PDA

Επιστροφή στο Forum : Ψαχνω αποδειξη για ASUS 9800GT 512mb

villasg
05-11-10, 16:53
Παρακαλω θα ηθελα μια βοηθεια .
Αγορασα φετος τον ιανουαριο απο το ΠΛΑΙΣΙΟ την παρακατω καρτα :
ASUS 9800 gt 512mb (( EN9800GT HB/HTD/512/A )).
Πριν 4 ημερες μου χαλασε , κανει νερα στην οθόνη και στο τελος μαυριζει και κολλαει το Pc .
Εφαγα τον τοπο να βρω την αποδειξη αγορας αλλα τζιφος .
Την εχω μαλλον πεταξει .
Στο service που την πηγα , μου ειπαν χωρις αποδειξη δεν γινεται τιποτα .
Αλλα ενα παλικαρι εκει μου ειπε το "μυστικο" :
Αν υπαρχει καποιος χρηστης να μου δωσει μια φωτοτυπια αποδειξης για τετοια καρτα τοτε το προβλημα λυνετε με την μια .

Εαν ειναι ευκολο καποιος να βοηθησει ?
Ενα σκαναρισμα της αποδειξης ?

Χιλια ευχαριστω .

http://img248.imageshack.us/img248/3138/051120100204468896.jpg

Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
05-11-10, 17:10
Βάσει αυτού (http://support.asus.com/repair/repair.aspx?no=201&SLanguage=en-us) θα πρέπει να τους κάνεις θέμα που δεν σου την αλλάζουν.

All ASUS VGA cards purchased after January 1st, 2001 will carry 3 year warranty services. ASUS product warranty is based on the serial number printed.

Αν μη τι άλλο ξέρουν τι σειριακά έχουν στην αποθήκη και ποια από αυτά πούλησαν.

villasg
05-11-10, 17:17
Αφου με εδιωξαν τι να κανω ? να παω με δικηγορο ? ειναι μπλεξιμο ρε γμτ

Φιλόσοφος_Στ@ρχίδας
05-11-10, 17:28
Τι να σου πω, αν δεν έχεις την πρόθεση(και την υπομονή)να κάνεις φασαρία, ενόσω ψάχνεις για απόδειξη, προσπάθησε να έρθεις σε επικοινωνία με την Asus να δεις τι θα σου πουν και από εκεί.
Καλά για δικηγόρο δεν αξίζει...

Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι αυτό που σου είπαν είναι ΛΑΘΟΣ και δεν πρέπει να το αποδεχόμαστε.

villasg
05-11-10, 17:34
Το ξερω φιλε μου αλλα το να χασω 2-3 μεροκάματα τρέχοντας να βρω ακρη , εαν βρω τελικα , δεν λεει .
Τα σκαω απο την αρχη και παιρνω νεα καρτα

hemlock
05-11-10, 22:54
Το ξερω φιλε μου αλλα το να χασω 2-3 μεροκάματα τρέχοντας να βρω ακρη , εαν βρω τελικα , δεν λεει .
Τα σκαω απο την αρχη και παιρνω νεα καρταΚακος που αγοραζεις απο μικρομαγαζα χωρις σωστη μηχανογραφηση...Τωρα θα πρεπει να τα λουστεις και δεν θα μπορεσεις να πεις τιποτα και πουθενα...
Ισως (ισως ομως) να μπορει να σου δωσει το μαγαζι αγορας καμια Oktabit etc μεγαλο-προμηθευτες...
Ενδιαμεσα ,αν ισχυει η αγορα απο μικρομαγαζο, να ρωτησεις και μαγαζια οπως το Πλαισιο/Multirama/eshop etc.;)

villasg
05-11-10, 23:05
Κακος που αγοραζεις απο μικρομαγαζα χωρις σωστη μηχανογραφηση............................

Δεν σε καταλαβαινω φιλε μου
Απο το ΠΛΑΙΣΙΟ στην στουρναρη την αγόρασα την καρτα .
Απλα δεν μου εδωσαν τοτε , και σε καμμια αλλη μου αγορα δεν εχω παρει , ονομαστικη αποδειξη αλλα γραφει πελατης λιανικης .....

hemlock
05-11-10, 23:08
Δεν σε καταλαβαινω φιλε μου
Απο το ΠΛΑΙΣΙΟ στην στουρναρη την αγόρασα την καρτα .
Απλα δεν μου εδωσαν τοτε , και σε καμμια αλλη μου αγορα δεν εχω παρει , ονομαστικη αποδειξη αλλα γραφει πελατης λιανικης .....

Σειριακο αριθμο προίοντος δεν βαζουν πανω στις αποδειξεις στο Πλαισιο?;)
Να τους βαλεις να ψαξουν βαση σειριακου...

alekan
05-11-10, 23:10
Σειριακο αριθμο προίοντος δεν βαζουν πανω στις αποδειξεις στο Πλαισιο?;)
Να τους βαλεις να ψαξουν βαση σειριακου...

