Επιστροφή στο Forum : Android: Eφαρμογές
Από χθες, σε Samsung A52S Android 14, αντιμετωπίζω ένα εξαιρετικά περίεργο πρόβλημα.
Το Viber διαγράφει 6 συγκεκριμένες επαφές.
Το κατάλαβα τυχαία, διότι μία από αυτές είναι ο αδερφός μου, και όταν με κάλεσε, εμφανίστηκε απλώς ο αριθμός του, σαν να με έπαιρνε κάποιος άγνωστος.
Μπήκα στην εφαρμογή των Επαφών, στα Διαγραμμένα, έκανα επαναφορά των επαφών, και επανήλθαν κανονικά.
Μέσα σε λίγα λεπτά είχαν διαγραφεί ξανά. Μέσα σε μισή ώρα, τις είχα επαναφέρει και είχαν διαγραφεί, πάνω από 10 φορές.
Αφαίρεσα από το Viber, το δικαίωμα πρόσβασης στις Επαφές και οι 6 επίμαχες επαφές έμειναν στη θέση τους.
Τα προβλήματα τώρα είναι:
1) το Viber δεν μπορεί να κάνει αυτόματα αντίγραφο ασφαλείας (πρέπει να του δίνω πρόσβαση στις επαφές και μετά να την αφαιρώ)
2) στο περιβάλλον του Viber, στις συνομιλίες, τα ονόματα φαίνονται όπως τα έχουν οι κάτοχοί τους στον λογαριασμό τους και όχι όπως τα έχω εγώ στις Επαφές μου.
Καμμιά ιδέα;
Αν αναφαίρεσαι στην ιστορικότητα, νομίζω είχαν βγάλει μια ανακοίνωση ότι έπρεπε να κάνεις opt-in αν ήθελες να συνεχίσει να υπάρχει.
Το έκανα. Αλλά παρόλα αυτά χάθηκε. Το πρόβλημα αναγνώριστηκε από την google
Σε κινητο που ΔΕΝ εχει το google photos (ειναι samsung και εχει την εφαρμογη "συλλογη" της samsung σαν gallery app), πως ειναι δυνατον να εστειλε ολες τις φωτο και τα βιντεο στο gdrive και να το τιγκαρε? Η "συλλογη" υποστηριζει μονο upload/sync στο onedrive.
Σε κινητο που ΔΕΝ εχει το google photos (ειναι samsung και εχει την εφαρμογη "συλλογη" της samsung σαν gallery app), πως ειναι δυνατον να εστειλε ολες τις φωτο και τα βιντεο στο gdrive και να το τιγκαρε? Η "συλλογη" υποστηριζει μονο upload/sync στο onedrive.
Δεν γίνεται κανονικά
Αυτο λεω. Αυτη τη στιγμη ομως ειναι τιγκαρισμενο το gdrive με βιντεο και φωτο και ο χρηστης δεν μπορει να λαβει νεα mail γιατι δεν εχει εκει χωρο. Αν παιζει ρολο, οι φωτο απο την καμερα αποθηκευονται σε καρτα μνημης.
Αυτο λεω. Αυτη τη στιγμη ομως ειναι τιγκαρισμενο το gdrive με βιντεο και φωτο και ο χρηστης δεν μπορει να λαβει νεα mail γιατι δεν εχει εκει χωρο. Αν παιζει ρολο, οι φωτο απο την καμερα αποθηκευονται σε καρτα μνημης.
Μισό λεπτό, στις ρυθμίσεις λογαριασμού στη Google στα αντίγραφα ασφαλείας, μήπως εκεί έχει ενεργό να ανεβαίνουν οι φωτογραφίες στο Google drive?
No idea, θα το ξαναδω αυριο λογικα. Εντωμεταξυ εβαλα το google photos να δω αν εχει την νεα επιλογη που λεω εδω και εχει μονο το toggle για backup και τιποτε αλλο.
https://www.adslgr.com/forum/threads/963660-Android-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7?p=7714137&viewfull=1#post7714137
No idea, θα το ξαναδω αυριο λογικα. Εντωμεταξυ εβαλα το google photos να δω αν εχει την νεα επιλογη που λεω εδω και εχει μονο το toggle για backup και τιποτε αλλο.
https://www.adslgr.com/forum/threads/963660-Android-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7?p=7714137&viewfull=1#post7714137
Οκ, απλά αυτό υπάρχει που σου είπα από την απαρχή του Android εφόσον έχεις συνδεθεί στη google και δεν έχεις πειράξει τίποτα.
