Επιστροφή στο Forum : ZTE Blade
ρε μαγκες τωρα μπορω να το βρω σε καποιο καταστημα ή εχει εξαντληθει;;
απο skroutz δεν παιζει τιποτα:offtopic:
Mouse Potato
03-02-11, 23:31
Μόνο με παραγγελία (αν έχει μείνει stock).
creye μπες στα pm σου σου εχω στειλει
CM 6.1 και σύντομα(; ) CM 7 (http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/331471/rom-cyanogenmod-6-1-beta2-05-feb-11-7-beta1-04-feb-11/):worthy:
83518
MaFiOzOs_GR
05-02-11, 17:39
CM 6.1 και σύντομα(; ) CM 7 (http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/331471/rom-cyanogenmod-6-1-beta2-05-feb-11-7-beta1-04-feb-11/):worthy:
83518
Cyanogen???
Σώπα ρε...
Άτιμη εξεταστική, με έχεις κάνει να χάσω την μπάλα με τις εξελίξεις!! :p
Btw είχα υποσχεθεί ένα mini review της nillkin case για το κινητό και ενώ μου έχει έρθει από την τρίτη ακόμη δεν πόσταρα εντυπώσεις ο άτιμος.... :oops:
Θα ανεβάσω και μερικές φωτογραφίες αργότερα, αλλά εν τάχει η θηκούλα ειναι πολύ καλή και εφαρμόζει στο κινητό άψογα.Δεν το κάνει καθόλου bulky ίσα ίσα που λόγω της υφής της, του βελτιώνει το κράτημα στο χέρι!
Όλα καλά και ωραία, αλλά η θηκούλα έχει ένα πολύ σημαντικό μειονέκτημα.....
Η οπή του φορτιστή δεν είναι αρκετά μεγάλη με αποτέλεσμα να μην εφάπτεται καλά το καλώδιο και με μια μικρή κίνηση μπορεί να βγει!!!!
Δυστυχώς το μοναδικό workaround που έχω σκεφτεί (εκτός από το να χαράξω την θήκη γιατί είναι κρίμα) είναι να βγάζω το κινητό από την θήκη ίσα ίσα για να μπει καλά ο φορτιστής.Με το πέρας της φόρτισης φυσικά το πιέζω ελαφρά και ξαναμπαίνει στην θέση του.....
Αυτά εν συντομία, αναμείνατε και μερικές φωτογραφίες! :cool:
Mouse Potato
05-02-11, 18:47
Εγώ πάντως έχω βολευτεί με την JJ :oops:
@MaFiOzOs_GR με γειά ;)
secjournalist
05-02-11, 20:06
83518
Ενδιαφέρον. Διαφορές από την JJ?
Link για την θήκη JJ? Προστατευτικό για την οθόνη υπάρχει ή παίρνω ένα οποιοδήποτε και το κόβω;
MaFiOzOs_GR
05-02-11, 20:21
Link για την θήκη JJ? Προστατευτικό για την οθόνη υπάρχει ή παίρνω ένα οποιοδήποτε και το κόβω;
H θήκη είναι η Nillkin και η Custom Rom είναι η JJ (Japanese Jellyfish)! :p
Βtw η θήκη έχει και προστατευτικό οθόνης μέσα καθώς και πανάκι καθαρισμού, αλλά εγώ δεν πρόκειται να βάλω κανένα προστατευτικό στην οθόνη....
Mouse Potato
05-02-11, 22:10
H θήκη είναι η Nillkin και η Custom Rom είναι η JJ (Japanese Jellyfish)! :p
Βtw η θήκη έχει και προστατευτικό οθόνης μέσα καθώς και πανάκι καθαρισμού, αλλά εγώ δεν πρόκειται να βάλω κανένα προστατευτικό στην οθόνη....
Παρήγγειλα 2-3 προστατευτικά από το ebay και είναι gg ;)
MaFiOzOs_GR
05-02-11, 22:22
Παρήγγειλα 2-3 προστατευτικά από το ebay και είναι gg ;)
Είχα πάρει ένα προστατευτικό οθόνης της Zagg για το Omnia HD, και ενώ την έκανε μια χαρά την δουλεία του, μου πρόσθετε αρκετή τριβή στην αφή με το δάχτυλο και δεν μ έκανε και πολύ καλή εντύπωση αυτό....
