Facebook παιδες :) εξαιρετικος wrapper, σαν "κανονικο" app.
καλυτερο απο το tinfoil?το εβαλα σημερα να δω διαφορες στη μπαταρια
Σε μένα το swipe δεν χτυπάει στα μηνύματα, ή μάλλον χτυπάει όποτε κάνει sync, οπότε κράτησα παρέα το Messenger.
Σε μένα το swipe δεν χτυπάει στα μηνύματα, ή μάλλον χτυπάει όποτε κάνει sync, οπότε κράτησα παρέα το Messenger.
εγω το messenger δε το εσβησα γιατι το δουλευω συχνα,οποτε δε με απασχολει
- - - Updated - - -
δουλευει το fingerprint που λεει?
καλυτερο απο το tinfoil?το εβαλα σημερα να δω διαφορες στη μπαταρια
Απείρως καλύτερο.
Όσον αφορά τα μηνύματα μέσω browser, τα κόβει το Facebook τελευταία, ο dev του Swipe ψάχνει συνέχεια τρόπο να το σώσει αλλά το κόβουν από παντού. Δεν πειράζει, ο Fb messenger είναι εξαιρετικό App σε σχέση με το resource hog Facebook app
Απείρως καλύτερο.
Όσον αφορά τα μηνύματα μέσω browser, τα κόβει το Facebook τελευταία, ο dev του Swipe ψάχνει συνέχεια τρόπο να το σώσει αλλά το κόβουν από παντού. Δεν πειράζει, ο Fb messenger είναι εξαιρετικό App σε σχέση με το resource hog Facebook app
θα το δοκιμασω.μου αρεσε το tinfoil που πιανει μεγαλυτερη οθονη απο τη μαμα εφαρμογη
Disa αντί για τον Facebook Messenger
Disa αντί για τον Facebook Messenger
ακουω καλα λογια για τον messenger γενικα..μαλλον δε θα δοκιμασω κατι τετοιο
ακουω καλα λογια για τον messenger γενικα..μαλλον δε θα δοκιμασω κατι τετοιο
Σπαστικός είναι, σώνει και καλά να καβαλάει τα πάντα για να βγουν οι ειδοποιήσεις του πάνω-πάνω. Δεν το βουλώνει με τίποτα :p
Ωραίο ακούγεται/μοιάζει το truecaller, αλλά δε μου αρέσει το γεγονός ότι by default ανεβάζει όλη τη λίστα των επαφών σου και τις κάνει αναζητήσιμες μέσα από το web search του. Είχα βρει πριν λίγο καιρό το δικό μου αριθμό και ζήτησα να αφαιρεθεί.
Αυτό γίνεται με ποιο πρόγραμμα από τα 2 ; με το callfilter; Άρα που καταλήγουμε τελικά; Ποιο είναι καλύτερο και δεν ανεβάζει τα τηλέφωνα;
Μπέρδεμα. Αναφέραμε το Truedialer (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.truecaller.phoneapp&hl=el) που είναι dialer replacement και κάνει ταυτόχρονα και αναγνώριση καλούντος βάσει καταχωρήσεων που κάνουν οι χρήστες για διάφορα νούμερα. Υπάρχει το ξαδερφάκι του το Truecaller (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.truecaller&hl=el) που αναλαμβάνει αναγνώριση και μπλοκάρισμα και υποτίθεται αντικαθιστά πλέον το Truedialer. Και τα δύο αυτά που κάνουν αναγνώριση ανεβάζουν τηλέφωνα, αλλά ρυθμίζονται να μην ανεβάζουν. Προσωπικά πρότεινα το CallFilter (https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.telemarks.CallFilter2&hl=el) αποκλειστικά για μπλοκάρισμα, ως πιο ξεκάθαρο στις επιλογές του.
Αυτό γίνεται με ποιο πρόγραμμα από τα 2 ; με το callfilter; Άρα που καταλήγουμε τελικά; Ποιο είναι καλύτερο και δεν ανεβάζει τα τηλέφωνα;
Τα ξεκαθάρισε ο jap με το μήνυμά του ακριβώς από πάνω.
