Επιστροφή στο Forum : Εξερράγη κι άλλο laptop της DELL
http://www.consumeraffairs.com/news04/2006/08/dell_fire.html
AddictedToChaos
09-08-06, 17:37
Μηπως ειναι επιθεση ισραηλινων; :p
lol, το laptop εξερράγη δίπλα σε ένα κουτί απο σφάιρες και το φορτηγάκι καταστράφηκε....
Πάντως δεν ήξερα οτι τα dell έχουν τις μπαταρίες στο κάτω δεξι μέρος.
μα κι αυτοι δεν ξερουν οτι δεν αφηνουμε το laptop κοντα σε πυρομαχικα? :rofl: :rofl: :rofl:
Καλα τι κανουν στο δικο μας Υπουργειο Γεωργιας? Ουτε μια ανακοινωση να προσεχουν οι γεωργοι τα Dell?:whistle:
Καλα τι κανουν στο δικο μας Υπουργειο Γεωργιας? Ουτε μια ανακοινωση να προσεχουν οι γεωργοι τα Dell?:whistle:
χαχαχαχα μετα τις πλυμηρες και το χαλαζι το κοβω σε λιγο ο ΟΓΑ να κοβει αποζημειωσεις και για DELL Laptop :rofl::rofl:
Καλά, τόσο άσχετοι είναι; Δεν έχουν ένα σύστημα ελέγχου των κατασκευαστών μπαταριών; Γιατί σίγουρα η Dell από κάποιον θα αγοράζει τις μπαταρίες. Η Dell δεν είναι καμιά μάρκα "τώρα μ' έκαψες"...
μα κι αυτοι δεν ξερουν οτι δεν αφηνουμε το laptop κοντα σε πυρομαχικα?
Θα το έχουν υπ' όψη τους από εδώ και στο εξής.:p
αστοχια υλικου, απλα τα πραγματα μπορει 1-2 κοματια να βγηκαν ελατωματικα
Η πλάκα ειναι οτι η Dell είχε πρόγραμμα για δωρεάν αλλάγη μπατάριας σε κάποιες σειρές φορητών,
μερικοι επιλέξαν να μην μπουνε στον κοπο να κάνουν ενα τηλέφωνο ;)
Τωρα θα μου πείς αν συμφωνώ με την αστοχιά του υλικού, οχι, αλλά απο την άλλη θέλω να έχω και φθηνό εξοπλισμό, εεε κάπου το πολύ φθηνό έχει και τα προβλήματα του
Μάλλον γι' αυτό ανακοίνωσε η Dell το πρόγραμμα δωρεάν ανακύκλωσης στα προιόντα της. Δεν ξέρω μόνο εάν μαζί με το laptop συμπεριλαμβάνονται και τα κατεστραμένα αυτοκίνητα για ανακύκλωση
Εμένα μου φαίνεται απίστευτο που ο μπαστουνόβλαχος της φωτογραφίας είχε λαπτοπ dell στον κινούμενο χάρο :lol:
http://www.consumeraffairs.com/news04/2006/08/images/dell2.jpg
Εμένα μου φαίνεται απίστευτο που ο μπαστουνόβλαχος της φωτογραφίας είχε λαπτοπ dell στον κινούμενο χάρο :lol:
http://www.consumeraffairs.com/news04/2006/08/images/dell2.jpg
Εμ το 1=κανενα αλλα με το 2 κατι γινεται
προβατα και κατσικες :whistle:
Δεν ξέρω μόνο εάν μαζί με το laptop συμπεριλαμβάνονται και τα κατεστραμένα αυτοκίνητα για ανακύκλωση
Σιγά το καταπληκτικό μοντέλο... Ford του 1966. Ελπίζω να μην περιμένει να του δώσουν και αποζημίωση για την... απόσυρση.
Εμένα κάτι άλλο μου βρωμάει σ' αυτή την ιστορία... Ποιος ξέρει τι είδε το καημένο το κομπιουτεράκι εκεί πάνω στη λίμνη και αποφάσισε να θέσει τέλος στη μίζερη ζωή του... Άλλωστε, οι κ.κ. Forqueran και Riddle δεν είναι οι πρώτοι καουμπόηδες που πηγαίνουν για διήμερο "ψάρεμα" στα όρη και τις λίμνες της Αμερικής! :p
Ποιος ξέρει τι είδε το καημένο το κομπιουτεράκι εκεί πάνω στη λίμνη και αποφάσισε να θέσει τέλος στη μίζερη ζωή του...
Μπα, χλωμό το βλέπω να έκανε ματάκι. Μάλλον κόλλησε το Blaster και έσκασε.
talaiporos
10-08-06, 13:05
το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι: ποτέ με το ντελλ στα γόνατα, μπορεί να καταλήξετε ευνούχοι...το περίφημο ον-σαιτ σέρβις της ντελλ τι έστειλε εκεί, πυροτεχνουργό?
σοβαρά τώρα, έχω αρχίσει και φοβάμαι...
Αν, λέω αν, το είχε αρκετή ώρα μέσα στο αμάξι και ήταν κλειστές οι πόρτες και είχε πολύ ζέστη, δεν υπάρχει πιθανότητα να τα έπαιξε η μπαταρία και μπούμ; :hmm:
Αν, λέω αν, το είχε αρκετή ώρα μέσα στο αμάξι και ήταν κλειστές οι πόρτες και είχε πολύ ζέστη, δεν υπάρχει πιθανότητα να τα έπαιξε η μπαταρία και μπούμ; :hmm:
Ενδιαφέρουσα σκέψη. Μπορεί να έγινε αυτό που λες.
@ ADSLgr.com All rights reserved.