Ε μετά από κάνα δίμηνο που οι άκρες είχαν γεμίσει με σκόνες την ξήλωσα και από τότε χαίρομαι την οθονάρα με το guerilla glass! :cool:
Βέβαια η λεπίδα δεν έχει guerilla glass και άρα θα είναι πιο επιρρεπής σε γρατσουνιές και άλλες φθορές, αλλά προσωπικά προτιμώ να ρισκάρω μια μικρή φθορά και να έχω καλύτερη αίσθηση, από να έχω το προστατευτικό από πάνω.....
Είναι καλύτερη η αίσθηση χωρίς προφυλάξεις, πως να το κάνουμε.... :whistle: :p
Mouse Potato
05-02-11, 22:23
:lol::lol:
Πάντως κι εγώ αυτό φανταζόμουν αλλά η αίσθηση είναι ακριβώς η ίδια... ;)
MaFiOzOs_GR
05-02-11, 22:32
Μπορεί από προστατευτικό σε προστατευτικό να διαφέρει η αίσθηση στην αφή και αυτό μου φαίνεται λογικό! :)
Προς το παρόν εμένα η θηκούλα με υπερκαλύπτει, και έχω και το πανάκι για να να καθαρίζω της δαχτυλιές της οθόνης! :oneup:
long live gorilla glass :cool:
Βέβαια η λεπίδα δεν έχει guerilla glass και άρα θα είναι πιο επιρρεπής σε γρατσουνιές και άλλες φθορές, αλλά προσωπικά προτιμώ να ρισκάρω μια μικρή φθορά και να έχω καλύτερη αίσθηση, από να έχω το προστατευτικό από πάνω.....
Είναι καλύτερη η αίσθηση χωρίς προφυλάξεις, πως να το κάνουμε.... :whistle: :p
συμφωνω απολυτα!
Btw είχα υποσχεθεί ένα mini review της nillkin case για το κινητό και ενώ μου έχει έρθει από την τρίτη ακόμη δεν πόσταρα εντυπώσεις ο άτιμος.... :oops:
Αμα θα πω τιποτα για τα ταχυδρομεια της Καβαλας θα ειμαι κακος..
MaFiOzOs_GR
06-02-11, 15:01
Αμα θα πω τιποτα για τα ταχυδρομεια της Καβαλας θα ειμαι κακος..
Ακόμη δεν σου ήρθε;;;;; :blink: :blink: :whip:
Τι μέρα σου έγινε dispatched??
Εμένα 17/1 και ήρθε 2/2.
........Auto merged post: MaFiOzOs_GR πρόσθεσε 63 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Και οι φωτογραφίες (http://img121.imageshack.us/g/06022011013.jpg/) που υποσχέθηκα..... :cool:
κανα νεο για την 2.2 απο την wind ???
MaFiOzOs_GR
06-02-11, 22:44
κανα νεο για την 2.2 απο την wind ???
Η επίσημη θέση της Wind που απέσπασε το techblog.gr, είναι για αναβάθμιση στα τέλη Μαρτίου.... ;)
ρε μαγκες τωρα μπορω να το βρω σε καποιο καταστημα ή εχει εξαντληθει;;
απο skroutz δεν παιζει τιποτα:offtopic:
Σε κατάστημα της wind μου είπαν ότι θα γίνει νέα παραλαβή στο τέλος Φεβρουαρίου.
Δεν τους εμπιστεύομαι (στο συγκεκριμένο κατάστημα) οπότε καλό θα είναι αν υπάρχει ίδια πληροφόρηση και από αλλού να αναφερθεί στο forum για να μην περιμένουμε άδικα.
Η επίσημη θέση της Wind που απέσπασε το techblog.gr, είναι για αναβάθμιση στα τέλη Μαρτίου.... ;)
ελεος... τελη δεκεμβριου μετα τελη ιανουαριου μετα τελη φεβρουαριου τωρα τελη μαρτιου..
