PDA

Επιστροφή στο Forum : κωδικοι internet σε ενεργοποιημενη γραμμη



chaos38
02-10-10, 11:04
Σε γραμμη συγγενικου μου προσωπου η οποια ηταν στο προγραμμα wind telephony unlimited
εκανα σε καταστημα της wind στις 27/09 αλλαγη προγραμματος σε double play unlimited.Μεχρι σήμερα το πρωι μετα απο 5-6 τηλεφωνα μες την εβδομαδα δεν εχουν εκδωσει ακομα κωδικους.Ειναι λενε ''συστεμικο προβλημα''-Εδω γελαμε ....τα νευρα μου:angryr:.
Φυσικα η γραμμη εχει internet κανονικα (εβαλα το δικο μου router) .Αν συνεχισω με τους δικους μου κωδικους υπαρχει χρονοχρέωση?Επισης για να μπαινω στο net πρεπει να μπαινω
σε μια απο τις 2 γραμμες ή και με τις 2 ταυτοχρονα με τον ιδιο κωδικο?

Ευχαριστώ

........Auto merged post: chaos38 πρόσθεσε 72 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα αργότερα ........

Καμια απαντηση....?

psylos
02-10-10, 18:34
Μέχρι να σου δώσουν τους κωδικούς σου μπες με το guest account που γράφει σε κάποιο σημείο μέσα στο φυλλάδιο με τις οδηγίες για ενεργοποίηση του ίντερνετ στο oxygen.

akkiiss55
02-10-10, 20:01
[QUOTE=chaos38;3726741]Ειναι λενε ''συστεμικο προβλημα''-Εδω γελαμε ....τα νευρα μου:angryr:.
Φυσικα η γραμμη εχει internet κανονικα (εβαλα το δικο μου router) .Αν συνεχισω με τους δικους μου κωδικους υπαρχει χρονοχρέωση?Επισης για να μπαινω στο net πρεπει να μπαινω
σε μια απο τις 2 γραμμες ή και με τις 2 ταυτοχρονα με τον ιδιο κωδικο?

Ευχαριστώ

1)αν εχεις εσυ προσωπικα καποια αποψη για τν τροπο π ξεκολλαει ενας κωδικος στο passport
μπορεις να τν καταθεσεις εγγραφως στν εταιρια.οταν ενας κωδικος κολλαει στν εκδοση τ δν ειναι ο,τι πιο ευκολο να το ξεκολλησουν γιατι ο κωδικος δν εκδιδεται χειροκιντητα αλλα αυτοματα.μη νομιζεις οτι κερδιζουν κατι με το να μν εχει βγει ο κωδικος.αντιθετα χανουν.λεφτα λογω πιστωσης π δικαιουσαι και τν εκτιμιση ενος συνδρομητη
2)σε μια γραμμη παιζει μονο ενα router διαφορετικα δν μπορει να παρει ΙΡ
3)το γεγονος οτι συγχρονιζει με τη γραμμη δε λεει κατι.απλα σ λεει οτι η γραμμη παιρνει ρευμα και η γραμμη μπορει να αντεξει τν ταση ρευματος(εξηγησε λιγακι πως καταλαβαινεις απο το modem οτι υπαρχει ιντερνετ)
4)αν βαλεις το modem με τους κωδικους απο αλλη συνδεση,και στη γραμμη π αναφερεσαι υπαρχει flat program τοτε θα μπεις κανονικοτατα στο νετ χωρις χρονοχρεωση

Panagioths
02-10-10, 20:18
Ωχ και στην σταθερή μπήκε το passport; Μιλάμε για το ίδιο που έχουν και στην κινητή;:cool:

chaos38
03-10-10, 01:44
[QUOTE=chaos38;3726741]Ειναι λενε ''συστεμικο προβλημα''-Εδω γελαμε ....τα νευρα μου:angryr:.
Φυσικα η γραμμη εχει internet κανονικα (εβαλα το δικο μου router) .Αν συνεχισω με τους δικους μου κωδικους υπαρχει χρονοχρέωση?Επισης για να μπαινω στο net πρεπει να μπαινω
σε μια απο τις 2 γραμμες ή και με τις 2 ταυτοχρονα με τον ιδιο κωδικο?

