PDA

Επιστροφή στο Forum : ZTE Blade

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47

blade_
02-01-12, 15:27
κοιτα

βαση προσωπικης εμπειριας ειμαι σε γενικες γραμμες ικανοποιημενος

δλδ επεφτε αισθητα η διαρκεια της δικης του μπαταριας κ με τη αλλαγη ειχα διαφορες
παραδειγμα ,αλλαζω στο 3G Μου μπαταρια(εγχειρηση κανονικα) και το τηλεφωνο μεταμορφωθηκε.με αρκετη χρηση ιντερνετ,data always on,λιγο σερφαρισμα μηνυματα ομιλια,3G μονιμα,εβγαζε υπερανετα 2 24ωρα

Tiven
05-01-12, 14:23
παραδειγμα ,αλλαζω στο 3G Μου μπαταρια(εγχειρηση κανονικα) και το τηλεφωνο μεταμορφωθηκε.με αρκετη χρηση ιντερνετ,data always on,λιγο σερφαρισμα μηνυματα ομιλια,3G μονιμα,εβγαζε υπερανετα 2 24ωρα

τι εννοείς; απλά άλλαξες μπαταρία με κάποια μεγαλύτερη;

Geocheats2
05-01-12, 15:10
Δε με πείθει.
Και αυτό όχι γιατί την έχω δοκιμάσει, αλλά γιατί γνωρίζω ότι είναι αδύνατο δύο μπαταρίες ίδιου φυσικού μεγέθους να έχουν μεγάλη διαφορά χωρητικότητας. Είναι καθαρά χημική η αιτία, δεν "χωράει" περισσότερη ενέργεια. Άντε, διαφορές 50-100mAh είναι πιθανές.. αλλά εδώ μιλάμε για 350mAh παραπάνω (1250 έχει η μπαταρία του blade).
Αν η μπαταρία σου έχει πρόβλημα, αγόρασέ την σαν αντικαταστάτη, απλά μην περιμένεις περισσότερη διάρκεια.

Μια χαρά κρατάει η μπαταρία βέβεα το φορτίζω κάθε βράδυ οπότε δεν την φτάνω και στα όρια της.
Είχε ο γείτονας ένα glowfish. και τι είχαν κάνει οι τύποι είχαν μεγαλώσει το πλαστικό κατά 2 χιλιοστά περίπου και είχαν βάλει σχεδόν διπλάσιας χωρητικότητας μπαταρία, ένα τέτοιο πρέπει να φτιάξουν και για το blade

blade_
05-01-12, 15:55
τι εννοείς; απλά άλλαξες μπαταρία με κάποια μεγαλύτερη;
ναι ,συγνωμη,με μια μεγαλυτερη 1800

τωρα το ποσο κ τι ηταν πραγματικα δε ξερω

παντως την πηρα απο πωλητη με αριστο feedback ,ακριβοτερη απο αλλες κ μου βγηκε λουκουμι

shadow_1986
05-01-12, 16:59
Δε με πείθει.
Και αυτό όχι γιατί την έχω δοκιμάσει, αλλά γιατί γνωρίζω ότι είναι αδύνατο δύο μπαταρίες ίδιου φυσικού μεγέθους να έχουν μεγάλη διαφορά χωρητικότητας. Είναι καθαρά χημική η αιτία, δεν "χωράει" περισσότερη ενέργεια. Άντε, διαφορές 50-100mAh είναι πιθανές.. αλλά εδώ μιλάμε για 350mAh παραπάνω (1250 έχει η μπαταρία του blade).
Αν η μπαταρία σου έχει πρόβλημα, αγόρασέ την σαν αντικαταστάτη, απλά μην περιμένεις περισσότερη διάρκεια.

