PDA

Επιστροφή στο Forum : ZTE Blade

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47

Mouse Potato
01-10-11, 18:02
ok

το ζιπ ειναι αυτο που παρεθεσες πριν λιγα ποστ?να το περασω και αυτο στην sd k μετα το φλασαρισμα της ρομ να ξαναφλασαρω κ αυτο?

Ναι...

blade_
01-10-11, 19:38
ορθη επισημανση,ευχαριστω :)

........Auto merged post: blade_ πρόσθεσε 50 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα αργότερα ........

μολις μπηκε..μου εβγαλε εικονα στην αρχη να εγκαταστησω τα google apps οποτε ενταξει με αυτο...

επισης τωρα μου περναει τις εφαρμογες μου..αυτοματα..ειχα παρει backup με το Mybackup

να το περασω κ αυτο μετα?θα μου τις ξαναπερασει μαζι με τα settings μου?

........Auto merged post: blade_ πρόσθεσε 42 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα αργότερα ........

δε καταλαβαινω..πολυ μικρη η εσωτερικη μνημη..μετα απο εγκατασταση κτλ εχω μονο 100 κατι ενω πριν ειχα κοντα στα 180 κατι..

Mouse Potato
01-10-11, 19:43
Αυτή τη στιγμή έχω 210MB ελεύθερα. Τελείωσε τις δουλειές σου και καν' του ένα reboot.

Τις google apps μάλλον δεν στις πέρασε ούτε κι εσένα αφού αυτό που έκανες μάλλον είναι του market που στο πετάει αυτόματα.

blade_
01-10-11, 19:50
εχω ψιλο ξενερωσει..θα δουμε πως θα παει

Mouse Potato
01-10-11, 19:52
Και τι σε κρατάει να γυρίσεις πίσω στην GSF; :cool::lol:

Θα το βρούμε το θέμα, μην αγχώνεσαι.

blade_
01-10-11, 19:55
μου φαινεται αργοτερο και αυτο με τη μνημη μου κανει εντυπωση...πριν που εκανε μονο του restore,δε του εφτασε ο χωρος κ διακοπηκε...

riddle3
01-10-11, 20:16
Αυτή τη στιγμή έχω 210MB ελεύθερα. Τελείωσε τις δουλειές σου και καν' του ένα reboot.

Τις google apps μάλλον δεν στις πέρασε ούτε κι εσένα αφού αυτό που έκανες μάλλον είναι του market που στο πετάει αυτόματα.

Fyi στα CM7 gapps, εμπεριέχεται μόνο το market, το google talk και κάποια libs.

Όλα τα υπόλοιπα (maps,youtube,voice search etc) τα κατεβάζετε από το market, με market enabler.

Mouse Potato
01-10-11, 20:42
Fyi στα CM7 gapps, εμπεριέχεται μόνο το market, το google talk και κάποια libs.

Όλα τα υπόλοιπα (maps,youtube,voice search etc) τα κατεβάζετε από το market, με market enabler.

Α δεν το ήξερα. Σε παλαιότερες εκδόσεις θυμάμαι είχε όλο το πακέτο. Ίσως να κάνω και λάθος βέβαια.

blade_
01-10-11, 20:50
και γω θυμαμαι οτι ηταν πακετακι..τεσπα,δεν εχει κ μεγαλη σημασια...μολις τελειωσα το σεταπ...κ ελπιζω να αρχισω να το χαιρομαι λιγο :p

riddle3
01-10-11, 20:50
Α δεν το ήξερα. Σε παλαιότερες εκδόσεις θυμάμαι είχε όλο το πακέτο. Ίσως να κάνω και λάθος βέβαια.

Ναι, στην cm6 και πολύ early cm7 έδιναν το πλήρες πακέτο. Προσωπικά το προτιμώ έτσι, λύνει και το πρόβλημα των "διπλών", όταν έχεις μια εφαρμογή στο /system και τα updates πιάνουν χώρο στο /data.