Ευχαριστώ

1)αν εχεις εσυ προσωπικα καποια αποψη για τν τροπο π ξεκολλαει ενας κωδικος στο passport
μπορεις να τν καταθεσεις εγγραφως στν εταιρια.οταν ενας κωδικος κολλαει στν εκδοση τ δν ειναι ο,τι πιο ευκολο να το ξεκολλησουν γιατι ο κωδικος δν εκδιδεται χειροκιντητα αλλα αυτοματα.μη νομιζεις οτι κερδιζουν κατι με το να μν εχει βγει ο κωδικος.αντιθετα χανουν.λεφτα λογω πιστωσης π δικαιουσαι και τν εκτιμιση ενος συνδρομητη
2)σε μια γραμμη παιζει μονο ενα router διαφορετικα δν μπορει να παρει ΙΡ
3)το γεγονος οτι συγχρονιζει με τη γραμμη δε λεει κατι.απλα σ λεει οτι η γραμμη παιρνει ρευμα και η γραμμη μπορει να αντεξει τν ταση ρευματος(εξηγησε λιγακι πως καταλαβαινεις απο το modem οτι υπαρχει ιντερνετ)
4)αν βαλεις το modem με τους κωδικους απο αλλη συνδεση,και στη γραμμη π αναφερεσαι υπαρχει flat program τοτε θα μπεις κανονικοτατα στο νετ χωρις χρονοχρεωση
Εβαλα επανω στην γραμμη το δικο μου router με τους δικους μου κωδικοθς(ειμαι και εγω στην wind ) και επαιξε κανονικα το internet (σερφαρισμα download κλπ).
και η ερωτηση που κανω ειναι η εξης η γραμμη πριν ηταν στο προγραμμα wind telephony unlimited το οποιο εχει internet με χρονοχρεωση ,απο τηνστιγμη που εχω ζητησει αλλαγη προγραμματος σε dp απο την Δευτερα και εφοσον μπαινω με τους δικουσ μου κωδικους υπαρχει χρονοχρεωση ?Εχει γινει αλλαγη προγραμματος εφοσον δεν εχουν βγει κωδικοι ? ή ακομα ''παιζουν ''οι χρεωσεις του Wind teletphony δηλαδη ιντερνετ με χρονοχρεωση.
Μπορω να μπω και με κωδικο guest και να παιξει προσωρινα η γραμμη παντα χωρις επιπλεον χρεωση?
Το κολλημα με τον την εκδοση του κωδικου δεν μπορω να την καταλαβω ,αν δεν μπορει να βγει αυτοματα δεν μπορει να γινει κατι και να βγει με manual τροπο ....
Για ποτε το βλεπεις να τελειωνουμε......

akkiiss55
03-10-10, 08:39
[QUOTE=akkiiss55;3727575]
Εβαλα επανω στην γραμμη το δικο μου router με τους δικους μου κωδικοθς(ειμαι και εγω στην wind ) και επαιξε κανονικα το internet (σερφαρισμα download κλπ).
και η ερωτηση που κανω ειναι η εξης η γραμμη πριν ηταν στο προγραμμα wind telephony unlimited το οποιο εχει internet με χρονοχρεωση ,απο τηνστιγμη που εχω ζητησει αλλαγη προγραμματος σε dp απο την Δευτερα και εφοσον μπαινω με τους δικουσ μου κωδικους υπαρχει χρονοχρεωση ?Εχει γινει αλλαγη προγραμματος εφοσον δεν εχουν βγει κωδικοι ? ή ακομα ''παιζουν ''οι χρεωσεις του Wind teletphony δηλαδη ιντερνετ με χρονοχρεωση.
Μπορω να μπω και με κωδικο guest και να παιξει προσωρινα η γραμμη παντα χωρις επιπλεον χρεωση?
Το κολλημα με τον την εκδοση του κωδικου δεν μπορω να την καταλαβω ,αν δεν μπορει να βγει αυτοματα δεν μπορει να γινει κατι και να βγει με manual τροπο ....
Για ποτε το βλεπεις να τελειωνουμε......