Το φυσικό μέγεθος όμως της μπαταρίας είναι σίγουρο ότι επιτρέπει μέγιστη χωρητικότητα 1250mAh;

Tiven
05-01-12, 17:25
ναι ,συγνωμη,με μια μεγαλυτερη 1800

τωρα το ποσο κ τι ηταν πραγματικα δε ξερω

παντως την πηρα απο πωλητη με αριστο feedback ,ακριβοτερη απο αλλες κ μου βγηκε λουκουμι

και γω για το lg μου τσίμπησα 2 μαζί με φορτιστή και αν και ήταν 6 γραμμάρια λιγότερο, καλές φαίνονται. Θα δούμε και μετά από 1-2 μήνες που αρχίζεις να βλέπεις πραγματικά πόσο αντέχει η μπαταρία

tsavman
05-01-12, 18:26
Το φυσικό μέγεθος όμως της μπαταρίας είναι σίγουρο ότι επιτρέπει μέγιστη χωρητικότητα 1250mAh;

Θα εμπιστευτώ την χωρητικότητα που ανακοινώνει η ZTE στις μπαταρίες της και όχι τι λέει ο κάθε έμπορας ;)

Μεταξύ δύο μπαταριών ίδιου τύπου (λιθίου) και μεγέθους, μην περιμένεις μεγάλες διαφορές. Διαφορά ίσως δεις αν η μπαταρία σου είναι ήδη εξαντλημένη, που όσο να'ναι, σε σχέση με μια φρέσκια ίδιας χωρητικότητας, θα είναι.

blade_
06-01-12, 02:09
αμα τσιμπησετε τπτ καλο για το ζτε μας πειτε..με ενδιαφερει..

cmaniac
20-01-12, 22:37
CM9 :up:

MaFiOzOs_GR
20-01-12, 22:52
CM9 :up:

Πως τις πετάς τέτοιες βόμβες μέσα στην εξεταστική;; :p

Τι status έχει; Την πέρασες; :twisted:

δηλώνει ότι το πτυχίο μπορεί να περιμένει λίγο ακόμα.... :p

cmaniac
20-01-12, 23:15
Άσε, ένα περίεργο πράγμα, κάθε εξεταστική όλο κάτι γίνεται :whistle:

Τι να κάνω που ήθελα παγωτό :p

Κάμερα δεν δουλεύει, το market μου κάνει κάτι νερά (υποψιάζομαι οτι φταίει το partition table που δεν έχει cache - διορθώνεται με TPT), και Wifi Hotspot δεν έχουμε. Επίσης μένει το wifi ανοιχτό και τρώει μπαταρία μέχρι τέλους, αν δεν το κλείσεις χειροκίνητα (το ρυθμισα από το advanced menu για να μην μένει ανοιχτό, αλλά δεν φαίνεται να κατάλαβε τι του πα να κάνει :p ).

Κατά τα άλλα, η 4 μάλλον φέρνει το android στην ωρίμανση και είναι μάλλον το θετικότερο απ'όλα :oneup:

vasiliou
20-01-12, 23:21
Πηρα το Blade και 1 μηνά μετα ειχα εξεταστική Ιανουαριου και πειραματιζόμουν με 2.2, μετα την εξεταστική Ιουνιου είχαμε τις 2.3 beta, και το Σεπτεμβρίου ειχαμε 2.3 για τα καλα...
Τωρα που έχω το πτυχίο παω για παγωτό :D αχ αυτα ειναι zte σαν το νουνου την νιώθω, μεγαλώνει μεγαλώνει μελετηρά παιδιά

pan05
20-01-12, 23:22
Δε ξέρω αν παρακολουθείτε τις εξελίξεις στο modaco, αλλά έχει βγει ένας kernel για CM7 που υποστηρίζει undervolt σε συχνότητες λειτουργίας < 480 MHz.

Γράφουν ότι τα αποτελέσματα από πλευράς διάρκειας μπαταρίας είναι εντυπωσιακά.

