Επιστροφή στο Forum : Android: Eφαρμογές
Σίγουρα θα έχει απαντηθεί αλλά βαριέμαι να ψάχνω :-P ένα καλό battery widget που να μην κάνει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας
battery solo widget (https://market.android.com/details?id=net.maicas.android.batterys&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5tYWljYXMuYW5kcm9pZC5iYXR0ZXJ5cyJd) απλό και λειτουργικό...:biggrin:
επισης,battery indicator (https://market.android.com/details?id=com.darshancomputing.BatteryIndicator&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmRhcnNoYW5jb21wdXRpbmcuQmF0dGVyeUluZGljYXRvciJd)
bianconero
13-12-11, 01:59
Επειδή έχω χάσει επεισόδια, τελικά από τους navigators ποιος προτείνεται; Ή έστω οι καλύτεροι 2.
Εγώ έχω εγκατεστημένους τους iGO (8.4.3) και NDrive (11.0) κυρίως για τους RasterData.
Ενώ στην αρχή ο iGO ήταν πολύ χάλια, οι τελευταίες εκδόσεις (νομίζω αυτή που έχω είναι η προ-τελευταία) αρχίζουν να θυμίζουν το πολύ καλό iGO των WinMo 6.5.
Πάντως, από χρήστη σε χρήστη σίγουρα θα υπάρξουν διαφορετικές απόψεις για το ποιος πλοηγός είναι ο καλύτερος...
+1 για igo και απο μενα!!
Rebel Scum
13-12-11, 02:06
Γενικά τώρα που έχω το Galaxy S έχω αρχίσει να το σκέφτομαι πιο σοβαρά (πριν με το wildfire δεν υπήρχε λόγος). Το NDrive όταν το είχα δοκιμάσει δεν ήταν κακό....δοκίμασα και το don't panick αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε.
Θα δώσω μια ευκαιρία και στο iGo.
Γενικά τώρα που έχω το Galaxy S έχω αρχίσει να το σκέφτομαι πιο σοβαρά (πριν με το wildfire δεν υπήρχε λόγος). Το NDrive όταν το είχα δοκιμάσει δεν ήταν κακό....δοκίμασα και το don't panick αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε.
Θα δώσω μια ευκαιρία και στο iGo.
Kαι γω στο galaxy το τρέχω και είναι μια χαρά. Αν και δεν το πολυχρησιμοποιώ αφου εχω pna για το αυτοκίνητο και τραβάει μπαταρία με το κιλό, με εχει βολέψει πάρα πολύ 3-4 φορές που ήμουν με τον father στο scooter:p
Ψάχνω μια εφαρμογή που να κάνει call confirmation μόνο στις κλήσεις που ξεκινούν από bluetooth και να είναι και ελαφριά για το htc magic :p
Αυτές που έχω δοκιμάσει δεν κάνουν ούτε το πρώτο και σίγουρα δεν είναι το δεύτερο :(
:vava:
Αυτό --> https://market.android.com/details?id=com.namcowireless.flightcontrol λέει δεν είναι για τη χώρα μας.
Εγώ το έχω απο παλιά, με marketenabler μια χαρά ειναι ;p
Εγώ το έχω απο παλιά, με marketenabler μια χαρά ειναι ;p
Τώρα δεν γίνεται όμως με marketenabler.. :(
Εγώ συνεχίζω να μπαίνω κανονικά μέσω pc ενώ έχω επίσης κανονικά σφάλμα μέσω συσκευής.
Για να σου δώσει στοιχεία πρέπει να συνδέεσαι μέσω mobile internet, και όχι wifi!
Δεν έχει καμία χρησιμότητα σε επαγγελματικές συνδέσεις. :evil:
Ακριβώς :down:
hellenicsun
13-12-11, 20:05
Για να σου δώσει στοιχεία πρέπει να συνδέεσαι μέσω mobile internet, και όχι wifi!
Όντως, όταν συνδέθηκα μέσω 3G δούλεψε. Αλλά μονάχα μία φορά και για μόνο μία επιλογή, την έως τώρα κατανάλωση. Μετά, επιστρέψαμε στα παλιά, καλά σφάλματα.
Σήμερα έτσι κι έτσι προσφορές. Τα παιχνίδια δεν αξίζουν αλλά οι εφαρμογές καλούτσικες.
Το Heart rate αξίζει, είχα την free έκδοση από τις αρχές σχεδόν, τώρα αγόρασα την pro.
Το flight track δεν μου χρειάζεται αν και δείχνει να αξίζει, τα HD widgets, δεν είναι άσχημα.
