PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με Acer Desktop



piterpiano
31-12-10, 15:49
Καλησπερα προχτες ενας πελατης μου εφερε ενα desktop της Acer(http://support.acer.com/acerpanam/desktop/0000/Acer/VeritonM661/VeritonM661sp2.shtml) με προβλημα οτι δεν μπουταρε.

Αφου τεσταρα Hdd και μνημες, και αφου του πηρα backup,σκεφτηκα να κανω repair installation.Εκει αρχισαν τα ακαταλαβιστικα.
Με το που γινεται το αρχικο Initialization οταν εισαγουμε cd Windows και bootαρουμε με αυτο, την ωρα που κατω κατω γραφει γινεται φορτωση των windows,εμφανιζεται μια μπλε οθονη με βασικο μηνυμα αυτο:000000xB7(VALUE,VALUE,VALUE).
Η εξηηγηση του support της Microsoft αν το googlαρετε ειναι οτι εχω κανει προηγουμενως format τον δισκο μου πανω σε αλλο mobo και γινεται conflict με τα chipset, κατι που δεν ισχυει..

Πονηρευτηκα και εβγαλα τον sata δισκο αφηνοντας μονο του το sata DVD-RW οπου στο ακριβως ιδιο σημειο πεταει την ιδια μπλε οθονη..
Βαζοντας εξωτερικο dvd-rw το setup εγινε απροβληματιστα.
Να σημειωσω οτι εχω αλλαξει θεση sata στο mb, Καλωδιο sata οπως και συσκευη sata dvd-rw.

Επισης αναβαθμισα και το bios της μητρικης..
Βεβαια να τονισω οτι τωρα που εβαλα τα windows, οποιαδηποτε εφαρμογη και εαν εγκαταστησω με το ΄προβληματικο' dvd-rw εγκαθισταται κανονικοτατα χωρις ιχνος προβληματος.Εβαλα office,Drivers μητρικης ολα καλα.

Προβληματιζεται μονο οταν παω να bootαρω απο cd...Και το memtest μου κολλησε και το hirens boot δεν ξεκιναγε καμια εφαρμογη του.

Τελος να ενημερωσω οτι δοκιμασα 4 διαφορετικα cd με τα windows xp και η μπλε οθονη πεταχτηκε ισαριθμες φορες!!!!!

Τι διαολο ειναι αυτο παλι?????

Help me,
Παναγιωτης!!
και καλη χρονια να εχουμε!!

@ ADSLgr.com All rights reserved.