PDA

Επιστροφή στο Forum : προβλημα με MSN,Adobe flash player? ιός?Καρτα γραφικων Dead

Johnny46
03-01-11, 02:48
Καλησπερα.Θα ηθελα βοηθεια γιατι πραγματικα εχω αγανακτησει-τρομοκρατηθει τις τελευτειες 2 μερες.:sorry::sorry:
Το MSN μου βγαζει το εξης μηνυμα:

http://www.adslgr.com/forum/attachment.php?attachmentid=77115&d=1284569116

Τρεχω Windows XP και στο laptop και desktop.Στο laptop που πατησα Yes,αρχισε να αναβοσβηνει τρελα μια διαφημιση απο καζινο νομιζω και απο τοτε κολλισε το συστημα και στην επανεκκινηση μου εβγαζε μπλε οθονη με προβλημα στον Driver της καρτας γραφικων.Απο safe mode, εβγαλα τον Driver ,bootare κανονικα αλλα δεν με αφηνει να τον ξαναπερασω.:hmm:

Το ιδιο ακριβως εκανε και στο desktop.Πατησα Νο την πρωτη φορα,ηρεμισε για λιγο αλλα υστερα απο ωρα μου το εβγαζε και παλι χωρις να φευγει εχω παταγα Νο.Προχωρησα σε απεγκατασταση του Flash Player απο τον Unistaller που εχει στο site της η Adobe.
Εκανα scan με ESET και δεν βρηκε κατι.

Εχει κανεις ιδεα περι τινος προκειται?Ειναι ιός??? Καμια συμβουλη?Δεν μπορω να μεινω χωρις Flash player και δεν μπορω να ειμαι χωρις καρτα γραφικων στο Laptop.Αμα φαω τετοιο FAIL και μεινω χωρις pc την εβαψα.Χρειαζομαι να φτιαψω το laptop το συντομοτερο δυνατο λογω δουλειας!!!!
HELP!!!! :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

iakoboss7
03-01-11, 05:37
δεν ειναι τιποτα και σε μενα το κανει 2 μερες τωρα... το παθαινει οταν φορτωνει μια κακογραμενη διαφημιση για κινητα. αμα παρατηρισεις οταν βγαζει καποια αλλη δεν εχει προβλημα. απλα πατα yes και εισαι οκ...

Johnny46
03-01-11, 05:39
Ναι φιλε μου,αλλα εγω επαισα σε ακραια περιπτωση φαινεται και εκλασαν οι drivers της καρτας γραφικων.
Προς το παρον εκανα block τις διαφιμησεις στο msn.Ελπιζω να μην ψαναβγει.

How to Manually Block Ads on Windows Live Messenger
Follow these steps :
Click Start button on Windows
Go to Control Panel –> Internet Options
Click on the security tab and click on ’Sites’ under restricted sites.
Add the url “rad.msn.com” and those ads will never be shown again.

rad.msn.com is msn's ad server. Blocking access to this site will block all ads from the msn websites and most of the other sites that they own.
Please note that this method don't remove ads completely. You'll see a white blank space instead of ads. Sometimes it is a video, but you can block that using the same method.

iakoboss7
03-01-11, 05:46
συγνωμη το διαβασα πολυ βιαστικα και εδωσα βαση στο flash.

http://phyxion.net/Downloads/Driver-Sweeper/2-8-0/

κατεβασε και βαλε αυτο. μπες μετα απο safemode διαλεξε τους drivers που εχεις (nvidia η ati) και κανε clean. (αφου εχεις κανει uninstall πρωτα οπως ειπες οτι εκανες).

μετα restart και βαλε τους τελευταιουςγια την καρτα σου.

μετα απο αυτο βαλε παλι το flash player παλι και δες πως παει.

Johnny46
03-01-11, 06:18
Θα το δοκιμασω!! Σε ευχαριστω πολυ!

Johnny46
03-01-11, 13:55
Εκανα αυτο που μου ειπες,εβγαλα τους drivers απο safe mode και πηρα το εξης μηνυμα στο setup:

the nvidia setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware.setup will now exit.

jim_p
03-01-11, 22:12
Βαζεις το a-patch στο msn σου και ξεφορτωνεσαι ΟΛΕΣ τις διαφημησεις και τα αχρηστα που εχει!
http://apatch.org/

iakoboss7
04-01-11, 02:13
εκανες δηλαδη clean με το driversweeper απο safe mode και μετα οταν μπηκες κανονικα στα windows και πηγες να βαλεις τους νεους drivers σου εβγαλε αυτο?

@ ADSLgr.com All rights reserved.