Πληροφοριακά η google ευτυχώς έφτιαξε το ιστορικό του timeline. Δεν ξέρω αν έχουν χαθεί πράγματα αλλά φαίνεται εντάξει
Μισό λεπτό, στις ρυθμίσεις λογαριασμού στη Google στα αντίγραφα ασφαλείας, μήπως εκεί έχει ενεργό να ανεβαίνουν οι φωτογραφίες στο Google drive?
Το τσεκαρα πριν λιγο. Η συγκεκριμενη επιλογη απαιτει να ειναι εγκατεστημενο το google photos και οταν δεν ειναι λεει ξεκαθαρα "απαιτειται η εγκατασταση του google photos για να κανετε αντιγραφα ασφαλειας". Μολις εγκατασταθει ενεργοποιειται κανονικα.
Επισης, απενεργοποιωντας την συγκεκριμενη επιλογη απο το google photos, απενεργοποιειται και η αντιστοιχη επιλογη στο συγκεκριμενο μενου.
Το τσεκαρα πριν λιγο. Η συγκεκριμενη επιλογη απαιτει να ειναι εγκατεστημενο το google photos και οταν δεν ειναι λεει ξεκαθαρα "απαιτειται η εγκατασταση του google photos για να κανετε αντιγραφα ασφαλειας". Μολις εγκατασταθει ενεργοποιειται κανονικα.
Επισης, απενεργοποιωντας την συγκεκριμενη επιλογη απο το google photos, απενεργοποιειται και η αντιστοιχη επιλογη στο συγκεκριμενο μενου.
Εγώ που παίζω μόνο με samsung, χωρίς Google photos είναι ενεργό.
Πληροφοριακά η google ευτυχώς έφτιαξε το ιστορικό του timeline. Δεν ξέρω αν έχουν χαθεί πράγματα αλλά φαίνεται εντάξει
We briefly experienced a technical issue that caused the deletion of Timeline data for some people. We're reaching out as your account may have been impacted.
If you have encrypted backups enabled, you may be able to restore your data. Make sure you have the latest version of Google Maps, then go to your Timeline. Tap the cloud icon ( ) near the top of your screen, and choose a backup to import your data. If you did not have backups turned on, unfortunately you will not be able to recover lost data.
We understand that this can be frustrating if you use Timeline to remember places you've visited, and we are taking steps to improve our systems for the future.
The Timeline Team
Το μόνο backup που μου βγάζει ειναι 1h ago. Νομιζα τα είχα χάσει όλα αλλά το έκανα import και σώθηκε η φάση.
Το μόνο backup που μου βγάζει ειναι 1h ago. Νομιζα τα είχα χάσει όλα αλλά το έκανα import και σώθηκε η φάση.
Συνέβη και σε σένα? Γενικά εγώ βασίζομαι συχνά στο ταιμλαιν και έφαγα γερή ξενερα όταν χάλασε
Μόνο την 7η Μαρτίου την έχασε τελείως
RASTAVIPER
23-03-25, 08:42
Συνέβη και σε σένα? Γενικά εγώ βασίζομαι συχνά στο ταιμλαιν και έφαγα γερή ξενερα όταν χάλασε
Τελικά είχες το cloud backup ενεργοποιημένο;
Έκανες import για να το σώσεις;
Είχα διαβάσει το μήνυμα σου, μετά διάβασα το μήνυμα σου ότι λύθηκε στην ίδια φάση που ήρθε το μέιλ από την Google και κατά σύμπτωση ήθελα και πράγματα από το timeline. Εκεί παρατήρησα ότι είχε χάσει στοιχεία.
Τώρα θα κάνω μαγική ερώτηση. Τα δεδομένα του timeline αποθηκεύονται μόνο στο κινητό; Δεν είναι κεντρικά όπως κάθε άλλο; Και αν έχεις στο κινητά με το ίδιο account τί γίνεται;
Τελικά είχες το cloud backup ενεργοποιημένο;
Έκανες import για να το σώσεις;
Ναι εννοείται. Με το import έγινε όπως πριν. Μέχρι τότε ήταν χαμένα όλα πριν τις 7 του μηνός
- - - Updated - - -
Είχα διαβάσει το μήνυμα σου, μετά διάβασα το μήνυμα σου ότι λύθηκε στην ίδια φάση που ήρθε το μέιλ από την Google και κατά σύμπτωση ήθελα και πράγματα από το timeline. Εκεί παρατήρησα ότι είχε χάσει στοιχεία.