Και ένα tip για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα χώρου:
Το market στην cm7 "κρατάει" τα downloads στο /data/local/download και μπορεί να φτάσει σε αρκετά mb αναλόγως τι κατεβάζετε. Οπότε αν βλέπετε τον χώρο να μειώνεται επικίνδυνα αυτός είναι ο πρώτος ύποπτος.

blade_
01-10-11, 21:05
παρεμπιπτοντως με τους χαρτες σας εβγαλε καποιο προβλημα?εμενα δε με αφηνει να τους κανω εγκατασταση

........Auto merged post: blade_ πρόσθεσε 8 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα αργότερα ........

δλδ φιλε αυτα πηγαινουν στην εσωτερικη μνημη??μπορουμε να τα σβησουμε αφου τελειωσουν οι εγκαταστασεις?

riddle3
01-10-11, 21:26
παρεμπιπτοντως με τους χαρτες σας εβγαλε καποιο προβλημα?εμενα δε με αφηνει να τους κανω εγκατασταση

........Auto merged post: blade_ πρόσθεσε 8 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα αργότερα ........

δλδ φιλε αυτα πηγαινουν στην εσωτερικη μνημη??μπορουμε να τα σβησουμε αφου τελειωσουν οι εγκαταστασεις?

Ναι, όταν τελειώσουν οι εγκαταστάσεις μπορείς να τα σβήσεις άφοβα.

blade_
01-10-11, 21:41
ευχαριστω..εμενα το data μου το βγαζει τελειως αδειο..παιζει να βλεπω λαθος φακελο?

secjournalist
01-10-11, 21:58
ευχαριστω..εμενα το data μου το βγαζει τελειως αδειο..παιζει να βλεπω λαθος φακελο?

Μάλλον δεν έχεις permissions να δεις το /data. Δοκίμασε ADB ή με κάποιον file explorer που έχει δικαιώματα root.

blade_
01-10-11, 22:01
δοκιμασα κ με Astro κ με τον δικο του..ποιον αλλο να βαλω?

riddle3
01-10-11, 22:04
Root Explorer

blade_
01-10-11, 22:42
ειναι επι πληρωμη ε?χμμμ θα ψαξω κ τις υπολοιπες μηπως κανουν δουλεια.. ευχαριστω :)

pan05
02-10-11, 01:38
Πέρασα και εγώ Ν210. Όλα καλά, αλλά μια ερώτηση: Το drawer (έτσι δε λέγεται το κεντρικό μενού που εμφανίζεται με το πλήκτρο "menu";) αργεί κάπως. Υποψιάζομαι ότι αν βγάλω το transparency του wallpaper, η ταχύτητα θα βελτιωθεί. Γίνεται κάτι τέτοιο; Ή τέλος πάντων κάτι άλλο για να γίνει πιο γρήγορο αυτό το μενού;

Mouse Potato
02-10-11, 01:44
Βάλε LauncherPro (https://market.android.com/details?id=com.fede.launcher) και θα πετάξει.

pan05
02-10-11, 02:01
Μόλις έβαλα και ...πέταξε όντως! Σε ευχαριστώ πολύ.

Συνεχίζεται το testing αλλά μέχρι τώρα όλα παίζουν εξαιρετικά. Ίδωμεν!

Mouse Potato
02-10-11, 02:49
Είναι αρκετά παραμετροποιήσιμος και στο blade ο πιο γρήγορος από αυτούς που έχω δοκιμάσει. Παίξε με τις ρυθμίσεις και φερ' τον στα μέτρα σου.

giatros.net
02-10-11, 11:15
Βάλε LauncherPro (https://market.android.com/details?id=com.fede.launcher) και θα πετάξει.
Σωστόστ :oneup:

Οσο για τα G apps, μπορείς να κατεβάσεις την συμβατή έκδοση μεσω rom manager, στο download rom, κατω κατω θα δεις το header GooGle Apps, 20110811 είναι η τελευταία ;)

pan05
02-10-11, 12:11
Αυτό ρε παιδιά με τη μη λειτουργία του speaker κατά το ringing όταν είναι συνδεδεμένο το handsfree δε διορθώνεται κάπως; Είναι πολύ σημαντικό...

