Επιστροφή στο Forum : Android: Eφαρμογές
Rebel Scum
24-12-10, 01:26
http://www.appbrain.com/app/greek-input-method/net.bitquill.inputmethod.greek
:)
Ευχαριστώ αλλά έτσι το βρίσκω κι εγώ...αλλά όταν προσπαθώ να το εγκαταστήσω μου δίνει μήνυμα "Δεν βρέθηκε" και "δεν ήταν δυνατή η εύρεση του αντικειμένου για το οποίο πραγματοποιήσατε αίτημα".
Ευχαριστώ αλλά έτσι το βρίσκω κι εγώ...αλλά όταν προσπαθώ να το εγκαταστήσω μου δίνει μήνυμα "Δεν βρέθηκε" και "δεν ήταν δυνατή η εύρεση του αντικειμένου για το οποίο πραγματοποιήσατε αίτημα".
Απλά είχες πει προηγουμενως οτι ούτε καν το έβρισκες. :p
Ψάξε για το .apk ... ισως ετσι μπει. ;)
Rebel Scum
24-12-10, 02:29
Απλά είχες πει προηγουμενως οτι ούτε καν το έβρισκες. :p
Ψάξε για το .apk ... ισως ετσι μπει. ;)
Μάλλον δεν εκφράστηκα σωστά...με χειροκίνητη αναζήτηση στο market δεν εμφανίζεται καν...στο appbrain το βρίσκω μεν αλλά μόλις κάνω συγχρονισμό στο κινητό και εγκατάσταση έχω τα μηνύματα που ανέφερα.
Ευχαριστώ για την προσπάθεια πάντως:oneup:
Μάλλον κάτι με το HTC Sense παίζει...δεν έχω κανένα θέμα με το πλήκτρολόγιο μου αλλά ήθελα να το δοκιμάσω.
ΥΓ. Έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα κάποιο apk.
το Teamviewer πως μπορώ να το κατεβάσω?? στο market δεν το βρίσκω ,, :(
daywalker06
24-12-10, 18:05
Δες στο website
το Teamviewer πως μπορώ να το κατεβάσω?? market στο δεν το βρίσκω ,, :(
Οριστε :D
το Teamviewer πως μπορώ να το κατεβάσω?? στο market δεν το βρίσκω ,, :(
81656
;)
Xαχα με προλαβε ο απο πανω:p
Kατι ασχετο... Γιατι το adslgr δεν ειναι συμβατο με το tapatalk? Υπαρχει mobile εκδοση βεβαια αλλα το συγκεκριμενο ειναι παρα πολυ βολικο και το χρησιμοποιουν παρα πολλοι χρηστες
Kατι ασχετο... Γιατι το adslgr δεν ειναι συμβατο με το tapatalk? Υπαρχει mobile εκδοση βεβαια αλλα το συγκεκριμενο ειναι παρα πολυ βολικο και το χρησιμοποιουν παρα πολλοι χρηστες
Nα γιατί:
http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3617284&postcount=5032
Nα γιατί:
http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3617284&postcount=5032
Οκ καλυφθηκα. Thanks;)
Έχω την εντύπωση ότι το tapatalk RO καταργήθηκε ή απλά δεν εμφανίζεται στο δικό μου market;
Έχετε δοκιμάσει το παιχνίδι Raging Thunder 2; Δοκιμάζω τώρα τη δωρεάν "LITE (http://www.appbrain.com/app/raging-thunder-2-lite/com.polarbit.rthunder2lite)" έκδοση. Πιο ενδιαφέρον μου φαίνεται από το Angry Birds. Μπορεί όμως να τρέξει σε συσκευές τύπου blade/ideos/wildfire που έχουν λιγότερο δυνατό επεξεργαστή;
Είχα δοκιμάσει πριν από 1 χρόνο αντίστοιχο simulator σε iPhone 3Gs και μου είχε κάνει εντύπωση.
Aληθεια, αυτο το αναθεματισμενο swype θα βγει για QVGA και για Ελληνικα ποτε αραγε?
Αν θες σου στέλνω το mod μου (Swype QVGA) με ελληνικό και αγγλικό πληκτρολόγιο.
Αν επιτρέπουν οι moderators μπορώ να δώσω και απευθείας link.
Αν επιτρέπουν οι moderators μπορώ να δώσω και απευθείας link.
Αν δεν παραβιάζεις πνευματικά δικαιώματα, φυσικά και μπορείς να το δώσεις :)
Το swype είναι paid product, οπότε λογικά παραβιάζει. Ανυπομονώ και εγώ να βγει qvga swype (με ελληνικά) για το wildfire.
