PDA

Επιστροφή στο Forum : format σε ipod!!!



modechristo
11-01-11, 01:07
παιδια καλησπερα και καλη χρονια!! θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση...
μηπως ξερει κανεις πως γινεται format σε ipod video? η σε ipod classic λογικα το ιδιο θα ναι...
βασικα επειδη θελω να το δωσω σε καποιον θελω να το καθαρισω απο τραγουδια κλπ και να το επαναφερω στις εργοστασιακες ρυθμισεις του...

atheatos
11-01-11, 01:46
παιδια καλησπερα και καλη χρονια!! θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση...
μηπως ξερει κανεις πως γινεται format σε ipod video? η σε ipod classic λογικα το ιδιο θα ναι...
βασικα επειδη θελω να το δωσω σε καποιον θελω να το καθαρισω απο τραγουδια κλπ και να το επαναφερω στις εργοστασιακες ρυθμισεις του...

To συνδέεις σε έναν υπολογιστή που είναι εγκαταστημένο το iTunes και μετα το κάνεις restore...

modechristo
11-01-11, 02:30
και για reset της συσκευης υπαρχει κατι?

sonic
11-01-11, 10:10
Από το μενού υπάρχει ρισετ.

modechristo
11-01-11, 15:26
Από το μενού υπάρχει ρισετ.

ευχαριστω και για το φορματ ειναι σιγουρα ο τροπος που ειπε πιο πανω ο φιλος ?

sonic
11-01-11, 15:38
Είναι το ίδιο πράγμα σχεδόν, σβύνει τα πάντα.

modechristo
11-01-11, 15:46
Είναι το ίδιο πράγμα σχεδόν, σβύνει τα πάντα.

ναι αλλα κραταει τα αρχεια του ipod ετσι δεν ειναι?

sonic
11-01-11, 15:48
Εκτός από αυτα, το φαίρνει στην εργοστασίακη κατάσταση (μην γράφεις greeknglish):)

modechristo
11-01-11, 15:50
Εκτός από αυτα, το φαίρνει στην εργοστασίακη κατάσταση (μην γράφεις greeknglish):)

αρα μετα το restore δεν χρειαζεται reset απο το μενου?

sonic
11-01-11, 15:59
Οχι, δεν χρειάζεται, το κάνεις σεταπ σαν καινούργιο ipod. Από το μενου το κάνεις χωρίς να το συνδέσεις με το itunes.

modechristo
11-01-11, 16:05
ωραια... αλλα απο το μενου χωρις pc το reset ειναι μονο για να το επαναφερει στις εργοστασιακες του ρυθμισεις και οχι για να το κανεις φορματ η καταλαβα λαθος?

sonic
11-01-11, 16:55
Σωστά κατάλαβες.

modechristo
11-01-11, 17:14
ευχαριστω sonic για τις πληροφοριες.... να σαι καλα καλη χρονια να χεις!

@ ADSLgr.com All rights reserved.