Το flight track αξίζει και με το παραπάνω έστω και αν δεν ταξιδεύεις πολύ.
Και το heart monitor ωραίο gimmick για 10 λεπτά.
Το flight track αξίζει και με το παραπάνω έστω και αν δεν ταξιδεύεις πολύ.
.
bought 10 λεπτά είναι ευκαιρία, ας υπάρχει, δείχνει πρακτικό.
Βαζουν ξανα και ξανα τις ιδιες παντως! Ποικιλια 0
Επιτέλους το update του skype έχει auto log in at startup.
Επιτέλους το update του skype έχει auto log in at startup.
hallelujah :worthy::lol::lol::lol::lol::lol:
Andreaslar
13-12-11, 22:39
Εγώ δεν έχω video με το νέο skype (ideos x5 2.3.7 oxygen)
Φαίνεται μια μαυρίλα...Ούτε βλέπω ούτε με βλέπουνε...Με την προηγούμενη έκδοση όλα ΟΚ
Δοκίμασες να βάλεις το video στο low ?
Andreaslar
13-12-11, 23:30
Δοκίμασες να βάλεις το video στο low ?
ναι δεν παίζει...
Δεν υποστηρίζεται επίσημα, ίσως για αυτό.
Andreaslar
13-12-11, 23:49
με την stock rom της huawei (2.2.2) είχα κανονικά video... Με την Oxygen και την πριν το update έκδοση του skype δεν δοκίμασα...
Τέσπα, μικρό το κακό...
Geocheats2
13-12-11, 23:52
το x constract θα έχει καμιά προσφορά ή να το πάρω στο 1€ ξέρουμε τπτ??
Παιδιά sorry, είδατε το Google Currents που ανέβηκε πριν 5 ημέρες στο market; Γιατί δεν είπατε τίποτα;
Είναι reader που δείχνει τα καλύτερα site σε μορφή περιοδικού. Είναι πανέμορφο! Ανταγωνιστής του pulse.
Δεν εντυπωσιάστηκα να πω την αλήθεια. Τουλάχιστον με την προβολή σε οθόνη κινητού.
Σε tablet θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα.
Εδώ σε κινητό με 800×480 φαίνεται πολύ ωραίο πάντως!
τπτ παλι σημερα..μαλλον τελος το πανηγυρι..αυριο τελευταια μερα?
Παιδιά sorry, είδατε το Google Currents που ανέβηκε πριν 5 ημέρες στο market; Γιατί δεν είπατε τίποτα;
Είναι reader που δείχνει τα καλύτερα site σε μορφή περιοδικού. Είναι πανέμορφο! Ανταγωνιστής του pulse.
Από την 1η μέρα διάβασα κάποια αρνητικά σχόλια στο Market και δεν το έβαλα τελικά.
No option to store articles on SD card. Constant low storage warnings on Nexus One. Slow content provider directory.
can zoom images but can't pan them - can't read info graphics with news articles or web comics. doesn't have any indicators for what you've already read in the app. insists on two column format for text even when i hold my tablet in portrait mode. doesn't sync with google reader well
Το Pulse έχει ξεπεραστεί προ πολλού από το Taptu (https://market.android.com/details?id=com.taptu.streams). :oneup:
hellenicsun
14-12-11, 10:19
Πιο πολύ ως ανταγωνιστής του Flipboard για iPad μου κάνει, μη σου πω πως μου φαίνεται ως αντιγραφή. Πάντως το δοκίμασα στο Nexus S (αν και τέτοιες εφαρμογές αδικούνται σε τόσο μικρές οθονες) και χωρίς πολλά πολλά συνέχισα τη χρήση του Pulse που τόσο έχω βολευτεί. Ακόμη και στο iPad βέβαια δε χρησιμοποιούσα το αντίστοιχο Flipboard οπότε μπορεί να μη ταιριάζει στα δικά μου μάτια ο συγκεκριμένος τρόπος απεικόνισης.
Στο μέλλον ίσως αλλάξει κάπως και να το δω εκ νέου.
Δεν είπαμε τίποτα, γιατί στο κινητό είναι απαράδεκτο. Στο xoom όμως τα σπάει.
hellenicsun
14-12-11, 12:45
Το FlightTrack για όσους δε το έχουν χρησιμοποιήσει, είναι στην ουσία μια εφαρμογή παρακολούθησης πτήσεων παγκοσμίως, σε πραγματικό χρόνο. Πολύ χρήσιμο για όποιον ταξιδεύει ή περιμένει κάποιον από ταξίδι με αεροπλάνο. Επίσης έχει live wallpaper που σε πραγματικό χρόνο δείχνει τις πτήσεις από συγκεκριμένο αεροδρόμιο προς όλο το κόσμο. Εμένα μου χρειάζεται και για τη τιμή που έχει, αξίζει να υπάρχει στη συλλογή εφαρμογών.
