Επιστροφή στο Forum : 1 στικακι αυρματου ιντερνετ σε 2 Η/Υ?
θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει τροπος με 1 μονο stick της vodafone που εχω,να εχω ιντερνετ σε 2 Η/Υ&ΧΩΡΙΣ την χρηση καλωδιου ethernet παρα μονο ασυρματα(οπως γινεται με τα ασυρματα router),και αν ναι ποια ειναι η διαδικασια.
ευχαριστω
Giannis Ch.
05-10-10, 02:23
Εγω εχω το κ4505 και χρησιμοποιω αυτο το 3g router http://www.solwise.co.uk/3g-routers-hw550.htm .Εχει compatibility list σε αυτη τη σελιδα.Η τελευταια στηλη ειναι για το συγκεκριμενο router.H διαδικασια ειναι απλη,απλα συνδεεις το stick στη usb θυρα του router και κανεις καποιες απλες ρυθμισεις στο router(αν αποφασισεις να το παρεις μπορω να στις πω).Εγω το πηρα απο το ebay.
εχω το zte Vodafone K3565-Z.οπως ειδα, το HW550 που εχεις ειναι συμβατο με αυτο το στικακι.θα το παραγγειλω, απο το ebay&εγω....
πες μου ομως σε τι αποσταση απο το router, εχεις τα p/c(max αποσταση που δινει σημα&εχεις ινερνετ),καθως επισης τις ρυθμισεις που εκανες(θα τις κανω&εγω,οταν λαβω το router). thanks
Giannis Ch.
05-10-10, 19:40
Σου εστειλα τις ρυθμισεις με φωτογραφιες σε μηνυμα.Δεν νομιζω να εχω ξεχασει κατι,αλλα και να εχω ξεχασει εδω ειμαστε.Το Router ειναι wireless N,που σημαινει οτι μπορει να εκπεμψει σημα σε μεγαλη αποσταση.Εγω εχω δοκιμασει μεχρι 30 μετρα,αλλα λογικα θα πιανει και σε παραπανω.
Φιλε κοίτα κι αυτό.
EDIMAX 3G WiFi Wireless Broadband Share Router 3G-6200
Ψάξε το στο ebay. θα το βρείς
Το έχω στο σπίτι μου ήδη. Δουλεύει άψογα. Το γεγονός ότι είναι 802.11Η compatible δε λέει τίποτα. δε σημαίνει ότι θα εκπέμπει καλύτερα. Πρέπει να έχεις και LAN card 802.11N για να παίζει με αυτό το πρωτόκολλο. Επίσης μην ξεχνάς ότι το 802.11N είναι ακόμα σε draft έκδοση. Αυτό σημαίνει πως ακόμα κι αν προμηθευτείς την αντίστοιχη LAN card μάλλον μπελάδες θα βάλεις στο κεφάλι σου παρα καλο.
peterpan_gr
14-01-11, 02:57
EDIMAX 3G WiFi Wireless Broadband Share Router 3G-6200
το έχω και εγώ και δουλεύει μια χαρά,και δεν στοιχισε και πολλα (του εχω βάλει 3 διαφορετικα μοντέλλα της huawei, με τα οποια δουλεψε κανονικα)
προσοχή όμως τα ρουτερακια θα δουλεψουνμονο αν εχεις 3g καλυψη
αν ω μη γενοιτω,η συνδεση στην περιοχη σου ειναι gprs.... το ρουτερ δεν θα σε εξυπηρετήσει...
Zoom 3G Desktop και portable, το δευτερο με μπαταρια.
Δουλευουν και τα δυο αψογα, μαλιστα το δευτερο ειναι το βασικο μου μεσο συνδεσης το καλοκαιρι (focal point δορυφορικου πιατου το modem και το ρουτερ απο πισω με usb extension)
απο amazon.uk
@ ADSLgr.com All rights reserved.