Oυτε βαζουν, ουτε κρατουν βαση.
Πρεπει να εφοδιαζεσαι με ντοσιε για τις αποδειξεις τους ή να τις σκαναρεις.
Τουλαχιστον απαραδεκτο.

hemlock
05-11-10, 23:13
Oυτε βαζουν, ουτε κρατουν βαση.
Πρεπει να εφοδιαζεσαι με ντοσιε για τις αποδειξεις τους ή να τις σκαναρεις.
Τουλαχιστον απαραδεκτο.
Και μετα μιλαμε για Service...:rofl:
Δυστυχως φιλε villasg αν δεν ειναι σε θεση να ψαξουν βαση σειριακου τοτε θα σου μεινει η καρτα στο χερι...

alekan
05-11-10, 23:29
Στειλε ενα μειλ στη μαμα εταιρεια.

Lovetrinity1983
06-11-10, 00:47
Aπο την αλλη αυτο ειναι πολυ καλο γιατι οτι κ να σου τελειωσει η εγγυηση παιρνεις απο ενα φιλο-γνωστο την αποδειξη κ στο αλλαζουν με καινουριο!Ετσι πρεπει να τους κανουμε μηπως κ μαθουν σωστα να δουλευουν....

villasg
08-11-10, 10:12
Ξερει καποιος ποιος ειναι ο εδω αντιπρόσωπος ?

villasg
08-11-10, 14:25
Πηγα ξανα πλαισιο .
Ζητησα διευθηντες τα ξανα ειπα ολα απο την αρχη αλλα τιποτα .
Τζιφος δεν γινετε τιποτα ζωρις καποια αποδειξη .....
Γιαυτο το νου σας ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ( εαν τις στειλετε εφορια κρατατε αντιγραφο ) και καλο ειναι να κοβετε ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ με κωδικο πελατη δηλαδη .

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ : Οποιος μπορει ας βοηθησει με μια αποδειξη Πλαισιου για την ριμαδα αυτη την καρτα

Cacofonix
08-11-10, 15:25
Βάλτο και σε άλλα φόρουμ, πχ insomnia. Ή πήγαινε πες τους να σου κάνουν επανεκτύπωση της απόδειξης. Πες ότι δεν θυμάσαι πότε την αγόρασες, όλο και κάποιος άλλος θα την έχει αγοράσει.

villasg
08-11-10, 15:32
Δεν κάνουν επανεκτύπωση της απόδειξης χωρις ονομα

Cacofonix
08-11-10, 15:48
Πες τους ότι την αγόρασες το Νοέμβριο αλλά δεν θυμάσαι ημερομηνία.

villasg
08-11-10, 16:13
Τους ειπα το μηνα αλλα ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ κανουν τιποτα

alekan
08-11-10, 16:17
Μιλα με Οκταμπιτ. Δωσε τους σειριακο, ισως ειναι απο αυτους η καρτα.

villasg
08-11-10, 16:25
Μιλησα με την asus hellas και με παρεπεμψαν στο πλαισιο λεμε .
Η καρτα αγοραστηκε απο το πλαισιο και οχι απο την Οκταμπιτ !

ermis333
08-11-10, 17:21
Μίλα με την Ευρωπαϊκή ASUS μέσω e-mail και περιέγραψε ενδελεχώς το Story.

villasg
08-11-10, 17:49
εχω απηυδήσει .
Το πλαισιο με στελνει στην asus .
Η asus λεει οτι δεν μπορει να κανει τιποτα και "ειναι υποχρεωση του πλαισιου η επισκευη/αντικατασταση" βασει λεει του Serial number .
Ξαναμιλαω με το πλαισιο ( σε επιπεδο τμηματαρχη service στα κεντρικα ) και λεει το ιδιο τροπαριο :
Δεν κρατανε σειριακους αριθμους , αρα δεν ξερουν αν μου πουλησαν την συγκεκριμενη καρτα .
Δεν μπορουν να "δουν" στο συστημα εαν μου την εχουν πουλησει ( γιατι δεν με εχουν φακελωμενο στο αρχειο τους με ονοματεπωνυμο) παροτι που ειπα την ημερομηνια αγορας και το καταστημα .
Η "ξενοι" της Asus με παραπεμπουν στον local reseller (http://www.asus.gr/ )

Δεν την παλευω αλλο .
Αμα βρεθει κανεις να βοηθησει με αποδειξη παει καλα , αλλιως στα σκουπιδια ...... νισαφι πια .......

alekan
08-11-10, 18:43
Συνήγορος του καταναλωτή.
ΙΝΚΑ.
ΕΚΠΟΙΖΩ.

