Επιστροφή στο Forum : Formula 1 2011 - PreSeason / Δοκιμες Χειμωνα
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
Μπα δεν παίζει αυτό το τελευταίο. Θα ίσχυε αν είχαν γράψει αρκετά χιλιόμετρα, στην προκειμένη φάση είναι ξεκάθαρο ότι δεν τραβάει. Είτε αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την αεροδυναμική όπως στις αρχές του 09 με τον μονό διαχύτη, είτε με τον καινοτόμο (ομολογουμένως) σχεδιασμό του μονοθεσίου.
Σίγουρα στην πορεία του πρωταθλήματος θα υπάρχει εξέλιξη, είναι σαφές όμως ότι δεν τα πάνε και τόσο καλά με τον περιορισμό των δοκιμών.
Θα κάνω την πρόβλεψη να πω πως σίγουρα θα δούμε DNF's τουλάχιστον στους πρώτους δυο αγώνες (και το λέω αυτό γιατί τα τελευταία χρόνια τα McLaren έχουν τρομερά ποσοστά αξιοπιστίας).
Μπα δεν παίζει αυτό το τελευταίο. Θα ίσχυε αν είχαν γράψει αρκετά χιλιόμετρα, στην προκειμένη φάση είναι ξεκάθαρο ότι δεν τραβάει. Είτε αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την αεροδυναμική όπως στις αρχές του 09 με τον μονό διαχύτη, είτε με τον καινοτόμο (ομολογουμένως) σχεδιασμό του μονοθεσίου.
Σίγουρα στην πορεία του πρωταθλήματος θα υπάρχει εξέλιξη, είναι σαφές όμως ότι δεν τα πάνε και τόσο καλά με τον περιορισμό των δοκιμών.
Θα κάνω την πρόβλεψη να πω πως σίγουρα θα δούμε DNF's τουλάχιστον στους πρώτους δυο αγώνες (και το λέω αυτό γιατί τα τελευταία χρόνια τα McLaren έχουν τρομερά ποσοστά αξιοπιστίας).
O καινοτόμος όπως το ονομάζεις σχεδιασμός ειναι δικοπο μαχαίρι όπως πλέον εχουν διαμορφωθεί οι κανονισμοί με τόσο λίγο χρόνο για test, οι διορθώσεις παίρνουν πλεον πολύ χρόνο.. που δεν υπάρχει στη F1.
Αν τα πράγματα ειναι τόσο μαύρα όσο νομιζω για την ομάδα του woking, φοβάμαι ότι η χρονιά μάλλον πάει στράφι.
Σε θέματα αξιοπιστίας είχαν ξεχωρίσει εξ αρχής Red Bull και Ferrari και τώρα μπήκε και η Mercedes.
Ενδιαφέρον έχουν σήμερα ορισμένοι γύροι qualifying laps που έχουν γίνει.
Οι προσομοιώσεις αγώνα έχουν ενδιαφέρον μεταξύ των Red Bull και Ferrari.
Τι παίζει στοίχημα ??
