Επιστροφή στο Forum : Android: Eφαρμογές
Που παω για να την ενεργοποιησω? Γιατι εδω δεν μου εχει κατι στο επιλογες εμφανισης...
Την v25 εχω μιας και μπηκα beta tester.
Που παω για να την ενεργοποιησω? Γιατι εδω δεν μου εχει κατι στο επιλογες εμφανισης...
Δυστηχώς δεν θυμάμαι που το δημοσιοποίησα για να σου πω.
Εγώ στο 1+ με OxygenOS είχα πάντα dark theme στον dialer κλπ.
Dude, διάβασε το λινκ που έδωσα.
so we're probably pretty close to seeing Google flip the switch to allow everybody to switch on the Dark Theme.
Η λειτουργία δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα από την Google, γι'αυτό δεν βρίσκεις την επιλογή πουθενά.
Υπάρχει Xposed module που το ενεργοποιεί όμως.
A custom Xposed module was used to activate dark mode. This is the code from handleLoadPackage.
if (!lpparam.packageName.equals("com.google.android.dialer"))
return;
XposedHelpers.findAndHookMethod("ciy", lpparam.classLoader,
"a",
new XC_MethodHook() {
@Override
protected void afterHookedMethod(MethodHookParam param) throws Throwable {
super.afterHookedMethod(param);
param.setResult(2);
}
});
Latest Google Maps update lets you use Dark mode whenever you like (https://www.phonearena.com/news/google-maps-dark-mode_id110549)
Τους πήρε λίγο χρόνο αλλά σιγά-σιγά το πήραν χαμπάρι ότι πρέπει να το δώσουν έστω και σαν επιλογή.
RASTAVIPER
30-10-18, 18:52
Latest Google Maps update lets you use Dark mode whenever you like (https://www.phonearena.com/news/google-maps-dark-mode_id110549)
Τους πήρε λίγο χρόνο αλλά σιγά-σιγά το πήραν χαμπάρι ότι πρέπει να το δώσουν έστω και σαν επιλογή.
Μόνο για την πλοήγηση όμως.
Όχι σε όλο το app
Μόνο για την πλοήγηση όμως.
Όχι σε όλο το app
Ο άνθρωπος δεν πήγε κατευθείαν στο φεγγάρι.
Πρώτα ανακάλυψε τον τροχό.
Ο άνθρωπος δεν πήγε κατευθείαν στο φεγγάρι.
Πρώτα ανακάλυψε τον τροχό.
Το dark mode έπρεπε να είχε μπει παντού εδώ και χρόνια.
Το Gingerbread και Honeycomb θυμάμαι ήταν κατάμαυρα. Μετά η Google την είδε Apple και τα άσπρισε όλα (μαμώ το Material Design) και τώρα τα ξαναμαυρίζει λες και ξανανακαλύπτει τον τροχό.
Φτιάξε ένα native theme engine όπως το Substratum, ρε Google. Έλεος δλδ.
Το dark mode έπρεπε να είχε μπει παντού εδώ και χρόνια.
Το Gingerbread και Honeycomb θυμάμαι ήταν κατάμαυρα. Μετά η Google την είδε Apple και τα άσπρισε όλα (μαμώ το Material Design) και τώρα τα ξαναμαυρίζει λες και ξανανακαλύπτει τον τροχό.
Φτιάξε ένα native theme engine όπως το Substratum, ρε Google. Έλεος δλδ.
Συμφωνώ.
hellenicsun
31-10-18, 18:25
Εφαρμογή mail (δωρεάν ή επί πληρωμή) που να δέχεται HTML υπογραφές;
Εφαρμογή mail (δωρεάν ή επί πληρωμή) που να δέχεται HTML υπογραφές;
Aqua mail
hellenicsun
31-10-18, 19:44
Aqua mail
Indeed! Ευχαριστώ!
Εφαρμογη για web radio χωρις διαφημισεις και χρηστικη?αν εχει κ καμια συντομευση για αλλαγη αγαπημενων σταθμων τοσο το καλυτερο
TuneIn Radio. Έχει favorites. Διαφημίσεις παίζει αυτές του σταθμού (αν αυτός έχει).
Η Pro έκδοση έχει επιπλέον καλούδια, όπως ηχογράφηση κλπ.
TuneIn Radio. Έχει favorites. Διαφημίσεις παίζει αυτές του σταθμού (αν αυτός έχει).
