Επιστροφή στο Forum : Android: Eφαρμογές
δωρεάν δεν είναι το WhatsApp;
Επίσης τι πρόβλημα είχες;
οχι,τον πρωτο χρονο μονο.μετα πληρωνεις ενα ευρω τον χρονο
Παιδιά επειδή μου προέκυψε καινούριο format, υπάρχει εφαρμογή που να μπορεί να κάνει backup τα πάντα όλα, αλλά να τα στέλνει μέσω wi-fi και εσωτερικού δικτύου σε έναν δίσκο του PC και μετά να τα ξανατραβάω από εκεί, ώστε να έρθει το σύστημα όπως ήταν?
Tο titanium backup pro συγχρονιζει εφαρμογες με Box ή DropBox ή google Drive μεσω internet και τις ξανατραβα απο εκει.
Για SMS, MMS και call logs, δες το SMS Backup+ (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zegoggles.smssync&hl=en), το κανει παλι μεσω δικτυου (μεσω gmail)
Αυτα χρησιμοποιω και δεν με εχουν απογοητευσει.
Τα υπολοιπα τα κανει η google μονη της :p
μέσω In app purchase;
Παιδιά επειδή μου προέκυψε καινούριο format, υπάρχει εφαρμογή που να μπορεί να κάνει backup τα πάντα όλα, αλλά να τα στέλνει μέσω wi-fi και εσωτερικού δικτύου σε έναν δίσκο του PC και μετά να τα ξανατραβάω από εκεί, ώστε να έρθει το σύστημα όπως ήταν?
Τitanium Backup. Δια πασαν νόσον και μ....πακάπ :p :p
μέσω In app purchase;
ακριβως.αν πας στο payment info θα δεις οτι εχεις free trial ..σε μενα απλα εγινε extend
- - - Updated - - -
Τitanium Backup. Δια πασαν νόσον και μ....πακάπ :p :p
γινεται αυτο το πραμα ασυρματα?δλδ καθαριζει τελειως το κινητο κ μετα το επαναφερει? :clap:
RASTAVIPER
27-09-12, 20:25
Αν έχεις TiBu, μπορείς να σώσεις όλα τα backup των εφαρμογών στα online cloud: BOX, DROPBOX, GOOGLE DRIVE κλπ
+1 για titanium backup
backup (https://play.google.com/store/search?q=backup&c=apps)
Το Swiftkey στα 99 λεπτά! :)
Το Swiftkey στα 99 λεπτά! :)
παρτο με κλειστα ματια!
Ευχαριστώ παίδες για τη συμβουλή σας για το Titanium!
Αγόρασα την PRO, έκανα backup στην external SD, φλάσαρα καινούρια ROM, κατεβάζω ξανά το Titanium+Pro key και πάω να κάνω restore missing apps+data αφού βρήκα το restore point.
Μου γράφει restoring -> Οφθαλμαπάτες 2 και κάθεται και με κοιτάει κολλημένο στο 0%! :p
Γύρισα το restore mode σε indirect, αλλά πάλι κάθεται και με κοιτάει. Καμιά ιδέα?
Για να μη σας πω τι περιπέτειες τράβηξα μέχρι να φτάσω εδώ και γελάσει ο κάθε πικραμένος! :p
Συμβαίνει σε μερικές εφαρμογές-άγνωστο γιατί.
Εγώ πάντως, μετά από καινούρια rom θα προτιμούσα να ξαναστήσω τις εφαρμογές χειροκίνητα, και όχι επαναφορά με TB, ειδικά αν μιλάμε και για διαφορετικές rom/android versions κλπ.
Backup & Restore εφαρμογών χρήστη, θα έκανα μόνο σε παιχνίδα πχ, εφόσον δεν έβρισκα το save τους στην κάρτα μνήμης.
Συμβαίνει σε μερικές εφαρμογές-άγνωστο γιατί.
Εγώ πάντως, μετά από καινούρια rom θα προτιμούσα να ξαναστήσω τις εφαρμογές χειροκίνητα, και όχι επαναφορά με TB, ειδικά αν μιλάμε και για διαφορετικές rom/android versions κλπ.
Backup & Restore εφαρμογών χρήστη, θα έκανα μόνο σε παιχνίδα πχ, εφόσον δεν έβρισκα το save τους στην κάρτα μνήμης.
Βασικά δεν είναι και τόσο διαφορετικές οι roms. Η καινούρια είναι απλό update της παλιάς.