Την έχω φορέσει από χθες και τα πρώτα στοιχεία όντως δείχνουν ότι σε stand by το κινητό καταναλώνει πραγματικά ελάχιστη ενέργεια.

cmaniac
21-01-12, 15:45
Πηρα το Blade και 1 μηνά μετα ειχα εξεταστική Ιανουαριου και πειραματιζόμουν με 2.2, μετα την εξεταστική Ιουνιου είχαμε τις 2.3 beta, και το Σεπτεμβρίου ειχαμε 2.3 για τα καλα...
Τωρα που έχω το πτυχίο παω για παγωτό :D αχ αυτα ειναι zte σαν το νουνου την νιώθω, μεγαλώνει μεγαλώνει μελετηρά παιδιά

:lol:

Λοιπόν έκανα κι άλλα τεστ, ήθελε όντως TPT γιατί τα 160MB δε φτάνουν ούτε για ζήτω ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1258855 v10 Stock) συν οτι χρειάζεται και cache partition για να δουλέψει το market.

Το Wifi κλείνει, ευτυχώς οπότε όλα καλά, το ηχείο του κινητού μένει ανοιχτό μετά από κάθε ήχο για 5-6 δευτερόλεπτα και δεν είναι καλό γιατί καταναλώνει μπαταρία οπότε όποιος την βάλει καλό είναι να μην έχει touch sounds ανοιχτά, κάμερα είπαμε δεν δουλεύει για κανένα λόγο, video δεν παίζει επίσης (υπάρχει ένα θέμα με τους drivers του Adreno chip - δυστυχώς αν δεν βγάλει κάποιος κατασκευαστής σε κινητό με παρόμοια χαρακτηριστικά ROM με ICS, θα παιδευτούμε πολύ με αυτό - περιμένουν τα παιδιά την SE μπας και βγάλει για το X8 ή την ZTE να δώσει ICS (πάρα πολύ δύσκολο)) ή μπορούμε να πούμε οτι παίζει με 2-3fps..

Άλλο τίποτα δεν είδα. Χρησιμοποίησα τη ROM του TomG (alpha5 Fix2), ενώ είδα σήμερα έβγαλε και ο Burstlam νέα έκδοση.

Γενικά υπάρχει κινητικότητα! Αρρώστεια το blade. Του πήρα και ένα 3M protector (είδα οτι οικονομικά δεν θα πάμε πουθενά, οπότε έκανα επένδυση ζωής :lol: ), ενώ περιμένω και λευκά ακουστικά in-ear China Town guarantee :p

Δε ξέρω αν παρακολουθείτε τις εξελίξεις στο modaco, αλλά έχει βγει ένας kernel για CM7 που υποστηρίζει undervolt σε συχνότητες λειτουργίας < 480 MHz.

Γράφουν ότι τα αποτελέσματα από πλευράς διάρκειας μπαταρίας είναι εντυπωσιακά.

Την έχω φορέσει από χθες και τα πρώτα στοιχεία όντως δείχνουν ότι σε stand by το κινητό καταναλώνει πραγματικά ελάχιστη ενέργεια.

Είναι το μόνο εύκολο να το κάνουν σε όλους τους πυρήνες του Android, εφ' όσον δεν κολλάει ;)

blade_
21-01-12, 21:20
μπορει να δωσει καποιος λινκ κατευθειαν?για να τον κατεβασω απ το κινητο :)

........Auto merged post: blade_ πρόσθεσε 2 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα αργότερα ........

:lol:

Λοιπόν έκανα κι άλλα τεστ, ήθελε όντως TPT γιατί τα 160MB δε φτάνουν ούτε για ζήτω ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1258855 v10 Stock) συν οτι χρειάζεται και cache partition για να δουλέψει το market.

Το Wifi κλείνει, ευτυχώς οπότε όλα καλά, το ηχείο του κινητού μένει ανοιχτό μετά από κάθε ήχο για 5-6 δευτερόλεπτα και δεν είναι καλό γιατί καταναλώνει μπαταρία οπότε όποιος την βάλει καλό είναι να μην έχει touch sounds ανοιχτά, κάμερα είπαμε δεν δουλεύει για κανένα λόγο, video δεν παίζει επίσης (υπάρχει ένα θέμα με τους drivers του Adreno chip - δυστυχώς αν δεν βγάλει κάποιος κατασκευαστής σε κινητό με παρόμοια χαρακτηριστικά ROM με ICS, θα παιδευτούμε πολύ με αυτό - περιμένουν τα παιδιά την SE μπας και βγάλει για το X8 ή την ZTE να δώσει ICS (πάρα πολύ δύσκολο)) ή μπορούμε να πούμε οτι παίζει με 2-3fps..

