sadako
04-01-11, 13:55
Θέλω να κάνω sync μεταξύ 2 φακέλων. Δεν θέλω να γίνεται αυτόματα, μιας και το folder που θέλω το backup είναι σε εξωτερικό σκληρό..
Έκανα κάποιο google search και βρήκα κανά 2 εφαρμογές, αλλά δεν έκαναν αυτό που ήθελα. Μου δημιουργούσαν 2 όμοιους φακέλους που περιείχαν την ένωση των αρχείων και από τους 2 φακέλους..
Για να γίνω πιο σαφής,
Έχω 2 φακέλους:
Ο Φάκελος Α (ας τον πω source folder, μιας και σε αυτόν γίνονται οι αλλαγές)
που περιέχει τα αρχεία: Αρχείο 1, Αρχείο 2, Αρχείο 3
Και ο Φάκελος Β (destination folder)
που σε κάποια φάση περιέχει τα αρχεία: Αρχείο 3, Αρχείο 4, Αρχειο 5
Εγώ θέλω με μια εφαρμογή, να κάνω manual sync, έτσι ώστε και ο Φάκελος Β να περιέχει τα αρχεία: Αρχείο 1, Αρχείο 2, Αρχείο 3, απλά επειδή το Αρχείο 3 υπάρχει ήδη, να μην το αντιγράψει.. Αλλά να σβήσει και τα αρχεία Αρχείο 4, Αρχείο 5..
(Οι εφαρμογές που δοκίμασα, μου άλλαζαν και τους 2 φακέλους, βάζοντας και στους 2 τα ίδια 5 αρχεία)..
Έκανα κάποιο google search και βρήκα κανά 2 εφαρμογές, αλλά δεν έκαναν αυτό που ήθελα. Μου δημιουργούσαν 2 όμοιους φακέλους που περιείχαν την ένωση των αρχείων και από τους 2 φακέλους..
Για να γίνω πιο σαφής,
Έχω 2 φακέλους:
Ο Φάκελος Α (ας τον πω source folder, μιας και σε αυτόν γίνονται οι αλλαγές)
που περιέχει τα αρχεία: Αρχείο 1, Αρχείο 2, Αρχείο 3
Και ο Φάκελος Β (destination folder)
που σε κάποια φάση περιέχει τα αρχεία: Αρχείο 3, Αρχείο 4, Αρχειο 5
Εγώ θέλω με μια εφαρμογή, να κάνω manual sync, έτσι ώστε και ο Φάκελος Β να περιέχει τα αρχεία: Αρχείο 1, Αρχείο 2, Αρχείο 3, απλά επειδή το Αρχείο 3 υπάρχει ήδη, να μην το αντιγράψει.. Αλλά να σβήσει και τα αρχεία Αρχείο 4, Αρχείο 5..
(Οι εφαρμογές που δοκίμασα, μου άλλαζαν και τους 2 φακέλους, βάζοντας και στους 2 τα ίδια 5 αρχεία)..