Νομίζω πως επειδη ειναι beta ακομα μπορώ, ε;
Και προφανώς δεν παραβιαζω καποιο δικαιωμα οσον αφορα το coding. (Δεν ισχυριζομαι ότι ειναι δικο μου...)
Νομίζω πως επειδη ειναι beta ακομα μπορώ, ε;
Σόρρυ, αλλά όχι... Είναι προϊόν προστατευμένο από πνευματικά δικαιώματα, οπότε δεν μπορείς να το δώσεις... :)
ΟΚ σεβαστό.
Αν κάποιος θα ήθελε "να μάθει κάτι" σχετικά με το Swype και QVGA/Wildfire, ας μου στείλει ένα pm.
Ανυπομονώ και εγώ να βγει qvga swype (με ελληνικά) για το wildfire.
Μακάρι να το έβγαζαν και επίσημα για Wildfire (δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε το έχουν κάνει, καθότι προς το παρον λειτουργεί άψογα) γιατί είμαστε μπόλικοι οι κάτοχοι του Wildfire που θα το αγοράζαμε κιολας.
έχω ακόμα μια απορία έχω βρει την εφαρμογή Handcent SMS (market) αν την βάλω θα λειτουργεί και του κινητού και αυτή ταυτόχρονα ? γίνετε να σταματήσω αυτή του κινητού ? και αν μετά θέλω να επιστρέψω "σαφτιν" του κινητού γίνετε ? ευχαριστώ :)
Φυσικά και μπορείς! Θα πας στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και θα απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις, ώστε να μη σε ενοχλεί και είσαι έτοιμος. Τα μηνύματα θα φαίνονται σε όλες τις εφαρμογές.
ok ευχαριστώ :)
γενικα στο android μπορεις να χρησιμοποιησεις οσες εφαρμογες θελεις για τον ιδιο σκοπο, να τις χρησιμοποιεις ταυτοχρονα ή μονο τη μια και τις αλλες να τις βαλεις στην ακρη και οποτε θες να τις δουλευεις.
γενικα στο android μπορεις να χρησιμοποιησεις οσες εφαρμογες θελεις για τον ιδιο σκοπο, να τις χρησιμοποιεις ταυτοχρονα ή μονο τη μια και τις αλλες να τις βαλεις στην ακρη και οποτε θες να τις δουλευεις.
τέλεια :D έχω ακόμα μια ερώτηση έχω δει διαφορες fotos με πληκτρολόγια και στο market έχω δει κάτι πληκτρολόγια στο δικό μ κινητό δεν ξέρω αν έχει σημασία είναι lg πάντως είναι καποσ δύσκολο γτ πατάς 3-4 φορες κουμπιά για να πας στα συμβολα έχετε να μ προτείνεται κανένα ? πραγματικά θα με σώνατε γτ χρησιμοποιώ πολύ τα sms ...
*επίσης αν με βαρεθήκατε πυτετό μου γιατί νομίζω πως θα κάνω αμέτρητες ερώτησης :)
*sorry για τα λάθoi
ξερει κανεις οδηγειες για root στα ελληνικα...?
τέλεια :D έχω ακόμα μια ερώτηση έχω δει διαφορες fotos με πληκτρολόγια και στο market έχω δει κάτι πληκτρολόγια στο δικό μ κινητό δεν ξέρω αν έχει σημασία είναι lg πάντως είναι καποσ δύσκολο γτ πατάς 3-4 φορες κουμπιά για να πας στα συμβολα έχετε να μ προτείνεται κανένα ? πραγματικά θα με σώνατε γτ χρησιμοποιώ πολύ τα sms ...
*επίσης αν με βαρεθήκατε πυτετό μου γιατί νομίζω πως θα κάνω αμέτρητες ερώτησης :)
*sorry για τα λάθoi
Δε ξέρω τι ανάλυση έχει η συσκευή σου.
Από συμβατικά πληκτρολόγια το καλύτερο που εχω δει είναι της HTC. Πολυ πιθανόν να το βρεις αν googlαρεις για HTC IME. Μπορείς να δοκιμάσεις και το Swype που ειναι σε beta φαση (πολυ καλο όμως) και διατιθεται δωρεαν απο την εταιρεία του.
........Auto merged post: vlsi πρόσθεσε 6 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα αργότερα ........
ξερει κανεις οδηγειες για root στα ελληνικα...?