giatros.net
02-10-11, 13:39
Αυτό ρε παιδιά με τη μη λειτουργία του speaker κατά το ringing όταν είναι συνδεδεμένο το handsfree δε διορθώνεται κάπως; Είναι πολύ σημαντικό...
Τι να διορθωθεί...?

blade_
02-10-11, 14:02
πραγματικα τιποτα καλυτερο απο τον launcherpro ειδικα σε αυτο το κινητο...με τον στοκ ολο κολουσε μολις τον περασα ομως τον προ...ολα τελος..

γενικα ευχαριστημενος ειμαι,κατι δε πηγε γενικα καλα με το mybackup και δε μου επανεφερε σωστα καποιες εφαρμογες..η μπαταρια μεσα σε 10 ωρες περιπου σε deep sleep sto 99% αυτου του χρονου,εφαγε 2% μπαταριας...για να δουμε

Mouse Potato
02-10-11, 14:07
Εγώ μόλις έκλεισα 24ωρο με 36% να απομένει. :twisted:

~1 ώρα σερφάρισμα/αναβαθμίσεις εφαρμογών, 30λεπτο τηλέφωνο, κάποια μηνύματα. Πλέον παρατηρώ άλλο φαινόμενο. Η στάθμη μπορεί να πέσει και 2-3% την φορά... Ούτε καν 1-1... :p

Ή τα έχει φτύσει η μπαταρία μου ή κάτι δεν πάει καλά.

blade_
02-10-11, 14:18
30ωρο τηλεφωνο μεσα σε 24 ωρες??ωρε μπραβο .. :p

παιζει να χεις κ θεμα με τη μπαταρια ομως..που θα βρουμε μια μεγαλη γαμωτο..

........Auto merged post: blade_ πρόσθεσε 3 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα αργότερα ........

btw τα stats της μπαταριας μεσω cwm τα διεγραψες?

εγω αυτη τη φορα δεν εκανα τιποτα απο ολα αυτα να δουμε πως θα παει..

αν κ δεν ελπιζω σε τπτ πλεον... :p

Mouse Potato
02-10-11, 14:24
30ωρο τηλεφωνο μεσα σε 24 ωρες??ωρε μπραβο .. :p

oops

παιζει να χεις κ θεμα με τη μπαταρια ομως..που θα βρουμε μια μεγαλη γαμωτο..

Υπάρχουν στο ebay 1500άρες (http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=zte+blade+1500&_sacat=0&_stpos=&LH_BIN=1&_sop=15&gbr=1&_dmpt=PDA_Accessories&_odkw=zte+blade+battery&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313) αλλά θα είναι 1500άρες;

btw τα stats της μπαταριας μεσω cwm τα διεγραψες?

εγω αυτη τη φορα δεν εκανα τιποτα απο ολα αυτα να δουμε πως θα παει..

αν κ δεν ελπιζω σε τπτ πλεον... :p

Τα stats τα διέγραψα μέσω του battery calibration... Ουσιαστικά το ίδιο πράγμα είναι.

blade_
02-10-11, 14:33
τι να τα κανω τα 250 παραπανω..κατι σε διχιλιαρο δε παιζει? :p

στο iphone ειχα κανει αλλαγη με μια 1850 k πραγματικα το κινητο ανανεωθηκε...αφου δε βγηκαν μεχρι τωρα δε βλεπω να βγαινει κατι νεοτερο..θα περιμενω το Honor :p

Mouse Potato
02-10-11, 17:14
Όταν έχω το κινητό συνδεδεμένο με το PC μέσω USB με το που απενεργοποιείται η οθόνη, μετά από 3-4 sec χάνεται και η σύνδεση μετά από μερικά sec χάνει την σύνδεση ανεξαρτήτως κλείσιμου οθόνης.

blade_
02-10-11, 17:22
χανεται απο υπολογιστη?περιεργο..εγω δε δοκιμασα να το συνδεσω σημερα.θα δω αργοτερα

pan05
02-10-11, 17:22
Τι να διορθωθεί...?