MaFiOzOs_GR
06-02-11, 23:33
ελεος... τελη δεκεμβριου μετα τελη ιανουαριου μετα τελη φεβρουαριου τωρα τελη μαρτιου..
Υπάρχουν αξιόπιστες custom rom με 2.2 από τις αρχές Δεκεμβρίου, για τους ανυπόμονους.... :cool:
Υπάρχουν αξιόπιστες custom rom με 2.2 από τις αρχές Δεκεμβρίου, για τους ανυπόμονους.... :cool:
αμα ηταν δικια μου συσκευη νο προμπλεμ για την συσκευη της αδερφης μου
Σε κατάστημα της wind μου είπαν ότι θα γίνει νέα παραλαβή στο τέλος Φεβρουαρίου.
Δεν τους εμπιστεύομαι (στο συγκεκριμένο κατάστημα) οπότε καλό θα είναι αν υπάρχει ίδια πληροφόρηση και από αλλού να αναφερθεί στο forum για να μην περιμένουμε άδικα.
Μην ανησυχείς! Μία από τα ίδια! Σε 3 καταστήματα της περιοχής μου πήγα και μου είπαν όλοι ότι γύρω στα τέλη του Φλεβάρη θα το έχουν, εκτός από ένα κατάστημα που μου είπε πως ίσως(!) το παραλάβουν γύρω στις 21-22/02! Χαμός έγινε με την συγκεκριμένη συσκευή πάντως! Και εγώ θα περιμένω πολύ ακόμα απ'ότι φαίνεται...
Ακόμη δεν σου ήρθε;;;;; :blink: :blink: :whip:
Τι μέρα σου έγινε dispatched??
Εμένα 17/1 και ήρθε 2/2.
........Auto merged post: MaFiOzOs_GR πρόσθεσε 63 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Και οι φωτογραφίες (http://img121.imageshack.us/g/06022011013.jpg/) που υποσχέθηκα..... :cool:
Εγω 17/1 και ηρθε ΣΗΜΕΡΑ. Παλι καλα να λεμε δηλαδη..
Εντυπωσεις? Απιστευτη ειναι! Δεν το περιμενα να με εντυπωσιασει τοσο μια θηκη :p
Την πηρα σε μαυρο και κατι μου λεει οτι αυτο ηταν η καταδικη μου να κανω κι εγω ενα mini review :p
MaFiOzOs_GR
07-02-11, 15:23
Εγω 17/1 και ηρθε ΣΗΜΕΡΑ. Παλι καλα να λεμε δηλαδη..
Εντυπωσεις? Απιστευτη ειναι! Δεν το περιμενα να με εντυπωσιασει τοσο μια θηκη :p
Την πηρα σε μαυρο και κατι μου λεει οτι αυτο ηταν η καταδικη μου να κανω κι εγω ενα mini review :p
:p
Ωραίος μεγιά! :oneup:
Τελικά μπαίνει καλά το micro usb ή μου στείλανε σκάρτο κομμάτι;;; :p
Ωραίος μεγιά! :oneup:
Τελικά μπαίνει καλά το micro usb ή μου στείλανε σκάρτο κομμάτι;;; :p
Μπα, δεν ειναι απολυτη η εφαρμογη του usb, το ειδα αφ οτου την εβαλα και ηθελα να το ρωτησω κιολας :p
Κατα τα αλλα η θηκη ειναι ομορφη και δεν σου χαλαει την αισθηση του κινητου στο χερι σου. Ισα ισα, το αντιθετο.
Ο protector απο την αλλη, καταστροφη.. Δεν προσεξα τα μικρα κομματακια που ειχε στον αισθητηρα φωτος και στο ακουστικο και την ωρα που τον περνουσα, βγηκαν, πηρε σκονη και το εκανα σαλατα.. Ειχα παρει 2 θηκες, τη 2η για δωρο και αναγαστικά χρησιμοποιησα τον 2ο protector.