Τα παιχνίδια με ενδιαφέρουν βασικά. Αυτά μόνο πως μπορώ να τα κάνω restore?
Επίσης μήπως ξέρεις γιατί μου έχει ένα κάρο εφαρμογές του restore point με διακριτή διαγραφή?
Θα "φιλτράρεις" ώστε να εμφανίζει εφαρμογές χρήστη, όχι συστήματος.
Αυτές μπορείς να τις κάνεις restore μαζικά, χωρίς να επηρεάσουν κάτι στο σύστημα.
Ψάξε και στην SD, πολλά παιχνίδια κρατάνε εκεί το save τους.
Διαγραφή βάζει σε εφαρμογές που έχεις μεν πάρει backup αλλά μετά τις απεγκατέστησες από τη συσκευή. Αυτό σε σένα τώρα μπορεί να σημαίνει ότι δεν βρίσκει εγκατεστημένη την εφαρμογή, αλλά μπορεί να την επαναφέρει. Λογικό αν μιλάς για εφαρμογές χρήστη. Αν όμως δεις κάτι τέτοιο σε εφαρμογή συστήματος, δηλαδή backup κάποιας που στη νέα rom δεν υπάρχει, θα σου πρότεινα να είσαι πολύ προσεκτικός κατά το restore, καθώς μπορεί να μην κάτσει καλά.
Οκ πρέπει να το ψάξω λίγο. Αύριο μάλλον πιο χαλαρά.
thanks. :)
RASTAVIPER
27-09-12, 23:36
Βασικά δεν είναι και τόσο διαφορετικές οι roms. Η καινούρια είναι απλό update της παλιάς.
Τα παιχνίδια με ενδιαφέρουν βασικά. Αυτά μόνο πως μπορώ να τα κάνω restore?
Επίσης μήπως ξέρεις γιατί μου έχει ένα κάρο εφαρμογές του restore point με διακριτή διαγραφή?
Για τα παιχνίδια συνήθως χρειάζεται μόνο το παρακάτω:
- Εγκατάσταση στην νέα Rom το παιχνίδι κανονικά και μετά πας στο TiBu και κάνεις restore μόνο τα data των παιχνιδιών. Λογικά πρέπει να είναι οκ μετά.
Geocheats2
28-09-12, 00:51
xda aproved app for backup besides titanium
Portal Thread (http://www.xda-developers.com/android/app-review-manage-your-apps-with-apps-manager-xda-developer-tv/)
Play Store (https://play.google.com/store/apps/details?id=burrows.apps.appmanager)
Bολευει και είναι και τζάμπα!!
Αν έχεις κάποιο iPhone, στο οποίο είναι αγορασμένη η εφαρμογή, μπορείς να βάλεις τη sim σου σε αυτό, να ενεργοποιήσεις το whatsapp με το νούμερο σου και μετά στο payment info θα σου εμφανίζει service expiration τουλάχιστον μέχρι το 2020 σε οποιαδήποτε συσκευή!!!
Εγώ αυτό έχω κάνει και λειτουργεί άψογα
109903
τι λες τωρα καλη φαση!!!εχω,αλλα αμα το βαλω,δε θα χαθει οτι εχει απο σμσ στο αλλο τηλεφωνο? :hmm:
μπορω να βρω βεβαια κανενα που δεν το εχει βαλει ποτε...
τι λες τωρα καλη φαση!!!εχω,αλλα αμα το βαλω,δε θα χαθει οτι εχει απο σμσ στο αλλο τηλεφωνο? :hmm:
Αυτό να σου πω την αλήθεια δεν το γνωρίζω, γιατί το iPhone είναι δικό μου, οπότε δεν είχα να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα.
χμμμ..οκ θα δω αν το αντεχει η κοπελα(την απωλεια :p )θα το κανω αυριο!:oneup:
παρτο με κλειστα ματια!
Εννοείται ότι το έχω ήδη :)
Η διατηρηση sms στην μηνη εμπεριεχει σοβαρους κινδυνους.:whistle: Να προσεχετε!!!!!!
Το TitBackup μου έκανε restore μέσα στo application storage, αντί να το κάνει στην SD card. Έκανα κάτι λάθος?
Από ότι είδα έχει και αυτό application move features. Είναι αξιόπιστο? Κάνει batch move?
Πάντως γενικά είναι πολύ ενδιαφέρον προγραμματάκι και πρέπει να είναι φοβερό εργαλείο, αν ξέρει να το χρησιμοποιεί κανείς.