Το ότι ακούγεται μόνο μέσα από τα ακουστικά το κουδούνισμα. Ο ήχος των SMS ακούγεται και από το speaker, αλλά ο ήχος κλήσης όχι.

ΥΓ: Έχω τσεκάρει και τις 3 επιλογές που έγραψες σε προηγούμενο μήνυμα.

blade_
02-10-11, 17:24
wtf...ποτε πηγε στην 213???

giatros.net
02-10-11, 18:16
wtf...ποτε πηγε στην 213???
Επίτηδες το κάνουν, για να μας κοινωνικοποιήσουν (έστω και με μοντίφα του τηλεφώνου) και να μη μιζεριάζουμε!!!! :p

blade_
02-10-11, 20:59
δε ξερω...αλλα εγω θα την περασω το βραδυ(αν δε με προλαβει το παλιο ποντικι :p )

Mouse Potato
02-10-11, 21:08
Εγώ την έχω περάσει ήδη από το μεσημέρι.

Βλέπω να λύθηκε και το πρόβλημα με το USB που είχα.

Βέβαια σε ένα 2λεπτο βίντεο από το youtube μου τρώει περίπου 4% μπαταρία... :rolleyes:

petrogazz
02-10-11, 22:09
Το ότι ακούγεται μόνο μέσα από τα ακουστικά το κουδούνισμα. Ο ήχος των SMS ακούγεται και από το speaker, αλλά ο ήχος κλήσης όχι.

ΥΓ: Έχω τσεκάρει και τις 3 επιλογές που έγραψες σε προηγούμενο μήνυμα.

Ναι δυστυχώς είναι ενοχλητικό, ίδωμεν...

Βάζω N213 τώρα, έχουμε λιώσει στο flashάρισμα...

pan05
02-10-11, 22:11
Ναι δυστυχώς είναι ενοχλητικό, ίδωμεν...

Βάζω N213 τώρα, έχουμε λιώσει στο flashάρισμα...

Την πέρασα και εγώ, δυστυχώς δε το διορθώνει το θέμα :(

blade_
03-10-11, 01:31
τι να μας πειτε κ σεις οι νεοπες απο φλασαρισμα :p

mouse,πρεπει να παραγγειλεις καμια μπαταρια..σιγουρα εχεις θεμα..η πηγαινε να στην αλλαξουν στην εγγυηση :p

Mouse Potato
03-10-11, 01:38
Πήρα μια από το ebay. Δεν ελπίζω σε τίποτα το ιδιαίτερο βέβαια... :whistle:

blade_
03-10-11, 01:59
αυτη που λεγαμε?τουλαχιστον να σε πηγαινει 2 μερες ανετα..οχι με την μπριζα αγκαλια...

Mouse Potato
03-10-11, 02:26
Ναι εκείνη. Θα δείξει. Όταν την παραλάβω θα ενημερώσω.

blade_
03-10-11, 02:29
εννοειται

btw

μολις περασα την 213 κ μου γραφει οτι εχω 2.3.7

με την 210 εγραφε ακομα 2.3.5

επιψης ψιλοχαζομαριτσα που δε γραφει ακριβως την εκδοση που εχουμε τερμα κατω

τελος,τα windows πρωτη φορα μου αναγνωρισαν το κινητο σαν blade..εκανε κ καποια εγκατασταση κ το αναγνωρισε σαν συσκευη

kogos
03-10-11, 04:06
αν όλα πάνε καλά, σε λίγες nightlies ακόμα και θα έχουμε στις cm ίδια αυτονομία μπαταρίας με τις leaked based roms τύπου gsf. Και λέω "αν όλα πάνε καλά" γιατί από την zte ούτε φωνή ούτε ακρόαση για την λύση του wifi sleep mode ούτε για source για wifi (kernel module: ar6000.ko) ... αλλά που θα πάει, θα απαντήσουν αφού αναγκαστηκά θα απαντήσουν κάποια στιγμή λόγο GPL and additional rights