δν ξερω.αν εχει γινει η αλλαγη προγραμματος τοτε δε χρεωνεσαι με χρονοχρεωση σε καμμια περιπτωση.βασικα η χρεωση ή μη βγαινει μεσα απο το u/n.αν το u/n παταει σε ACT.ID π αφορα προγραμμα απεριοριστου νετ τοτε δε χρεωνεσαι.αν παταει το u/n σε ACT.ID προγραμματος με χρονοχρεωση τοτε χρεωνεσαι.
εσυ ανεφερες οτι σ ειπαν οτι εχει γινει αλλαγη προγραμματος αλλα δν εχει βγει ο κωδικος.σε αυτη τν περιπτωση απλα αποστελλεται ενημερωση καπου αλλου και απο κει με κατι συστηματα π εχουν βγαζουν τν κωδικο.τωρα ποσον καιρο θα κανει,δν μπορω να σ πω με ακριβεια.δν αργει αλλα δν μπορω να σ πω ακριβως.

........Auto merged post: akkiiss55 πρόσθεσε 3 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα αργότερα ........


Ωχ και στην σταθερή μπήκε το passport; Μιλάμε για το ίδιο που έχουν και στην κινητή;:cool:

το ιδιο ειναι.απλα με περισσοτερες δυνατοτητες απο αυτο των καταστηματων.και αυτο εχει αντικαταστησει το βασικο ρολο του Siebel.και γι'αυτο επειδη ολα ειναι αυτοματα υπαρχει προβλημα σε καποιες διαδικασιες

chaos38
03-10-10, 09:29
[QUOTE=chaos38;3728114]

δν ξερω.αν εχει γινει η αλλαγη προγραμματος τοτε δε χρεωνεσαι με χρονοχρεωση σε καμμια περιπτωση.βασικα η χρεωση ή μη βγαινει μεσα απο το u/n.αν το u/n παταει σε ACT.ID π αφορα προγραμμα απεριοριστου νετ τοτε δε χρεωνεσαι.αν παταει το u/n σε ACT.ID προγραμματος με χρονοχρεωση τοτε χρεωνεσαι.
εσυ ανεφερες οτι σ ειπαν οτι εχει γινει αλλαγη προγραμματος αλλα δν εχει βγει ο κωδικος.σε αυτη τν περιπτωση απλα αποστελλεται ενημερωση καπου αλλου και απο κει με κατι συστηματα π εχουν βγαζουν τν κωδικο.τωρα ποσον καιρο θα κανει,δν μπορω να σ πω με ακριβεια.δν αργει αλλα δν μπορω να σ πω ακριβως.

........Auto merged post: akkiiss55 πρόσθεσε 3 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα αργότερα ........


το ιδιο ειναι.απλα με περισσοτερες δυνατοτητες απο αυτο των καταστηματων.και αυτο εχει αντικαταστησει το βασικο ρολο του Siebel.και γι'αυτο επειδη ολα ειναι αυτοματα υπαρχει προβλημα σε καποιες διαδικασιες

Tην Δευτερα που μας ερχεται κλεινουμε μια εβδομαδα με το προβλημα.Μια εβδομαδα για εναν κωδικο σε ενεργοποιημενη γραμμη...@αμω!#% την αυτοματοποιηση μου.....

chaos38
05-10-10, 19:52
Ακομα περιμενω κωδικο περασε η εβδομαδα.....

valen_gr
06-10-10, 20:56
3)το γεγονος οτι συγχρονιζει με τη γραμμη δε λεει κατι.απλα σ λεει οτι η γραμμη παιρνει ρευμα και η γραμμη μπορει να αντεξει τν ταση ρευματος(εξηγησε λιγακι πως καταλαβαινεις απο το modem οτι υπαρχει ιντερνετ)