Τώρα θα κάνω μαγική ερώτηση. Τα δεδομένα του timeline αποθηκεύονται μόνο στο κινητό; Δεν είναι κεντρικά όπως κάθε άλλο; Και αν έχεις στο κινητά με το ίδιο account τί γίνεται;
Πλέον είναι παντρεμένο μόνο με ένα κινητό ο λογαριασμός, για το timeline
Ναι εννοείται. Με το import έγινε όπως πριν. Μέχρι τότε ήταν χαμένα όλα πριν τις 7 του μηνός
- - - Updated - - -
Δηλαδή αν αλλάξω κινητό θα πρέπει να κάνω κάτι ή θα με ρωτήσει; Να στο έχω υπόψη γιατί με βλέπω εντός του χρόνου.
Μου αρέσει πολύ το timeline αλλά έχω τεράστιο θέμα από τους που έκοψαν το webui και δεν μπορείς να βάλεις range.
Βασικά μετα από κάθε ταξίδι παίρνω screenshot όλα τα σημεία συ χαρτί. Όμως τώρα ο μόνος τρόπος να γίνουν group είναι το trip που όμως αποφασίζει αυτό πως θα κάνει group.
Σε ένα ταξίδι road trip το είχα κλείσει έτσι για την ιδιωτικότητα. Και μετά δεν είχα τα δεδομένα και την φωτογραφία. Ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει. Ζω ένα δράμα :)
RASTAVIPER
24-03-25, 18:32
- - - Updated - - -
Πώς το έχεις σώσει στο cloud ;
Δεν βρίσκω τέτοια επιλογή.
Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot ;
- - - Updated - - -
Στο μεταξύ πήγα να κάνω backup στο Box των Google data και έβγαλε ότι δε φτάνει ο χώρος.
Πώς το έχεις σώσει στο cloud ;
Δεν βρίσκω τέτοια επιλογή.
Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot ;
- - - Updated - - -
Στο μεταξύ πήγα να κάνω backup στο Box των Google data και έβγαλε ότι δε φτάνει ο χώρος.
Όταν μπεις στο timeline δεξιά από τον τίτλο "timeline" και αριστερά από τις τρεις τελείες έχει ένα κουμπί με ένα σύννεφο.
- - - Updated - - -
Αυτό πατάς και εκεί έχει την επιλογή για το backup
Εμένα πέρα από ότι μου χάθηκαν οτιδήποτε δεν είχε το backup (από Δεκέμβρη και μετά) αυτό που με προβληματίζει είναι πως ενώ του έκανα force να πάρει γενικά το google αντίγραφο ασφαλείας, στο timeline συνεχίζει να εμφανίζει στο backup ότι το πιο πρόσφατο είναι αυτό του Δεκεμβρίου, λες και δε βλέπει κάτι ποιο καινούργιο. Σα να μην υπάρχει το maps καν εκεί στα info του αντίγραφου ασφαλείας
Τυπος με τιγκαρισμενο gdrive που δεν μπορει να λαβει πλεον νεα mail, αγορασε με 2ε 100gb για ενα μηνα ωστε να πεταξει τη σαβουρα με το πασο του. Οταν μπαινει απο το pc στο gmail του εινια ολα μια χαρα, δειχνει οτι εχει 100gb και το τελευταιο mail του που το ελαβε σημερα. Οταν μπαινει απο την εφαρμογη του gmail του πεταει το μηνυμα πως εχει εξαντληθει ο χωρος αρα θα σταματησει να λαμβανει μηνυματα στις 29 του μηνα, το τελευταιο mail που δειχνει εινια απο τις 13 Μαρτιου και αν πατησει για να αποκτησει επιπλεον χωρο, τον παει παλι στο prompt να πληρωσει.
Εκανε clean cache, προφανως δεν θα κανει clean data, αλλα δεν αλλαξε τιποτα.