Άλλο τίποτα δεν είδα. Χρησιμοποίησα τη ROM του TomG (alpha5 Fix2), ενώ είδα σήμερα έβγαλε και ο Burstlam νέα έκδοση.

Γενικά υπάρχει κινητικότητα! Αρρώστεια το blade. Του πήρα και ένα 3M protector (είδα οτι οικονομικά δεν θα πάμε πουθενά, οπότε έκανα επένδυση ζωής :lol: ), ενώ περιμένω και λευκά ακουστικά in-ear China Town guarantee :p

Είναι το μόνο εύκολο να το κάνουν σε όλους τους πυρήνες του Android, εφ' όσον δεν κολλάει ;)

γενικα νομιζω δεν τα παμε πολυ καλα στο παγωτο εξου κ δεν εξελισσεται για το blade μας...

cmaniac
23-01-12, 16:29
γενικα νομιζω δεν τα παμε πολυ καλα στο παγωτο εξου κ δεν εξελισσεται για το blade μας...

Τι δεν κάνει; :scratch

blade_
23-01-12, 17:40
δε ξερω,μου δινει την εντυπωση οτι ειναι αρκετα laggy ακομα για να την περασω..εσυ εισαι ευχαριστημενος γενικα?

cmaniac
23-01-12, 18:22
Με το build του TomG έχω μπαταρία 2 μέρες σε μέρος χωρίς σήμα ουσιαστικά, με τις κλήσεις δεν έχω προβλήματα, sms οκ, μόνο video και φωτό δεν βγάζει (ούτε παίζει vid) και το Gps δεν το έχω δοκιμάσει για να είμαι ειλικρινής.

Πολύ μπροστά το Android 4 πάντως. Κυρίως το side sliding στο notification bar.. όλα τα λεφτά!

blade_
23-01-12, 19:05
χμμ λες?

tsavman
23-01-12, 21:03
Την παλεύουν τα 600Mhz με ICS καλά;

blade_
25-01-12, 23:59
περασα τον καινουριο undervolted kernel και ειμαι περιεργος να δω εντυπωσεις

ακουσα κατι για 10% την ημερα με νορμαλ χρηση

MaFiOzOs_GR
26-01-12, 00:03
περασα τον καινουριο undervolted kernel και ειμαι περιεργος να δω εντυπωσεις

ακουσα κατι για 10% την ημερα με νορμαλ χρηση

Whoooot?? :blink:

Άρα αυτό σημαίνει 7 μέρες αυτονομία στο νερό;;

Και 4 στο νερό να πάει, είναι σοβαρός λίγος για μετάβαση από GSF σε CM7!! :cool:

Geocheats2
26-01-12, 00:48
Δηλαδή η cpu τρέχει πάντα στα 480 και λιγότερο?

MaFiOzOs_GR
26-01-12, 01:02
Δηλαδή η cpu τρέχει πάντα στα 480 και λιγότερο?

Λογικά απλά θα ρίχνει το voltage του επεξεργαστή για μικρότερη κατανάλωση σε όλες τις συχνότητες.

blade_
26-01-12, 01:27
Whoooot?? :blink:

Άρα αυτό σημαίνει 7 μέρες αυτονομία στο νερό;;

Και 4 στο νερό να πάει, είναι σοβαρός λίγος για μετάβαση από GSF σε CM7!! :cool:

χλωμο το βλεπω για τοσο,αλλα πιστευω(ελπιζω δλδ :p ) να με παει κανα τριημερο

kandilak
26-01-12, 11:25
Λογικά απλά θα ρίχνει το voltage του επεξεργαστή για μικρότερη κατανάλωση σε όλες τις συχνότητες.
Ρίχνει το voltage του επεξεργαστή όταν αυτός δουλεύει σε συχνότητες χαμηλότερες των 480mhz. Πάνω από τα 480mhz δουλεύει χωρίς undervolting.

tsavman
26-01-12, 12:26
Ρίχνει το voltage του επεξεργαστή όταν αυτός δουλεύει σε συχνότητες χαμηλότερες των 480mhz. Πάνω από τα 480mhz δουλεύει χωρίς undervolting.