:crazy::vava::violinplay

To γεγονος οτι συγχρονιζει λεει πολλα.Σημαινει οτι υπαρχει πρωτα πρωτα σημα DSL στην γραμμη. Κοινως ανοιχτη πορτα DSL στο DSLAM.Εφοσον συγχρονισε, σε φυσικό επίπεδο δεν μενει καμια εκκρεμοτητα. Τα λοιπά της συνδεσης ιντερνετ (ppp session κλπ) εξαρτώνται απο την σωστη ρυθμιση και καταχωρηση κωδικων κλπ στο ρουτερ.
Δευτερον, ουδεμια σχεση η ταση της γραμμης με το ADSL.Το οτι συγχρονιζει ΔΕΝ δειχνει οτι η γραμμη παιρνει "ρευμα" οπως λες..
Η οποια ταση στην γραμμη προερχεται απο την POTS πορτα και οχι την DSL.
Μιά χαρα μπορουμε να εχουμε συγχρονισμο χωρις ταση.
Α, και μην μπερδευεις το ADSL με το ιντερνετ....
Και μην μου πεις το ιδιο ειναι.

chaos38
06-10-10, 21:05
Miracolo πηρα επιτελους κωδικο....

iparout
10-10-10, 08:46
Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.. Ενεργοποίηση της γραμμής την Δευτέρα 4/10 (ήρθε τεχνικός στο σπίτι), με ενημερώνουν ότι μέχρι την Τετάρτη θα έχω παραλάβει τους κωδικούς με sms, έρχεται Τετάρτη βράδυ και ούτε φωνή ούτε ακρόαση.. Τους καλώ και μου λένε ότι έχει ενημερωθεί το σύστημα και ότι από ώρα σε ώρα θα μου αποσταλούν οι κωδικοί. Έρχεται Πέμπτη βράδυ, τζίφος.. Ξανά τηλέφωνο, ξανά τα ίδια.. "Από ώρα σε ώρα οι κωδικοί θα αποσταλούν στο κινητό σας".. Παρασκευή απόγευμα και έχω απηυδήσει.. Ξανακαλώ και μετά από αρκετά παράπονα σε έντονο ύφος στον άνθρωπο του support, με ενημερώνει ότι έχω απόλυτο δίκιο αλλά υπάρχει ένα "συστεμικό λάθος" (καραμέλα το έχουν βρεί) και δεν μπορώ να λάβω ακόμη τους κωδικούς.. Στην εξής απλή ερώτησή μου "Πότε να περιμένω αποκατάσταση ?" η απάντηση ήταν αφοπλιστική "Δεν ξέρω και δεν μπορώ να σας πω.. Μπορεί από ώρα σε ώρα !!"

Όντας πια αγανακτισμένος που χρεώνομαι για μια υπηρεσία την οποία πληρώνω αλλά δεν έχω (αν και ο υπάλληλος μου είπε ότι τα πάγια δεν τα χρεώνομαι ακόμη, αλλά αυτό όποιος θέλει το πιστεύει..), τους λέω ότι θα κάνω καταγγελία στην ΕΕΕΤ αν από βδομάδα το πρόβλημα δεν έχει αποκατασταθεί.. (θα έχω κλείσει αισίως 1 εβδομάδα από την ενεργοποίηση χωρίς να έχω κωδικούς)

Τα παραπάνω απλώς τα αναφέρω για να ξέρει ο κόσμος ότι το περιστατικό που ανέφερε ο φίλος στο OP δεν είναι μεμονωμένο..

chaos38
10-10-10, 11:02
καλο κουραγιο φιλε μυριζομαι οτι ....πρέπει να παιζει προβλημα με το σύστημα τους ....παντως δεν θα χρεωθεις για το διαστημα που δεν παιζει το νετ ......
Παντως οσοι γνωστοι μου εχουν ενεργοποιηθει ως τωρα είχαν παρει κωδικο σε 1-2 ημερες αρα παιζει προβλημα...
Εχεις απολυτο δικιο που τα εχεις παρει ....καλη ...υπομονη .... τι να πω .

akkiiss55
10-10-10, 17:12
καλο κουραγιο φιλε μυριζομαι οτι ....πρέπει να παιζει προβλημα με το σύστημα τους ....παντως δεν θα χρεωθεις για το διαστημα που δεν παιζει το νετ ......
Παντως οσοι γνωστοι μου εχουν ενεργοποιηθει ως τωρα είχαν παρει κωδικο σε 1-2 ημερες αρα παιζει προβλημα...
Εχεις απολυτο δικιο που τα εχεις παρει ....καλη ...υπομονη .... τι να πω .