Τυπος με τιγκαρισμενο gdrive που δεν μπορει να λαβει πλεον νεα mail, αγορασε με 2ε 100gb για ενα μηνα ωστε να πεταξει τη σαβουρα με το πασο του. Οταν μπαινει απο το pc στο gmail του εινια ολα μια χαρα, δειχνει οτι εχει 100gb και το τελευταιο mail του που το ελαβε σημερα. Οταν μπαινει απο την εφαρμογη του gmail του πεταει το μηνυμα πως εχει εξαντληθει ο χωρος αρα θα σταματησει να λαμβανει μηνυματα στις 29 του μηνα, το τελευταιο mail που δειχνει εινια απο τις 13 Μαρτιου και αν πατησει για να αποκτησει επιπλεον χωρο, τον παει παλι στο prompt να πληρωσει.
Εκανε clean cache, προφανως δεν θα κανει clean data, αλλα δεν αλλαξε τιποτα.
Αν κάνει logout και login ξανα;
Πως γινεται logout απο την εφαρμογη του gmail? Αυτο μου το ζητησε και ενας αλλος, που για να διευκολυνεται εβαλε ολα τα gmail της οικογενειας στο δικο του κινητο και τωρα δεν μπορει να τα βγαλει :D
Από ότι φαινεται πρέπει να κάνεις remove το account
https://www.androidauthority.com/how-to-sign-out-gmail-3056163/
Δηλαδή αν αλλάξω κινητό θα πρέπει να κάνω κάτι ή θα με ρωτήσει; Να στο έχω υπόψη γιατί με βλέπω εντός του χρόνου.
απλα οταν αλλαξεις κινητο θα πρεπει να ορισεις το καινουριο οτι μονο αυτο θα κανει timeline. Φανταζομαι ολος ο ντορος εγινε επειδη καποιοι μπορουσαν να παρακολουθησουν αλλα ατομα κτλ...Η για αλλους κακοβουλους σκοπους
RASTAVIPER
30-03-25, 09:46
Σας ήρθε το Meta AI μέσα στο WhatsApp ;
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι χρησιμότητα έχει αφού δε διαβάζει τα μηνύματά μας.
Το άνοιξα, πήγα να ρωτήσω κάτι από προηγούμενη συνομιλία και δεν μπορούσε να ψάξει.
Άρα τι προσφέρει;
Παρέα για μοναχικούς τύπους;
Stefania M
31-03-25, 21:08
Καλησπέρα σας,
Γεια σε όλους! ????
Δεν είμαι σίγουρη αν γράφω στο σωστό μέρος, καθώς δεν έχω εξοικειωθεί ακόμη με το φόρουμ.
???? Πρόβλημα με αντίγραφο ασφαλείας WhatsApp – Χαμένα αρχεία
Αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με τα αντίγραφα ασφαλείας του WhatsApp και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια! ????
Έχω τρία τηλέφωνα το καθένα με ξεχωριστό λογαριασμό WhatsApp – έναν προσωπικό και δύο επαγγελματικούς. Όλα τα τηλέφωνα είναι συγχρονισμένα με τρία email ✉️, και μέχρι πρόσφατα, τα ημερήσια αντίγραφα ασφαλείας γίνονταν κανονικά. ✅
Ωστόσο, όταν άλλαξα αριθμούς και συσκευές ???? (μεταφέροντας έναν λογαριασμό WhatsApp από το ένα τηλέφωνο στο άλλο), όλα τα αρχεία του WhatsApp χάθηκαν! ???? Η εφαρμογή μου δείχνει ότι υπάρχει διαθέσιμο αντίγραφο ασφαλείας από τις 18 Μαρτίου 2025, αλλά όταν προσπαθώ να το επαναφέρω, φορτώνει ένα παλιότερο backup από τις αρχές του 2024. ⏳
Μέσα στο άγχος μου , έσβησα την εφαρμογή WhatsApp από τη συσκευή όπου είχα τον προσωπικό αριθμό. Όταν την επανεγκατέστησα, αντί να επαναφέρει το σωστό αντίγραφο, μου έφερε ένα παλιό backup από άλλον αριθμό! ????
Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο; (νομίζω πως όχι
Υπάρχει τρόπος να ανακτήσω τα χαμένα δεδομένα μου; ????
Κάθε συμβουλή, ιδέα ή πρόταση θα ήταν πολύτιμη! ????✨
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλησπέρα σας,
Γεια σε όλους! ????