@jap: δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία από το δύο εφαρμογές (Truecaller & Truedialer), οπότε δεν ξέρω αν και πώς απενεργοποιείται το ανέβασμα της λίστας επαφών. Προφανώς, αν οι εφαρμογές σέβονται τον εαυτό του και το χρήστη, θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Έχω δει όμως σε OnePlus One, το οποίο ερχόταν με CyanogenOS και τον Truedialer ως default dialer, να ανεβάζει όλη τη λίστα επαφών χωρίς να ρωτά το χρήστη. Έτσι ανέβηκε και ο δικός μου αριθμός στο truecaller.com.
@jap: δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία από το δύο εφαρμογές (Truecaller & Truedialer), οπότε δεν ξέρω αν και πώς απενεργοποιείται το ανέβασμα της λίστας επαφών. Προφανώς, αν οι εφαρμογές σέβονται τον εαυτό του και το χρήστη, θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Έχω δει όμως σε OnePlus One, το οποίο ερχόταν με CyanogenOS και τον Truedialer ως default dialer, να ανεβάζει όλη τη λίστα επαφών χωρίς να ρωτά το χρήστη. Έτσι ανέβηκε και ο δικός μου αριθμός στο truecaller.com.
The data is crowd-sourced from the millions (about 20m lsat time I checked) of users who have downloaded the truecaller app on their smartphones. As part of the end user agreement, the truecaller app asks the user to allow access to the user's address book/contacts on the smartphone. This data is then uploaded by the app to the company's servers. After going through several data matching/refining algorithms, this data is made available to all truecaller users to search upon.
So out of all the people who know you and have your contact number stored against your name in their phones - if even 1 person uses the truecaller app, your contact number and name would end up in the truecaller databse.
As for why it doesn't seem to work for you - there could be many reasons which would need more details regarding exactly what goes wrong when you use/download the app.
And yes, it does raise privacy concerns, which is why the app was initially banned in the UK.
It is however possible to unlist your number from their database:
https://www.truecaller.com/unlist
Πηγή: https://www.quora.com/Where-does-Truecaller-get-its-data-It-doesnt-seem-to-work-for-me-but-if-it-did-work-wouldnt-that-raise-privacy-concerns
Μπέρδεμα. Αναφέραμε το Truedialer (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.truecaller.phoneapp&hl=el) που είναι dialer replacement και κάνει ταυτόχρονα και αναγνώριση καλούντος βάσει καταχωρήσεων που κάνουν οι χρήστες για διάφορα νούμερα. Υπάρχει το ξαδερφάκι του το Truecaller (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.truecaller&hl=el) που αναλαμβάνει αναγνώριση και μπλοκάρισμα και υποτίθεται αντικαθιστά πλέον το Truedialer. Και τα δύο αυτά που κάνουν αναγνώριση ανεβάζουν τηλέφωνα, αλλά ρυθμίζονται να μην ανεβάζουν. Προσωπικά πρότεινα το CallFilter (https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.telemarks.CallFilter2&hl=el) αποκλειστικά για μπλοκάρισμα, ως πιο ξεκάθαρο στις επιλογές του.
Ωραία ευχαριστώ! Άρα το callfilter δεν ανεβάζει από μόνο του τις επαφές, σωστά;
Το είδα..
Με βάση το post του Νίκου, εκφράζω κάθε επιφύλαξη για αυτό που είπα, ότι και οι δύο εφαρμογές ρυθμίζονται να μην ανεβάζουν. Ξαναλέω, έχω μόνο το Truedialer, όχι το caller. Στο Dialer, είχε explicit την επιλογή να περνά μία-μία επαφή στο δικό τους cloud, θυμάμαι πέρασα πρόσφατα κάποιες, τώρα δεν τη βρίσκω. Περιμένω νέο τηλέφωνο μέσα στην εβδομάδα, θα σκεφτώ αν θα το ξαναβάλω...
prodromosfan
07-06-16, 22:18
Στην περιγραφή της εφαρμογής trucaller
Στο playstore λέει ότι δεν ανεβάζει τον κατάλογο των επαφών στο ίντερνετ
Διαβάζω και λάθος;
.