Επίσης, δεν θα είναι καθόλου απίθανο να δούμε επίσημη αναβάθμιση της zte σε 2.3, καθώς σε έγινε επίσημο ερώτημα στο swedroid από αντιπρόσωπο της ZTE Σουηδίας:
- Will the zte blade get the upgrade to android 2.3 ?
- we are working on an upgrade to 2.3 for the blade sometime around autumn keep your eyes on www.ztesweden.se
Επομένως, αν το πάρουν οι Σουηδοί, το τσιμπήσαμε κι εμείς... αν και πλέον δεν νομίζω να έχει κανένα νόημα με το source του skate.

blade_
03-10-11, 04:10
ναι εχει καιρο που ειπωθηκε αυτο..για να δουμε..το θεμα ειναι πως το κινητο ακομα κ ετσι λειτουργει κανονικοτατα...οποτε..

vasiliou
03-10-11, 08:38
Στο θέμα περί μπαταρίας είμαι και γω απογοητευμένος... ναι αν αφήσω το κινητό αναμμένο σε μια άκρη θα βγάλει 3-4μέρες... όμως επειδή 3-4μέρες την βδομάδα υπηρετώ την μαμα πατρίδα και εκεί το 3g+gprs πάνε σύννεφο το κινητό στο 6-8ωρο σκαλισμα παπαλα.... με λίγα λόγια φτάνει να το φορτίζω 2-3φορές σε μια μέρα .
Τις μέρες που είμαι εκτός μονάδος 2ήμερο με λίγη χρήση wi-fi μηνύματα κ τηλ.

Τέλος από αυτα που θυμάμαι νομίζω την καλύτερη διαχείριση μπαταρίας την είχε η flb 9-10b

tsavman
03-10-11, 10:44
Στο θέμα περί μπαταρίας είμαι και γω απογοητευμένος... ναι αν αφήσω το κινητό αναμμένο σε μια άκρη θα βγάλει 3-4μέρες... όμως επειδή 3-4μέρες την βδομάδα υπηρετώ την μαμα πατρίδα και εκεί το 3g+gprs πάνε σύννεφο το κινητό στο 6-8ωρο σκαλισμα παπαλα.... με λίγα λόγια φτάνει να το φορτίζω 2-3φορές σε μια μέρα .
Τις μέρες που είμαι εκτός μονάδος 2ήμερο με λίγη χρήση wi-fi μηνύματα κ τηλ.

Τέλος από αυτα που θυμάμαι νομίζω την καλύτερη διαχείριση μπαταρίας την είχε η flb 9-10b

Εσύ θα σωθείς με μια δεύτερη μπαταρία ή αυτοσχέδιο battery pack φτιαγμένο από επαναφορτιζόμενες ΑΑ .
Καλό υπόλοιπο θητείας :oneup:

Οι υπόλοιποι εδώ, φλασάρετε :p
Δεν το κουνώ από την gsf με τίποτα :rofl:

blade_
03-10-11, 11:38
κ καλα κανεις..πετυχες κ καλη εκδοση :)

LIQUID_
03-10-11, 17:20
Καλησπερα κ απο μενα παιδες!
Παραμένω σε CM7 απο την πρωτη βδομαδα λειτουργιας του κινητου μου!

Διαβασα σε ενα post εδω για το launcher pro ...
Το κατεβασα το αντικατεστησα με το ADW και το κινητο ΑΠΛΑ ΠΕΤΑΕΙ!!!!
Σα σφεντονα πηγαινει και με 66 ΜΒ μονο ελευθερου χωρου!

Οσο για τη μπαταρια ..εχω καιρο να γραψω αλλα ακομα μου κραταει 2-3 μερες κατα μεσο ορο!

blade_
03-10-11, 18:05
ειπαμε γι αυτο το κινητο ειναι οτι καλυτερο

εκτος απο το οτι ειναι σφαιρα,τυχαινει να ειναι κ ακριβως του γουστου μου...τελειος

@ ADSLgr.com All rights reserved.