PDA

Επιστροφή στο Forum : Το Twitter ενσωματώνεται στο μουσικό κοινωνικό δίκτυο Ping της Apple



Mouse Potato
12-11-10, 21:07
Το Twitter ανακοίνωσε ότι θα συνδέσει τις υπηρεσίες του με Ping της Apple. Περισσότεροι από 175 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι χρήστες του Twitter τώρα μπορούν να συνδέουν τους λογαριασμούς τους στο iTunes. Σήμερα οι χρήστες του iTunes ενημερώθηκαν από ένα νέο banner ότι θα είναι σε θέση να προσθέσουν τους λογαριασμούς που έχουν στο Twitter.


"Πλέον δείγματα των τραγουδιών που υπάρχουν στο iTunes θα είναι διαθέσιμα στο Twitter.com σε 23 χώρες στις οποίες το iTunes Store προσφέρει τις υπηρεσίες του", δήλωσε η εταιρεία.

Μόλις επιτευχθεί η σύνδεση των λογαριασμών, όποτε ο χρήστης κάνει Post, Like, Review, ή όποτε λέει στους φίλους του γιατί αγόρασε κάποιο τραγούδι ή κάποιο album, το Twitter του θα ενημερώνεται. Επίσης θα περιλαμβάνονται δείγματα τραγουδιών και σύνδεσμοι αγοράς. Η ένταξη αυτή έχει επίσης ως στόχο να βοηθήσει τους χρήστες Ping να βρίσκουν πιο εύκολα τους Twitter φίλους τους στην υπηρεσία.

Η νέα συμφωνία της Apple με το Twitter έρχεται μετά την αποτυχία συνεργασίας του Ping με το Facebook το οποίο αριθμεί περισσότερους από 500 εκατομμύρια χρήστες.

Πηγή: Techspot (http://www.techspot.com/news/41099-apples-ping-offers-twitter-integration.html)

Gordito
12-11-10, 21:16
Αδιαφορο.
Αυτοματοποιημενα tweets που κανεις δεν θα δινει σημασια.

hellenicsun
13-11-10, 02:07
Αδιαφορο.
Αυτοματοποιημενα tweets που κανεις δεν θα δινει σημασια.

Εντελώς - προς το παρόν. Πιστεύω πως το Ping θα βρει το δρόμο προς την επιτυχία, αλλά όχι ακόμη κι όχι στη παρούσα μορφή.

@ ADSLgr.com All rights reserved.