PDA

Επιστροφή στο Forum : Netone1 support ID & πληροφορίες



Netone1
17-01-11, 23:02
Αγαπητοί συνδρομητές,

Αν και το παρόν μήνυμα δεν αποτελεί επίσημο μήνυμα της εταιρείας, ούτε εκφράζει τις απόψεις της κατά οποιοδήποτε τρόπο, έκρινα σκόπιμο να σας ενημερώσω ότι από αύριο και στο εξής το "netone1" username θα αποκτήσει εποπτικό / συμβουλευτικό ρόλο στο support forum, αλλά τα τυχόν ζητήματα ή οι βλάβες που αναφέρετε (και ειδικότερα με προσωπικά μηνύματα) θα προωθούνται σε άλλα usernames της εταιρείας.

Αυτό οφείλεται στο ότι ο υποφαινόμενος, μετά την εσωτερική αναδιοργάνωση που προηγήθηκε σχετικά πρόσφατα, θα βρίσκεται σε τμήμα που δεν σχετίζεται με την άμεση ή έμμεση τεχνική υποστήριξη πελατών ADSL / LLU.

Θα μείνουμε σε επικοινωνία, και σε συνεργασία με το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης θα συνεχίσουν να παρέχονται απαντήσεις σε ότι προκύψει, καθώς και στα εκκρεμούντα με ΠΜ θέματα, αλλά η μελλοντική διερεύνηση των προβλήματων και οι απαντήσεις θα δίνονται από το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης επί μονίμου βάσεως.

Θα ήθελα, με την ευκαιρία αυτή, να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια, ή για την καλοπροαίρετη κριτική που τυχόν ασκήθηκε όσο διάστημα ήταν στις άτυπες αρμοδιότητές μου, μεταξύ άλλων, και οι απάντησεις στο Net One Support forum. Ήταν όλα ευπρόσδεκτα. :)

Σας εύχομαι ένα ευχάριστο βράδυ!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Netone1

psyxakias
17-01-11, 23:04
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, εύχομαι το καλύτερο στα νέα σας καθήκοντα. :oneup:

voithostyrempora2
18-01-11, 00:36
Σας ευχαριστουμε πολύ NetΟne1 .Με αυτα τα 245 μηνυματα έχετε δώσει πολλές λύσεις σε προβληματα συνδρομητων αποδεiκνυοντας έμπρακτα πως η NetOne είναι διαφορετική από τους άλλους παρόχους και δεν κρυβεται.Καλή σας επιτυχια στο νεο πόστο :oneup:

prodromosfan
18-01-11, 00:37
Σας ευχαριστουμε για τη δουλεια που κάνατε σαν netone1,
καλη επιτυχία στα νεα σας καθηκοντα. :)

SfH
18-01-11, 01:14
Καλή επιτυχία στη νέα σας θέση :) Ελπίζουμε όσοι αναλλάβουν το πόστο σας εδώ να συνεχίσουν την καλή δουλειά :)

Balk
18-01-11, 21:33
Καλή συνέχεια στο καινούργιο σας πόστο αγαπητέ NetOne1 :-)

Ευχαριστούμε για τη "φιλική και άκρως επαγγελματική" προσέγγιση που έχετε επιδείξει στα θέματα που αφορούν τους συνδρομητές της NetOne μέσα από το φόρουμ αυτό.

Έχετε όμως ανεβάσει το πήχυ ψηλά. Εύχομαι οι συνεργάτες σας να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας.

Με εκτίμηση,

Balk

Banditgr
18-01-11, 21:40
Έχετε όμως ανεβάσει το πήχυ ψηλά. Εύχομαι οι συνεργάτες σας να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας.

Σε αυτό οφείλω να συμφωνήσω και εγώ. Θα είναι "βαριά τα παπούτσια" του ψευδώνυμου, για το άτομο που θα το χρησιμοποιήσει μελλοντικά. Εύχομαι και ελπίζω η καλή παράδοση να συνεχιστεί. Για τα υπόλοιπα εύχομαι, καλή σταδιοδρομία ;):oneup:

@ ADSLgr.com All rights reserved.