PDA

Επιστροφή στο Forum : Error deleting !!??!!



blackjim
24-02-04, 14:10
Εχω το εξης κουφο προβλημα :
Εχω τα Win XP Pro και προσπαθω να σβησω ενα file (avi των 700ΜΒ).
Ομως οταν παω να το σβησω ,ειτε με delete ειτε με shift+delete, βγαζει το error deleting file (αυτο που βγαζει οταν το file αυτο χρησιμοποιειται απο καποιο programm...)!
Ομως δεν χρησιμοποιειται απο κανενα προγραμμα!!!
Τα κλεινω ολα αυτο επιμενει ομως!!! :shock: Τι μπορω να κανω?? :roll:
Με εχει κουφανει...
Λες να με δουλευει κανονικα?? :roll:

keleytis
24-02-04, 14:49
Κανε restart σε safe mode kai ξαναδοκιμασε

Αν δεν πιασει τοτε παντα σε safe mode πηγαινε START=>RUN και γραψε cmd
Θα σε βγαλει σε περιβαλλον DOS βρες το file και κανε del

π.χ Εστω οτι το file ειναι c:\my shared folder\train.avi

cd my_shared_folder
del train. avi

μετα κανε ενα dir για να σιγουρευτεις και εισαι ετοιμος !!! :wink:

GeorgeH
24-02-04, 15:49
Το προβλημα σου οφειλεται σε bug των XP.... Δε χρειαζεται καθε φορα να μπαινεις σε τετοιο κοπο προκειμενου να διαγραψεις ενα τετοιο αρχειο.Το μονο που χρειαζεται ειναι μια επεμβαση στη registry.Start -->run -->regedit-->HKEY_LOCAL_MACHINE -->SOFTWARE -->CLASSES -->CLSID --> 87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E --> InProcServer32
Σβηνεις αυτο το κλειδι στη registry και εισαι κομπλε....

blackjim
24-02-04, 16:39
GeorgeH, thanx dude... 8)
μηπως εχει και αλλα bugs να εξοντωσω??
τωρα που πηρα φορα...
:lol: :lol:

GeorgeH
24-02-04, 16:45
Στανταρ εχει και πολλα μαλιστα αλλα τωρα δε θυμαμαι να σου πω που ακριβως! Αλλα αυτο που μπορω να κανω για σενα ειναι να σου δωσω ενα λινκ να πας και να δεις τι παιζει γενικοτερα... Οκ? Λοιπον, πηγαινε εδω: http://www.techzonez.com/forums/forumdisplay.php?f=17

keleytis
24-02-04, 17:31
Βασικα επειδη μου εχει τυχει και εμενα αυτο και οχι σε uncomplete αρχεια αλλα σε ολοκληρα και συνηθως full movies ειχα διαβασει σε ενα forum (αν βρω URL θα σας το δειξω) οτι ειναι ενας τροπος για να σε κανει trace καποιος για να δει αν οντως εχεις το αρχειο και ποσο καιρο το εχεις!

Επισης αυτο το αρχειο λεει οτι χρησιμοποιειται γιατι δουλευει μεσω ΙΕ.

Αυτα διαβασα αυτα λεω αν θελετε πειτε μια γνωμη! :mrgreen:

GeorgeH
24-02-04, 17:55
Δυσκολο μου φαινεται αυτο φιλε μου αν και τιποτα δεν ειναι αδυνατο... Λογικα για να μπορει να δει κατι τετοιο θα πρεπει να εχει προσβαση στον υπολογιστη σου... Δηλαδη θελω να πω οτι κατι τετοιο δε θα το εκανε πχ μια εταιρεια διανομης κινηματογραφικου υλικου γιατι οτι και να εβρισκε δε θα γινοταν αποδεκτο, με το σκεπτικο οτι τετοιες πρακτικες παραβιαζουν το απορρητο του ιδιωτη.Κατι τετοιο ενας χακερ μονο θα μπορουσε να κανει και μονο αν εσυ εχεις αφησει τον υπολογιστη σου εντελως ανοχυρωτο και χωρις να εχεις κατεβασει ολα εκεινα τα updates που καλυπτουν exploits του λειτουργικου σου.Τελοσπαντων, δε νομιζω οτι αληθευει κατι τετοιο μιας και αν δουλευε μεσω IE οπως διαβασες θα μου εβγαζε σχετικο μηνυμα απο το Firewall που χρησιμοποιω οτι καποιος/κατι προσπαθει να συνδεθει καπου... Ασε που αφηνεις και ανοιχτο το ενδεχομενο η Microsoft να συγκαλυπτει κατι τετοιο...

keleytis
24-02-04, 21:33
Xμμμ ναι οντως δικιο εχεις. Απλα ειχα ανησυχησει λιγο :roll:

Copyright Keen Notion Co (2002-2019) Copyright Keen Notion Co.