Η Pro έκδοση έχει επιπλέον καλούδια, όπως ηχογράφηση κλπ.
h pro ειναι μηνιαια αν θυμαμαι καλα...πολλα τα λεφτα αρη
και οσον αφορα τις διαφημισεις εννοω αυτες που πεταγονται στην οθονη με υποχρεωτικη παρακολουθηση κτλ...οχι τις ραδιοφωνικες
RASTAVIPER
01-11-18, 13:55
h pro ειναι μηνιαια αν θυμαμαι καλα...πολλα τα λεφτα αρη
και οσον αφορα τις διαφημισεις εννοω αυτες που πεταγονται στην οθονη με υποχρεωτικη παρακολουθηση κτλ...οχι τις ραδιοφωνικες
Την PRO τη έχω από Amazon και είναι lifetime
πλακα πλακα...ισως την εχω και γω..εννοεις απο τοτε που μεσω τις εφαρμογης εδινε premium?θυμασαι τη διαδικασια να τσεκαρω?
RASTAVIPER
01-11-18, 14:07
πλακα πλακα...ισως την εχω και γω..εννοεις απο τοτε που μεσω τις εφαρμογης εδινε premium?θυμασαι τη διαδικασια να τσεκαρω?
Από το Amazon underground.
Ανοίγεις Amazon apps και βλέπεις αν την έχεις στο Library
Από το Amazon underground.
Ανοίγεις Amazon apps και βλέπεις αν την έχεις στο Library
σουπερ την εχω!το ειχα ξεχασει τελειως..ηταν απο την εποχη του μαζευε και ας ειναι ρογες:p
σουπερ την εχω!το ειχα ξεχασει τελειως..ηταν απο την εποχη του μαζευε και ας ειναι ρογες:p
Παρομοίως.
Πέντε-δέκα εφαρμογές από τότε, ακόμα τις χρησιμοποιώ.
Παρομοίως.
Πέντε-δέκα εφαρμογές από τότε, ακόμα τις χρησιμοποιώ.
εγω κατι παιχνιδακια μαζεψα και κατι accuweather και αυτο..ελπιζω να μου κανει η εφαρμογη
γενικα θυμαμαι ηταν καπως γκριζα η φαση τοτε ,αλλα θεωρω νομιμη
- - - Updated - - -
προσπαθω παντως να κατεβασω το tune in και δε τα καταφερνω,σταματαει την εγκατασταση και βγαζει install παλι
patrickdrd
01-11-18, 15:11
κατεβαζει κανενας μεσα απο chrome με advanced download manager (adm) ;
ή καποιον αλλο download manager (3rd party) ;
να πατησει ενα link και να το παρει ο adm;
γινεται αυτο;
γενικα θυμαμαι ηταν καπως γκριζα η φαση τοτε ,αλλα θεωρω νομιμη
Είναι legit.
προσπαθω παντως να κατεβασω το tune in και δε τα καταφερνω,σταματαει την εγκατασταση και βγαζει install παλι
Κλείσε τα miui optimizations για να περάσεις εφαρμογές του amazon appstore.
Νομίζω έχω δώσει όλα τα δικαιώματα δε ξέρω τι άλλο λείπει
hellenicsun
01-11-18, 18:48
Μετά από εντατική χρήση του Aqua Mail (στέλνω και λαμβάνω πολλά ημερησίως) προχώρησα στην αγορά της Pro έκδοσης.
Τ' αξίζει και στο κάτω κάτω αποτελεί πια εργαλείο δουλειάς μου.
Νομίζω έχω δώσει όλα τα δικαιώματα δε ξέρω τι άλλο λείπει
Από developer settings θα πας, δεν είπα για δικαιώματα :p
Από developer settings θα πας, δεν είπα για δικαιώματα :p
οντως εστρωσε...θενξ:oneup:
να την επανενεργοποιησω η να την αφησω οφ?προσφερει τπτ?
Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς προσφέρουν, αλλά προσωπικά μετά την εγκατάσταση των amazon apps το έβαλα πάλι ΟΝ.
Βέβαια έχω ξηλωμένο όλο το xiaomi framework (thanks to mi-globe:p) αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι συμπεριφορά θα επιφέρει η μόνιμη απενεργοποίησή του.
Οπότε κάνε ό,τι σου φωτίσει :rofl:
Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς προσφέρουν, αλλά προσωπικά μετά την εγκατάσταση των amazon apps το έβαλα πάλι ΟΝ.
