PDA

Επιστροφή στο Forum : 24 HOURS

africa
29-10-10, 01:53
σκέφτομαι να δω για πρώτη φορά μια απο τις πολύ γνωστές και διάσημες σειρές που έχουν παίξει στην τηλεόραση.
Την αρχή έλεγα να την κάνω με το "24 HOURS"

αξίζει το 24 η να πάω σε κάποια άλλη? ποιες άλλες υπάρχουν? (εκτός απο το LOST) :hmm:

gregacm
29-10-10, 15:43
Εγω πιστευω αξιζει να ξεκινησεις το 24.Εχω δει ολους τους κυκλους και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος.Απο τις πολυ γνωστες φοβερο ειναι το Prison Break(ειδικα season 1 και 2).Απο εκει και περα πολλες σειρες ειναι καλες αλλα λιγοτερο γνωστες.

flamelab
29-10-10, 19:55
Εξαιρετικό το 24, δες το. Μόνο η τελευταία σαιζόν ( η 8η) δεν ειναι καλή.

africa
29-10-10, 20:59
thank u παιδια

WAntilles
30-10-10, 04:38
Δεν είναι κακή, αλλά δεν είναι και ό,τι καλύτερο υπάρχει. Πάντως είναι μάλλον πάνω του μέσου όρου.

Αλλά υπάρχουν σαφώς και αισθητά καλύτερες.

Τί είδη σειρών προτιμάς/βλέπεις;

africa
30-10-10, 07:07
δεν έχω δει ποτέ καμία, αυτό είναι το θέμα.
θα προτιμούσα κάτι σε περιπέτεια, με σασπένς και υπόθεση, κάτι πωρωμένο αδιαπραγμάτευτο και συγκλονιστικό μαζί.
να σε κρατά σε αγωνία για να παρακαλάς να δείς και το επόμενο (επεισόδιο)..και το επόμενο..και το επόμενο...
παρέα με τη γυναίκα.
απαγορεύονται αυστηρά: animation, drama, sci-fi & κοινωνικά.
βλέπουμε ήδη το S1 του "24" & έχω καβάτζα το "Dexter" το οποίο δεν ξεκινήσαμε ακόμη.

paraskdi
30-10-10, 11:14
Εξαιρετική σειρά και άκρως εθιστική.

nnn
30-10-10, 11:30
Εξαιρετικό το 24, δες το. Μόνο η τελευταία σαιζόν ( η 8η) δεν ειναι καλή.

Διαφωνώ, ο Jack με full body armor είναι όλα τα λεφτά :twisted:

flamelab
30-10-10, 12:34
Διαφωνώ, ο Jack με full body armor είναι όλα τα λεφτά :twisted:

Αυτή τη σκηνή να δούνε όσοι εκθειάζουνε τον Chuck Norris:cool::twisted:

gregacm
31-10-10, 21:23
θα προτιμούσα κάτι σε περιπέτεια, με σασπένς και υπόθεση, κάτι πωρωμένο αδιαπραγμάτευτο και συγκλονιστικό μαζί.
να σε κρατά σε αγωνία για να παρακαλάς να δείς και το επόμενο (επεισόδιο)..και το επόμενο..και το επόμενο...
παρέα με τη γυναίκα.

Θα επιμεινω στο Prison Break και φυσικα Lost(και μην αρχισετε οσοι δεν σας αρεσε το τελος.Το ταξιδι μεχρι εκει ειναι Ε-Ξ-Α-Ι-Ρ-Ε-Τ-Ι-Κ-Ο!!!)

africa
31-10-10, 21:29
στο Lost άντεξα 15 λεπτά. το Prison Break δεν είναι για την τρίτη ηλικία?

gregacm
31-10-10, 21:56
Γιατι ειναι για την 3η ηλικια το PB?

africa
31-10-10, 22:08
Γιατι ειναι για την 3η ηλικια το PB?

γιατί το βλέπει η θεία μου :down:

gregacm
01-11-10, 16:00
Η θεια σου ξερει πολυ...να την ακους!:)
Επισης η θεια σου μπορει και να το βλεπει για τον πρωταγωνιστη.Ολες οι γυναικες εχουν παθει ενα...ταρακουλο με αυτον!
Νομιζω παντως οτι μπορεις να δεις 1-2 επεισοδια και αν δεν σου αρεσει ή την βρεις γεροντιστικη(btw πρωτη φορα το ακουω αυτο)την αφηνεις και πας παρακατω!

@ ADSLgr.com All rights reserved.