PDA

Επιστροφή στο Forum : Φορητότητα από ΟΤΕ προς voip-παροχέα

greatst
12-10-10, 22:36
Κάνω μια σκέψη τον τελευταίο καιρό, και ήθελα να ξέρω εάν έχει κάνει κανείς κάτι παρόμοιο:

Θα ήθελα να έχω στην Viva γεωγραφικό αριθμό από αριθμοσειρά που δεν παρέχουν ακόμα. Εάν κάνω νέα τηλεφωνική σύνδεση μέσω ΟΤΕ σε χώρο που λειτουργεί ήδη άλλη τηλεφωνική σύνδεση (σπίτι μου!) θεωρητικά μπορώ να πάω μετά τον αριθμό αυτό με φορητότητα στην Viva, σωστά; Υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να προσέξω; Για παράδειγμα: υπάρχει κάποιος ελάχιστος χρόνος που πρέπει να μείνω στον ΟΤΕ; Πρέπει η καλωδίωση του σπιτιού μου να υποστηρίζει δεύτερη γραμμή (για να μου δώσει ο ΟΤΕ δεύτερο αριθμό τηλεφώνου); Κάτι άλλο;

Παρακαλώ ... τα φώτα σας!!! :)

ariadgr
12-10-10, 23:11
Θα ήθελα να έχω στην Viva γεωγραφικό αριθμό από αριθμοσειρά που δεν παρέχουν ακόμα. Εάν κάνω νέα τηλεφωνική σύνδεση μέσω ΟΤΕ σε χώρο που λειτουργεί ήδη άλλη τηλεφωνική σύνδεση (σπίτι μου!) θεωρητικά μπορώ να πάω μετά τον αριθμό αυτό με φορητότητα στην Viva, σωστά;

Σωστά.

υπάρχει κάποιος ελάχιστος χρόνος που πρέπει να μείνω στον ΟΤΕ;

Θα πρέπει να πληρώσεις τα πάγια των 2 πρώτων μηνών (προσοχή, όχι να παραμείνεις 2 μήνες, απλά να πληρώσεις τα πάγια).

Πρέπει η καλωδίωση του σπιτιού μου να υποστηρίζει δεύτερη γραμμή (για να μου δώσει ο ΟΤΕ δεύτερο αριθμό τηλεφώνου);

Για να σου παραδώσει τη 2η γραμμή στο σπίτι, ναι.
Αυτό το βλέπεις εύκολα ανοίγοντας την κεντρική πρίζα (πρίζα-αφετηρία) που συνήθως βρίσκεται στο χωλ/σαλόνι.

greatst
12-10-10, 23:32
Σωστά.

Θα πρέπει να πληρώσεις τα πάγια των 2 πρώτων μηνών (προσοχή, όχι να παραμείνεις 2 μήνες, απλά να πληρώσεις τα πάγια).

Για να σου παραδώσει τη 2η γραμμή στο σπίτι, ναι.
Αυτό το βλέπεις εύκολα ανοίγοντας την κεντρική πρίζα (πρίζα-αφετηρία) που συνήθως βρίσκεται στο χωλ/σαλόνι.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! :oneup:

nongrata
29-10-10, 12:59
Πρέπει η καλωδίωση του σπιτιού μου να υποστηρίζει δεύτερη γραμμή (για να μου δώσει ο ΟΤΕ δεύτερο αριθμό τηλεφώνου); Κάτι άλλο;

Παρακαλώ ... τα φώτα σας!!! :)

Μπορείς να πάρεις και ISDN και να αγοράσεις όσα νούμερα θέλεις.

knowlton
30-10-10, 02:37
Οι ISDN BRI συνδέσεις του ΟΤΕ υποστηρίζουν μέχρι και 8 MSN (γεωγραφικούς αριθμούς), με δύο κανάλια ταυτόχρονων κλήσεων, αλλά δεν μπορείς να κάνεις φορητότητα σε άλλο πάροχο μόνο ένα MSN. Ο ΟΤΕ επιτρέπει να ζητήσεις φορητότητα μόνο για τον «κεφαλικό» αριθμό, ή για τον «κεφαλικό» κι όλους τους MSN αριθμούς μαζί, όχι ορισμένους απ' αυτούς.

@ ADSLgr.com All rights reserved.