Η διατηρηση sms στην μηνη εμπεριεχει σοβαρους κινδυνους.:whistle: Να προσεχετε!!!!!!
:whistle: :p
Εμένα μετά από Update (καθαρό με full wipe αφού όταν το έκανα χωρίς, υπήρχαν μερικά προβληματάκια!!!) πριν 2 μήνες έφερε στην επιφάνεια κάτι απεσταλμένα πριν δεν ξέρω και γω πόσους μήνες και τα έβαλε σαν "πρόχειρο" ούτε ημερομηνίες δηλαδή ούτε τίποτα.... το άτιμο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε αυτό :evil: Μήπως καμια εφαρμογή τύπου titanium; Αλλά δεν είχα κάνει ποτέ restore... μόνο δοκιμαστικά κάτι backup.
Υ.Γ.: ευτυχώς το έφερα απο δω το εφερα απο κει και την σκαπούλαρα αν και μου το χτυπάει συνέχεια :p
χμμμ...μια φορα νομιζω οταν αλλαξα ρομ στο whatsapp μου τα επανεφερε μονο του χωρις backup...
μαλλον ομως επειδη κανει κατι backup Μονο του κ τα αφηνει στην sd
Το θέμα είναι ότι χρησιμοποιώ την stock SMS εφαρμογή του Android, sms μου έφερε στην επιφάνεια δηλαδή που ούτε καν θυμόμουν ότι είχα στείλει.
Κοιτάχτε τι βρήκα! (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1410262)
Τρελές δυνατότητες! :worthy:
Δεν ξέρω το κατά πόσο δουλεύει (ειδικά με ICS/JB), αλλά αν δουλεύει όπως νομίζω θεωρητικά λύνει το θέμα storage για το Android! :respekt:
(αν ξέρετε κάνα παρόμοιο, πείτε το, γιατί διαβάζω για instabilities :p)
Δεν ξέρω το κατά πόσο δουλεύει (ειδικά με ICS/JB), αλλά αν δουλεύει όπως νομίζω θεωρητικά λύνει το θέμα storage για το Android! :respekt:
θα ειναι ομως αργο, οι καρτες ειναι πιο αργες (κατα πολυ) απο την εσωτεριθκη μνημη
Λογικά symlinks φτιάχνει.
Το είχα κάνει κι εγώ με το χέρι για τα games της Gameloft.
Υ.Γ.: ευτυχώς το έφερα απο δω το εφερα απο κει και την σκαπούλαρα αν και μου το χτυπάει συνέχεια :p
Ατιμο πραγμα αυτη νεα τεχνολογια. Μπορει να σε μπλεξει στα καλα καθουμενα.
Εγω θα προτεινα αυτο το script http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1716124 (η το int2ext+ η το d2ext+) . Πολυ καλυτερα απο της εφαρμογες. Αλλα λογικα θα χρειαστει καινουργιο install γτ δεν ξερω αν δουλευει εαν απλως το φλασαρεις τωρα.
θα ειναι ομως αργο, οι καρτες ειναι πιο αργες (κατα πολυ) απο την εσωτεριθκη μνημη
Αναλογα το κινητο. Εαν λες για καποιο καινουργιο και καλο κινητο ειναι οριακα πιο γρηγορο το κινητο. Εαν ειναι κατι πιο παλιο η καποιο πιο φτηνο κινητο τοτε μια class 8 και πανω του αλλαζει τα πρεκια.
Παντως για το HD2 μου εχει βγει αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1869673 . Το χρησιμοποιουν ολες οι rom και ειναι πολυ πιο γρηγορο το κινητο απο οτι με την εσωτερικη μνημη( η εσωτερικη εχει γυρω στα 4mbps read και καπου 3 write ενω η class 10 μου εχει 17 read και 22 write !) και εχω και οσο χωρο θελω( εχω κανει ενα ext4 4G !) και μπορω να βαλω και πολλες ρομ ταυτοχρονα (ακομα και wp7 στην εσωτερικη μνημη !).
Long Live the (Smartphones) King !
bianconero
29-09-12, 00:52
Αγόρασα κι εγώ το Swiftkey στα € 0.99 και θέλω να ρωτήσω το εξής σε όσους την χρησιμοποιούν ήδη:
όταν γράφω οποιοδήποτε sms, στο πάνω μέρος του πληκτρολογίου μού βγάζει πρόβλεψη για τις λέξεις. Όταν όμως γράφω οτιδήποτε στον web browser (μαμά της JB) η πρόβλεψη δεν λειτουργεί.