Γιατί εγώ επι του button είχα κάνει 10 φορές πατάτα που δεν έκανα τίποτα:wall: ενώ ήξερα
Φρέσκα-φρέσκα από τις σημερινές δοκιμές:
1. Michael Schumacher Mercedes W02 1:21.268
2. Fernando Alonso Ferrari 150 1:21.614
3. Nico Rosberg Mercedes W02 1:21.788
4. Nick Heidfeld Renault R31 1:22.073
5. Rubens Barrichello Williams FW33 1:22.233
6. Kamui Kobayashi Sauber C30 1:22.315
7. Jaime Alguersuari Toro Rosso STR6 1:22.675
8. Sebastian Vettel Red Bull RB7 1:22.933
9. Heikki Kovalainen Lotus T128 1:23.437
10. Paul Di Resta Force India VJM04 1:23.653
11. Adrian Sutil Force India VJM04 1:23.921
12. Pastor Maldonado Williams FW33 1:24.108
13. Jenson Button McLaren MP4-26 1:23.921
14. Jerome d'Ambrosio Virgin MVR-02 1:27.375
141 (!) γύρους έγραψε ο Αλόνσο
Mileage by teams:
Ferrari: 5,221kms; Red Bull: 4,407; Mercedes: 4,297; Sauber: 4,099; Williams: 3,787; Force India: 3,745; Toro Rosso: 3,737; Renault: 3,700; McLaren: 3,690; Virgin: 3,361; Lotus: 2,403; HRT: 1,949 (old car only)
Among the drivers, Alonso leads the way on 2,803kms, ahead of Schumacher on 2,451, Massa on 2,417, Webber on 2,373, Barrichello on 2,198 and Perez on 2,129.Η αξιοπιστία της Ferrari ειναι εντυπωσιακή, η RB επίσης φέτος δείχνει να έχει κάνει καλή δουλειά, όσο για την McLaren, φοβάμαι ότι ο Νίκος μάλλον θα τραβά τα μαλιά του... :p
Kms in 2011 Cars Only
1. Scuderia Ferrari, 6985kms
2. Red Bull Racing, 6129kms
3. Sauber, 5914kms
4. Mercedes, 5778kms
5. Toro Rosso, 5352kms
6. Renault, 5031kms
7. Williams, 4985kms
8. Force India, 4127kms
9. Lotus, 4084kms
10. Virgin, 3709kms
11. McLaren, 3603kms
Κάτι για να γελάσουμε!:rofl:
It's A Velocity Thing
Jenson Button has said that he's not depressed ahead of the first grand prix of the season in Australia. Despite his McLaren MP4-26 being consistently slow in testing, Button says that "problems have been masking its true pace". Most pitlane observers believe that the major problem masking its true pace is a lack of speed. This has led wags to dub the new car the McLaren MP4-26 'James May' after the Top Gear presenter known as 'Captain Slow'.
Ron Sees Red...Or Not
Ron Dennis has lost his driving license for six months after reaching 12 points under the penalty points system. The McLaren boss picked up his final three points after he was observed failing to stop for a red light near Wokingin Surrey. In court, Dennis conducted his own defence to try and dodge the ban. He said that at McLaren they didn't normally worry about going through red lights, especially when they were at the end of the pitlane.
McLaren Nose Job
In a desperate move to try and find some speed, the McLaren team have been testing the front wing flexion on their car. It's widely believed in the pitlane that rather than protest against the flexing of the Red Bull-type front wing, all the teams have decided to join in and copy it. McLaren are one of the last to do so. They measured the distortion using rods leading to a beautifully engineered bulbous nose on the front of the car. This particular version of the car has been dubbed by mechanics as the 'McLaren MP2-26 Barry'.
Team Beard!
In pre-season testing Lewis Hamilton has been photographed sporting what some people believe to be the worst facial hair ever in F1 history. "It's not a proper beard," noted proper beard wearer Nick Heidfeld. The facial hair arrangement was a continuation of his sideburns which looped in a thin line underneath his chin. "The last time I saw something like that," said one F1 engineer with a Scottish sounding name, "was in the garden centre amongst the garden ornaments - pushing a wheelbarrow."
Does God Hate McLaren?
And finally, if their pre-season woes weren't bad enough, the almighty seems to be a Ferrari or Red Bull fan, too. Having smiled on the Circuit de Catalunya for several days, allowing Felipe Massa to put in 132 laps, and interesting Fernando Alonso having to trump that with 141 laps, he decided to rain all over McLaren's parade . Their final attempt on Saturday to get the car right before shipping it off to Australia fell victim to torrents of rain in Spain. And even though Hamilton completed the most laps - 33 - he was still slower than Nico Rosberg and Pastor Maldonado.
God's displeasure at the Woking-based team is likely to be followed by a fearsome commandment - Thou shalt not launch the car late ever again. Though everyone expects this to be uttered by a bloke who's just lost his driving license...
Η Red Bull ανακοινώνει σήμερα ότι επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Sebastian Vettel – αυτό σημαίνει ότι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα παραμείνει στη Red Bull Racing μέχρι το 2014.
Καλά κάνει ο Vettel για μένα. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του.
Είδε ότι και φέτος η Red Bull είναι σοβαρή και έχει κάνει καλή δουλειά.
Μετά ο δρόμος για την Ferrari θα είναι ανοιχτός.