Με βλεπω να την βαζω αγγελια την 2η θηκη. Θα βαλω μεσα και το πανακι και το βουρτσακι, μιας και εχω ηδη ενα σετ.. Κριμα.. :sorry:
Mouse Potato
07-02-11, 16:10
Έχεις pm... :p
Δεν ξέρω αν θα του έβαζα θήκη... Μπαίνει τόσο γλυκά στην τσέπη...
MaFiOzOs_GR
07-02-11, 16:17
@cmaniac
Σε παραπέμπω λίγο παραπάνω για να διαβάσεις την γνώμη μου για τα screen protectors! :p
@Mouse Poteto
Και με την θηκούλα μια χαρά γλιστράει στην τσέπη! :cool: :whistle:
Άμα δεν είχε το θεματάκι με το USB, η θήκη θα ήτανε must buy! Τώρα είναι απλά πολύ καλή αλλά από ότι βλέπω έγινε sold out (http://www.netimes.com/shop/fiexible-skin-case-screen-protector-set-for-zte-v880-orange-san-francisco-p-3010.html?cPath=792_793) στο μαγαζάκι οπότε όποιος θέλει την ίδια ατύχησε προς το παρόν! :p
Σε παραπέμπω λίγο παραπάνω για να διαβάσεις την γνώμη μου για τα screen protectors! :p
Σ ενδιαφερει να σου κανω δωρεαν firmware upgrade στο thomson σου για να μου δωσεις τον protector που δεν χρειαζεσαι, ωστε να παει πληρες το δωρο?? Ε? Ε? :p
MaFiOzOs_GR
07-02-11, 16:38
Χεχε ενδιαφέρον προσφορά αλλά, I'm all set!! (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=3820270#post3820270) :p
Mouse Potato
07-02-11, 16:46
Όποιος θέλει screen protector για το blade του ας πάρει αυτά (http://cgi.ebay.com/3-CLEAR-LCD-Screen-Protector-Guard-Flim-for-ZTE-Blade_W0QQitemZ250742758949QQcategoryZ20336QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3911.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D1% 26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D6919222661586155204#ht_2720wt_954) και θα με θυμηθεί.
Εκτός του ότι κανείς δεν κατάλαβε ότι είχα screen protector η αίσθηση είναι ακριβώς ίδια (ίσως και καλύτερη) από την πλαστική οθόνη του κινέζου. Εκπληκτικό screen protector. Μια ματιά στην περιγραφή θα σας πείσει.
ΥΓ: Στο China τώρα έχουν National Holiday (μέχρι και τις 10 του μηνός) και οι παραγγελίες/αποστολές έχουν σταματήσει στους περισσότερους.
Χεχε ενδιαφέρον προσφορά αλλά, I'm all set!! (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=3820270#post3820270) :p
Φτου, δεν επιασε :p
Τελικα, για να το φορτισεις χωρις να διαλυσεις την μπαταρια, πρεπει να σηκωσεις τη θηκη για να μπει η USB κανονικα χωρις να βγαινει με το παραμικρο... Not Good, but I can cope with that. Του κανει καλο κιολας, γιατι ως γνωστον ζεσταινεται οταν φορτιζει.
ΥΓ: Στο China τώρα έχουν National Holiday (μέχρι και τις 10 του μηνός) και οι παραγγελίες/αποστολές έχουν σταματήσει στους περισσότερους.
Μαλιστα, φανταζομαι γι αυτο δεν μου βγηκε αυτο το αποτελεσμα στην αναζητηση που εκανα για ZTE Blade.
Θα μπουν στα υπ οψιν, ισως τις παρω απο τωρα, ωστε να τα στειλει με το που τελειωσει η siesta ;)
καπου ειχα διαβασει, οτι αν το καπακι της μπαταριας δεν εφαπτεται τελεια κατα το κλεισιμο, μπορουμε να σφιξουμε τις βιδες του κινητου. Προσπαθησα, αλλα δεν βρηκα κατσαβιδι να κανει.
Το εχει δοκιμασει κανεις με επιτυχια?