Undervolt δηλαδή, σε συνδυασμό και με ένα ήπιο underclock (ή έστω max τα 600Μhz), σας βλέπω μια χαρά ρε κουφάλες! :adslgr:

Mouse Potato
26-01-12, 13:03
Από τότε που αποχωρίστηκα το Blade και πήγα στο Optimus, η πρίζα του ρεύματος μου έχει γίνει εφιάλτης. Βλέπω αυτονομίες >24 ωρών και χαίρομαι. :p

MaFiOzOs_GR
26-01-12, 13:16
Εμ ήθελες και συ διπύρινο.... :p

Εγώ που αναμένω το Galaxy S αναρωτιέμαι τι αυτονομία θα δω... :whistle:

Mouse Potato
26-01-12, 13:24
Εμ ήθελες και συ διπύρινο.... :p

Εγώ που αναμένω το Galaxy S αναρωτιέμαι τι αυτονομία θα δω... :whistle:

Στα 240 του κουτιού ήταν πειρασμός... :(

MaFiOzOs_GR
26-01-12, 13:28
Στα 240 του κουτιού ήταν πειρασμός... :(

240 ε?? Not bad! :cool:
Εγώ βρήκα το S με 180€ του κουτιού και δεν αντιστάθηκα και πολύ.... :oops:

Mouse Potato
26-01-12, 13:31
240 ε?? Not bad! :cool:
Εγώ βρήκα το S με 180€ του κουτιού και δεν αντιστάθηκα και πολύ.... :oops:

Με γεια και καλούς έρωτες με τις πρίζες! :p

Με την ICS και το Blade τι γίνεται; Αξίζει να την περάσω; Η συσκευή τώρα χρησιμοποιείται από τον πατέρα μου και θέλω κάτι πολύ σταθερό και γρήγορο (όπως η GSF). Έχουμε κάποια εξέλιξη από κάποια άλλη ROM;

tsavman
26-01-12, 13:33
Με γεια και καλούς έρωτες με τις πρίζες! :p

Με την ICS και το Blade τι γίνεται; Αξίζει να την περάσω; Η συσκευή τώρα χρησιμοποιείται από τον πατέρα μου και θέλω κάτι πολύ σταθερό και γρήγορο (όπως η GSF). Έχουμε κάποια εξέλιξη από κάποια άλλη ROM;

Εγώ το blade το έδωσα στη σίστερ με GSF. Δεν ήθελα να με ζαλίζει συνέχεια "γιατί αυτό, και γιατί το άλλο" :whistle:;)

biller
26-01-12, 13:35
Ολες οι 2.3 ειναι πανω κατω ιδιες.
Βαλε οτι θες εκτος απο ICS.

blade_
27-01-12, 15:10
σε εκδικηθηκε ο wbaw εσενα :p

btw δυο μερες μετα με βλεπω να πηγαινει μαμιωντας τη μπαταρια,το αντιθετο δλδ αποτι περιμεναμε..

θα κανω κανα battery calibration k αν οχι γυρναω σε παλαιοτερο κερνελ αμα βρω

cmaniac
27-01-12, 19:11
Σχετικά με το Undervolting, όλοι πυρήνες των επεξεργαστών έχουν μια τάση λειτουργίας.

Σε καταστάσεις overclocking, χρειάζεται ορισμένες φορές να ανεβεί η τάση του πυρήνα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στη νέα κατάσταση ο επεξεργαστής, αλλιώς τα τρανζίστορ δεν προλαβαίνουν να αλλάξουν κατάσταση γρήγορα σύμφωνα με το clock κι έτσι εξάγονται σφάλματα και κατά συνέπεια κολλάει το σύστημα.

Η ονομαστική τάση λειτουργίας πάντα είναι και λίγο "safe", ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει κάθε batch και stepping επεξεργαστών, μιας και όλοι οι μικροεπεξεργαστές αν και φαινομενικά ίδιοι, δεν είναι.