Tαυτοχρονο ποστ με treli@ris:p Σε καθε περιπτωση χαλια ειδηση..:dots::dots:
Με μια κίνηση ματ, ο ΟΤΕ πήρε τα δικαιώματα (http://www.onsports.gr/OnMedia/item/31604-O-OTE-phre-thn-Formoyla-1) ... των δοκιμαστικών της φετινής σεζόν και πλέον θα μεταδίδει τη μάχη για την pole position πριν από κάθε γκραν πρι. Πρεμιέρα θα κάνει το Σάββατο 27 Μαρτίου, πριν το πρώτο γκραν πρι της σεζόν, στην Μελβούρνη.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το IPTV του ΟΤΕ έχει εντάξει κι άλλο προϊόν της φόρμουλα, το οποίο θ’ αποκαλυφθεί τις επόμενες ώρες…
Κακά μαντάτα... Δε μου άρεσε καθόλου αυτό.
Ευτυχως υπαρχει και το stream του ΒΒC για οσους εχουν δορυφορικη!
Περαστικά μας...
Βλέπω να αγοράζω άρον-άρον receiver (μιας κι έχω Nova) αλλά φαντάζομαι ότι πρέπει να πάρω και 2ο LNB για Astra. Βράσε όρυζα. Τουλάχιστο θα βλέπουμε Greek Idol σε καλοκαιρινή επανάληψη...
26gDaVinci
15-03-11, 16:19
Κανενα προβλημα ας ειναι καλα το site του bbc και η πατεντα.Αρουτι σου δουλεψε η πατεντα?
Με μια κίνηση ματ, ο ΟΤΕ πήρε τα δικαιώματα (http://www.onsports.gr/OnMedia/item/31604-O-OTE-phre-thn-Formoyla-1) ... των δοκιμαστικών της φετινής σεζόν και πλέον θα μεταδίδει τη μάχη για την pole position πριν από κάθε γκραν πρι. Πρεμιέρα θα κάνει το Σάββατο 27 Μαρτίου, πριν το πρώτο γκραν πρι της σεζόν, στην Μελβούρνη.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το IPTV του ΟΤΕ έχει εντάξει κι άλλο προϊόν της φόρμουλα, το οποίο θ’ αποκαλυφθεί τις επόμενες ώρες…
Γ@Τ^%#^% ΟΤΕ :wall::rainy::rant::mad:
Και καλά ο alpha το άφησε έτσι απλά :wall:
τώρα τι θα γίνει να τρέχουμε να βάλουμε το άθλιο conex-tv
Δεν μπορώ να φανταστώ τώρα :stunned:
Rebel Scum
15-03-11, 17:34
Να βάλετε connx tv :p
εδώ δεν εχω καν σταθερό αφού με γραφούν στα @@ τους :rainy:
Rebel Scum
15-03-11, 18:13
Αμέσως θα τρέξουμε :p
εδώ δεν εχω καν σταθερό αφού με γραφούν στα @@ τους :rainy:
Α δεν μου τα λέτε καλά... Deutschland űber alles ντε, πρέπει να στηρίξουμε τους επικυρίαρχους :p
Τι θα γίνει ρε παιδιά;;; Μόλις το διάβασα κι εγώ εδώ (http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=48&art_id=12778)..
Τα ίδια κάθε χρόνο;;;; Δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση.. μόνο η F1 με ενδιαφέρει.. πέρυσι πλήσωσα συνδρομή filmon (για bbc) και proxy μετά για να παίζω κατευθείαν από bbc player.. και τα δύο κάτω του ικανοποιητικού.. θα μας κάνουν να τρέχουμε σε δορυφορικές λύσεις;;; Μέρες κρίσης είναι.. τι ζητήσαμε πια; Αν έχεις κανείς καμιά ολοκληρωμένη πρόταση, επειδή είμαι κι άσχετος από δορυφορικά, ας στείλει pm.. αίσχος πάντως!
Α θα τα δειχνει ολα τελικα και με Alpha μαζι τον αγωνα. Ζητω το BBC :p
dvb-s δεκτης + 80αρι πιατο + lnb στις 28.2 = love :lol:
Κανενα προβλημα ας ειναι καλα το site του bbc και η πατεντα.Αρουτι σου δουλεψε η πατεντα?Δουλεψε αλλα τις προάλλες έβγαζε no access.. θα το ξαναδοκιμάσω. Πάντως όταν δούλεψε ηταν γαμάτο.. ;)
........Auto merged post: aroutis πρόσθεσε 0 λεπτά και 36 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ποτε ΟΤΕ!
