Επιστροφή στο Forum : Android: Eφαρμογές
stefan_city
13-01-17, 12:53
Αν αναβαθμίσει στο νεότερο κανείς, ας αφήσει ένα feedback.
Μετά την ενημέρωση κανένα πρόβλημα στην εναλλαγή γλώσσας, ή στη φόρτωση του λεξικού και των προτεινόμενων λέξεων.
Μετά την ενημέρωση κανένα πρόβλημα στην εναλλαγή γλώσσας, ή στη φόρτωση του λεξικού και των προτεινόμενων λέξεων.
Ευχαριστώ, αλλά καθ'ότι δύσπιστος, θα περιμένω λίγο :p
Ποια εφαρμογή προτείνετε που να παίζει σε dual SIM κινητό (να μπορείς μέσα από την εφαρμογή να στέλνεις από όποια κάρτα θέλεις το μήνυμα) και να δουλεύει σωστά με 160 ελληνικούς χαρακτήρες ανά SMS; Αν έχει και τη δυνατότητα να κάνεις backup τα SMS, όπως η stock εφαρμογή, ακόμα καλύτερα. Αφορά XIAOMI Redmi 3S Pro International, αν παίζει ρόλο. Βρήκα διάφορα στο forum της xiaomi, αλλά δεν απευθύνονται σε αρχάριο χρήστη :)
Αφορά Xiaomi Redmi 4S International, αν παίζει ρόλο.
Ορίστε; Πως είπατε; :hmm:
Ορίστε; Πως είπατε; :hmm:
Κάπου κάτι μπέρδεψα :) Το διόρθωσα ;)
- - - Updated - - -
Ποια εφαρμογή προτείνετε που να παίζει σε dual SIM κινητό (να μπορείς μέσα από την εφαρμογή να στέλνεις από όποια κάρτα θέλεις το μήνυμα) και να δουλεύει σωστά με 160 ελληνικούς χαρακτήρες ανά SMS; Αν έχει και τη δυνατότητα να κάνεις backup τα SMS, όπως η stock εφαρμογή, ακόμα καλύτερα. Αφορά XIAOMI Redmi 3S Pro International, αν παίζει ρόλο. Βρήκα διάφορα στο forum της xiaomi, αλλά δεν απευθύνονται σε αρχάριο χρήστη :)
Αυτό το mod (https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6138-MOD-SMS-160-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%81%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Xiaomi-Redmi-3S-3X-Land/#description) ισχύει για το συγκεκριμένο κινητό; Δεν "το έχω" με τα xiaomi ;)
RASTAVIPER
14-01-17, 12:40
Θες να πεις ότι η στοκ εφαρμογή της ΧΙΑΟΜΙ δεν σε αφήνει την ώρα που είναι να στείλεις το μήνυμα να επιλέξεις με ένα κλικ από ποια κάρτα θα φύγει;
Θες να πεις ότι η στοκ εφαρμογή της ΧΙΑΟΜΙ δεν σε αφήνει την ώρα που είναι να στείλεις το μήνυμα να επιλέξεις με ένα κλικ από ποια κάρτα θα φύγει;
Αυτό το κάνει. Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι ότι στέλνει ένα SMS ανά 60 ή 70 χαρακτήρες (δεν είμαι σίγουρος) και όχι ανά 160 χαρακτήρες. Για κάποιον που στέλνει πολλά SMS, είναι μεγάλο πρόβλημα, αφού πρακτικά έχει 2-3 φορές την κανονική χρέωση!
Το έβαλα στα ζητούμενα, γιατί πριν χρόνια που το είχα ξαναψάξει, θυμάμαι ότι πολλές εφαρμογές δε σου δίνουν αυτήν τη δυνατότητα. Πρέπει να ορίσεις από τις ρυθμίσεις την προεπιλεγμένη SIM, και όλα τα μηνύματα φεύγουν από κει.
Αυτό το κάνει. Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι ότι στέλνει ένα SMS ανά 60 ή 70 χαρακτήρες (δεν είμαι σίγουρος) και όχι ανά 160 χαρακτήρες. Για κάποιον που στέλνει πολλά SMS, είναι μεγάλο πρόβλημα, αφού πρακτικά έχει 2-3 φορές την κανονική χρέωση!
Το έβαλα στα ζητούμενα, γιατί πριν χρόνια που το είχα ξαναψάξει, θυμάμαι ότι πολλές εφαρμογές δε σου δίνουν αυτήν τη δυνατότητα. Πρέπει να ορίσεις από τις ρυθμίσεις την προεπιλεγμένη SIM, και όλα τα μηνύματα φεύγουν από κει.