Συμβαίνει και σ' εσάς αυτό ή είναι κάποια ρύθμιση που χρειάζεται να κάνω;
Ps. Μου φαίνεται πολύ ποιο δύσκολο σαν πληκτρολόγιο από το Swype το οποίο δούλευα σχεδόν από πάντα, αλλά στην JB μου έκανε νερά (αργούσε να εμφανιστεί το πληκτρολόγιο στην οθόνη, έγραφα τη λέξη περνώντας το δάχτυλο πάνω από τα γράμματα και έκανε αρκετή ώρα να την εμφανίσει, και άλλα τέτοια και γι' αυτό είπα να δοκιμάσω το Swiftkey όπου διάβαζα σχεδόν παντού καλά λόγια).
Εχω προβλημα με τις μαζικες αγορες απο το play store, γιατι το συστημα ασφαλειας της Εθνικης μου κλειδωνειτην καρτα οταν βλεπει μικρες συναλλαγες, γιατι νομιζει οτι ειναι δοκιμαστικες χρησεις απατεωνων καθως επισης την κλειδωνει και οταν βλεπει απανωτες αγορες.
Υπαρχει καποιος τροπος χρησιμοποιησης καποιου καλαθιου, ωστε να μπαινουν ολες οι εφαρμογες που θελω και μετα να γινεται η αγορα;
Καρτες μισθοδοσιας μαστερκαρντ μπορουν να χρησιμοποιηθουν στο πορτοφολι;
Προπληρωμενες καρτες παιρνουμε μονο απο τις τραπεζες; Μπορω ας πουμε να αγορασω προπληρωμενο ποσο ονλαιν, χωρις να υπαρχει φυσικη καρτα;
Καλημέρα! Έχει πέσει στην αντίληψη κανενός κάποιο παιχνίδι όπως το Tower Bloxx;
Εχω προβλημα με τις μαζικες αγορες απο το play store, γιατι το συστημα ασφαλειας της Εθνικης μου κλειδωνειτην καρτα οταν βλεπει μικρες συναλλαγες, γιατι νομιζει οτι ειναι δοκιμαστικες χρησεις απατεωνων καθως επισης την κλειδωνει και οταν βλεπει απανωτες αγορες.
Υπαρχει καποιος τροπος χρησιμοποιησης καποιου καλαθιου, ωστε να μπαινουν ολες οι εφαρμογες που θελω και μετα να γινεται η αγορα;
Καρτες μισθοδοσιας μαστερκαρντ μπορουν να χρησιμοποιηθουν στο πορτοφολι;
Προπληρωμενες καρτες παιρνουμε μονο απο τις τραπεζες; Μπορω ας πουμε να αγορασω προπληρωμενο ποσο ονλαιν, χωρις να υπαρχει φυσικη καρτα;
Άνοιξε λογαριασμό στη τράπεζα Πειραιώς δωρεάν και βγάλε την VISA χρεωστική τους δωρεάν.
Αν θές με 5 ευρώ φτιάχνεις και online banking Και ανοίγεις απο εκεί δωρεάν 2ο λογαριασμό "αποθήκη" για να "φορτώνεις" το λογαριασμό της κάρτας.
Μέγιστη ασφάλεια, ελάχιστο κόστος. Ούτε προμήθειες ούτε τίποτα και πάντα μου δουλεύει η χρεωστική της Πειραιώς.
Μπορείτε να προτείνετε κάποιο γρήγορο app/widget για φακέλους με custom εικονίδιο;
Έχω δοκιμάσει το autoapporganizer αλλά είναι πολύ αργό.
ΥΓ. Έχω galaxy s με launcher pro...
Βγήκε σήμερα με 0,25 στο Play Store το Broken Sword Director's Cut.
Αναρωτιέμαι, αν αρχίσω να το παίζω στο Touchpad και αργότερα αγοράσω άλλη ταμπλέτα, θα είναι εύκολο να μεταφέρω τα saves;
PS. Ερωτήσεις τέτοιου είδους αποδεικνύουν το Android είναι τα νέα Windows. :worthy:
Βγήκε σήμερα με 0,25 στο Play Store το Broken Sword Director's Cut.