........Auto merged post: aroutis πρόσθεσε 2 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα αργότερα ........
dvb-s δεκτης + 80αρι πιατο + lnb στις 28.2 = love :lol:hmm.. έχω ενα 120αρι πιάτο που κάθεται... με διπλό LNB μάλιστα... λες ;...
:whistle:
dvb-s δεκτης + 80αρι πιατο + lnb στις 28.2 = love :lol:
Για λεγε τι λύση είναι αυτή εκτός του εξοπλισμού εχει συνδρομή ??
to conex-tv είναι για πέταμα εχω δει μερικούς αγώνες και εικόνα μόνο HD δεν ήταν και κολλήματα είναι εφιάλτης..
Για λεγε τι λύση είναι αυτή εκτός του εξοπλισμού εχει συνδρομή ??
to conex-tv είναι για πέταμα εχω δει μερικούς αγώνες και εικόνα μόνο HD δεν ήταν και κολλήματα είναι εφιάλτης..
Απλη δορυφορικη λυση (δεκτης/πιατο/βαση/ματι/καλωδιο) χωρις συνδρομη. Τα bbc strems ειναι ελευθερα.
δεκτής οποίος να ναι ? γιατί εχω μια ολόκληρη αποθήκη TELEVES :cool:
Οποιοσδηποτε dvb-s δεκτης ειναι αρκετος. Αλλα αν σκεφτεσαι να κανεις αγορα καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω για καποιον dvb-s2 καθως τα περισσοτερα καναλια θα αρχισουν να υιοθετουν αυτο το προτυπο.
Δύο χρόνια βλέπω f1 από τα bbc streams στις 28,2.
Η όλη κάλυψη είναι από άλλον πλανήτη.
Για ΟΤΕ το συζητώ μόνο αν το βάλει στο δορυφορικό του (αν και όταν βγει) σε hd. Και πάλι τότε θα κάνω πατέντα να έχω ήχο από το bbc και hd εικόνα από ΟΤΕ :)
παιδια σε Hot Bird 13.0 και Astra 19.2 ποια καναλια δειχνουν F1?
To μονο ελευθερο ειναι το RTL στις 19.2Ε
και τι κανουμε τωρα? σηκωνει το 1m πιατο 3ο lnb στις 28,2?
Ναι, το σηκωνει. Μπορεις βεβαια να εστιασεις στις 19.2 το 1ο lnb και να βαλεις 13Ε και 28.2Ε παρακεντρα.
Τώρα πρέπει να ρωτήσω, για πόσα χρόνια ακόμα θα έχει το bbc F1; Γιατί αν είναι για φέτος μόνο η για έναν ακόμα χρόνο τότε είναι χαμένα λεφτά για κάποιον που δεν έχει τον εξοπλισμό.
Τώρα πρέπει να ρωτήσω, για πόσα χρόνια ακόμα θα έχει το bbc F1; Γιατί αν είναι για φέτος μόνο η για έναν ακόμα χρόνο τότε είναι χαμένα λεφτά για κάποιον που δεν έχει τον εξοπλισμό.
Έλα τώρα τι ερώτηση είναι αυτή αφού BBC είναι όχι κάνα τυχαίο alpha/ant1
Έλα τώρα τι ερώτηση είναι αυτή αφού BBC είναι όχι κάνα τυχαίο alpha/ant1
ΟΚ αλλά δεν είναι κακό να γνωρίζουμε 2-3 πράγματα. Μη κάνουμε καμία κίνηση και μετα μείνουμε με τον εξοπλισμό να σκονίζεται ;).
Βασικα δεν ειναι το κλασικο BBC αλλα interactive υπηρεσια αυτου η οποια λεγεται BBC Red Button. Τι προσφερει μπορειτε να δειτε εδω (http://www.bbc.co.uk/digital/tv/tv_interactive.shtml). Συνηθως ζωντανα εχει f1, motogp, rugby, cricket και ποδηλασια.
ΟΚ αλλά δεν είναι κακό να γνωρίζουμε 2-3 πράγματα. Μη κάνουμε καμία κίνηση και μετα μείνουμε με τον εξοπλισμό να σκονίζεται ;).