Έτσι, κατεβάζοντας λίγο την τάση ακόμα και στην συχνότητα πλήρους λειτουργίας του επεξεργαστή μπορούμε να έχουμε χαμηλότερη κατανάλωση με σχετικά λίγες πιθανότητες για κολλήματα θα έλεγα. Ο πυρήνας αυτός απ'οτι κατάλαβα απ' τα λεγόμενα σας έχει σίγουρα undervolted τις καταστάσεις κάτω απ' τα 480MHz, ώστε να είναι ασφαλές το undervolting και να μην αντιμετωπίσουν κολλήματα οι χρήστες.

Πρακτικά θα πρέπει όντως να παρατηρηθούν καλύτερες αυτονομίες, αν και προσωπικά θα ήμουν οπαδός του undervolting ακόμα και στην πλήρη συχνότητα, γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα σε ένα τηλέφωνο που λειτουργεί 24/7 στα 600MHz..

Όσον αφορά την ICS, είμαι ακόμα με την build του TomG, θα έλεγα χαρούμενος :)

cmaniac
04-02-12, 22:18
Hardware acceleration για το X8 (ίδιο hardware, εκτός απ' την οθόνη..).

One step closer :clap:

Dedinho
08-02-12, 03:58
Κι εκεί που όλα δουλεύουν μια χαρά, σου 'ρχεται πάνω στην τρέλα σου να κάνεις teardown το blade! Και μάλιστα μεταμεσονύχτια! Το λύνεις, το φυσάς, το καθαρίζεις κι αποφασίζεις να το ξανασυναρμολογήσεις... fingers crossed και μπουτάρει κανονικά! Αυτό! Ως εκεί! Touch screen είπατε; Can't touch this! Δεν ξεκλειδώνει καν! Ούτε το sms που ήρθε δεν μπορώ να διαβάσω! Φυσικά το αποσυναρμολόγησα και δευτερη και τρίτη φορά, αλλά... :down:
Έχει κανείς καμιά ιδέα ή παρόμοια εμπειρία; :(

tsavman
08-02-12, 11:58
Λύστο, και δώσε προσοχή σε όλα τα κουμπώματά του, ειδικά στην καλωδιοταινία της οθόνης.

Dedinho
08-02-12, 15:28
Λύστο, και δώσε προσοχή σε όλα τα κουμπώματά του, ειδικά στην καλωδιοταινία της οθόνης.

Μπορώ να πω ότι όλη η διαδικασία έγινε με μεγάλη προσοχή, κι ελπίζω να μην είναι θέμα digitizer! Κατά τα άλλα το κινητό είναι σε άριστη κατάσταση, μια χαρά δουλεύει. Απλά δεν μπορώ να απαντήσω σε κλήσεις και sms! :wall: Τουλάχιστον όχι ακόμα! Το βράδυ θα το ξαναλύσω και βλέπουμε...

tsavman
08-02-12, 15:57
Ψυχραιμία, και καλή τύχη :cool:

Dedinho
09-02-12, 13:54
Ψυχραιμία, και καλή τύχη :cool:

Σ' ευχαριστώ πολύ! Θα τα χρειαστώ και τα δύο! Είπα να μην ανοίξω μεταμεσονύχτιες δουλειές πάλι χθες βράδυ. Εξάλλου προχθές δε με πήγε καλά! Today is the day!:worthy:

Mouse Potato
09-02-12, 14:21
Όλα αυτά ΓΙΑΤΙ όμως; :p

Dedinho
09-02-12, 17:45
Όλα αυτά ΓΙΑΤΙ όμως; :p

Μου 'ρθε πάνω στην τρέλα μου, όπως προείπα! Περιμένω τόσο καιρό να βγει μια καλή CM9 και για μας, αλλά βαρέθηκα και είπα να το ανοίξω να δω λίγο το hardware! Ναι, τα ήθελα και τα έπαθα, για να σας προλάβω!:wall:

Mouse Potato
09-02-12, 17:50
Δεν έφτιαχνες και κανένα video με το teardown για εκπαιδευτικούς λόγους; :p