Είναι λες και οι κατασκευαστές και προγραμματιστές κινητών δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα των δικτύων κινητής τηλεφωνίας.
dynamic woman
14-01-17, 13:32
@yyy το chomp sms σου δίνει την δυνατότητα για εναλλαγή μεταξύ των sim, πατώντας παρατεταμένα το βελάκι της αποστολής και κάνει και backup.
Από τις ρυθμίσεις-SMS ορίζεις την λειτουργία διπλής sim και τους 160 χαρακτήρες, τικάροντας εκεί που λέει " Για εξοικονόμηση χρημάτων αφαιρούνται οι τόνοι και τα διακριτικά"
@yyy το chomp sms σου δίνει την δυνατότητα για εναλλαγή μεταξύ των sim, πατώντας παρατεταμένα το βελάκι της αποστολής και κάνει και backup.
Από τις ρυθμίσεις-SMS ορίζεις την λειτουργία διπλής sim και τους 160 χαρακτήρες, τικάροντας εκεί που λέει " Για εξοικονόμηση χρημάτων αφαιρούνται οι τόνοι και τα διακριτικά"
Ευχαριστώ! Θα μπει σε δοκιμή ;)
dynamic woman
14-01-17, 17:10
Έχω το meizu m2 mini και ενώ έχει led ειδοποιήσεων το οποίο δουλεύει κανονικά με τις εφαρμογές, δεν ανάβει κατά την διάρκεια της φόρτισης.
Υπάρχει κάποια εφαρμογή για να το ενεργοποιήσω και στην φόρτιση;
Δοκίμασα το light manager ανεπιτυχώς.
RASTAVIPER
14-01-17, 18:36
Τι σχέση έχει το ποια κάρτα έχεις ενεργοποιημένη με τον αριθμό χαρακτήρων που στέλνει;
Αυτά θα έπρεπε να είναι ανεξάρτητα.
- - - Updated - - -
Πολλά δωρεάν παιχνίδια στο AMAZON UNDERGROUND.
- MONUMENT VALLEY
- HITMAN GO
- LARA CROFT GO
- BADLAND
- STAR WARS KNIGHTS OLD REPUBLIC
Τι σχέση έχει το ποια κάρτα έχεις ενεργοποιημένη με τον αριθμό χαρακτήρων που στέλνει;
- - - Updated - - -
Πολλά δωρεάν παιχνίδια στο AMAZON UNDERGROUND.
- MONUMENT VALLEY
- HITMAN GO
- LARA CROFT GO
- BADLAND
- STAR WARS KNIGHTS OLD REPUBLIC
Για ποιες χώρες ;
Άσχετο, σχετικό, είχα πάρει το Hitman Sniper με τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές στο play και το ευχαριστήθηκα περισσότερο από όσο έπρεπε. :p
kourampies
14-01-17, 20:10
Έχει δοκιμάσει να στείλεις email στην sygic μήπως ενσωματώσει τις αλλαγές σου;
Έστειλα και μου απάντησαν με ένα link για μια μετάφραση crowdin. Η οποία όμως περιλαμβάνει μόνο το UI, το οποίο είναι και σωστά μεταφρασμένο. Στο επόμενο mail μου που εξηγούσε ότι δεν υπάρχει το TTS στο crowdin, δεν απάντησε κανείς.:down:
Είναι ανεξάρτητα...
RASTAVIPER
15-01-17, 03:59
Για ποιες χώρες ;
Το app το έχω ως Αμερικάνικο.
Το app το έχω ως Αμερικάνικο.
Δηλαδη ;
RASTAVIPER
15-01-17, 17:43
Δηλαδη ;
Απλά έχω δηλώσει ως χωρα την Αμερική.
Έστειλα και μου απάντησαν με ένα link για μια μετάφραση crowdin. Η οποία όμως περιλαμβάνει μόνο το UI, το οποίο είναι και σωστά μεταφρασμένο. Στο επόμενο mail μου που εξηγούσε ότι δεν υπάρχει το TTS στο crowdin, δεν απάντησε κανείς.:down:
Κρίμα, λάθος τους.
RASTAVIPER
15-01-17, 20:16
Μια ωραία μαγκιά που ανακάλυψα πρόσφατα στο SYGIC είναι ότι μπορεί να γίνει manual update των speedcams μέσα από το About.
Καλησπέρα. Χρησιμοποιεί κανείς την εφαρμογή της πειραιως? Δε λειτουργεί λόγω ρουτ αν κατάλαβα καλά (αν και στο προηγούμενο μου κινητό με ρουτ δούλευε κανονικά).. Υπάρχει λύση μήπως?
Καλησπέρα. Χρησιμοποιεί κανείς την εφαρμογή της πειραιως? Δε λειτουργεί λόγω ρουτ αν κατάλαβα καλά (αν και στο προηγούμενο μου κινητό με ρουτ δούλευε κανονικά).. Υπάρχει λύση μήπως?
