Επιστροφή στο Forum : ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
sharkan192
25-12-10, 22:15
Ενω παλαιοτερα ειχα κανει εγκατασταση καποια παιχνιδια κανονικα και δουλευαν ολα,μετα απο ενα format που εκανα και πηγα να τα ξαναεγκαταστησω μου λεει οτι καποια αρχεια ειναι κατεστραμμενα η' οτι λειπουν αρχεια.Τι μπορει να φταιει?
Ακριβώς αυτό που λέει,αν ήταν σε cd μπορεί να γρατζουνίστηκε για παράδηγμα,αλλά και να το έχεις στο σκληρό μπορεί να χάλασε για πολλούς λόγους.
cuprakatos
26-12-10, 12:53
win 7 έχεις η xp ;
καλυσπερα το ιδιο προβλημα .ξεραι εχο 2 nec 7130 εχουν σταματησει εδο και καιρο να γραφουν cd εχο περιπου 10 παιχνιδια τα οποια οταν τα βαζο για εγκατασταση δεν γινεται σημερα πηρα καθαριστηκο για τησ κεφαλεσ και καταφερα να περασο 1 παιχνιδι εχτεσ εκανα ελεχο με το auto fix και μου βρηκε αρχεια που λειπουν απο τη registry. ειναι καποια παιχνιδια που δεν τα διαβαζουν ενο παλια τα διαβαζαν κανονικα ξερεται τη μπορει να φταιει.νομιζο οτι λειπουν codec .αν το γραφο σοστα.και κατι αλλο οταν ανοιγο το pc αν εχει cd καθηστερει να ανοιξη
sharkan192
30-12-10, 23:41
win xp εχω.Αλλα και ενα καινουργιο παιχνιδι που αγορασα στον σταθερο δεν το εκανε εγκατασταση βγαζοντας μηνυμα οτι λειπει καποιο αρχειο ενω στο laptop το οποιο εχει win 7 δουλευει κανονικα.Α και δοκιμασα να το κανω εγκατασταση στον σταθερο σε εναν εξωτερικο σκληρο που εχω αλλα και παλι τιποτα.
@ ADSLgr.com All rights reserved.