Τελικά αγόρασα καμιά δεκαριά εφαρμογές, αλλά σκέφτομαι πως έχασα 2 μετοχές της ALPHA
ερωτηση. εχω ενα galaxy ace ,πως μπορω να "βαλω" αρχεια απο το pc μου (mp3,mp4,avi...) στο τηλ.??
bianconero
14-12-11, 13:42
ερωτηση. εχω ενα galaxy ace ,πως μπορω να "βαλω" αρχεια απο το pc μου (mp3,mp4,avi...) στο τηλ.??
Για να μπορέσει το pc σου να αναγνωρίσει το Ace χρειάζεται να έχεις εγκατεστημένο σ' αυτόν το KIES έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί η επιλογή του mass storage (λόγω μάλλον εγκατάστασης και του driver).
Τέλος μάλλον θα χρειαστεί να κάνεις τα εξής στο κινητό σου: Settings -> Applications -> Development > deselect USB debugging
Χρησιμοποιεί κάποιος password manager;
Ποιοι είναι οι καλύτεροι;
Εγώ αναγκάστηκα να αγοράσω το spb wallet γιατί είχα 10άδες καταχωρήσεις στο αντίστοιχο των win mobile και δεν έβρισκα τρόπο να τα μεταφέρω σε άλλο.
Είναι καλό, αλλά αν δεν υπήρχε λόγος θα πήγαινα σε κάποιο free.
Μετά την ανακοίνωση του σεο της γουγλης για ότι το φρι είναι και ανασφαλές, αρχίζω να σβήνω τα πασγουορντ από το κινητό και από παντού.
Χαρτί και πάλι χαρτί.
hellenicsun
14-12-11, 15:35
Μετά την ανακοίνωση του σεο της γουγλης για ότι το φρι είναι και ανασφαλές, αρχίζω να σβήνω τα πασγουορντ από το κινητό και από παντού.
Χαρτί και πάλι χαρτί.
Δε κατάλαβα ποιο είναι το ανασφάλεια για να είμαι ειλικρινής.
Ο σεο είπε πως το φρι είναι ανασφαλές αναφερόμενος για την εταιρία κάτιQ που έκλεβε τους κωδικούς στο αντροιντ.
Σε samsung galaxy ace αν αλλάξω καρτα μνήμης θα πρέπει να εγκαταστήσω πάλι από την αρχή της εφαρμογές ?
Αν αντιγράψεις όλα τα αρχεία στη νέα κάρτα, δε χρειάζεται.
Όμως θα πρέπει όταν γίνει η αντιγραφή η original κάρτα από την οποία αντιγράφεις να είναι εκτός τηλεφώνου, για να μπορέσεις να αντιγράψεις και κάποιους reserved φακέλους :)
MaFiOzOs_GR
14-12-11, 16:15
Σήμερα έχει ezPDF Reader (https://market.android.com/details?id=udk.android.reader) με 10 σέντσια!!! :respekt:
Σπέυσατε!! :cool:
Swiftkey X (back for Round 2)
Sleepy Jack
Deer Hunter 3D
ezPDF Reader
MX Moto
Guns 'n' Glory
Tank Riders
Zenonia
Collapse!
Toddler Tapping Zoo
αντε να δουμε κ τα αυριανα..
qwertyuiop
14-12-11, 16:53
Δωρέαν και ει δυνατόν καλό κουρδιστήρι για μαντολίνο , ξέρετε κανένα; :p
Σήμερα έχει ezPDF Reader (https://market.android.com/details?id=udk.android.reader) με 10 σέντσια!!! :respekt:
Σπέυσατε!! :cool:
Έχω τον lite αγορασμένο, αλλά σπεύδωωωωωω.
Δωρέαν και ει δυνατόν καλό κουρδιστήρι για μαντολίνο , ξέρετε κανένα; :p
Εγώ για την κιθάρα χρησιμοποιώ το gStrings (https://market.android.com/details?id=org.cohortor.gstrings), και λέει ότι κάνει και για άλλα όργανα.
Ο Adobe Reader αν και φτωχός σε features, είναι πολύ πιο γρήγορος από το ezPDF πάντως.
@ ADSLgr.com All rights reserved.