Η λεπίδα όλο και πιο value for money γίνεται όσο περνάει ο καιρός...
83583
:closed:
MaFiOzOs_GR
07-02-11, 19:35
:respekt: :respekt: :respekt:
απαιτεί να λήξει η εξεταστική του άμεσα για να ασχοληθεί με πιο σημαντικά πράγματα! :p
Από ότι διάβασα πρέπει να είναι πολύ buggy η cyanogen προς το παρόν, ε; :hmm:
:respekt: :respekt: :respekt:
Από ότι διάβασα πρέπει να είναι πολύ buggy η cyanogen προς το παρόν, ε; :hmm:
Για rom 4 ημερών,σε καρά-beta φάση(μην σου πω και alpha:p) πετάει.
Σε κανα μήνα πιστεύω θα είναι πλήρως λειτουργική.
Ειδικά άμα βγει και official(:bless: ) τότε για πολλά :worthy: η λεπίδα.
Παιδιά συνχρονισμός με επαφές πως γίνετα?
Με το joy συνχρόνιζα με το pc suite και outlook
Εδώ δε βγάζω άκρη
Mercyful_Fate_666
08-02-11, 14:11
Σήμερα ήρθε και εμένα στα χέρια μου (μεταχειρισμένο 1.5 μήνα, άψογο, μόλις 115 ευρώ :up::up: ).
Η οθόνη του είναι όντως πολύ καλή για τα λεφτά του. Βέβαια ως κάτοχος iPhone δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα, αλλά αν σκεφτεί κανείς το κόστος τότε είναι εξαιρετική επιλογή.
Εγώ το θέλω περισσότερο ως testing device για Android development, αλλά για τυχόν απορείες και ερωτήσεις να είστε σίγουροι ότι θα τα ξαναπούμε. :twisted: :p
Παιδιά συνχρονισμός με επαφές πως γίνετα?
Με το joy συνχρόνιζα με το pc suite και outlook
Εδώ δε βγάζω άκρη
Σε όλα τα android κινητά μπορείς να συγχρονίζεις τις επαφές του τηλεφώνου με τις επαφές του λογαριασμού gmail.
Ρυθμίσεις
Λογαριασμοί
Προσθήκη λογαριασμού
Google
Μετά ότι αλλάζεις στο τηλέφωνο αλλάζει και στο gmail και το αντίστροφο.
Το χρησιμοποιώ στο Defy και είναι τρομερά εξυπηρετικό.
Συγχρονίζει επαφές, ημερολόγιο και mail
@$%@$%%$
Κρασαρουν ολα στην CM7.. Πεταει unexpected errors πριν καν φορτωσει το οτιδηποτε.. :down: (Ναι, το flash-αρα :p)
Φανταζομαι εχει να κανει με το οτι δεν εκανα το repartition για να μεγαλωσει η ram.
Με την CM6 ολα οπως αναμενονταν, τωρα θα δω τι γινεται και με την Jellyfish..
MaFiOzOs_GR
09-02-11, 15:42
Καλά ρε τρελέ, κατευθείαν στα βαθιά πήγες;;; :p :whip:
ASAP Ουγγρικη ρομ για 512MB Ram + JJ Rls 9 και αύριο με τον κηδεμόνα σου! :p
αύριο με τον κηδεμόνα σου! :p
Να γραψω και 100 φορες "Δεν θα ξαναπερασω CM7 πριν τον Μαφιοζο"? :lol:
καπου ειχα διαβασει, οτι αν το καπακι της μπαταριας δεν εφαπτεται τελεια κατα το κλεισιμο, μπορουμε να σφιξουμε τις βιδες του κινητου. Προσπαθησα, αλλα δεν βρηκα κατσαβιδι να κανει.
Το εχει δοκιμασει κανεις με επιτυχια?
Για ποιες βίδες ακριβώς μιλάς;
θα δω τι γινεται και με την Jellyfish..