Δεν είμαι σίγουρη αν γράφω στο σωστό μέρος, καθώς δεν έχω εξοικειωθεί ακόμη με το φόρουμ.
???? Πρόβλημα με αντίγραφο ασφαλείας WhatsApp – Χαμένα αρχεία
Αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με τα αντίγραφα ασφαλείας του WhatsApp και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια! ????
Έχω τρία τηλέφωνα το καθένα με ξεχωριστό λογαριασμό WhatsApp – έναν προσωπικό και δύο επαγγελματικούς. Όλα τα τηλέφωνα είναι συγχρονισμένα με τρία email ✉️, και μέχρι πρόσφατα, τα ημερήσια αντίγραφα ασφαλείας γίνονταν κανονικά. ✅
Ωστόσο, όταν άλλαξα αριθμούς και συσκευές ???? (μεταφέροντας έναν λογαριασμό WhatsApp από το ένα τηλέφωνο στο άλλο), όλα τα αρχεία του WhatsApp χάθηκαν! ???? Η εφαρμογή μου δείχνει ότι υπάρχει διαθέσιμο αντίγραφο ασφαλείας από τις 18 Μαρτίου 2025, αλλά όταν προσπαθώ να το επαναφέρω, φορτώνει ένα παλιότερο backup από τις αρχές του 2024. ⏳
Μέσα στο άγχος μου , έσβησα την εφαρμογή WhatsApp από τη συσκευή όπου είχα τον προσωπικό αριθμό. Όταν την επανεγκατέστησα, αντί να επαναφέρει το σωστό αντίγραφο, μου έφερε ένα παλιό backup από άλλον αριθμό! ????
Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο; (νομίζω πως όχι
Υπάρχει τρόπος να ανακτήσω τα χαμένα δεδομένα μου; ????
Κάθε συμβουλή, ιδέα ή πρόταση θα ήταν πολύτιμη! ????✨
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Κάπως ήρθες!
Στην παλιά συσκευή πήρες backup στο σωστό μέιλ?
Classipod: A local music player app designed to capture the nostalgic essence of the iconic iPod Classic.
https://github.com/adeeteya/Classipod
Αν το βαλει κανεις, πειτε μου αν σας βρισκει αρχεια m4a. Τα mp3 μου τα βλεπει κανονικα, τα m4a οχι.
RASTAVIPER
03-04-25, 07:02
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι χρησιμότητα έχει αφού δε διαβάζει τα μηνύματά μας.
Το άνοιξα, πήγα να ρωτήσω κάτι από προηγούμενη συνομιλία και δεν μπορούσε να ψάξει.
Άρα τι προσφέρει;
Καλά κανείς δεν το έχει πάρει;
Ή δεν ξέρετε τι κάνει οπότε δεν ασχολείστε;
Καλά κανείς δεν το έχει πάρει;
Ή δεν ξέρετε τι κάνει οπότε δεν ασχολείστε;
Αν μπορείς να το βάλεις να απαντάει αυτόματα αμπελοφυλλοσοφίες στις γυναίκες/γκόμενες ενώ εσύ είσαι και κάνεις ότι γουστάρεις, θα είναι μαγικό.
Καλησπερα παιδια.Χρονια τωρα χρησιμοποιω το evernote που με βολευε μεχρι που ηταν για 2 συσκευες δωρεαν.Τωρα με εχει ταραξει στο σπαμ και για μια μονο συσκευη,οποτε φιλακια.
Υπαρχει εναλλακτικη?
Θες συγχρονισμο με cloud? Αν ναι, onenote, μονο που απαιτει ms account.
Το Google Keep δεν σας φτάνει ρε παιδιά? εγώ με αυτό παίζω παντού μια χαρά.
Χρειαζομαι κρυπτογραφηση
- - - Updated - - -
Θες συγχρονισμο με cloud? Αν ναι, onenote, μονο που απαιτει ms account.
ναι,its ok.εχει κρυπτογραφημενα notes?
No idea :( Εννοεις να κλειδωνουν με καποιο τροπο? Γιατι πχ και το colornote που εχω και δεν εχει cloud κλπ, εχει σημειωσεις που κλειδωνουν με κωδικο.
No idea :( Εννοεις να κλειδωνουν με καποιο τροπο? Γιατι πχ και το colornote που εχω και δεν εχει cloud κλπ, εχει σημειωσεις που κλειδωνουν με κωδικο.