Ποιό κινητό έχεις;
Η πιο εύκολη διαδικασία, είναι αυτή του Unrevoked (2 βήματα για Windows, 1 για Linux).
Άλλες διαδικασίες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3410880#post3410880
Δε ξέρω τι ανάλυση έχει η συσκευή σου.
Από συμβατικά πληκτρολόγια το καλύτερο που εχω δει είναι της HTC. Πολυ πιθανόν να το βρεις αν googlαρεις για HTC IME. Μπορείς να δοκιμάσεις και το Swype που ειναι σε beta φαση (πολυ καλο όμως) και διατιθεται δωρεαν απο την εταιρεία του.
........Auto merged post: vlsi πρόσθεσε 6 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ποιό κινητό έχεις;
Η πιο εύκολη διαδικασία, είναι αυτή του Unrevoked (2 βήματα για Windows, 1 για Linux).
Άλλες διαδικασίες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3410880#post3410880
htc desire.... εχω μεγαλο προβλημα με την ρομ... ειναι πολυ μικρη.... δεν περναν οι εφαρμογες ολες στην καρτα... εχω κανει κ μαλλον μαλακια καπου... μου ηρθε η καινουργια αναβαθμηση 2,29,405,5 κ δεν μπορω να την περασω, γτ κλεινει η συσκευη κ μετα μπαινει σε recavery menu κ δεν κανει τπτ... οτι βαζω στην καρτα μνημης μου το πεταει σαν κατεστραμενο... κ το πηρα κ πριν μια βδομαδα κιολας...
οποιος μπορει να βοηθησει με ελληνικα θα ειναι το θαυμα μου για τα χριστουγεννα...
αυτό έχω http://www.new-cell-phones.org/wp-content/uploads/2010/01/LG-GT540-cell-phone-18.jpg
htc desire.... εχω μεγαλο προβλημα με την ρομ... ειναι πολυ μικρη.... δεν περναν οι εφαρμογες ολες στην καρτα... εχω κανει κ μαλλον μαλακια καπου... μου ηρθε η καινουργια αναβαθμηση 2,29,405,5 κ δεν μπορω να την περασω, γτ κλεινει η συσκευη κ μετα μπαινει σε recavery menu κ δεν κανει τπτ... οτι βαζω στην καρτα μνημης μου το πεταει σαν κατεστραμενο... κ το πηρα κ πριν μια βδομαδα κιολας...
οποιος μπορει να βοηθησει με ελληνικα θα ειναι το θαυμα μου για τα χριστουγεννα...
To εχεις rooted; Αν ναι δεν θα το κανει... Kανε ενα backup τα παντα και περνα το απο το RUU. Θα σου γυρισει το κινητο stock ομως και θα σβησει τα παντα... το RUU θα το βρεις εδω...
http://shipped-roms.com/download.php?category=android&model=Bravo&file=RUU_Bravo_Froyo_HTC_WWE_2.29.405.5_Radio_32.49.00.32U_5.11.05.27_release_159811_signed.exe
Αν σου κοπει το κατεβασμα του αρχειου ξαναβαλτο να κατεβαινει... καποιες φορες τρωει φρικες το site και το κανει... Σημερα για παραδειγμα μου κατεβηκε μετα απο 3-4 fail.
To εχεις rooted; Αν ναι δεν θα το κανει... Kανε ενα backup τα παντα και περνα το απο το RUU. Θα σου γυρισει το κινητο stock ομως και θα σβησει τα παντα... το RUU θα το βρεις εδω...
http://shipped-roms.com/download.php?category=android&model=Bravo&file=RUU_Bravo_Froyo_HTC_WWE_2.29.405.5_Radio_32.49.00.32U_5.11.05.27_release_159811_signed.exe
Αν σου κοπει το κατεβασμα του αρχειου ξαναβαλτο να κατεβαινει... καποιες φορες τρωει φρικες το site και το κανει... Σημερα για παραδειγμα μου κατεβηκε μετα απο 3-4 fail.
οκ φιλος, πες μου μονο πως να κανω το back up, αντιγραφη ολων στον υπολογιστη απλα...??
κ το RUU τι ειναι ακριβως....? να το ξανα κανω stock οπωσ ειπες δεν με πειραζει.. αρκει μετα να κανουμε σωστα το ροοτ..
οκ φιλος, πες μου μονο πως να κανω το back up, αντιγραφη ολων στον υπολογιστη απλα...??
κ το RUU τι ειναι ακριβως....? να το ξανα κανω stock οπωσ ειπες δεν με πειραζει.. αρκει μετα να κανουμε σωστα το ροοτ..