Το Truecaller ΠΟΤΕ δεν μεταφορτώνει τον τηλεφωνικό σας κατάλογο για να τον κάνει αναζητήσιμο ή δημόσιο
Στην περιγραφή της εφαρμογής trucaller
Στο playstore λέει ότι δεν ανεβάζει τον κατάλογο των επαφών στο ίντερνετ
Διαβάζω και λάθος;
Ναι, έτσι γράφει στην περιγραφή της εφαρμογής.
prodromosfan
09-06-16, 21:36
Αλλά στην πραγματικότητα δεν ισχύει;
Την μέρα που ξεκίνησε ή κουβέντα για το true caller το εγκατέστησα στο κινητό μου και το εβγαλα σε μερικα λεπτά αφού δε μου άρεσε. Μόλις τώρα με βρήκε φίλος και μου είπε τι ήθελα και εψαχνα στο προφίλ του καθώς του πήγε mail. Τι δουλειά έχει αυτό το mail;
Μαύρο από μένα.
Εγώ πάντως κάνω χρήση για την ώρα της lg την δυνατότητα δεν χτυπάει καν σε εμένα. Στον άλλον ίσα που ακούγεται μια φορά. Ίσως να δοκιμάσω και εγώ κάποια στιγμή το callfilter να το δοκιμάσω
Την μέρα που ξεκίνησε ή κουβέντα για το true caller το εγκατέστησα στο κινητό μου και το εβγαλα σε μερικα λεπτά αφού δε μου άρεσε. Μόλις τώρα με βρήκε φίλος και μου είπε τι ήθελα και εψαχνα στο προφίλ του καθώς του πήγε mail. Τι δουλειά έχει αυτό το mail;
Μαύρο από μένα.
Care to explain? :hmm:
Care to explain? :hmm:
Απο τα faq
Δε μου άρεσε καθόλου αυτό το mail. Δηλαδή δεν έχω δικαίωμα να μπαίνω στις επαφές μου; Δε μπήκα πουθενα εκτός της ίδιας της εφαρμογης. Ούτε να πω ότι ανοιξα καμία σελίδα ούτε τίποτα. Και δε θυμάμαι κάν να μπήκα σε προφίλ. Ίσως να μπήκα να δω πως είναι.
παιδιά ποιον browser προτείνεται για block-ad ?
χρησιμοποιώ μέχρι στιγμής το ad-blocker browser αλλά αργή πολύ στην φόρτωση σελίδων
παιδιά ποιον browser προτείνεται για block-ad ?
χρησιμοποιώ μέχρι στιγμής το ad-blocker browser αλλά αργή πολύ στην φόρτωση σελίδων
Αν έχεις καλό τηλέφωνο βάλε τον Firefox με add-on το ublock origin. Δεν περνάει σχεδον τίποτα. Έχει τα ίδια φίλτρα όπως και στον υπολογιστή. Αλλά είναι πολύ βαρύς ο ατιμος.
Εάν από την άλλη είσαι ρουτ βάλε Xposed Framework και το module MinMinGuard.
.
Επίσης σε root, F-Droid (https://f-droid.org/) και στη συνέχεια AdAway (http://free-software-for-android.github.io/AdAway/).
Δυστυχώς Android = Google = Διαφημίσεις:p
Επίσης σε root, F-Droid (https://f-droid.org/) και στη συνέχεια AdAway (http://free-software-for-android.github.io/AdAway/).
Δυστυχώς Android = Google = Διαφημίσεις:p
Ναι ενώ οι άλλοι είναι καλύτεροι. Τουλάχιστον σε εμάς έχεις και πέντε εναλλακτικές. Στους άλλους ούτε web browser δεν μπορείς να αλλαξεις καλά καλα
@ ADSLgr.com All rights reserved.