Δεν λέω τίποτα καλά έκανες και ρώτησες ποτέ δεν ξέρεις .
Δεν νομίζω ο BBC να παραδώσει έτσι απλά τα δικαιώματα εκτός αν η F1 θα κάνει βουτιά και καταστραφεί..
........Auto merged post: button πρόσθεσε 4 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Βασικα δεν ειναι το κλασικο BBC αλλα interactive υπηρεσια αυτου η οποια λεγεται BBC Red Button. Τι προσφερει μπορειτε να δειτε εδω (http://www.bbc.co.uk/digital/tv/tv_interactive.shtml). Συνηθως ζωντανα εχει f1, motogp, rugby, cricket και ποδηλασια.
αχ :confused::blink: ...
ξες μήπως αν έχει και τίποτα wrc/dakar/dtm/wwcc σε free :what:
George_Prix
15-03-11, 23:12
Ναι, το σηκωνει. Μπορεις βεβαια να εστιασεις στις 19.2 το 1ο lnb και να βαλεις 13Ε και 28.2Ε παρακεντρα.
Εχω την εντυπωση οτι η παρακεντρη ληψη ειναι πολυ οριακη γιατι μιλαμε για αρκετες μοιρες αποσταση και γιατι η συγκεκριμενη συχνοτητα του BBC δεν ειναι και η ευκολοτερη στη ληψη...
Καλυτερα ενα στα8ερο πιατο στις 28.2 ή ακομα καλυτερα ενα κινητο ;)
26gDaVinci
15-03-11, 23:46
http://www.planetf1.com/news/18227/6812613/-BBC-consider-abandoning-F1-coverage-
http://www.guardian.co.uk/media/2011/mar/11/wimbledon-formula-one-bbc-cuts?CMP=twt_fd
Kριση και το bbc
Εχω την εντυπωση οτι η παρακεντρη ληψη ειναι πολυ οριακη γιατι μιλαμε για αρκετες μοιρες αποσταση και γιατι η συγκεκριμενη συχνοτητα του BBC δεν ειναι και η ευκολοτερη στη ληψη...
Καλυτερα ενα στα8ερο πιατο στις 28.2 ή ακομα καλυτερα ενα κινητο ;)
το πιατο εστιαζει ηδη στις 19.2 και εχει παρακεντρα τις 13. αρα μενει μονο ενα 3ο lnb παρακεντρα στις 28.2
παρολαυτα μονο μετα την εγκατασταση θα μαθω αν παιζει στις 28.2 :hmm:
Αυτο το συγκεκριμενο BBC ειναι Free?
George_Prix
16-03-11, 00:35
το πιατο εστιαζει ηδη στις 19.2 και εχει παρακεντρα τις 13. αρα μενει μονο ενα 3ο lnb παρακεντρα στις 28.2
παρολαυτα μονο μετα την εγκατασταση θα μαθω αν παιζει στις 28.2 :hmm:
Αυτο το συγκεκριμενο BBC ειναι Free?
Με μια μικρη διαφορα...
Οτι ο Ηotbird στις 13 μοιρες εχει τοσο δυνατο σημα στην Ελλαδα, ποy βγαινει και με 60cm πιατο !!!
Ο Astra στις 28,2 ομως, θελει γυρω στο 1m πιατο για να βγει...
Το να πιασεις απο τις 13-28,2 μοιρες με ενα πιατο κεντραρισμενο στις 19.2 μοιρες, δεν ειναι ακατορθωτο φυσικα, αλλα η ληψη θα ειναι οριακη. (εκτος και αν ειναι μεγαλο το πιατο).
Αλλιως με τιποτα συννεφιες και βροχες, τα βλεπω χλωμα τα πραγματα. :(
Ας ρωτησει ο καθενας εναν ειδικο κα αν του εγγυηθει το αποτελεσμα ας το κανει ;)
ξες μήπως αν έχει και τίποτα wrc/dakar/dtm/wwcc σε free :what:
http://www.gomotorsport.net/en-GB/gosee/tvschedule.html
http://www.dtm.com/bin/2010-DTM-Broadcasters.pdf
Από όσο ξέρω έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014.
Για μετά δεν ξέρω γιατί το bbc κάνει περικοπές...
Με μια μικρη διαφορα...