To root σωστα το ειχες κανει απλα με root δεν περναει τα official updates. Κανε τα τηλ σου export στην SD και βρες καποιο app για backup στα sms αν τα θελεις και κανε το update αλλιως αν θες backup σε εφαρμογες titanium backup.
Παίδες να ρωτήσω κάτι σχετικά με την εφαρμογή Quick Settings. Όταν κλείνω το wi-fi ανοίγει μόνο του το 3g χωρίς να κάνω κάτι εγώ. Κοίταξα στα settings αλλά δε βρήκα κάτι. Έχω HTC Desire. Ξέρει κανείς τι παίζει;
Παίδες να ρωτήσω κάτι σχετικά με την εφαρμογή Quick Settings. Όταν κλείνω το wi-fi ανοίγει μόνο του το 3g χωρίς να κάνω κάτι εγώ. Κοίταξα στα settings αλλά δε βρήκα κάτι. Έχω HTC Desire. Ξέρει κανείς τι παίζει;
Μήπως κατά λάθος έχεις μόνιμα ανοικτό το 3g κσι όταν κλείνεις το ασύρματο το ενεργοποιεί αυτόματα το κινητό για να βρει data;
Νikosanagn
26-12-10, 13:29
Μήπως κατά λάθος έχεις μόνιμα ανοικτό το 3g κσι όταν κλείνεις το ασύρματο το ενεργοποιεί αυτόματα το κινητό για να βρει data; Μάλλον αυτό παίζει. Πάντως δόκίμασε και το My settings Νομίζω οτι είναι καλύτερη απο το quick settings.
To root σωστα το ειχες κανει απλα με root δεν περναει τα official updates. Κανε τα τηλ σου export στην SD και βρες καποιο app για backup στα sms αν τα θελεις και κανε το update αλλιως αν θες backup σε εφαρμογες titanium backup.
θελω να κανω το κινητο οπως το πηρα... δεν θελω ουτε εφαρμογες ουτε τιπ.. κ μετα να τα ξανα κανω σωστα τα root κ να αλλαξω ρομ...
Μήπως κατά λάθος έχεις μόνιμα ανοικτό το 3g κσι όταν κλείνεις το ασύρματο το ενεργοποιεί αυτόματα το κινητό για να βρει data;
Τελικά αυτό ήταν σωστά αλλά δεν το εμφάνιζε στο Quick Settings, μόνο στις ρυθμίσεις στα ασύρματα δίκτυα. Thanks.
PRemoteDroid (http://www.appbrain.com/app/premotedroid/org.pierre.remotedroid.client) - Χρησιμοποιήστε το κινητό σας ως ασύρματο touchpad/keyboard με σύνδεση WiFi ή bluetooth. Πολύ καλό για να αράζεις στο κρεβάτι και να ελέγχεις τον Η/Υ βλέποντας ταινία.
PRemoteDroid (http://www.appbrain.com/app/premotedroid/org.pierre.remotedroid.client) - Χρησιμοποιήστε το κινητό σας ως ασύρματο touchpad/keyboard με σύνδεση WiFi ή bluetooth. Πολύ καλό για να αράζεις στο κρεβάτι και να ελέγχεις τον Η/Υ βλέποντας ταινία.
Πολύ καλή εφαρμογή! :oneup:
Υπάρχουν και αντίστοιχες με VNC-like, που στην ουσία μπορείς και να βλέπεις από το κινητό τι γίνεται (και αυτή το υποστηρίζει με screenshots όμως, όχι συνεχόμενο stream)... αλλά την συγκεκριμένη την βρήκα γρήγορη, απλή, δωρεάν (όχι trial/demo/shareware) και μ'άρεσε. Υπάρχουν αντίστοιχες για συγκεκριμένες εφαρμογές (vlc, winamp, youtube) αλλά προτιμώ κάτι σαν το PRemoteDroid ώστε να μην με περιορίζει σε εφαρμογή. Πλέον δεν χρειάζομαι καν ασύρματο mouse.
Υποστηρίζει όμως Linux; Εγώ χρησιμοποιώ το Gmote που υποστηρίζει και Linux.
Υποστηρίζει όμως Linux; Εγώ χρησιμοποιώ το Gmote που υποστηρίζει και Linux.Δε νομίζω ότι υποστηρίζει, σε αυτή τη περίπτωση Gmote είναι εξίσου καλή λύση (άλλωστε και στο description της συγκεκριμένης την αναφέρει).