βασικα δε θα χρεωθει "δραχμη" γιατι δν εχει ενεργοποιηθει η παροχη στη γραμμη.προφανως δν εχει γινει το provision στη γραμμη τ με αποτελεσμα να μη χρεωνεται τπτ...
οταν το δει στο λογαριασμο τ θα το επιβεβαιωσει κ ο ιδιος...
ασχετη η μια περιπτωση με τν αλλη.

iparout
10-10-10, 17:25
βασικα δε θα χρεωθει "δραχμη" γιατι δν εχει ενεργοποιηθει η παροχη στη γραμμη.προφανως δν εχει γινει το provision στη γραμμη τ με αποτελεσμα να μη χρεωνεται τπτ...
οταν το δει στο λογαριασμο τ θα το επιβεβαιωσει κ ο ιδιος...
ασχετη η μια περιπτωση με τν αλλη.

Και τίποτα να μην χρεωθώ, ποιος είπε ότι εγώ έχω τη διάθεση να περιμένω απροσδιόριστο χρονικό διάστημα για να λύσουν το πρόβλημα ? Αν μέχρι Τρίτη-Τετάρτη δεν έχω αποτέλεσμα, θα προβώ σε έγγραφη καταγγελία.

chaos38
10-10-10, 17:31
βασικα δε θα χρεωθει "δραχμη" γιατι δν εχει ενεργοποιηθει η παροχη στη γραμμη.προφανως δν εχει γινει το provision στη γραμμη τ με αποτελεσμα να μη χρεωνεται τπτ...
οταν το δει στο λογαριασμο τ θα το επιβεβαιωσει κ ο ιδιος...
ασχετη η μια περιπτωση με τν αλλη.

μηπως λεω μηπως το προβλημα ειναι η καθυστερηση στην εκδοση κωδικων απο το συστημα και η γραμμη οσο αφορα το internet να ειναι οκ?

Φιλε δεν δοκιμαζεις να μπεις με Username = quest@tellas.gr και Password = tellas να δεις αν εχεις νετ?

iparout
10-10-10, 19:48
μηπως λεω μηπως το προβλημα ειναι η καθυστερηση στην εκδοση κωδικων απο το συστημα και η γραμμη οσο αφορα το internet να ειναι οκ?

Φιλε δεν δοκιμαζεις να μπεις με Username = quest@tellas.gr και Password = tellas να δεις αν εχεις νετ?

Θα το δοκιμάσω αύριο που θα είμαι σπίτι, αλλά και έτσι να είναι (το πρόβλημα να είναι δηλαδή η έκδοση των κωδικών, που είναι και το πιο πιθανό), πάλι δεν έχω κανένα λόγο να περιμένω εσαεί να το φτιάξουν.. Δικό τους το πρόβλημα, δική τους η ευθύνη.. Εγώ την υπηρεσία που ζήτησα δεν την έχω.

iparout
11-10-10, 21:19
Τελικά οι κωδικοί βγήκαν σήμερα... Δεν ήρθαν βέβαια στο κινητό αλλά χρειάστηκε να τηλεφωνήσω εγώ για να τους πάρω.. Anyways, ας ελπίσουμε αυτό να είναι το μόνο πρόβλημα που θα έχω με την wind..

Trapper
22-10-10, 17:31
Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ, περιμένω ακόμα να μου στείλουν τους @#$^#%* κωδικούς...
Και επειδή δεν το βλέπω να γίνεται τίποτα πάλι σήμερα, υπάρχει περίπτωση να εκδοθούν μέσα στο ΣΚ;

kosmpa86
22-10-10, 20:54
Σε περίπτωση που δεν έχουν βγει οι κωδικοί σου και δεν σου αποσταλούν με μήνυμα στο κινητό σου η πήγαινε απο το κατάστημα να σου τους δώσουν αν έχεις κάνει την αίτηση μέσω καταστήματος η πάρε τηλ στο 13800
οι κωδικοί βγαίνουν και σαββατοκύριακο
Βασικά αν έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή σου οι κωδικοί έχουν βγει

Copyright © Keen Notion Co (2002-2017) Copyright Keen Notion Co.