Τελικα δεν ειδα τι γινεται με την Jellyfish (γιατι oυσιαστικα το clockwork το περασα για να flashαρω την 2.3, κατι που μαλλον δεν θα δουμε ποτέ απο την ZTE ;) ), αλλα αρχισα να ασχολουμαι με το να κανω την CM7 να δουλευει. Εβγαλα μερικες εφαρμογες (σχεδον το αδειασα :p ) απο το zip της rom και φορτωσε κανονικα στο τελος. :cool:
Ελπιζω αποψε να δωσουν νεο build απ το modaco και να λυθει το προβλημα με τις λευκες οθονες. Το προβλημα αυτο περιγραφεται ως λευκες οθονες καθε φορα που αλλαζεις μενου, κατι σαν transition effect που δεν απενεργοποιειται με το να βγαλεις τα effects απ το μενου. Βεβαια μονο με εφε δεν μοιαζει, γιατι απλα ο χρηστης βλεπει μια ωραιοτατη λευκη οθονη για περιπου 0.5-1 δευτερολεπτο. More on CM7 soon :oneup:
Ελπιζω αποψε να δωσουν νεο build απ το modaco και να λυθει το προβλημα με τις λευκες οθονες. Το προβλημα αυτο περιγραφεται ως λευκες οθονες καθε φορα που αλλαζεις μενου, κατι σαν transition effect που δεν απενεργοποιειται με το να βγαλεις τα effects απ το μενου. Βεβαια μονο με εφε δεν μοιαζει, γιατι απλα ο χρηστης βλεπει μια ωραιοτατη λευκη οθονη για περιπου 0.5-1 δευτερολεπτο. More on CM7 soon :oneup:
Και εγώ πλέον αυτό περιμένω για να γίνει "αρκετά" λειτουργική η 2.3.
(Αν δεν το έχεις ήδη κάνει) Πέρνα αυτόν (https://market.android.com/details?id=com.moo.android.launcher.gingerbread) τον launcher.
R12 modaco is out
http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/324786/oled-tft-09-feb-r12-modaco-custom-froyo-rom-download-online-kitchen/
Ελπιζω αποψε να δωσουν νεο build απ το modaco και να λυθει το προβλημα με τις λευκες οθονες.
Λύθηκε (http://android.modaco.com/index.php?s=&showtopic=331471&view=findpost&p=1597395).
Όλη (http://android.modaco.com/index.php?s=&showtopic=331471&view=findpost&p=1597447)η ρομ με όλα τα fixes
Τελικα, ο λογος που δουλεψε η CM7 δεν ηταν το οτι αφαιρεσα καποια πραγματα απο τα apps του zip της Rom, αλλα το οτι ξεχασα να κανω wipe τα δεδομενα τα οποια υπηρχαν απο την CM6 πριν περασω την Cm7. Οποιαδηποτε προσπαθεια μου να περασω την CM7 διαγραφοντας τα δεδομενα απο την CM6 με οδηγουσε σε αλλεπαλληλα errors κατα την εκκινηση του λειτουργικου.
Μαλιστα, μεταξυ αυτων, κολλουσε ο setup wizard, τα google apps (gapps) αλλα και αλλες εφαρμογες που ξεκινουσαν κατα την εκκινηση του λειτουργικου, χωρις μα μπορω να κανω το οτιδηποτε, απλα εχοντας την δυνατοτητα να κανω "force close" στις εφαρμογες και μετα απο πολλα close μπορουσα και να κανω επανεκκινηση η κλεισιμο του κινητου μεσα απο το menu.
Αλλοκοτα πραγματα, βασικα γνωστες linux καταστασεις :p
Ρε παίδες, επειδή τα έπαιξε η συσκευή μου και πρέπει αναγκαστικά να πάρω νέα συσκευή σήμερα, το αργότερο άυριο και επειδή μάλλον λέω για το blade, ήθελα να ρωτήσω την αναβάθμιση σε android 2.2 ή 2.3 θα την δίνει η WIND ή ο επίσημος αντιπρόσωπος της ΖΤΕ?
Και επιπλέον, η επίσημη 2.2 θα διορθώνει και το θέμα της μνήμης?
@ ADSLgr.com All rights reserved.