alkibiadhs
09-11-10, 16:30
Αν την εχεις παραγγειλει απο το internet υπαρχει ημερομηνια παραγγελιας στο account σου.

blade_
09-11-10, 16:39
χαλαρωστε..επειδη μου εχει συμβει μονο με καποια αποδειξη..ψαξε στο φορουμ με τις καρτες βρες καποιον που να χει και παρακαλεσε τον να σε εξυπηρετησει..ανθρωποι ειμαστε

villasg
09-11-10, 17:02
Αυτο προσπαθω να βρω και εγω

DimitrisH
24-11-10, 02:50
Για πάρε και ρώτα με βάση το serial number σου, και στην εταιρία Interset.

http://www.interset.gr/default.aspx?newid=000000000000008.EL

Εχω την εντύπωση ότι το Πλαίσιο αγοράζει απο αυτούς, εκτός αν είναι δική τους εισαγωγή.

Η στην Infoquest.

http://www.infoquest.gr/info-quest/contact.htm

Πάντως εγώ στο E-shop αν και προτιμώ το Πλαίσιο για τις αγορές μου, κατάφερα να τους πείσω να μου βρουν
όλη την παραγγελία από μηχάνημα πελάτη τους, με βάση το serial number του δίσκου (είχα ξεβρακώσει το
μηχάνημα).

Μίλησα με service, γιατί ήδη μίλαγα με κάποιον τεχνικό για ένα θέμα. Αυτός βαριότανε, και με πέρασε
σε μια πολύ εξυπηρετική κοπέλλα.

Στην αρχή μου έλεγαν δώστε μας τον αριθμό του τηλεφώνου από το οποίο έγινε η παραγγελία ή το όνομα.
Τους έδωσα το όνομα, αλλά δεν ταίριαζε γιατί την αγορά την είχε κάνει ο σύζυγος, και όχι η σύζυγος (με
το πατρικό της όνομα), και το τηλέφωνο ήταν επίσης στο όνομα του συζύγου.

Και τους λέω: το μηχάνημα είναι δικό σας, μπορώ να σας πω serial number απο όποια συσκευή θέλετε,
και τελικά τους έδωσα του δίσκου. Μετά με βάση την παραγγελία, βρήκα ακριβώς το μοντέλο του
motherboard, ακόμη και τις μνήμες. Δίνοντας τον αριθμό περιφερειακού στο site, βρήκα ακόμη και τα
χαρακτηριστικά της μνήμης (latency κτλ).

Για ψάξε το λίγο στα κεντρικά !!!

grande
24-11-10, 10:19
Eγω εχω αποδειξη για 9800gt αλλα δεν γινεται ελεγχος για τα προσωπικα σου στοιχεια?
Η εγγυηση μεταβιβαζεται?...

Βάλτο και σε άλλα φόρουμ, πχ insomnia.

Στο Insomnia, οπως κι εδω, πρεπει να περασουν καμποσοι μηνες για να αποκτησεις δικαιωμα αγγελιας.

Cacofonix
24-11-10, 11:59
Eγω εχω αποδειξη για 9800gt αλλα δεν γινεται ελεγχος για τα προσωπικα σου στοιχεια?
Η εγγυηση μεταβιβαζεται?...

Δεν γίνεται κανένας έλεγχος, το έχω κάνει πολλές φορές με προϊόντα των οποίων η εγγύηση έληξε.:whistle:

leros2004
24-11-10, 12:05
Πιστωτικό θα κοπεί στο όνομα της απόδειξης ;)
Για να εξαργυρωθεί - αντικατασταθεί με το καινούργιο προϊόν χρειάζεται ταυτότητα ;)

grande
24-11-10, 13:32
Aρα αποδειξη με το ονομα του πελατη δεν μεταβιβαζεται!
Μονο ανωνυμη.

Cacofonix
24-11-10, 13:46
Ρε παιδιά το έχω κάνει τόσες φορές. Στην τελική πάτε μαζί.

villasg
24-11-10, 15:28
Ολα καλα ολα ανθηρα .
Αποδειξη βρεθηκε .
"επισκευη" εγινε .

grande
25-11-10, 10:57
Aνωνυμη αποδειξη ή με ονομα? ημερομηνια?

Seitman
25-11-10, 11:49
Ρε παιδιά, συνήθως οι μηχανογραφημένες αποδείξεις λιανικής είναι ανώνυμες...
Σαν όνομα πελάτη αναφέρουν "ΠΕΛΑΤΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ" & ΑΦΜ 000000000.

Δηλαδή οι αποδείξεις από ταμειακή έχουν ονοματεπώνυμο???

grande
25-11-10, 12:18
Aν ομως κανεις τηλεφωνικη παραγγελια το ονομα αναγραφεται οπωσδηποτε.

@ ADSLgr.com All rights reserved.