Επιστροφή στο Forum : Chit Chat για το Signal To Noise Radio (v. II)
prodromosfan
19-09-11, 20:20
αφου ειναι ετσι μελωμενα τα κομματια....
"when thw smoke is going down-Scorpions" εξαιρετικα αφιερωμενο στον Γιαννακο μου :D
ωωωω πεθαινωωωω..αχχχ τι μπλουζζζζ!!!
ευχαριστωωωωω:oneup:
τη ξεσκισαμε την εκπομπή του seitman :p
........Auto merged post: prodromosfan πρόσθεσε 1 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα αργότερα ........
τετοια θε'με οχι απογοητευσεις και χαζα που γραφες στ'αλλο!!! ;)
σημερα δεν πηγαινε αλλο ΒΑ,
παλι καλα που βγηκα και ειδα λιγο κοσμο*
(* = ελαφρα ντυμενες κοπελες)
και πηρα λιγο τα πανω μου :)
Δεν πειράζει. Συγχωρεμένοι τέκνα μου.
http://www.en.kolobok.us/smiles/artists/just_cuz/JC_cupidgirl.gif
χαχαα καλα εκανες Πουφ!
Αχχχ...Αccept!!!! :stereo
πω πωωωω το emoticon μουυυυ!!!!:dance:
http://www.en.kolobok.us/smiles/artists/just_cuz/JC_cupidgirl.gif
ακομη να μου το φτιαξουν, σνιφ!
(:D)
Όλοι εδώ λέμεεεεε :oneup:
senkradvii
19-09-11, 20:57
Μe too..
:twisted: ακομα δεν ηρθα καλε
prodromosfan
19-09-11, 21:15
σκεφτεται τροπο να γλυτωσει das padoflen :rofl:
σκεφτεται τροπο να γλυτωσει das padoflen :rofl:
έχει χάρη που κάνει ναζιάρικες φατσούλες χεχε:p
καλως το marirouz-ακι :hello
σκεφτεται τροπο να γλυτωσει das padoflen
Έχω τρόπο...
:hit:
:p
blueangel-ακι :hello χαθήκαμε
ναι, αλλα μας ενωσε η μουσικη χεχε! :D
prodromosfan
19-09-11, 21:19
αμα της κοψουμε θα σε φωναξουμε πριν για το σφουγγαρισμα που λεγαμε :p
ναι, αλλα μας ενωσε η μουσικη χεχε! :D
:lol::rofl:
Έχεις μήπως και κάποια προτίμηση στο απορρυπαντικό? :hmm:
Έχω τρόπο...
:crazy::crazy::crazy:
prodromosfan
19-09-11, 21:21
Έχω τρόπο...
σε μενα δεν πιανουν αυτα http://i165.photobucket.com/albums/u55/BJ_BOBBI_JO9/Violence/thsmileyhit.gif
σε μενα δεν πιανουν αυτα http://i165.photobucket.com/albums/u55/BJ_BOBBI_JO9/Violence/thsmileyhit.gif
:rofl::rofl::rofl::rofl:
........Auto merged post: marirouz πρόσθεσε 6 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα αργότερα ........
........Auto merged post: marirouz πρόσθεσε 8 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα αργότερα ........
brave new world
Καληνύχτα σας. :hello
Ευχαριστώ για την παρέα :oneup:
prodromosfan
19-09-11, 21:59
:hello
thanx εμεις Seit !!! :hello καλο βραδυ!
Νικολα :clap:
Eμείς ευχαριστούμε Seit.
Καλησπέρες σε όλους ;)
:stereo
........Auto merged post: BlueAngel πρόσθεσε 5 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα αργότερα ........
ευχαριστουμε!
wow! Nικαετε, πόσο καιρό έχω να σε ακούσω. . :)
:D καλο Φθινοπωρο!!! αντε επιτελους, να ερθει οπου να 'ναι! :yahoo:
........Auto merged post: BlueAngel πρόσθεσε 1 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα αργότερα ........
wow! Nικαετε, πόσο καιρό έχω να σε ακούσω. . :)
κι εγω! κι εσενα καιρο να σε δω Φρου-Φρου μου!:)
. . . .έτσι όπως τα κατάφερα ούτε και φέτος πήγα πουθενά! Δεν άλλαξα καν παραστάσεις
Ας έρθει το φθινόπωρο με το καλό, θα είναι μια αλλαγή . .
Όλα θα πάνε καλά Κατερίνα. Δεν μπορεί ο θεός της ελλάδας μπορεί να έχει κοιμηθεί, αλλά θα ξυπνήσει δεν μπορεί... :rofl:
LOL Νικαετε! . . . . . τα πρώτα 100 χρόνια....