Αναρωτιέμαι, αν αρχίσω να το παίζω στο Touchpad και αργότερα αγοράσω άλλη ταμπλέτα, θα είναι εύκολο να μεταφέρω τα saves;
PS. Ερωτήσεις τέτοιου είδους αποδεικνύουν το Android είναι τα νέα Windows. :worthy:
Φαντάζομαι με backup των data της εφαρμογής με Titanium θα είσαι ok.
Μπορείτε να προτείνετε κάποιο γρήγορο app/widget για φακέλους με custom εικονίδιο;
Έχω δοκιμάσει το autoapporganizer αλλά είναι πολύ αργό.
ΥΓ. Έχω galaxy s με launcher pro...
Από όσα έχω δοκιμάσει, το Apps Organizer (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.code.appsorganizer) μου φαίνεται το πιο γρήγορο. Το Folder Organizer (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abcOrganizer.lite) έχει όμως τα περισσότερα features και καλύτερη υποστήριξη για icon packs.
Από όσα έχω δοκιμάσει, το Apps Organizer (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.code.appsorganizer) μου φαίνεται το πιο γρήγορο. Το Folder Organizer (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abcOrganizer.lite) έχει όμως τα περισσότερα features και καλύτερη υποστήριξη για icon packs.
Ευχαριστώ πολύ. Θα τα δοκιμάσω.
Φαντάζομαι με backup των data της εφαρμογής με Titanium θα είσαι ok.
Περνάει αυτό σε άλλη συσκευή;
Περνάει αυτό σε άλλη συσκευή;
Ναι αμέ.
Μέχρι και backup σε cloud κάνει το Titanium (dropbox κλπ.).
edit:
http://www.titaniumtrack.com/kb/titanium-backup-kb/titanium-backup-technical-faq.html#can-backup-restore-apps-across-different-ROMs-or-phone
Ναι αμέ.
Μέχρι και backup σε cloud κάνει το Titanium (dropbox κλπ.).
edit:
http://www.titaniumtrack.com/kb/titanium-backup-kb/titanium-backup-technical-faq.html#can-backup-restore-apps-across-different-ROMs-or-phone
Τέτοια πες μου.
Δηλαδή το multiling keyboard με όλες τις επιλογές και -το βασικότερο- τις λέξεις που του έχω προσθέσει στο κινητό, περνάει και στην ταμπλέτα μου;
Τέτοια πες μου.
Δηλαδή το multiling keyboard με όλες τις επιλογές και -το βασικότερο- τις λέξεις που του έχω προσθέσει στο κινητό, περνάει και στην ταμπλέτα μου;
Φαντάζομαι πως ναι..
Καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν περιπτώσεις όπου μπορεί, λόγω διαφορετικής συσκευής και ρυθμίσεων, να σου πετάει FC.
Δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις, πιστεύω δε θα 'χεις κανένα πρόβλημα, αν οι εφαρμογές είναι σωστά γραμμένες.
Φαντάζομαι πως ναι..
Καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν περιπτώσεις όπου μπορεί, λόγω διαφορετικής συσκευής και ρυθμίσεων, να σου πετάει FC.
Δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις, πιστεύω δε θα 'χεις κανένα πρόβλημα, αν οι εφαρμογές είναι σωστά γραμμένες.
Φανταζόμουν ότι λόγω διαφορετικού hardware απλά δε θα γίνεται να διαβαστεί το NAND backup του Optimus 2X από το Titanium στο HP Touchpad. Είχα καταλήξει στο συμπέρασμα επειδή όταν η LG μου άλλαξε την πλακέτα του 2X, το Titanium μετά δεν μπορούσε να ανοίξει το NAND backup που είχα κρατήσει πριν τους το πάω. :(
Θα δοκιμάσω σήμερα λοιπόν αν το ανοίγει το HP Touchpad.
Αν δουλευέι, προφανώς δεν έχω την απαίτηση να κάνει restore απροβλημάτιστα τα πάντα, τα παιχνίδια όμως πρέπει να τα κάνει.
Μισό λεπτό.
Μιλάς για nandroid backup (CWM recovery) ή για backup με Titanium;
Μισό λεπτό.
Μιλάς για nandroid backup (CWM recovery) ή για backup με Titanium;
Α, τα έμπλεξα. :p
ΟΚ, άσε με να μελετήσω το link που έδωσες παραπάνω.
Καποια εφαρμογη σωστη για aircraft tracking;
Η φτήνια τρώει τον παρά...γμτ! :p
@ ADSLgr.com All rights reserved.