Αν και υπάρχει νομίζω. :whistle:

giatros.net
09-02-12, 21:35
Μου 'ρθε πάνω στην τρέλα μου, όπως προείπα! Περιμένω τόσο καιρό να βγει μια καλή CM9 και για μας, αλλά βαρέθηκα και είπα να το ανοίξω να δω λίγο το hardware! Ναι, τα ήθελα και τα έπαθα, για να σας προλάβω!:wall:
Σε έχει τρελάνει η ακτινοβολία του vdsl? (34.a):rofl:

34.a
ορα περιοχή

blade_
09-02-12, 23:33
Μπορώ να πω ότι όλη η διαδικασία έγινε με μεγάλη προσοχή, κι ελπίζω να μην είναι θέμα digitizer! Κατά τα άλλα το κινητό είναι σε άριστη κατάσταση, μια χαρά δουλεύει. Απλά δεν μπορώ να απαντήσω σε κλήσεις και sms! :wall: Τουλάχιστον όχι ακόμα! Το βράδυ θα το ξαναλύσω και βλέπουμε...

πως το καταφερες αυτο?σου τηλεφωνουν,το βλεπεις αλλα δεν μπορεις να κανεις κατι?

btw,εγω ειμαι πολυ δυσαρεστημενος με τον τελευταιο κερνελ,εκτος αν τα παιξε η μπαταρια μου..χωρις να κανω τπτ ιδιαιτερο,την τρωει μαμιωντας

DarkSky
10-02-12, 14:33

Κοίτα αν έχει κουμπώσει η καλωδιοταινία του digitizer σωστά (πάνω αριστερά).
Το 'χω λύσει και 'γω 2 φορές για τους ίδιους λόγους :p, αλλά δεν πήγε κάτι στραβά...

Dedinho
10-02-12, 16:36
Λοιπόν, επειδή βλέπω ότι το θέμα με το teardown του blade μου (βασικά San Francisco με Amoled) έχει πάρει μικροδιαστάσεις, έχω να πω τα εξής:
1. Όπως το έλυσα (με μεγάλη προσοχή), έτσι και το ξανασυναρμολόγησα! Δεν πιάνω πρώτη φορά κατσαβίδι στα χέρια μου! :hammer:
2. Ας υποθέσουμε ότι δεν είχε κουμπώσει σωστά την πρώτη, δεύτερη, τρίτη φορά η καλωδιοταινία του digitizer (κι εγώ αυτό νόμιζα στην αρχή πως είναι το θεματάκι, γι' αυτό και δεν δούλευε το touch. Κανονική λειτουργία του τηλεφώνου κατά τα άλλα. Σε recovery mode έμπαινα κανονικά). Προφανώς και κάτι είχε ήδη στραβώσει στο όλο θέμα! Δεν ξέρω αν έφταιξε το γεγονός ότι καθάρισα το καπάκι της οθόνης από τη μέσα πλευρά και κοκομπλόκαρα τους σένσορες. Όχι δεν το έξυσα! :p Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω digitizer μαζί με το καπάκι της οθόνης
http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-ZTE-BLADE-ORANGE-SAN-FRANCISCO-DIGITIZER-PANEL-FRAME-/280775241303?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item415f822e57#ht_542wt_1396
αλλά είπα να το αποσυναρμολογήσω άλλες 2-3-4 φορές μπας και νιώσει!
3. Χθες πάλι το έλυσα ξανά και ξανά, αλλά η κατάσταση επιδεινώθηκε θα έλεγα, δεδομένου ότι πλέον δεν ανάβει ούτε η οθόνη! :shock: . Κατά τα άλλα λειτουργεί, γιατί κάθε φορά που το ενεργοποιώ ακούγεται και η ειδοποίηση του sms που έλεγα.
Τι να το κάνεις όμως...

Geocheats2
11-02-12, 06:19
Έχω ένα blade που έχει κάνει μπάνιο με καμενα ολοκληρομενα αν έρθεις στην συνάντηση του κοιτάμε...

@ ADSLgr.com All rights reserved.