είμαι υπεράνθρωπος εγώ :dwarf:bot: αντέχω τα πάντα :crazy:
κι εγω! κι εσενα καιρο να σε δω Φρου-Φρου μου!:)
ευκαιρία να κανονίσουμε κάποια στιγμή και με τα υπόλοιπα παιδιά να τα πούμε και από κοντά,
αν και με τη δουλειά που έχω μπλέξει έχω κάτι περίεργα ωράρια (για λίγο καιρό ακόμα) μετά φινίτο, τέλος της σύμβασης
εγω περασα τελεια στη Χιο (με λιγα χρηματα λογω εργατικης εστιας ;))και στο Ξυλοκαστρο φετος :) να 'μαστε καλα και του χρονου!
........Auto merged post: BlueAngel πρόσθεσε 0 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα αργότερα ........
ναι Κατερινα μου, θα ναι ωραια να το κανονισουμε! :) για τη δουλεια μην ανησυχεις, κατι αλλο καλυτερο θα βρεθει!
senkradvii
19-09-11, 22:39
Ξυλόκαστρο ακούω.. Παίζει να παραθερίζαμε πλάι πλάι και χαμπάρι να μην πήραμε. :p
αχαχαχααα! λες? ημουν την πρωτη βδομαδα Σεπτεμβρη!! συ? :p
Όλα θα πάνε καλά Κατερίνα. Δεν μπορεί ο θεός της ελλάδας μπορεί να έχει κοιμηθεί, αλλά θα ξυπνήσει δεν μπορεί... :rofl:
πάντως εκεί που εργάζομαι έχω να κάνω με δημοσιους υπαληλους . . . . αν και έχουν λαλήσει με την όλη κατάσταση, φοβούνται να κατέβουν από μόνοι τους στη ΒΟΥΛΗ για να δείξουν τη διαμαρτία τους,
θα πρέπει να βγάλει επίσημα ανακοίνωση το συνδικάτο τους, για να προβούν σε μια τέτοια κίνηση, (και όχι από μόνοι τους) έτσι λοιπόν αναγράφεται και στο παρουσιολόγιο απουσιάζει λόγω συμμετοχής σε απεργία, επίσημα.
prodromosfan
19-09-11, 23:45
καληνυχτα απο μενα,
δεν με κρατανε τα ποδια μου
ευχαριστω για τη συντροφια :)
Καλό βράδυ pf ευχαριστούμε για την παρέα. Καλή ξεκούραση.
γεια πουφ,
καλο βραδυ και σε σενα Νικολα! ευχαριστουμε πολυ!! :) :)
Υποσχομενος πολλα...:cool:
........Auto merged post: hemlock πρόσθεσε 14 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ε ναι...Εδω πανω ειμαστε ακομα στο ψιλοβροχο...
........Auto merged post: hemlock πρόσθεσε 1 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Και κλεισμενος στο σπιιιιτι?:blink:
........Auto merged post: hemlock πρόσθεσε 5 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Σημερα δεν εχει χατηρι...:cry:
το old world
........Auto merged post: hemlock πρόσθεσε 3 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Ααααα ριξε και κανενα ufomammut blind....Εχεις πιασει περιεργο feeling και δεν μπορω να σε σιγονταρω...:hmm:
Χα! Αυτήν ακριβώς την είδηση διάβαζα την ώρα που έκανες το σχόλιο, τα ποσοστά των πειρατών (http://www.nytimes.com/2011/09/20/world/europe/in-berlin-pirates-win-8-9-percent-of-vote-in-regional-races.html?_r=1&partner=rss&emc=rss) στις τοπικές εκλογές του Βερολίνου.
Nice...Απιστευτες πενιες...
........Auto merged post: hemlock πρόσθεσε 5 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Επειδη το εχεις το αθλημα...Εχεις κανενα ΥΟΒ (πχ universe throb).
........Auto merged post: hemlock πρόσθεσε 18 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Δεν μπορω να κανω παιχνιδι...Με επιασες αδιαβαστο και σημερα...:hmm:
(καλα την επομενη φορα θα σου δωσω εγω playlist)...:p
........Auto merged post: hemlock πρόσθεσε 9 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Εγω διαβαζω αυτο (http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=4329740#post4329740) ....Ακου να παιζουν FPS σε PC με joypad...:twisted:
........Auto merged post: hemlock πρόσθεσε 4 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Με 8T πανω στο Qnap? Τελικα στο εστειλε η Αμαζονα?
Με 8T πανω στο Qnap? Τελικα στο εστειλε η Αμαζονα?
Yeap ... :oneup:
Δισκους δεν θυμαμε τι με ελεγες οτι θα παραγγειλεις? Ελπιζω οχι green κλπ...
Εργαλείο, με γειες.
Καλησπέρα κι επί την ευκαιρία.
Δεν χρειάζεται να παραγγείλω τίποτα, έρχεται έτοιμο ;)
........Auto merged post: EvilHawk πρόσθεσε 1 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα αργότερα ........
Εργαλείο, με γειες.
Καλησπέρα κι επί την ευκαιρία.
καλησπέρα ;)
@ ADSLgr.com All rights reserved.