PDA

Επιστροφή στο Forum : Σέρνονται eMule και Kazaa Lite

iparout
11-02-04, 02:15
Χαίρετε.

Νέος είμαι στο χώρο του DSL και δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ακόμη να έχω ικανοποιητικές ταχύτητες σε μουλάρι και καζαα λιτε.

eMule :

Έκανα ακριβώς ό,τι περιέγραψε ο φίλος στο http://www.adslgr.com/forum/viewtopic.php?t=3632 αλλά παρόλα αυτά το μουλάρι εξακολουθεί να σέρνεται όπως και όταν είχα την απλή έκδοση (όχι Black Hand). Δηλαδή έχω ένα upload\download ratio 16:1 (!), δηλαδή έχω δώσει 6.5 ΜΒ και έχω πάρει 396 ΚΒ ενώ τα αρχεία που προσπαθώ να κατεβάσω έχουν αρκετά sources... Κάνω δηλαδή upload με 8 ΚΒ/σ (όσο δηλαδή το έχω ορίσει) ενώ download με 0.5 ΚΒ/σ κι αυτό όποτε του καπνίσει...

Έχω ανοίξει κανονικά τα Ports του ΝΑΤ και δεν έχω firewall οπότε δεν φταίει αυτό... Γνώμες ?

Kazaa Lite :

Ενώ κατεβάζω 6-7 αρχεία ταυτόχρονα, σπάνια κάποιο από αυτά ξεπερνά τα 2 ΚΒ/s, με αποτέλεσμα η συνολική ταχύτητα download απ'το Kazaa να είναι γύρω στο 3 ΚΒ/s !!! Απογοήτευση... Έχω μάλιστα παρατηρήσει ότι παρότι κάποια απ'τα αρχεία τα έχουν πολλοί χρήστες, ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) δεν κατεβάζει ταυτόχρονα το ίδιο αρχείο από παραπάνω από έναν χρήστες... Σημειωτέων πάντως, το Kazaa Lite το έχω αφήσει ΑΚΡΙΒΩΣ όπως όταν είχα ISDN, χωρίς να έχω παραμετροποιήσει τίποτε...

Υπάρχει πουθενά να δηλώσω στο πρόγραμμα ότι τώρα έχω DSL και όχι ISDN ?

Επίσης, μήπως πρέπει να ανοίξω και για το Kazaa κάποιο port του ΝΑΤ ? Ακόμη δεν έχω ανοίξει τίποτε για το πρόγραμμα αυτό...

@ ADSLgr.com All rights reserved.