Υπάρχουν και αντίστοιχες με VNC-like, που στην ουσία μπορείς και να βλέπεις από το κινητό τι γίνεται (και αυτή το υποστηρίζει με screenshots όμως, όχι συνεχόμενο stream)... αλλά την συγκεκριμένη την βρήκα γρήγορη, απλή, δωρεάν (όχι trial/demo/shareware) και μ'άρεσε. Υπάρχουν αντίστοιχες για συγκεκριμένες εφαρμογές (vlc, winamp, youtube) αλλά προτιμώ κάτι σαν το PRemoteDroid ώστε να μην με περιορίζει σε εφαρμογή.
Έχω δοκιμάσει κάποια VNC, αλλά δε με ενθουσίασε γι' αυτή τη χρήση. Είναι βέβαια χρήσιμο το VNC για εξ αποστάσεως έλεγχο του υπολογιστή (π.χ. όταν δεν είμαστε στον ίδιο χώρο).
Το PRemoteDroid όμως είναι πολύ καλό σαν τηλεχειριστήριο του υπολογιστή, ενώ τώρα το δοκιμάζω σαν digitizer στη θέση του ποντικιού πάνω στο γραφείο. Ρυθμίζεται εύκολα η ταχύτητα και η επιτάχυνση του δείκτη, επομένως βολεύει και γι' αυτό το σκοπό.
Τελικά δεν έφτιαξε. Λοιπόν πάω από το Quick Settings να ενεργοποιήσω 3G και όταν το ενεργοποιώ μου λέει ότι πρέπει να το ενεργοποιήσω από τις ρυθμίσεις. Για να το ενεργοποιήσω όμως από τις ρυθμίσεις του κινητού, τικάρεται η επιλογή "Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας" το οποίο γράφει από κάτω "χρήση τηλεφώνου για σύνδεση δεδομένων, όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο Wi-Fi". Κι αν το απενεργοποιήσω αυτό μετά πάλι μου λέει από το Quick Settings ότι πρέπει να το ανοίξω. Με λίγα λόγια όταν κλείνω το wi-fi θα ανοίγει το 3g και πρέπει να το κλείνω συνέχεια. Φταίει κάτι στο Quick Settings; Να κατεβάσω μήπως My Settings; (ΗΤC Desire)
Τελικά δεν έφτιαξε. Λοιπόν πάω από το Quick Settings να ενεργοποιήσω 3G και όταν το ενεργοποιώ μου λέει ότι πρέπει να το ενεργοποιήσω από τις ρυθμίσεις. Για να το ενεργοποιήσω όμως
Γιατί να το ενεργοποιήσεις; Ο στόχος σου δεν είναι να είναι ανενεργό, ώστε να μη συνδέεται στο δίκτυο κινητής για τη χρήση δεδομένων;
Ναι απλά κάποιες φορές χρησιμοποιώ και το 3G. Απλά θέλω όταν κλείνω το 3G και ανοίγω το wi-fi μετά όταν κλείνω το wi-fi να μην ανοίγει μόνο του το 3G, πράγμα το οποίο το Quick Settings για κάποιο λόγο δεν το κάνει.
Και 'γω εχω το ιδο θεματακι με το extended controls. Νομιζω πως εγινε μετα απο μια απεγκατασταση μιας εφαρμογης για data on/off (ελεγε να ΜΗΝ την απεγκαταστησεις ενεργοποιημενη πραγμα που δεν εκανα και μαλλον τα εκανε ψιλομπαχαλο) γιατι πριν θυμαμαι οτι ηταν οκ.
Αυτο που κανω εγω ειναι να ανοιγοκλεινω τα data απο το κεντρικο κουμπι που κλεινεις το κινητο γιατι αν τα αφησω παντα ενεργοποιημενα και τα χειριζομαι απο την εφαρμογη, γινεται αυτο που λες
Εμένα με έχει βολέψει πολύ όπως φαίνεται εδώ
http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3842783&postcount=37
Αν και πλέον έχω μόνιμα ενεργοποιημένο το mobile data και όταν φτάνω κάπου που έχει ασύρματο, απλά ανοίγω το ασύρματο!
εχω κ ενα αλλο προβλημα... οταν κανω αναζητηση στο μαρκετ ολα ειναι μια χαρα, βρισκω οτι θελω.. οταν ομως παω στις κατηγοριες για να τα ψαξω δεν βρησκω τπτ παρα μονο λευκη οθονη..
επέλεξε πάνω νέες ή top εφαρμογές
επέλεξε πάνω νέες ή top εφαρμογές
thanks man...!
@ ADSLgr.com All rights reserved.