Σε εμένα δουλεύει τώρα, αν και την 1η φόρα που θα την τρέξω θα κλείσει, δοκίμασε να την απεγκαταστήσεις και να την ξαναπεράσεις
Στο ίδιο κινητό πριν κάνω factory reset (για άλλο λόγο) δεν δούλευε.
Η αλλαγή έγινε στην τελευταία αναβάθμιση της, αν μπορείς να βρείς παλιότερη έκδοση θα είσαι οκ
Σε εμένα δουλεύει τώρα, αν και την 1η φόρα που θα την τρέξω θα κλείσει, δοκίμασε να την απεγκαταστήσεις και να την ξαναπεράσεις
Στο ίδιο κινητό πριν κάνω factory reset (για άλλο λόγο) δεν δούλευε.
Η αλλαγή έγινε στην τελευταία αναβάθμιση της, αν μπορείς να βρείς παλιότερη έκδοση θα είσαι οκ
Ακριβώς έτσι έκανε και μένα. Θα κοιτάξω να βρω παλαιότερη έκδοση αν κ βλέπω γίνεται δουλειά και με τη mobile σελίδα
Ποια εφαρμογή προτείνετε για να έχω per app permissions; Κινητό ZTE Blade S6 rooted...
RASTAVIPER
19-01-17, 15:08
Ποια εφαρμογή προτείνετε για να έχω per app permissions; Κινητό ZTE Blade S6 rooted...
Πριν το MEIZU δούλευα το App ops και έκανε δουλίτσα.
Υπάρχει εφαρμογή που μπλοκάρει μια εφαρμογή να δει ότι είναι ρουτ η συσκευή?
patrickdrd
19-01-17, 15:45
ναι, hide root from apps, καπως ετσι
Υπάρχει εφαρμογή που μπλοκάρει μια εφαρμογή να δει ότι είναι ρουτ η συσκευή?
Ουάουυυ...
patrickdrd
19-01-17, 15:58
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.loserskater.suhidegui
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.loserskater.suhidegui
Θενξ θα την τσεκάρω
εφαρμογή που μπλοκάρει/εμφανίζει τηλέφωνα που παίρνουν άκυρες εταιρίες για διαφήμιση ?
νομίζω έχει αναφερθεί ένα αλλά δεν βρίσκω την σελίδα
patrickdrd
20-01-17, 10:00
truecaller;
patrickdrd
20-01-17, 11:33
σωστος, και τα δυο τα εχω, ελπιζω να δουλευουν καλα μαζι
Κανένα καλό και κυρίως ΕΛΑΦΡΥ app για βιβλιοθήκη pdf έχετε να προτείνετε; Προσωπικά δουλεύω το Mantano Reader, αλλά το πέρασα σε ένα αρκετά παλιό tablet και σκαλώνει εκνευριστικά.
Εικονικό bookshelf θέλω βασικά και pdf reader μαζί..
εφαρμογή που μπλοκάρει/εμφανίζει τηλέφωνα που παίρνουν άκυρες εταιρίες για διαφήμιση ?
νομίζω έχει αναφερθεί ένα αλλά δεν βρίσκω την σελίδα
Truecaller και από εμένα. Το χρησιμοποιώ πάνω από χρόνο.
Ένα θέμα είναι με την διαχείριση της βάσης, αν/πώς ανεβαίνουν οι επαφές στα ντερνετς κλ. Παράδειγμα, με πήρε τηλέφωνο πρώην συνάδελφος στη γιορτή μου, του οποίου το τηλέφωνο εξακολουθώ και έχω. Το όνομά του μου το εμφάνισε με λατινικούς χαρακτήρες, πχ Dimitris Papadopoulos, ενώ χρησιμοποιώ ελληνικά στην καταχώρηση επαφών. Συνειδητοποίησα ότι με πήρε από άλλο νούμερο, εταιρικό (το οποίο δεν είχα) και το ονομ/μο βγήκε από το truecaller...
patrickdrd
23-01-17, 13:01
μηπως ειχε truecaller στην συσκευη του αυτος και ειχε επιλεξει να φαινεται στον καταλογο ;
(ειναι η πιο/μονη λογικη εξηγηση που μπορω να δωσω)
μηπως ειχε truecaller στην συσκευη του αυτος και ειχε επιλεξει να φαινεται στον καταλογο ;
(ειναι η πιο/μονη λογικη εξηγηση που μπορω να δωσω)
Χμ...δεν αποκλείεται (και να σου πω δεν το είχα σκεφτεί καν)
patrickdrd
23-01-17, 13:37
εγω προσφατα το εγκατεστησα (γιατι ο dialer του moto e ειναι εντελως @#!@#$#@!%)
και αν και εδωσα τα "ιντερνετικα μου στοιχεια" (patrick drd),
παρολα αυτα μολις την ειδα την επιλογη την ξεμαρκαρα
οταν ειδα μαλιστα και οτι οταν πας να κανεις αναζητηση εχει δικο του καταλογο
Truecaller και από εμένα. Το χρησιμοποιώ πάνω από χρόνο.