το evernote,εκτος οτι εχει cloud(σημαντικο που αλλαζω συσκευη συχνα) εχει και κρυπτογραφηση με κωδικο(μου κανει φυσικα και ακομα καλυτερα με δαχτυλικο η πατερν)
Αλλα γενικα μου την εχει σπασει τελευταια,ειναι απαλευτο
Δες και Joplin και Notesnook.
Δες και Joplin και Notesnook.
Ευχαριστω!
- - - Updated - - -
Notesnook.
πολυ ωραιο αλλα επι πληρωμη το κλειδωμα
Άρα τι προσφέρει;
Μου ήρθε στο Messenger. Ήδη στην απλούστατη πρώτη ερώτηση μου, πως θα το απενεργοποιήσω δηλαδή, είχε παραισθήσεις και με έστειλε σε μια επιλογή που δεν υπάρχει. Καλά πήγε αυτό.
Εντάξει για λίστες για ψώνια οκει. Αλλά μέχρι εκεί.
Καλησπερα παιδια.Χρονια τωρα χρησιμοποιω το evernote που με βολευε μεχρι που ηταν για 2 συσκευες δωρεαν.Τωρα με εχει ταραξει στο σπαμ και για μια μονο συσκευη,οποτε φιλακια.
Υπαρχει εναλλακτικη?
Bitwarden (https://bitwarden.com/blog/what-is-a-bitwarden-secure-note/)
Υπαρχει εναλλακτικη?
Joplin και obsidian είναι απ' τα πιο καλα. Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν προσφέρουν encryption που θέλεις
famous-walker
03-04-25, 19:46
Το obsidian εχει, και αν δεν εχει το ιδιο υπαρχουν ευκολοι τροποι με plugin. Βεβαια το κρυπτογραφημενο sync χρεωνεται. Και εκει βεβαια παλι υπαρχουν λυσεις.
Bitwarden (https://bitwarden.com/blog/what-is-a-bitwarden-secure-note/)
εχουν εφαρμογη notepad για υπολογιστη και κινητο?
Ευχαριστω!
- - - Updated - - -
Και εκει βεβαια παλι υπαρχουν λυσεις.
τι λυσεις?
Δεν ξερω ισως ζηταω και γω πολλα.Θελω ενα Notepad για σημειωσεις και καποιες απο αυτες να ανοιγουν με password/fingerptint
stelios_korudallos
09-04-25, 01:09
εχουν εφαρμογη notepad για υπολογιστη και κινητο?
Ευχαριστω!
- - - Updated - - -
τι λυσεις?
Δεν ξερω ισως ζηταω και γω πολλα.Θελω ενα Notepad για σημειωσεις και καποιες απο αυτες να ανοιγουν με password/fingerptint
Τελικά βρήκατε κάτι; Ψάχνω και εγώ το ίδιο για να φύγω απο το evernote.
Τελικά βρήκατε κάτι; Ψάχνω και εγώ το ίδιο για να φύγω απο το evernote.
Όχι είναι η αλήθεια
HealthyBatteryCharging: Prolong the battery life of your android phone by keeping it charged between 40% and 80%
https://github.com/vbresan/HealthyBatteryCharging
Απο τα προτεινομενα του github.
HealthyBatteryCharging: Prolong the battery life of your android phone by keeping it charged between 40% and 80%
https://github.com/vbresan/HealthyBatteryCharging
Απο τα προτεινομενα του github.
Το μόνο που κάνει είναι να βγάζει ειδοποίηση. Δεν σταματάει την φόρτιση, πράμα λογικό μιας και για να γίνει αυτό πρέπει να είσαι ρουτ.
famous-walker
09-04-25, 16:02
Όχι είναι η αλήθεια
Δες εδω.
https://alternativeto.net/software/evernote/?mf=end-to-end-encryption%2Cencrypted-backup
Εχω βαλει φιλτρα για το encryption, αλλα μπορεις να τα αλλαξεις.
Το θεμα ειναι πως τα περισσοτερα δουλευουν με freemium μοντελο που συνηθως ειναι ο συγχρονισμος μεσω του δικου τους νεφους με χρεωση. Αν δεν θες να πληρωνεις, η στηνεις δικο σου (καποια το επιτρεπουν), η βρισκεις αλλη λυση για συγχρονισμο (πχ syncthing).
@ ADSLgr.com All rights reserved.