Οτι ο Ηotbird στις 13 μοιρες εχει τοσο δυνατο σημα στην Ελλαδα, ποy βγαινει και με 60cm πιατο !!!
Ο Astra στις 28,2 ομως, θελει γυρω στο 1m πιατο για να βγει...
Το να πιασεις απο τις 13-28,2 μοιρες με ενα πιατο κεντραρισμενο στις 19.2 μοιρες, δεν ειναι ακατορθωτο φυσικα, αλλα η ληψη θα ειναι οριακη. (εκτος και αν ειναι μεγαλο το πιατο).
Αλλιως με τιποτα συννεφιες και βροχες, τα βλεπω χλωμα τα πραγματα. :(
Ας ρωτησει ο καθενας εναν ειδικο κα αν του εγγυηθει το αποτελεσμα ας το κανει ;)
αντε πες πως αφηνουμε τις 19.2 απ'εξω. ποια η λυση (με ενα πιατο) για 13 + 28.2 ?
ποσο μεγαλο πρεπει να ειναι και που ειναι καλο να κεντραρει?
Εγώ έχω ένα wavefrontier στα 90 cm και βλέπω 13, 19.2, 28.2 και 39 από το γραφείο στο κέντρο της Αθήνας (Χίλτον).
Στο σπίτι (Παλλήνη) υπάρχει ένα πιάτο κεντραρισμένο στις 28,2 με παράκεντρη λήψη στις 39 στα 125 cm.
George_Prix
16-03-11, 11:41
Εγώ έχω ένα wavefrontier στα 90 cm και βλέπω 13, 19.2, 28.2 και 39 από το γραφείο στο κέντρο της Αθήνας (Χίλτον).
Στο σπίτι (Παλλήνη) υπάρχει ένα πιάτο κεντραρισμένο στις 28,2 με παράκεντρη λήψη στις 39 στα 125 cm.
Ακριβως αυτο λεω και εγω...
Οτι γινεται, αλλα με εξειδικευμενεσ λυσεις (wavefrontier ή σχετικα μεγαλο πιατο).
Μη νομιζει ο καθενας οτι θα παρει ενα πιατακι και θα πιασει 3 δορυφορους με 15 μοιρες ευρος, χαλαρα. ;)
αντε πες πως αφηνουμε τις 19.2 απ'εξω. ποια η λυση (με ενα πιατο) για 13 + 28.2 ?
ποσο μεγαλο πρεπει να ειναι και που ειναι καλο να κεντραρει?
Να εστιασεις αναμεσα σε αυτες. Απλα κατ' εμε το 1m ειναι αρκετο για παρακεντρα. Παραδειγμα εδω (http://multifeed-set-ups.blogspot.com/2011/02/nova.html) σε 80αρι offset με κεντρο 19.2Ε και παρακεντρα 9Ε, 13Ε, 23.5Ε, 28.2Ε. Επισης, εδω (http://multifeed-set-ups.blogspot.com/2010/08/conn-x-sat-vs-nova.html), πιατο 0.90m με κεντρο 28.2Ε και παρακεντρα 39Ε, 23.5E, 19.2E, 13E. Προσωπικα πιστευω οτι εισαι ΟΚ.
Ρε παιδιά αν πάω σε κάνα δορυφοράδικο (μοσχάτο) θα βρω κάνα χριστιανό να του εξηγήσω όλα αυτά τα κινέζικα με τους δορυφόρους και να έρθει σπίτι να μου τα φτιάξει κιόλας;;; Μη τα πληρώσω και χρυσά..ε; Βαρέθηκα και μπούχτησα με τα ελληνικά.. BBC και ξερό ψωμί! Κάθε χρόνο να ψάχνουμε πως θα βλέπουμε.. αντί για ένα διαρκείας στο γήπεδο, βολεύει να τα δώσω για να βλέπω το άθλημα που αγαπώ...
http://en.espnf1.com/f1/motorsport/story/43449.html
Συμφωνώ με τον Bernie, να ανησυχώ γιατρέ μου; :whistle:
http://en.espnf1.com/f1/motorsport/story/43449.html
Συμφωνώ με τον Bernie, να ανησυχώ γιατρέ μου; :whistle:
Ε που και που λέει και καμιά αληθεια/ κάτι σοβαρό.:p
@ ADSLgr.com All rights reserved.