Βέβαια έχω ξηλωμένο όλο το xiaomi framework (thanks to mi-globe:p) αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι συμπεριφορά θα επιφέρει η μόνιμη απενεργοποίησή του.
Οπότε κάνε ό,τι σου φωτίσει :rofl:
και γω το εβαλα...μου αλλαξε το dpi της οθονης και δεν εβρισκα μετα να το αλλαξω..ισως δεν το εχει η στοκ global
κατεβαζει κανενας μεσα απο chrome με advanced download manager (adm) ;
ή καποιον αλλο download manager (3rd party) ;
να πατησει ενα link και να το παρει ο adm;
γινεται αυτο;
Adm με Firefox έχω και τα πιάνει.
patrickdrd
02-11-18, 11:34
αν ηταν αξιοπρεπης ο firefox στα κινητα θα τον χρησιμοποιουσα, αλλα δεν παλευεται αυτο το πραγμα,
εχω βεβαια εναν, εκδοση 45 παρακαλω (!!!) για να μπαινω στα φιλτρα του gmail,
γιατι απο chrome δεν μπαινει (!! απιστευτο, chrome=google, gmail=google και θες αλλο browser για
να φτασεις στα φιλτρα απ το κινητο!!)
Τελικά δε με βόλεψε το tune in..
Ψάχνω κάτι με άμεση ανταπόκριση όσο το δυνατό αλλά κυρίως με ενδιαφέρει να έχει widget να αλλάζεις τους αγαπημένους σταθμούς χωρίς να μπαίνεις μέσα στην εφαρμογή
Αν παίζει και από lock screen ακόμα καλύτερα
Αν παίζει και από lock screen ακόμα καλύτερα
Αν παίζει widget από lock-screen, τότε δεν είναι lock-screen :p
Το TuneIn πάντως έχει έλεγχο από οθόνη κλειδώματος, αρκεί να τρέχει βέβαια στο παρασκήνιο.
Αν παίζει widget από lock-screen, τότε δεν είναι lock-screen :p
Το TuneIn πάντως έχει έλεγχο από οθόνη κλειδώματος, αρκεί να τρέχει βέβαια στο παρασκήνιο.
Το μόνο που έχει όπως και όλα είναι pause k stop. Βλέπεις κάπου να έχει επόμενο σταθμό?
Το μόνο που έχει όπως και όλα είναι pause k stop. Βλέπεις κάπου να έχει επόμενο σταθμό?
Μάλλον δεν κατάλαβες τι λέμε. Widget μπορείς να έχεις σε κάποια αρχική οθόνη, όχι σε lock-screen.
Δεν ξέρω αν κάποιο από τα widget του δίνει τέτοιο function, αλλά να ζητάς πρόσβαση σε favorites ή next station από lock-screen controls το βλέπω κάπως απίθανο για οποιαδήποτε εφαρμογή.
Μάλλον δεν κατάλαβες τι λέμε. Widget μπορείς να έχεις σε κάποια αρχική οθόνη, όχι σε lock-screen.
Δεν ξέρω αν κάποιο από τα widget του δίνει τέτοιο function, αλλά να ζητάς πρόσβαση σε favorites ή next station από lock-screen controls το βλέπω κάπως απίθανο για οποιαδήποτε εφαρμογή.
γιατι απιθανο?οταν ακους απο τη μουσικη σου,δεν παει στο επομενο τραγουδι?
περι widget το γνωριζω,εννοουσα οπως εμφανιζεται οτι τρεχει στη lock screen,το ιδιο ακριβως με τη status bar
Χρησιμοποιεί κανείς άλλος το SofaScore για live scores αγώνων; Ξαφνικά από χτες έχει φάει σκάλωμα, ενώ δείχνει κανονικά το live score των αγώνων, αν μπω σε κάποιο αγώνα μετά από κάποια δευτερόλεπτα με πετάει έξω.
Αυτό στο κινητό, ενώ στο tablet δουλεύει κανονικά. Είμαι ο μόνος που έχω τέτοιο θέμα. Είπα μήπως είχε να κάνει με το Blokada (το έβαλα πρόσφατα στο κινητό αλλά δεν το έχω στο tablet), αλλά έβαλα την εφαρμογή στη whitelist, έκανα και reboot αλλά δεν είδα αλλαγή στην συμπεριφορά.
stefan_city
04-11-18, 21:21
Χρησιμοποιεί κανείς άλλος το SofaScore για live scores αγώνων; Ξαφνικά από χτες έχει φάει σκάλωμα, ενώ δείχνει κανονικά το live score των αγώνων, αν μπω σε κάποιο αγώνα μετά από κάποια δευτερόλεπτα με πετάει έξω.