Ένα θέμα είναι με την διαχείριση της βάσης, αν/πώς ανεβαίνουν οι επαφές στα ντερνετς κλ. Παράδειγμα, με πήρε τηλέφωνο πρώην συνάδελφος στη γιορτή μου, του οποίου το τηλέφωνο εξακολουθώ και έχω. Το όνομά του μου το εμφάνισε με λατινικούς χαρακτήρες, πχ Dimitris Papadopoulos, ενώ χρησιμοποιώ ελληνικά στην καταχώρηση επαφών. Συνειδητοποίησα ότι με πήρε από άλλο νούμερο, εταιρικό (το οποίο δεν είχα) και το ονομ/μο βγήκε από το truecaller...
έβαλα το ελληνικό caller id και μπορώ να πω πως με βόλεψε
το truecaller ψιλοτόμαξα με τις προσβάσεις που θέλει (ένα κατεβατό)
patrickdrd
23-01-17, 14:44
ναι, εννοειται πως το εχω και το ελληνικο, χρονια τωρα, αλλα το ελληνικο δεν μπορει να κανει τον dialer,
προσωπικα dialer ηθελα και λογικο μου φαινεται να θελει προσβασεις, dialer ειναι,
και privacy guard εχω, δεν θα του δωσω προσβαση στις επαφες; πως θα παιρνω τηλεφωνο;
copy paste θα κανω το νουμερο;
MitsosDaBest13
23-01-17, 17:28
Έχω εδώ και 3-4 μέρες εγκατεστημένο το True Caller, αλλά για κάποιο λόγο δε μπλοκάρει τις εισερχόμενες κλήσεις! Αντε να μπλοκάρει 1 στις 5! Ξέρει κανείς τι παίζει; Μήπως θέλει συσκευή με root;
Έχω βάλει φραγή στο 13800 της WIND, γιατί μόνο σήμερα με έχει πάρει 17 φορές και συνεχίζει!!! Μάλλον με καλεί ο υπολογιστής αυτόματα.. Μέχρι να αλλάξω πάροχο (σταθερής) σε μερικές μέρες, αυτό θα γίνεται συνέχεια... :mad:
patrickdrd
23-01-17, 17:36
root να θελει δεν νομιζω (αν κι εγω εχω), αν ηθελε δεν θα το ελεγε;
παραξενο παντως, τους εχεις στειλει στο support;
την λιστα την εχεις ελεγξει ετσι; ειναι μεσα ο αριθμος που λες;
χμ, μηπως παιζει κατι επειδη ειναι 5ψηφιο;
τελος, υπαγωγη στο αρθρο 11 εχεις κανει; καιρο εχουν να με παρουν και στα δυο κινητα για οτιδηποτε,
αλλα εκανα υπαγωγη, πως το λενε
έβαλα το ελληνικό caller id και μπορώ να πω πως με βόλεψε
το truecaller ψιλοτόμαξα με τις προσβάσεις που θέλει (ένα κατεβατό)
Μετά από χρόνια χρήσης τα πέταξα και τα δύο.
Το είχαμε ξανασυζητήσει, είναι πολύ μπερδεμένη υπόθεση το truecaller και είναι δύσκολο να ελέγξεις ποιες πληροφορίες επαφών βγάζει στη φόρα. Προσωπικά, διαπίστωσα the hard way με το truecaller/truedialer ότι είναι κακό να έχεις όλα τα αυγά σου σε ένα καλάθι.
Για αναγνώριση whatever. Για dialer 2GIS (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.doublegis.dialer&hl=el). Για μπλοκάρισμα Call Filter (https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.telemarks.CallFilter2&hl=el).
patrickdrd
24-01-17, 00:19
Το είχαμε ξανασυζητήσει, είναι πολύ μπερδεμένη υπόθεση το truecaller και είναι δύσκολο να ελέγξεις ποιες πληροφορίες επαφών βγάζει στη φόρα. Προσωπικά, διαπίστωσα the hard way με το truecaller/truedialer ότι είναι κακό να έχεις όλα τα αυγά σου σε ένα καλάθι.
δηλαδη; νομιζω το τελευταιο μας ενδιαφερει κι αν θες το μοιραζεσαι
Για το true caller πρόσφατα διάβαζα ότι ανεβάζει όλο σου το contact list στους server του.
patrickdrd
24-01-17, 00:31
ωχ μαλακια, δεν σας διαβαζα λιγο πριν; εντελως προσφατα το εγκατεστησα, πφφφ
αρα μου τα πηραν ολα ηδη :D
@ ADSLgr.com All rights reserved.