Αυτό στο κινητό, ενώ στο tablet δουλεύει κανονικά. Είμαι ο μόνος που έχω τέτοιο θέμα. Είπα μήπως είχε να κάνει με το Blokada (το έβαλα πρόσφατα στο κινητό αλλά δεν το έχω στο tablet), αλλά έβαλα την εφαρμογή στη whitelist, έκανα και reboot αλλά δεν είδα αλλαγή στην συμπεριφορά.
Κανένα πρόβλημα σε μένα.
Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση της cache αρχικά, στη συνέχεια διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής και τέλος κατάργηση και εγκατάσταση ξανά αν δεις ότι εξακολουθεί να σε πετάει.
Και δω δουλεύει κανονικά αν και μόνο τένις έβλεπα και λίγο μπάλα σήμερα
Δε τη χωνευα την εφαρμογή παλιά αλλά δουλεύει καλά
patrickdrd
05-11-18, 13:38
simple gallery με πληρωμη απ το πουθενα:
https://www.reddit.com/r/androidapps/comments/9ucc65/simple_gallery_dev_makes_it_a_paid_app/
Κανένα πρόβλημα σε μένα.
Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση της cache αρχικά, στη συνέχεια διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής και τέλος κατάργηση και εγκατάσταση ξανά αν δεις ότι εξακολουθεί να σε πετάει.
Τα έκανα όλα αυτά, τζίφος. Λέω για δοκιμή να βγάλω το Blokada, γιατί εκεί κοντά άρχισε να μου το κάνει. Δοκίμασα να την κλείσω προσωρινά αλλά δεν άλλαξε κάτι. Αρκεί να απεγκαταστήσω την εφαρμογή; Ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο;
μπορει το blocada να δουλεψει με αλλη εφαρμογη vpn παραλληλα?
μπορει το blocada να δουλεψει με αλλη εφαρμογη vpn παραλληλα?
Όχι, δεν μπορεί.
Όχι, δεν μπορεί.
κριμα..δυστυχως δεν υπαρχει αλλη λυση αν δεν εχεις ρουτ
Root on first boot, or GTFO :p
2012 καλως μας ηρθες
Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να παίξεις μπάλα για το adblocking σε επίπεδο DNS (adguard, keweon κλπ). Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν μου χρειάστηκε ακόμα.
Γνώμη μου είναι ότι το root πλέον μπορεί και καλό είναι να αποφεύγεται, ιδίως σε νεότερες συσκευές που ακόμα υποστηρίζονται και παίρνουν updates κλπ. Άλλαξαν οι εποχές..
patrickdrd
05-11-18, 18:39
simple gallery με πληρωμη απ το πουθενα:
https://www.reddit.com/r/androidapps/comments/9ucc65/simple_gallery_dev_makes_it_a_paid_app/
ακυρο, δεν πληρωνετε, αλλα πρεπει να κατεβασετε την pro μεσα σε μια βδομαδα:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplemobiletools.gallery.pro&rdid=com.simplemobiletools.gallery.pro
Hey, if you download the Pro version within a week, it will be free and you will never have to pay for it. Thanks
ακυρο, δεν πληρωνετε, αλλα πρεπει να κατεβασετε την pro μεσα σε μια βδομαδα:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplemobiletools.gallery.pro&rdid=com.simplemobiletools.gallery.pro
Οπότε είναι δωρεάν και η pro;
Και γιατί να μην κατεβάζεις κατευθείαν την pro;
+1000 :p
Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να παίξεις μπάλα για το adblocking σε επίπεδο DNS (adguard, keweon κλπ). Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν μου χρειάστηκε ακόμα.
Γνώμη μου είναι ότι το root πλέον μπορεί και καλό είναι να αποφεύγεται, ιδίως σε νεότερες συσκευές που ακόμα υποστηρίζονται και παίρνουν updates κλπ. Άλλαξαν οι εποχές..
συμφωνω στο τελευταιο,πιο πολυ οτι δεν υπαρχει λογος για μενα πλεον.μονο οι διαφημισεις ειναι η ενοχληση μου,ολα τα αλλα τα εχω
@ ADSLgr.com All rights reserved.